Ιανουάριος 2013

Ο Νέος Κόσμος
Τα Επόμενα Βήματα

Τώρα που έχουμε εισέλθει στον νέο κόσμο, τι πρόκειται να παρατηρήσουμε; Τι θα είναι διαφορετικό και το πιο σημαντικό, τι έρχεται για την ανθρωπότητα;

Θα το μάθουμε όλοι μαζί, αλλά εδώ ο Έλρα και ο Φύλακας του Χρόνου μας διηγούνται το τι είναι σημαντικό σ’ αυτό το σταυροδρόμι.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα!

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

Να χαμογελάτε στη διαδρομή σας προς την Εστία,
Έλρα

 

Ο Έλρα ξεκινά:

Είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας.
Καλώς ήρθατε όλοι! Σας παρακολουθούσα συνέχεια. Παρακολουθώ πάνω από τον ώμο του Φύλακα και μερικές φορές θυμάται πως είμαι εκεί. Τότε με ρωτάει και του δίνω μερικές πληροφορίες. Για την ακρίβεια, η πληροφόρηση ρέει συνέχεια. Συνήθως όμως λέει “θα τo κάνουμε αργότερα”.

Νέα Σκέψη

Ήρθα εδώ σήμερα για πολλούς λόγους, αλλά πρώτα θέλω να πω κάτι για την ασφάλειά σας… την ασφάλειά σας. Δεν σκεφτόσαστε αυτό αγαπημένοι μας: “Τι μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε ασφαλείς στη Νέα Γη;” Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια με τον συνηθισμένο τρόπο, επειδή δεν μπορείτε να πληγωθείτε από τα πράγματα που μπορούσαν να σας πληγώσουν παλιότερα. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι για την ασφάλεια γενικά και να σας δώσω μια διαφορετική οπτική. Αυτό που συμβαίνει είναι πως είσαστε για πρώτη φορά ανοιχτοί σε πολλά νέα επίπεδα.

Γι’ αυτό, είσαστε πιο ευάλωτοι όταν πρωτοανοίγεστε και όταν συνηθίζετε να είσαστε ανοιχτοί. Δεν χρειάζεται να φτιάχνετε τοίχους ή φίλτρα. Αυτό που συμβαίνει είναι πως τη στιγμή που κάποιος ανοίγει αληθινά και ζει τη ζωή του έτσι, αυξάνονται οι πιθανότητες να αποθαρρυνθεί ή να αποσπαστεί η προσοχή του από την πορεία του.

Αυτό μπορεί να συμβεί εύκολα τώρα, επειδή αν και δεν νιώθετε διαφορετικά απ’ ό,τι νιώθατε λίγες μέρες πριν, είσαστε διαφορετικοί. Πολλή από την ενέργειά σας άνοιξε με τρόπους που δεν βλέπετε ακόμη, έτσι  πρέπει πρώτα να γίνετε συνειδητοί με τον εαυτό σας. Μπορεί να πείτε στον εαυτό σας “Πονάω λίγο εδώ και δεν ξέρω τι είναι. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να στείλω λίγη ενέργεια και να το φτιάξω”. Μην αγνοείτε αυτά που σας συμβαίνουν, γιατί έχετε ανοίξει με νέο τρόπο. Θα συνειδητοποιήσετε πως είσαστε πιο δυνατοί τώρα. Στο μεταξύ όμως, υπάρχουν τρωτά σημεία, αλλά και ευκαιρίες για να βιώσετε μια ρωγμή στην πανοπλία σας. Αγαπημένοι μας, υπάρχει πάντα ένας τρόπος να διορθωθεί αυτό.

Οι άνθρωποι αρχίζουν να πηγαίνουν τόσο γρήγορα που ενεργούν με το μυαλό τους και όχι με την καρδιά τους. Προσπαθείτε να σκεφτείτε πώς θα βγείτε από μια κατάσταση ρωτώντας “Πώς θα πάω στο επόμενο επίπεδο;” Ξεκινάτε και καπνός βγαίνει από τα αυτιά σας  και σύντομα γίνεται ένα χάος. Εδώ στην Εστία έχει να κάνει με την ισορροπία. Αυτή είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε τις τελευταίες μέρες. Συμβαίνει για αρκετό διάστημα. Δεν είναι καινούργιο, αγαπημένοι μας, αλλά έχετε καρδιά. Πάντοτε την είχατε. Αν και πάντα γνωρίζατε πως το μυστικό κρύβεται στην καρδιά και όχι στο μυαλό, προσπαθούσατε να σκεφτόσαστε σε όλη σας τη ζωή. Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που θα βιώσετε στον νέο κόσμο είναι η συνειδητοποίηση πως η καρδιά σας ήξερε πάντοτε τον δρόμο για την Εστία. Έπρεπε να προσπαθήσετε να σκεφτείτε πώς θα περάσετε μέσα από την ανθρωπότητα, να προσπαθήσετε να σκεφτείτε πώς θα χωρούσατε την καρδιά σας στον κόσμο και την κοινωνία, τώρα όμως όλα έρχονται από την καρδιά.

Υπάρχει κάτι άλλο που θέλω να πω, τα αρνητικά συναισθήματα. Μεταφέρατε πολλά στην Γη και σας εξυπηρέτησαν καλά για κάποιο διάστημα, επειδή σας προσέφεραν την αντίθεση ώστε να ξεχωρίσετε το φως από το σκοτάδι. Μπορείτε να νιώσετε την αγάπη, μόνο αν ξέρετε τι είναι ο φόβος. Γνωρίζουμε πως καταλαβαίνετε τι είναι ο φόβος. Τώρα μπήκε σε ισορροπία επειδή αυτό το κομμάτι τελείωσε, οπότε έχετε πραγματικά εισέλθει στο νέο επίπεδο της τριαδικότητας – από την δυαδικότητα στην τριαδικότητα. Δεν έχω τρία χέρια, αλλιώς θα το χρησιμοποιούσα για να δείτε τι κάνω, αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Έχετε τρία σημεία τώρα και όχι δύο. Δεν υπάρχει πια μαύρο κι άσπρο κι αυτή είναι η μαγεία. Τώρα υπάρχει κι άλλο κομμάτι του εαυτού σας. Μοιάζει με τον μικρό άνθρωπο στον ώμο σας για τον οποίο μίλησε ο Φύλακας. Πρέπει απλά να εν-θυμάστε να ρωτάτε. Πρέπει να θυμάστε να εκμεταλλευτείτε εκείνο το κομμάτι του εαυτού σας.

Οι Καθρέφτες της Παράδοσης

Υπάρχει και κάτι ακόμα. Έχετε συνηθίσει τόσο πολύ αυτές τις όμορφες παραδόσεις και τους κανόνες που έχετε θεσπίσει. Μια φορά προσπαθούσαμε να μιλήσουμε στον Φύλακα, αλλά τα πόδια του ήταν σε άβολη θέση και είπε “Ένα λεπτό. Πρέπει να καθίσω σωστά”. Και τσακωνόταν με τα χέρια και τα πόδια του, προσπαθώντας να καθίσει στη σωστή στάση για ν’ ακούσει. Τελικά κάθισε και είπε “Εντάξει. Είμαι έτοιμος”. Κι απαντήσαμε “Δεν έχουμε τίποτα να πούμε”. Κι απάντησε “Μα είμαι έτοιμος”. Και είπαμε “Εξακολουθούμε να μην έχουμε να πούμε τίποτα τώρα”. Θέλετε μια κρυστάλλινη σφαίρα για να σας πει το μέλλον; Αν πιστεύετε πως την χρειάζεστε, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. Την χρειάζεστε όμως; Σίγουρα όχι. Τα πάντα είναι μέσα σας τώρα κι εμείς προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να αφυπνισθείτε. Θα αρχίσετε να βλέπετε νέες δυνατότητες, αλλά ξέρουμε πως είναι δύσκολο αγαπημένοι μας. Είναι δύσκολο για εμάς να είμαστε εδώ και να σας λέμε πώς να είσαστε άνθρωποι. Εγώ δεν έχω κατέβει στη Γη, προσπαθώ όμως να κάνω ό,τι μπορώ για να μάθω πώς να είμαι άνθρωπος. Δεν έχω να ισορροπήσω όσα ισορροπείτε εσείς. Είναι εύκολο για εμένα να έρθω και να είμαι αυτός που είμαι χωρίς να ανησυχώ για το αν σας αρέσω. Η ενέργειά σας έχει αλλάξει, δεν είσαστε πια οι ίδιοι άνθρωποι που ήσασταν πριν. Αρχίζει να αλλάζει με νέο τρόπο. Αναλάβετε την δύναμή σας επειδή πάντα είσαστε καλοί σ’ αυτό. Κρατάτε την γνώση σας; Είσαστε υπερήφανοι γι’ αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι τώρα; Είσαστε υπερήφανοι γι’ αυτά που μεταφέρετε σε κάθε σας βήμα;

Ο Νέος Εαυτός σας

Ο σκοπός είναι να σας πούμε πως υπάρχει ένα νέο κομμάτι του εαυτού σας. Καθώς αρχίζετε να αγγίζετε αυτές τις νέες απόψεις όντας ο εαυτός σας, λέτε “Αν δεν τους αρέσω; Αν δεν με δεχτούν;” Είναι δικό τους το πρόβλημα, έτσι δεν είναι; Αυτό που πιστεύετε για μένα δεν με αφορά. Θέλουμε να το θυμάστε γιατί αυτό ενώνει όλα τα κομμάτια της Εστίας. Ήρθε η ώρα να το ξανακάνετε. Δημιουργείτε την Εστία εδώ στη Γη και κάνετε θαυμάσια δουλειά. Όλοι σας φέρατε ένα μικρό κομμάτι και αυτό είναι το διασκεδαστικό στην δημιουργία της Εστίας. Δεν μπορείτε να προσπεράσετε αυτό το βήμα και να πάτε στο επόμενο, γιατί πρέπει να τα κάνετε μια σειρά. Αυτό σημαίνει πως όλοι σας πρέπει να μείνετε με αυτά που φέρατε. Οι περισσότεροι λέτε “Δεν ξέρω αν το κομμάτι μου είναι αρκετά καλό, ή αν είμαι αρκετά καλός να το μεταφέρω. Δεν ξέρω”.

Σας ζητάμε μόνο να προσπαθήσετε. Να είσαστε κύριοι της γνώσης σας. Νιώστε ασφαλείς γνωρίζοντας ποιοι είστε και από πού ήρθατε, επειδή σας αγαπάμε πέρα από την κατανόησή σας. Σας αγαπάμε με τρόπους που δεν μπορείτε να καταλάβετε, αλλά θα μάθετε σύντομα. Θα αφήσω τον Φύλακα του Χρόνου να σας πει γι’ αυτό, γιατί εγώ σχεδόν τελείωσα. Μου έδωσε συγκεκριμένο χρόνο. Σας αφήνω τώρα, να ξέρετε όμως πως σας αγαπώ και είμαι μαζί μας συνεχώς, με διάφορους τρόπους. Εγώ είμαι αυτός που έρχεται και σας γαργαλάει όταν προσπαθείτε να είσαστε σοβαροί, επειδή πρέπει να εν-θυμηθείτε. Είναι απλά ένα παιχνίδι και η ιδέα είναι να χαμογελάτε στη διαδρομή προς της Εστία, διασκεδάζοντας όσο βρίσκεστε στη Γη. Γι’ αυτό έχετε έρθει… γι’ αυτές τις υπέροχες ανθρώπινες εμπειρίες. Πριν φύγω, θα σας χαμογελάσω. Και πάντα μου χαμογελάτε, ακόμα κι αν χαμογελάσω χαζά κι αυτό είναι υπέροχο. Είναι η αντανάκλαση της καρδιάς μου και της δικής σας. Είμαστε μέρος ο ένας του άλλου και το γιορτάζω κάθε μέρα της ύπαρξής μου. Είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας.

Ο Φύλακας του Χρόνου…

Χαιρετισμούς. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου. Βρίσκομαι μαζί σας σήμερα επειδή αλλάξατε τον χρόνο. Οι νέες ενέργειες βρίσκονται στη Γη κι εργάζονται μέσα από τον καθένα σας αυτή τη στιγμή. Ναι, εξακολουθείτε να νιώθετε όπως παλιά, έχετε όμως και μια ανυπομονησία. Ελπίζουμε να την μετουσιώσετε σε κάτι μαγικό, γιατί έτσι δημιουργείτε αγαπημένοι μας. Όταν κοιτάτε να περάσετε αυτή την πόρτα, γίνεται ακόμα πιο μαγικό όταν τελικά περνάτε. Είσαστε οι δημιουργοί που έφτιαξαν την ενέργεια στην οποία εισέρχεστε. Αναλάβετέ την. Μάθετέ την. Όταν μπείτε στην ενέργεια θα νιώσετε απαίσια γιατί δεν συμφωνεί με την δική σας και θα ρωτήσετε “Γιατί το δημιούργησα αυτό; Τι μάθημα παίρνω απ ‘αυτή την ασυμφωνία; Πού είμαι εγώ μέσα σ’ αυτό;” Μείνετε εκεί γιατί θα δείτε πολλές ενέργειες να αλλάζουν στη Γη τώρα, πιθανώς περισσότερες απ’ όσες βιώσατε σε όλη σας την ζωή. Αυτό που συμβαίνει είναι πολύ απλό. Η Γη αλλάζει, επειδή πρέπει να κάνει χώρο για τους εν-δυναμωμένους ανθρώπους. Όλοι σας έχετε ένα νέο επίπεδο ενδυνάμωσης και αρχίζετε να μαθαίνετε να το χρησιμοποιείτε. Γι’ αυτό ο Έλρα σας λέει να παίξετε και να χαμογελάτε στον κόσμο. Διασκεδάστε προσποιούμενοι πως είσαστε άνθρωποι, γιατί από εκεί πηγάζει το χαμόγελό σας. Πηγάζει από την Εστία. Όταν βλέπετε κάποιον ή κάτι που σας θυμίζει την Εστία, νιώθετε μια βαθιά σύνδεση κι αυτό θα συμβαίνει συχνά. Συχνά θα περπατάτε στον δρόμο ανέμελοι και θα συναντάτε κάποιον που θα έλκει την ενέργειά σας με μαγικό τρόπο. Ακόμη κι αν δεν τον γνωρίζετε, υπάρχει μια σύνδεση. Θα αρχίσετε να το νιώθετε αυτό στο φυσικό σας σώμα με νέους τρόπους.

Η Λύση του Συμβολαίου

Υπάρχουν νέες συνδέσεις που όλοι σας αρχίζετε να κάνετε, γιατί έχετε ενεργοποιήσει τα συμβόλαια του σχεδίου Β. Γιατί υπάρχουν σχέδια Β; Πολύ απλό. Η Γη θα τελείωνε κι αυτό ήταν το σχέδιο Α. Τα περισσότερα συμβόλαια του σχεδίου Α έχουν τελειώσει, επειδή ο κόσμος θα έπρεπε να τελειώσει μεταξύ των ετών 2000 και 2012. Χρειαζόντουσαν 12 χρόνια για να καταστραφεί ο πλανήτης και να γίνει παρόμοιος με τον Άρη και την Αφροδίτη, γιατί αυτό ακριβώς έγινε σ’ αυτούς. Τώρα συνδέεστε με διαφορετικούς τρόπους, δημιουργώντας μια νέα ενέργεια στην Γη. Ψάχνετε στον ουρανό για πάρα πολύ καιρό κι αναρωτιέστε αν υπάρχουν άλλα όντα σαν κι εσάς εκεί έξω. Σας λέμε αγαπημένοι μας, πως όταν έρθετε στην Εστία, θα βρείτε μια απίστευτη ποικιλία από προσωπικότητες και είδη ενεργειών. Οι περισσότεροι άνθρωποι μοιάζετε μεταξύ σας, το ξέρετε; Ακούγεστε ίδιοι σ’ εμάς, επειδή έχουμε τόση ποικιλία εδώ. Η δική σας ποικιλία είναι μικρή σε σχέση με το υπόλοιπο Σύμπαν. Κι εδώ είναι το ωραίο. Ποτέ δεν είσαστε μόνοι. Όταν τελικά βρείτε ζωή παρόμοια με την δική σας στο Σύμπαν, θα μοιάζει πολύ μ’ εσάς κι αυτό είναι ένα κοσμικό αστείο. Περιμένετε να βρείτε Αρειανούς με πράσινα σώματα και κεραίες στο κεφάλι τους. Μοιάζουν όμως πολύ μ’  εσάς. Οι συνδέσεις είναι παρόμοιες, σε λίγο διαφορετικό χρονικό συνεχές.

Εδώ είναι το ωραίο. Έχετε φτιάξει υπέροχα τηλεσκόπια που έχετε τοποθετήσει στις ψηλότερες κορυφές στη Γη για να παρατηρείτε το Σύμπαν. Έχετε επίσης τοποθετήσει υπέροχες συσκευές ακρόασης που ακούν τα ραδιοκύματα στο Σύμπαν, τα οποία προσπαθείτε να φιλτράρετε. Είχατε μερικές επιτυχίες μέχρι τώρα, αλλά αυτές δεν θα συνεχιστούν για τον απλό λόγο ότι σας βρήκαν κάποιοι άλλοι. Ναι αγαπημένοι μας, σας ανακάλυψαν! Υπάρχει ένας πλανήτης – όχι, δεν τον ονομάζουν Γη. Δεν έχει όνομα γραμμένο επάνω του, αλλά έδωσαν όνομα στη δική τους γλώσσα σ’ αυτόν τον γαλάζιο πλανήτη με την ομίχλη. Υπάρχει νερό και πιστεύουν πως έχει ζωή σ’ αυτόν τον παράξενο πλανήτη. Αυτοί είσαστε εσείς, γιατί σας ανακάλυψαν. Θα περάσει καιρός μέχρι να φτάσει η τεχνολογία τους στο σημείο να επικοινωνήσουν μαζί σας, είσαστε όμως συνδεδεμένοι και θα αρχίσετε να λαμβάνετε πληροφορίες. Θα μάθετε πως τα φυσικά σας σώματα αλλάζουν πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζατε.

Σας δώσαμε ένα χρονοδιάγραμμα 210 ετών. Ναι, μας αρέσει να τοποθετούμε αυτά τα αστεία, γιατί μόλις σας δώσουμε έναν κανόνα, τον παραβαίνετε. Είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Παίρνετε έναν κανόνα και λέτε “Αυτός είναι ένας κανόνας. Θα το θυμάμαι καθώς θα τον παραβαίνω”. Αυτό κάνετε συχνά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε πως έχετε μικρύνει το χρονοδιάγραμμα. Δεν θα σας πάρει 210 χρόνια για να ολοκληρώσετε τον κύκλο, βρίσκεστε κοντά στα 190. Δεν θα χρησιμοποιούμε αριθμούς για τον απλούστατο λόγο ότι κινείστε πολύ γρήγορα. Γνωρίζετε ποιοι είστε; Εν-θυμάστε αυτό το συναίσθημα βαθιά μέσα σας, την εσώτερη σιγουριά που λάβατε πριν εισέλθετε στο Παιχνίδι; Είναι καιρός να το εξωτερικεύσετε, γιατί οι οδηγοί σας θα αρχίσουν να σας μιλούν ξεκάθαρα. Το τι θα κάνετε με αυτά που θα ακούσετε είναι δικό σας θέμα. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, επειδή πρόκειται για εσωτερική σύνδεση. Όμως, ο καθένας σας θα ακούει από εκείνους που είναι στον ώμο του, είτε σαν οδηγοί είτε σαν συνδέσεις που σας περιμένουν στην άλλη πλευρά του πέπλου. Είσαστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ και υπάρχει ένα μέρος στην Εστία που γιορτάζει περιμένοντάς σας. Όταν έρθετε στην Εστία θα γιορτάσουμε όπως ποτέ πριν. Αν νομίζετε πως χορεύοντας στις 12/12/12 διασκεδάσατε, περιμένετε μέχρι να δείτε τα πάρτι μας – ναι, ξέρουμε πώς να κάνουμε πάρτι! Ξέρουμε πώς να διασκεδάζουμε. Κι αυτό σας ζητάμε να κάνετε, γιατί αυτό είναι που σας έκανε να περάσετε το τέλος του πλανήτη. Γιορτάσατε στη διαδρομή προς την Εστία και τα καταφέρατε.

Εδώ είσαστε λοιπόν. Και τώρα; Πώς θα χρησιμοποιήσετε την νέα ενέργεια; Δεν μπορούμε να σας το πούμε αυτό αγαπημένοι μας γιατί θα είναι διαφορετικό για τον καθένα σας. Έχετε ένα πολύ ιερό μονοπάτι εμπρός σας. Πρέπει να μείνετε σ’ αυτό; Φυσικά και όχι. Είναι απλά μια από τις πολλές πιθανότητες μπροστά σας. Αν και είναι η διαδρομή με την λιγότερη αντίσταση που στήθηκε όταν εισήλθατε στο Παιχνίδι, θα δείτε πως πολλά από τα συμβόλαιά σας δεν ισχύουν πια. Απλά αλλάξατε το ποιοι είστε. Γι’ αυτό, αλλάξατε τη σύνδεση και τα συμβόλαια. Αυτή είναι η τέλεια ώρα για να κοιτάξετε γύρω σας και να κάνετε μια απογραφή της καρδιάς σας. “Τι είναι πιο σημαντικό για μένα στη νέα ενέργεια; Πώς μπορώ να εισέλθω στον νέο κόσμο και να δημιουργήσω τον δικό μου… έναν κόσμο που να με υποστηρίζει και να μας φέρει όλους στη Εστία με τον πιο όμορφο τρόπο”. Αυτό σας χρεώνουμε. Σας λέμε πως υπάρχουν μερικές μαγικές ημερομηνίες μπροστά σας. Θα σας δώσουμε ή σας έχουμε δώσει μόνο δύο. Αυτές που σας δώσαμε έχουν περάσει ήδη, η 12/12/12 και η 21/12/12. Έχετε δίκιο να λέτε πως η 31/12/12 είναι ημέρα γιορτής, όχι επειδή είναι το τέλος του έτους. Ένα άλλο κύμα ενέργειας έρχεται εκείνη τη μέρα. Αγκυρώστε το. Θα έχετε κανονικά κύματα ενέργειας που θα έρχονται, αλλά καθώς θα εισέρχεστε, θα μοιάζει περισσότερο ως ροή και όχι ως κύμα. Ο χρόνος σ’ αυτήν την πλευρά της πύλης διαστέλλεται σε αντίθεση με τη συστολή που βιώνετε εκεί. Σας λέμε πως η επόμενη ημέρα είναι η 19η Αυγούστου. Χρειάζεται να γνωρίζετε αυτές τις ημερομηνίες; Πρέπει να βρίσκεστε σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος και να κάθεστε με τα πόδια σταυρωμένα και τις παλάμες ενωμένες; Φυσικά όχι. Να γνωρίζετε πως η Γη σας εξακολουθεί να αλλάζει και προσαρμόζεται κάνοντας χώρο για τους ενδυναμωμένους ανθρώπους να πάρουν τη θέση τους και την δύναμή τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σ’ αυτήν την πλευρά του πέπλου.

Η Αποφοίτηση του Πλανήτη Ελεύθερης Επιλογής

Η Γη είναι το μεγαλύτερο πείραμα όλων των εποχών – ο πλανήτης ελεύθερης επιλογής πήρε πτυχίο. Κατάφερα να κατεβάσω το δάχτυλό μου για έκτη φορά και όλοι κινηθήκατε ταχύτατα, όχι όμως γι’ αυτό. Η μεγαλύτερη πρόκληση που είχαμε σ’ αυτή την πλευρά του πέπλου βλέποντάς σας να εισέρχεστε στον νέο κόσμο, ήταν πως ανησυχήσαμε για τον διαχωρισμό. Ανησυχήσαμε πως θα διαχωρίζατε τα επίπεδα δόνησής σας, πιστεύοντας πως μόνο οι υψηλότερες θα εισέλθουν στον νέο κόσμο και οι χαμηλότερες θα εξαφανιστούν από τη Γη. Αγαπημένοι μας, αυτό θα ήταν το ίδιο λάθος που κάνατε στην Ατλαντίδα κι όμως δεν έγινε. Κάνατε το άνοιγμα αρκετά μεγάλο ώστε να περάσει όλη η ανθρωπότητα μεμιάς. Αυτό ήταν κρίσιμο γιατί πολλοί από εσάς βρίσκεστε εδώ από την εποχή της Ατλαντίδας, όπως ο Φύλακας. Βρίσκεται εδώ κάνοντας την διαφορά, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία με πριν, μόνο που τώρα διαδίδει το φως και όχι τον φόβο. Δείτε τι έχετε να προσφέρετε στον νέο κόσμο. Τώρα έχετε την ευκαιρία περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Είναι μια μεγάλη στιγμή να είσαστε άνθρωποι στον πλανήτη Γη, αλλά δεν είστε άνθρωποι. Είσαστε πνεύματα που προσποιούνται πως είναι άνθρωποι και κάνετε θαυμάσια δουλειά. Γνωρίζουμε ποιοι είστε. Απλά σας βοηθάμε να το εν-θυμηθείτε.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας εισάγουμε σε μια νέα εποχή. Καλώς ήρθατε στην Εστία. Καλώς ήρθατε στην Εστία. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Espavo!

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!