Φεβρουάριος 2004

Οι κρυσταλλικές πύλες
Συνάντηση με τον μελλοντικό εαυτό σας

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Καλώς ήρθατε αγαπημένοι. Είμαστε τόσο χαρωποί που είμαστε μαζί σας σήμερα. Η ενέργεια της Εστίας περιβάλει όλα όσα κάνετε και απλώνεται σε κάθε σημείο που βρίσκεστε αυτήν την ώρα. Συγκεντρωθήκατε μαζί σαν γνήσια πνευματική οικογένεια φωτός και σας λέμε, καλώς ήλθατε στην Εστία. Δημιουργείτε την Γη με έναν νέο τρόπο. Δημιουργείτε την ενέργεια της Εστίας ακριβώς εδώ που κάθεστε, τώρα. Καθώς ο καθένας από εσάς απλώνει το χέρι και πιάνει το χέρι του διπλανού του, η ενέργειά σας αλλάζει. Λειτουργεί με έναν τρόπο στον οποίο δεν ήσασταν συνηθισμένοι ως τώρα. Δεν πάει ένα κι άλλο ένα, δύο, τρία. Πάει ένα, δέκα, εκατό, χίλια, δέκα χιλιάδες. Γίνεται εκθετικά, καθώς ο ένας προσθέτει στον άλλο και η ενέργειά σας αυξάνεται. Αυτή είναι η μαγεία της Εστίας. Αυτή είναι η μαγεία που ο καθένας από εσάς φέρει μέσα του. Σήμερα θέσατε κάτι σε κίνηση γιατί ακόμη και όταν συγκεντρώνεστε με την δική σας εστιασμένη καθαρή πρόθεση, δημιουργείτε κάτι που είναι πέρα από την κατανόησή σας. Γιατί τώρα ανοίγουν οι κρυσταλλικές πύλες. Αυτό από μόνο του δημιούργησε μια ενέργεια γύρω από την Γη, που βρίσκεται πέρα από την κατανόηση των περισσότερων από εσάς. Έτσι ευχόμαστε σε αυτό το σημείο να δώσουμε χρόνο για να εξηγήσουμε λίγα από αυτά που συμβαίνουν με τις κρυσταλλικές πύλες.
Γνωρίζετε ότι χρησιμοποιούμε την λέξη κρυσταλλικός αρκετά συχνά, γιατί περιγράφει πολύ καθαρά την δόνηση της Εστίας. Η δόνηση του «Όλο Ότι Είναι» είναι κρυσταλλική στην μορφή. Αυτό δεν γίνεται παρά μόνον αφότου πραγματικά περάσει η ίδια διαμέσου του κεντρικού ήλιου, αφότου γίνει ένα σημείο συγκέντρωσης και διακλαδωθεί σε αυτό που αποκαλείτε φως. Η κρυσταλλική ενέργεια άρχισε τώρα να εισέρχεται διαμέσου του ήλιου σας στις ηλιακές εκλάμψεις και άρχισε να συσσωρεύεται στις τεκτονικές πλάκες της Γης, βοηθώντας να μεγεθυνθούν οι δονητικές ικανότητες της Γης, έτσι ώστε και αυτή επίσης να μπορεί να κάνει την αλλαγή μαζί σας προς τα επόμενα δονητικά επίπεδα. Αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί. Όμως τώρα ακόμη περισσότερα συμβαίνουν. Μέσα από την δική σας εστιασμένη πρόθεση, πολλοί από εσάς έχουν δημιουργήσει στροβίλους ενέργειας που φτάνουν σε μεγάλα βάθη της ίδιας της Γης. Πολλούς από εσάς σας έλξανε συγκεκριμένες περιοχές, όπου γνωρίζατε ότι θα έπρεπε να βρίσκεστε για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Όσοι από εσάς το βιώσατε αυτό είστε οι φύλακες της δίνης. Γιατί αυτό απλά σημαίνει ότι υπάρχει μια δίνη ενέργειας, την οποία εσείς προσωπικά φυλούσατε. Εσείς προσωπικά ήσασταν υπεύθυνοι για να διατηρηθεί η δίνη ανοιχτή και σε κίνηση. Μερικές φορές και μόνο το να βρίσκεστε σε εκείνη την τοποθεσία μπορεί να προκαλέσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε εκείνο το συμβόλαιο. Πολλοί από εσάς σπρωχτήκατε σε συγκεκριμένες περιοχές της Γης για αυτόν τον ειδικό λόγο και τώρα αυτό αλλάζει, γιατί αλλάζουν και οι ίδιες οι δίνες. Η ίδια η ενέργεια γύρω από την Γη αλλάζει τώρα διαστάσεις γιατί η συλλογική σας δόνηση της ανθρωπότητας οδηγεί τον δρόμο, καθώς ο καθένας από εσάς θέτει την πρόθεσή του να μετακινηθεί σε ένα υψηλότερο επίπεδο δόνησης. Αυτό δεν κινεί μόνο εσάς και αυτούς που θέτουν την πρόθεσή τους, αλλά ανυψώνει το Ταμπλό του Παιχνιδιού πάνω στο οποίο παίζεται όλο το Παιχνίδι. Αυτή η δονητική κλίμακα του υψηλότερου Ταμπλό Παιχνιδιού στον Νέο Πλανήτη Γη δημιουργεί τώρα το σκηνικό για πράγματα που ποτέ πριν δεν είχαν συμβεί.
Το Νέο Θεϊκό Σχέδιο
Σας λέμε, αγαπημένοι, ότι δεν υπάρχει μεγάλο σχέδιο. Το θεϊκό σχέδιο γράφεται από εσάς κάθε δευτερόλεπτο της κάθε ημέρας. Στην κυριολεξία εσείς δημιουργείτε το έδαφος πάνω στο οποίο πατάτε, πριν το πόδι σας ακουμπήσει το έδαφος και αυτό είναι μαγεία πέρα από κάθε κατανόηση γιατί τώρα κατέχετε την δύναμη των δημιουργών, όσο είστε ακόμη σε υλικές βιολογικές φυσαλίδες. Να τί φτιάχτηκε για να δείτε αυτό το Παιχνίδι. Για να δείτε αν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε ή να θυμηθείτε το αληθινό σας μεγαλείο, ακόμη κι αν ήρθατε και φορέσατε το πέπλο της λήθης. Όχι, αγαπημένοι, αρκετά συχνά σκέφτεστε τους εαυτούς σας σαν ανθρώπινα όντα που προσπαθούν να προσδιορίσουν τον τρόπο πώς να αφυπνιστούν πνευματικά, όταν στην πραγματικότητα, γνωρίζετε μέσα στην καρδιά σας ότι είστε πνευματικά όντα που προσπαθούν να ανταποκριθούν στην ανθρώπινη αφύπνιση. Είναι πολύ διαφορετικό. Και καθώς ο καθένας από εσάς βρίσκει κάποια στοιχεία, όλα όσα ζητάμε είναι, όπως κι εμείς, να προχωρήσετε στο επόμενο. Ανοίγετε τις πόρτες όχι με το κήρυγμα, όχι με το να είστε ευαγγελικοί, αλλά μερικές φορές απλά με το να χαμογελάτε. Μερικές φορές μόνο κρατώντας την ενέργεια και γνωρίζοντας την αληθινή σας σύνδεση με το Πνεύμα. Αυτό είναι το δώρο των νέων θεραπευτών στον Νέο Πλανήτη Γη, γιατί ο καθένας από εσάς, ειδικά αυτοί που κρατάτε την ενέργεια της δίνης, το Παιχνίδι σας τώρα αλλάζει.
Πολλοί από εσάς αισθάνεστε την έλξη να μετακομίσετε σε νέα μέρη και σε διαφορετικές ευκαιρίες. Αυτό συμβαίνει γιατί οι πολλές δίνες που ξεκίνησαν, τώρα μετατρέπονται σε πύλες. Αυτές οι πύλες είναι διαστασιακές τρύπες ανάμεσα σε χρόνο και χώρο. Γι’ αυτό τον λόγο αρχίσατε να μετακινείστε προς τα πίσω στον χρόνο. Αυτή η ενέργεια σάς επέτρεψε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση με τον χρόνο και τον χώρο. Α ναι, γνωρίζουμε. Πολλοί από εσάς σκέφτονται ότι ο χρόνος συνεχώς συρρικνώνεται επειδή υπάρχουν τώρα μόνο 18 ώρες την ημέρα. Αυτό γίνεται γιατί δεν μάθατε ακόμη να το ελέγχετε. Η πραγματικότητα είναι ότι έχετε περισσότερο έλεγχο στον χρόνο και στον χώρο από ότι είχατε ποτέ πριν σαν ανθρώπινα όντα, μόνο που απλά δεν έχετε συνηθίσει να το χρησιμοποιείτε σε τέτοιο σημείο. Χαλαρώστε λίγο, όπως λέει και ο Φύλακας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εγκλιματιστεί σε αυτήν την ενέργεια με άνεση. Και όταν βρίσκετε κάποιο κλειδί που για εσάς δουλεύει, μοιραστείτε το με κάποιον άλλο. Προσφέρετέ το ελεύθερα και ανοιχτά όσο συχνά μπορείτε.
Κρυσταλλική Πύλη – Ή Όλοι Σας Περνάτε, ή Κανένας
Όταν ο καθένας από εσάς ανεβαίνει την σκάλα της δονητικής ανάπτυξης, φτιάχνει χώρο για άλλον έναν να ανέβει από πίσω του. Παρακαλώ καταλάβετε ότι η ιδέα δεν είναι να ανέβουμε στην κορυφή της σκάλας και μετά να κατεβούμε. Μόνο όταν ο καθένας από εσάς παίρνει την θέση του επάνω στην σκάλα, τότε όλη η σκάλα κινείται προς τα εμπρός. Αυτή είναι η δονητική πρόοδος της Γης στην νέα ενέργεια. Γιατί σας λέμε ότι δεν θα συμβαίνει πια ένας να προχωρά χωρίς τους άλλους. Ή όλοι θα προχωρήσετε, ή κανένας. Δεν το περιμένατε αυτό, αλλά είναι σύμφωνο με τον δικό σας σχεδιασμό, γιατί εσείς θέσατε την ενέργεια να κινείστε μαζί προς τα εμπρός και αυτό θα συμβεί τώρα, αρχίζοντας από τις κρυσταλλικές πύλες. Γιατί όλες αυτές οι πύλες συνεχίζουν να σχηματίζονται, αρχίζουν να συνδέονται. Πολλοί από εσάς έχετε την ιδέα να δημιουργήσετε την δική σας πύλη και πραγματικά αρχίσατε με το να εστιάζετε την πρόθεσή σας και με το να παίρνετε κάτι από μια πύλη και να το φυτεύετε σκόπιμα για να φτιάξετε μια άλλη πύλη. Πολλοί από εσάς το κάνατε αυτό στην ενεργειακή δίνη που αποκαλείται Όρος Σάστα. Πήρατε ειδικά ένα κομμάτι από μια πύλη για να το φυτέψετε σκόπιμα σε κάποιο άλλο δυνατό ενεργειακό σημείο. Καθώς το κάνετε αυτό δημιουργείτε εκ προθέσεως μια δίνη ενέργειας η οποία θα μετατραπεί σε πύλη. Αυτές οι πύλες θα χρησιμοποιηθούν για πολλά πράγματα καθώς ο χρόνος προχωρεί, αλλά αντί να πάμε πολύ πιο πέρα από τους εαυτούς μας, ας σας δείξουμε κάποιες από τις πρακτικές χρήσεις των πυλών, που θα βιώνετε ακριβώς τώρα.
Ο Χρόνος του Τώρα στις Κρυσταλλικές Πύλες
Μια πύλη είναι μια τρύπα διαστάσεων διαμέσου του χρόνου και του χώρου και σας λέμε ότι εντός της πύλης είστε στον χρόνο «Τώρα». Εντός της πύλης είναι εξολοκλήρου δυνατό να προχωρήσετε πίσω στον χρόνο. Στην αρχή, καθώς αυτές οι πύλες άρχισαν να σχηματίζονται, ήταν λίγες και απομακρυσμένες μεταξύ τους. Και αν και κάποιοι από εσάς έπεσαν μέσα τους μάλλον κατά λάθος, δεν γνωρίζατε τί να κάνετε με αυτές. Δεν γνωρίζατε τί σας συνέβαινε. Αλλά καθώς περισσότερη από αυτήν την κρυσταλλική ενέργεια έρχεται στην Γη και προετοιμάζει την Γη για την σύνδεση της μετάβασής της μαζί με την δική σας, βλέπετε μια δονητική πρόοδο αυτή την ώρα που ποτέ πριν δεν παίχτηκε μέχρι τέλους εντός του « Όλα Όσα Υπάρχουν». Ναι, γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς περιμένουν την μαγική ημέρα, όταν ξαφνικά θα ξυπνήσετε και θα είστε στην 5η διάσταση. Μαντέψτε! Είστε ήδη εκεί. Απλά δεν ξέρετε πώς να την χρησιμοποιείτε. Μιλάμε για δονητική αλλαγή, μιλάμε για την μετάβαση του Πλανήτη Γη και μιλάμε για την μετάβαση της ανθρωπότητας. Παρακαλώ καταλάβετε καθώς αναφέρουμε αυτούς τους όρους, ότι αυτό πάει 100 και 200 χρόνια πίσω στον χρόνο από αυτήν ακριβώς την στιγμή, θα δείτε ότι η ανθρωπότητα έκανε μια στροφή δεξιά και όλα όσα ήταν σημαντικά πριν, δεν είναι πλέον σημαντικά. Τα πάντα παίρνουν ένα καινούριο νόημα σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο. Καθώς αυτό συμβαίνει, επαναπροσδιορίζετε νέους ρόλους σαν Εργάτες Φωτός. Αυτός ο επαναπροσδιορισμός είναι ένα από αυτά που σας ζητάμε καθώς εκκινείτε σκόπιμα κρυσταλλικές πύλες. Εσείς, ως δημιουργοί, έχετε την ευκαιρία να πάρετε έναν κρύσταλλο και να δημιουργήσετε μια πύλη στην ίδια σας την αυλή. Όσοι από εσάς έλκεστε από αυτό, σας ζητούμε να παίξετε με αυτό ακριβώς τώρα. Καθώς δημιουργείτε αυτές τις πύλες θα συνδεθούν με όλες τις άλλες πύλες που έχουν τεθεί σε λειτουργία. Ένα πολύπλοκο δίκτυο κρυσταλλικών πυλών θα σχηματιστεί τώρα στην Γη που θα συνδέει όλες τις διαστασιακές πραγματικότητες της Γης. Όσοι από εσάς το κάνατε αυτό τους τελευταίους 3 ή 4 μήνες, δημιουργήσατε ήδη μια πελώρια σύνδεση διαμέσου του χρόνου και του χώρου, που επέτρεψε στην Γη να τραβήξει την συλλογική συνείδηση ακόμα υψηλότερα. Αα, όμως υπάρχουν κι άλλα, γιατί τώρα υπάρχουν οι πρακτικές χρήσεις για αυτές τις πύλες. Μέσα σε αυτές τις πύλες κάποιος βρίσκεται πραγματικά στον χρόνο «Τώρα», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον όλα μοιράζονται τον ίδιο χώρο. Αν και δεν είναι πάντα δυνατόν να ζεις μέσα στην πύλη, είναι δυνατό να θέσεις την πρόθεσή σου εντός της πύλης αυτή την φορά. Αφού όλες οι πύλες συνδέονται, η πρόθεση θα πρέπει να είναι επίσης για το υψηλότερο καλό. Παρακαλώ καταλάβετε ότι μερικές φορές κάνετε τα πράγματα τόσο εύκολα και όμως δεν καταλαβαίνετε πόσο δυνατό είναι αυτό. Το να δημιουργήσετε μια απλή πύλη δικού σας σχεδίου με έναν κρύσταλλο και το να στείλετε σκόπιμα την πρόθεσή σας μέσα σε αυτήν την πύλη θα έχει τώρα εκπληκτικά αποτελέσματα.
Περπατώντας Πίσω στον Χρόνο – Συναντώντας τον Μελλοντικό Σας Εαυτό
Ένα από τα πιο χαρούμενα πράγματα που έχουμε δει είναι ότι πολλοί από εσάς έχετε δημιουργήσει κρυσταλλικές πύλες στο δικό σας ιερό μέρος. Υπάρχουν τουλάχιστον 12 από εσάς που ακούτε ή διαβάζετε αυτό το μήνυμα ακριβώς τώρα που βρήκατε κρυστάλλους να εμφανίζονται μαγικά στον χώρο σας. Αυτό γίνεται γιατί περάσανε διαμέσου των πυλών. Είναι το αποτέλεσμα από ‘εσάς’ σε άλλο χρονοπλαίσιο που προσπαθείτε να δώσετε στον εαυτό σας ένα σήμα, προσπαθώντας να πείτε, «Είμαι εδώ. Απλά ρίξε μια ματιά. Είμαι ακριβώς εδώ». Πώς θα σας φαινότανε να συναντούσατε τον εαυτό σας σε μια δια-διαστατική πραγματικότητα; Πώς θα σας φαινότανε να συναντούσατε τον μελλοντικό εαυτό σας; Αυτό θα κάνουν οι κρυσταλλικές πύλες αν γνωρίζετε τί να ψάξετε. Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν να περπατούσατε πίσω στον χρόνο και στ’ αλήθεια να δείτε το παρόν σας από μια προοπτική του μέλλοντός σας; Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν να περπατάτε εμπρός, γνωρίζοντας ότι βαδίζετε μέσα στο παρελθόν σας; Γνωρίζοντας ότι τώρα γνωρίζετε, τί θα κάνατε διαφορετικά; Τώρα είναι η ώρα να συλλογιστείτε αυτές τις ερωτήσεις καθώς ο ορισμός που δίνετε στον χρόνο θα επιμηκυνθεί όσο ποτέ πριν. Αυτό είναι να πηγαίνετε πίσω στον χρόνο.
Αα.. Ναι, τώρα κάτι θέσαμε σε λειτουργία… οι εγκέφαλοί σας λειτουργούν με τέτοιο ρυθμό αυτήν την στιγμή, που μπορούμε να τους δούμε και θα απαντήσουμε σε μερικές από τις τεχνικές ερωτήσεις, γιατί πάρα πολλοί ρωτούν. Καταλάβετε ότι το να πηγαίνετε πίσω στον χρόνο έχει να κάνει με το δονητικό φως. Έχει να κάνει με την σχέση του χρόνου και του χώρου και του φωτός με αυτό που γνωρίζετε ως χρυσή τομή. Η χρυσή τομή είναι η μαθηματική ισότητα που τοποθετεί την ενέργεια που είναι γνωστή ως φως, στο πλαίσιο του γραμμικού χρόνου, ώστε να μπορεί να φανεί ότι εκφράζεται σε πεπερασμένη μορφή. Σας λέμε ότι αυτές είναι σχέσεις που διέπουν όλη την φύση. Λόγω της ενεργοποίησης της Κρυσταλλικής Ενέργειας που εισέρχεται από τον Ήλιο σας, τα τελευταία 3 χρόνια, υπάρχει μια νέα σχέση με το φως. Συνεπώς είναι αυτό το νέο φως που θα σας δείξει τα ανοίγματα των ίδιων των πυλών. Παρακαλούμε αφήστε το αυτό απλά να διαποτιστεί, γιατί όσο περισσότερο παίζετε με αυτό, θα καταλάβετε. Αυτές οι πόρτες θα ανοίξουν την σωστή στιγμή. Αλλά καταλάβετε τώρα ότι είναι εξ’ ολοκλήρου δυνατόν για εσάς να πάτε πίσω στον χρόνο, βλέποντας το μέλλον σας, βλέποντας το πού πάτε και το κάνετε αυτό διαμέσου των κρυσταλλικών πυλών.
Πάρτε έναν κρύσταλλο που είναι ιδιαίτερος για εσάς. Τοποθετήστε την ενέργειά σας μέσα σε αυτόν τον κρύσταλλο, και την πρόθεσή σας, σαν να πρόκειται να στέλνατε ένα μήνυμα πίσω στον χρόνο στον εαυτό σας. Μετά βάλτε αυτόν τον κρύσταλλο μέσα σε αυτό το ιερό μέρος μιας πύλης. Μέχρις ενός σημείου, αυτός ο κρύσταλλος που μεταφέρει την υψηλότερη πρόθεση, θα εμφανιστεί μαγικά κάπου αλλού στην χρονογραμμή σας. Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ότι πολλοί από εσάς βρίσκετε κρυστάλλους που εσείς οι ίδιοι δεν έχετε ακόμη τοποθετήσει στην πύλη. Αυτή είναι η αρχή του να μάθετε να βαδίζετε πίσω στον χρόνο.
Ανοίγοντας την Πόρτα για τα Κρυσταλλικά Παιδιά
Εκτός από την ενεργοποίηση αυτών των κρυσταλλικών πυλών και την εργασία με πρόθεση σε αυτές για τον εαυτό σας, ανοίγετε επίσης την πόρτα για τα Παιδιά της Κρυσταλλικής Δόνησης που έρχονται σύντομα. Σας λέμε ότι υπάρχουν πολλά Κρυσταλλικά Παιδιά πάνω στην Γη αυτήν την στιγμή. Τα κρυσταλλικά παιδιά έρχονται στην Γήινη εμπειρία εδώ και 8 χρόνια και ακόμη κανένα από αυτά δεν κρατάει όλη την δόνηση της κρυσταλλικής ενέργειας σε αυτό το σημείο. Εκείνα πρόκειται να έρθουν, καθώς η συλλογική δόνηση πρέπει να είναι αρκετά υψηλή για να τα στηρίξει. Ακόμη κι έτσι, οι ανιχνευτές που έρχονται αυτόν τον καιρό και φέρουν πολλή από αυτήν την κρυσταλλική ενέργεια, έχουν δια-διαστατικές ικανότητες, όπου θα καταλάβουν και θα χρησιμοποιήσουν τις πύλες που εσείς φυτεύετε σήμερα. Θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν, καθώς αντιλαμβάνονται την έννοια του να συναντάς τον μελλοντικό σου εαυτό. Καταλαβαίνουν την έννοια του να κατευθύνεις την πρόθεσή σου μέσα από μια πύλη. Καταλαβαίνουν περισσότερη από την μαγεία του πνεύματος στο ανθρώπινο είδος, από ότι μπορούσε ποτέ να περιέχει η βιολογική φούσκα. Αυτό είναι το καθήκον σας τώρα. Εξασκείστε το. Παίξτε με αυτό. Επεκτείνετε τα όρια και τους περιορισμούς που γνωρίζατε, που θέσατε για τον εαυτό σας και θα βρείτε την μαγεία, γιατί αυτό δουλεύει κάθε μοναδική φορά.
Απεριόριστο σε Πεπερασμένο και Πάλι Πίσω
Παρατηρείστε για τα σημάδια των κρυσταλλικών πυλών. Θα συναντάτε τον εαυτό σας μέσα από συγχρονικότητες που δεν μπορούν να εξηγηθούν με κανέναν άλλο τρόπο. Τα αποκαλούμε αυτά «Κοσμικά Νεύματα». Εδώ θα ρίχνετε υπαινιγμούς για τον εαυτό σας σχετικά με το τί θα συμβεί. Αγαπημένοι, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι μια ψευδαίσθηση την οποία ζήσατε μέσα στην 3η διάσταση. Είναι ένα γραμμικό χρονοπλαίσιο του «Όλα όσα υπάρχουν», που ήταν απαραίτητο για να φτιαχτεί το πέπλο. Το πέπλο της λήθης μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα σε ένα γραμμικό χρονοπλαίσιο. Τα πάντα και η κάθε ενέργεια που υπήρξε ποτέ στον κόσμο σας και μέσα στο Παιχνίδι σας Ελεύθερης Επιλογής, έπρεπε να τοποθετηθούν σε ένα γραμμικό χρονοπλαίσιο, ώστε να μπορεί να ειδωθεί σαν πεπερασμένο. Είστε τόσο ευρηματικοί! Κι όμως, όλες οι μορφές ενέργειας από τον δικό τους ορισμό, είναι πραγματικά απεριόριστες. Δημιουργείτε παίρνοντας απεριόριστη ενέργεια και μετατρέποντάς την σε πεπερασμένη. Τώρα, η μετάβαση του να παίρνετε κάτι πεπερασμένο και να πηγαίνετε πίσω στο απεριόριστο είναι κάτι που οι κρυσταλλικές πύλες θα εκπληρώσουν. Αυτό ολοκληρώνει τον κύκλο και θα αρχίσει να λεπταίνει το πέπλο, καθώς αρχίζετε να πηγαίνετε πίσω στον χρόνο. Η πρώτη σύνδεση που κάνετε όταν περνάτε μέσα από αυτές τις πύλες, είναι με την ίδια την Παγκόσμια Ενέργεια. Εδώ πέφτετε μέσα στην ενέργεια που συνδέει όλα τα πράγματα μαζί. Ναι, βλέπετε τον εαυτό σας και αυτόν δίπλα από εσάς. Νομίζετε ότι είστε διαφορετικά όντα. Αλλά καθώς δείχνουμε το πρόσωπο εκεί πέρα, σας λέμε ότι κάθε σκέψη που είχαν ποτέ στην ζωή τους, έγινε αισθητή από αυτό το πρόσωπο εδώ, ακόμη κι αν ήσασταν σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Και κάθε συναίσθημα που είχε αυτός εδώ πέρα, έγινε αισθητό από αυτούς τους 3 που κάθονται μαζί εκεί πέρα, γιατί ταξιδεύει μέσα από την Παγκόσμια Ενέργεια. Αυτή είναι η ενέργεια που συνδέει όλη την ζωή μαζί. Αυτή είναι η πρώτη εμπειρία που συναντάτε μέσα στις κρυσταλλικές πύλες. Βλέπουμε ότι μερικοί από εσάς δεν κατανοείτε πλήρως την έννοια των πυλών. «Μήπως είναι μια τρύπα στην πίσω αυλή μου; Μήπως είναι ένας κύκλος; Τί σημαίνει αυτό ακριβώς;» . Θα θέλαμε να ήταν δυνατόν να σας εξηγούσαμε λεπτομερώς τί σημαίνει αυτό, όμως αν το κάναμε έτσι, αυτό θα σας έπαιρνε την δύναμή σας. Απλά καταλάβετε ότι υπάρχει φυσικός χώρος που μπορεί να είναι ανοίγματα στον χρόνο και τον χώρο. Μερικές φορές πλαγιάζουν πάνω στο έδαφος. Μερικές φορές είναι προς τα επάνω μπροστά από κάποιο βουνό. Μερικές φορές διαπερνούν τον τοίχο του ίδιου σας του καθιστικού. Όπου και να είναι θα είστε ικανοί να το αισθανθείτε τις ημέρες που έρχονται. Παρατηρείστε την διάθλαση του φωτός για καθοδήγηση. Θα μπορείτε να αισθανθείτε όχι μόνο πού σχηματίζονται αυτές οι πύλες, αλλά θα μπορείτε να φυτέψετε σπόρους για να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε οι ίδιοι σας τις πύλες. Γι’ αυτό σας ζητάμε να αναλάβετε την ευθύνη να δημιουργήσετε μια δίνη ενέργειας, η οποία μπορεί να φυτέψει τον σπόρο των πυλών εντός του δικού σας χώρου και χρόνου. Είναι ένα πρακτικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή σας ζωή ακριβώς τώρα. Είναι ένα πεμπτοδιαστασιακό πρακτικό εργαλείο που θα ανοίξει το πέρασμα μεταξύ της τρίτης και της πέμπτης διάστασης. Αυτές τις αποκαλούμε κρυσταλλικές πύλες γιατί η κρυσταλλική είναι η ενέργεια της Εστίας.
Βιώνοντας τον Πολυδιαστασιακό Χρόνο
Είναι το ταξίδι στον χρόνο εφικτό; Φυσικά είναι. Αλλά είναι πολύ πιο απλό από ότι νομίζετε. Αλλά για να το δείτε αυτό πρέπει να βγείτε από την ιδέα του γραμμικού χρόνου. Πάντα πιστεύατε ότι το ταξίδι στον χρόνο πήγαινε πίσω ή εμπρός στον γραμμικό χρόνο. Σας ζητάμε τώρα να αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι στην πραγματικότητα ζείτε σε περισσότερα από ένα σημεία στον χρόνο. Το ότι υπάρχετε σε πολλαπλά πλαίσια χρόνου είναι η πιο κοντινή έννοια που θα μπορούσαμε να σας δώσουμε. Τα Κρυσταλλικά Παιδιά γνωρίζουν ενστικτωδώς πώς να το κάνουν αυτό. Όλη η ανθρωπότητα θα το μάθει αυτό σύντομα, καθώς όλες σας οι κρυσταλλικές ιδιότητες ενεργοποιούνται. Αυτό γίνεται καθώς η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας, μαζί με την ίδια την Γη, και όλα τα δονητικά επίπεδα, ανυψώνονται μέχρι το σημείο όπου μπορείτε να το δεχθείτε στην πραγματικότητά σας.
Οτιδήποτε έχετε δημιουργήσει πάνω σε αυτό που αποκαλείτε Ταμπλό Παιχνιδιού, άρχισε πρώτα σαν ολόγραμμα, μια ψευδαίσθηση φωτός που ταξιδεύει σε ορθές γωνίες που διατέμνουν η μια την άλλη. Η ορθογώνια σχέση με το φως που διατέμνει τον εαυτό του, έχει δημιουργήσει το ολόγραμμα που αποκαλείτε το Ταμπλό Παιχνιδιού στον Πλανήτη Γη. Άρχισε πρώτα σαν σκεπτομορφή, ακόμη και μέσα στα γραπτά σας. Είναι γραμμένο: «Ο Θεός δημιούργησε τον Παράδεισο και την Γη». Παρακαλώ καταλάβετε ότι όλα άρχισαν σαν αυτό που γνωρίζετε ότι είναι μια σκεπτομορφή. Άρχισε στους αιθέρες και διήλθε και δημιούργησε αυτό που αποκαλείτε μια φυσική πραγματικότητα, μέσα στην οποία παίζεται το Παιχνίδι. Σας λέμε ότι αυτή είναι η ψευδαίσθηση πάνω στην οποία παίζετε το Παιχνίδι σας. Ω, ναι, ξέρουμε ότι μερικές φορές δεν γίνεται αισθητή σαν ψευδαίσθηση. Μερικές φορές την αισθάνεστε σαν τοίχο από τούβλα όπου χτυπήσατε. Να έχετε υπομονή με τον εαυτό σας. Να δίνετε στον εαυτό σας την ίδια αγάπη άνευ όρων που σας προσφέρουμε κι εμείς κάθε φορά που σας μιλάμε. Είναι η υψηλότερη πρόθεσή μας να σας υπενθυμίζουμε την μεγαλειότητά σας. Αν καταλάβετε ότι σας τιμούμε πολύ που είστε εδώ και παίζετε το Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής, θα καταλάβετε την δικαιωματική σας θέση στο Σύμπαν. Δεν είναι εύκολο. Αλλά αν ήταν εύκολο, όλοι θα το έκαναν. Όπως είναι, μόνο οι ανώτεροι των ανώτερων μπορούν να κατέβουν και να παίξουν το Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής. Τώρα οδηγείτε το παιχνίδι σε εντελώς νέα επίπεδα και αυτό είναι το επόμενο που θα συμβεί μέσα από τις κρυσταλλικές πύλες. Αυτές οι κρυσταλλικές πύλες ανοίγουν επίσης την πόρτα για εκείνη την κρυσταλλική δόνηση που πρόκειται να ενεργοποιηθεί. Συνεπώς ακόμη και πολλοί από τους ανιχνευτές που ήρθαν με μερικές κρυσταλλικές ιδιότητες, θα ενεργοποιηθούν ακόμη περισσότερο στις κρυσταλλικές τους ιδιότητες.
Υπευθυνότητα – η Ισορροπία στην Δύναμη
Πολλά από αυτά που αποκαλείτε έμπνευση στον κόσμο σας έχουν γίνει συνηθισμένα. Γνωρίζετε ότι ο καθένας από εσάς το κάνει. Τα μηνύματα που σας δίνει ο Φύλακας , που τα ονομάζει επικοινωνίες (channelling), του επιτρέπουμε να το κάνει αυτό γιατί τιμούμε την ελεύθερη επιλογή του, απλά λέμε ότι ο τίτλος είναι κάπως πιο μυστήριος από μια λέξη που θα χρησιμοποιήσεις, γιατί είναι μια πρακτική επικοινωνία και ο καθένας από εσάς έχει αυτές τις συνδέσεις. Αυτό θα το αναπτύσσετε. Το δύσκολο μέρος για εσάς είναι να μάθετε να εμπιστεύεστε. Όμως, καθώς αυτές οι πύλες συνεχίζουν να ανοίγουν και συνδέονται η μια με την άλλη, οι δια-διαστασιακές σχέσεις χρόνου θα γίνουν εμφανείς σε όλους σας. Θα αρχίσετε να βλέπετε τις συνδέσεις και να μαθαίνετε πώς να δημιουργείτε συνειδητά εκείνες τις συνδέσεις για τον εαυτό σας. Αυτή είναι αληθινή ενδυνάμωση. Η υπευθυνότητα είναι η ισορροπία στην ενδυνάμωση. Έτσι η ισότητα είναι απλή. Αν θέλεις να αυξήσεις την προσωπική σου δύναμη, σκέψου τρόπους για να αυξήσεις την προσωπική σου υπευθυνότητα. Μην θεωρείς τις πύλες σαν κάτι μαγικό που θα αλλάξει την ζωή σου. Αντίθετα, άλλαξε την ζωή σου πρώτα και φύτεψε εκείνους τους σπόρους για τον μελλοντικό σου εαυτό μέσα στην πύλη. Αυτό θα πάει πίσω στον χρόνο. Θα σας δείξει κάποιες από τις δια-διαστασιακές σχέσεις που έχετε με τον εαυτό σας. Αυτές οι υπεύθυνες δράσεις θα εκτείνουν τον γραμμικό διάδρομο του χρόνου για να περιλάβουν πολύ περισσότερο από τον συνολικό κύκλο του κυκλικού χρόνου από ότι έχετε δει ως τώρα. Τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε ματιές από αυτά τα πράγματα. Καθώς το κάνετε, θα αρχίσετε να βλέπετε κάποιες από τις αλλαγές σχέσεων εντός του πεδίου σας. Όχι μόνο αυτοί γύρω σας θα αρχίσουν να μεταβάλλονται και να αλλάζουν, αλλά και η ίδια η αντίληψη για το τι είναι σημαντικό για εσάς θα αλλάξει ακόμη περισσότερο από ότι στο παρελθόν. Υπάρχει στ’ αλήθεια μια εκτυλισσόμενη εξέλιξη καθώς οι περισσότεροι από εσάς έχετε αλλάξει περισσότερο τα τελευταία 5 χρόνια από ότι στις τελευταίες 5 ζωές σας. Και σας λέμε, είστε μόνο στην αρχή της πόρτας. Αναπτύσσεστε με έναν ρυθμό που δεν έχει ποτέ πριν παρατηρηθεί. Είναι εντελώς άνευ προηγουμένου μέσα στο «Όλον Ότι Υπάρχει». Κρατάτε την πένα στο χέρι σας. Την βουτήξατε στην μελάνη και την κρατήσατε πάνω από την περγαμηνή. Γράφετε το μέλλον σας καθώς προχωράτε. Πολλές φορές το μόνο που χρειάζεται εμείς οι άγγελοι να κάνουμε είναι να σταθούμε πίσω και να χειροκροτήσουμε. Ναι, γνωρίζουμε ότι τα επίπεδα ευαισθησίας σας έχουν αυξηθεί, ενώ τα όρια ανοχής σας έχουν μειωθεί σημαντικά. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο για πολλούς από εσάς, αλλά σας λέμε ότι γίνεται μόνο με αυτόν τον τρόπο. Με κάθε ανάπτυξη υπάρχει κάποιος πόνος. Η μιζέρια εντούτοις, είναι ένα εντελώς προαιρετικό μέρος της εμπειρίας.
Ενεργοποίηση της Κρυσταλλικής σας Ενέργειας
Μιλήσαμε για την αλληλοσυσχέτιση των Κρυσταλλικών παιδιών και των κρυσταλλικών πυλών, αλλά αυτό για το οποίο δεν μιλήσαμε μέχρι τώρα είναι η σχέση που θα έχει με εσάς. Γιατί αν και πολλοί από εσάς φέρετε κάποια κρυσταλλικά χαρακτηριστικά, αυτά τα κρυσταλλικά χαρακτηριστικά θα ενεργοποιηθούν μέσα στον καθέναν σας. Όλος ο πλανήτης Γη, όλο το Ταμπλό Παιχνιδιού και όλοι του οι κάτοικοι γίνονται κρυσταλλικοί. Ακόμη και οι επιστήμονές σας αρχίζουν να βλέπουν ότι η βιολογία και η φυτική ζωή παίρνουν τώρα μια πιο κρυσταλλική μορφή. Ναι, πολλοί από εσάς σκέφτονται ότι αυτό είναι μια νέα ανακάλυψη. Δεν είναι μια νέα ανακάλυψη. Είναι ένα νέο επίπεδο εξέλιξης. Είναι αυτό που γίνεστε και σας επιτρέπει να κρούετε πιο αποτελεσματικά μέσα στην Παγκόσμια Ενέργεια. Ίσως να παρατηρήσατε ότι χρησιμοποιούμε την λέξη κρυσταλλικός για να περιγράψουμε υψηλότερες ενέργειες. Αυτό γιατί η κρυσταλλική δομή είναι τέλειος αγωγός της Παγκόσμιας Ενέργειας. Αν καταλάβετε ότι όλη η δημιουργικότητα περνάει μέσα από την Παγκόσμιας Ενέργεια, και αν μπορείτε να αυξήσετε την σύνδεσή σας με αυτήν, γίνεται μαγική. Ζητάμε να καταλάβετε ότι εσείς είσαστε αυτοί που παίρνετε από το αιθέριο βασίλειο και το φέρνετε μέσα από τους δικούς σας ενεργειακούς σωλήνες μέσα στην Γη για δημιουργία. Αυτή είναι η διαδικασία μέσα από την οποία δημιουργούσατε μέχρι τώρα. Και τώρα αρχίζετε να πηγαίνετε στην άλλη κατεύθυνση. Είναι δυνατόν να βρείτε τον μελλοντικό σας εαυτό μέσα από αυτές τις πύλες. Είναι δυνατό να φυτέψετε σπόρους για τον εαυτό σας που θα θερίσετε. Μπορεί ξαφνικά να βρείτε ένα κρυσταλλικό στρώμα πάνω στο τραπέζι και γνωρίζετε ότι έχει βαθύ νόημα. Δεν ξέρετε τί είναι, αλλά μόνο ξέρετε ότι είναι εκεί. Και ρωτάτε εκείνους που είναι γύρω σας : «Εσύ έβαλες εκείνον τον κρύσταλλο πάνω στο τραπέζι μου;» «Όχι, αλλά είναι όμορφος κρύσταλλος». Θα δείτε την ενέργεια που θα φυτέψετε για τον εαυτό σας. Φανταστείτε τις υψηλότερες δυνατότητες. Τολμήστε να ονειρευτείτε. Τολμήστε να φτάσετε εκείνο το πάθος, γιατί αυτή είναι η άσκηση που παίζατε όλον αυτόν τον καιρό. Βρείτε εκείνα τα πράγματα που διεγείρουν την δική σας καρδιά και βρείτε τρόπους να τα μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους. Βρείτε τρόπους να αντλείτε την πληροφορία και να συνδέεστε μέσω της Παγκόσμιας Ενέργειας μέσα από τις δικές σας πύλες χρόνου και χώρου που δημιουργήσατε.
Φτιάχνοντας μια Κρυσταλλική Πύλη
Υπάρχει μια μορφή ενέργειας που είναι ένα δίκτυο πάνω στον πλανήτη σας που αυτό τον καιρό συνδέει πολλούς από εσάς και που το λένε Διαδίκτυο. Είναι ένα ανθρωποποίητο πλέγμα που είναι μια μορφή επικοινωνίας που ποτέ δεν θα μπορούσε κάποιος να ονειρευτεί αρχικά. Καθώς ο χρόνος προχωρεί, αυτό το πλέγμα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, τόσο όσο όλη η ανθρωπότητα συνεχίζει να αναπτύσσεται. Όταν ένα συγκεκριμένο επίπεδο δόνησης επιτευχθεί, τα φυσικά καλώδια που συνιστούν το πλέγμα θα γίνουν φως και αυτό θα γίνει ένα πλέγμα φωτός που θα συνδέσει όλους σας και θα εξομοιώσει την Παγκόσμια Ενέργεια στο φυσικό βασίλειο της 5ης διάστασης. Για κάποιο διάστημα, το πραγματικό φως το ίδιο θα ενσωματώνεται μέσα σε σκεπτομορφές. Το αστείο είναι ότι θα έχετε ίσως ακόμη πρόβλημα με τα Spam, ακόμη και τότε, αλλά θα το λύσετε. Σας λέμε ότι η ενέργεια τής καρδιάς σας, που την μοιράζεστε πάνω σε αυτό το ανθρωποποίητο πλέγμα, έχει παραπάνω από μια επίδραση από αυτές που θα μπορούσατε να κατανοήσετε. Αυτή είναι η ενέργεια της Εστίας που δημιουργεί μαγεία στον Πλανήτη Γη. Χτυπάμε τις φτερούγες μας σαν χειροκρότημα τής κάθε σας πράξης. Δεν έχετε ιδέα της μεγαλειότητάς σας. Κι αν ίσως προσπαθούσαμε, δεν θα μπορούσαμε να σας πούμε ποιοι είστε στα αλήθεια, γιατί αυτό είναι μέρος του πέπλου και έχετε ξεχάσει επίτηδες. Όμως το πέπλο λεπταίνει. Το κάνετε αυτό τώρα μέσα από την δημιουργία σας. Το να περάσετε μέσα από αυτές τις πύλες στον χρόνο και στον χώρο και να δημιουργήσετε σκόπιμα πύλες, το να πάρετε αυτήν την ενέργεια και να την θέσετε σε κίνηση, είναι το καθήκον σας τώρα. Έτσι θα μιλήσουμε σε εκείνους από εσάς που δεν έφτιαξαν από πρόθεση μια πύλη και θα σας δώσουμε κάποιες προτάσεις σχετικά με το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.
Υπάρχουν μαγικά σημεία μέσα σε ολόκληρο τον Πλανήτη Γη, καυτά σημεία ( hotspots ) όπως τα αποκαλεί ο Tyberonn. Είναι μαγικές ενέργειες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες περιοχές. Τις γνωρίζετε καθώς πολλοί από εσάς κάνετε πνευματικά ταξίδια σε αυτά τα μέρη. Αλλά κάτι που ευχόμαστε να γνωρίζετε για τις πύλες είναι ότι κινούνται. Δεν προσδιορίζονται πάντα από τον μοναδικό χρόνο και τόπο που γνωρίζετε. Έτσι καταλάβετε ότι νέες ανοίγουν (σκάνε) συνεχώς και οι παλιές αρχίζουν να μετακινούνται σε νέες τοποθεσίες. Δεν είναι σημαντικό να προσδιορίσετε πού ακριβώς αυτό βρίσκεται, μόνο να το αισθανθείτε όταν είναι εκεί. Όταν βρίσκετε τον εαυτό σας σε ένα μαγικό μέρος, ακόμη και αν είναι η πίσω αυλή σας, και κοιτάξετε πάνω στον ουρανό και αισθανθείτε την παρουσία όλων όσα είστε εκείνη την στιγμή, να ξέρετε ότι βρίσκεστε σε μια πύλη. Ακόμη και αν εκείνη η πύλη δεν θα βρίσκεται εκεί μετά από 2ώρες, εκείνη την στιγμή είσαστε σε πύλη. Πάρτε κάτι μαγικό από εκείνη την πύλη. Πάρτε μια πέτρα ή έναν κρύσταλλο. Πάρτε ένα φύλλο από τα χόρτα ή ένα λουλούδι. Οτιδήποτε διαλέξετε μπορεί να παρθεί από αυτόν τον χώρο για να δημιουργήσει σκόπιμα μια πύλη σε ένα μέρος δικής σας επιλογής. Φυτέψτε τους σπόρους για τις δικές σας πύλες κρυσταλλικής ενέργειας και κάνετέ το αυτό με την δική σας τελετή. Δεν θα σας δώσουμε λεκτικά εργαλεία, κάνετε 3 βήματα δεξιά και μετά 3 βήματα αριστερά, υποκλιθείτε στον ήλιο και έχετε δημιουργήσει μια πύλη. Γνωρίζετε διαισθητικά πώς να το κάνετε αυτό μόνοι σας. Γιατί δεν πρόκειται για τον μυστικισμό, αλλά πρόκειται για την πρόθεσή σας. Αυτός είναι ο τρόπος που δημιουργείτε.
Θέσετε την πρόθεσή σας για να συνδέσετε την πύλη σας με όλες όσες ανοίγουν εκείνη την στιγμή. Και μετά επισκεφτείτε την και δυναμώνετέ την κάθε μέρα. Πηγαίνετε εκεί για να ανανεώνεστε και να συνδέεστε και να τιμάτε εκείνον τον χώρο. Μετά, όταν θα είστε έτοιμοι, τοποθετήστε τους δικούς σας κρυστάλλους πρόθεσης σε εκείνο το ιερό μέρος. Θα μπει στον χρόνο του «Τώρα» και ότι τοποθετήσετε εκεί, θα συναντήσει τον μελλοντικό ή τον παλιό σας εαυτό. Θα ενεργοποιείτε τις δικές σας δια-διαστατικές ικανότητες κάνοντάς το αυτό. Κάνετέ το αυτό από την ενέργεια της καρδιάς. Πάρτε όλη την αγάπη που έχετε μέσα σας και βάλτε την σε κάτι, έναν κρύσταλλο, ένα χόρτο ή ένα λιθαράκι που μαζέψατε και τοποθετήστε το μέσα σε εκείνη την πύλη, τιμώντας τον μελλοντικό και τον παλιό σας εαυτό καθώς το κάνετε. Αυτή θα είναι μια από τις πρώτες πρακτικές χρήσεις που θα δείτε για να γίνουν οι κρυσταλλικές πύλες πραγματικές. Βλέπετε, οι άνθρωποι έχουν αυτό το πρόβλημα με την πραγματικότητα. Ακόμη πιστεύετε ότι είναι πραγματικό. Δεν είναι. Γιατί ότι βλέπετε μπροστά σας είναι η ψευδαίσθηση του Ταμπλό Παιχνιδιού. Υπήρξε σε μόνο 3 διαστάσεις μέχρι αυτό το σημείο και τώρα κινείται στις πέντε. Καθώς κινείστε επεκτείνετε την σχέση σας με τον χρόνο και τον χώρο. Αυτό είναι που αλλάζει τώρα και είναι ευθύνη σας να το κάνετε με την υψηλότερη πρόθεση, το πάθος και την χαρά σας. Αν αναλάβετε την υπευθυνότητα να βρείτε αυτά τα πράγματα μέσα σας, θα δημιουργήσετε την δική σας ενδυνάμωση, γιατί αυτή είναι η υπευθυνότητα και οι ισορροπίες της δύναμης. Αρχίστε πρώτα με εσάς. Βάλτε τον εαυτό σας πρώτο. Μετά μπορείτε να βοηθήσετε άλλους.
Το Δεύτερο Κύμα Ενδυνάμωσης
Θα σας πούμε ότι καθώς αυτές οι πύλες αρχίζουν να συνδέονται η μια με την άλλη, θα δημιουργήσετε μια εντελώς νέα μορφή ενέργειας. Βάλτε την σε λειτουργία σήμερα. Κάντε κάτι για να την κάνετε πρακτική στην ζωή σας γιατί αυτές οι λέξεις που διαβάζετε ή ακούτε τώρα δεν είναι άλλο παρά λέξεις. Δεν υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτές. Μην κοιτάτε εμάς για να φτιάξετε το δικό σας μέλλον για εσάς. Το έχετε κάνει αυτό πολύ πιο πέρα από κάθε φαντασία. Πάρτε την υπευθυνότητα για να δημιουργήσετε την δική σας ζωή και να βρείτε την δική σας ευτυχία, γιατί εκεί βρίσκεται η μαγεία. Δεν υπάρχουν πλέον ηγέτες. Τώρα πρέπει να μάθετε να οδηγείτε τον εαυτό σας. Αυτή είναι η μαγεία του δεύτερου κύματος ενδυνάμωσης. Κινηθείτε από το ακολούθα τον ηγέτη, στο ακολούθα τον εαυτό σου. Πάρτε από αυτά που λέμε μόνο τα κομμάτια που αντηχούν μέσα στην δική σας καρδιά και βρείτε μια πρακτική χρήση για αυτά στην ζωή σας. Αυτή είναι η μαγεία των δημιουργών (Σ. Μ. που εσείς είστε ).
Καθώς το Ταμπλό Παιχνιδιού συνεχίζεται, θα βρείτε ότι τα πράγματα αλλάζουν. Θα βρείτε αποδείξεις της αναπτυξιακής διαδικασίας για την οποία σας μιλήσαμε. Μοιραστείτε την μεταξύ σας. Γράψτε για αυτήν. Ζωγραφίστε τους πίνακες. Τραβήξτε φωτογραφίες. Παίξτε μουσική. Γράψτε βιβλία. Μοιραστείτε την μεταξύ σας με οποιαδήποτε μορφή μπορείτε, γιατί όταν προσκρούετε μέσα σε αυτήν την Παγκόσμια Ενέργεια, θα βρείτε νέα πράγματα να έρχονται μέσα στην καρδιά σας, γιατί έχετε ενεργοποιήσει τις κρυσταλλικές πύλες. Αυτό έχει αρχίσει και είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς. Μπορούμε μόνο να σας πούμε ότι η ενέργεια της Εστίας και όλοι εκείνοι στο μέρος που με πρόθεση αφήσατε πίσω, βλέπουν την κάθε σας κίνηση με μεγάλη υπερηφάνεια. Γιατί όλα τα πλάσματα σε όλες τις διαστάσεις επηρεάζονται από αυτό που κάνετε τώρα. Ήδη κερδίσατε το Παιχνίδι και τώρα επιλέγετε να το πάτε σε νέα επίπεδα. Σε λέξεις αυτό σημαίνει κάτι πολύ βαθύ για τον Φύλακα (τον Στηβ), μοιραζόμαστε τώρα αυτά μαζί σας. Ο Θεός να σας ευλογεί. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.
Να ξέρετε ότι ο άνεμος είναι στην πλάτη σας. Εξασκείστε την τέχνη της χαριτωμένης αποδοχής και αφήστε την να εισχωρήσει, γιατί διαλέξατε να είστε εκείνοι που θα φέρουν την ενέργεια εμπρός. Καλώς ήλθατε στην Εστία. Σας αφήνουμε τώρα με μόνο 3 προτάσεις :
Φερθείτε ο ένας στον άλλο με σεβασμό μέγιστου μεγαλείου. Τρέφετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία. Να γνωρίζετε ότι παίζετε ένα θαυμαστικό Παιχνίδι και η όλη ιδέα είναι να διασκεδάσετε, και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Δήμητρα Κοντάκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!