Φεβρουάριος 2003

Αρμονικές
Χάρη σε ταραχώδεις καιρούς

 

Από τον Steve:

Ήμαστε υπερήφανοι που γιορτάζουμε την έβδομη επέτειο των Φάρων του Φωτός. Με τιμά πραγματικά να μπορώ να παίζω αυτόν τον υπέροχο ρόλο. Πρόσφατα η Μπάρμπαρα και εγώ ξεκινήσαμε το ταξιδιωτικό μας πρόγραμμα για το 2003. Και οι δύο μας απολαμβάνουμε να συνδεόμαστε με τους Εργάτες του Φωτός σε ολόκληρο τον κόσμο και στα αλήθεια λατρεύουμε αυτό που κάνουμε. Ύστερα από το πρώτο ταξίδι μας στη Μασαχουσέτη, σταματήσαμε στην Ατλάντα για υπογραφή βιβλίων και μια τηλεοπτική συνέντευξη, μετά επιστρέψαμε σπίτι για λίγες μέρες προτού πάμε στην Ατλάντα για ένα σεμινάριο.

Κατά την επιστροφή μας στο σπίτι, αρρώστησα με τη χειρότερη περίπτωση γρίπης δονήσεων που είχα βιώσει ποτέ. Ήταν η ”επιπλέον γρίπη δονήσεων” όπως την ονόμασα, επειδή είχα επίσης υψηλό πυρετό και ήμουν στα αλήθεια έξω από αυτό. Σπάνια αρρωσταίνω , οπότε αυτό ήταν πολύ ασυνήθιστο για εμένα. Το να είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι , ανήμπορος είτε να εργαστώ είτε να κοιμηθώ, διαπίστωσα ότι είχα άφθονο χρόνο να συλλογιστώ πως ήρθα σε αυτή τη κατάσταση. Σαν μεταφυσικός, τείνω να ψάχνω για βαθύτερο νόημα σε όλα τα πράγματα. Συνήθως , εδώ είναι που το Γρουπ γελάει μαζί μου και λέει , ”μερικές φορές μια κούπα καφές είναι απλά μια κούπα καφές”! Περίμενα αυτή την ανταπόκριση από εκείνους αλλά αυτή τη φορά το Γκρουπ με υποχρέωσε δείχνοντάς μου την προέλευση αυτής της ασθένειας. Με πήγαν πίσω μόλις λίγες μέρες, στο σεμινάρια που είχαμε παρευρεθεί στο Attleboro , της Μασαχουσέτης, όπου μιλούσα για την Πέμπτη διάσταση και τη νέα μας σχέση με το χώρο και το χρόνο. Ένα από τα σημεία που επισήμανα ήταν ότι η χρονική καθυστέρηση στις δημιουργίες μας είναι πολύ μικρή. Τα πράγματα μπαίνουν στη πραγματικότητά μας πολύ γρήγορα μετά τη πρώτη σκέψη, και πρέπει να έχουμε στα αλήθεια κατά νου τι επιτρέπουμε να διαμείνει μέσα στις σκέψεις μας.

Σύντομα μετά από αυτό, μου θύμισαν άλλη μια σύντομη στιγμή, όταν εξηγούσα ένα από τα δώδεκα παραδείγματα της διευκόλυνσης. Ήταν το τέταρτο παράδειγμα που διαβάζετε : ”Σαν θεραπευτές, πρέπει να καταλάβετε ότι η ασθένεια δεν είναι πάντοτε σημάδι ότι κάτι πάει λάθος. Είναι στιγμές που η ασθένεια διευκολύνει την αλλαγή και ο ρόλος σας είναι αυτός της διευκόλυνσης της διαδικασίας. Δείτε επίσης ότι η ασθένεια είναι μόνο ένα στάδιο της υγείας. Δουλέψτε με όλα τα στάδια για να δημιουργήσετε περιβάλλοντα όπου είναι πιθανή εάν επιλεγεί.” Καθώς μιλούσα για αυτό το σημείο, μια σύντομη ανάμνηση είχε πετάξει από το μυαλό μου από μια περίοδο πολλά χρόνια πριν όταν είχα τη γρίπη και πέρασα δυο ημέρες στο κρεβάτι , όπου ξεκουραζόμουν και έβλεπα ταινίες. Παρότι αυτή η σκέψη δεν είχε εκφραστεί με λέξεις, είπαν ότι η ασθένεια είχε τεθεί σε κίνηση εκείνη ακριβώς τη στιγμή από το αιθερικό βασίλειο. Η σκέψη αυτής της εμπειρίας, ανάμεικτη με το ευχάριστο συναίσθημα μιας αγαπημένης ανάμνησης, είχε τοποθετηθεί στην ουρά της δημιουργίας εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Αυτό ήταν το αιθερικό κομμάτι της ασθένειας, τοποθετημένο στους αιθέρες από τις σκέψεις μου.

Την ημέρα μετά το σεμινάριο, είχαμε μια μέρα κενή και αποφασίσαμε να δούμε τα αξιοθέατα. Η αγαπητή μας φίλη Νάνσυ Μοτ μας πήγε να δούμε ένα από τα αρχοντικά της Νέας Αγγλίας στο Νιούπορτ του Ροντ Αίλαντ, και περιπλανηθήκαμε στο αρχοντικό με μια ομάδα τουριστών. Με τη βοήθεια του Γκρουπ, θυμήθηκα ότι είχα αντιληφθεί ένα μικρό κορίτσι περίπου 7 ετών, με ένα βαθύ βήχα, και σκεφτόμουν πόσο ασυνήθιστο ήταν τόσο βαθύς βήχας να βγαίνει από ένα τόσο μικρό παιδί. Καθώς μου απεικόνιζαν αυτά , έχοντας φυτέψει τη σκέψη στους αιθέρες, ήμουν μετά στην ακμή, το Γκρουπ μου έδειξε πώς είχα ακολουθήσει εκείνο το νεαρό κορίτσι στη κεντρική σκάλα και είχαμε σύρει και οι δυο τα χέρια μας στο κάγκελο, δίνοντάς μου την ευκαιρία να πάρω τα μικρόβια που θα φιλοξενούσαν τη δημιουργία μου. Εκείνη τη στιγμή, η δημιουργία πέρασε από τους αιθέρες στο φυσικό, καθώς οι σπόροι της ασθένειας είχαν τώρα φυτευτεί ισχυρά στη βιολογία μου.

Μετά την επιστροφή στο σπίτι, είχα έναν ιό τόσο ισχυρό που δεν μπορούσα ούτε τηλεόραση να παρακολουθήσω. Στα πέντε χρόνια που κάνω προσωπικές συνεδρίες, ήταν η πρώτη φορά που έπρεπε να ακυρώσω και να επαναπρογραμματίσω συνεδρίες. Η Μπάρμπαρα κάλεσε τους ανθρώπους που εμπλέκονταν και τους προγραμμάτισε ξανά για τρείς μέρες μετά. Για μια ακόμη φορά, το να δουλεύεις στη μεταφυσική κοινότητα έχει ειδικά οφέλη, και ήμουν συγκλονισμένος με τις προσφορές θεραπείας με πολλές λεπτομέρειες. Με τιμούσε αλλά ήξερα ότι ήμουν στην επιδιόρθωση. Παρατήρησα πως οι δάσκαλοι θεραπευτές βγήκαν από το ξυλουργείο όπου τους δινόταν μια ευκαιρία να προσφέρουν τη θεραπεία τους. Επίσης παρατήρησα ότι σχεδόν όλοι τους υπέθεσαν ότι υπήρχε κάτι λάθος και κλειδωμένο για ένα βαθύτερο νόημα, όπως είχα αρχικά. Αστείο το πώς σκεφτόμαστε εμείς οι άνθρωποι.

Μέσα σε δυο ημέρες άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου, και ο αγαπητός , γενναιόδωρος σύντροφος που είμαι , μοιράστηκα ανιδιοτελώς τα μικρόβιά μου με την Μπάρμπαρα, που σε σύντομο χρονικό διάστημα ήταν και εκείνη στο κρεβάτι και ακουγόταν πολύ σαν το επτάχρονο κορίτσι που συναντήσαμε στο αρχοντικό. Πήγα στο γραφείο μου για πρώτη φορά μετά από δυο μέρες και κοίταξα τα e-mail μου. (Όσοι από εσάς με ξέρετε καλά τώρα ξέρετε στα αλήθεια πόσο άρρωστος πρέπει να ήμουν!) Ήμουν περιχαρής με όλα τα e-mail που είχα λάβει από ανθρώπους που μου εύχονταν περαστικά, στέλνοντάς μου θεραπευτικές σκέψεις και παρέχοντάς μου τις υπηρεσίες τους ως θεραπευτές. Επίσης εξεπλάγην στο πως βγήκε στο κόσμο τόσο γρήγορα! Μετά συνάντησα ένα e mail από φίλους στην Ολλανδία, το θέμα του οποίου έλεγε μόνο ”ασθένεια”. Ήταν σύντομο και γλυκό. Πολύ απλά έλεγε :

Αγαπητέ Στιβ,

Έμαθα ότι είσαι άρρωστος. Απόλαυσε το χρόνο που είσαι άρρωστος, συνήθως αυτός είναι ο χρόνος να σκεφτείς τα πράγματα. Μην ανησυχείς για τις δραστηριότητες του σήμερα ή του αύριο, απλά απόλαυσε τη στιγμή. (παρά το ότι η αντοχή των συμπτωμάτων μπορεί να απαιτεί κάποια υπομονή). Αλλά φυσικά σου ευχόμαστε να αναρρώσεις γρήγορα και με χάρη,

Αγάπη και Φως
Fokje και Peter

 

Με κάποιο τρόπο, όταν διάβασα αυτές τις λέξεις, μου έδωσε μια βαθύτερη κατανόηση ότι τελικά, το φλιτζάνι του καφέ είναι μόνο ένα φλιτζάνι καφέ. Παρά το ότι ήμουν ξεκάθαρα στην επιδιόρθωση, απόλαυσα τις υπόλοιπες μέρες που είχα, καθώς ανάρρωνα από το βήχα και τα συμπτώματα του κρυολογήματος τα οποία ήταν απομεινάρια της γρίπης των δονήσεων. Για πρώτη φορά, απόλαυσα την εμπειρία του απλά να είμαι, χωρίς να κρίνω, και όσο το δυνατόν πιο μακριά από ένα ”βαθύτερο” νόημα, δεν βρήκα ποτέ άλλο εκτός από το γεγονός ότι χρειαζόμουν περισσότερη ξεκούραση και έδωσε στο Γκρουπ την ευκαιρία να απεικονίσει για μια ακόμη φορά τη διαδικασία των δυο βημάτων του πως φέρνουμε τα πράγματα σε μια φυσική πραγματικότητα. Πιο κάτω θα βρείτε πως παίρνουν αυτήν τη διαδικασία και την κάνουν να ισχύει σε άλλες περιοχές δημιουργίας της πραγματικότητάς μας.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Σας χαιρετάμε με τις αναμνήσεις τις Εστίας, γιατί είναι η υψηλότερή μας δυνατότητα να σας βοηθήσουμε να εν- θυμηθείτε την μεγαλειότητά σας και να πάρετε τη δύναμή σας. Το πλέγμα της ανάβασης παίρνει τώρα τη τελική του μορφή καθώς γίνονται οι τελικές συνδέσεις. Αυτό γίνεται αισθητό από όλους σας αυτήν ακριβώς την στιγμή και θα γίνει ξεκάθαρα ορατό καθώς κοιτάτε πίσω σε αυτήν τη στιγμή από την ολική ιστορία της ανθρωπότητας. Σας παρακαλούμε καταλάβετε επίσης ότι κάποιοι που πιστεύουν ότι είναι υπεύθυνοι νιώθουν τους εαυτούς τους να εγκαταλείπουν το πλέγμα και μπορούν εύκολα να αντιδρούν υπερβολικά. Σας παρακαλούμε μην τους κρίνετε ή τους εαυτούς σας καθώς όλοι αυτοί απλά δουλεύουν για ένα σύστημα πεποιθήσεων των πραγματικοτήτων των κατώτερων δονήσεων από το οποίο εσείς εξελίσσεστε. Αντί αυτού, σας ζητάμε να αδράξετε αυτή την ευκαιρία για να ελέγξετε και να ξεκαθαρίσετε το ίδιο σας το σπίτι και την ίδια σας τη καρδιά από τις ψευδαισθήσεις του τρόπου σκέψης σε τρεις διαστάσεις

Γνωρίσματα της 5ης Διάστασης

Η πραγματικότητα είναι ότι εσείς είστε πλήρως υπεύθυνοι για την πραγματικότητά σας σε κάθε στιγμή. Εάν βλέπετε τις ειδήσεις της ημέρας και σκέφτεστε ότι είστε μέρος αυτού που βλέπετε , η δύναμή σας ως δημιουργός δημιουργεί στη στιγμή αυτή τη πραγματικότητα. Στις ανώτερες δονήσεις της 5ης διάστασης, όλες οι δυνάμεις της δημιουργικότητάς σας έχουν αυξηθεί δραστικά. Ακόμη και καθώς το πλέγμα της ανάβασης τώρα συνδέεται και μετακινείται στη νέα του τοποθεσία, το κάνει μόνο για να σας βοηθήσει να κρατήσετε την αληθινή σας δύναμη ως δημιουργοί ενώ είστε ακόμη στη φούσκα της βιολογίας στην οποία κατοικείτε. Σας παρακαλούμε να είστε ενήμεροι ότι όλες οι δυνάμεις της δημιουργίας σας έχουν ενισχυθεί τις τελευταίες ημέρες. Σας παρακαλούμε επίσης να είστε ενήμεροι ότι όλες οι δυνάμεις της δημιουργίας όλων των ανθρώπων έχουν αυξηθεί επίσης, γιατί δεν είναι δυνατό να προχωρήσει ο ένας χωρίς τους άλλους. Είναι, ως εκ τούτου, αυτό που σας λέμε ότι η συνειδητή χρήση των δυνατοτήτων σας σαν δημιουργοί είναι απαραίτητη τώρα. Αυτό είναι το κάλεσμά σας για το Φως. Σαν Εργάτες του Φωτός, έχετε τη πρόθεση να σπείρετε το φως σκόπιμα από την Εστία με κάθε ευκαιρία. Αυτή η ευκαιρία είναι τώρα πριν από εσάς με ένα μεγάλο τρόπο.

Σας ζητάμε να δημιουργήσετε πρώτα τη πραγματικότητα στην ίδια σας την καρδία από την ίδια σας την καρδιά και να την ακτινοβολείτε έξω στο κόσμο γύρω σας. Ξεκινήστε πρώτα με το να δημιουργείτε το υψηλότερο και το καλύτερο για τον εαυτός σας, επειδή είναι μετά που θα σας αξιοποιήσει περισσότερο το Σύμπαν.

Συγχώνευση Πραγματικοτήτων

Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι τώρα είναι μια στιγμή όπως ποτέ πριν για να καταλάβετε τη ροη της Συμπαντικής Ενέργειας. Η Συμπαντική Ενέργεια είναι η ενέργεια που διαπερνά όλα τα πράγματα και είναι παρούσα ακόμη και όταν όλες οι μορφές ενέργειας έχουν απορροφηθεί από το κενό. Το να είσαι η ενέργεια , η Συμπαντική Ενέργεια είναι από φύση του να είσαι σε διαρκή κίνηση. Με τη παρατήρηση της κίνησης, θα συνειδητοποιήσετε ότι σε όλα τα πράγματα που έχετε επιλέξει καθώς τοποθετείτε τον εαυτό σας στη ροή της Συμπαντικής Ενέργειας και όταν είστε αντίθετοι σε αυτό. Στις ανώτερες δονήσεις της 5ης διάστασης, η ροή της Συμπαντικής Ενέργειας και η ευθυγράμμιση σας μαζί της θα γίνει πιο σημαντική από ότι ξέρετε τώρα. Σας ζητάμε, ως εκ τούτου, να ξεκινήσετε να την παρατηρείτε και να συγκρίνετε όλες σας τις πράξεις, προσωπικά και συλλογικά, με τη Συμπαντική Ενέργεια.

Η Συμπαντική Ενέργεια είναι άπειρη, ως εκ τούτου, μιας και έχετε πεπερασμένη μορφή, δεν είναι δυνατό για εσάς να κατανοήσετε πλήρως κάτι τόσο απλό όσο η Συμπαντική Ενέργεια. Είναι εξαιτίας αυτού του γεγονότος που εμείς θα το περιπλέξουμε αρκετά ώστε να το καταλάβετε. Η Συμπαντική Ενέργεια είναι η βάση όλων των πραγμάτων στον κόσμο και το παιχνίδι σας. Μοιάζει με ένα φύλλο που κρέμεται από μια κλωστή : εάν σπρώξετε με το δάχτυλό σας τη μια πλευρά του φύλλου, θα υπάρχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση, που θα φαίνεται απλά σαν μια διόγκωση την άλλη πλευρά του φύλλου. Αυτός είναι ο μηχανισμός αυτού που αποκαλείτε ”ο Νόμος του Αιτίου και του Αποτελέσματος”. Το αίτιο ήταν το ότι σπρώξατε με το δάχτυλό σας το φύλλο , και το αποτέλεσμα ήταν η διόγκωση ή η προεξοχή στην άλλη πλευρά. Επίσης, όταν δημιουργήθηκε το παιχνίδι σας, εσείς, ως Άπειρα Όντα, πήρατε μορφή σε πεπερασμένα σώματα. Αυτό προκάλεσε μια αντίδραση στη Συμπαντική Ενέργεια που θα είναι σε επίδραση όσο υφίσταται το παιχνίδι σας. Η Συμπαντική Ενέργεια είναι, ως εκ τούτου, πάντα σε κίνηση για να αναμείξει μαζί αυτό που διαχωρίστηκε προκειμένου να παίξετε το παιχνίδι σας σε ένα πεδίο πολικότητας. Ως εκ τούτου, από τη δική σας προοπτική, η δράση της Συμπαντικής Ενέργειας είναι η δράση της συγχώνευσης.

Στο πεδίο της πολικότητας ή της δυαδικότητας στο οποίο παίζετε το παιχνίδι σας, βλέπετε τους εαυτούς σας σαν διαχωρισμένους ο ένας από τον άλλον, όταν, στην πραγματικότητα, δεν είστε. Κάθε πράξη του κάθε ανθρώπου σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει μια επίδραση σε κάθε άλλον άνθρωπο. Είστε στην ουσία ένα Ον που συμπεριφέρεται σαν ξεχωριστά άτομα. Αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού, επειδή είναι αυτή η ατομικότητα που επιτρέπει στο Θεό με άπειρη μορφή να δει τον εαυτό του. Είναι αυτή η ατομικότητα που σας δίνει τον ορισμό που αποκαλείτε ”Θεό”.

Σας παρακαλούμε καταλάβετε ότι έχετε ένα πρόβλημα με την πραγματικότητα : νομίζετε ότι είναι πραγματική. Είστε , όντως, όλοι κομμάτι ο ένας του άλλου και δεν είστε χωρισμένοι, όπως σας λένε τα μάτια σας. Καθώς έχετε τώρα κινηθεί στην 5η διάσταση, το οποίο είναι περισσότερο εμφανές από άλλοτε πριν, ως εκ τούτου, πράξεις που ρέουν ενάντια στην κίνηση της ανάμειξης της Συμπαντικής Ενέργειας θα δημιουργήσει περισσότερο μια διόγκωση ή αντίδραση με ακόμη και εκείνες οι ίδιες πράξεις μόλις δέκα χρόνια πριν. Υπάρχει λιγότερη ανοχή για την λανθασμένη κατεύθυνση της ενέργειας εξαιτίας της εξέλιξής σας. Σας λέμε ότι ακριβώς τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι σκέψεις που βρίσκονται μέσα στην καρδιά σας κάνουν περισσότερη διαφορά στην συλλογική συνείδηση από ότι μπορεί να προβλέψει ο καθένας.

Η Κρυσταλλική Ενέργεια διεισδύει στην πραγματικότητά σας τα τελευταία δύο χρόνια. Έχει βοηθήσει στο να παρέχει μια βάση για εσάς για να κινηθείτε σε ανώτερες δονητικές καταστάσεις. Για πολλούς από εσάς έχει βοηθήσει πολύ. Έχει επίσης απειλήσει μερικούς που προσπαθούν απελπισμένα να προσκολληθούν στους παλιούς τρόπους. Προς το παρόν, μερικοί δείχνουν αντίσταση με πολλούς δημόσιους τρόπους. Σας παρακαλούμε καταλάβετε ότι παρά το ότι αυτά συμβαίνουν γύρω σας, δεν χρειάζεται να παίξετε αυτό το μέρος του παιχνιδιού.

Αρμονική απήχηση

Διατηρείστε τη σύνδεση με όλους τους άλλους πρώτα και πάνω από όλα στην προσωπική σας πραγματικότητα και οι ατομικές σας πράξεις θα σας τοποθετήσουν ισχυρά στην ροή της Συμπαντικής Ενέργειας. Αυτό το αποκαλούμε ”η Τέχνη των Αρμονικών”. Άνθρωποι σε συμφωνία με τη σκέψη σας έχουν δονήσεις στην ίδια τιμή με τις δικές σας. Για να το θέσουμε αλλιώς, είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο. Εκείνοι που δεν είναι στο επίπεδό σας είναι διαφορετικοί από εσάς, και η πρώτη ανθρώπινη αντίδραση είναι να βρει ελαττώματα σε εκείνους έτσι ώστε να έχετε μια αναφορά για την εμπειρία του να είστε σε διαφορετικά επίπεδα. Αυτό επίσης υπηρετεί το να πιστοποιεί το επίπεδο του καθενός. Από το να προσπαθούν να αλλάξουν τις δονήσεις τους ή τις δικές σας, είναι πολύ ευκολότερο να βρείτε μια αρμονική απήχηση μεταξύ των διαφορετικών επιπέδων. Άπαξ και αυτό το ένα σκέλος είναι σε θέση που συνδέει το επίπεδό σας των δονήσεων με το δικό τους, αρχίζετε και οι δύο να βλέπετε περισσότερο τις ομοιότητες από τις διαφορές.

Τοποθετώντας τον εαυτό σας σε αρμονική απήχηση με άλλους ανθρώπους σας τοποθετεί στη ροή της Συμπαντικής Ενέργειας. Έπειτα, ακόμη και εάν ο κόσμος μοιάζει να θρυμματίζετε και να καταρρέει, δεν θα σας αγγίζει. Θα περπατάτε μέσα από τα πεσμένα συντρίμμια και δεν θα σας αγγίζει επειδή δεν θα είναι μέρος της πραγματικότητάς σας. Εμείς ως εκ τούτου σας ζητάμε να μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε, βλέπετε ή ακούτε. Δημιουργείστε την ανώτερη πραγματικότητά σας, δουλεύοντας με αρμονικές, και θα διαδοθεί σε όλους όσους είναι γύρω σας.

Τις τελευταίες ημέρες πολλοί από εσάς συγκεντρώνεστε για να προσευχηθείτε για ειρήνη. Σας λέμε ότι αυτό είναι αξιοθαύμαστο και ότι κάθε φορά που συγκεντρώνεστε μαζί με μια συνδυασμένη πρόθεση, κάνετε τη διαφορά στο κόσμο σας. Θα σας παρέχουμε κάποιες προτάσεις για να το κάνετε αυτό στις υψηλότερες δονήσεις της 5ης διάστασης. Σας παρακαλούμε καταλάβετε , το σύμπαν δεν καταλαβαίνει τις αρνητικότητες. Αυτό είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργήθηκε από το πέπλο, χρήσιμο όταν ζεις σε ένα πεδίο πόλωσης. Αρνητικότητας δεν υπάρχουν εκτός της δυαδικότητας. Όσο και εάν αγαπάτε τον κόσμο, σας λέμε ότι με κάποιους τρόπους η ίδια η Ειρήνη είναι μια αρνητική έννοια. Η Ειρήνη είναι η έλλειψη της διχόνοιας και του πολέμου. Η ίδια η έλλειψη είναι μια ψευδαίσθηση της πολικότητας, και μέσα στην 5η διάσταση, που τώρα διαμένετε, η έννοια της Αρμονίας θα μπορούσε να είναι πιο χρήσιμη.

Η έννοια της Αρμονίας τιμά την σύνδεση με όλα τα πράγματα και όλους τους ανθρώπους. Αυτό σχετίζεται με το υψηλότερο πρωταρχικό μάθημα της ζωής της Χάρης. Όταν κάποιος κατέχει το μάθημα της ζωής της Χάρης, σημαίνει ότι πορεύονται σε πλήρη αρμονία με όλα τα πράγματα γύρω τους. Αυτοί είναι πραγματικά ισχυροί άνθρωποι, γιατί απορροφούν από την αρμονία των πάντων και όλων όσων συναντούν. Εξασκώντας την αρμονία και τη χάρη επίσης σας τοποθετεί ισχυρά στην ροή, καθώς τιμάται και μιμείστε την κίνηση της ανάμειξης της Συμπαντικής Ενέργειας.

Πράξη Ενεργοποίησης Πρόθεσης

Η άλλη πρόκληση είναι πως όταν προσεύχεστε για την ειρήνη και διαδηλώνετε για την ειρήνη, δεν υπάρχει πράξη πίσω από αυτό που διατηρεί αυτή τη δέσμευση σε κίνηση μετά από την αρχική πράξη. Ως εκ τούτου, στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη, μια ειρηνική κίνηση δεν θα μοιάζει ποτέ να κερδίζει ορμή με τον τρόπο τον οποίο συνήθιζε μόλις λίγα χρόνια νωρίτερα. Το να διαδηλώνετε και να στέκεστε και να υπολογίζεστε για την ειρήνη δεν θα έχει την ίδια επίδραση όπως είχε στο παρελθόν. Σας ζητάμε, ως εκ τούτου, να εφαρμόσετε την τέχνη των αρμονικών σε ατομικό επίπεδο με το να βρίσκετε τρόπους συνειδητά να επιτύχετε αρμονική απήχηση με αυτούς που έχετε δυσκολίες. Εάν υπάρχει διχόνοια στο κόσμο σας σε οποιαδήποτε περιοχή, πάρτε την πάνω σας για να μελετήσετε τις μεθόδους και τους τρόπους ζωής αυτών που μοιάζουν να είναι σε διχόνοια μαζί σας. Μελετήστε τους και κερδίστε μια κατανόηση των πεποιθήσεών τους. Ακόμη και εάν το επίπεδό σας είναι διαφορετικό και οι πεποιθήσεις σας είναι διαφορετικές, αυτό το αρμονικό σκέλος μπορεί να γεφυρώσει ένα πολύ πλατύ κενό. Με το να υιοθετήσετε ένα παγκόσμιο γνώρισμα εμπρός στην ανθρωπότητα, σύντομα θα καταλάβετε ότι είστε, τελικά, πιο κοντά από ότι ξέρετε.

Το αστείο είναι στη πραγματικότητα σε εσάς. Με όσο πόλεμο όσο έχετε βιώσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σας λέμε ότι εάν γινόταν επαφή με αυτό που αποκαλείται εξωγήινη φυλή από όντα ενός διαφορετικού παιχνιδιού, οι άνθρωποι του πλανήτη Γη θα ενώνονταν στη στιγμή μαζί ως ένα και εύκολα θα διαγράφατε όλες τις νοητές γραμμές που έχετε τοποθετήσει στην άμμο και υπερασπίζεστε τόσο υπερήφανα. Μετά, υπερήφανοι γήινοι θα στέκονταν με το κεφάλι ψηλά, ώμο με ώμο, αδερφός δίπλα σε αδερφό, και οι γραμμές θα διαλύονταν.

Εφαρμόστε την τέχνη των αρμονικών και μελετήστε εκείνους στη Γη τους οποίους δεν καταλαβαίνετε. Με το να εκπαιδεύετε τον εαυτό σας, θα ανυψώσετε την δόνηση. Όπως είπε μια φορά ο Εργάτης του Φωτός που ονομαζόταν Αινστάιν : ”δεν είναι δυνατό να λύσεις ένα πρόβλημα στο ίδιο επίπεδο στο οποίο δημιουργήθηκε” . Πρώτα αυξήστε τη δική σας δόνηση, κάνοντας καλύτερη χρήση των γνωρισμάτων της 5ης διάστασης που προς το παρόν σε περιβάλλουν. Κάντε το αυτό με το να εκπαιδεύετε τους εαυτούς σας στις πεποιθήσεις, τις συνήθειες και τις ανάγκες αυτών που μοιάζουν να είναι αντίθετοί σας. Μετά θα βρείτε τα ηχηρά αρμονικά και θα βρείτε τα σκέλη του Φωτός που σας συνδέουν με αυτούς. Άπαξ και συνδεθούν αυτά τα αρμονικά σκέλη, όλοι θα αρχίσουν να βλέπουν την απαρχή της αληθινής συνειδητής ένωσης να αναπτύσσετε στο πλανήτη Γη. Καθώς αυτό εξελίσσεται, δεν θα υπάρχει χώρος για πόλεμο ποτέ ξανά.

Το έργο των Εργατών του Φωτός είναι πιο σημαντικό τώρα από ποτέ πριν. Πολλοί από εσάς έχετε περάσει πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες μόνο για να τοποθετήσουν τον εαυτό τους εδώ ακριβώς αυτή τη διατομή του χρόνου και του χώρου. Είστε εδώ για να κάνετε τη διαφορά σε αυτό το πλανήτη. Σας θυμίζουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι με το να δημιουργείτε αρμονία μέσα στην ίδια σας την καρδιά και στην ίδια σας την πραγματικότητα. Είναι στην σπουδαιότερη πραγματικότητά μας να σας θυμίζουμε να συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να ανατρέφετε ο ένας τον άλλον, και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Παναγιώτα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!