Δεν βρίσκεστε εδώ τυχαία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας βρήκατε. Εδώ, στο Espavo, θα βρείτε να συμβαίνει μια ευχάριστη επανένωση. Είναι μια επανένωση ανθρώπων που επανασυνδέονται ο καθένας με τη δύναμή του αλλά και μεταξύ τους. Σας προσκαλούμε να μας συντροφέψετε μέχρι όποιο επίπεδο νιώθετε άνετα. Το Espavo είναι ένα μέρος που θα σας βοηθήσει να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε στ’ αλήθεια και γιατί βρίσκεστε εδώ.

Η λέξη Espavo είναι ένας αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία που χρησιμοποιούνταν ως “Γεια” και “Αντίο”. Σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Η μεγαλύτερη ελπίδα μας είναι να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε αυτό που έχετε σχεδιάσει για τον εαυτό σας πριν γεννηθείτε σε αυτή τη ζωή. Το γκρουπ πρωτοήρθε στον Steve Rother το 1996 και από τότε δίνει πληροφορίες για έναν εξελισσόμενο πλανήτη οι οποίες έχουν γεμίσει αρκετά βιβλία που έχουν μεταφραστεί σε 18 γλώσσες.

Οι μηνιαίοι Φάροι Φωτός – Ενθυμίσεις από την Εστία μεταφράζονται σε αρκετές γλώσσες και το γκρουπ έχει παρουσιάσει ζωντανά channelings στα Ηνωμένα Έθνη πέντε φορές σε δύο ηπείρους. Εδώ στο Espavo δεν θα σας πούμε ποια κατεύθυνση να ακολουθήσετε ή αν έχετε δίκιο ή άδικο, καθώς αυτές οι έννοιες αποτελούν ψευδαίσθηση της πολικότητας την οποία αφήνουμε πίσω. Αυτό που θα σας προσφέρουμε είναι μια εικόνα της ανθρωπότητας από την οπτική του πνεύματος, όχι για να σας βοηθήσουμε να αναληφθείτε από τη Γη αλλά για να έχετε μια υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία όσο βρίσκεστε εδώ.