Φεβρουάριος 2010

Μαγνητισμός σε κίνηση
Τέλος καιρών, Ξαναγίνεται

 

Από τον Steve:

Αυτόν τον μήνα το γκρουπ έχει ένα μήνυμα σχετικά με τη Γη και τα μαγνητικά πεδία στα οποία όλοι μας ζούμε. Εξηγούν το πώς αυτό επιρρεάζει τους ανθρώπους γενικά και πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε. Λένε πως το μαγνητικό πεδίο έχει απώλεια περισσότερο από το 10% τα τελευταία 100 χρόνια. Το γκρουπ μίλησε σχετικά για τον κύκλο της Γης που μετατοπίζει τους μαγνητικούς πόλους κάθε 500.000 χρόνια και πως τώρα έχουμε καθυστερήσει. Είπαν πως η Γη δε θα μετατοπίζει τους πόλους καθώς το έχουμε ήδη αλλάξει αυτό, αν και υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη να γίνει και η Γη θα περάσει μέσα από μαγνητικές διακυμάνσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν περίεργα φαινόμενα και θα γίνουν αισθητά σε συναισθηματικό επίπεδο από ευαίσθητους ανθρώπους. Ω, τί χαρά!

Είπαν πως αυτή η μείωση του μαγνητισμού είναι ένας παράγοντας που θα συμβάλλει στην γενική ανθρώπινη φώτιση που τώρα εδραιώνεται και πως υπάρχει κάτι ειδικό αυτά τα τρία χρόνια πριν και τα τρία χρόνια μετά μετά την τελική βουτιά που θα γίνει το έτος 2012.

Είσαστε έτοιμοι;

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αυτή την ημέρα υπάρχει μαγεία σε αυτό το δωμάτιο. Έχετε δημιουργήσει μια κατάσταση που είναι απλώς μαγική. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να ειπωθεί “μαγνητική” καθώς δημιουργείτε μαγεία με κάθε ανάσα που παίρνετε μέσα στο σώμα σας, αφήνωντας το πνεύμα να λάμψει. Αυτή την ημέρα επιθυμούμε να σας δώσουμε κάποιες ιδέες για την μεγαλύτερη εικόνα που θα σας βοηθήσει στα χρόνια αλλά και στις μέρες που ακολουθούν. Έχουμε ήδη μοιραστεί μαζί σας πολλά από εκείνα που θα συμβούν και θ’ αλλάξουν για τους ανθρώπους παντού. Έχουμε επίσης δώσει κάποιες ιδέες για τα όσα απελευθερώνετε και για εκείνα που ξεκινάτε ν’ αναζητάτε. Η ιδέα είναι το να μπορέσετε να σταθείτε με όλη τη δύναμή σας, με την πραγματική μεγαλοσύνη του ποιοι είσαστε, ενώ βρίσκεστε ακόμη σε φυσικό σώμα. Σήμερα θα σας πούμε πώς να προσαρμοστείτε σε αυτό το μικρό μέρος που ονομάζεται Γη. Θα μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι για το πώς δουλεύει, καθώς και κάποια πράγματα έχουν ήδη αρχίσει ν’ αλλάζουν.

Τέσσερα πολύ σημαντικά στοιχεία για το ταξίδι της ψυχής

Πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε αυτές τις αλλαγές στη φυσική σας υπόσταση αλλά πρώτα θα την αισθανθείτε στην συναισθηματική σας ύπαρξη και αυτό ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει. Πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να αισθάνονται παράξενα, περίεργα συναισθήματα χωρίς να ξέρουν από πού προέρχονται. Δεν αφορά την ανισορροπία μεταξύ θυληκού και αρσενικού. Δεν αφορά την αντίληψη για τον φόβο και την αγάπη. Αυτά είναι απλώς διαφορετικά αισθήματα που δεν είσαστε εξοικειωμένοι καθώς δεν υπάρχει ταμπέλα γι’ αυτά. Ας σας δείξουμε τί παίρνει θέση ώστε να βοηθήσετε να κρατηθεί η πόρτα ανοιχτή σε όσους ακολουθούν πίσω σας.

Ας μιλήσουμε πρώτα για τη διαδικασία της γέννησης. Την έχουμε αναφέρει ξανά αλλά υπάρχουν τέσσερα σημαντικά κομμάτια για τα οποία η ψυχή αναρωτιέται όταν είναι έτοιμη να εισέλθει στο παιχνίδι της ενσάρκωσης:

1. Ένα από τα κομμάτια είναι το όνομα. Είναι μια δόνηση με την οποία η ψυχή ζει κάτω από αυτήν κάθε μέρα και ασκεί μια δονητική επιρροή σε ολόκληρο το ταξίδι. Ξοδεύετε πολύ ενέργεια πριν τη γέννηση, προσπαθώντας σκληρά να τοποθετήσετε αυτό το όνομα στις σκέψεις των γονιών. Καμιά φορά οι γονείς ακούνε και άλλες φορές επιλέγουν το όνομα από έναν κινηματογραφικό αστέρα. Η πραγματικότητα είναι πως έχετε την πλήρη επιλογή και μπορείτε ν’ αλλάξετε το όνομά σας, κάτι το οποίο συμβαίνει συχνά σε αυτά τα δωμάτια καθώς αγγίζετε υψηλότερη δόνηση. Έχετε ξεκινήσει να επιλέγετε τη δική σας πραγματικότητα.

2. Το δεύτερο κομμάτι είναι η αμεσότητα που η ψυχή διασχίζει το πέπλο, καθώς εκείνη τη στιγμή που γεννιόσαστε, περνάτε από το άπειρο στο πεπερασμένο (finite-ness). Ναι, ο Φύλακας μας ρωτάει αν είναι πραγματική λέξη. Δεν είμαστε σίγουροι και πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει – κάνει αυτόν τον εσωτερικό διάλογο όλη την ώρα και τις περισσότερες φορές τον αγνοούμε. Είναι όμως εντάξει, καταλαβαίνει. Λοιπόν, αυτό που συμβαίνει όταν η ψυχή περνάει μέσα από το πέπλο είναι το να λάβει μαγνητικά εντυπώματα που τα κουβαλάει όλη την ώρα στο φυσικό σώμα. Δεν σκέφτεστε τους εαυτούς σας ως μαγνητικούς επειδή δεν έχετε μεταλλικό σώμα. Αλλά είσαστε μαγνητικοί κατά έναν πολύ μεγαλύτερο τρόπο από αυτόν που έχετε μάθει να μετράτε. Αυτό δεν μπορεί να μετρηθεί με καμία φυσική μονάδα – ολόκληρο το μαγνητικό φάσμα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που ξέρετε. Πολύ λεπτά μαγνητικά πεδία θέτονται κάτω από την μαγνητική επιφάνεια σε οτιδήποτε στον πλανήτη Γη. Αυτά τα πλέγματα είναι διαφορετικού κύματος από αυτά που συνηθίζετε να μετράτε και είναι ο τρόπος που αλληλοεπιδράτε με τον κόσμο γύρο σας. Το έχουμε ονομάσει αυτό η Συμπαντική Ενέργεια αλλά έχει πολλά ονόματα στη Γη. Είναι η βασική ενέργεια που μένει όταν όλα τα ατμοσφαιρικά ηλεκτρομαγνητικά στοιχεία αφαιρούνται από το κενό. Πολλά από αυτά θα έρθουν στην επιφάνεια τα επόμενα δέκα χρόνια. Καθώς περνάτε το πέπλο και γινόσαστε πεπερασμένοι, λαμβάνετε μαγνητικά εντυπώματα που μένουν μαζί σας για την υπόλοιπη ζωή σας. Σας δίνει συγκεκριμένες συμπεριφορές ή δυνατότητες και αδυναμίες ανάλογα του πόσο συχνά αναφέρεστε σε αυτά. Διαλέγετε αυτό το εντύπωμα πολύ προσεκτικά καθώς παίζει τέλεια τον ρόλο του μέσα στη ζωή ως μαθήματα και σκοπούς. Όταν ο κάθε ένας κάνει ένα αστρολογικό ή αριθμολογικό διάβασμα ή οτιδήποτε βασίζεται στη στιγμή που γεννηθήκατε, στην πραγματικότητα διαβάζει αυτά τα εντυπώματα.

3. Οπότε, έχετε το όνομα, την στιγμή που γεννηθήκατε και το τρίτο κομμάτι είναι με τί σειρά γεννηθήκατε. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι καθώς παίζει ρόλο μέσα στο σύνολο και δυναμικό της οικογένειας καθώς η ψυχή μεγαλώνει μέσα στα εύπλαστα αυτά χρόνια. Το μοναχοπαίδι, ο πρωτότοκος, ο μικρότερος, ο μεσαίος, δίδυμοι και άλλα είναι όλα δυνατότητες.

4. Το τέταρτο σημαντικό κομμάτι είναι όταν η ψυχή πεθαίνει. Από τη στιγμή που κουβαλάει μαγνητικά εντυπώματα κατά τη διάρκεια της ζωής, βοηθάει να τα αφήσει πίσω όταν η ψυχή επιστρέφει στην Εστία. Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει μέσα από συγκεκριμένα παράθυρα του χρόνου που έχετε ήδη θέσει πριν τη γέννηση. Όταν αυτά τα παράθυρα πλησιάσουν στη χρονική στιγμή που είχατε θέσει, η ψυχή έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Εστία. Αλλά επειδή η ψυχή σε αυτόν τον πλανήτη έχει την ελεύθερη επιλογή, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες έντεκα διαστάσεις, μπορεί να μείνει. Αν επιλέξει να μείνει, είναι εκείνη η ανθρώπινη εμπειρία που ονομάζεται Θάνατος Φάντασμα. Αντί αυτού, η ψυχή περνάει μέσα από μια βαθιά νύχτα και αναδύεται με εστιασμένη κατεύθυνση. (από τον Στιβ: αυτή είναι η σύντομη εκδοχή ενός σημαντικού θέματος. Υπάρχει περισσότερη πληροφόρηση που το γκρουπ έχει πει πριν χρόνια για τον Θάνατο Φάντασμα – το βιβλίο “Η ψυχολογία του ανθρώπινου πνεύματος” και εμπεριέχει το μεγαλύτερο μέρος της πληροφόρησης).

Μαγνητικό Σύμπαν ~ Αρμονικός μαγνητισμός

Ο σκοπός του λόγου μας γι’ αυτά τα τέσσερα κομμάτια αυτή την ημέρα είναι για να σας δείξουμε την σημαντικότητα του μαγνητισμού στη ζωή σας. Από τα τέσσερα σημαντικά κομμάτια, τα δύο αφορούν τον μαγνητισμό. Ζείτε ως μαγνητικά όντα – αν και δεν είσαστε μεταλλικοί από τη φύση σας, είσαστε ηλεκτρικοί. Οποιαδήποτε στιγμή, μια τωρινή ηλεκτρική ροή, εμπεριέχει ένα συμβατό μαγνητικό πεδίο. Στην πραγματικότητα είναι και τα δύο το ίδιο. Είσαστε όλοι μαγνητικά, χημικά όντα. Όταν έχετε μια σκέψη, ένα είδος χημείας παράγεται που βοηθάει την ηλεκτρική φόρτιση για να ταξιδέψει τη σκέψη αυτή στον εγκέφαλό σας. Επειδή όμως έτσι λειτουργείτε, κάθε φορά που έχετε μια σκέψη, αλλάζετε τη χημεία και έχει ως επακόλουθο την επιρροή του μαγνητικού πεδίου. Αυτά είναι τα λεπτά κι ακόμη ανυπολόγιστα μαγνητικά πεδία που ο κάθε ένας από εσάς έχει άμεσα συνδεδεμένα με την Συμπαντική Ενέργεια πάνω στην οποία το Σύμπαν κάθεται. Η ενεργοποίηση της επίφυσης ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό από το πλαίσιο των σκέψεων που τη διασχίζουν.

Το χρονικό διάστημα εκείνο που είχε χρησιμοποιηθεί ως προστασία από τις τυχαίες και δυνητικά επιβλαβείς σκέψεις, τώρα περιορίζεται γρήγορα. Το μαγνητικό Σύμπαν αλλάζει και ανυψώνεται ελαφρώς όταν έχετε μια σκέψη και πάντοτε επιστρέφεται το αίτημά σας με την ίδια απάντηση. “Κι έτσι ας είναι”. Με αυτόν τον τρόπο, το Σύμπαν είναι ένας καθρέπτης που αντανακλάει πίσω με αρμονία, μαγνητικά πρότυπα της σκέψης. Με αυτόν τον τρόπο υλοποιείτε οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένου και του Σύμπαντος. Μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό γίνεται μέσα από αρμονικό μαγνητισμό. Η αρμονία αντανακλάει πίσω την ενέργεια σε διάφορα πρότυπα και γι’ αυτό τον περισσότερο καιρό οι δημιουργίες δίνουν αυτό που ζητήσατε αλλά συνήθως με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο.

Πολλοί άνθρωποι ζητούν πράγματα, λέγοντας πως θέλουν περισσότερο εκείνο ή του άλλο. Καταλαβαίνετε πως όταν ζητάτε οτιδήποτε είναι στην πραγματικότητα μια δήλωση της έλλειψής σας προς το Σύμπαν; Προσέχετε όταν ζητάτε οτιδήποτε που κυριολεκτικά εκφράζει ότι είσαστε περιορισμένοι. Εκφράζετε έλλειψη. Οπότε ποιο είναι το αντίθετο αυτού; Εϊναι το να βρίσκετε πράγματα για τα οποία να είσαστε ευγνώμων. Σημαντικό είναι να εκφράζετε ευγνωμοσύνη για όλα όσα επιθυμείτε σα να τα έχετε ήδη. Κινούνται τα πράγματα γρήγορα μέσα στον χρόνο και δουλεύονται. Αυτή τη στιγμή είναι που θα σας πούμε ότι τώρα αυτό είναι εφικτό περισσότερο από ποτέ. Επειδή είσαστε μαγνητικά πλάσματα, δημιουργείτε και επιδράτε με άλλους μαγνητικά το ίδιο καλά. Αυτό συμβαίνει όταν βλέπετε σπινθήρες ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Είναι μαγνητισμός που στην πραγματικότητα δημιουργεί αυτές τις συνδέσεις – είναι αυτό που θεωρείτε ως σπινθήρες και ανθρώπινο μαγνητισμό που έλκουν ανθρώπους μαζί. Αλλά είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Όχι μονάχα έλκει συντρόφους μαζί αλλά επίσης δημιουργεί χώρο για συμβόλαια προς εκπλήρωση και έλκουν τις Πνευματικές Οικογένειες. Στην πραγματικότητα, έτσι ακριβώς αυτό το μήνυμα φτάνει σε εσάς. Έχετε μια μαγνητική σχέση στη Γη και με όλα τα πράγματα που συνδέονται με αυτήν. Σας μιλάμε σε βαθύτερο επίπεδο από αυτό που απλώς μπορείτε να δείτε ή ν’ ακούσετε και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από αυτή τη σύνδεση. Η μαγνητική σύνδεση σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε σε οποιοδήποτε αρένα. Μέχρι σήμερα η χρήση του έχει γίνει περισσότερο ασυνείδητη ή τουλάχιστον ημι-ασυνείδητη αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα ενεργητικά και η βάση για τις δυνατότητες της υλοποίησης.

Μαγνήτες σε κίνηση

Πολλοί από εσάς γνωρίζουν πως τα μαγνητικά πεδία του πλανήτη Γη βρίσκονται σε σταθερή κίνηση. Ήταν ευτύχημα το γεγονός ότι χρόνια πριν, ανακαλύψατε πολλά για την τεχνολογία της πλοήγησης που χρησιμοποιείτε σήμερα καθώς δεν βασίζεται πλέον στα μαγνητικά πεδία της Γης. Έχετε μάθει να μεταδίδετε ραδιοκύμματα μέσω δορυφόρων και να καθορίζετε την θέση σας – αυτό το έχετε ονομάσει GPS. Στην πραγματικότητα έχετε μάθει να το κάνετε αυτό με διαφορετικό τρόπο. Για άλλη μια φορά η ανθρωπότητα προσαρμόστηκε την τέλεια χρονική στιγμή όπου οι μαγνήτες του πλανήτη Γη πρόκειται να μετατοπιστούν.

Έγκυος Γη ~ Χάνοντας την έλξη

Έχουμε πει πριν πως η Γη δεν είναι άρρωστη – είναι έγκυος. Πρόκειται να γεννήσει και ως προάγγελος της γέννησης, θα γίνουν πολλές αλλαγές στην μητέρα. Κατά ένα μεγάλο μέρος θα είναι ενεργειακές, συναισθηματικές και φυσικές αλλαγές και θα πρέπει δραστικά να μεταβάλλουν το σώμα για να ετοιμαστεί για το υπέροχο θαύμα που ονομάζεται γέννηση. Πριν εκατό χρόνια, υπήρχε 10% περισσότερος μαγνητισμός στον πλανήτη από αυτόν που είναι σήμερα. Η βαρύτητα και το μαγνητικό πεδίο της Γης έχει μειωθεί σταδιακά σε μια χρονική περίοδο και ριζικά τα τελευταία 100 χρόνια – το 10% του μαγνητισμού που ασκούσε έλξη δεν υπάρχει πλέον. Αυτή η αλλαγή στη Γη είναι μεγάλο βοήθημα για την διαδικασία αφύπνησης της ανθρωπότητας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να καταλάβετε. Η Γη είναι ένα κομμάτι σας και αντιδράει στο πεδίο της Συμπαντικής Ενέργειας με το σύνολο της ανθρωπότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο πολλοί άνθρωποι ξυπνάνε σε όλον τον πλανήτη και λένε “Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι αλλά πώς θα κάνω το επόμενο βήμα;”. Η ανθρωπότητα έχει αρχίσει να ρωτάει μεγαλύτερα και σημαντικότερα πράγματα και αυτό είναι και η αρχή για το επόμενο βήμα της εξέλιξής της. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να αποδέχονται αλήθειες και να βλέπουν περισσότερες νέες δυνατότητες απ’ όσες είχαν μέχρι στιγμής, επιρρεασμένοι κατά μέρος από την απελευθέρωση του μαγνητικού πεδίου που τους στήριζε μέχρι αυτό το σημείο. Ακόμη κι αν οι άνθρωποι αντιστέκονται στο να απελευθερώσουν την πόλωση σε αυτά τα μαγνητικά πεδία, η μείωση επιτυγχάνεται.

Αυτός είναι και ο λόγος που είχαμε πει από την αρχή αυτών των επικοινωνιών ότι η Συμπαντική Ενέργεια υποστηρίζει τη συγχώνευση και αντιστέκεται στον διαχωρισμό και αυτό θα γίνει ακόμη πιο δυνατό και σημαντικό κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης εξέλιξης. Οι αυτονομιστές και τα ιδανικά μπορεί να φωνάζουν δυνατά μπροστά στην ταμπέλα του φόβου αλλά τελικά θα αφεθούν. Αυτά είναι και τα αποτελέσματα από το βαρύ πεδίο της διιτότητας που έχουν δημιουργηθεί από την μαγνητική έλξη της Γης. Ήρθε η στιγμή για να ενδυναμώσουμε όλους τους ανθρώπους παντού. Η Γη σας έχει αφήσει ελεύθερους να εξελιχθείτε καθώς είναι και ο μόνος τρόπος που η νέα ενέργεια μπορεί να σας υποστηρίξει.

Σε αυτό το σημείο βοηθάει να γνωρίζετε ότι η δύναμη δεν έγκειται στον αριθμό του ανθρώπινου είδους αλλά στον αριθμό της ένωσης του ανθρώπινου είδους. Αυτό θα γίνει σε όλα τα επίπεδα, προσωπικά και συλλογικά. Για παράδειγμα, οι κυβερνήσεις της Γης γίνονται ισχυρότερες όταν συγχωνεύονται με άλλες. Αυτό έχει συμβεί στις χαμηλότερες δονήσεις της ανθρωπότητας με επιβολή δύναμης και αργότερα, ως συλλογικές δονήσεις, το έχουν επιτύχει μέσω συμφωνιών και ενώσεων. Περιορίστε ή σταματήστε αυτή τη δράση συγχώνευσης κι ακόμη και οι πιο δυνατές οικονομίες θα αποτύχουν. Ακόμη κι όσοι από εσάς θα συνεταιρίζεστε με ομοϊδεάτες και θα κάνετε συνδέσεις για προσωπική ανάπτυξη ή διασκέδαση, θα συμβάλλετε στην πρόοδο της εξέλιξης και εκπαίδευσης της ανθρωπότητας. Το έχουμε προηγούμενα προτείνει αυτό στο channeling Ενδυναμωμένα Γκρουπ. Αυτό είναι παρόμοιο με το να φυτεύετε τους καλύτερους σπόρους στο πιο γόνιμο έδαφος στην ιδανικότερη στιγμή του έτους.

Πολική μετατόπιση ~ Το τέλος των καιρών;

Το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη Γη έχει μετατοπιστεί εδώ και καιρό και τα τελευταία δέκα χρόνια ακόμη περισσότερο. Περίπου μία φορά κάθε 500.000 χρόνια οι μαγνήτες αλλάζουν εντελώς από τον νότο στο βορά. Το έχουμε αναφέρει πριν και σας έχουμε πει ότι έχει συμβεί άλλες πέντε φορές στην ιστορία του πλανήτη Γη. Τα σημάδια της πολικής μετατόπισης είναι πολύ απλά και συγκεκριμένα. Υπάρχει μιαν αποδυνάμωση του μαγνητικού πεδίου της Γης που προηγείται της μετατόπισης των πόλων. Συμπεριφορές των στρωμάτων της Γης, δείχνουν ουσιαστική αποδυνάμωση του μαγνητικού πεδίου της Γης, ο προάγγελος της πολικής μετατόπισης. Αυτό έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας καθώς ήταν να είναι και το τέλος του πλανήτη Γη. Η Γη έχει πολύ καθηστερήσει στην μετακίνηση των πόλων και τώρα όλα τα σημάδια εμφανίζονται.

Ας εξηγήσουμε. Το παιχνίδι στον πλανήτη Γη, αρχικά, είχε προγραμματιστεί να τελειώσει μεταξύ των ετών 2000 και 2012. Θα σας έπαιρνε περίπου 12 χρόνια για να σκοτώσετε τον όμορφο αυτόν πλανήτη σας αλλά την πολύ τελευταία στιγμή του παιχνιδιού, μετατοπίσατε το αποτέλεσμα. Διώξατε τον ύπνο από τα μάτια σας και αρχίσατε να ρωτάτε το γιατί και το πώς. Ξεκινήσατε να παίρνετε την ευθύνη του εαυτού σας και αυτό αύξησε δραματικά τη δύναμή σας. Η ανθρωπότητα ξεκίνησε να προσπερνάει την χρονική περίοδο του τέλους που είχε προβλεθεί από τόσους πολλούς, με τελικό σημείο το 2012. Πολύ αργά στην αρχή αλλά ολοένα και πιο γρήγορα μετά, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξεκίνησαν να διώχνουν τον ύπνο από τα μάτια τους και να ξυπνάνε από το όνειρό τους. Ένα μαγικό πρωϊνό, όλοι οι άνθρωποι θα ξυπνήσουν και θ’ αρχίσουν να βλέπουν τα πράγματα από την υψηλότερη προοπτική. Είναι μαγεία να βλέπουμε αυτή τη διαδικασία να ξεδιπλώνεται στη Γη αυτή τη στιγμή.

Οπότε, πώς αυτό συμβαίνει; Η Γη παρουσιάζει μια ραγδαία φθίνουσα πορεία σε μαγνητικό επίπεδο και σε επίπεδο βαρύτητας. Όμως, ΔΕΝ θα έχετε την εμπειρία της πολικής μετατόπισης επειδή σε αυτό το στάδιο η ανθρωπότητα δεν χρειάζεται τη δυνατή έλξη της βαρύτητας και το βαρύ γειωτικό μαγνητικό πεδίο για να εξελιχθεί. Στη θέση της ταχείας μετατόπισης θα υπάρξει ένας πιο αργός και πιο διαβαθμιστικός ρυθμός μαζί με μιαν ανεπαίσθητη επιστροφή του μαγνητισμού της Γης. Πλήρη μαγνητικά πεδία της Γης θα επιστρέψουν με την πάροδο του χρόνου αλλά η ανθρωπότητα θα έχει εξελιχθεί και τα φυσικά σώματα θα μπορούν εύκολα να μεταλλάξουν αυτά τα πεδία για τη δημιουργία φωτισμένων και ενδυναμωμένων κοινωνιών. Αυτό έχει προαναγγελθεί ως τη μεγαλύτερη πρόοδο σε ολόκληρο το Σύμπαν. Πολλές ρυθμίσεις χρειάζονται και αυτό έχει ξεκινήσει ήδη. Κατά την πάροδο του χρόνου, όταν το λιγότερο ποσοστό του μαγνητισμού θα βρίσκεται στον πλανήτη, θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες για ατομική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Το κατώτατο μέρος του μαγνητικού πεδίου θα είναι περίπου τρία χρόνια πριν και τρία μετά το έτος 2012.

Τα γεγονότα που έχουν ήδη αρχίσει, ήταν αρχικά να σηματοδοτήσουν το τελευταίο κομμάτι που θα τελείωνε τη Γη. Η Γη ήταν προγραμματισμένη να περάσει μια τελευταία και έκτη φορά αντιστροφής των πόλων. Όλα τα μοτίβα των καιρών θ’ άλλαζαν, 95% της ζωής στον πλανήτη θα εξαφανίζονταν, είτε οι μορφές αυτές να ανα-γεννηθούν σε χαμηλότερα επίπεδα είτε να επιστρέψουν σε έναν πλανήτη παρόμοιο με τη Γη, τον Άρη. Τίποτα όμως από αυτά δε θα συμβεί επειδή έχετε πει “Έχω ξυπνήσει από το όνειρο και παίρνω τη δύναμή μου”. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς. Ήταν η μεγαλύτερή μας προσδοκία, ακόμη κι από την προσδοκία του απλά να εν-θυμηθείτε. Έπρεπε να περιμένουμε για αιώνες πριν οι σπίθες εμφανιστούν και τώρα αυτό έχει απλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Γειώνοντας το φως

Θα σας πούμε κάτι που θα συμβεί επειδή μπορεί να σας βοηθήσει όταν αγγίξετε το χαμηλό αυτό σημείο. Η Γη από μόνη της θ’ αντιμετωπίσει ανωμαλίες με το γενικό ενεργειακό και μαγνητισμό του πλανήτη. Αυτό που θα συμβεί είναι ότι εκεί που είχατε σταθερά μαγνητικά πεδία, τώρα θα έχετε κυμαινόμενα μαγνητικά πεδία. Αυτό επιδράει κατά ένα μέρος σε αυτά που αισθανόσαστε. Είναι μια προσορινή μόνο κατάσταση και μάλλον θα διαρκέσει μόνο λίγα χρόνια και θα αποσυντονίσουν πολλά από τα ηλεκτρονικά στον πλανήτη Γη μέχρι να μάθετε πώς να γειώνετε τον εξοπλισμό σας με διαφορετικό τρόπο. Θα μάθετε πολύ γρήγορα καθώς όλοι οι άνθρωποι προσαρμόζονται. Είναι αυτό που κάνετε τόσο καλά. Αν και ο μαγνητισμός αυξηθεί στη Γη, ο προορισμός του δε θα αντιστραφεί, επειδή όταν γνωρίζετε κάτι δεν μπορείτε συνειδητά να το ξεχάσετε. Από τη στιγμή που ανυψώνεστε από αυτή την χαμηλή πυκνότητα και έλξη, δε θα επιστρέψετε πίσω στην πυκνότητα πάλι. Είναι μέρος της ανθρώπινης επανα-καλωδίωσης που εξελίσσεται καθώς τα φυσικά σας σώματα αλλάζουν για να φέρουν περισσότερο φως.

Παρακολουθείστε τον ήλιο

Επίσης παρακολουθείστε τον ήλιο καθώς θα παίξει έναν νέο ρόλο. Αρχικά ο ήλιος είχε σχεδιαστεί για την μετατόπιση των πόλων ταυτόχρονα με εκείνη της Γης. Αυτό θα έδινε στη Γη μια μαγνητική αρμονική ώθηση που απαιτείται για την περιστροφή των πόλων της και τη γρήγορη μετάβαση σε ένα εντελώς νέο σημείο εκκίνησης. Χωρίς αυτή την κοσμική βοήθεια από τον ήλιο, η μετάβαση της Γης θα μπορούσε να πάρει πολύ χρόνο και να διαταραχθούν μόνιμα τα μοτίβα περιστροφής. Αυτή η μαγνητική ενέργεια εναρμόνισης δηλώνει το πώς αυτές οι αλλαγές έχουν επιτευχθεί τις προηγούμενες φορές. Τώρα, αν και το χρονοδιάγραμμα έχει τραβηχτεί μπροστά, οι πόλοι δε θα μετακινηθούν στη Γη. Ο ήλιος που είχε προγραμματιστεί να μετακινήσει τους δικούς του μαγνητικούς πόλους προς το τέλος του 2012, εξακολουθεί να είναι κοντά στο αρχικό χρονοδιάγραμμά του. Αυτός είναι ο νέος ρόλος του ήλιου: Όταν ο ήλιος μετακινήσει τους μαγνητικούς πόλους της Γη, θα είναι η επόμενη φορά θα συμπέσει με το χαμηλότερο επίπεδο μαγνητισμού της Γης. Αυτή είναι μιαν υπέροχη στιγμή για να είσαι άνθρωπος. Αγαπητοί, το έχετε κερδίσει αυτό για να συμβεί. Ένα θαύμα στο χέρι.

Αγαπητοί, απολαύστε τη διαδρομή. Ναι, φυσικά θα υπάρξει αλλαγή. Ναι, φυσικά θα αρχίσετε να αισθάνεστε διαφορετικά με περίεργα συναισθήματα. Μπορεί να δείτε τους εαυτούς σας να συμπεριφέρονται σαν τρίχρονα παιδιά χωρίς κάποιον λόγο και αυτό θα είναι υπέροχο. Αυτό που σας ζητάμε είναι να μην κρίνετε τους εαυτούς σας. Να γνωρίζετε πως αυτό θα συμβεί σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη και όταν θα νιώσετε ευάλωτοι και φοβισμένοι χωρίς λόγο ή χωρίς αρνητικές σκέψεις, είναι απλώς αυτή η συστροφή των μαγνητικών πεδίων που δεν σας παρέχουν την άνετη εκείνη βάση που είχατε κατά τη διάρκεια της μετάβασης μέσα από τη διαδικασία γέννησης. Περιοδικές αρνητικές σκέψεις έχουν μικρό μερίδιο στη δημιουργία αλλά κρίνοντας τον εαυτό σας που τις έχετε, αυτό είναι καταστρεπτικό.

Είναι αγόρι ή κορίτσι;

Τί γεννάει η μητέρα; Αυτή είναι ερώτηση πολλών. Σημαίνει πως θα υπάρξει άλλη Γη; Όχι, γεννάει ένα νέο άνθρωπο… και εδώ είσαστε. Γεννά ένα νέο άνθρωπο με τη μείωση του μαγνητικού πεδίου της, με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει. Επανα-δημιουργεί τον εαυτό της για να στεγάσει τους νέους ανθρώπους, τα παιδιά της.

Εδώ κάθεστε και ρωτάτε τί να κάνετε. Έχετε έλθει ξανά και ξανά και ξανά μέσα από ενσαρκώσεις, προσπαθώντας ν’ αφήσετε το σημάδι σας, βοηθώντας τους ανθρώπους. Μερικές φορές είσασταν εξαιρετικά απογοητευμένοι ζώντας μια ζωή έχοντας πληροφόρηση που δεν μπορούσατε να μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους. Τώρα όμως είσαστε εδώ και έχουν αρχίσει ν’ ακούν και αυτό δουλεύει. Όλα μπαίνουν στη θέση τους με τρόπο που είχατε ονειρευτεί από τη πρώτη κιόλας στιγμή και τώρα η μαγεία εκτυλίσσεται. Θα δείτε την ενέργεια της Εστίας καθεαυτή στη Γη με διαφορετική μορφή, επειδή εξελίσσεστε μέσα από αυτή τη διαδικασία και το φυσικό σας σώμα έχει αρχίσει ν’ ανυψώνεται. Αυτό θ’ ανοίξει την πόρτα για να χρησιμοποιήσετε τα νέα ανθρώπινα μοτίβα που βρίσκονται τώρα στη Γη.

Ευχόμαστε να μην έχετε τίποτ’ άλλο πέρα από μιαν υπέροχη, ανθρώπινη εμπειρία. Όταν έρθετε στην Εστία, ελπίζουμε να έχετε σημάδια στο σώμα και στην ψυχή σας που θα δηλώνουν την υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία που είχατε. Θα φορεθούν με υπερηφάνεια ως παράσημα όταν επιστρέψετε στην Εστία. Αγαπητοί, θα σας υποδεχθούμε με ανοιχτή αγκαλιά. Είσαστε οι ήρωές μας. Κάνετε κάτι που έχουμε μόνο ονειρευτεί ως πιθανότητα. Κι εδώ είσαστε, να ενεργείτε κάθε μέρα και είμαστε τόσο υπερήφανοι γι’ αυτό. Ακόμα κι όταν σταματήσουμε αυτό το μήνυμα, δε θα σας έχουμε αφήσει. Είμαστε πάντοτε εδώ και νιώθουμε μεγάλη τιμή που μας δίνετε την ευκαιρία να συνδεθούμε τόσο άμεσα μαζί σας.

Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Εν-θυμηθείτε πως αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση: Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!