Ιούλιος 2000

Άγγιγμα Αγγέλου… Αγκαλιές από την Εστία
Μέρος ΙΙΙ: Δημιουργώντας σειρά από Ανθρώπινους Αγγέλους

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ παρουσίασε αυτή τη ζωντανή επικοινωνία στη «Πένα της Εν-θύμησης» στο Άτλμπορο της Μασαχουσέτης στις  6 Μαΐου 2000.Το Άτλμπορο ήταν η εστία της επικοινωνίας των Φτερών που με συγκίνησε τόσο πολύ. Η Μπάρμπαρα κι εγώ ανυπομονούσαμε να ξανασυναντηθούμε  μ’ αυτό το κομμάτι της οικογένειας. Αυτή ήταν μια ειδική συνάντηση ψυχών. Για δύο μέρες, γύρω στους 45 από μας, παίξαμε στην ενέργεια της αγάπης. Τη δεύτερη μέρα παρουσίασα ζωντανή επικοινωνία από το γκρουπ χωρίς να ξέρω τι να περιμένω. Εξέπληξαν κι εμένα μια και μίλησαν ξανά για τα φτερά των αγγέλων και πώς μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα δικά μας. Εδώ μας έδωσαν μέχρι και επεξήγηση του τρόπου ν’ αγγίζουμε τους γύρω μας με μια ειδική «ΑΓΚΑΛΙΑ» παρόμοια με κείνη που χρησιμοποιούν για να μας αγγίζουν.

Αρχικά δεν επρόκειτο να παρουσιάσω αυτή τη ζωντανή επικοινωνία σαν «Μήνυμα απ’ τους Φάρους του Φωτός». Δεν σκέφτηκα  ότι η οπτική του αγγίγματος θα έρχονταν διαμέσου γραπτού λόγου. Επρόκειτο να παρουσιάσω μια άλλη δουλειά που μου υπέδειξαν, αλλά όταν κάθισα  να τη γράψω, επέμειναν να την αφήσω στην άκρη. Είπαν χρησιμοποίησε τη τεχνολογία, έτσι επιχείρησα να σχεδιάσω σε εικόνες στο website εδώ.

Ενδιαφέρουσα σημείωση εδώ είναι ότι χθες τη νύχτα ξύπνησα απότομα από βαθύ ύπνο, όταν κάποιος μου «άγγιξε» το πόδι. Έψαξα όλο το σπίτι να βρω κάτι το ασυνήθιστο. Τότε εν-θυμήθηκα αυτό το μήνυμα  που δούλευα λίγες ώρες πριν. Καθώς επέστρεφα στο κρεβάτι  άκουσα το γνώριμο γέλιο του γκρουπ. Ήξερα ότι ήταν δουλειά τους. Φαίνεται πως ο γέρος άνδρας με τη γενειάδα κατέβασε το δάχτυλό του, για να σηματοδοτήσει ότι είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Και είμαστε η Εστία. Όσοι από σας αντικρίζετε ο ένας τον άλλον με την αληθινή ομορφιά της Γης, είστε πράγματι ευλογημένοι, έχετε βρει τον Θεό. Μη χάνετε την αγνή ομορφιά γύρω σας. Κοιτάξτε βαθιά μέσα στα μάτια των άλλων και πριν αφήσετε αυτό το μέρος, βρείτε τρεις ιδιαίτερους ανθρώπους να συνδεθείτε μαζί τους. Πάρτε τους μαζί σας και να έρχεστε συχνά σε επαφή μαζί τους γιατί είναι οι εσωτερικοί σας κύκλοι Φωτός. Καταλήξαμε να προβληματιστούμε πολύ να συγκεντρώσουμε εδώ  συγκεκριμένους εσωτερικούς κύκλους φωτός τώρα. Οι απαλές δονήσεις που το Πνεύμα έστειλε, σας τράβηξαν όλους μαζί. Αισθανθήκατε και ακούσατε καλά αυτές τις δονήσεις. Είναι η μεγαλύτερή μας τιμή, που επιστρέφετε στην Εστία που ονομάζετε φτερά. Η οικογένεια που συναντιέται εδώ είναι πολύ ιδιαίτερη και γνωρίζουμε ποιοι είστε, είχατε κρατήσει θέσεις πολύ πριν αρχίσουμε αυτό το μήνυμα. Τιμάμε τα μηνύματα που δίνετε ο ένας στον άλλον. Σας λέμε, είναι τιμή μας να καθόμαστε στα πόδια σας, η μεγαλύτερη εργασία και πρόθεσή μας είναι ν’ απλώσουμε τα φτερά μας να καθρεφτίσουμε την ενέργειά σας. Είναι τόσο μεγαλοπρεπής αυτή η ενέργεια.

Οι Διδάσκαλοι Ανάμεσά Μας

Είστε οι διδάσκαλοι. Είστε αυτοί που επιλέξατε να κρατήσετε τη δόνηση της Γης και να την πάτε στο επόμενο επίπεδο. Βλέπετε τους εαυτούς σας σε καιρούς δυσκολίας. Βλέπετε τους εαυτούς σας σε κατάθλιψη. Σας βλέπετε να διχάζεστε καθημερινά. Σας λέμε ότι η παγκόσμια μετατόπιση που έχετε ήδη ξεκινήσει, ήταν δυνατή μόνο αντιμετωπίζοντας αυτές τις δυσκολίες. Έπρεπε να μην σας επιτρέπουμε να δείτε ποιοι είστε για να μπορέσετε να δημιουργήσετε τα μεγαλύτερα εγχειρήματα. Αλλά τώρα είναι ώρα να εν-θυμηθείτε. Τώρα είναι καιρός να πάρετε τη δύναμή σας. Τώρα είναι καιρός ν’ αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη δύναμη. Στην έκφραση αυτής της δύναμης βρίσκεται η δημιουργία της Εστίας στη δική σας πλευρά του πέπλου. Καθώς ο καθένας σας αναλαμβάνει τη δύναμή του κι εξοικειώνεται μ’ αυτή, εκφράζετε την ουσία του ποιοι πραγματικά είστε. Είστε οι διδάσκαλοι. Βρείτε το πάθος στη καρδιά σας και ακολουθείστε το πρώτα για τον εαυτό σας. Μετά βρείτε το πάθος και δημιουργείστε χώρο για τους άλλους. Αυτό θα σας επιτρέψει ν’ απλώσετε τα φτερά σας και να είστε οι ανθρώπινοι άγγελοι που αγαπάμε τόσο πολύ. Βρείτε το πάθος κι αυτή είναι η δόνηση της Εστίας. Η δόνηση της χαράς και του πάθους είναι αυτό που ζούμε συνεχώς κι ακόμη έχουμε δυσκολία να το καθρεφτίσουμε σ’ εσάς. Πολύ συχνά δράτε σαν να μη σας αξίζει  να κρατήσετε μια υψηλή δόνηση. Η βιολογία και τα συναισθήματά σας αιωρούνται απ’ το θετικό στο αρνητικό, καθώς κάνετε βήματα μπροστά. Κρατήστε τη δόνηση του πάθους, αυτό που πραγματικά είστε. Είστε υπάρξεις γεμάτες πάθος που καθρεφτίζετε την ενέργεια του Θεού ο καθένας μέσα σας. Αυτή είναι η εργασία του Φωτός που κάνετε και σας ζητάμε να φέρεστε στον εαυτό σας ανάλογα.

Αναζητείστε Μέσα σας αντί για Έξω

Πολύ συχνά αναζητάτε τις απαντήσεις έξω απ’ τον εαυτό σας κι εμείς σας λέμε ότι είναι μέσα σας. Είστε ολόκληρος ο Θεός. Φερθείτε στον εαυτό σας ανάλογα. Εάν το Κρυστάλλινο Παιδί, ο Ιησούς, εμφανιζόταν  στην πόρτα σας κι έλεγε “Θα ήθελα να σ ‘επισκεφθώ για δείπνο” δεν θα βγάζατε το καλύτερο σερβίτσιο; Δεν θα βρίσκατε τα καλύτερα κομμάτια κρέας να σερβίρετε; Δεν θα κόβατε τα καλύτερα βότανα απ’ τον κήπο σας; Και σαςλέμε ότι είστε ίδιοι. Φροντίζετε τον εαυτό σας σαν να είσαστε εκείνος που σας δίδαξαν να λατρεύετε, είστε ολόκληρος ο Θεός. Δεν μπορείτε να δείτε τους εαυτούς σας εξαιτίας των πέπλων που φοράτε .Σας λέμε ότι η πρόθεσή μας είναι να σας καθρεφτίσουμε το μέρος του εαυτού σας που δεν μπορείτε να δείτε. Είμαστε εδώ να καθρεφτίσουμε τη μεγαλοπρέπειά σας στους καιρούς που δεν μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Σ’ αυτούς τους καιρούς βλέπετε τον εαυτό σας και λέτε, γιατί συμβαίνει σε μένα; Σας λέμε ότι στεκόμαστε ακριβώς μπροστά σας και σας τυλίγουμε με τα φτερά μας, όπως μόνο εμείς μπορούμε. Αυτό κάνουμε τώρα. Αναπνεύστε στην ενέργεια των φτερών μας, κρατάμε τον καθένα σας σφιχτά στις καρδιές μας, αλλά επίσης να γνωρίζετε ότι η ενέργειά μας είναι μονάχα για να στηρίζει τη μεγαλοπρέπειά σας. Η αληθινή δύναμη που κρατάτε είναι μέσα σας και είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να την εν-θυμηθείτε.

Εν-θυμηθείτε τα Φτερά Σας

Θα θέλαμε να μιλήσουμε σήμερα για τα φτερά των αγγέλων, αυτά είναι δονητικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε να σας αγγίζουμε .Έχετε παρόμοια φτερά που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αγγίξετε άλλους. Θα θέλαμε να σας διδάξουμε έναν τρόπο να χρησιμοποιείτε τα δικά μας φτερά, να γίνετε οι ανθρώπινοι άγγελοι που πραγματικά είστε. Θα θέλαμε να σας δώσουμε επεξηγήσεις και να σας δείξουμε πρακτικές εφαρμογές. Σας ζητάμε να πάρετε αυτή την πληροφορία και να βρείτε χρήσεις στη ζωή σας. Αυτό θα δημιουργούσε την ενέργεια της Εστίας στην Αρένα του Παιχνιδιού της Ελεύθερης Επιλογής. Θα θέλαμε να έχετε ό,τι επιθυμείτε. Θα θέλαμε να είσαστε αυτό που επιθυμείτε  να είστε, αυτή  είναι η δημιουργία της Εστίας.

Ο Φύλακας ξετρελαίνεται για τις αγκαλιές που αγαπά να δίνει καθώς αυτοαποκαλείται συλλέκτης αγκαλιών. Σας λέμε ότι όταν ένας άνθρωπος αγγίζει τον άλλον, συμβαίνει μια φυσική ανταλλαγή δόνησης. Δεν είναι δυνατόν δύο δονήσεις να καταλαμβάνουν τον ίδιο χώρο και χρόνο χωρίς να μεταβάλλει η μία την άλλη. Μια από τις συνήθειές σας είναι να χαιρετιέστε με χειραψία. Σας λέμε ότι υπάρχει μια υψηλότερη πρόθεση γι’ αυτό, καθώς δύο χέρια συναντώνται, αναμιγνύουν δονήσεις. Μ’ αυτή την κίνηση δηλώνουν ότι είναι ένα μικρό μέρος ο ένας του άλλου και δεν μπορούν να βρίσκονται σε απόλυτη αντίθεση. Από τη στιγμή που αναμιγνύετε δονήσεις με κάποιον άνθρωπο, σ’ ένα βαθμό έχετε μεταβάλλει και τις δύο δονήσεις σας και γινόσαστε μέρος ο ένας του άλλου. Αυτό είναι μια ανάμειξη Συμπαντικής Ενέργειας. Η ροή της Παγκόσμιας Ενέργειας είναι η μίξη και το ανακάτεμα των δονήσεων. Οτιδήποτε βρίσκεται σε αντίθεση στη ροή της Συμπαντικής Ενέργειας θα βρει αντίσταση σε όλα τα σημεία. Οτιδήποτε είναι σε αρμονία με την Συμπαντική Ενέργεια θα βρεθεί φυσικά και χωρίς προσπάθεια στη ροή. Τοποθετείστε τον εαυτό σας στη ροή της Συμπαντικής Ενέργειας και αναμίξετε τις δονήσεις σας με άλλους γύρω σας. Σας ζητάμε να συνδέσετε το τσάκρα της καρδιάς με τις αγκαλιές. Καθώς αγκαλιάζετε το άτομο που είναι στο πεδίο σας, σας ζητάμε να αγγίξετε το τσάκρα της καρδιάς του με τα φτερά σας.

[Σ ‘αυτό το σημείο μου έδειξαν ένα χέρι, αντίχειρας διπλωμένος ακριβώς κάτω από τον μεσαίο και τον παράμεσο και τα δύο εξωτερικά δάχτυλα προς τα έξω σαν ένας μικρός άγγελος με απλωμένα φτερά. Σήκωσα και τα δύο μου χέρια να σχηματίσω αυτό που μου έδειχναν.]

Γι’ αυτά τα ιδιαίτερα όντα που δεν μπορούν να εν-θυμηθούν ποιοι είναι, σας ζητάμε να απλώσετε στα φτερά σας και να τους αγγίξετε με το αγγελικό σας άγγιγμα. Ακόμη και σ’ αυτή τη σύντομη στιγμή θα φυτέψετε σπόρους αγάπης και θα μοιραστείτε τη δόνηση της Εστίας. Μοιραζόμαστε αυτό μαζί σας τώρα, έτσι σας αγγίζουμε και τώρα σας ζητάμε να γίνεται ανθρώπινοι άγγελοι και να αγγίζετε ο ένας τον άλλον με τη δόνηση του Μιχαήλ.

 

Αγκαλιά Αγγέλου

Συχνά αισθάνεστε να σας αγγίζουμε όπως μόνο εμείς μπορούμε. Θα μοιραστούμε μαζί σας τώρα την πιο συνηθισμένη μας αγγελική αγκαλιά. Η αγγελική αγκαλιά στήριξης είναι όταν τυλίγουμε τα φτερά μας γύρω σας από πίσω για να σας στηρίξουμε, ενώ αγγίζουμε στο τσάκρα της καρδιάς σας με το δώρο του αγγελικού αγγίγματος. Αγκαλιάστε τους εχθρούς μ’ αυτόν τον τρόπο και δεν θα έχετε κανέναν εχθρό.

Ο Εωσφόρος είναι η Εστία

Δημιουργήσατε τέτοια χαρά στη δική μας πλευρά του πέπλου καθώς επανα-συνδέεστε, είμαστε κι  εμείς  σε κατάσταση επανα-σύνδεσης. Έχουμε χωρισθεί στους επάνω και στους κάτω εδώ και πολύ καιρό, για να σας βοηθήσουμε να στηρίξετε την ψευδαίσθηση της πολικότητας. Σας λέμε ότι τώρα επανα-συνδέεται  αυτό που ονομάστηκε το Πείραμα του Εωσφόρου. Ο Εωσφόρος είναι η Εστία και όπως εσείς έτσι κι εμείς επανα-συνδεόμαστε με την αυθεντική Πνευματική Οικογένεια. Δημιουργήσατε την ευκαιρία με τις επιλογές σας στην Αρένα του Παιχνιδιού Ελεύθερης Επιλογής. Τώρα αγγίζετε υψηλότερες αλήθειες σ’ όλα τα σημεία, καθώς κουβαλάτε υψηλότερες δονήσεις. Καταφέρνετε με τη πρόθεσή σας να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα κι αυτό έχει θέσει τη σκόπιμη δημιουργία του Ουρανού πάνω στη Γη. Τώρα αντιλαμβάνεστε γιατί σας λέμε ότι τα καταφέρνετε καλά; Έχετε κερδίσει το δικαίωμα να φέρετε τον τίτλο των Εργατών του Φωτός και τώρα κερδίζετε το δικαίωμα να φέρετε τον τίτλο του Αγγέλου.

Πώς μπορώ ν’ ακούσω καθαρά το Πνεύμα;

Η καθοδήγησή σας είναι δυνατή και ήδη πολλοί από σας ρωτάτε “πώς μπορώ να την ενισχύσω; Πώς μπορώ ν’ ακούω τους οδηγούς μου και ποια είναι τα ονόματά τους;” Σας λέμε, είναι τόσο δύσκολο όταν κάνετε αυτές τις ανθρώπινες ερωτήσεις, γιατί η χρησιμοποίηση ανθρώπινων προσδιορισμών στη δική  μας πλευρά του πέπλου, περιορίζει μόνο την αληθινή μεγαλοπρέπεια της Εστίας. Σας λέμε ότι πολλά από τα ονόματα που ενδιαφέρεστε, δεν μεταφράζονται στις γλώσσες της Γης. Να ‘στε υπομονετικοί. Δεν θ’ αργήσετε πολύ ν’ ακούσετε ξεκάθαρα. Αισθανθείτε την αγάπη που έχουμε για σας γιατί προς το παρόν είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας μας. Αισθανθείτε το όταν ερχόμαστε πίσω σας με τις αγγελικές αγκαλιές και δεχθείτε την αγάπη που σας προσφέρουμε. Υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να σας αγκαλιάσουμε , να σας διδάξουμε και να σας δώσουμε όλα όσα ζητάτε. Υπάρχουν στιγμές που σας αγκαλιάζουμε με τα δύο χέρια και αγγίζουμε το τσάκρα της καρδιάς σας. Μας συγκινεί αυτή η ανταλλαγή δόνησης κι όλα αυτά που αισθάνεστε καθώς ανατριχιάζετε. Να ξέρετε ότι είμαστε εκεί και σας αγγίζουμε. Φανταστείτε ότι βρίσκετε μια ψυχή σε απόγνωση και γνωρίζετε πως μπορείτε να την απαλλάξετε απ’ την ψευδαίσθηση της απελπισίας αν σας αφήσει να την αγκαλιάσετε. Αυτό συχνά είναι το δίλημμά μας, γιατί ενώ σας αγκαλιάζουμε, αν δεν το αποδεχθείτε δεν υπάρχει ανάμειξη δονήσεων. Τώρα σας ζητάμε να είστε οι άγγελοι της Γης. Μερικές φορές αυτό σημαίνει να δίνεις αγγελική παρουσία χωρίς αναγνώριση. Απλώστε αυτή την ενέργεια με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε και ήσυχα ελάτε πίσω τους και αγγίξτε τους, όπως σας αγγίζουν οι άγγελοι της Εστίας. Κάντε αυτό φυσικά σε κάθε ευκαιρία κι αν αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει, κάντε το με τα λόγια σας ή τις πράξεις σας. Προσφέρετε αυτή την αγγελική αγκαλιά και στηρίξτε την με την ενέργειά σας. Καθώς το κάνετε, θα αισθάνεστε  τις δονήσεις της Εστίας  σ’ όλο σας το είναι με τέτοια δύναμη που δεν θα είστε  ποτέ ξανά οι ίδιοι. Γίνετε Ανθρώπινοι Άγγελοι και η ψευδαίσθηση της απόγνωσής σας θα εξαφανισθεί. Καθώς χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία καθημερινά στη ζωή σας, φέρνετε  τον εαυτό σας και όλη την Ανθρωπότητα σε υψηλότερο επίπεδο.

Πώς να Διαχειριστώ τις Δυσκολίες

Η βιολογία σας είναι σε κατάσταση αλλαγής κι αυτό θέτει δυσκολίες. Δείχνει ότι οι άνθρωποι δεν είναι πεπειραμένοι στη τέχνη της αλλαγής. Ο Φύλακας έχει ένα υπέροχο αστείο που δηλώνει ότι όλα όσα παράτησε, έχουν βαθιά σημάδια χαραγμένα πάνω τους. Καταλαβαίνουμε την αντίστασή σας προς την αλλαγή, είσαστε κινητοποιημένοι απ’ την ανάγκη της επιβίωσης εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα κινητοποιείστε από την ανάγκη της ενότητας. Τους καιρούς που δυσκολεύεστε και χάνετε το δρόμο σας, σας λέμε πως το κλειδί να βρίσκετε το πάθος σας είναι ν’ απλώνετε τα δικά σας φτερά. Σε στιγμές δυσκολίας, βρείτε την ευκαιρία να βοηθήσετε τους γύρω σας να δουν τα φτερά τους. Βρείτε τους αγγέλους δίπλα σας και βοηθήστε τους να ανα-γνωρίσουν την αληθινή τους φύση. Αν δεν θέλουν να χρησιμοποιούν το όνομα άγγελοι, τότε δώστε τους μια άλλη λέξη να χρησιμοποιούν. Μιλήστε τη γλώσσα με την οποία αισθάνονται πιο άνετα, όπως κάνουμε εμείς μαζί σας.

Επωφελούμενοι από το Κάρμα

Είναι μοναδικοί οι καιροί πάνω στην Αρένα του Παιχνιδιού της Ελεύθερης Επιλογής. Το συλλογικό Κάρμα όλων των ενσαρκώσεων σας, σας έδωσε το δικαίωμα να είστε εδώ αυτή την εποχή για να παίξετε αυτόν τον ρόλο. Βλέπουμε ότι πολλοί από σας δυσκολεύεστε καθώς αγωνίζεστε και αντιστέκεστε σε κάθε κίνηση. Έχετε χρησιμοποιήσει όλες τις πεποιθήσεις που χρειάζονταν για να είστε εδώ αυτό τον καιρό. Αυτή είναι η ευκαιρία που έχετε ζητήσει, τώρα είναι ο καιρός ν’ απλώσετε τα φτερά σας και να γίνετε άγγελοι. Πλησιάστε τους άλλους και αγγίξτε τους με την αγγελική σας παρουσία, σας λέμε ότι είσαστε οικογένεια του Μιχαήλ και φέρετε καλά τα φτερά σας. Χρησιμοποιείστε τα συχνά κι όταν βλέπετε άλλους σε ανάγκη, όταν βλέπετε ότι δεν μπορούν να εν-θυμηθούν ποιοι είναι, αγκαλιάστε τους ήσυχα κι αγγίξτε τους με το Άγγιγμα των Αγγέλων. Κι αν σας επιτρέψουν, αγγίξτε τους ξανά. Κι αν είναι η στιγμή κατάλληλη, ελάτε από πίσω τους και απλώστε τα φτερά σας κι αγγίξτε τη καρδιά τους.

Αγγίξτε τους άλλους με τα φτερά σας και το πάθος σας. Καθώς το κάνετε, φέρνετε το πάθος σας στην Εστία. Καθώς το κάνετε, γίνεστε η μέγιστη έκφραση του Θεού σε  ανθρώπινη φύση. Καθώς το κάνετε, όχι μόνο γίνεστε ανθρώπινοι άγγελοι, αλλά έλκετε τους άλλους αγγέλους από την Εστία. Δεν είστε ένας άγγελος που είναι μόνος. Στον Ουρανό, το να είσαι μόνος δεν είναι δυνατόν. Καθώς κοιτάτε αριστερά και δεξιά δεν μας βλέπετε και όμως σας λέμε ότι υπάρχουν εκατοντάδες άγγελοι που σας επισκέπτονται καθημερινά. Είστε ευλογημένοι που κερδίσατε το δικαίωμα να παίξετε αυτούς τους ρόλους. Υπάρχουν πολλοί εκεί πάνω που παρακολουθούν κάθε σας κίνηση και θα εύχονταν να ήταν αυτοί στη θέση σας να παίξουν τον ρόλο σας. Προχωρήστε μ’ αυτή τη γνώση και εμπιστευθείτε την εσωτερική καθοδήγηση που σας έφερε τώρα εδώ. Είστε οι διδάσκαλοι που συμφωνήσατε να φορέσετε το πέπλο της λησμονιάς και να ξεχάσετε ποιοι είστε. Παρόλο που δεν έχετε εν-θυμηθεί την κληρονομιά της Εστίας, δεν μπορείτε να τη χάσετε. Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να φέρετε αυτές τις δονήσεις της Εστίας στον πλανήτη. Γιατί αυτό είσαστε. Αυτό έχετε έρθει να κάνετε και σας αγαπάμε τόσο πολύ. Είμαστε πολύ περήφανοι για σας που δημιουργήσατε την πραγματικότητα της Εστίας.Έχετε δημιουργήσει τις αφετηρίες της Εστίας στη δική σας πλευρά του πέπλου. Από τη δική μας πλευρά του πέπλου ,είναι η πιο θαυμαστή θέα. Δεν φαντάζεστε τη χαρά και τις επευφημίες μας κάθε φορά που αποφασίζετε να αναλάβετε τη δύναμή σας. Όσοι επηρεάζονται γύρω σας, εισέρχονται σε τόσο βαθιά επίπεδα αρμονίας, όσο δεν φαντάζεστε.Τα μάτια που είναι καρφωμένα πάνω σας είναι πολύ περισσότερα από εσάς, γιατί αλλάζετε το παράδειγμα του Όλα Όσα Είναι.

Αγγίξτε ο Ένας τον Άλλον όπως Σας Αγγίζουμε

Ό,τι αποκαλείτε Γη, δεν είναι τίποτε άλλο από μια συλλογική δόνηση όλης της Ανθρωπότητας. Η Γη αλλάζει επειδή οι άνθρωποι ανυψώνουν τις δονήσεις τους μέσω των προσωπικών τους επιλογών. Παρακολουθείστε πώς η εγκληματικότητα συνεχίζει να μειώνεται. Παρακολουθείστε καθώς οι άνθρωποι σ’ όλα τα μονοπάτια της ζωής αναζητούν τις υψηλότερες αλήθειες και τις χρησιμοποιούν σ’ όλες τις εκτάσεις της ανθρώπινης εμπειρίας. Κοιτάξτε καθώς οι φανταστικές γραμμές  που σας κρατούν χώρια, αρχίζουν να σβήνουν. Αυτά είναι το άμεσο αποτέλεσμα της συλλογικής δόνησης της ανθρωπότητας, ανυψωμένη από ελεύθερη επιλογή. Γιορτάστε αυτή την επιλογή, όπως κάνουμε εμείς.

Μετά από αίτημά σας, μας φέρατε εδώ να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε την αληθινή σας κληρονομιά. Βρισκόμαστε δίπλα στον καθένα σας. Βρισκόμαστε  στην  παύση ανάμεσα απ’ τις  αναπνοές σας, ακόμη κι αν δεν μπορείτε  ν’ ακούσετε, ακόμη κι αν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας ανατριχιάζουμε. Τότε, συνειδητοποιήστε την καρδιά σας, γιατί είμαστε εμείς που απλώνουμε ολόγυρά σας τα φτερά μας και σας αγγίζουμε με την αγγελική μας παρουσία. Χρησιμοποιούμε το Άγγιγμα των Αγγέλων. Σας ζητάμε να κάνετε το ίδιο. Βρείτε τρόπους να δημιουργήσετε το καλύτερο περιβάλλον για εσάς, βοηθώντας τους να δουν ποιοι είναι. Βρείτε τρόπους να δημιουργήσετε τη χαρά και το πάθος στη ζωή σας, ενδυναμώνοντας τους άλλους γύρω σας. Έτσι, όχι μόνο θα βρείτε χαρά για σας, αλλά θα δημιουργήσετε επίσης τον Παράδεισο στη Γη  για όλους. Μπείτε στο πάθος σας κι αυτό συμβαίνει όταν παίζετε τον ύψιστο ρόλο ,που έχετε γράψει για σας. Τότε είστε οι πιο χρήσιμοι στον εαυτό σας, στο Σύμπαν και στο Πνεύμα. Εκεί βρίσκεται η τέλεια ανάμειξη των Παγκόσμιων ενεργειών. Η Γη χωρίσθηκε από τον Ουρανό μόνο μια φορά. Αυτή η ψευδαίσθηση τώρα απομακρύνεται. Καθώς ανυψώνετε τις δονήσεις σας, δημιουργούμαστε  και ενσαρκωνόμαστε μαζί σε ένα. Η Συμπαντική Ενέργεια τώρα αναμειγνύει την ενέργεια του Ουρανού και της Γης.

Μόνο να βλέπατε τους εαυτούς σας όπως σας βλέπουμε. Αν μπορούσαμε να σας δώσουμε το δώρο μιας ματιάς, να σηκώσουμε το πέπλο κατά μέρος για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, θα εν-θυμόσασταν την Εστία και θα βλέπατε τη μεγαλοπρέπειά σας. Το κάνουμε συχνά στα όνειρά σας και ξυπνάτε με τέτοια έξαψη, γιατί βλέπετε πόσο απλό είναι. Ναι, είναι απλό. Πάρετε τη δόνηση απ’ αυτό που αισθάνεστε στα όνειρά σας, φέρτε τη μαζί σας κι αφήστε τους άλλους να δουν αυτή τη λάμψη στα μάτια σας. Αγγίξτε άλλους μ’ αυτή την ξεχωριστή αγγελική αγκαλιά σε εν-θύμηση του αγγέλου που είστε. Αγγίξτε τους~ Αγγίξτε τους~ Αγγίξτε τους~ Κι εμείς θα σας αγγίζουμε. Είναι μεγάλη τιμή για μας, ν’ απλώσουμε τα φτερά μας μπροστά σας, καθώς αναλαμβάνετε τον ρόλο του ανθρώπινου αγγέλου. Είναι μεγάλη μας τιμή να σας αγγίζουμε ακόμη κι αν δεν μπορείτε να το αισθανθείτε, σας λέμε, παίρνετε το μήνυμα. Ξέρετε ποιοι είμαστε κι εν-θυμάστε την Εστία. Αυτό είναι που σας έφερε εδώ, τώρα, μοιραστείτε το με τους άλλους. Θα θέλαμε να σας πούμε τόσα πολλά και δεν προλαβαίνουμε να σας τα πούμε όλα σε μια συνεδρίαση. Σήμερα είναι αρκετό να φύγετε μ’ ένα εργαλείο, αυτό του Αγγέλου. Χρησιμοποιείστε το καλά και συχνά και καθώς αναμειγνύετε τις δονήσεις μεταξύ σας, μεταφέρετε τις δονήσεις της οικογένειας του Μιχαήλ. Δεχθείτε την ευθύνη να δημιουργήσετε την ύψιστη πραγματικότητα και όταν έχετε την ευκαιρία, αγγίξτε ο ένας τον άλλον. Μοιραστείτε τη δόνηση με άλλους, καθώς σας αγγίζουμε. Σας ευχαριστούμε που μας φέρατε εδώ. Σας ευχαριστούμε που ήρθατε μαζί να κοιτάξετε ο ένας μέσα στα μάτια του άλλου και να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Είστε οι ανθρώπινοι άγγελοι και υποκλινόμαστε στην παρουσία σας.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε, ακόμη μια φορά να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να χρησιμοποιείτε τον συντελεστή ενδυνάμωσης και πάνω απ’ όλα, να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Χρυσή

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!