Ιανουάριος 2004

Περπατώντας προς τα πίσω στον χρόνο
Προσέχοντας για τις πλαϊνές πόρτες

 

Χαιρετισμούς από τη Εστία

Α, καθόμαστε εδώ περιμένοντας να συνδεθούμε μαζί σας, ψάχνοντας για την δική σας ενέργεια σας πριν την δική μας και βλέποντας πόσο μαγικοί είσαστε. Μας συνεπαίρνει πέρα από κάθε φαντασία. Γνωρίζετε πραγματικά ποιοι είσαστε; Καταλαβαίνετε την μαγεία που κρατάτε; Έχει ξεκινήσει αγαπητοί. Έχει ξεκινήσει τώρα και θα δείτε την Αρένα του Παιχνιδιού της ελεύθερης επιλογής, αναβαθμισμένη. Γιατί τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσετε μπροστά. Και επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας λίγο από το πώς μπορεί να μοιάζει, επειδή ξέρουμε πως οι άνθρωποι φοβούνται, καθώς το επόμενο βήμα φαίνεται να είναι το τέλος της γέφυρας προς την αβεβαιότητα.

Βαδίζοντας έξω από την γέφυρα

Ναι, φτάσατε στο τέλος του μονοπατιού, στη γέφυρα που πιστεύετε πως βρισκόταν, και κοιτώντας κάτω το χάσμα, δεν βλέπετε τίποτα όπως και δεν βλέπετε και τη γέφυρα. Στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει, καθώς κάνετε το πρώτο σας βήμα έξω και θέτετε το πόδι σας σε κίνηση που δημιουργεί την γέφυρα κάτω από τα πόδια σας. Αυτή η δράση πίστης δημιουργεί την ευκαιρία για εσάς να κινηθείτε από την μία πλευρά προς την άλλη. Εδώ βρισκόσαστε τώρα, αγαπητοί, και προς τα εκεί πηγαίνετε με το επόμενο βήμα σας. Έχετε μια νέα σύνδεση με τη Συμπαντική Ενέργεια. Το πέπλο έχει λεπτύνει και παρόλο που είσαστε ασυνήθιστοι για το πώς μοιάζει το σημείο, σας λέμε πως είναι πολύ πιο συναρπαστικό απ’ όσο θα μπορούσατε ποτέ να ονειρευτείτε.

Γράψατε το σενάριο αυτό με τη δική σας πένα, γράψατε τις δυνατότητες για τις μεγαλύτερες και υψηλότερες συνδέσεις με τον δικό σας, ανώτερο εαυτό και τώρα, στην πραγματικότητα βρίσκεται σε κίνηση. Τώρα ξεκινάει. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο συναρπαστικό θα είναι για εμάς να το παρακολουθούμε; Μας έχετε θέσει σε εγρήγορση γι’ αυτό που κάνετε σε καθημερινή βάση. Δεν περιμέναμε ποτέ να φτάσετε ακόμη και αυτό το προηγμένο επίπεδο και όμως, εδώ είσαστε. Η μαγεία έχει ξεκινήσει στην πραγματικότητα, καθώς έχετε φτάσει ένα νέο επίπεδο ευαισθησίας και επιθυμούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό σήμερα.

Το Πνεύμα συνδέεται μέσω του πάθους

Έχει γίνει ένα είδος πρόκλησης για πολλούς από εσάς επειδή νιώθετε αυτές τις αλλαγές μέσα από τα αισθήματά σας. Μοιάζει να είναι προσωπικό. Αυτό που σας ζητάμε, έστω κι αν αυτό μοιάζει επώδυνο μερικές φορές, είναι να μη σταματήσετε αυτή την ευαισθησία. Είναι ένα δώρο. Είναι η δική σας σύνδεση με το Πνεύμα μέσω του ανώτερου εαυτού σας που δημιουργεί αυτή την ευαισθησία. Γιατί η σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό, επιτυγχάνεται μέσα από το πάθος. Αυτό είναι που κρατάει το κλειδί. Όταν νιώθετε πάθος στο δικό σας πεδίο, τότε βρισκόσαστε στο αληθινό σ