Φεβρουάριος 2010

Μαγνητισμός σε κίνηση
Τέλος καιρών, Ξαναγίνεται

 

Από τον Steve:

Αυτόν τον μήνα το γκρουπ έχει ένα μήνυμα σχετικά με τη Γη και τα μαγνητικά πεδία στα οποία όλοι μας ζούμε. Εξηγούν το πώς αυτό επιρρεάζει τους ανθρώπους γενικά και πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε. Λένε πως το μαγνητικό πεδίο έχει απώλεια περισσότερο από το 10% τα τελευταία 100 χρόνια. Το γκρουπ μίλησε σχετικά για τον κύκλο της Γης που μετατοπίζει τους μαγνητικούς πόλους κάθε 500.000 χρόνια και πως τώρα έχουμε καθυστερήσει. Είπαν πως η Γη δε θα μετατοπίζει τους πόλους καθώς το έχουμε ήδη αλλάξει αυτό, αν και υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη να γίνει και η Γη θα περάσει μέσα από μαγνητικές διακυμάνσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν περίεργα φαινόμενα και θα γίνουν αισθητά σε συναισθηματικό επίπεδο από ευαίσθητους ανθρώπους. Ω, τί χαρά!

Είπαν πως αυτή η μείωση του μαγνητισμού είναι ένας παράγοντας που θα συμβάλλει στην γενική ανθρώπινη φώτιση που τώρα εδραιώνεται και πως υπάρχει κάτι ειδικό αυτά τα τρία χρόνια πριν και τα τρία χρόνια μετά μετά την τελική βουτιά που θα γίνει το έτος 2012.

Είσαστε έτοιμοι;

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αυτή την ημέρα υπάρχει μαγεία σε αυτό το δωμάτιο. Έχετε δημιουργήσει μια κατάσταση που είναι απλώς μαγική. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να ειπωθεί “μαγνητική” καθώς δημιουργείτε μαγεία με κάθε ανάσα που παίρνετε μέσα στο σώμα σας, αφήνωντας το πνεύμα να λάμψει. Αυτή την ημέρα επιθυμούμε να σας δώσουμε κάποιες ιδέες για την μεγαλύτερη εικόνα που θα σας βοηθήσει στα χρόνια αλλά και στις μέρες που ακολουθούν. Έχουμε ήδη μοιραστεί μαζί σας πολλά από εκείνα που θα συμβούν και θ’ αλλάξουν για τους ανθρώπους παντού. Έχουμε επίσης δώσει κάποιες ιδέες για τα όσα απελευθερώνετε και για εκείνα που ξεκινάτε ν’ αναζητάτε. Η ιδέα είναι το να μπορέσετε να σταθείτε με όλη τη δύναμή σας, με την πραγματική μεγαλοσύνη του ποιοι είσαστε, ενώ βρίσκεστε ακόμη σε φυσικό σώμα. Σήμερα θα σας πούμε πώς να προσαρμοστείτε σε αυτό το μικρό μέρος που ονομάζεται Γη. Θα μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι για το πώς δουλεύει, καθώς και κάποια πράγματα έχουν ήδη αρχίσει ν’ αλλάζουν.

Τέσσερα πολύ σημαντικά στοιχεία για το ταξίδι της ψυχής

Πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε αυτές τις αλλαγές στη φυσική σας υπόσταση αλλά πρώτα θα την αισθανθείτε στην συναισθηματική σας ύπαρξη και αυτό ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει. Πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να αισθάνονται παράξενα, περίεργα συναισθήματα χωρίς να ξέρουν από πού προέρχονται. Δεν αφορά την ανισορροπία μεταξύ θυληκού και αρσενικού. Δεν αφορά την αντίληψη για τον φόβο και την αγάπη. Αυτά είναι απλώς διαφορετικά αισθήματα που δεν είσαστε εξοικειωμένοι καθώς δεν υπάρχει ταμπέλα γι’ αυτά. Ας σας δείξουμε τί παίρνει θέση ώστε να βοηθήσετε να κρατηθεί η πόρτα ανοιχτή σε