Ιανουάριος 2004

Περπατώντας προς τα πίσω στον χρόνο
Προσέχοντας για τις πλαϊνές πόρτες

 

Χαιρετισμούς από τη Εστία

Α, καθόμαστε εδώ περιμένοντας να συνδεθούμε μαζί σας, ψάχνοντας για την δική σας ενέργεια σας πριν την δική μας και βλέποντας πόσο μαγικοί είσαστε. Μας συνεπαίρνει πέρα από κάθε φαντασία. Γνωρίζετε πραγματικά ποιοι είσαστε; Καταλαβαίνετε την μαγεία που κρατάτε; Έχει ξεκινήσει αγαπητοί. Έχει ξεκινήσει τώρα και θα δείτε την Αρένα του Παιχνιδιού της ελεύθερης επιλογής, αναβαθμισμένη. Γιατί τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσετε μπροστά. Και επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας λίγο από το πώς μπορεί να μοιάζει, επειδή ξέρουμε πως οι άνθρωποι φοβούνται, καθώς το επόμενο βήμα φαίνεται να είναι το τέλος της γέφυρας προς την αβεβαιότητα.

Βαδίζοντας έξω από την γέφυρα

Ναι, φτάσατε στο τέλος του μονοπατιού, στη γέφυρα που πιστεύετε πως βρισκόταν, και κοιτώντας κάτω το χάσμα, δεν βλέπετε τίποτα όπως και δεν βλέπετε και τη γέφυρα. Στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει, καθώς κάνετε το πρώτο σας βήμα έξω και θέτετε το πόδι σας σε κίνηση που δημιουργεί την γέφυρα κάτω από τα πόδια σας. Αυτή η δράση πίστης δημιουργεί την ευκαιρία για εσάς να κινηθείτε από την μία πλευρά προς την άλλη. Εδώ βρισκόσαστε τώρα, αγαπητοί, και προς τα εκεί πηγαίνετε με το επόμενο βήμα σας. Έχετε μια νέα σύνδεση με τη Συμπαντική Ενέργεια. Το πέπλο έχει λεπτύνει και παρόλο που είσαστε ασυνήθιστοι για το πώς μοιάζει το σημείο, σας λέμε πως είναι πολύ πιο συναρπαστικό απ’ όσο θα μπορούσατε ποτέ να ονειρευτείτε.

Γράψατε το σενάριο αυτό με τη δική σας πένα, γράψατε τις δυνατότητες για τις μεγαλύτερες και υψηλότερες συνδέσεις με τον δικό σας, ανώτερο εαυτό και τώρα, στην πραγματικότητα βρίσκεται σε κίνηση. Τώρα ξεκινάει. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο συναρπαστικό θα είναι για εμάς να το παρακολουθούμε; Μας έχετε θέσει σε εγρήγορση γι’ αυτό που κάνετε σε καθημερινή βάση. Δεν περιμέναμε ποτέ να φτάσετε ακόμη και αυτό το προηγμένο επίπεδο και όμως, εδώ είσαστε. Η μαγεία έχει ξεκινήσει στην πραγματικότητα, καθώς έχετε φτάσει ένα νέο επίπεδο ευαισθησίας και επιθυμούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό σήμερα.

Το Πνεύμα συνδέεται μέσω του πάθους

Έχει γίνει ένα είδος πρόκλησης για πολλούς από εσάς επειδή νιώθετε αυτές τις αλλαγές μέσα από τα αισθήματά σας. Μοιάζει να είναι προσωπικό. Αυτό που σας ζητάμε, έστω κι αν αυτό μοιάζει επώδυνο μερικές φορές, είναι να μη σταματήσετε αυτή την ευαισθησία. Είναι ένα δώρο. Είναι η δική σας σύνδεση με το Πνεύμα μέσω του ανώτερου εαυτού σας που δημιουργεί αυτή την ευαισθησία. Γιατί η σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό, επιτυγχάνεται μέσα από το πάθος. Αυτό είναι που κρατάει το κλειδί. Όταν νιώθετε πάθος στο δικό σας πεδίο, τότε βρισκόσαστε στο αληθινό σας μονοπάτι. Γι’ αυτό κι έχουμε μιλήσει τόσο πολύ για το πάθος τους προηγούμενους μήνες.

Αυτό είναι ένα νέο παράδειγμα. Η σκληρή δουλειά δεν εξασφαλίζει πλέον την επιτυχία. Πρόκειται τώρα να βρείτε την επιτυχία με το να κινηθείτε προς το πάθος σας. Αυτό είναι που έχει ήδη ξεκινήσει. Στην πραγματικότητα είναι μια ένδειξη που επιβεβαιώνει πως συνδέεστε μέσα από τον ανώτερο εαυτό σας, καθώς αυτό δημιουργεί το αίσθημα του πάθους. Το αίσθημα της χαράς είναι αυτό που δημιουργεί για εσάς την σύνδεση με τον δικό σας, ανώτερο εαυτό και εκεί είναι που λεπταίνει το πέπλο, αυτή τη στιγμή. Πάθος και χαρά κρατάνε το κλειδί της ζωής στον Νέο Πλανήτη Γη.

Γινόμενοι αυθεντία (mastery) στο αντικείμενο της ευαισθησίας

Γι’ αυτό το λόγο, σας λέμε ξανά πως είναι σημαντικό για εσάς να επιτρέψετε στον εαυτό σας αυτή την ευαισθησία. Στην πραγματικότητα είναι ένας νέος τύπος ευαισθησίας και καθώς οι άνθρωποι παίρνουν τα πάντα προσωπικά, σας λέμε να κάνετε ένα μικρό βήμα πίσω και απλά να επιτρέψετε στον εαυτό σας να το αισθανθεί σαν αντικείμενο ευαισθησίας. Αν το αισθανθείτε ως αντικείμενο ευαισθησίας και όχι ως προσωπική ευαισθησία, γίνεται ένα εργαλείο αντί για εμπόδιο. Και αυτό είναι που σας ζητάμε να κάνετε, απλά κάντε ένα βήμα πίσω και νιώστε την ευαισθησία σας αντικειμενικά και βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε την αυθεντία σας με αυτό το εργαλείο.

Το να γίνεσαι αυθεντία (mastery) είναι μια απλή διαδικασία. Απλά παίρνετε κάτι που έχει γίνει αρνητικό στη ζωή σας και βρίσκετε μια θετική χρήση γι’ αυτό. Αυτή είναι η διαδικασία που αποκαλούμε αυθεντία. Αυτό είναι που υπάρχει σε όλο αυτό. Και αν βρείτε τρόπους να πάρετε αυτά τα πράγματα που είναι αρνητικά στη ζωή σας και να τα γυρίσετε σε κάτι θετικό, θα βρείτε την αυθεντία όχι μόνο στα κύρια μαθήματα της ζωής σας αλλά και σε κάθε κομμάτι της ζωής σας.

Η ζωή στη Γη δε χρειάζεται να γίνει δύσκολη, αγαπητοί. Δεν χρειάζεται να γίνει με προσπάθεια. Αυτή είναι μια προσωπική επιλογή. Και αν κάποια στιγμή βλέπετε πως δεν είσαστε ευτυχισμένοι με την επιλογή σας ή δεν είσαστε ευτυχισμένοι με την πραγματικότητά σας, σας ζητάμε να έχετε το θάρρος να επιλέξετε ξανά. Γιατί εδώ είναι που η αληθινή μαγεία συμβαίνει. Κάνοντας ένα βήμα πίσω και εξετάζοντας αντικειμενικά την ευαισθησία σας, μπορεί να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ για εσάς.

Η Συμπαντική Ενέργεια και η Αφθονία

Τώρα, καθώς συνδέεστε με την Συμπαντική Ενέργεια, είναι μια διαφορετική σύνδεση. Το να την βιώνετε μέσα από τον δικό σας ανώτερο εαυτό, η Συμπαντική Ενέργεια είναι πολύ απλή. Είναι αυτό που διαπερνά και συνδέει όλα τα πράγματα μαζί. Όχι μονάχα με τους ανθρώπους μεταξύ τους, αλλά και με τα βράχια και τα ζώα και τα ψάρια και τα έντομα και όλες τις διαστάσεις όλων των όντων, συμπεριλαμβανομένου κι εμάς. Η Συμπαντική Ενέργεια είναι η σύνδεση που αισθάνεστε όπως αισθάνεστε κι εμάς. Νιώθετε τη ισχύ και τη δύναμη της Συμπαντικής Ενέργειας μέσα στις καρδιές σας. Η βασική ενέργεια όλων των ενεργειών είναι η Συμπαντική Ενέργεια και μεταφράζεται στην ανθρώπινη εμπειρία ως εκείνο που αποκαλείτε αγάπη, επειδή έτσι ακριβώς το αισθάνεστε. Αυτός είναι ο τρόπος που συνδέεστε με τη Συμπαντική Ενέργεια. «Εντάξει, τώρα αισθάνομαι αγάπη, τώρα καταλαβαίνω για ποιο πράγμα μιλάτε», λέτε. «Αλλά τί μπορώ να κάνω με αυτό; Πώς το νιώθω; Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω για κάτι εποικοδομητικό και πρακτικό;»

Πρώτα σας υπενθυμίζουμε πως όλη η ενέργεια ποτέ δεν πεθαίνει, απλά μεταλλάσσεται από την μία φόρμα στην άλλη. Έτσι, κάθε μορφή ενέργειας, πρώτα ξεκινάει με την Συμπαντική Ενέργεια της αγάπης. Αυτή είναι η πιο αγνή μορφή της Συμπαντικής Ενέργειας και με το πέπλο να λεπταίνει σε αυτή την περιοχή, θα την αισθανθείτε σαν την πιο δυνατή αίσθηση αγάπης. Ω, ναι, είναι πολλοί από εσάς που ακόμη έχουν περιορισμούς εδώ. Είναι πολλοί από εσάς που έχουν πρόβλημα με το να δέχονται. Η τέχνη της αποδοχής με χάρη, δεν είναι εύκολο μάθημα. Γι’ αυτό και είναι ένα από τα 12 θεμελιώδη μαθήματα ζωής. Σας λέμε πως καθώς ζητάτε και λαμβάνετε, η ενέργεια κυκλοφορεί γύρω σας. Αυτή είναι και μια αντανάκλαση της ίδιας της Συμπαντικής Ενέργειας που το κάνει να συμβαίνει και σας επιτρέπει να λάβετε όλη την αφθονία σας. Σας λέμε πως αν είναι να δημιουργήσετε τον Ουρανό στη Γη, θα χρειαστείτε να νιώσετε άνετα με την αφθονία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αφθονία από εκείνη που υπάρχει στον Ουρανό. Παρακαλούμε, έχετέ το στο μυαλό σας πως η νέα σύνδεση που έχετε, είναι η πιο δυνατή από ποτέ άλλοτε. Ως εκ τούτου, η σύνδεση με την δική σας αφθονία και η τέχνη του να δέχεσαι με χάρη, είναι επίσης δυνατότερη. Τώρα, καθώς συνδέεστε ακόμη περισσότερο συνειδητά με την Συμπαντική Ενέργεια, θα δείτε την μαγεία να συμβαίνει στη ζωή σας. Απλά χαμογελάστε, δεχτείτε και θα γίνει συναρπαστικό.

Ανοίγοντας το κανάλι

Πολλοί από εσάς έχουν αρχίσει να παίζουν με την ανώτερη επικοινωνία (channeling), ακόμη κι αν νομίζουν πως ο κόσμος είναι πολύ μυστήριος απέναντι σε αυτό που κάνετε. Είναι πολλοί από εσάς που έχουν αρχίσει να συνδέονται με αυτή την ενέργεια και να την χρησιμοποιούν περισσότερο σε απ’ ευθείας βάση. Θα ανακαλύψετε πως έχετε δυνατότητες που δεν είχατε ποτέ άλλοτε. Το μόνο που κάνετε είναι να συνδέεστε, μέσω του ανώτερου εαυτού σας, με την Συμπαντική Ενέργεια, όταν το κάνετε. Όταν συνδέεστε με την Συμπαντική Ενέργεια, είναι απαραίτητο να συνδέεστε μέσω του ανώτερου εαυτού σας. Αυτή είναι η διαδικασία για να φτάσετε το Πνεύμα. Καθώς συνδέεστε μέσω του ανώτερου εαυτού σας και καθώς η ενέργεια έρχεται μέσω αυτής της σύνδεσης, το νιώθετε σαν πάθος, το αισθάνεστε σαν χαρά.

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, σας εν-θυμίζουμε πως η επιτυχία σας στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη, είναι άμεσα αναλογικά με την ποσότητα χαράς και πάθους που φέρετε σε καθημερινή βάση. Απλά προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια με εποικοδομητικό τρόπο, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια σε πρακτικό επίπεδο. Εδώ είναι και η μαγεία για τους ανθρώπους αυτή τη στιγμή. Σας λέμε πως ο εν-δυναμωμένος άνθρωπος θα κληρονομήσει τη Γη. Όχι, δε θα καταλάβει τη Γη, αλλά φυσικά θα κληρονομήσει τη Γη. Θα την κληρονομήσετε από τους ηγέτες σας καθώς οι ηγέτες δεν χρειάζονται στο ίδιο μοτίβο που συνήθιζαν να είναι. Καθώς προχωράτε ολοένα και περισσότερο μέσα στο γνώρισμα της εν-δυνάμωσης της 5ης διάστασης, ο κάθε ένας από εσάς, θα καταλάβει πως έχετε την γνώση να δημιουργήσετε την δική σας πραγματικότητα. Και με αυτή τη δύναμη, έρχεται και η ευθύνη του να δημιουργήσετε την υψηλότερη πραγματικότητα πρώτα για τον εαυτό σας.

Σας παρακαλούμε να πάρετε αυτή τη ευθύνη σοβαρά και να ξεκινήσετε να δημιουργήσετε κάτι στη ζωή σας που να έχετε πάθος. Κάτι που σας κάνει χαρούμενους, κάτι που δημιουργεί ενέργεια για εσάς, που σας επιτρέπει να έχετε ακόμη υψηλότερη χρήση στο σύμπαν. Όταν δημιουργείτε το πάθος γύρο σας, εκεί είναι που γίνεστε η υψηλότερη χρήση που μπορείτε για το Σύμπαν. Εδώ είναι όταν τα πράγματα υλοποιούνται αβίαστα για εσάς.

Υπάρχουν πολλά μπροστά σας αγαπητοί, γιατί καθώς έχετε περάσει αυτό το δεύτερο στάδιο αυτής της αρμονικής συμφωνίας, υπάρχει μια διαδικασία ενεργοποίησης που είναι σε καλή εξέλιξη.

Σας λέμε πως σίγουρα θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό. Αλλά καθώς κοιτάτε πίσω στον χρόνο, αυτό θα είναι ακόμη ένα πιλοτικό σημείο για την ανθρωπότητα. Μία από τις ενεργοποιήσεις που μπορείτε να κάνετε, είναι να καθαρίστε τα μπλοκαρίσματα και περιορισμούς μέσω του ανώτερου εαυτού σας. Γιατί αυτή είναι και η προσωπική σας σύνδεση με την Συμπαντική Ενέργεια.

Ανακαλύπτοντας τα δώρα του ανθρώπινου αγγέλου

Είναι η λέπτυνση του πέπλου που παίρνει θέση τώρα. Α, αλλά ζείτε στον πλανήτη της ελεύθερης επιλογής, έτσι δεν είναι; Συνεπώς, έχετε επιλογή να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια ή να την απορρίψετε. Είναι απολύτως στο χέρι σας τί θα κάνετε με αυτό και δεν έχουμε καμία προσδοκία του πώς να την χρησιμοποιήσετε. Παρακαλούμε, καταλάβετε πως δεν υπάρχει σωστό ή λάθος γι’ αυτές τις ψευδαισθήσεις, απλά υπάρχουν στην τριτοδιαστασιακή πραγματικότητα που τώρα ζείτε. Οπότε, καταλάβετε πως οτιδήποτε επιλέξετε, είναι η δική σας επιλογή και όλες οι επιλογές τιμούνται. Αλλά επίσης καταλάβετε πως αν επιθυμείτε να προχωρήσετε μπροστά και αισθάνεστε περιορισμούς, είναι επειδή έχετε επιλέξει να αισθάνεστε τους περιορισμούς από εκείνο που μπορείτε να ωφεληθείτε. Οπότε, βρείτε τα οφέλη σε αυτό. Βρείτε το δώρο στους περιορισμούς και δεν θα είναι πλέον περιορισμός αλλά ένα δώρο. Όπως όλα τα δώρα, μπορεί να κρατηθεί καθώς δίνεται μακριά. Εδώ είναι και που η διαδικασία του master επιτυγχάνεται. Εδώ είναι που ξεκινάτε να χρησιμοποιείτε αρνητικές ενέργειες για θετικούς σκοπούς. Αυτό είναι το μαγικό στη ζωή και βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας.

Στέκεστε στο χείλος αυτή την ημέρα, χρησιμοποιώντας περισσότερη ενέργεια από ποτέ άλλοτε. Τώρα θα δείτε ευκαιρίες να αγγίξετε άλλες ζωές. Ναι, κάποιοι από εσάς θα το αποκαλείτε ανώτερη επικοινωνία. Ναι, κάποιοι θα το ονομάσετε καλλιτεχνική δουλειά. Κάποιοι θα γράψουν βιβλία. Κάποιοι θα συνδεθείτε με την ύπαρξή σας, να γίνετε ο κοσμικός σύνδεσμος που θα βρίσκεται στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή να αγγίξει έναν άλλον άνθρωπο, με την σωστή λέξη, φράση ή με το άγγιγμα ενός αγγέλου που του δίνει εμπιστοσύνη. Αυτές είναι οι δράσεις του ανθρώπινου αγγέλου.

Αύξηση της ενέργειας της δίνης

Από τη στιγμή που αυτή η διαδικασία ενεργοποίησης έχει ξεκινήσει, νέα πράγματα έχουν ξεκινήσει επίσης. Είναι σημαντικό να καταλάβετε το υπόλοιπο αυτών των διαδικασιών. Καθώς αυτή η ενέργεια συνεχίζει να προχωράει, η λέπτυνση του πέπλου μεταξύ εσάς και της Συμπαντικής Ενέργειας επίσης θα προχωράει. Θα δείτε μεγάλη αύξηση στην ενεργειακή δίνη του πεδίου σας και του πώς συνδέεστε μαζί της. Η Γη το βιώνει αυτή τη στιγμή, ευθυγραμμίζοντας αυτό που βρίσκεται μπροστά. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ελευθερωθεί σεισμική δραστηριότητα στον πλανήτη σας η οποία είχε προβλεφθεί μαζί με την ηφαιστειακή δραστηριότητα πριν δύο χρόνια. Σας λέμε πως αυτό θα συνεχιστεί για λίγο καιρό καθώς η Γη από μόνη της θα εγκλιματίζεται στη νέα ενέργεια. Καθώς θα γίνεται συμβατή με τις περιστροφικές ενέργειες που θα αλλάξουν κυριολεκτικά την σχέση με την Συμπαντική Ενέργεια, θα αντιδρά αναλόγως, απελευθερώνοντας πίεση κι από τις δύο πλευρές.

Δεν είναι κάτι για να φοβάστε. Όχι, δεν κάνετε κάτι λάθος. Είναι η Γη που εγκλιματίζει τον εαυτό της στην νέα σύνεση που πρέπει να έχει με την Συμπαντική Ενέργεια. Είσαστε μέρος της Γης και εκείνη είναι μέρος σας. Ναι, μιλάμε γι’ αυτή την σαν να είναι ζωντανό πλάσμα που ανασαίνει, ακριβώς όπως είσαστε κι εσείς. Η Συμπαντική Ενέργεια είναι η ενέργεια που δένει και συνδέει όλα τα πράγματα μαζί, συμπεριλαμβανομένου και της Γης. Οπότε, αν η δική σας σύνδεση με τη Συμπαντική Ενέργεια γίνεται δυνατότερη, η δική σας σύνδεση με τη Γη θα γίνεται επίσης δυνατότερη. Σας λέμε να επανα-εξετάσετε τις συνδέσεις σας εδώ, να επανεξετάσετε τις δυνατότητες που αλληλεπιδράτε σε αυτά τα επίπεδα, επειδή θα σημαίνουν νέα πράγματα στους ανθρώπους.

Ο διάδρομος του γραμμικού χρόνου

Αλλάζετε. Αλλάζετε πολύ πιο δραστικά απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε καθώς είσαστε όντα μέσα στο πεδίο του να είσαστε Ανθρώπινοι Άγγελοι. Είναι η δική σας επιλογή που έθεσε όλο αυτό σε κίνηση. Ναι, σας δώσαμε ιδέες του τί σημαίνει. Σας δώσαμε ιδέες του τί να παρακολουθείτε. Σας δώσαμε τρόπους να συνδεθείτε με τους άλλους που βιώνουν παρόμοια πράγματα και σας ζητάμε να τα μοιραστείτε με τον καθένα σε κάθε ευκαιρία και να δουλέψετε ο ένας με τον άλλον με οποιονδήποτε τρόπο σας κάνει να το περάσετε εύκολα και άνετα. Αυτή η επόμενη μετάβαση θα είναι μια πολύ σημαντική. Αλλά καθώς θέτετε σε κίνηση την ανθρώπινη σκέψη σας, δεν μπορούν να βοηθήσουν και να καταλάβουν τί ακριβώς συμβαίνει. Θα βρείτε έναν τρόπο να καθορίσετε τον διάδρομο που περπατάτε πάνω του, με τρόπους που μπορείτε να καταλάβετε. Στην πραγματικότητα, ταξιδεύετε στον διάδρομο του γραμμικού χρόνου.

Έτσι βλέπετε τη ζωή, επειδή έτσι μετράτε τον χρόνο. Σε αυτόν τον διάδρομο υπάρχει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Σας λέμε πως όλος ο διάδρομος είναι μια ψευδαίσθηση, επειδή δεν υπάρχουν διάδρομοι και διαχωρισμός του παρόντος και του μέλλοντος. Είναι μια ψευδαίσθηση, απαραίτητη για εσάς να παίξετε το παιχνίδι στον τριτοδιάστατο πλανήτη. Αλλά τώρα αυτό αλλάζει και βρίσκεστε εδώ με δυνατότητες να πάτε οπουδήποτε επιθυμείτε, να κάνετε οτιδήποτε σας αρέσει και ακόμη πιστεύετε πως είσαστε κολλημένοι σε κάποιον διάδρομο. Αυτό που σας ζητάμε να κάνετε, είναι να παρακολουθήσετε κάποια νέα συμπεριφορά του διαδρόμου. Καθώς κινήστε στον διάδρομο και βλέπετε κάποιες νέες δυνατότητες, βλέπετε πράγματα που δεν τα καταλαβαίνετε ακριβώς. Θα δείτε μια νέα σχέση με τον χρόνο. Και καθώς θα προσπαθείτε να το καταλάβετε, θα εφαρμόζετε παλαιότερες συμπεριφορές του γραμμικού χρόνου σε αυτές τις δυνατότητες. Απλά καταλάβετε πως η δική σας ανθρώπινη εξέλιξη βρίσκεται σε διαδικασία και αυτά είναι σημάδια αλλαγής.

Οπότε, θα σας δώσουμε μια περιγραφή. Καθώς προχωράτε στον διάδρομο, νομίζετε πως προχωράτε στο τέλος του διαδρόμου, επειδή αυτή είναι η κατεύθυνση του ταξιδιού καθώς πηγαίνετε από το παρελθόν, στο παρόν, στο μέλλον. Στην πραγματικότητα ταξιδεύετε προς τα πίσω στον διάδρομο, καθώς μπορείτε να δείτε πολύ καθαρά το παρελθόν σας, αν έχετε επίγνωση μπορείτε να έχετε αντίληψη του παρόντος αλλά δεν βλέπετε το μέλλον σας. Οπότε στην πραγματικότητα, προχωράτε προς τα πίσω στον διάδρομο. Καθώς προχωράτε πίσω στον διάδρομο, σύντομα θα έχετε επίγνωση πως υπάρχουν όντα που προχωράνε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Σας ζητάμε να αρχίσετε ν’ ακολουθείτε αυτά τα όντα και να ξεκινήσετε να πηγαίνετε προς τα πίσω στον χρόνο. Μπείτε σε αυτό, μεταφέρετέ το μέσα στην ύπαρξή σας και μη προσπαθείτε να το αναλύσετε, απλά αφήστε το να είναι. Θα μάθετε πολύ γρήγορα να βαδίζετε προς τα πίσω στον χρόνο. Είναι ένα δώρο που έχετε κερδίσει μέσω της σύνδεσής σας με τη Συμπαντική Ενέργεια. Η ενεργειακή δίνη της Γης, δημιουργεί αυτή τη δυνατότητα τώρα. Θα χρειαστεί να επανα-εξετάσετε τις πεποιθήσεις σας σχετικά με τον χρόνο αλλά επίσης θα είναι ένα εργαλείο για εσάς, προκειμένου να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας πολύ γρήγορα.

Οι πλαϊνές πόρτες

Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσουν να βλέπουν αρκετό μέρος του κόσμου να αλλάζει πολύ δραστικά, καθώς η σχέση σας με τον χρόνο αλλάζει. Θα δείτε τους εαυτούς σας να έχουν πολύ δραστική αλλαγή, πολύ πιο εύκολα από πριν. Με αυτή τη νέα σχέση με το χρόνο, να είσαστε συνειδητοί πως υπάρχουν δυνατότητες μπροστά που δεν μπορείτε να δείτε, καθώς είναι πίσω από τις πλαϊνές πόρτες του διαδρόμου. Καθώς προχωράτε κάτι στον γραμμικό διάδρομο του χρόνου με τα μάτια σας να κοιτούν μπροστά, νομίζετε πως ξέρετε πού πηγαίνετε και καθώς αναζητάτε τις δυνατότητες, αρχίζετε να έχετε επίγνωση των πορτών που περνάτε.

Σας λέμε πως υπάρχουν μαγικές πόρτες που κανονικά δεν μπορείτε να δείτε. Μόνο αν πηγαίνετε προς τα πίσω στον χρόνο, μπορείτε να δείτε τις πλαϊνές πόρτες ολοκληρωτικά. Καθώς προχωράτε σε αυτούς τους διαδρόμους, γίνεστε συνειδητοί πως υπάρχουν πολλές, πολλές πόρτες σε κάθε πλευρά, ακόμη κι αν πιστεύετε πως ο στόχος σας είναι να φτάσετε κάτω στο τέλος του διαδρόμου, σας λέμε πως πολλές φορές οι στόχοι σας είναι οι ίδιες οι πλαϊνές πόρτες.

ΥπερΦως

Μέρος της ευθύνης των Αγγελικών ομάδων, ήταν να οδηγούν σιωπηλά τους ανθρώπους στις πλαϊνές πόρτες. Πολλές φορές ξεκινάτε μια δημιουργία, χωρίς να ξέρετε πού πηγαίνει. Δεν ξέρετε τί εμπεριέχουν οι υψηλότερες δυνατότητες. Οπότε, ζητάτε από το Πνεύμα να σας οδηγήσει. Αυτό είναι που αποκαλούμε διαδικασία του ΥπερΦωτός, γιατί μαλακά ΥπερΦωτίζουμε εσάς με το φως της ευγενικής μας καθοδήγησης. Αυτή είναι η διαδικασία του ΥπερΦωτός. Είναι η ένα σύστημα ευγενικής καθοδήγησης που σύντομα θα μάθετε καθώς γινόσαστε Ανθρώπινοι Άγγελοι.

Πολλοί από εσάς βλέπετε τις δουλειές σας ν’ αλλάζουν. Πολλοί από εσάς βλέπετε ν’ αλλάζει το μέρος που μένετε, καθώς η διαδικασία του ΥπερΦωτός λαμβάνει χώρα. Ξαφνικά, μια πλαϊνή πόρτα θ’ ανοίξει που δεν ήταν πριν και αν τολμήσετε να βαδίσετε στην γέφυρα χωρίς να προσπαθήσετε να σκεφτείτε πού σας οδηγεί αυτό, θα προχωρήσετε προς την πλαϊνή πόρτα. Είναι η στιγμή ν’ αφήσετε τον εαυτό σας και να αφήσετε να σας καθοδηγήσει το Πνεύμα. Καθώς υπάρχουν δυνατότητες δημιουργίας πέρα από την κατανόησή σας αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, και προκειμένου να βρείτε αυτούς τους χώρους δημιουργικότητας και ευτυχίας, είναι σημαντικό να μην προσπαθείτε πάρα πολύ. Απλά αισθανθείτε το φως πάνω από τον ώμο σας.

Ζητήσατε από το Πνεύμα να σας καθοδηγήσει. Έχετε ζητήσει την δική σας σύνδεση μέσα από τον ανώτερο εαυτό σας, προκειμένου να έχει πιο άμεσο ρόλο στη ζωή σας και τώρα σας ζητάμε να χαλαρώσετε τις λαβές σας λίγο. Αυτό που είναι σημαντικό να καταλάβετε είναι πως αλλάζετε όλη την ώρα, και αν επιθυμείτε, το Πνεύμα θα σας στείλει ΥπερΦως μέχρι να μάθετε να προχωράτε προς τα πίσω στον χρόνο.

Πολλές από τις πλαϊνές πόρτες, θα σας προειδοποιούν, θα είναι απατηλές στην αρχή. Θα υπάρχουν φορές καθώς προχωράτε στον διάδρομο και θα νιώθετε πως ξέρετε πού πηγαίνετε και ξαφνικά, το Πνεύμα σας λέει να γυρίσετε και να κοιτάξετε την πόρτα δίπλα σας. Θα την κοιτάξετε και οι συγχρονικότητες θα είναι όλες εκεί. Το σύμπαν σας κλείνει το μάτι τόσο φανερά, που δε θα μπορείτε να αμφισβητήσετε το Πνεύμα να σας οδηγήσει ακριβώς σε αυτή την πόρτα. Οπότε, ανοίγετε την πόρτα και προχωράτε γενναία και κοιτάτε γύρω σας λέγοντας «Αυτό δεν είναι εκείνο που είχα στο μυαλό μου. Αυτό δεν είναι καθόλου εκείνο που νόμιζα πως θα οδηγούσε». Και πάλι, σας λέμε πως όταν αυτό συμβεί, παρακαλούμε περάστε αυτή την πόρτα. Πολλές φορές υπάρχει μια άλλη πόρτα δίπλα στο δωμάτιο που δε θα μπορούσατε να δείτε, μέχρι να πατήσετε στην γέφυρα που οδηγεί στο δωμάτιο. Μπορεί μονάχα να φανερωθεί, όταν έχετε το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά και να εμπιστευθείτε την σύνδεση μέσω του δικού σας ανώτερου εαυτού, την οποία αισθάνεστε ως αγάπη. Αυτή είναι η ενέργεια που θα σας επιτρέψει να εμπιστευτείτε την δική σας διαδικασία ανώτερης επικοινωνίας και θεϊκής έμπνευσης, που όλοι έχετε ως αυτό το σημείο.

Παρακολουθώντας το συμπαντικό κλείσιμο του ματιού

Αν επιτρέψετε σε αυτό απλά να περάσει από μέσα σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να γραπωθεί σε αυτό, θα βρείτε ευκαιρίες να δημιουργήσετε αυτή την ενέργεια όπως ποτέ άλλοτε. Όταν κοιτάξετε πίσω σας και πείτε «Πνεύμα, οδήγησέ με εδώ. Ποτέ δε φαντάστηκα πως αυτό θα οδηγούσε εδώ αλλά να’ μαι!»

Ναι, ο Φύλακας έχει μια πολύ παρόμοια ιστορία καθώς δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε. Αλλά την ημέρα που στάθηκε στην παραλία και κράτησε το ραβδί του ψηλά και είπε την αλήθειά του στον ανατέλλων ήλιο, το έθεσε σε κίνηση. Συνέβη σε αυτόν και θα συμβεί σε εσάς. Το μόνο που σας ζητάμε είναι να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας αγαπητοί. Το μόνο που σας ζητάμε είναι ο κάθε ένας από εσάς να επιτρέψει να αισθανθεί την σύνδεση μέσα από τον ανώτερο εαυτό του.

Η εκπαίδευση του ανθρώπινου αγγέλου

Σας ζητάμε να δώσετε προσοχή του πώς σας καθοδηγούν, καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα οδηγείτε άλλους σ’ αυτές τις πλαϊνές πόρτες. Είσαστε σε εκπαίδευση. Είσαστε Ανθρώπινοι Άγγελοι. Είσαστε εκείνοι που θα κάνουν αυτό που κάνουμε εμείς αυτή τη στιγμή, πολύ σύντομα. Η εξελιχτική σας διαδικασία έχει αρχίσει πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο πιστεύετε. Στεκόμαστε πίσω και παρακολουθούμε με δέος καθώς κάνετε γιγάντια βήματα, όχι μόνο στην προσωπική σας δόνηση, αλλά και στην συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας επίσης. Δημιουργείτε θαύματα κάθε μέρα στην ύπαρξή σας.

Τώρα προχωράτε ακόμη παραπέρα. Τώρα σας ζητάμε να κάνετε εκείνο που είναι πολύ σημαντικό για εσάς και να το δημιουργήσετε πρώτα. Δημιουργήστε τις ευκαιρίες για εσάς να δείτε τους εαυτούς σας ως έναν ενδυναμωμένο άνθρωπο, τοποθετώντας τον εαυτό σας πρώτο σε όλα τα πράγματα. Αυτό θα δημιουργήσει την σκηνή για να προχωρήσετε προς τα πίσω στον χρόνο. Θα πάρετε την ενέργεια του Μέρλιν και θα τη χρησιμοποιήσετε σε καθημερινή βάση και τότε, μόνο τότε, θα καταλάβετε το αληθινό του γνώρισμα.

Οι στιγμές που έχετε ξοδέψει μαζί, συνδεόμενοι ως πρωταρχική πνευματική οικογένεια, θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας ολοκληρωτικά. Θα σας επιτρέψει να αφομοιώσετε την τέχνη της αποδοχής με χάρη. Θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε μέσω του δικού σας ανώτερου εαυτού, με τρόπους που δεν έχετε συνδεθεί πριν. Θα σας επιτρέψει να εμπιστευθείτε την ενέργεια καθώς αρχίζει να σας διαπερνάει και να την εκφράσετε με οποιαδήποτε μορφή. Αν είναι συγγραφή… κι έτσι είναι. Αν είναι καλλιτεχνική δουλειά… κι έτσι είναι. Αν είναι συμβουλευτική… κι έτσι είναι. Αν είναι θεραπεία κάθε είδους, επιτρέψτε και σε αυτό να είναι έτσι.

Χρησιμοποιώντας την 5η διάσταση

Πάρτε την ενέργεια όλου εκείνου που έχετε δημιουργήσει, και θέστε την σε κίνηση σήμερα, μέσα από την λεκτική πρόθεσή σας. Δηλώστε την πρόθεσή σας να προχωρήσετε μπροστά, σταθείτε πίσω και παρακολουθήστε καθώς ξεκινάτε να πηγαίνετε πίσω στον χρόνο και θα δείτε την αλήθεια του ποιοι πραγματικά είσαστε. Μην προσπαθήσετε να σκεφτείτε κατά τη διάρκεια ή να καταλάβετε, απλά αφήστε το να γίνει μέρος σας και θα συμβεί. Αυτό είναι δυνατό περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Αγαπητοί, βρίσκεστε ήδη στην 5η διάσταση. Ακόμα, αυτό που συμβαίνει είναι πως κάθε πρωί όταν ξυπνάτε, κοιτάτε το αυτοκίνητο που έχετε παρκάρει στον δρόμο και είσαστε έτοιμοι για δουλειά και φανταζόσαστε τον εαυτό σας να οδηγεί για να πάει στη δουλειά του και ξεκινάτε την ημέρα σας, υλοποιώντας αυτό ακριβώς. Την περισσότερη ώρα δημιουργείτε μια τριτοδιαστασιακή πραγματικότητα μέσα στην 5η διάσταση. Είσαστε τόσο ευφάνταστοι και δυνατοί. Πάρτε αυτή την ενέργεια και δημιουργήστε για τον εαυτό σας πρώτα. Ανοίξτε την ευκαιρία να αισθανθείτε κάτι νέο και μαγικό. Σταθείτε πίσω και αισθανθείτε τον σκοπό, επειδή είναι μέρος αυτού που είσαστε και αυτό είναι μέρος των νέων εργαλείων σας ως εν-δυναμωμένοι άνθρωποι. Πάρτε την ευθύνη που έρχεται μαζί με την εν-δυνάμωση και ξεκινήστε την δική σας ευθύνη να δημιουργήσετε επιθυμία μέσα στην καρδιά σας.
Είσαστε υπεύθυνοι να είσαστε ευτυχισμένοι σε αυτόν τον πλανήτη. Είσαστε υπεύθυνοι να δημιουργήσετε έναν τρόπο ζωής που είναι άνετος με εσάς. Είσαστε υπεύθυνοι να βρείτε και να είσαστε στο πάθος σας, ακόμη κι αν εκδηλώνεται αρχικά με μικρούς τρόπους. Κάντε το και θα δεσμευτείτε με την αίσθηση του σκοπού και δε θα είναι πλέον εμπόδιο, θα γίνει ένα θετικό εργαλείο που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε – αυτή είναι η διαδικασία να γίνεται μάστερ. Αυτή είναι η δράση του να γίνεις Ανθρώπινος Άγγελος.

Παρακολουθείστε για τις πλαϊνές πόρτες αγαπητοί, θα τις βρείτε γρηγορότερα απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Ο κάθε ένας από εσάς θα έχει τις ευκαιρίες στους μήνες μπροστά, να δει ασυνήθιστα πράγματα που ποτέ δεν είχατε φανταστεί, επειδή η ανύψωση της Γης από μόνη της, αλλάζει ολόκληρη την χρονική γραμμή. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει τόση μεγάλη ασάφεια σχετικά με το 2012 για το τί και πότε θα συμβεί, επειδή είσαστε ακόμη στην αλλαγή της χρονικής γραμμής. Όσο επιτρέπετε στους εαυτούς σας να βαδίσουν προς τα πίσω στον χρόνο, τόσο περισσότερο θα ξεκινήσετε να καταλαβαίνετε για τί πράγμα μιλάμε. Απλά επιτρέψτε το και επιτρέψτε στους εαυτούς σας να καταλάβετε αυτή την έννοια, επειδή αυτό είναι που θέτετε σε κίνηση.

Δεν υπάρχει καμία τελετουργία να κάνετε. Δεν υπάρχει κανένα επίπεδο που θα πρέπει να φτάσετε. Ήσαστε ήδη εκεί. Αδράξτε το για τον εαυτό σας και παρακολουθείστε το φως πάνω από τον ώμο σας. Πάρτε την ευθύνη να το χρησιμοποιήσετε με τρόπο για να εν-δυναμώσετε τους άλλους, καθώς αυτά είναι τα δώρα και οι συμπεριφορές ενός Ανθρώπινου Αγγέλου. Θα θέσετε μαγεία σε κίνηση αυτή την ημέρα και γι’ αυτό είμαστε τόσο ευγνώμονες να το παρακολουθούμε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τα χειροκροτήματα στην άλλη μεριά του πέπλου. Καθώς ο κάθε ένας από εσάς προχωράει περισσότερο στα μαθήματα της δικής του ζωής και εν-δυνάμωσης, θα δώσετε αυτό το δώρο τώρα και στους άλλους.

Είσαστε οι μάγοι της Αρένας του Παιχνιδιού. Είσαστε οι επίλεκτοι. Επιλέξτε σωστά, αγαπητοί και να ξέρετε πως η αγάπη που αισθανόσαστε, έρχεται κατευθείαν από την καρδιά της οικογένειας του Μιχαήλ, καθώς είσαστε μέρος μας και είμαστε μέρος σας. Σας αγαπάμε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Πάρτε την ενέργεια και μετατρέψτε την σε κάτι μαγικό και θ΄ ακούτε χειροκροτήματα από τις κινήσεις των φτερούγων μας, γιορτάζοντας τους εν-δυναμωμένους ανθρώπους.

Αγαπητοί, σας ευχαριστούμε για την δυνατότητα να σας μιλάμε με αυτόν τον τρόπο, να απλώσουμε το φως στον πλανήτη που μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο μέσα στην δική του εξελιχτική διαδικασία. Σας ευχαριστούμε που παίρνετε αυτό το μήνυμα και το γειώνετε στην ενέργεια της Εστίας. Να ξέρετε πως δημιουργείτε τον Ουρανό στη Γη με κάθε βήμα σας κάθε μέρα και είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς.

Με την μεγαλύτερη τιμή, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!