Δεκέμβριος 2001

Εορτάστε το Φως
Το Έτος 2002

 

Από τον Steve:

Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά καθώς όλοι μαζί κάνουμε τα επόμενα βήματα. Έχουμε εισέλθει σε ένα στάδιο σκότους ώστε να δούμε πιο καθαρά και να εκφράσουμε το Φως. Η γνώση είναι το κλειδί σε αυτό που βρίσκεται μπροστά. Εδώ το γκρουπ προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες ενοράσεις αναφορικά με το τι είναι άμεσα μπροστά στο έτος 2002. Πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν τα σεμινάρια για να ακούσουν τι λέει το γκρουπ ότι θα συμβεί στη συνέχεια. Το αστείο είναι πως το γκρουπ λέει ότι εμείς είμαστε οι δημιουργοί και ανυπομονούν να δουν τι πρόκειται να κάνουμε στη συνέχεια!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Καλωσορίσατε στην Πέμπτη Διάσταση αγαπημένοι. Σας χαιρετούμε με τη μεγαλύτερη αγάπη και ανυπομονησία καθώς κάνετε τα πρώτα βήματα στην επόμενη πραγματικότητα σας. Οι πρώτοι από εσάς έχετε ξεκινήσει να απομακρύνεστε από τη γέφυρα της τέταρτης διάστασης και βρίσκεστε τώρα να στέκεστε σταθερά στην πέμπτη διάσταση. Είστε οι εκλεκτοί που ζήτησαν να είναι οι πρώτοι εκτός γέφυρας. Είστε αυτοί που επέλεξαν να βοηθήσουν τους άλλους να συνηθίσουν στις νέες δονήσεις.

Εισέλθετε Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης

Τα επόμενα δέκα χρόνια θα θέσουν την ενέργεια γι αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει για τα επόμενα χίλια χρόνια, καθώς τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης ετοιμάζονται να εισέλθουν. Ανιχνευτές αυτής της δόνησης παιδιών αρχίζουν τώρα να ενσαρκώνονται φέροντας μόνο λίγες από τις μαγικές ιδιότητες των Κρυστάλλινων Παιδιών. Ανεβάζετε τη συλλογική δόνηση όλης της ανθρωπότητας μέσω της παιδείας και της αγάπης. Ακόμα και στις διαμάχες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο σας, σας ζητάμε να δείτε ότι τώρα υπάρχει μια ευκαιρία το Φως να φτάσει σε περιοχές σκότους, που δε θα μπορούσε να φτάσει πριν. Σας λέμε ότι ήταν απαραίτητο να εξαπλωθεί αυτό το Φως ώστε να ανοίξει το δρόμο για τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης. Με την είσοδο τους στον κόσμο σας, αυτό που αποκαλείτε πόλεμο, θα σταματήσει να υπάρχει. Αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά έχουν διαφορετικές ενεργειακές δομές από αυτές που έχετε συνηθίσει. Είναι εξαιρετικά δυνατά αλλά παρ’όλ’ αυτά εξαιρετικά ευάλωτα. Στη γέννηση οι αύρες τους ενδέχεται να είναι μόλις ορατές, καθώς η καθαρή ενέργεια που πηγάζει από τις οντότητες τους είναι διαυγής. Έχουν μια βασική κατανόηση της ενέργειας που εσείς δεν έχετε. Αυτά τα ιδιαίτερα όντα είναι η ενσάρκωση της ανθρωπότητας σε μία κατάσταση υψηλότερης εξέλιξης, που θα τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν πλήρως τις ιδιότητες της πέμπτης διάστασης. Η ικανότητα τους για αγάπη είναι υπεράνω της παρούσας κατανόησης σας. Είναι αυτή η ίδια ικανότητα  για αγάπη, που τα κάνει ευάλωτα στην έλλειψη αγάπης, που είναι γνωστή ως φόβος. Ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους και ο ρόλος σας στην αρένα του Παιχνιδιού ως τώρα ήταν να κάνετε τον πλανήτη ασφαλή γι αυτά εξαλείφοντας το φόβο. Ο φόβος, που αποκαλείτε τρόμο, διαλύεται τώρα εξαιτίας των πρόσφατων κινήσεων σας. Σας λέμε ότι έχετε μεγαλύτερη επιτυχία από όσο γνωρίζετε. Η υψηλότερη δόνηση της ανθρωπότητας που αποκαλούμε Κρυστάλλινα Παιδιά θα φέρει μία κατανόηση της συνείδησης ενότητας στον πλανήτη σας και το Νέο Παιχνίδι. Καταννοείστε ότι στο χρόνο που έρχεται θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε επαρκώς την πραγματικότητα σας ώστε να κάνετε τον πλανήτη ασφαλή για αυτήν την ανώτερη φυλή της ανθρωπότητας. Αναλάβετε την ευθύνη να εξαλείψετε το φόβο μέσα στην καρδιά σας.

Τα παιδιά Ίντιγκο βρίσκονται τώρα στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο που βλέπετε τα παιδιά σαν σύνολο. Πριν την είσοδο των Ίντιγκο μαθαίνατε πάντα στα παιδιά σας να μοιράζονται τη “δική σας” αλήθεια. Στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη η αλήθεια δεν είναι μια σταθερά αλλά περισσότερο μια εξέλιξη. Πρέπει να προσπαθεί κανείς να φτάσει τις ανώτερες αλήθειες ώστε να υποστηρίζει τις ανώτερες δονήσεις που επιτυγχάνουν. Τα παιδιά Ίντιγκο έχουν εισέλθει με το ρητό σκοπό να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα συστήματα σας ώστε να υποστηρίζετε τα παιδιά σας. Καθώς το κάνετε αυτό εκείνα μπορούν να αδράξουν υψηλότερες αλήθειες ακόμα και από αυτές που κατείχατε εσείς. Πολλά από τα παιδιά Ίντιγκο έχουν έλθει με πολύ δύσκολα συμβόλαια. Μερικά από αυτά τα συμβόλαια ήταν ακόμα και να δημιουργούν προβλήματα που θα λύνατε στη συνέχεια εφαρμόζοντας πιο προηγμένα συστήματα. Εργαστείτε τώρα μαζί τους και προκαλέστε τα να χρησιμοποιήσουν όλες τις ικανότητες τους. Στη συνέχεια δώστε τους την ελευθερία και την ευθύνη να χρησιμοποιούν αυτές τις ικανότητες ώστε να ανοίξουν την πόρτα σε αυτό που πρόκειται να έρθει.

Καθώς τα Κρυστάλλινα Παιδιά παίρνουν τη θέση τους και προχωρούν στην ενηλικίωση, δε θα χρησιμοποιείτε ονόματα για να προσδιορίσετε αυτό που είναι ο κανόνας και η χρήση των  λέξεων Κρυστάλλινα Παιδιά θα εξασθενίσει. Τα Παιδιά Ίντιγκο είναι αυτά που έχουν συμφωνήσει ανιδιοτελώς να καλύψουν ένα σημαντικό κενό και ο τίτλος Παιδί Ίντιγκο θα τιμάται πάντα και από όλους.

Αρμαγεδδών

Σας λέμε ότι το έτος που βρίσκεται μπροστά είναι ένα έτος με προοπτική. Η ενέργεια που εισέρχεται στη Γη φέρνει μαζί της μια ισορροπία της ενέργειας αρσενικού-θηλυκού. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν σε τέτοια έκταση στον πλανήτη Γη. Υπάρχει μεγάλη αντίσταση σε αυτήν την ενέργεια και η παλιά φρουρά αισθάνεται ότι χάνει τον έλεγχο. Οι υπερβολικές αντιδράσεις στην ισορροπημένη ενέργεια θα καταλαγιάσουν με τον καιρό, καθώς και οι υπερβολικές αντιδράσεις στις υπερβολικές αντιδράσεις. Αν και έχετε αλλάξει το αποτέλεσμα του Παιχνιδιού σας, τα κοσμικά γεγονότα που τέθηκαν σε κίνηση στην αρχή του Παιχνιδιού θα παιχθούν μέχρι τέλους. Αυτό που βλέπετε τώρα είναι αυτό που αρχικά είχε προβλεφθεί ως ο Αρμαγεδών της βίβλου σας. Ο πνευματικός ανταγωνισμός που ενεργοποίησε αυτό το γεγονός είναι μια άμεση επανάληψη της Ατλαντίδας. Αυτή η ενέργεια έχει τώρα αλλάξει και συνεπώς θα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα και έκβαση. Παρακολουθείστε το ρόλο του Κόκκινου Δράκοντα σε αυτά τα γεγονότα. Αν ο Κόκκινος Δράκοντας κείτεται κοιμισμένος, η ανθρωπότητα θα έχει προσπεράσει το σημάδι που θα μπορούσε να ενεργοποιήσει τον τελευταίο Μεγάλο Πόλεμο. Αν ο Κόκκινος Δράκοντας κείτεται κοιμισμένος, τα γεγονότα που σας οδήγησαν σε πόλεμο θα ξεθωριάσουν γρήγορα και όλη η ανθρωπότητα θα έχει διδαχθεί. Θα σας πούμε ακόμα ότι αυτή δε θα είναι η τελευταία τέτοιων υπερβολικών αντιδράσεων καθώς προχωράτε στην πέμπτη διάσταση. Ακόμα κι έτσι, η ενέργεια συνεχίζει να διεισδύει στην πραγματικότητα σας. Η έγχυση της Κρυστάλλινης Ενέργειας στην πραγματικότητα σας, σας επιτρέπει να διασχίσετε μια γραμμή που είχε προβλεφθεί από αιώνες.

Σημαντικές Κοσμικές Ημερομηνίες

Η πρόοδος σας στην Αρένα του Παιχνιδιού έχει κάνει πολύ δύσκολο τον προσδιορισμό της πορείας και κατεύθυνσης των γεγονότων. Τα γεγονότα για τα οποία σας λέμε τώρα δεν προορίζονταν αρχικά να εξελιχθούν μέχρι το έτος 2012. Η είσοδος σας στην Πέμπτη διάσταση έχει μειώσει τη χρονική καθυστέρηση των δημιουργιών σας και σας τοποθέτησε σε μια κατάσταση ενισχυμένης δημιουργίας. Συνεπώς η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας κινείται πολύ γρήγορα αυτή τη στιγμή. Ακόμα καθώς είναι άμεσα μπροστά μερικά δύσκολα γεγονότα, θέλουμε να επισημάνουμε ένα κοσμικό γεγονός που είναι τώρα σε κίνηση. Στο πρώτο μέρος του επόμενου έτους υπάρχουν δύο πρωταρχικές ημερομηνίες που πρέπει να σημειωθούν, καθώς θα θέσουν σε κίνηση ενεργοποιήσεις που θα μετατοπίσουν για άλλη μια φορά την πραγματικότητα σας.

Η Κρυστάλλινη Ενέργεια που εισέρχεται από τον Κεντρικό Ήλιο πρόκειται να ολοκληρώσει τον πρώτο της κύκλο. Αυτό θα επιτρέψει το άνοιγμα της πρώτης πύλης σε δια-διαστασιακές πραγματικότητες μεταξύ της 11ης και 18ης Ιανουαρίου 2002. Αυτή είναι μια εποχή ενισχυμένης δημιουργίας και εποχή για να θέσετε την πρόθεση σας και να καλωσορίσετε τις ανώτερες συνδέσεις. Αυτό θα αλλάξει τις δυνατότητες ολόκληρης της ανθρωπότητας για πάντα. Καθώς μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις πύλες θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε τις πλήρεις ιδιότητες της Πέμπτης διάστασης. Θέστε την πρόθεση σας και σταθείτε σαν πυλώνες ηρεμίας κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης εποχής και κρατείστε την ενέργεια γι αυτούς που μπορεί να πέσουν σε φόβο, καθώς αυτή η ενέργεια ανέρχεται σε νέα επίπεδα στον Πλανήτη Γη. Οι άνθρωποι συνήθως δε χειρίζονται καλά την αλλαγή. Αυτή η ενέργεια μπορεί να επηρεάσει με διαφορετικό τρόπο τους ανθρώπους και πολλοί δε θα συνειδητοποιήσουν καθόλου την αλλαγή.

Η δεύτερη ιδιαίτερη ημερομηνία είναι η 2 Φεβρουαρίου 2002. Η 020202 είναι η πρώτη μέρα Εορτασμού του Φωτός. Η φύση σας απαιτεί 21 ημέρες για να εγκλιματιστεί στις νέες ενέργειες και να σχηματίσει τα πρότυπα που θα φιλοξενήσουν αυτές τις ανώτερες ενέργειες. Η 020202 είναι η 22η μέρα από την πρώτη εισαγωγή αυτής της ενέργειας. Είναι μία ημέρα χαλάρωσης, απόλαυσης και εορτασμού. Ελάτε μαζί να γιορτάσουμε. Πάντοτε είχατε την εσφαλμένη αντίληψη ότι η πραγματικότητα σας είναι πραγματική και κατά συνέπεια έχετε την τάση να παίρνετε τη ζωή υπερβολικά στα σοβαρά. Η δόνηση ομ, που ήταν η λέξη που ξεκίνησε όλο το Παιχνίδι, ήταν στην πραγματικότητα ένα γέλιο. Η 020202 είναι μια μέρα για εορτασμό γιατί σηματοδοτεί ένα ορόσημο στην εξέλιξη όλων όσων είναι. Δεν αφορά μόνο εσάς. Αυτές οι πύλες συνδέουν τις δια-διαστασιακές πραγματικότητες των δέκα διαστάσεων του Παιχνιδιού σας. Οι εορτασμοί που λαμβάνουν χώρα στη Γη αυτήν την ημέρα θα είναι μηδαμινοί σε σύγκριση με τους εορτασμούς που θα λάβουν χώρα σε ολόκληρο το υπόλοιπο Σύμπαν. Λάβετε μέρος στον πρώτο Συμπαντικό Εορτασμό του Φωτός στις 020202.

Ζώντας στην Πέμπτη Διάσταση

Οι δύο διαστάσεις που προστίθενται καθώς προχωράτε σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα είναι ο Χρόνος και ο Χώρος. Οι σχέσεις σας με αυτές τις δύο περιοχές θα αλλάξουν γρήγορα στις ημέρες που βρίσκονται άμεσα μπροστά. Εορτάστε τις αλλαγές και καλωσορίστε την ευκαιρία να παίξετε σε αυτές τις νέες περιοχές, καθώς είναι το άνοιγμα του Νέου Πλανήτη Γη και η δημιουργία της Εστίας στον πλανήτη σας.

Η αλλαγή στη διαστασιακή σχέση με το Χρόνο και το Χώρο έχει αποδειχθεί μερικώς από έναν επαναληπτικό βρόχο στο χρόνο όπου συναντήσατε τους εαυτούς σας να ζουν στο μεσαίωνα. Αν και μπορεί να έχετε αγαπημένες αναμνήσεις από αυτούς τους χρόνους, πρέπει να καταλάβετε ότι ήταν πολύ σκληροί και άσπλαχνοι καιροί στην ανθρώπινη ιστορία. Μερικές από αυτές τις ιδιότητες έχουν βγει στην επιφάνεια στο ανθρώπινο γένος  και είναι τώρα στην πρώτη γραμμή της προσοχής σας. Να είστε σταθεροί και συμπονετικοί καθώς διδάσκεστε να ζείτε σε ανώτερες δονήσεις. Αυτοί οι επαναληπτικοί βρόχοι θα συνεχιστούν ώσπου να κατανοήσετε πλήρως τι είναι και πώς να τους χρησιμοποιείτε. Πολλά από τα παραδείγματα σας έχουν αλλάξει στα τελευταία χρόνια ή ακόμα και μήνες. Οι εποχές μπροστά θα είναι γεμάτες δυνατότητες. Φανταστείτε μια εποχή όπου το μεγαλύτερο δυναμικό για αφθονία ρέει ελεύθερα. Φανταστείτε μια εποχή όπου καθένας μπορεί να δει μέσα στις σκέψεις των άλλων και να νοιώθει μέσα στις καρδιές των άλλων. Ονειρευτείτε μια εποχή, όπου το μόνο που έχετε να κάνετε για να δημιουργήσετε τις πιο υπέροχες δημιουργίες στη στιγμή, είναι να κρατήσετε μια σκέψη το κεφάλι σας. Ξυπνάτε από το όνειρο, αγαπημένοι. Αυτή η εποχή είναι τώρα και εσείς είστε οι δημιουργοί που κρατούν τη δύναμη και τα κλειδιά. Πάρτε ελεύθερα την ευθύνη για τις δικές δημιουργίες, καθώς αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αυξήσετε τις δικές σας δυνάμεις δημιουργίας. Δημιουργείστε πρώτα για τον εαυτό σας, καθώς αυτό ευθυγραμμίζει την ενέργεια για τα πάντα και τους πάντες γύρω σας. Κεντράρετε την ενέργεια σας, πάρτε τη δύναμη σας και Εν-θυμηθείτε να απολαμβάνεται το Παιχνίδι. Το έτος που βρίσκεται μπροστά θα είναι ένα έτος μεγάλης χαράς καθώς οι δημιουργοί ξυπνούν από το όνειρο.

Παρακαλώ απολαύστε το Παιχνίδι καθώς φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, φροντίζετε ο ένας τον άλλο και παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Βιβή Κατσούλη

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!