Φεβρουάριος 2014

Απλά να είστε (σαν τις μέλισσες)
Η υψηλότερη οπτική

 

 

 

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο εΜ.

Η αλλαγή της Πολικότητας του Ήλιου

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που είμαι μαζί σας σήμερα. Αρχίζουν να ανοίγουν τόσα πολλά πράγματα στη Γη και θα μοιραστούμε μαζί σας μερικά πράγματα για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της ανθρωπότητας. Έρχεται με την ταχύτητα της αγάπης, η οποία είναι λίγο ταχύτερη από αυτήν του φωτός. Ακόμα κι ο Αϊνστάιν δεν το ήξερε αυτό. Συμβαίνουν τόσα πολλά λόγω της μετακίνησής σας, της εξύψωσής σας και της ικανότητάς σας να περνάτε την ενέργεια εντελώς μέσα από το σώμα σας χωρίς να χρειάζεται να νιώθετε τις αρνητικές συνέπειες. Κάνατε καταπληκτική δουλειά μέχρι τώρα, κυρίως αγνοώντας την μερικές φορές – ναι, οι άνθρωποι κοιτάζουν αλλού πολύ καλά – αλλά κι επειδή βάλατε τα πράγματα σε μια σειρά. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Αναπτύξατε μια νέα σχέση με τον χρόνο, για την οποία μίλαγε ο Φύλακας του Χρόνου για αρκετό καιρό. Όμως, είναι πολύ σημαντικότερη από το να κοιτάζετε απλά το ρολόι σας ή να σχεδιάζετε τη μέρα σας σύμφωνα με αυτό που αποκαλείτε χρόνο.

12 Διαστάσεις του Χρόνου

Εμείς βλέπουμε τον χρόνο σε πολλαπλές διαστάσεις. Υπάρχουν 12 διαστάσεις χρόνου τις οποίες δεν γνωρίζετε, αλλά αλληλεπιδράτε με δύο. Αγαπημένοι μας, παρακαλούμε να καταλάβετε πως βλέπετε μόνο ένα μέρος της πραγματικότητας. Αν ανοίξετε όλα τα κανάλια σας και βιώσετε τις 12 διαστάσεις του χρόνου ταυτόχρονα, θα μπερδευτείτε πολύ. Αρχικά ανοίξαμε την πόρτα με μια διάσταση χρόνου και σας πήρε εκατομμύρια χρόνια να την συνηθίσετε. Μόλις τώρα απελευθερώσαμε την δεύτερη και αγωνίζεστε μαζί της. Γιατί; Γιατί ακόμα κρέμεστε από την παλιά την οποία σκέφτεστε ως ρολόι και την οποία ονομάζουμε έκφραση του γραμμικού χρόνου. Ο χρόνος δεν είναι γραμμικός, αν και τον μετράτε έτσι. Έχει 12 διαστάσεις και όχι 5 που έχετε συνηθίσει. Ολόκληρη η ανθρωπότητα βιώνει το συλλογικό επίπεδο στο οποίο ζείτε. Πολλές φορές είσαστε πρωτοπόροι δονητικά και γνωρίζετε πως υπάρχουν πολλά ακόμη επίπεδα. Μη νομίζετε, αγαπημένοι μας, πως το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Υπάρχουν πολλά επίπεδα διαφορετικού δονητικού κύρους που αναπαριστώνται εδώ. Με όλα αυτά τα επίπεδα, οι πόρτες ανοίγουν επειδή κάθε επίπεδο μπορεί να αποκαλύψει κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που αντιλαμβάνεστε. Τώρα που υπάρχει μια νέα διάσταση χρόνου στη Γη, μπορείτε να αρχίσετε να ανοίγετε την πόρτα και να τη νιώθετε.

Η 5η Διάσταση: Συνδεθείτε με τους 5 από τους 11 εαυτούς σας

Η συλλογική δόνηση εισήλθε στην 5η διάσταση, κάτι που σημαίνει πως είσαστε συνδεδεμένοι με τους 5 από τους 11 εαυτούς σας. Ναι, είσαστε επίσης διαιρεμένοι σε 12. Υπάρχει ο Ανώτερος Εαυτός στη μέση, ο οποίος περιβάλλεται από 11 διαφορετικές ακτίνες της ύπαρξής σας. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτό, αλλά θέλουμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα σήμερα, επειδή δεν αφορά μόνο εσάς, αλλά ολόκληρη τη Γη. Αυτό που συμβαίνει είναι πως όλοι έχουν αγκυρωθεί σε αυτό το νέο επίπεδο μετά το πέρασμα από την πύλη στις 12/12/12. Αυτό τράβηξε το χαλάκι από κάτω σας όταν περνούσατε από μέσα. Όλοι νομίζατε πως θα πηγαίνατε στην Εστία και πως όλα θα ήταν εύκολα και ξαφνικά ανακαλύψατε πως δεν βρίσκατε τίποτα απ’ όσα ψάχνατε. Τώρα αρχίζετε να επαν-αγκυρώνετε αυτή τη νέα ενέργεια. Ο Ήλιος θα ολοκληρώσει την αναστροφή του σύντομα, επιτρέποντας ένα νέο ξεκίνημα σχεδόν κάθε μέρα. Αυτός είναι ο ενθουσιασμός που σας λέμε να καλωσορίσετε στον κόσμο σας και να τον αγκαλιάσετε κάθε στιγμή. Καταλαβαίνετε πως βλέπετε τα πάντα ως παρελθόν, παρόν και μέλλον σε μια γραμμική χρονική συνέχεια. Εμείς τα βλέπουμε όλα μαζί να υπάρχουν ταυτόχρονα. Αυτό είναι ένα από τα μυστικά που όλοι σας μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε τώρα, γιατί η αλλαγή είναι ελάχιστη. Αγκαλιάστε ολοκληρωτικά το τώρα και αφήστε το να ανθίσει μέσα σας, αντιλαμβανόμενοι πως σε μια στιγμή θα έχει παρέλθει για πάντα. Έχετε μόνο το τώρα για να νιώσετε αυτή την ενέργεια. Αν τη νιώσετε τώρα, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Θα έρθει αργότερα; Ναι, αλλά δεν θα είναι το ίδιο. Κάθε επίπεδο είναι διαφορετικό, κάτι που είναι πολύ όμορφο.

Αλλάζοντας διαστάσεις Πλαγίως

Τώρα έρχεται κάτι ενδιαφέρον. Είσαστε το ένα ενδέκατο ή ίσως το ένα δωδέκατο όλου το αυτού σας, ακόμα κι αν έχετε συνδεθεί και ανταλλάξει ενέργεια με πέντε εαυτούς σας ακόμα. Αυτό σημαίνει πως ολόκληρη η συλλογικότητα του πλανήτη βρίσκεται τώρα στην 5η διάσταση και όχι στην 3η. Όμως, δεν συμβαίνει μόνο στους ανθρώπους. Οι μέλισσες που έχετε στον πλανήτη σας και ειδικά αυτές που παράγουν μέλι, είναι πολυδιαστασιακές στην φύση τους. Μπορούμε να πούμε πως οι τοίχοι μεταξύ των διαστάσεών τους είναι φυσικά λεπτοί. Θέλουμε τώρα να μοιραστούμε δύο πράγματα μαζί σας. Δεν μιλάμε μόνο για τις μέλισσες, αλλά θα τις χρησιμοποιήσουμε για παράδειγμα. Έχετε εξυψώσει τη συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας και έτσι έχετε μια ανώτερη οπτική με την οποία βλέπετε τα πάντα. Έχετε προσέξει πως δεν υπάρχουν πια μυστικά στη Γη; Αρχίζετε να συνηθίζετε αυτή τη διαφάνεια. Είναι όμορφο γιατί δείχνει την ουσία του ποιοι είστε και όχι του ποιοι προσπαθείτε να είστε. Πρέπει να γίνουν μερικές ακόμα ρυθμίσεις στη Γη επειδή έχετε μάθει να κρατάτε μυστικά και τώρα αυτό αργά εξαφανίζεται.

Υπάρχουν λιγότερα μυστικά στη Γη σήμερα απ’ ό,τι πριν. Αγαπημένοι μας, μη νομίζετε πως θα περάσετε τη ζωή σας χωρίς να πείτε κανένα ψέμα ή χωρίς να κρατήσετε μυστικό. Αυτό δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν γιατί πρέπει να διατηρήσετε λίγη ατέλεια για να βρίσκεστε στη Γη. Γι’ αυτό, μην κρίνετε τους εαυτούς σας αν έχετε μυστικά που κρύβετε από τους άλλους. Να ξέρετε απλά πως συν τω χρόνω τα πάντα θα αποκαλυφθούν και πως έχετε πολυδιαστασιακές δυνατότητες. Τι θα σας συνέβαινε αν μιλούσατε σε έναν φίλο σας, ανταλλάσσατε χειραψία και ξαφνικά εξαφανιζόταν; Πιστεύω πως όπως λέει ο Φύλακας, θα είχατε φρικάρει. Αυτό θα ήταν μεγάλη πρόκληση γιατί δεν θα χωρούσε στην κατανόησή σας για τον κόσμο ή την φυσική. Θα ήταν πολύ έξω από τα συνηθισμένα, από την δική μας οπτική όμως θα σήμαινε πως αυτός ο άνθρωπος άλλαξε τη δόνησή του πλαγίως αντί για επάνω ή κάτω όπως έχετε συνηθίσει. Αυτή η μικρή αλλαγή ενέργειας προς το πλάι, σας πηγαίνει σε άλλη διάσταση. Θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να μπορέσετε να αφήσετε αυτή τη διάσταση για να μπείτε σε μια άλλη για λίγο και μετά να επιστρέψετε. Αυτό είναι καινούργιο και δεν μπορούσε να γίνει παλιότερα στις διαστάσεις της Γης. Ναι, υπήρξαν οι δάσκαλοι που έζησαν στον πλανήτη σας που είχαν συνειδητοποιήσει τα βαθύτερα μυστικά και μπορούσαν να κάνουν πράγματα που μερικές φορές ονομάζατε θαύματα. Το βρίσκουμε συναρπαστικό. Από τη δική μας οπτική είναι μια απλή μετακίνηση, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη στους ανθρώπους λόγω του δονητικού επιπέδου σας. Τώρα όλα αυτά άλλαξαν. αλλάξατε το Παιχνίδι. Τι όμορφη μέρα είναι αυτή! Γράψατε νέους κανόνες, πετάξατε τους παλιούς και είπατε: “Ας παίξουμε ένα νέο παιχνίδι. Ήρθε η ώρα”. Τουλάχιστον έτσι είπατε οι περισσότεροι. Υπάρχουν άλλοι που ακόμα κλωτσούν και ουρλιάζουν. Ξέρουμε πως στον Φύλακα δεν αρέσει να τα παρατάει και ό,τι έχει παρατήσει έχει βαθιές ουλές. Έτσι είναι όμως, αλλά βρίσκεστε σε αυτό τον χώρο τώρα. Τι συμβαίνει όταν ανυψώνετε τις δονήσεις; Ας το δούμε από μια άλλη οπτική, αυτή των εντόμων και των μελισσών.

Μόλυνση: Μια Αλλαγή στη Σχέση με το Περιβάλλον Σας

Τι συμβαίνει όταν ολόκληρη η ανθρωπότητα ανυψώνει τη δόνηση της Γης; Τι συμβαίνει στις μέλισσες; Ανυψώνουν τη δόνησή τους; Και τα ζώα; Τι συμβαίνει με όλες τις ισχυρές συνδέσεις σας και με τα ζώα-οδηγούς σας; Γίνονται πολυδιαστασιακά στην φύση τους και πολύ πιο ευαίσθητα, όπως κι εσείς. Οι περισσότεροι μπορείτε να δείτε πολύ βαθιά στις καρδιές των άλλων. Πριν λίγους μήνες ήταν αρκετά δύσκολο για όλους σας, επειδή πρόκειται για συλλογική μετακίνηση ολόκληρης της ανθρωπότητας και όχι μόνο των Εργατών του Φωτός. Αυτή η επαν-εξισορρόπηση επηρεάζει τους πάντες στον πλανήτη Γη και, ειλικρινά, σαμποτάρει τα πράγματα… χρησιμοποιούμε νέες λέξεις. Αυτή πέτυχε; Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ στη Γη οπότε χρησιμοποιούμε ό,τι υπάρχει στο μυαλό του (Φύλακα) και μας μπερδεύει – μην μπείτε εκεί. Έχουμε συνηθίσει όμως αυτό που είναι και χρησιμοποιούμε ό,τι μπορούμε και γι’ αυτό δοκιμάζουμε μερικές εκφράσεις. Δεν ξέρουμε πώς να είμαστε (σαν τις μέλισσες). Πώς σας φάνηκε αυτό; Εδώ είσαστε λοιπόν με τις ευαισθησίες σας. Παρατηρήσατε πως σχεδόν όλοι οι άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι στους ρύπους απ’ ό,τι ήταν πριν λίγο καιρό; Παρατηρήσατε πως οι αλλεργίες σας αρχίζουν να αλλάζουν, ειδικά σε αυτό το μέρος όπου υπάρχουν πολλά αλλεργιογόνα; Θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν με τη σχέση σας με το περιβάλλον κι αυτό έχει να κάνει με το νέο δονητικό επίπεδο στο οποίο φτάσατε. Συγχαρητήρια! Τώρα θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να νιώσετε άνετα εδώ πάνω.

Μια Οδός Διαφυγής για τα Άκρως Ευαίσθητα Πλάσματα

Τι συμβαίνει σε όσους είναι υπερευαίσθητοι; Ξαφνικά δέχονται έναν καταιγισμό ρύπων και πραγμάτων που οι περισσότεροι άνθρωποι ανέχονται εύκολα απλώς πηγαίνοντας στον καθαρό αέρα. Ξαφνικά αυτά τα υπερευαίσθητα πλάσματα έχουν δυσκολία να βρίσκονται στη Γη, εν μέρει λόγω του τρόπου με τον οποίο φέρεστε στη Γη. Η επίγνωση είναι το κλειδί, γιατί είσαστε δημιουργικά όντα. Μπορείτε να το αλλάξετε αυτό οποιαδήποτε στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσωπική δέσμευση από τον καθένα σας. Είσαστε τα δημιουργικά όντα που περπατούν στη Γη. Εσείς αποφασίζετε τι θα συμβεί εδώ. Το ξέρετε αυτό; Οι πράξεις σας έφεραν ένα επίπεδο ρύπων στη Γη, που είναι περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Ονομάζετε μόλυνση μικρά σωματίδια που αιωρούνται στον αέρα, μπορούμε όμως να σας δείξουμε πώς μπορεί να μολυνθεί η ενέργεια και αυτό συνέβη. Θα μάθετε να την καθαρίζετε γιατί τώρα μπορείτε να την δείτε. Δεν μπορούσατε πριν και απλά το ανεχόσασταν ως ένα φυσιολογικό γεγονός. Πολλοί υποφέρατε από αλλεργίες και το φυσικό σας σώμα πάθαινε κρίσεις, μην γνωρίζοντας πως αυτή είναι η αντίδρασή σας στην μολυσμένη ενέργεια. Μερικοί βρήκατε απαντήσεις που σας επέτρεψαν να ανεχθείτε αρκετά κομμάτια της. Στο άμεσο μέλλον, πλάσματα υπερυψηλών δονήσεων θα μπορούν να βγουν από τη διάστασή τους για λίγο και να επιστρέψουν όταν θα μπορούν να το ανεχθούν. Αυτό εννοούμε ότι κάποιος εξαφανίζεται καθώς του κάνετε χειραψία και αυτό συμβαίνει με τις μέλισσες.

Απλά να Είστε (σαν τις μέλισσες)

Παρακαλούμε να καταλάβετε πως οι μέλισσες είναι μέρος του κύκλου σας. Ο Αϊνστάιν δεν είχε δίκιο στις προβλέψεις του. Αν φύγουν όλες οι μέλισσες, η Γη θα τερματίσει τον κύκλο στον οποίο βρίσκεται. Αυτό δεν σημαίνει πως εσείς θα πάθετε κακό. Το καταλαβαίνετε αυτό, έτσι δεν είναι; Όλοι είσαστε πνεύματα που προσποιούνται πως είναι άνθρωποι. Είσαστε πάντοτε ασφαλείς σε πνευματικό επίπεδο. Θα έρθετε στην Εστία και πιθανότατα θα αναλάβετε άλλη αποστολή, αν θέλετε. Εν τω μεταξύ όμως, εσείς και οι μέλισσες μπορείτε να συνεργαστείτε με νέο τρόπο και νέα ασφαλή ενέργεια. Να σας εξηγήσουμε. Έχετε ένα ενεργειακό πεδίο γύρω σας, το οποίο οι περισσότεροι πιστεύετε ότι εκτείνεται περίπου ένα μέτρο γύρω σας, αλλά είναι μεγαλύτερο. Το πρώτο του επίπεδο είναι περίπου ένα μέτρο γύρω σας. Γνωρίζοντας ότι εκπέμπετε δονητικά μοτίβα παντού, σας ζητάμε να αρχίσετε να καθαρίζετε την ενέργειά σας. Όχι μόνο αυτήν στο πεδίο σας, αλλά αναλάβετε την ευθύνη και για όσα βλέπετε μπροστά σας. Μπορεί να είναι κάτι απλό όπως να μαζέψετε ένα σκουπίδι από τον δρόμο, ή να μάθετε να μην χρησιμοποιείτε εντομοκτόνα, ζώντας σε αρμονία με την ενέργειά σας. Όταν συμβεί αυτό, είναι η ευκαιρία για τα πολυδιαστασιακά όντα που βγήκαν έξω, να επιστρέψουν για να αναπνεύσουν ξανά. Το κλειδί είναι να δείτε τις μέλισσες. Είναι πολύ απλό. Αυτές είναι που τώρα κάνουν τη μεγαλύτερη μετακίνηση. Λίγοι άνθρωποι το έκαναν αυτό, αν και είναι θέμα χρόνου. Βρίσκεστε σε γρήγορη κίνηση τώρα γιατί εισήλθατε στον νέο κόσμο. Δημιουργείτε και αγκυρώνετε με τους πιο όμορφους τρόπους, γι’ αυτό θα θέλαμε να σας μάθουμε να είσαστε (σαν τις μέλισσες). Αυτή είναι η ουσία όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, γιατί έτσι καθαρίζετε την ενέργειά σας. Γιατί βρίσκεται εκεί η ενέργεια; Επειδή έχετε τις προβολές σας. Τι θα συμβεί αύριο και σε αυτούς τους ανθρώπους εκεί; Και το πιο ωραίο που το ακούσαμε σήμερα, τι θα γίνει με τους φόρους μου; Αγαπημένοι μας, αυτό αφορά όλους. Τι θα γίνει με την πληρωμή των φόρων; Εντάξει τώρα. Κοιτάξτε τι κάνετε. Προβάλλετε πράγματα στο μέλλον, δημιουργώντας πριν ακόμα φτάσετε εκεί. Θα αρχίσετε να κατανοείτε πώς να κάνετε το αντίθετο πολύ εύκολα και ξαφνικά θα πετάξει μια μέλισσα. Θα έρθει κυριολεκτικά από το πουθενά στην δική σας διάσταση και ενδεχομένως πολλές απ’ αυτές θα αρχίσουν να επιστρέφουν. Στα επόμενα χρόνια θα υπάρχει μεγάλη πρόκληση γι’ αυτό το είδος. Οι μέλισσες έρχονται όταν χρειάζονται βοήθεια και θα εξαφανιστούν για ένα διάστημα. Μπορεί να είναι τρομακτικό για μερικές περιοχές στη Γη, αλλά να ξέρετε πως οι μέλισσες υπάρχουν εδώ και μπορούν να επιστρέψουν όταν θα τους το εξασφαλίσουμε.

Διαρροή από τους Άλλους Εαυτούς Σας

Οι μέλισσες αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι του κύκλου ζωής σας. Είναι η πιο όμορφη αντανάκλασή σας και τους αρέσει το γεγονός ότι τρώτε το μέλι τους. Οι μέλισσες πιστεύουν πως είναι το πιο όμορφο πράγμα, επειδή με αυτό τον τρόπο μπορούν να γίνουν μέρος σας. Είναι τόσο όμορφο γιατί είναι ακριβώς το αντίθετο με αυτό που κάνετε με τις αγελάδες, έτσι δεν είναι; Τρώτε το σώμα τους και όχι μόνο τα προϊόντα τους. Αν και είναι εντελώς διαφορετικό, η πραγματικότητα είναι πως μπορείτε να δουλέψετε αρμονικά με νέο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θα πρέπει να μάθετε να ζείτε με τις μέλισσες; Φυσικά όχι. Αυτές αποτελούν μια μόνο έκφραση της πολυδιαστασιακότητας που αρχίζει να φαίνεται στη Γη τώρα. Η άλλη έκφραση για την οποία μιλήσαμε πριν μοιάζει να είναι πιο έντονη. Γι’ αυτό απλά θα σας θυμίσουμε πως οι τοίχοι μεταξύ των διαστασιακών επιπέδων λεπταίνουν. Αυτό που συμβαίνει είναι απλό, γιατί οι συναισθηματικές ενέργειες περνούν πρώτες τον τοίχο. Σίγουρα θέλετε θα πάρετε ιδέες και μοτίβα σκέψεων από άλλα τμήματα του εαυτού σας τα οποία περιέχουν την τελειότητα που πιστεύετε ότι σας λείπει. Γενικά είσαστε τέλειοι, αλλά τέλειοι άνθρωποι δεν μπορούν να υπάρχουν στον πλανήτη Γη. Έτσι πρέπει να διαιρέσετε την τελειότητά σας σε 11 διαστάσεις και αυτό κάνατε. Αυτό όμως σημαίνει πως κάποιο κομμάτι σας κατέχει αυτό που πιστεύετε ότι σας λείπει. Γιατί νιώθετε όλες αυτές τις αρνητικές ενέργειες αντί να λαμβάνετε τις απαντήσεις στα προβλήματά σας όπως θα θέλατε; Βρίσκεστε στην αρχή. Υπάρχει ένας τοίχος εκεί, ο οποίος είναι φτιαγμένος από τσιμεντόλιθους και τσιμέντο.

Αν μπορούσατε να πάρετε μια οποιαδήποτε κυματομορφή και να την στείλετε στον τοίχο, μια πολύ πλατιά και βαθιά κυματομορφή, θα περνούσε. Μια πολύ στενή και υψηλής συχνότητας θα σταματούσε στον τοίχο. Το ίδιο συμβαίνει με τα συναισθήματά σας. Επειδή οι τοίχοι λεπταίνουν, τα αρνητικά συναισθήματα περνούν πρώτα. Παρακαλούμε μη νομίζετε πως είναι όλα αρνητικά. Βρίσκεστε στην αρχή της ικανότητάς σας να νιώθετε πράγματα που περνούν από τους τοίχους. Φυσικά νιώθετε θλιμμένοι, ή το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε ένα δημιουργικό πλάσμα, να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Αυτό ξεκινά έναν αρνητικό κύκλο, ο οποίος είναι απίστευτος από την δική μας οπτική. Κοιτάζουμε εσάς στη Γη και λέμε “Γιατί το κάνουν αυτό;” Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε κι όμως συνεχίζετε επειδή είναι μέρος του κύκλου στον οποίο βρίσκεστε. Αγαπημένοι μας, σας ζητάμε να γίνετε συνειδητοποιημένοι. Δείτε τους εαυτούς σας, τις σκέψεις σας και τι δημιουργείτε συνειδητά για τους εαυτούς σας σε όλα τα επίπεδα. Όταν νιώθετε σποραδικά αρνητικές ενέργειες να περνούν από τους πλαϊνούς τοίχους τις οποίες δεν μπορείτε πάντα να προσδιορίσετε, σας ζητάμε να γιορτάζετε λέγοντας, “Ακούω κάτι για πρώτη φορά. Ναι, είναι λίγο αρνητικό αλλά τα καλά πράγματα θα έρθουν αργότερα”. Καταλάβετε πως μερικές φορές παίρνετε τα πράγματα τόσο στα σοβαρά – “Μια αρνητική ενέργεια περνάει από τον τοίχο. Αυτό σημαίνει πως η ζωή μου θα πάει στραβά”. Μερικές φορές μια κούπα καφές είναι απλά μια κούπα καφές. Άλλες φορές πρέπει να παρατήσετε τα συστήματα πεποίθησής σας ώστε να κάνετε χώρο για την αλήθεια. Καλώς ήλθατε στην Εστία αγαπημένοι μας. Τα πάτε καλύτερα απ’ όσο φαντάζεστε. Αρχίζετε να ισορροπείτε τις ενέργειές σας με τόσους τρόπους και η σοφία των αιώνων αρχίζει να εμφανίζεται σε όλους σας.

Γιορτάστε και Μιμηθείτε τις μέλισσες

Αν και έγιναν πολλά channelings στη σκηνή ήμερα, εν-θυμηθείτε πως όλοι σας φέρετε αυτή την ενέργεια. Όλοι σας λαμβάνετε έμπνευση από ένα μέρος το οποίο δεν γνωρίζετε. Γιορτάστε το αυτό και απλά να είστε (σαν τις μέλισσες). Αυτή είναι η ουσία για όλους σας σήμερα. Σταματήστε μια στιγμή… γιορτάστε τις μέλισσες ακόμα κι αν δεν σας αρέσει το μέλι. Γιορτάστε αυτό που είναι. Οι μέλισσες είναι μια μορφή ζωής που υποστηρίζει την δική σας και είναι μέρος σας με κάθε τρόπο. Δώστε την παραμικρή προσοχή στο καθάρισμα της ενέργειάς σας και οι μέλισσες θα επιστρέψουν σε αυτή τη διάσταση για να σας υποστηρίξουν.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό σε αυτόν το νέο κόσμο. Να γνωρίζετε πως είσαστε υψηλότερα πλάσματα απ’ όσο φαντάζεστε και σας γιορτάζουμε στην Εστία. Σας ζητάμε να γιορτάζετε ο ένας τον άλλον.

 

Espavo!

 

Σύνδεση με την καρδιά

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αγάπης. Στις 14 Φεβρουαρίου, του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μια μέρα που μοιραζόμαστε πράγματα με τους αγαπημένους μας. Μπορεί να είναι με τον/την αγαπημένο/αγαπημένη μας, με τα παιδιά μας ή με οποιονδήποτε είναι ξεχωριστός στη ζωή μας.

Εγώ πιστεύω ακράδαντα πως κάθε περίσταση θα πρέπει να γιορτάζεται ολόκληρο τον μήνα. Είτε είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είτε γενέθλια, επέτειος είτε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Γιατί να αφιερώνουμε μονάχα μια μέρα σε τέτοιες ευχάριστες στιγμές; Ανακηρύσσω λοιπόν τον Φεβρουάριο ως μήνα αγάπης. Το νιώθω γύρω μου με όσους συναντώ. Όλοι μοιάζουν να είναι συνδεδεμένοι όταν ανταλλάσσουν όμορφες κουβέντες, ένα χαμόγελο ή μια συμπεριφορά φροντίδας για τους συνανθρώπους τους. Μπορεί το ότι εγώ νιώθω χαρούμενη, να με κάνει να το εισπράττω κιόλας.

Αυτός ο μήνας ξεκίνησε με μια πραγματική γιορτή αγάπης. Ο γιος μας ο Austin έκανε πρόταση στην φίλη του την Frauke. Γνωρίζονται λίγο παραπάνω από έναν χρόνο. Ήταν πραγματική πρόκληση για την αγάπη τους το γεγονός ότι τον περισσότερο καιρό η σχέση τους ήταν απομακρυσμένη, αλλά όχι στις καρδιές τους. Ο Austin ζει στο Λας Βέγκας και η Frauke στην Γερμανία. Δεν υπάρχει απόσταση όταν υπάρχει τέτοια σχέση. Κάθε φορά που βρίσκονται μαζί είτε μέσω skype είτε σπανίως από κοντά, ανθίζει μια βαθύτερη αγάπη. Είχαμε την ευχαρίστηση να μας επισκεφτεί τα Χριστούγεννα. Βλέπω πώς ο Austin και η Frauke φωτίζουν ο ένας τη ζωή του άλλου. Την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και ξέρω πως και η δική της οικογένεια καλωσορίζει τον Austin.

Νιώθω ευλογία που έχω τόση αγάπη στη ζωή μου με φίλους και ειδικά με τον Steve. Εύχομαι στον καθένα τα βιώσει αυτό που μοιραζόμαστε με τον Steve. Έχουμε δουλέψει σκληρά στη σχέση μας για να την κάνουμε αυτό που είναι σήμερα. Πρέπει να πω πως η καρδιά μου ακόμα φτερουγίζει όταν τον βλέπω όπως όταν τον είχα πρωτογνωρίσει σε ηλικία 16 ετών. Πάντα αστειευόμασταν για το πώς θα γεράσουμε μαζί, ονομάζοντάς ο ένας τον άλλον “Χένρι και Μάρθα”. Έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας! Είμαστε μόνο 63 ετών. Μας βλέπω να είμαστε σαν εκείνα τα ζευγάρια που κρατιούνται από το χέρι σε ηλικία 95 ετών, να κουτσαίνουμε μαζί. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που μου έκανε πρόταση ο  Steve όπως ο γιος μας έκανε στην Frauke.

Στο τέλος του μήνα, ο Steve κι εγώ θα πετάξουμε στην γενέτειρά μας το St. Lewis στο Missouri για να παρακολουθήσουμε τον γάμο του ανιψιού μας. Άλλη μια γιορτή αυτό τον μήνα. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε με την οικογένεια και με φίλους την αγάπη αυτού του ζευγαριού και το κοινό τους μέλλον. Είναι μια ξεχωριστή εποχή του χρόνου.

Η ευτυχία αναπτύσσεται στον δικό μας κόσμο όταν γιορτάζουμε την χαρά στην ζωή κάποιου άλλου. Δημιουργεί έναν κύκλο αγάπης για όλους. Η αγάπη βρίσκεται στον αέρα. Νιώστε την στη ζωή σας και με όσους μοιράζεστε όμορφες στιγμές. Μπορούμε να γιορτάσουμε αυτό το συγκινητικό συναίσθημα όχι μόνο τον Φεβρουάριο, αλλά ολόκληρο τον χρόνο. Είμαι υπερήφανη που είμαι ρομαντική. Είναι όμορφος τρόπος να ζεις. Μου αρέσει να ενώνω τις καρδιές.

 

Με Φως και Αγάπη,

Barbara Rother

 

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

[quote] Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright μεταφρασμένου υλικού: espavo.org – μετάφραση: LightWorker.gr“. Περισσότερες πληροφορίες από το γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο espavo.org & στην ελληνική ιστοσελίδα LightWorker.gr. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως![/quote]