Ιανουάριος 2010

Η ζωή είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία
τελική προσέγγιση του 2012

 

Από τον Steve:

Η ζωή είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Το γκρουπ το λέει αυτό εδώ και πολύ καιρό αλλά σε αυτό το μήνυμα μεταφέρει τα πράγματα σε εντελώς νέο επίπεδο με αυτή τη φράση. Εδώ μας λέει την ιστορία του τί συμβαίνει όταν μια ιδέα μεταφέρεται σε μια συλλογική συνείδηση. Εκδηλώνεται κάθε φορά. Λένε πως πάρα πολλά πράγματα έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται ως αποτέλεσμα της ραγδαίας ανύψωσης της συλλογικής συνείδησης. Μας εν-θυμίζουν πως ως δημιουργοί, δημιουργούμε τις σκέψεις που είναι στο κεφάλι μας. Δημιουργούμε φόβο ή δημιουργούμε αγάπη. Μας υπενθυμίζουν πως ως άνθρωποι είμαστε εθισμένοι στο δράμα και στον φόβο. Αλλά παρ’ όλ’ αυτά, έχουμε την επιλογή κάθε στιγμή του ποια σκέψη θα παραμείνει στο κεφάλι μας. Το γκρουπ λέει υπέροχα πράγματα που θα συμβούν κοντά στο 2012. Αλλά δεν έγκειται στο γκρουπ το τί θα βιώσουμε. Εξαρτάται από εμάς καθώς καθορίζουμε εμείς τις δικές μας εμπειρίες. Αλλά όταν χρησιμοποιούμε την δύναμή μας συλλογικά, αυτές πολλαπλασιάζονται. Τώρα το γκρουπ αναμένει με θαυμασμό τα μεγάλα γεγονότα που κατευθύνουμε για το έτος 2012. Λένε από την προοπτική τους “είναι καθαρή μαγεία να σας παρακολουθούμε καθώς δημιουργείτε αυτά τα γεγονότα”.

Μετά από 14 χρόνια channeling και βλέποντας από την προοπτική του γκρουπ, έμαθα πως δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε. Αλλά όταν το κάνουμε, πάντοτε σκεφτόμαστε πως κάποιος άλλος το έκανε αν και είμαστε εμείς εκείνοι που το κατευθύνουμε κάθε φορά. Ολοένα και περισσότερο το γκρουπ μου δείχνει τον τρόπο με τον οποίο κάθε δόνηση κουμπώνει με την άλλη και πόσο απλό και αληθινό είναι. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της επίγνωσης πως κάθε μας σκέψη δημιουργεί κάτι, όταν το βλέπω από την ανθρώπινη προοπτική, μου επιβεβαιώνει ένα δικό μου βασικό σύστημα πεποίθησης. Πιστεύω στη Μαγεία. Να περιμένετε θαύματα αυτόν τον χρόνο.

Χαιρετισμούς από την Εστία

Έχουμε πολλά να μοιραστούμε μαζί σας αυτή τη μέρα, οπότε θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα, καθώς η τεράστεια ανυψωτική ενέργεια έχει ξεκινήσει σε αυτόν τον πλανήτη καθώς μιλάμε. Πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με αυτό στην προσωπική ζωή σας. Πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με αυτό ως εμπόδιο ή του να διορθώσετε μια χρονική κατεύθυνση και άλλωτε ως μια νέα κατεύθυνση για να προβληματιστείτε. Οτιδήποτε συμβεί σε εσάς ή με οποιονδήποτε τρόπο αυτό πάρει θέση στον κόσμο σας, σας ζητάμε απλώς να το δείτε ως μια δυνατότητα παρά ως καθοδήγηση προς μια κατεύθυνση ή την άλλη.

Το πιο σημαντικό κομμάτι που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως είσαστε εσείς οι δημιουργοί, οι μάγοι της Αρένας του Παιχνιδιού. Οι επιθυμίες σας και το πάθος σας έχουν πρωτεύον ρόλο στη ζωή σας. Τα συστήματα πεποίθησής σας έχουν συχνά σταματήσει την αναζήτησή σας ή να δημιουργήσετε καταστάσεις ειδικές για εσάς που θα μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο αληθινό πάθος της πραγματικής σας εργασίας. Τώρα αυτό θα σταματήσει. Καθώς έχετε ξεκινήσει να προχωράτε στο επόμενο επίπεδο, θα δείτε τα πράγματα από μιαν εντελώς νέα προοπτική.

Επίπεδα πραγματικότητας

Δεν ήταν πολύς καιρός πριν που ήμασταν στο αεροπλάνο με τον Φύλακα και ερχόταν στο αεροδρόμιο του Λονδίνου. Το αεροπλάνο διέσχιζε επίπεδα συννέφων και ο Φύλακας το απολάμβανε επειδή όταν κοιτούσε έξω από το παράθυρο, αυτό που μπορούσε να δει, ήταν μια λευκή ομίχλη λόγω του ότι ήταν στη μέση ενός σύννεφου. Η προοπτική του ήταν εντελώς περιορισμένη σε αυτό το πεδίο και δεν μπορούσε να δει τη μεγαλύτερη εικόνα. Όταν διέσχισε το σύννεφο, είδε ξαφνικά το νέο φως της ημέρας που όριζε το ξεκίνημά της. Ο Φύλακας έμεινε άφωνος και κοιτώντας κάτω, είδε ένα ακόμη επίπεδο συννέφων. Και μετά ξανά το αεροπλάνο μπήκε σε μιαν ομιχλώδη κατάσταση και μετά ξανά σε επίπεδο συννέφων. Το αεροπλάνο ταξίδευε ανάμεσα από πολλά διαφορετικά επίπεδα συννέφων χαμηλώνοντας το υψόμετρο για να προσγειωθεί, συμβολίζοντας τις πολλές διαφορετικές προοπτικές από την οποία μπορούμε να δούμε τη ζωή μας και τα γεγονότα γύρω της.

Αυτό συμβαίνει στον κάθε έναν από εσάς. Όχι μονάχα προχωράτε ανάμεσα από αυτά τα επίπεδα αλλά αντί να πηγαίνει το αεροπλάνο προς τα κάτω, ανεβαίνει. Σε κάθε σημείο που φτάνετε ένα νέο επίπεδο συννέφων, είναι σημαντικό για εσάς να κοιτάτε έξω και να καθορίζεται τί εξακολουθεί να σας ταιριάζει. Κάθε φορά που θα το κάνετε αυτό, θα βλέπετε τη ζωή σας από την υψηλότερη προοπτική, όπου θα μπορείτε να περικλείετε μεγαλύτερο μέρος την δικής σας μεγάλης εικόνας.

Καθώς προχωράτε ανάμεσα σε αυτά τα επίπεδα, καταλάβετε πως αν υπάρχει ένα μέρος που αισθάνεστε ολοκληρωτικά μπλοκαρισμένος και τυφλός, θα είναι απλώς προσωρινά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πάτε σε άλλο επίπεδο όπου θα μπορείτε να βλέπετε πράγματα από άλλη προοπτική. Τώρα κινείστε σε αυτό το μοτίβο σε καθημερινή βάση. Νιώστε άνετα με την αλλαγή που θα σας βοηθήσει να κάνετε αυτή την μετάβαση.

Οι προφητείες διαμορφώνονται τώρα

Υπάρχουν μπροστά σας τρία χρόνια που θα είναι πολύ κρίσιμα. Το τί θα πάρει θέση αυτήν την περίοδο και την δρομολόγιση ολόκληρης της νέας ενέργειας, θα θέσει την ενέργεια της ανθρωπότητας για τα επόμενα χίλια χρόνια. Αυτό δεν είναι νέα πληροφορία – έχει ειπωθεί ξανά με πολλούς τρόπους. Απλώς θέτουμε τώρα μια διαφορετική πλευρά της πληροφόρησης που έχει μοιραστεί με εσάς, ώστε να την δείτε από την προοπτική πάνω από τα σύννεφα.

Πολλοί από εσάς έχουν διαβάσει ή έχουν ακούσει από διάφορους δασκάλους πως ο Ιησούς Χρηστός είχε προφητεύσει πως θα επιστρέψει στη Γη και θα βασιλεύσει ειρηνικά για χίλια χρόνια μετά τον Αρμαγεδών. Είσαστε σε αυτό που αποκαλείτε Αρμαγεδών αυτή τη στιγμή. Αυτό που είπε ο Ιησούς Χρηστός σχετικά με την επιστροφή του για να βασιλεύσει ειρηνικά για χίλια χρόνια, είναι η απόλυτη αλήθεια. Ωστόσο, δε θα γίνει αυτό σε ατομικό επίπεδο αλλά σε συλλογικό. Αυτό είναι επίσης το πρώτο ολοκληρωμένο βήμα προς την Εποχή της Ενδυνάμωσης. Η ενέργεια επιστρέφει σε εσάς καθώς και η ιδέα να δημιουργήσετε χώρο γι’ αυτήν, για να έρχεται όσο συχνότερα γίνεται. Οπότε, τη στιγμή που κοιτάζεστε στον καθρέπτη και λέτε “δεν είμαι αρκετά καλός”, δημιουργείτε μπλοκαρίσματα μπροστά σας που είναι κρυμμένα όχι μονάχα από εσάς ως άνθρωποι αλλά και από τον θεό μέσα σας. Το πρώτο που σας ζητάμε να κάνετε είναι να σταματήσετε να κρίνετε τον εαυτό σας. Αναζητήστε τις δυνατότητες και όχι τις δυσκολίες. Αναζητήστε μια δυνατότητητα που μπορεί να μεγαλώσει όταν βλέπετε κάτι αρνητικό να συμβαίνει, επειδή αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται. Υπάρχει κάτι σημαντικό που θα πάρετε μέσα από αυτό ή κυριολεκτικά θα εκτραπεί σε αυτό το σημείο.

Το μυστικό της ζωής

Έχουμε μιαν απλή φράση που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Την έχουμε πει πριν αλλά τώρα γίνεται ολοένα και πιο σημαντική από ποτέ. Αν πραγματικά καταλάβετε το τί σημαίνει αυτή η φράση, γνωρίζετε και γιατί είσαστε στον πλανήτη Γη. Γνωρίζετε γιατί υπάρχει αυτό το παιχνίδι οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να εξελιχθούν τα διάφορά τμήματά του. Η φράση είναι απλή: Η ζωή είναι μιαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Η στιγμή που θα το συνειδητοποιήσετε, θα καταλάβετε πως δεν αφορά μόνο ατομικά τον κάθε έναν αλλά στο σύνολό του επίσης. Ας δώσουμε μερικά παραδείγματα.

Δεν πέρασε καιρός πριν όταν οι άνθρωποι αρχίσουν να γράφουν κάποια πολύ ενδιαφέρονται γεγονότα όπου θα μας έδειχναν το τί θα συνέβαινε στον πλανήτη Γη. Θα μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο συναρπαστικά κομμάτια. Σε ένα σημείο έχει ειπωθεί πως θα υπήρχαν τρεις μέρες σκότους πριν η Γη εισερχόταν στη ζώνη φωτονίου (Σ.τ.Μ: η λεγόμενη “ώρα μηδέν”) και η νέα ενέργεια αρχίσει να εισχωρεί – είπαν ακόμη πως αυτή η μέρα θα συμβεί. Αυτή η πληροφόρηση είχε μεγάλη απήχηση και έγινε πολύ δημοφιλής. Επίσης έφερε σημαντική πληροφόρηση που βοήθησε πολλούς να εξελιχθούν. Όμως, τη στιγμή που αυτό ειπώθηκε και ακούστηκε από ένα διάμεσο (Σ.τ.Μ: κανάλι) έκανε την ανθρωπότητα ν’ αλλάζει, να εξελίσσει και να υιοθετεί αυτή την πληροφορία. Η ανάγκη για την φυσική εμπειρία εναλλακτικών πραγματικοτήτων δεν χρειαζόταν πλέον. Είχε ειπωθεί πως αυτό το γεγονός θα συμβεί την τάδε μέρα και τον τάδε χρόνο. Έπειτα, μία μέρα, στάθηκαν σε ένα βουνό και περίμεναν να υποδεχτούν την ζώνη φωτονίων και τις τρεις ημέρες σκότους αλλά τίποτα δε συνέβει. Τότε σκέφτηκαν πως αυτό συνέβη σε άλλη διάσταση ή έγινε με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είπε το διάμεσο. Πολλοί άνθρωποι θεώρησαν πως αυτό ήταν αποτυχία και είπαν “ω, αυτό δεν πρέπει να είναι αλήθεια αφού δεν έγινε την ημέρα που είπε, οπότε όλη η πληροφόρηση ήταν λάθος”. Υπήρξε αναθεώρηση της πληροφορίας σε αυτό το σημείο και πολλοί άνθρωποι δεν την εμπιστεύτηκαν άλλο. Όλα κύλισαν ήσυχα για λίγο μέχρι που αυτή η ενέργεια επέστρεψε. Γι’ ακόμη μια φορά οι άνθρωποι άρχισαν να μιλούν για την ζώνη φωτονίων, τις τρεις ημέρες σκότους και όλη την ενέργεια γύρω από αυτό. Σας το λέμε αυτό επειδή πολλές από τις αλήθειες που έχουν ειπωθεί από διάμεσα έχουν αρχίσει τώρα να ξεδιπλώνονται. Ακόμη κι αν η πραγματικότητα έχει μεταβληθεί πριν από την εξέλιξη του γεγονότος, έχει ήδη μπει μέσα στις καρδιές και στο μυαλό δυνατών δημιουργών. Τώρα σας λέμε ότι η αυτή η πραγματικότητα μπορεί να την βιώσετε, όχι επειδή έχει υπωθεί αλλά επειδή υπάρχει κι έχει μεγάλη απήχηση σε τόσες καρδιές και μυαλά. Βλέπετε τί συμβαίνει όταν βάζετε μεγάλες ιδέες μέσα σε σκέψεις δημιουργών;

Ολογράμματα: ενεργειακές μορφές που έλκουν την ύλη

Σας έχουμε πει πριν ότι βλέπουμε το σύνολο του ολογράμματος της Γης που χτίζετε πως σύντομα θα έρθει. Η Γη ξεκίνησε ως ολόγραμμα… μία σκέψη θεού, συνάντησε στο διάστημα πολλές άλλες σκέψεις και δημιούργησαν την τρισδιάστατη μορφή της ενέργειας όπου η κάθε μία της υλοποίησε αυτό που έλκυε. Η ύλη βρήκε τον δρόμο της και δημιούργησε αυτό που εσείς αποκαλείτε πλανήτη Γη και όλα όσα το περιβάλλουν. Υπάρχουν πολλά γεγονότα που συμβαίνουν και όταν αυτό το πρωτότυπο ολόγραμμα έρχεται και τοποθετείται πάνω από το πρωτότυπο ολόγραμμα της Γης, θα γίνει μιαν ενεργειακή μετατόπιση. Συνεπώς, μπορείτε να δημιουργήσετε μέρες σκότους γύρω του. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα ενέργεια που θα που θα μπορεί να λειτουργήσει ως ζώνη φωτονίου, επειδή έχετε αυτή την ιδέα στο μυαλό σας. Αυτή είναι η πραγματική μαγεία του τί είσαστε. Όταν δημιουργείτε σε αρμονία με άλλα όντα, αυτό είναι που πραγματικά παίρνει θέση. Αυτό είναι το σημείο που βρίσκεστε τώρα – βρίσκοντας τρόπους να δημιουργήσετε στην αρμονία καθώς η ζωή είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Αυτό που προσδοκείτε θα δημιουργήσει την πραγματικότητα που χρειάζεστε για να την υλοποιήσετε. Εν-θυμηθείτε αγαπητοί πως αυτό είναι ένα παιχνίδι.

Το μεγάλο ερώτημα: Γιατί;

Δεν είσαστε άνθρωποι. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την χρονική διάρκεια, παρ’ όλ’ αυτά ζείτε μέσα σε αυτή τη λογική κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας. Όλη η ενέργειά σας μοιάζει να έχει παγιδευτεί σε ένα μικρό σώμα που το κινείτε μεταξύ χρονικών πλαισιών.  Στην πραγματικότητα είσαστε μεγάλα πνεύματα που παριστάνουν πως παίζουν ένα παιχνίδι. Αυτό που σας ρωτάμε είναι «Γιατί;» Τί είναι αυτό που επιδιώκετε; Τώρα είναι η στιγμή να δείτε πολύ καθαρά σε τί ακριβώς βρίσκεται η προσοχή σας. Δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Παρ’ όλ’ αυτά, σημαίνει πως πάνω από κάθε τι άλλο, τώρα είναι η στιγμή για να ψάξετε το πάθος σας και να εστιαστείτε. Ποια φώτα έχουν ανάψει μέσα σας; Αυτό είναι ένα κομμάτι της Εστίας με το οποίο ήρθατε μέσα σας, είναι αυτό που θα προσφέρετε για να δημιουργήσετε αυτό το νέο μέρος. Μην φοβάστε τα οράματά σας αγαπητοί. Μη σκέφτεστε τα πράγματα ως σωστά / λάθος, καλά / κακά ή πάνω / κάτω. Αντιθέτως κοιτάξτε μέσα στην καρδιά σας. Τί σας προσθέτει ή σας αφαιρεί αυτό; Αυτά θα είναι τα μεγαλύτερα κομμάτια που θα έρθουν μπροστά. Απολαύστε αυτές τις δημιουργίες και ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο θα εκφράσετε το πάθος σας. Διασκεδάστε με την ζώνη φωτονίου και με αυτές που θα δείτε ως μέρες του σκότους. Καταλάβετε πως οι άνθρωποι λατρεύουν να είναι φοβισμένοι επειδή είναι στη φύση τους. Αγαπάτε το φως. Παρ’ όλ’ αυτά σας αρέσει επίσης να φοβάστε το σκοτάδι. Είναι και ο λόγος για τον οποίο απολαμβάνετε ταινίες τρόμου. Διασκεδάστε με αυτό επειδή είναι μιαν υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία. Αλλά να έχετε στο μυαλό σας πως όλα είναι θέμα της προοπτικής σας καθώς δεν υπάρχει τίποτα «αληθινό». Ο φόβος είναι απλά η έλλειψη του φωτός. Όταν οι θεοί ως δημιουργοί κρατάνε μιαν έλλειψη φωτός και την υλοποιούν, μπορούν να δημιουργήσουν αρνητικά ενεργειακά πεδία το ίδιο εύκολα όπως το να δημιουργούν θετικά ενεργειακά πεδία. Εν-θυμηθείτε αγαπητοί, η ζωή είναι μιαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Πώς επιθυμείτε να τη δημιουργήσετε; Ποιο είναι το μεγαλύτερό σας όνειρο αυτή τη στιγμή;

Η προφητεία του 2012

Σας ζητάμε να κάνετε το επόμενο βήμα επειδή τώρα είναι μπροστά σας. Στη χρονιά του 2010 θα υπάρχει μια τεράστεια ανύψωση ενέργειας στον πλανήτη. Όλοι σας θα συμμετέχετε με κάποιον τρόπο. Δε θα υπάρξει κανένας που δε θα το νιώσει. Η δική σας φυσιολογία αλλάζει και προσαρμόζεται έτσι ώστε να μπορέσετε να κρατήσετε περισσότερο από το δικό σας φως που ποτέ άλλωτε δεν είχατε καταφέρει πριν.

Η σεξουαλική ενέργεια του σώματός σας θ’ αρχίσει να προβάλλεται δέκα φορές περισσότερο, σχεδόν άμεσα. Εκείνοι που νιώθουν άβολα με αυτή την ενέργεια, όσοι έχουν πληγωθεί από αυτήν στο παρελθόν ή ακόμη και όσοι έχουν δουλέψει με αυτήν και παρ’ όλ’ αυτά εξακολουθούν να νιώθουν άβολα, θα έχουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες σε αυτή τη μετάβαση. Υπάρχουν στιγμές που όλοι σας ως θεραπευτές ή δάσκαλοι θα είσαστε εκεί για να βοηθήσετε να ρυθμιστεί η ενέργεια, να απλώσετε σε κάποιον άλλο το χέρι. Πολλοί από εσάς διστάζουν να το κάνουν και λένε “Δεν γνωρίζω αρκετά. Δεν το έχω σπουδάσει αυτό. Ποιος είμαι εγώ για να βοηθήσω έναν άλλον;” Αυτό όμως είναι που ήρθατε να κάνετε και επιστρέψατε στη Γη τόσες πολλές φορές.

Μερικές φορές έχετε επιστρέψει ακόμη κι αν ολοκληρώσατε μαθητείες, μόνο και μόνο για να βοηθήσετε μέσω θαυμάτων που τώρα εκτυλίσσονται. Κρατήστε αυτή τη δύναμη καθώς είναι το δώρο σας. Κρατήστε την ενέργεια του ποιος πραγματικά είσαστε και μη φοβάστε αυτά που βλέπετε έξω ως σκιές. Αυτές οι προκλήσεις είναι απλώς ευκαιρίες για να λάμψετε το φως σας με τρόπο που δεν είχατε ξανακάνει. Εξαιτίας αυτού, θα μπορείτε να πάρετε όλη αυτή την ενέργεια που αγκαλιάζει το 2012 και να την απολαύσετε. Χορέψτε ενάντια στην αρνητικότητα και διασκεδάστε. Ελπίζουμε να την πάρετε και να την κάνετε δική σας πραγματικότητα. Επειδή αγαπητοί, εξακολουθείτε να μας ρωτάτε τί θα γίνει το έτος 2012.

Τώρα όμως σας επιστρέφουμε την ερώτηση και σας ρωτάμε εμείς τί θα γίνει το έτος 2012. Εσείς κρατάτε το κλειδί και δεν έχετε κανέναν περιορισμό ως άνθρωποι. Το πέπλο έχει κυριολεκτικά αφαιρεθεί για μια μικρή περίοδο σε κάθε έναν από εσάς, μόνο και μόνο για να προχωρήστε στις δικές σας δημιουργικές ικανότητες. Αυτό θα συμβεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια και γι’ αυτό προετοιμάζεστε αυτή τη στιγμή. Απολαύστε τη διαδρομή. Βρείτε αυτά τα κομμάτια του πάθους που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε. Βρείτε αυτό που ήρθατε να κάνετε και ακολουθήστε αυτή την κατεύθυνση. Μην κρίνετε την οποιαδήποτε έκβασητωνπραγμάτων. Μην κρίνετε αν κάποιοι ακούν το μήνυμά σας ή αν είσαστε επιτυχής σε αυτό που κάνετε. Απλώς να είσαστε αρκετά υπεύθυνοι για τον εαυτό σας για να βρείτε αυτό που βρίσκεται στην καρδιά σας και θα κάνει το πνεύμα σας να λάμψει αρκετά. Ακολουθήστε την καρδιά σας, κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση και συγχωνευτείτε με την ενέργεια που γνωρίζεται πως είσαστε εσείς. Τώρα υπάρχουν νέες δυνατότητες και σας λέμε πως κανένα όνειρο δεν είναι δυνατό να μη συμβεί. Ο πλανήτης Γη θα γίνει υπέροχα συναρπαστικός μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια καθώς ο κάθε ένας από εσάς θα ανακαλύπτει τις δικές του μεγάλες δυνατότητες του δημιουργού. Το μόνο πράγμα που θα μάθετε να ισορροπείτε είναι η ευθύνη που έρχεται μαζί με αυτό.

Επανα-προσδιορίστε την “Υπευθυνότητα”

Έχουμε μιλήσει σχετικά με την υπευθυνότητα που είναι η ισορροπία στη δύναμη. Αν θέλετε να αυξήσετε την δύναμή σας σε οποιονδήποτε τομέα, βρείτε τρόπους για να αυξήσετε την ευθύνη σας. Τώρα θα ξεκινήσετε να το βλέπετε ως ένα νέο φως καθώς εισέρχεστε την Εποχή της Ενδυνάμωσης. Θα ξεκινήσετε να καταλαβαίνετε αυτό για το οποίο έχουμε πει. Θα ξεκινήσετε να το βλέπετε διαφορετικά τώρα, καθώς εν πρώτοις είσασταν υπεύθυνοι για τη δική σας ευτυχία που έχει ως αποτέλεσμα όλα τα υπόλοιπα ν’ ακολουθούν. Τώρα θα δείτε τον εαυτό σας να χορεύει απόλυτα ασφαλής καθώς η ζωή εξελίσσεται, αναρωτώμενοι γιατί η ζωή χρειαζόταν τέτοιον αγώνα και γιατί συνηθίζατε να χτυπάτε σε τοίχους πριν ενώ τώρα όλα αυτά έχουν ελευθερωθεί. Καθώς η προοπτική σας αλλάζει, δημιουργείτε την πραγματικότητα. Ξαφνικά είδατε μέσα από ένα άλλο επίπεδο συννέφων και η ζωή φάνηκε να είναι ένας απαλός χορός, μιαν υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία. Σας εγγυόμαστε ότι θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε πόνο και να αισθάνεστε αγάπη καθώς όλα αυτά είναι ανθρώπινες εμπειρίες. Σας παρακαλούμε να μην κρίνετε τον πόνο ως κακό και την αγάπη ως καλή ή να αρχίσετε να σκέφτεστε ως άνθρωπος και να μπλοκάρετε ολόκληρο το μήνυμα. Κοιτάξτε όλα τα κομμάτια που σας απαρτίζουν ως άνθρωποι και γιορτάστε τη ζωή, γιορτάστε τη δική σας ενέργεια. Τολμήστε να ονειρευτείτε, να έχετε φαντασιώσεις και να θέσετε ολόκληρες προφητείες για τον εαυτό σας. Να γνωρίζετε πως οτιδήποτε κρατάτε στην καρδιά σας υλοποιείται για εσάς με τον υψηλότερο δυνατό τρόπο, όσο χρόνο είσαστε ικανοί να το απελευθερώσετε και να το αφήσετε να φύγει. Επιστρέψτε το στο σύμπαν επειδή σε αυτό το σημείο η ενέργειά σας υλοποιείται. Είναι εύκολο έτσι η ύλη να έρθει γύρω από την ενέργειά σας. Γνωρίζετε πως όχι μόνο κρατάτε τα δικά σας προσωπικά ονειρα αλλά τολμήστε να γίνεται μέρος και του συλλογικού ονερίου. Τολμήστε να διαβάσετε ένα νέο βιβλίο ή αδράξτε κάτι διαφορετικό που σας εξιτάρει και γίνεται μέρος του κατά κάποιον τρόπο. Μη το κρίνεται ως καλό / κακό, σωστό / λάθος, ναι / όχι. Δείτε την δική σας προοπτική του να αισθανθείτε και στα επόμενα χρόνια αυτή η προοπτική θα είναι γεμάτη με τόση μεγάλη χαρά, που θα καταλάβετε τί κάνετε εδώ. Γιατί αυτές είναι οι δυνατότητες τις οποίες ήρθατε να κάνετε.

Αισθανόμαστε τόσο βαθιά τιμή να σας βλέπουμε να δημιουργείτε. Υπάρχουν στιγμές που αισθανόμαστε την λύπη σας, όταν αισθανόμαστε τον πόνο του διαχωρισμού από την Εστία. Το άγχος του ν’ αφήσετε την Εστία είναι μεγάλη στη ψυχή σας. Μερικές φορές χρειάζονται πολλά χρόνια, ακόμη και στην ενηλικίωση, για να σταματήσετε να νιώθετε αυτόν τον πόνο του διαχωρισμού. Σας λέμε ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά για μας να σας παρακολουθούμε, επειδή όταν νιώθετε αυτόν τον πόνο και την λαχτάρα για την Εστία, στην πραγματικότητα αισθανόσαστε την ομορφιά της. Ξέρετε πως δεν είσαστε εκεί αλλά όλοι μας σπεύδουμε για να σας παρηγορήσουμε. Να ξέρετε πως κυριολεκτικά υπάρχουν εκατοντάδες άγγελοι γύρω σας όταν αισθάνεστε έτσι, επειδή αυτός ο πόνος στην ουσία εκπέμπει την επαν-ένωση. Αυτή είναι η ενέργεια που λαμβάνετε και οι άγγελοι θα σας αγκαλιάζουν, φροντίζουν και θα κάνουν οτιδήποτε για να την χτίσουν. Παρ’ όλ’ αυτά δε θα σας θεραπεύσουν καθώς όλο αυτό δεν είναι λάθος. Είναι απλώς μιαν υπέροχη, ανθρώπινη εμπειρία. Καθώς  θα περνάτε μέσα από τη ζωή χωρίς να επιδιώκετε να πέσετε για να μην τραυματιστείτε, ελπίζουμε να επιστρέψετε με όλων των ειδών υπέροχων τραυμάτων σε αυτά τα σώματα από την υπέροχη εμπειρία που είχατε. Χορέψτε στο φως. Παίξτε και γνωρίζετε πως είσαστε δημιουργοί του μεγαλύτερου μεγέθους πάνω στη Γη με πρόθεση να δημιουργήσετε την Γη, τώρα. Μην περιμένετε το 2012. Κάντε το να συμβεί τώρα!

Σας αφήνουμε με τρεις απλές εν-θυμήσεις: να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Κοιτάτε με τα μάτια του θεού. Φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία και πάνω απ’ όλα, να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση: Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!