Δεκέμβριος 2015

Γεμίζοντας το Κενό του Φωτός
Μια Εποχή Ελπίδας


Χαιρετισμούς σε όλους, είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας.

Ήθελα να έρθω για λίγο γιατί κι εγώ έχω γενέθλια. Εγώ δηλαδή έχω γενέθλια κάθε μήνα αλλά δεν το έχω πει σε κανέναν γιατί δεν έχετε όσα νούμερα χρειάζονται για να γράψετε τα γενέθλιά μου. Έχουμε περάσει το όριο των 200.000 και μετά από κάποιο σημείο τα ξεχνάμε. Ήθελα να γιορτάσω μαζί σας γιατί κατανοείτε τι συμβαίνει στη Γη και αυτό είναι υπέροχο.

Ελπίδα

Γνωρίζουμε πως έχετε πολλά ανησυχητικά προβλήματα: τον ISIS, την Al Qaeda και όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στον κόσμο σας τα οποία νομίζετε πως πρέπει να ελέγξετε αλλά, αγαπημένοι μας, θα σας πω κάτι άλλο. Υπάρχουν πολλές διαιρέσεις κι εσείς ζείτε μόνο σε μια. Γίνονται και άλλες επιλογές και μερικά από τα πιο όμορφα πράγματα συμβαίνουν σε άλλες διαστάσεις χρόνου και χώρου, δίπλα σας. Στην πιο κοντινή σας διάσταση, αν το σκεφτείτε με αυτό τον τρόπο, έχουν ήδη λύσει το πρόβλημα. Έχουν βρει ειρήνη ανακαλύπτοντας έναν τρόπο να εξουδετερώσουν το μίσος και τον πόλεμο στη Γη. Ίσως να απλωθεί και σε άλλες διαστάσεις, οπότε ας έχετε ελπίδες. Γιατί; Επειδή οι δονητικοί τοίχοι λεπταίνουν τώρα και θα μπορείτε να δείτε μια διαρροή. Ξαφνικά θα τριγυρίζετε σκεπτόμενοι, “Ο κόσμος είναι χάλια! Δεν έχω τίποτα που να με χαροποιεί”. Και ξαφνικά θα αρχίσετε να γελάτε. Αυτή είναι μια επαν-εκκίνηση που κάνουμε εμείς σε αυτή την πλευρά του πέπλου. Εσείς εξακολουθείτε να έχετε ελεύθερη επιλογή. Δεν σας επιβάλλουμε τίποτα αλλά σας δημιουργούμε μια ευκαιρία να δείτε την ελπίδα γιατί αυτό είναι το κομμάτι που λείπει. Καταλαβαίνετε πως όταν κοιτάζετε τόσο προσεκτικά και κρατιέστε τόσο σφιχτά, προβάλλετε αυτό που θέλετε να δείτε στην οθόνη μπροστά σας. Ναι αγαπημένοι μας, εσείς δημιουργείτε με αυτό τον τρόπο την πραγματικότητά σας καθημερινά.

Είστε Όλοι Συνδεδεμένοι

Όταν δεν βλέπετε την επιθυμία της καρδιάς σας να αντανακλάται στους άλλους κι εκείνοι δεν φαίνεται να πηγαίνουν στην ίδια κατεύθυνση με εσάς, θα παρατηρήσετε μια αλλαγή. Αυτή η διαφορά είναι που θα σας κάνει να αμφισβητείτε τον εαυτό σας και να αναρωτιέστε τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω σας. Αγαπημένοι μας, είστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ σας με υπέροχους τρόπους. Σας λέμε πως αυτή η σύνδεση γίνεται πιο ισχυρή. Καθώς αρχίζετε να αποκαλύπτετε ο ένας τα κομμάτια του άλλου, θα δείτε με ποιους τρόπους είστε συνδεδεμένοι. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε μια μετατόπιση της ενέργειας της καρδιάς σας, κάτι που μπορεί να κάνει τη διαφορά με τους ανθρώπους γύρω σας. Ίσως απλωθεί και στις κοινότητές σας, στις πόλεις σας, στις χώρες και σε κάθε άκρη της Γης, επειδή είναι μια πολύ μαγική ενέργεια.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν είστε ποτέ μόνοι. Ποτέ μόνοι! Ναι, σας συμβαίνουν πολλές δυσκολίες και προσπαθείτε να καταλάβετε τον κόσμο. Αυτό θέλετε να κάνετε. Θέλετε να τον εξηγήσετε σε μια κόλλα χαρτί και να πείτε, “Έτσι λειτουργεί. Αυτό θα συμβεί”. Δεν λειτουργεί έτσι πάντοτε αλλά είστε πολύ κοντά. Φτάνετε σε ένα σημείο όπου μπορείτε να ανακαλύψετε ξανά τη δύναμή σας κι αυτό είναι υπέροχο! Έχετε νέους ρυθμούς στη Γη και πολλοί από εσάς προσπαθείτε να προσαρμοστείτε σε αυτούς αλλά ξέρουμε πως πολλές φορές έχετε δυσκολίες. Εν-θυμηθείτε αγαπημένοι μας πως έχετε τη δύναμη μέσα σας. Υπάρχει ένα κομμάτι μας μέσα σε όλους σας.

Γεμίζοντας το Κενό του Φωτός

Θέλουμε να σας πούμε πως τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν ευκαιρίες να απελευθερώσετε τις ανησυχίες και τις προσκλήσεις που βιώνετε, προσπαθώντας να φτιάξετε τον κόσμο. Μπορείτε να αρχίσετε να απελευθερώνετε μερικά από αυτά τα πράγματα και να απολαμβάνετε για λίγο το ταξίδι. Τώρα σας λέμε πως ναι, είστε μέρος του κόσμου. Ναι, αυτά είναι τα προβλήματα όλων τα οποία πρέπει να λύσουν κι εσείς παίζετε έναν ρόλο σε όλα αυτά. Προς το παρόν θα περιμένουμε και θα δούμε αλλά εν τω μεταξύ έχετε τη δυνατότητα να γειώσετε τεράστια ποσότητα φωτός. Αυτό το φως είναι απαραίτητο να γειωθεί με αυτό τον τρόπο γιατί υπάρχει περισσότερο κενό φωτός στη Γη από όσο φαντάζεστε. Αγαπημένοι μας, μπορείτε να γίνετε τα οχήματα που θα το φέρουν. Αυτό που θα σας ζητήσουμε να κάντε, ακόμα κι αν έχετε τόσες δυσκολίες στον πλανήτη σας, θα πάρει πολύ λίγο χρόνο από όλα σας τα παιχνίδια. Μην τα κρίνετε ως σωστά ή λάθος, απλά κάντε μια παύση και δουλέψτε με το φως σας. Φέρτε το στη Γη. Αρχίστε να φέρνετε λίγη από την ενέργεια για 30 ημέρες. Κάθε φορά που κοιτάζετε κάτι και ο νους σας λέει, “Θεέ μου, τι συμβαίνει;” Απλά σταματήστε ό,τι κάνετε, πάρτε μια εισπνοή, περάστε την ενέργεια από μέσα σας και γειώστε την. Είναι θαυμάσιο για το φυσικό σώμα όταν το κάνετε αυτό. Αυτή είναι η ιδέα, το καταλάβατε! Σας λέμε πρώτα απ΄ όλα πως με αυτό ασχολούνται κάποιοι πολύ καλοί άνθρωποι. Πολλοί Εργάτες του Φωτός δουλεύουν ήδη με αυτό και σας ζητάμε να στείλετε συλλογικά ενέργεια για την ανακούφιση της Γης αλλά μην το εκλάβετε ως υποχρέωσή σας. Αυτό είναι σημαντικό γιατί αν εκλάβετε ως υποχρέωση το να διορθώσετε τον κόσμο, τότε θα καταρρεύσετε μαζί του και σας χρειαζόμαστε. Σας χρειαζόμαστε γεμάτους ενέργεια, ζωή και ρυθμούς. Είμαστε έτοιμοι να θέσουμε τις νέες ενέργειες της Γης, οπότε ακολουθήστε το αυτό και φτιάξτε κάτι μαγικό. Αυτή είναι η εποχή που όλοι σας θέλατε να βρίσκεστε εδώ. Ουσιαστικά τακτοποιήσατε ολόκληρο το κοσμικό σας πρόγραμμα ώστε να βρίσκεστε στη Γη αυτή τη στιγμή. Αυτό ήταν υπέροχο και είμαστε υπερήφανοι για εσάς που βρίσκεστε εδώ αυτή την εποχή. Πιστέψτε πως κάνετε μια μεγάλη διαφορά.

Αναζωογονήστε την Καρδιά σας: Γειώνοντας το Φως σας στη γη

Κοιτάξτε για δύο πράγματα. Πρώτο: όταν παρακολουθείτε τηλεόραση ή διαβάζετε ειδήσεις σε εφημερίδες ή στο internet, λέτε συχνά, “Αυτό είναι άσχημο. Είναι δύσκολο…” Αφιερώστε λίγο χρόνο, σταματήστε ό,τι κάνετε, σβήστε την τηλεόραση και στείλτε λίγη ενέργεια στον όμορφο πλανήτη στον οποίο ζείτε. Μπορεί να την χρησιμοποιήσει και, επιπλέον, θα σας προσφέρει βοήθεια για να λύσετε το πρόβλημα. Όλα λοιπόν οδηγούν σε ένα υπέροχο μονοπάτι. Ναι, θα έχετε μερικές δυσκολίες ακόμα. Δεν αποτελεί έκπληξη να σας πούμε πως υπάρχουν μερικοί απείθαρχοι άνθρωποι στη Γη οι οποίοι φοβούνται. Με αυτό έχει να κάνει. Μπορούμε να κάνουμε αρκετές προβλέψεις πάνω σε αυτό αλλά ας μείνουμε απομακρυσμένοι από κάτι τέτοιο. Ας αναζωογονήσουμε την καρδιά σας και ας τοποθετήσουμε μια νέα ενέργεια ελπίδας. Από εκεί πηγάζει και αν δεν μπορείτε να τη βρείτε στον κόσμο σας, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσέξετε τη γειτονική πραγματικότητα, δίπλα στη δική σας. Μερικές φορές θα δείτε πως χαμογελάτε χωρίς λόγο αλλά σίγουρα υπάρχει πολύ καλός λόγος. Σας τον στέλνουμε για να σας γαργαλήσουμε, για να σας υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι και πως υποτίθεται ότι πρέπει να διασκεδάζετε. Τώρα το καταλάβατε.

Αυτό είναι που θα σας ζητήσουμε: να γειώσετε το φως σας στη Γη. Χρειάζεται αυτό το φως. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δική σας ισορροπία με πολλούς τρόπους. Αυτό επίσης θα βάλει την ενέργειά σας να δουλεύει σε μια τέλεια διαδικασία γείωσης, γιατί όλοι σας έχετε ένα κομμάτι από το παζλ το οποίο χρειάζεται για να φτιάξετε τη νέα Γη. Όλοι έχετε μικρά μοναδικά υπέροχα κομμάτια που πρέπει να ενωθούν, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να έχετε επαρκή επικοινωνία μεταξύ σας για να το κάνετε. Αυτό είναι που θα συμβεί. Τώρα που έχετε τη δυναμική να το κάνετε, συνειδητοποιήσατε τι συνέβη; Βλέπετε πως ίσως είναι η πρώτη φορά που όλα τα κράτη συζητούν μεταξύ τους; Αυτό θα ήταν υπέροχο. Θα βγαίνατε από αυτή την κατάσταση με ανεβασμένη δόνηση. Μπορείτε να βγείτε και να ζείτε σε ένα εντελώς νέο μέρος, οπότε να το περιμένετε αυτό. Τοποθετήστε το αυτό στο μονοπάτι σας σαν κρύσταλλο. Όταν θα τον συναντήσετε θα πείτε, “Κοίτα εδώ. Έγινε ακριβώς όπως το ήθελα. Πώς σου φαίνεται; Τελικά ίσως να είμαι δημιουργός”. Ναι, είστε περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Η αλήθεια είναι πως τα έχετε πάει πολύ καλά, αν και όταν ήρθατε για πρώτη φορά δεν θέλατε να κάνετε τέτοια πράγματα. Ναι, πολλοί πανικοβληθήκατε και άλλοι βιώσατε το άγχος του αποχωρισμού όταν φύγατε από την Εστία και μείνατε μόνοι ως πνεύματα. Τουλάχιστον πιστεύετε πως είστε μόνοι γιατί αυτό είναι το παιχνίδι που παίζετε… προσποιούμενοι πως είστε ξεχωριστοί. Σας ζητάμε να συνδεθείτε με τη Γη, ειδικά στις επόμενες 30 ημέρες. Θα κάνει μεγάλη διαφορά και στείλτε μια ευγενική ενέργεια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή είναι η ευθύνη σας και αυτό ήρθατε να κάνετε.

Σχέδιο “Β”

Πολλοί από εσάς ήρθατε με μοναδικά χαρίσματα για το σχέδιο “Β”. Το σχέδιο “Α” τελείωσε και η Γη δεν καταστράφηκε, οπότε καταφέρατε να φτάσετε στο σχέδιο “Β”. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τι μπορείτε να φτιάξετε και να κάνετε με αυτό το μέρος. Έχετε έναν πανέμορφο κήπο στο σύμπαν, τι θα κάνετε λοιπόν με αυτόν, τι έπεται; Αυτή την ερώτηση σας κάνουμε τώρα. Μπορείτε να περιμένετε για να δείτε τι συμβαίνει με τον κόσμο καθώς τα γεγονότα εξελίσσονται. Είναι η ώρα για τους συνειδητούς δημιουργούς να αφυπνιστούν από το όνειρο και να απολαύσουν το ταξίδι, γιατί ποτέ δεν είχε να κάνει με τον προορισμό. Δεν έχετε να φτάσετε κάπου. Απλά παραμείνετε σε κίνηση γιατί έχει να κάνει με το ταξίδι, αυτός είναι ο σκοπός σας. Οπότε αιωρηθείτε προς τα εκεί κι έπειτα κάντε μια παράκαμψη προς τα εκεί. Στη διαδρομή μην ξεχάσετε να κατεβείτε εδώ και να ανεβείτε εκεί και να πειραματιστείτε παντού. Απολαύστε κάθε κομμάτι της διαδρομής γιατί υπάρχει για τη δική σας απόλαυση. Όλα είναι για εσάς. Εσείς είστε οι μάγοι που τα έθεσαν όλα αυτά σε κίνηση. Εμείς είμαστε εδώ απλά για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε και να μαζέψετε τα κομμάτια.

Κρατώντας τα Χέρια

Πριν έρθετε στη Γη είχατε πολλά όνειρα, ατομικά και συλλογικά. Ήρθατε ως μέρος μιας μεγάλης ομάδας, της Οικογένειας της “Ε”. Έχετε ήδη κάνει μεγάλη εντύπωση και ωθήσατε τη Γη και την ανθρωπότητα προς μια κατεύθυνση ανάπτυξης και διαρκούς εξέλιξης. Μαγικό. Τώρα θα το ξανακάνετε αλλά αυτή τη φορά ανοίξτε τα μάτια σας κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Συνειδητοποιήστε πως δεν είστε μόνοι. Ουσιαστικά κρατάτε τα χέρια με μια ομάδα υπέροχων ανθρώπων γύρω σας. Τολμήστε να τους κοιτάξετε στα μάτια και προσφέρετέ τους ενθάρρυνση. Ανοίξτε αυτά τα μονοπάτια και θα αρχίσετε, ως ανθρωπότητα, να κινείστε συλλογικά αντί σαν μια ομάδα ατόμων που προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους. Ήρθε η ώρα κι έχετε το κίνητρο να το κάνετε. Ακόμα και οι ηγέτες σας ενώνονται για έναν κοινό σκοπό. Όσο δύσκολος κι αν νομίζετε πως είναι αυτός ο σκοπός για τις προκλήσεις στη Γη, επικεντρωθείτε στα θετικά. Κοιτάξτε μερικά πράγματα που δεν θα είχαν συμβεί αν δεν είχε τεθεί αυτό σε κίνηση. Βρίσκεστε σε ένα υπέροχο μονοπάτι και είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτό, οπότε απολαύστε το ταξίδι. Πηγαίνετε όπου σας αρέσει και απολαύστε τις περιοχές ανακαλύψεων στη Γη. Να ξέρετε, πάνω απ΄ όλα, πως σας αγαπούν περισσότερο απ΄ όσο μπορείτε να καταλάβετε. Σας παρακολουθούμε καθημερινά αγαπημένοι μας. Βλέπουμε κάποιες από τις δυσκολίες που περνάτε και που αναλαμβάνετε την ευθύνη των πραγμάτων. Ξέρουμε πότε πονάει η καρδιά σας και βλέπουμε που μερικές φορές δεν μπορείτε να εκφράσετε την ενέργειά σας. Όλα αλλάζουν και έχετε ένα κομμάτι τους βαθιά μέσα σας. Γίνετε λοιπόν μέρος της συλλογικότητας και μιλήστε. Εκφραστείτε και μην ανησυχείτε για το αποτέλεσμα, απλά μιλήστε από καρδιάς. Μοιραστείτε το με τέτοιον τρόπο ώστε να υπάρχει χώρος και για άλλους να πουν τη δική τους αλήθεια. Αν και δεν έχετε τη μοναδική αλήθεια, είναι σημαντικό να αρχίσετε να τη λέτε επειδή φέρετε αυτό το πολύτιμο κομμάτι μαζί σας. Μπορεί να αμφισβητείτε τις δυνάμεις σας και να λέτε, “Ποιος είμαι; Ποιος θα γίνω; Εγώ θα σώσω τον κόσμο με το μικρό κομμάτι που έφερα από την Εστία;” Δεν θα το κάνετε αν δεν τοποθετήσετε αυτό το κομμάτι, έτσι δεν είναι; Αυτό σας ζητάμε να κάνετε. Βάλτε το κομμάτι στη θέση του. Ήρθε η ώρα. Και, πάνω απ΄ όλα, απολαύστε το ταξίδι.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλως σας χαιρετούμε ως η συλλογικότητα που ονομάζετε γκρουπ. Εμείς δεν χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη αλλά μας αρέσει πολύ. Τη βρίσκουμε και πολύ όμορφη. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι συνηχήσατε ένα μέρος της καρδιάς σας που σας θυμίζει την Εστία και τον λόγο για τον οποίο είστε εδώ. Συνεχίστε την καλή δουλειά και να ξέρετε πως σας αγαπούν. Υπάρχει ένας νέος ρυθμός στη Γη και είστε κοντά στο να τον προσαρμόσετε στη ζωή σας. Ψάξτε για την ελπίδα αγαπημένοι μας, άσχετα από το από πού προέρχεται. Αποδεχθείτε την. Κάντε χώρο στην καρδιά σας για να έρθει στην πραγματικότητά σας και γειώστε την. Βρίσκεστε σε ένα υπέροχο μονοπάτι. Να ξέρετε πως βρισκόμαστε πίσω σας σε κάθε σας βήμα.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να ανοίγετε την πόρτα στους άλλους, γιατί αυτό βοηθάει πολύ. Και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

 

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!