Φεβρουάριος 2015

Η Δουλειά των Εργατών του Φωτός


Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας.

Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι μαγική πέρα από την κατανόησή σας. Βρήκατε μια οπτική του μέλλοντός σας την οποία έχουν δει ελάχιστοι άνθρωποι. Έχετε συνηθίσει να κοιτάτε την ιστορία μετά τα γεγονότα. Πιθανόν για πρώτη φορά στην εξέλιξη της ανθρωπότητας έχετε τη δυνατότητα να κοιτάξετε μπροστά στον χρόνο. Υπάρχουν δυσκολίες και ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν. Πολλά πράγματα είναι σε κίνηση αγαπημένοι μας. Όπως είδατε από την οικονομική και την αστρολογική προοπτική, τώρα θα ακούσετε την οπτική του πνεύματος. Βασικά, περάσατε μια μεγάλη αλλαγή. Το είχαμε προβλέψει αυτό και σας το είχαμε πει στις 12/12/12. Η πύλη ήταν πολύ πιο μεγάλη απ’ όσο κατάλαβαν οι περισσότεροι και καθώς περάσατε από την ενέργεια, ξεκινήσατε ένα κύμα. Αυτό το κύμα έχει προπόρευση και ύφεση – πηγαίνει μπροστά κι επιστρέφει. Πολλές φορές όταν πηγαίνει μπροστά πιστεύετε πως πρόκειται για πρόοδο της ανθρωπότητας. Καθώς επιστρέφει – κάτι που είναι φυσιολογικό – έχει την τάση να βγάζει στην επιφάνεια τα χειρότερα της ανθρωπότητας. Αυτό είναι που βιώνετε συνεχώς στον πλανήτη σας από τότε που περάσατε την πύλη.

Ένα Κύμα που Κινείται Μπρος-Πίσω

Τώρα λοιπόν έχετε μια νέα ενέργεια που αρχίζει να έρχεται στη Γη. Φέρνει τα πράγματα τα οποία ονειρευόσασταν, τις δυνατότητες να είστε συνειδητοί δημιουργοί στον πλανήτη σας. Αν και σας λέμε για το μεγαλείο της κίνησης προς αυτή την ενέργεια και τις απίστευτες δυνατότητες τις οποίες αποκαλύπτετε, σας λέμε πως για να συμβεί αυτό πρέπει να γίνουν μεγάλες ρυθμίσεις. Οι ρυθμίσεις αυτές θα φανούν σαν ένα κύμα που έρχεται κι ένα άλλο που φεύγει.

Τώρα είναι η Ώρα για να Κινηθείτε

Το ενδιαφέρον είναι πως μπορείτε να τοποθετηθείτε αντίστοιχα, βρίσκοντας πού μπορείτε να προσφέρετε καλύτερα. Αυτά τα κύματα δεν είναι εδώ για να σας προσπεράσουν ή να σας εκθέσουν με κάποιον τρόπο. Δεν βρίσκονται εδώ για να επιβιώσετε. Εσείς δημιουργήσατε τα κύματα, κάτι που σημαίνει πως μπορείτε να είστε στην καλύτερη θέση για να σας παρασύρουν αυτά τα κύματα, τα οποία προκάλεσαν τόσες δυσκολίες στην ανθρωπότητα. Καταλάβετε λοιπόν πως δεν πρέπει να περιμένετε μέχρι να είναι τα πάντα σωστά. Τώρα είναι η ώρα για κίνηση στη Γη. Είναι η ώρα να θέσετε πράγματα σε κίνηση. Θα δείτε ξεκάθαρα πολλές αλλαγές όταν θα γίνεται η διασταύρωση των χρόνων. Θα σας πάρει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2015. Γι’ αυτό προετοιμάζεστε.

Ζώντας σε Αρμονία

Εν τω μεταξύ, έχετε όλων των ειδών τα σημεία-κλειδιά σε όλο τον πλανήτη, τα οποία αποτελούν κομμάτια αυτού του κύματος ενέργειας. Φέρατε ένα κύμα αλλά δεν είδατε την ύφεσή του γιατί βασικά την κρύψατε από τον εαυτό σας. Τώρα αυτές οι ενέργειες ξεπετάγονται παντού στη Γη με διάφορους τρόπους. Κάποιες επικεντρώνονται στις θρησκείες και ειδικότερα στον Μουσουλμανισμό. Ένας εύκολος τρόπος να το καταλάβετε αυτό είναι πως οι άλλοι έχουν διαφορετική οπτική του χρόνου. Θα το πούμε ριζοσπαστικό γιατί έχει συμβεί σε κάθε θρησκεία. Απλά συμβαίνει να έχει εστιαστεί μονάχα σε μια, τον Μουσουλμανισμό, μέχρι στιγμής. Αυτές οι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν όχι μόνο στον ίδιο τον πλανήτη αλλά εμπλέκουν και το πώς μαθαίνετε να ζείτε σε αρμονία με θρησκείες που έχουν κάνει πολύ καλό στη Γη. Κι όμως, αν παραδώσετε εντελώς την ενέργειά σας, στο μέλλον θα γίνει προβληματική. Πρέπει λοιπόν να γίνουν αλλαγές.

Αυτή η Νέα Ενέργεια Φοβίζει Πολλούς

Αυτό που βλέπετε στον χρόνο είναι πως πιστεύετε ότι όλα κινούνται προς τα εμπρός και φέρνουν πρόοδο, κάτι που συμβαίνει. Αν κοιτάξετε τις τεχνολογίες σας, είναι εύκολο να υπολογίσετε τις απίθανες προόδους που κάνατε σε μικρό διάστημα. Πολλοί υπογράψατε διακηρύξεις για τα πνευματικά δικαιώματα, κάτι που έχει εδραιωθεί. Αυτά είναι τα σημεία-κλειδιά ώστε να κινηθείτε μπροστά στον χρόνο και να γίνετε μάρτυρες νέων τεχνολογιών, ενεργειών και νέου τρόπου σκέψης – ακόμα και μιας επιτάχυνσης των πνευματικών σας διαδικασιών. Αντί να περάσετε από όλα αυτά τα επίπεδα, έχετε μια άμεση σύνδεση, την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε γρήγορα. Αυτή είναι νέα ενέργεια και, ειλικρινά, φοβίζει πολλούς. Ποιους φοβίζει; Αγαπημένοι μας, κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση στον χρόνο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν με την καρδιά τους πως όσα ποθούσαν βρίσκονται σε έναν παλαιότερο χρόνο. Σας λέμε πως αυτό δεν ισχύει αγαπημένοι μας. Υπήρχαν και τότε όσα προβλήματα υπάρχουν και σήμερα. Ίσως δεν ήταν τόσο φανερά λόγω της έλλειψης τεχνολογιών.

Κάποιοι πιστεύουν πως αν πάνε τις ενέργειες και τον τρόπο ζωής τους στο παρελθόν, εξαλείφοντας όλα όσα βλέπετε σαν πρόοδο, τότε θα είναι ευτυχισμένοι. Πιστεύουν πως όλα όσα αξίζουν ήταν στη σωστή θέση στην εποχή του Μωάμεθ. Κι έτσι θέλουν να επιστρέψουν σε εκείνη την εποχή ανακατασκευάζοντας τα πάντα, ακόμα και τους νόμους που ίσχυαν τότε.

Αυτό δεν ισχύει αγαπημένοι μας αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Υπάρχουν δύο πλάσματα που είναι πεπεισμένα πως αυτό κρατάει το μέλλον κι ένα άλλο ζευγάρι πλασμάτων που λέει πως αυτό κρατάει το μέλλον. Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να φύγετε από τη μέση και να το αφήσετε να επιλυθεί σε άλλους τομείς. Ως Εργάτες του Φωτός μπορείτε να κρατάτε κάποια από αυτά τα κλειδιά. Πώς συμβαίνει αυτό;

Συμβαίνει λόγω του φόβου, της έλλειψης πληροφόρησης και του τρόμου. Λειτούργησε μια χαρά. Χρησιμοποίησαν ακόμα και την τεχνολογία σας για να σπείρουν αυτό τον φόβο. Αυτό είναι το κομμάτι αγαπημένοι μας. Πρέπει να καταλάβετε πως αυτά τα κομμάτια δεν λειτουργούν όπως νομίζατε. Πρέπει να κάνετε μια αναθεώρηση της οπτικής σας. Αν καταλαβαίνετε πως αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν από την καρδιά τους, πρέπει να τους αφήσετε ένα περιθώριο. Το θέμα είναι πως δεν ξεχωρίζουν τη δύναμη από την ισχύ κι έχουν την τάση να χρησιμοποιούν τη δύναμη όταν δεν βρίσκουν την ισχύ. Αγαπημένοι μας, πολλή από αυτή την ενέργεια πρέπει να τακτοποιηθεί από την ίδια τη Μουσουλμανική κοινότητα. Είναι σαν να υπάρχει εμφύλιος πόλεμος μεταξύ διαφορετικών φατριών της ίδιας θρησκείας.

Και μετά έρχονται κάποιοι, είτε είναι από τις Η.Π.Α. είτε από έναν συνασπισμό χωρών, οι οποίοι τους δίνουν έναν κοινό εχθρό και μετατρέπει αυτό που θα ήταν μια διττή σύρραξη σε ένα τριπλό πρόβλημα.

Η Δουλειά των Εργατών του Φωτός

Αυτό σημαίνει πως θα παρατήσετε τα προβλήματα να λυθούν μόνα τους; Υπάρχει μια υπευθυνότητα αλλά αν αρχίσετε να κατανοείτε την πραγματική κατάσταση, θα δείτε νέες δυνατότητες. Ποια είναι η δουλειά των Εργατών του Φωτός; Αγαπημένοι μας, όχι μόνο μπορείτε να θέσετε την ενέργεια της ειρήνης αλλά μπορείτε να βρείτε τρόπο να αγαπάτε αυτούς που ονομάζετε εχθρούς σας. Δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο αγαπημένοι μας γιατί τα πάντα είναι αποχρώσεις του γκρι. Βρείτε την αρμονία στις αποχρώσεις του γκρι. Να ξέρετε πως πολλοί απ’ αυτούς τους ανθρώπους έχουν κληρονομήσει το μίσος των γενεών από τους παππούδες και τους γονείς τους. Είναι αναμενόμενο να το φέρουν και να το κατανοούν σαν να είναι μέρος ενός κοινωνικού πειράματος. Τώρα αρχίζει και αλλάζει. Θα πάρει χρόνο και όσοι πιστεύουν πως ωθούνται προς μια νέα κατεύθυνση, αντιστέκονται. Αντιδρούν και αυτό είναι που συμβαίνει.

Θα γίνει μια τακτοποίηση ενέργειας αλλά η περισσότερη θα έλθει από πλάσματα που ζουν σε αυτό το μέρος του κόσμου. Δουλεύουν με τους εμφυλίους πολέμους και με τις ευθύνες του να επιτρέπετε σε τέτοια πράγματα να συμβούν. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν δουλειές με αυτές τις ομάδες και άλλοι που έχουν καταλάβει τέτοιες χώρες. Κι όμως, εξακολουθούν να κάνουν δουλειές μαζί τους. Πού είναι η ευθύνη; Κοιτάξτε τις πιθανότητες της μη σύρραξης και θα αρχίσετε να κατανοείτε περισσότερα. Πάνω απ’ όλα, κοιτάξτε την ευρύτερη ανθρώπινη κατάσταση έλλειψης αγάπης που είναι η βάση όλων αυτών.

Μετουσιώνοντας τον Φόβο σε Αγάπη

Αγαπημένοι μας, ξέρουμε πως οι άνθρωποι φοβούνται. Ξέρουμε πως πολλές φορές αναθεωρούν τα συστήματα πεποίθησής τους, όταν συναντούν προβλήματα που δεν μπορούν να λύσουν εύκολα. Αυτό έχει συμβεί σε πολύ μεγάλη κλίμακα και τους έχει δώσει την ψευδαίσθηση της επιτυχίας. Καταλάβετε πως η συλλογικότητα θα επιτρέψει σε κάτι τέτοιο να συμβεί, ή θα το εμποδίσει. Μπορεί να γίνει με τον κάθε έναν από εσάς να είναι σταθερός σε αυτό που πιστεύει και γνωρίζει ως σωστό ή λάθος στην καρδιά του. Μπορείτε να ανοιχτείτε και να προσπαθήσετε να καταλάβετε αυτούς τους πολύ φοβισμένους ανθρώπους που δημιουργούν τις δυσκολίες. Μπορείτε είτε να παίξετε το παιχνίδι είτε να κάνετε στην άκρη. Αν όμως παίζετε το παιχνίδι στη Γη και αποφασίσατε να βρίσκεστε εδώ τώρα, κρατάτε ένα κομμάτι. Στο επόμενο διάστημα, μπορείτε να το έχετε στην καρδιά σας και να δημιουργήσετε έναν ιερό χώρο για εσάς και για όλη την ανθρωπότητα. Θέστε το σε κίνηση και να ξέρετε πως άσχετα με τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και την τρομοκρατία που θα δείτε στην τηλεόραση, θα έχετε τη δυνατότητα το τιθασεύσετε και να το μετουσιώσετε σε αγάπη. Γι’ αυτό έχετε έρθει.

Βρείτε τα Κοινά Σημεία

Παρακολουθήστε λοιπόν τα γεγονότα που συμβαίνουν στον πλανήτη σας και προσπαθήστε να αγαπάτε όποτε μπορείτε. Προσπαθήστε να βρείτε τα κοινά σημεία μεταξύ εσάς και των εχθρών σας και σύντομα δεν θα έχετε πια εχθρούς. Αυτός είναι ο νέος τρόπος στην πέμπτη διάσταση. Είναι ο μόνος τρόπος να το λύσετε.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να παίζετε αυτό το υπέροχο παιχνίδι, να αναλαμβάνετε την ευθύνη γι’ αυτό και να γνωρίζετε πως σας αγαπάμε πέρα από την κατανόησή σας.

Espavo αγαπημένοι μας.

 

Η λέξη Espavo είναι ένας αρχαίος Λεμουριανός χαιρετισμός. Σημαίνει “Ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

 

Σύνδεση από Καρδιάς

Η Επέτειος των Φάρων Φωτός

 

Το δικό μου μήνυμα είναι γιορτινό. Ο Φεβρουάριος σηματοδοτεί την επέτειο των Φάρων Φωτός. Αυτά τα μαγικά μηνύματα από τον Steve και το γκρουπ στέλνονται στους Εργάτες του Φωτός σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και δεκαεννέα χρόνια. Είναι χαρά μου να προσθέτω τη Σύνδεση από Καρδιάς κάθε μήνα. Ο Steve κι εγώ απολαμβάνουμε να αγγίζουμε την πνευματική μας οικογένεια. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας για τη δουλειά μας. Μαζί απλώνουμε το Φως για να φτιάξουμε έναν υπέροχο κόσμο.

Με αγάπη και φως,

Barbar

 

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!