Δεκέμβριος 2009

Το τελικό τεταρτημόριο
Η τελική προσέγγιση του 2012

 

Από τον Steve:

Τώρα λένε πως για άλλη μια φορά έχουμε αλλάξει το μονοπάτι μας κι αυτό είναι μιαν άλλη έκβαση από το πώς θα μπορούσε να είναι αρχικά. Το έτος 2010 φέρει την τελική προσέγγιση στο θαύμα του 2012. Τα επόμενα 3 χρόνια θα θέσουμε την ενέργεια για τα επόμενα 1,000 χρόνια. Το γκρουπ μίλησε για μια αντίστροφη μέτρηση και είπαν πως κάθε σημείο που πυροδοτεί έντονη αντίδραση, κανονικά θα γιορτάζει. Αυτό ήρθε ως πληροφόρηση τον Ιανουάριο του 2001. Την ημερομηνία 01/01/01 την έχουμε ήδη περάσει και αναρωτήθηκα γιατί τότε δεν μου είπαν νωρίτερα γι’ αυτή την ημερομηνία ώστε να μπορέσω να την γιορτάσω. Είπαν πως δεν υπήρχε πρόβλημα καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι στη Γη γιόρτασαν αυτή την ημερομηνία ήδη. Είχαμε την πρώτη μας συνάντηση στις 02/02/02 στο Τορόντο του Καναδά. Θα γιορτάσουμε την αρχή του τελευταίου τεταρτημόριου στις 10/10/10. Διοργανώνουμε κάτι ειδικό και το μόνο που μπορώ να πω σε αυτό το σημείο είναι πως είναι έτοιμο να προχωρήσει. Παρακολουθήστε για λεπτομέρειες που θα έρθουν σύντομα αλλά οπουδήποτε και να είστε μπορείτε να γιορτάσετε αυτή την ημέρα. Πραγματικά κάνει τη διαφορά.

Τώρα όταν ρωτήσατε σχετικά με το 2012, το γκρουπ απάντησε διαφορετικά απ’ ότι συνήθιζε να κάνει. Ακόμη κι αν λένε πως πολύ λίγα θα συμβούν πραγματικά εκείνη την ημέρα, εξηγούν ότι θα αρχίσει η επίστρωση του νέου ολογράμματος της Γης. Είναι έκπληξη για το πώς η ανθρωπότητα κατάφερε να φτάσει τόσο μακριά και είπαν ότι είναι τόσο περήφανοι για εμάς. Κρατηθείτε, ξεκινάμε!

Σε όλη την οικογένειά μας. Να έχετε υπέροχες διακοπές και θα σας δούμε τον επόμενο χρόνο.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Υπάρχει ένας λόγος στο συγχρονισμό της ύπαρξής σας εδώ σ’ αυτόν τον πλανήτη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πολλοί από εσάς έχουν φέρει στη Γη τις πληροφορίες που ήταν πολύ σημαντικές να υπάρχουν σε αυτή την εξελικτική συμβολή του χρόνου και χώρου. Πολλοί από εσάς θεωρούν ότι θα υπάρξει μια ολική αλλαγή στον πλανήτη το έτος 2012 και θέλατε να ήσασταν εδώ για να είσαστε μέρος αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Πολλοί από εσάς προσδοκούσαν μια σημαντική οπισθοδρόμηση στο έτος 2000 και θελήσατε να είστε εδώ και γι’ αυτό επίσης. Το έχετε καταφέρει! Κάθε ένας από εσάς κρατήσατε αυτό το ραντεβού με τον χρόνο. Είσαστε στο σωστό χώρο τη σωστή στιγμή γι’ αυτό που ήρθατε να κάνετε. Πολλοί από εσάς ακόμη προσπαθούν να βρουν τί ακριβώς είναι αυτό αλλά εμπιστευθείτε από που θα εν-θυμηθείτε. “Πώς αυτό μοιάζει και πώς θα καταφέρω να ζήσω μέσα σε αυτό;” Εσείς οι άνθρωποι είσαστε τόσο αστείοι! Κάνετε ερωτήσεις, παίρνετε ιδέες από την Εστία και τις προεκτείνετε στον κόσμο σας.

Αντίστροφη μέτρηση για την ανάληψη

Ας μιλήσουμε για την επικάλυψη του χρόνου στον πλανήτη σας επειδή είναι ένα από τα κρίσιμα κομμάτια που όλοι σας θα εξετάζεστε τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτό το επερχόμενο διάστημα γίνεται πολύ σημαντικό.

Όπως ξέρετε, έχουμε μιλήσει για την αντίστροφη μέτρηση προς την ανάληψη που θα γίνει κάποια στιγμή. Στην αρχή άρχισε ως κοσμικό αστείο. Μέρος του λόγου για αυτό ήταν απλά ότι το έτος 2012 θεωρήθηκε για πολύ καιρό πως θα ήταν το τέλος του πλανήτη και το τέλος της καταγραμμένης ιστορίας. Οι προθέσεις σας ήταν να κινήσετε όλο αυτό σε άλλη διάσταση – πολλοί από εσάς το έχετε ονομάσει 5η διάσταση, την ανάληψη ή την νέα χρονική στιγμή της Γης. Σας έχουμε πει λίγο σχετικά για το πώς αυτό φαίνεται από τη δική μας προοπτική, σχετικά με το μονοπάτι που δημιουργείτε και ξεκινάει μεταξύ των αυτιών σας. Είσαστε εκείνοι που δημιουργείτε το μονοπάτι λίγο πριν το πόδι αγγίξει το έδαφος και έχετε σίγουρα σχεδιάσει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αλλά εδώ είναι το ενδιαφέρον σημείο. Οι φόβοι σας για το 2012 ήταν σωστοί. Στην πρώτη εκδοχή του Παιχνιδιού, το έτος 2012 για τον πλανήτη Γη θα ήταν και το τέλος από μια άποψη. Είχε γραφεί ότι η Γη θα χαμήλωνε όλη την ενέργεια ζωής μεταξύ των ετών 2000 και 2012. Θα είχατε ξεκινήσει μια διαδικασία όχι μονάχα με σύγχιση, απογοήτευση και θυμό μεταξύ σας αλλά και με τη Γη. Είχε δεχθεί αυτή τη δόνηση, την είχε απορροφήσει μέσα από πολλές δυσκολίες με τα διάφορα μοτίβα εναλλαγής του καιρού, των σεισμών και των ηφαιστειακών δραστηριοτήτων. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανής στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού που προβλέψανε πολλοί. Μια νέα Λεμούρια ανατέλλει και σας λέμε ότι είναι το σύνολο που αρχίζει να ανυψώνεται.

Υπάρχει ακόμη κίνηση που θα πραγματοποιηθεί στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού που θα ασκήσει τεράστια επίδραση στον υπόλοιπο πλανήτη. Θα ανοίξει τις νέες πύλες της δημιουργίας κι εκείνη την περίοδο, πολλά συστήματα πεποίθησή σας θα πρέπει να διαλυθούν. Αυτό θα πρέπει να εμφανιστεί για να αρχίσει η εξέλιξη στο επόμενο επίπεδο, για να μπορέσετε να υποστηρίξετε μια ζωή μέσα στο νέο επίπεδο ύπαρξης. Τώρα, πώς μοιάζει αυτό; Σημαίνει πως θα αφήσετε τα σώματά σας; Σημαίνει πως ξαφνικά όλα θα είναι καλά; Όχι. Εμπιστευθείτε μας όταν σας λέμε πως η εξέλιξη της ανθρωπότητας δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Εργάζεστε πολύ καλά με τα θετικά και τα αρνητικά. Το πρόβλημα είναι ότι πάντοτε ονομάζετε το αρνητικό “κακό” και το θετικό “καλό”. Καθώς εξελίσσεστε στο επόμενο επίπεδο, θα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πως απλά δεν υπάρχει “σωστό” και “λάθος”. Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ του καλού και του κακού. Αντίθετα, είναι απλά ο τρόπος που ο καθένας σας αντιλαμβάνεται, φέρνει τη δική του αντίληψη στο δικό του κόσμο και αυτό είναι που προκαλεί τη διαφορά. Ένα μεγάλο μέρος των αλλαγών που πρόκειται να αρχίσετε να βλέπετε, θ’ ανοίξουν δυνατότητες που είχαν παλαιότερα κλείσει.

Το τελικό τεταρτημόριο – Το νέο θαύμα

Η τριετής περίοδος 2010, 2011, 2012 είναι το τελευταίο τεταρτημόριο αυτού που πρόκειται να δοκιμάσετε στον πλανήτη Γη ως παλιά ενέργεια. Ναι, ψάχνετε σημαντικές αλλαγές και κάποιες τις έχετε ήδη δει. Έχει προβλεφθεί από πολλά διαφορετικά κανάλια και με διάφορους τρόπους, πως αυτή η πληροφόρηση έρχεται και την περιμένετε. Αγαπητοί, αυτή είναι εκείνη η προσδοκία που αναγκάζει αυτή τη νέα εξελικτική διαδικασία να πραγματοποιηθεί.

Ας το εξηγήσουμε από μια διαφορετική προοπτική. Πολλοί από εσάς μας έχετε ρωτήσει τί ακριβώς θα συμβεί το έτος 2012. Εσείς ως άνθρωποι, ακόμη κι αυτή την ημέρα, δεν έχετε αποφασίσει ποιο κοσμικό γεγονός θα συμβεί. Κάποιοι σκέφτονται ότι πρόκειται να είναι την 21η μέρα του χειμερινού ηλιοστασίου. Κάποιοι από σάς πιστεύετε πως θα είναι την 31 Δεκεμβρίου και άλλοι την 1η, την 11η ή την 12η. Υπάρχουν πολλές συνδέσεις γι’ αυτό και πραγματικά για εμάς δεν έχει καμία διαφορά, γιατί η ανθρωπότητα ως σύνολο θα αποφασίσει εκείνο το βασικό μέρος. Όταν αποφασίζετε και εστιάζεστε σε ένα ενιαίο σημείο για το ποιο θα μπορούσε να είναι, η συλλογική ενέργεια όλων των ανθρώπων συγκεντρώνεται και επικεντρώνεται προς αυτό το σημείο. Θαύματα συμβαίνουν και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο συλλογικό θαύμα που θα έχει συμβεί ως τώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πρωταρχικά σας είχαμε πει ότι αυτό που θα συμβεί το έτος 2012, θα είναι εκείνο που εσείς τελικά θα αποφασίζατε γι’ αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς εσείς έχετε αυτά τα θαυμάσια κομμάτια και εσείς θα προσδοκούσατε την ανάληψη που θα παίρνει τη θέση της μεταξύ αυτων των κομματιών. Θα είχατε αυτές τις μεγάλες φωτιές στις ακτές, θα ταξιδεύατε στα βουνά ή με οποιονδήποτε τρόπο αποφασίσετε να το γιορτάσετε, θα καλοσωρίσετε τη νέα ενέργεια όπως το ήλιος που ανατέλλει στον ουρανό. Θα έχετε μιαν υπέροχη μέρα και την επόμενη από αυτή, μετά την αναρρίχησή σας στο βουνό ή το περπάτημά σας κατά μήκος του ωκεανού, θα επιστρέψετε στην εργασία σας. Αλλά τώρα υπάρχει ένα διαφορετικό διαστατικό επίπεδο που αρχίζει να φαίνεται.

Νέα σχέση με τον χρόνο

Υπάρχουν ακόμη μέρη σας που θα πρέπει να επιστρέψουν σε αυτή την παλιά ενέργεια και άλλα μέρη σας που θα πρέπει να κινηθούν πολύ γρήγορα στο νέο επίπεδο. Η επίστρωση του χρόνου θα έχει διαφορετική επίδραση σε όλη την ανθρωπότητα επειδή ο χρόνος ο ίδιος θ’ αρχίσει να μετριέται διαφορετικά σε εκείνο το σημείο. Αυτό αρχίζει να πραγματοποιείται ακόμη και τώρα. Κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών ετών, το τελευταίο τεταρτημόριου του πλανήτη Γη, κινείται προς αυτή τη σφαίρα. Αυτό που συμβαίνει είναι πως εσείς ως δημιουργοί, αρχίζετε να γίνεστε ανυπόμονοι γι’ αυτές τις δυνατότητες. Έτσι, ακόμη και το σενάριο που έχουμε σχεδιάσει προηγουμένως, αρχίζει ν’ αλλάζει.

Οι μικροί θεοί της Γης παίρνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις πίσω και αυτό θα είναι το πρώτο κομμάτι της συλλογικής δημιουργίας σας. Τα επόμενα τρία χρόνια, αυτό θα είναι το κλειδί του τί θα συμβεί όταν θα επιστρέψετε από το πάρτι και τί θα γίνει τις ημέρες που θ’ ακολουθήσουν μετά.

Βάλτε φωτιά στο ολόγραμμα!

Έχουμε μιλήσει προηγουμένως για το ολόγραμμα της Γης που δημιουργείται από τις δικές σας σκέψεις. Έχουμε μοιραστεί με εσάς ότι είσαστε θεός – επομένως όταν ένας θεός έχει μια σχέψη, είναι σαν μια ακτίνα φωτός που εκτοξεύεται στο διάστημα. Έχετε μια σκέψη από έναν θεό, μια σκέψη από έναν άλλον θεό. Εάν αρκετές σκέψεις είναι παρόμοιας δόνησης, θα συναντηθούν στο ίδιο μέρος. Το ολόγραμμα είναι μια μεγάλη μπάλα ενέργειας που περιμένει να πυροδοτηθεί. Έχουμε ονομάσει αυτό το ολόγραμμα ως Τρίτη Γη . Σε κάθε πυροδότηση, διαμορφώνεται ένα ολόγραμμα που είναι μια τρισδιάστατη αντιπροσώπευση του φωτός. Χρησιμοποιούμε τη λέξη “φως” ελαφρώς διαφορετικά απ’ ότι συνήθως, αλλά καταλαβαίνετε γιατί πράγμα μιλάμε. Έτσι διαμορφώθηκε η Γη αρχικά. Αυτό που πραγματοποιείται τώρα καθώς κινείστε, η ενέργεια της Τρίτης Γης – αυτό το ολόγραμμα φωτός – τώρα θα έρθει στη Γη και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το αρχικό εντύπωμα του ολογράμματος της Γης και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει να ανυψώσει και ν’ αλλάξει από αυτό το σημείο. Αυτό σημαίνει πως δε θα χρειάζετε να ανησυχείτε για τίποτα; Αυτό σημαίνει πως δεν υα υπάρχει πλέον αρνητικότητα στον πλανήτη Γη; Αυτό είναι που σας ρωτάμε, επειδή δεν έχουμε καμία σχέση με τη σύσταση αυτής της νέας Γης. Αυτό είναι εξ’ ολοκλήρου δικός σας σχεδιασμός, σχεδόν όπως ήταν και η παλιά Γη. Οραματιστείτε τα μεγαλύτερά σας όνειρα αγαπητοί, γιατί αυτά τα νέα όνειρα θα δημιουργήσουν τη νέα Γη.  Κατόπιν προετοιμαστείτε να περπατήσετε σε μια νέα ζωή γιατί αυτή είναι σίγουρα μπροστά σας. Αυτό δε θα συμβεί μέσα σε μία μέρα αλλά θα ξεκινήσει σε μία μέρα και αυτή θα είναι εκείνη που σύντομα θα επιλέξετε. Ανυψώνετε αυτόν τον όμορφο πλανήτη μπροστά στα μάτια σας. Τον αλλάζετε ακόμη κι αν δεν μπορείτε να δείτε τις δικές σας δημιουργικές σας ικανότητες, ακόμη κι αν δεν μπορείτε να δείτε τη σύνδεσή σας με τους άλλους δημιουργούς. Αλλά έχετε αρχίσει να δουλεύετε μαζί σε ένα αρμονικό όραμα, ένα όραμα που οι άνθρωποι θέλουν για τον πλανήτη τους και αυτό θα καθορίσει την αφετηρία της επόμενης χιλιετίας που είναι να ακολουθήσει. Αυτό είναι που πραγματικά προβλέφθηκε στη Βίβλο, ακόμη κι αν παρερμηνεύτηκε ελαφρώς απο πολλούς για να σημαίνει τελικά κάτι άλλο. Η κατεύθυνση της επόμενης χιλιετίας καθορίζεται από το τελικό τεταρτημόριο του 2010, 2011 και 2012.

Τα εργαλεία της ανύψωσης

Υπάρχουν δύο σημαντικές έννοιες που θα εξετάσουμε ξεχωριστά. Αυτά θα είναι απίστευτα εργαλεία για να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Για το ένα έχουμε μιλήσει και πριν, το ονομάζουμε 12η διάσταση. Υπάρχουν 11 διαφορετικοί εαυτοί σας που έχουν 11 διαφορετικές εμπειρίες και ένα σημείο αντίληψης. Εκείνο το σημείο αντίληψης είναι η 12η διάστασή σας. Αυτό που δεν ξέρετε σε αυτό το σημείο είναι πως είναι πολύ εύκολο για τους ανθρώπους να ανυψώσουν αυτό το σημείο αντίληψης. Μετατοπίζοντας συνειδητά αυτό το σημείο αντίληψης, μπορείτε να λαμβάνετε πολλαπλές όψεις του ίδιου σημείου που ήταν αδύνατο να δείτε ως τώρα. Αυτό δίνει στους ανθρώπους μιαν άλλη προοπτική – ένα ολοκαίνουριο άλλο επίπεδο από το οποίο αντιλαμβάνεστε πραγματικά τον εαυτό σας. Η πρόκληση είναι ότι δεν είσαστε εξοικειωμένοι στην ανύψωση του εαυτού σας στο επόμενο επίπεδο κι έτσι το πρώτο εργαλείο που δίνουμε σας ανυψώνει το επίπεδο αντίληψής σας. Εάν σε οποιοδήποτε σημείο τρέχετε κατά μήκος αυτού που αποκαλείτε τοίχο από τούβλα – όπου πηγαίνετε προς μία γνώριμη κατεύθυνση και η καρδιά σας το αναγνωρίζει αλλά φαίνεται πως δεν πηγαίνετε μακριά ή μοιάζει να είσαστε παγιδευμένοι – το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μη το κρίνετε. Μη το αποκαλέσετε “καλό” ή “κακό”, επειδή τη στιγμή που το κάνετε, το φέρνετε σε χαμηλότερες δονήσεις. Τις στιγμές που αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και λέτε “Δεν είμαι αρκετά καλός” ή “Δεν είμαι αρκετά πνευματικός για να το κάνω να συμβεί…”, χαμηλώνετε τη δόνησή σας. Σε εκείνη τη στιγμή αμφιβάλλετε ουσιαστικά τον θεό και αρνείστε σε αυτό το σημείο ολόκληρη τη διαδικασία. Έτσι, το πρώτο πράγμα που σας ζητάμε να κάνετε είναι να μην κρίνετε τον εαυτό σας. Καταλαβαίνουμε πως αυτό δεν είναι πάντοτε εύκολο αλλά εν-θυμηθείτε πόσο σημαντικό είναι να δείξετε εμπιστοσύνη σε εσάς και στη διαδικασία.

Το δεύτερο πράγμα που σας ζητάμε είναι να πάρετε τον εαυτό σας μέσα στον ανώτερο εαυτό σας κι έπειτα να κοιτάξτε την κατάσταση από την προοπτική και εκείνο το επίπεδο συνειδητοποίησης. Εξετάστε αυτό που μπορέσατε να κερδίσετε ενδεχομένως από αυτή την εμπειρία ή τί θα μπορούσε να βελτιώσει το αποτέλεσμα λόγω του περιορισμού. Γιατί βάλατε αυτόν τον περιορισμό εδώ; Μόνο από τη συνειδητή επιλογή του να δείτε από μια υψηλότερη προοπτική είναι δυνατό. Αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι δεν εκπαιδεύτηκαν να κάνουν ή είναι εξοικειωμένοι. Είναι αρκετά απλό αλλά μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ με το να κάνετε ένα βήμα πίσω αντί ν’ αντιδράτε, απλώς πάρτε μιαν ανάσα. Μετακινείστε τον εαυτό σας σε μιαν υψηλότερη προοπτική και δείτε τη γενικότερη εικόνα, ακόμη και για ένα λεπτό. Θα νιώσετε τη διαφορά. Ακόμη κι όταν δεν έχετε όλες τις απαντήσεις ή δεν αισθάνεστε όλη την ενέργεια μέσα, σταματήστε για ένα λεπτό. Όταν συνεχίζετε να μιλάτε, τα λόγια σας θ’ ακούγονται διαφορετικά. Θα αισθανθείτε πιο ανάλαφροι όπως και εκείνοι γύρω σας.Το κανάλι σας θα έχει αλλάξει επειδή η δική σας προοπτική τώρα βλέπει από μια υψηλότερη προοπτική από πριν.

Τα τρία χρόνια μπορεί να σας φανούν σαν την προσγείωση ενός αεροπλάνου. Δύο έτη που ευθυγραμμίζουν το αεροπλάνο στο διάδορμο και ένα έτος με σταθερή πορεία για την προσγείωση. Υπάρχει άλλο ένα κομμάτι που θα πρέπει να έχετε υπ’ όψιν σας καθώς μπαίνετε στο τελευταίο τεταρτημόριο. Αυτό το τεταρτημόριο της Γης δεν θα υποστηρίζει πλέον την ανευθυνότητα με τον τρόπο που γινότανε πριν. Ακόμη και η λέξη “υπευθυνότητα” θ’ αρχίσει να παίρνει ένα εντελώς καινούριο νόημα για όλη την ανθρωπότητα.

Η λέξη “υπευθυνότητα” στην πραγματικότητα έχει άρνηση στην κόσμο σας σε ένα μεγάλο μέρος. Όταν ο κάθε ένας από εσάς σκέφτεται την υπευθυνότητα, δεν ενθουσιάζεστε. Αντίθετα αυτό που συμβαίνει όταν η λέξη υπευθυνότητα υπάρχει στις σκέψεις σας, η πρόθεσή σας είναι να τη στενεύετε. Σας λέμε πως η υπευθυνότητα είναι η ισορροπία στη δύναμη. Είσαστε ήδη δημιουργοί. Ο τρόπος με τον οποίο θα κατανοήσετε για το πώς θα μπορείτε να χρησιμοποιήστε αυτές τις δημιουργικές δυνατότητες και πώς θα μπορείτε να να τις χρησιμοποιήσετε στον πλανήτη Γη μέσα από τα φυσικά σας σώματα, σε καταστάσεις και δράματα που υπάρχουν συχνά γύρω σας, θα είναι το κλειδί της ύπαρξής σας ως ψυχή στον πλανήτη Γη.

Σας λέμε επίσης ότι η υπευθυνότητα θ’ αλλάξει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλές από τις οργανώσεις σας – είτε είναι στον εργασιακό τομέα, θρησκεία, γκρουπ ή οτιδήποτε φέρνει ανθρώπους κοντά – αυτά είναι τα μέρη που θ’ αρχίσουν να βοηθούν στην καθόριση του τί πραγματικά είναι η υπευθυνότητα. Για παράδειγμα, αν έχετε επιχείρηση και χρειάζεστε βοήθεια, κοιτάξτε γύρω σας, πάρτε συνέντευξη από ανθρώπους και προσλάβετε κάποιον. Θα τους πείτε πόσα θα τους δίνετε την ώρα, εβδομάδα, μήνα ή χρόνο επειδή πιστεύουμε πως αυτό αξίζει στη δουλειά σας. Στο μέλλον, αυτό που θέλουμε να σας πούμε είναι πως κι αυτό ακόμη θ’ αλλάξει. Δεν θα είναι η δουλειά που θα κάνετε αλλά η υπευθυνότητα μέσα στην εταιρία που θα καθορίζει την αμοιβή γι’ αυτή τη δουλειά. Θα επικεντρώνεστε περισσότερο σε μια συνειδητή συνεργασία παρά στα χρήματα επειδή κάθε οντότητα κάθε είδους – είτε είναι συλλογική ή ατομική μονάδα – θα πρέπει να καταλάβει πως τώρα έχει σημασία η δουλειά να γίνεται από την καρδιά και όχι από το μυαλό. Πολλές από τις επιχειρήσεις σας δουλεύουν για ένα πράγμα μόνο και αυτό είναι για τα χρήματα. Τα χρήματα θα είναι πάντοτε παράγοντας κινήτρου. Παρ’ όλ’ αυτά, αυτό που θα γίνει κατανοητό είναι πως συγχωνεύοντας τη συνειδητή αγάπη για τους πελάτες σας, θα φέρει περισσότερη δουλειά και χρήματα απ’ οποιαδήποτε άλλη φορά. Αυτές είναι οι προοπτικές που αλλάζουν και θα αρχίζουν ν’ ανυψώνουν τα πάντα. Θα ανακαλύψετε πως η υπευθυνότητα στη λέξη “υπευθυνότητα” έχει νέα νοήματα, και όποτε θα την ακούτε, θα αρχίζεστε να ενθουσιάζεστε και όχι να την περιορίζετε στο ενεργειακό σας πεδίο. Θ’ ανακαλύψετε πως όλη η ανθρωπότητα δουλεύει σε διαφορετικό πεδίο όπως είναι και τα διαφορετικά κομμάτια στη ζωή σας. Δείτε τις σχέσεις σας, τί δουλειά που κάνετε για να ζήσετε και τις φιλίες σας. Αν ποτέ επιθυμήσετε να έχετε περισσότερη δύναμη σε ένα κομμάτι, απλώς πάρτε περισσότερη ευθύνη σε αυτό το κομμάτι. Με το να το κάνετε, δημιουργείτε χώρο για να συμβεί όχι μόνο στη δική σας ζωή αλλά και στη ζωή των άλλων θεών που παριστάνουν, όπως κι εσείς, τον άνθρωπο.

Δεν είσαστε πλέον χωρισμένοι με κανέναν τρόπο. Σας λέμε πως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που διδάσκουν πως οι καλοί πρόκειται να ανέλθουν και οι κακοί θα μείνουν πίσω. Δεν συμφωνούμε με αυτή την προοπτική αγαπητοί. Αυτή τη φορά, είτε όλοι σας πηγαίνετε είτε κανένας, οπότε τώρα βοηθάτε όλους να είναι συνειδητοί. Κοιτάξτε γύρω σας, δείτε τον γείτονά σας που σας τρελαίνει και βρείτε έναν τρόπο να τον χαιρετίσετε με ζεστασιά και αγάπη. Σημαίνει να βρείτε έναν τρόπο να είσαστε υπεύθυνοι όχι μόνο για το ποιοι είσαστε και τί κάνετε – αλλά να δέχεστε και την ευθύνη της δική σας ευτυχίας. Τί λέτε γι’ αυτό αγαπητοί; Όχι, αυτό δεν είναι εύκολο κάθε φορά αλλά εν-θυμηθείτε την προοπτική. Μη δίνετε την ευθύνη σας σε κάποιον άλλον. Η ευθύνη σας πρέπει να είναι πρώτα δική σας. Μόνο τότε μπορείτε να στραφείτε γύρω σας και να μοιραστείτε με άλλους. Γενικά δοκιμάζετε το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή. Έτσι, αν αντιστρέψετε αυτό που επιδρά αυτή τη στιγμή – στο άκουσμα της λέξης “υπευθυνότητα” τα αυτιά σας πλέον ν’ αντιδρούν ευχάριστα – τότε το ενεργειακό σας πεδίο αρχίζει να κινείται. Θα το δείτε και θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε από μιαν εντελώς διαφορετική προοπτική που συνηθίζατε ως τώρα.

Δυνάμεις της δημιουργίας

Γιατί είναι τόσο σημαντικό και ποιο είναι το σημείο δύναμής του; Πολλοί από εσάς έχετε πάρει τα λόγια μας κατά λέξη. Πρώτα απ’ όλα, είσαστε δημιουργοί – κάθε και ένας από εσάς έχει τις δυνατότητες του θεού μέσα του. Οι περισσότεροι δε το γνωρίζετε επειδή έχετε το πέπλο που σας εμποδίζει από το να εν-θυμηθείτε την αληθινή σας φύση, τις αληθινές σας δικές σας δυνατότητες. Αλλά ποια είναι η ανάγκη για να δημιουργείτε; Γιατί χρειάζεστε να δημιουργείτε; Σας λέμε όχι. Αλλά είναι στη φύση σας και οποιαδήποτε στιγμή να μπλοκάρετε την δημιουργική σας έκφραση με κάθε τρόπο, μπλοκάροντας έτσι τον θεϊκό εαυτό σας. Μπλοκάρετε την δική σας ενέργεια και πολλές φορές αυτή η ενέργεια αναγκάζεται να αντιστραφεί και ν’ αρχίσει να κινείται προς τα μέσα αντί για έξω. Αυτό το σενάριο είναι η αιτία πολλών ενεργειακών αλλεργιών για τις οποίες έχουμε μιλήσει και για τις πολλές, φυσικές, οπισθοδρομικές εμπειρίες.

Παριστάνετε τον άνθρωπο σε αυτή τη δομή. Ακόμα είσαστε οι πιο θαυμάσιοι δημιουργοί και τα πιο θαυμάσια όντα τα οποία είναι ικανά, μέσα σε επτά δευτερόλεπτα να εστιαστούν σε μια σκέψη στο μυαλό τους και μετά να την δουν να υλοποιείται. Όχι, δεν συμβαίνει μέσα σε επτά δευτερόλεπτα αλλά δημιουργείται σε επτά δευτερόλεπτα. Αν κρατήσετε αυτή την ενέργεια και δόνηση, θα εμφανιστεί στο ενεργειακό σας πεδίο και θα σας φανερωθεί πολύ γρήγορα. Σας λέμε πως η επίστρωση του χρόνου θα αρχίσει να έχει ένα καινούριο νόημα για εσάς. Ευχόμαστε ν’ αρχίσετε να παίζετε με αυτό και να σπρώξετε τα όρια των πραγμάτων καθώς έχουν πολύ καθαρά όρια – ο χρόνος είναι χρόνος. Έχετε ατομικά ρολόγια που κρατούν ακριβώς και σωστά τον χρόνο, όμως σε δύο χρόνια μπροστά θα πρέπει να γλυστρίσετε ένα ακόμη δευτερόλεπτο για να το κάνετε να δουλέψει. Η όλη ιδέα του χρόνου αλλάζει, επειδή η περιστροφή της Γης αλλάζει. Αυτό δεν είναι κάτι μυστικό. Απλώς ο πυρήνας της Γης αλλάζει κατεύθυνση. Αλλάζει σε διαφορετική αναλογία με την επιφάνεια της Γης. Αυτό επίσης έχει αυξήσει και δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του χρόνου στον πλανήτη Γη. Καθώς αυτό το ποσοστό έχει αρχίσει ν’ αλλάζει, θ’ αρχίσετε να βλέπετε πέρα από το πέπλο λίγο περισσότερο, πέρα από την ψευδαίσθηση του χρόνου, και θα βρείτε νέους τρόπους να το χρησιμοποιήσετε. Παίξτε με αυτό. Γιορτάστε το και πάνω απ’ όλα την πρόοδό σας. Γιορτάστε αυτές τις στιγμές που έχουν ιδιαίτερο νόημα για εσάς. Γιορτάστε μαζί.

Ημερομηνίες ώθησης

Υπάρχουν 12 ημερομηνίες ώθησης αυτόν τον αιώνα που έχετε ήδη αρχίσει να γιορτάζετε. Αρχίσανε με τις 01/01/01, 02/02/02, κτλ. Βαδίζετε σε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι αφύπνισης του πλανήτη Γη. Δεν είχε σχεδιαστεί αυτό αγαπητοί. Δημιουργείτε το μονοπάτι λίγο πριν το πόδι σας αγγίξει το έδαφος και αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που είμαστε εδώ να παρακολουθούμε το μεγαλύτερο γεγονός που είχε ποτέ εμφανιστεί. Ήμασταν μαζί σας από την αρχή του χρόνου στον πλανήτη Γη, όταν η Γη αποφασίστηκε να γίνει η αρένα του Παιχνιδιού της ελεύθερης επιλογής του σύμπαντος. Έχουμε παρακολουθήσει όλες σας τις στιγμές που τρέξατε κατά μήκος του τοίχου από τούβλα. Έχουμε δει όλες τις στιγμές που είσασταν τόσο συγχισμένοι και νιώθατε τόσο μόνοι και μερικές φορές πραγματικά πιστεύατε πως είσασταν ολομόναχοι.

Αγαπητοί, αυτό δεν είναι δυνατό. Η αγάπη που έχουμε για εσάς αγγίζει πέρα της κάθε προσδοκίας ορίων του χρόνου. Αν στραφείτε γύρω σας και νιώσετε την αγάπη, τότε μοιραστείτε την με άλλους και η ψευδαίσθηση του χρόνου θ’ αρχίσει να φθίνει και θα είναι δυνατόν να επιλέξετε έναν νέο τρόπο εργασίας πάνω στον πλανήτη Γη, με ένα νέο επίστρωμα χρόνου. Απολαύστε το τελευταίο τεταρτημόριο. Απολαύστε την ψευδαίσθηση αυτών των τελευταίων τριών ετών, καθώς ορίζετε τον τόνο της νέας χιλιετίας που έρχεται αλλά δεν θα την ορίζετε με τον ίδιο τρόπο.

Απολαύστε τη διαδρομή. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγλαύτερο σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον. Να ξέρετε πως αυτό είναι ένα  υπέροχο παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση: Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!