Ιανουάριος 2020

Πάνω Στον Φράχτη

Χαιρετισμούς από την Εστία, αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και ήρθα στη δική σας χρονική ροή για λίγο ώστε να ρίξω μια ματιά και να δω τη μαγεία που δημιουργείτε. Είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί εμείς βλέπουμε την ευρύτερη εικόνα όλων όσων συμβαίνουν. Ο Παρατηρητής θα σας πει περισσότερα για την ευρύτερη εικόνα και πώς μπορείτε να την βλέπετε κι εσείς. Αυτές τις μέρες γιορτάζουμε τον πλανήτη Γη. Οι καρδιές άνοιξαν με έναν υπέροχο τρόπο. Ενώ αυτό οφείλεται κατά ένα μέρος με την αναζωογόνησή σας, είναι και πολλά περισσότερα. Η ενέργεια έχει θέσει έναν νέο ρυθμό και αν οι άνθρωποι μπορέσουν να τον χρησιμοποιήσουν, θα παραμείνει εδώ. Οπότε αγαπημένοι μας, απλά πάρ’ τε αναπνοές. Να ξέρετε πως είμαστε όλοι μαζί σαν ένα, επειδή είμαστε ενωμένοι. Το φως σας γίνεται εντονότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Σε μερικούς από εσάς αυτό θα φέρει δυσκολίες γιατί θα στρέψει στην προσοχή επάνω σας και αυτό ίσως να μην το θέλετε.

Τα Μεγάλα Βήματα

Σε αυτή τη χρονική ροή, κάθε βήμα που κάνετε μπορεί να γειωθεί με εντελώς νέο τρόπο. Εμείς καθόμαστε και παρακολουθούμε παίζοντας το παιχνίδι, γνωρίζοντας πως κάποιοι από εσάς θα περάσουν δυσκολίες. Δεν υπάρχει εναλλακτική γι’ αυτό αλλά επίσης δεν σημαίνει πως κάνετε κάτι λάθος. Πολύ απλά, πρέπει να ξεπεράσετε αυτή την προβληματική περιοχή για να περάσετε στην άλλη πλευρά. Κάποιοι έχουν συμβόλαια για να βρίσκονται μέσα στις αλλαγές και να φέρουν το φως. Αυτές τις στιγμές είναι χρήσιμο να μην επικεντρώνεστε στα μικρά βήματα αλλά στα μεγάλα. Κοιτάξτε τη γενική κατεύθυνση την οποία έχει πάρει η ανθρωπότητα τον τελευταίο χρόνο. Και καθώς αρχίζετε να παγιώνετε αυτή τη σύνδεση, θα ανακαλύψετε πολύ περισσότερες ευκαιρίες απ’ όσες νομίζατε. Ήρθε η ώρα!

Σας καλωσορίζουμε όλους στο κατώφλι της νέας ενέργειας στην οποία εισέρχεστε. Να ξέρετε πως βρισκόμαστε ακριβώς πίσω σας, παρακολουθώντας όλα όσα κάνετε. Είμαστε εκεί για να σας ενθαρρύνουμε να κάνετε αυτό το βήμα και να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Μαντέψτε όμως: έχετε κερδίσει ήδη το παιχνίδι! Απλά δεν είστε εξοικειωμένοι με το πώς λειτουργεί· και όμως σας λέμε να γιορτάσετε τις νίκες σας γιατί σας δίνουν αυτοπεποίθηση. Τώρα θα σας βοηθήσουμε με τα επόμενα βήματα καθώς κινείστε. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό και να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να παίζετε όμορφα μαζί καθώς δημιουργείτε το επόμενο βήμα πάνω στη Γη. Συγχαρητήρια.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Espavo

______________________________

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο Παρατηρητής.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας σήμερα και μοιράζομαι μαζί σας κάποιες παρατηρήσεις. Και, πιο σημαντικό, να μοιράζομαι μαζί σας το πώς να παρατηρείτε. Ο Φύλακας του Χρόνου μίλησε για τη σπουδαιότητα του να βλέπετε την ευρύτερη εικόνα αντί να επικεντρώνεστε στα μικρά βήματα. Φανταστείτε για μια στιγμή πως τα πάντα στην πραγματικότητά σας συμβαίνουν σε ένα υπέροχο καταπράσινο λιβάδι με αγριολούλουδα. Αυτό το μαγικό λιβάδι είναι βάση για όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Και στην άκρη του λιβαδιού υπάρχει ένας φράχτης που κρατά τα πάντα συγκεντρωμένα για εσάς.

Σήμερα σας ζητώ να καθίσετε πάνω στον φράχτη. Βγείτε για μια στιγμή από την πραγματικότητά σας για να δείτε την ευρύτερη εικόνα. Το βρίσκουμε συναρπαστικό να παρακολουθούμε τις δράσεις και τις αλληλεπιδράσεις των ανθρώπων. Ακόμα και σήμερα είναι απίστευτο, παρ’ όλο το χάος που βιώνετε στα μικρά αυτά βήματα που κάνετε. Αγαπημένοι μας, κάν’ τε ένα βήμα πίσω και απλά παρατηρήστε, γιατί εκεί μπορείτε να δείτε τώρα τη μαγεία. Ουσιαστικά υπάρχει μια ολόκληρη βασική ενέργεια η οποία έχει αλλάξει στη Γη. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κάνετε ένα βήμα και μετά το επόμενο κι έπειτα το επόμενο. Εν τω μεταξύ όμως απλά κοιτάζετε για το επόμενο βήμα. Είναι πολύ δύσκολο να δείτε την ευρύτερη εικόνα όταν είστε επικεντρωμένοι στο να προσπαθείτε να προχωρήσετε επιλέγοντας πού θα ακουμπήσετε το πόδι σας.

Σας προκαλούμε να ξεκινήσετε σήμερα. Βρείτε ένα μικρό κομμάτι να το θέσετε σε κίνηση τη χρονιά που έρχεται (σ.τ.μ. εννοεί το 2020). Έχετε την ανθρώπινη συνήθεια να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αυτό το βρίσκουμε συναρπαστικό γιατί μονάχα στη Γη γίνεται αυτό. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι κάθε παιχνιδιού παντού κι αυτή είναι η ευρύτερη εικόνα που θέλουμε να αρχίσετε να βλέπετε. Θα αρχίσετε να το αντιλαμβάνεστε επειδή τις επόμενες ημέρες θα έχετε περισσότερες αλληλεπιδράσεις με εκείνα τα πλάσματα, κάποια από τα οποία έχουν βρεθεί στη Γη. Θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε περισσότερα για τη βοήθεια που έρχεται, ειδικά όσον αφορά τα παιδιά. Αν καθίσετε πάνω στον φράχτη και κοιτάξετε την ευρύτερη εικόνα, θα δείτε πως όσα θεωρείτε πως είναι προβλήματα στη Γη, στην ουσία είναι ευκαιρίες που έρχονται γρήγορα.

Ένα Παιχνίδι Πνεύματος

Κερδίζετε το παιχνίδι. Ναι, είναι πολύ δύσκολο να το δείτε γιατί αυτά τα μικρά βήματα γίνεται πιο δύσκολο να τα κάνετε. Συχνά, μέχρι να γείρετε πίσω και να δείτε την ευρύτερη εικόνα, θα βλέπετε πως τα μικρά βήματα δεν έχουν όση σημασία νομίζατε. Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να υπολογίσετε πού βρίσκεστε στον κόσμο απλά κοιτώντας τα μικρά βήματα. Κάθε ταξίδι ξεκινά με το πρώτο βήμα. Κι αυτό το πρώτο βήμα είναι συνήθως ένα μικρό βήμα γιατί ξεπερνά τη δύναμη της αδράνειας κι αρχίζετε να κινείστε προς μια κατεύθυνση. Μετά απ’ αυτό, θέλουμε να κοιτάξετε την ευρύτερη εικόνα. Αντί να επικεντρώνεστε τόσο πολύ στο μονοπάτι και τη σειρά εμποδίων που περιέχει, κοιτάξτε την ευρύτερη εικόνα για να δείτε τι είναι αυτό που συμβαίνει πραγματικά στην ανθρωπότητα.

Συμβαίνουν πράγματα που δεν θα έπρεπε στη Γη; Φυσικά, αυτό γίνεται από την πρώτη στιγμή. Έτσι παίζετε με τη Γη. Κάνετε όλα αυτά τα πράγματα καθώς δουλεύετε μπρος-πίσω. Μερικές φορές πολεμάτε μεταξύ σας κι άλλες φορές υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον. Είναι εκπληκτικό να το παρακολουθούμε. Θέλουμε να σας δείξουμε την ευρύτερη εικόνα. Θα αρχίσετε να βλέπετε πως όλη η ανθρωπότητα έχει βιώσει πολλές αλλαγές, κάποιες εκούσιες και κάποιες ακούσιες. Οι ενέργειες βρίσκονται εδώ για όλους σας κι αυτό είναι μαγικό. Κάτι άλλο επίσης σημαντικό είναι πως στο επόμενο διάστημα ανοίγονται απίστευτες δυνατότητες για την Οικογένεια της “Ε”. Η Οικογένεια της “Ε” έχει επικεντρωθεί στα δικαιώματα του πνεύματος, του πνεύματος που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος. Αυτό έρχεται πάλι στην επιφάνεια, επειδή θα φέρει περισσότερο από το δικό σας πνεύμα στο φυσικό σας σώμα και λιγότερη πυκνότητα. Ναι, ξεκινά τώρα.

Όχι Πια Μυστικά

Αν και σας λέμε συχνά προς τα πού πηγαίνετε καθώς εξελίσσεστε προς το φως, αυτό συμβαίνει τώρα. Αν και βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι πολύ δύσκολο να το δείτε λόγω των μικρών εμποδίων στο μονοπάτι σας. Αυτό είναι αλήθεια, ειδικά όταν κοιτάζετε τα μικρά βήματα και σας φαίνετε πως θα υπάρχουν περισσότερα απ’ όσο γινόταν παλιά. Τουλάχιστον αυτό είναι που θα αντιληφθείτε. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι τώρα βλέπετε περισσότερα. Είτε πιστεύετε πως η τεχνολογία σας είναι η βάση γι’ αυτό είτε η εξέλιξή σας, δεν υπάρχουν πια μυστικά. Κατακλύζεστε απ’ όλων των ειδών τα πράγματα. Τόσο πολύ, που κάποια απ’ αυτά τα προσπερνάτε και λέτε, “δεν μπορώ ν’ ασχοληθώ μ’ αυτό τώρα”. Αγαπημένοι μας, αυτό συμβαίνει όταν κάνετε πολλά μικρά βήματα στη σειρά.

Πάρ’ τε μια στιγμή και πηγαίνετε να καθίσετε στον φράχτη. Καθίστε και απλά παρατηρήστε. Όταν το κάνετε, θα δείτε όχι μόνο τις δυσκολίες και τις αρνητικότητες αλλά και την τεράστια πρόοδο που κάνει η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή. Αγαπημένοι μας, βρίσκεστε πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεστε. Είναι πολύ δύσκολο να σας πούμε ακριβώς την πορεία της ζωής σας στο μέλλον.

Αν θέλετε να φέρετε κάτι στη ζωή σας, απλά προετοιμάστε το μόνοι σας. Μην το κάνετε πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό, απλά φέρ’ τε κάτι. Μετά απελευθερώστε το, καθίστε στον φράχτη και παρατηρήστε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Θα δείτε τις ενέργειες καθώς ταξιδεύουν προς τα εδώ δοκιμάζοντας αυτό ή προς τα εκεί, δοκιμάζοντας κάτι άλλο. Ίσως πέσουν σε κάποιον τοίχο και σταματήσουν. Την επόμενη φορά θα γνωρίζετε πού βρίσκεται ο τοίχος, έτσι δεν είναι; Η παρατήρηση θα είναι πολύ σημαντική το 2020. Η ανθρωπότητα κάνει κάποιες πολύ σημαντικές στροφές. Μερικές είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι, ενώ άλλες προωθούνται από ανθρώπους που θέλουν η ανθρωπότητα να πάει προς κάποιες συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Δεν έχει σημασία όμως κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Κοιτάξτε την ευρύτερη εικόνα. Πηγαίνετε να καθίσετε στον φράχτη για λίγο και απλά παρατηρήστε. Εγώ θα κάθομαι δίπλα σας.

Βασικά αυτό είναι που κάνω, γιατί αυτή τη ζωή θέλω να ζω. Απολαμβάνω να βλέπω τα πάντα. Κάθε εμπειρία που έχετε ως ενσάρκωση καταγράφεται και κρατείται στα Ακασικά αρχεία. Πολύ συχνά χρησιμοποιείτε αυτά τα αρχεία για να καθορίσετε το τι θα φέρετε σε κάθε ενσάρκωσή σας. Πώς θα δουλέψετε με διάφορα πράγματα, πού θα βρίσκονται τα μαθήματα ζωής σας, πώς θα τα καταφέρετε και τι συμβόλαια θα κάνετε. Αυτή η εποχή είναι μοναδική, αγαπημένοι μας κι έχετε κρατήσει θέση γι’ αυτήν ακριβώς τη χρονική ροή. Κάποιοι από εσάς δεν είναι ευχαριστημένοι με τη θέση τους και με τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν. Σας λέμε πως οι μεγαλύτερες ευκαιρίες έρχονται τώρα. Να έχετε υπομονή, να βγείτε μπροστά και να κινηθείτε προς κάποια κατεύθυνση. Όλα θα σας οδηγήσουν στο πάθος σας. Και το πιο σημαντικό, καταλάβετε πως δεν είστε ποτέ μόνοι.

Ελάτε να καθίσετε στον φράχτη μαζί μου. Απλά παρατηρήστε κι εγώ θα σας δείξω διάφορα πράγματα που μπορείτε να δείτε μόνοι σας. Αυτή η εποχή είναι υπέροχη για να ζει κάποιος. Αξιοποιήστε την στο έπακρο. Γελάστε, τραγουδήστε και παίξτε αυτό το υπέροχο παιχνίδι του κρυφτού. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων αγαπημένοι μας, σας καλωσορίζω με αυτό τον τρόπο και σας ζητώ να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι ο Παρατηρητής και μου αρέσει να κοιτάζω.

Espavo

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!