Δεκέμβριος 2014

Ο Κύκλος των 26.000 χρόνων – Το Επόμενο Επίπεδο Ύπαρξης


Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Καλώς ήλθατε και χαιρετισμούς από την Εστία.

Σας παρακολουθούμε στη Γη συνεχώς από μακριά και αγγίζουμε τον κόσμο σας όταν μας το επιτρέπετε. Όταν φτιάχνετε τον χώρο για να συμβεί αυτό, βρισκόμαστε εδώ όχι για να σας πούμε προς τα πού να στρίψετε, όχι να σας κατευθύνουμε προς την πιο σύντομη διαδρομή προς την επόμενη στάση. Απλά σας ενθαρρύνουμε να εν-θυμηθείτε γιατί αυτό είναι ένα από τα κλειδιά. Σήμερα θέλουμε να σας πούμε κάτι για το οποίο έχουμε ξαναμιλήσει, τώρα όμως θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα και θα σας πούμε τι συμβαίνει τώρα στη Γη. Όπως έχουμε ξαναπεί, το τέλος Μαρτίου θα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τους ανθρώπους παντού. Μερικοί θα νιώσετε την ενέργεια να αλλάζει έντονα και ίσως να τη νιώσετε να απελευθερώνεται καθώς θα ξεφορτώνεστε επιτέλους ένα βάρος. Όμως, οι περισσότεροι δεν θα το νιώσετε αυτό. Όσοι είναι στα υψηλότερα επίπεδα θα το νιώσουν. Κι όμως για τους περισσότερους θα είναι απλά μια μέρα κι όμως όλα θα αλλάζουν. Η αλήθεια είναι πως δεν θα αλλάξει απλώς μια μέρα επειδή μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας θα ευθυγραμμίζεται. Να σας εξηγήσουμε.

Μάρτιος 2015

Ξέρετε λίγα πράγματα για την αξονική μετάπτωση και τους ευρύτερους κύκλους που συμβαίνουν, γιατί έχετε τόσους ρυθμούς στη Γη. Ο Έλρα δουλεύει μαζί σας με τους ρυθμούς επειδή αρχίζουν να αλλάζουν. Έχετε ρυθμούς στο σώμα σας: Κιρκαδικούς, υποημερήσιους και πολλούς άλλους που επηρεάζουν το φυσικό σας σώμα και την ευθυγράμμιση με τον κόσμο γύρω σας. Έχετε έναν μεταβαλλόμενο σεληνιακό ρυθμό, ουσιαστικά τους ρυθμούς της Σελήνης και το πώς επηρεάζουν τους ανθρώπους. Αν αναρωτιέστε αν αυτό αληθεύει, ψάξτε σε ένα αστυνομικό τμήμα την πανσέληνο για να δείτε τις συνδέσεις που υπάρχουν. Αυτοί οι ρυθμοί ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να βιώσετε τον χρόνο. Οι ρυθμοί δεν μπορούν να υπάρχουν χωρίς τον γραμμικό χρόνο για να τους παίξετε. Αυτό που θα γίνει στα τέλη Μαρτίου είναι μόνο η αρχή. Ακόμα κι αν δεν το νιώσετε συνειδητά, θα το βιώστε σε κάποιο επίπεδο γιατί ανοίγεται σε νέες ενέργειες για όλους.

Η αρχή του Νέου Κύκλου των 26.000 χρόνων

Όταν περάσατε τις 12/12/12 εισήλθατε σε μια πύλη η οποία άλλαξε και μετατόπισε τα πάντα. Περάσατε στην άλλη πλευρά, αναδιοργανωθήκατε, ξεσκονιστήκατε και γυρίσατε στις δουλειές σας. Κυριολεκτικά αρχίσατε να δουλεύετε με τις νέες ενέργειες με τις οποίες δουλεύατε στην άλλη πλευρά της πύλης. Η πρόκληση φυσικά ήταν πως δεν φαινόταν να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Αγαπημένοι μας, αυτό συμβαίνει για κάποιον λόγο. Μπήκατε σε έναν νέο ρυθμό περνώντας την πύλη και τώρα αυτοί οι ρυθμοί αλλάζουν. Υπάρχει ένας ευρύτερος ρυθμός που έχει να κάνει με την αξονική μετάπτωση και γι’ αυτόν θέλουμε να σας μιλήσουμε. Βρίσκεστε στην αρχή ενός κύκλου που θα διαρκέσει άλλα 26.000 χρόνια. Αυτό θα γίνει μέσα σε μια μέρα; Όχι, αλλά θα ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου του 2015. Θα χρειαστείτε περίπου έναν χρόνο, σχεδόν 300 ημέρες, για να μπείτε εντελώς σε αυτή την ενέργεια. Τόσο θα χρειαστεί για να αντιληφθείτε τη νέα ενέργεια και να την κατανοήσετε. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να κάνετε πολλές συνδέσεις που θα σας βοηθήσουν να γειώσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα ενέργεια με νέους τρόπους.

Η Γη Κάνει Χώρο για τους Ενδυναμωμένους Ανθρώπους και τις Ενδυναμωμένες Κοινωνίες

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως η Γη προετοιμάζεται να αλλάξει και αυτό είναι που συμβαίνει. Γιατί αλλάζει η Γη; Πολύ απλό: Η Γη αλλάζει για να κάνει χώρο για τους ενδυναμωμένους ανθρώπους. Αφυπνίζεστε από το όνειρο κι αρχίζετε να εν-θυμάστε τη δύναμή σας. Η Γη τώρα κάνει χώρο για τους ενδυναμωμένους ανθρώπους και τις ενδυναμωμένες κοινωνίες που θα επιστρέψουν στον πλανήτη και αυτή η στροφή θα γίνει στα τέλη Μαρτίου. Λέμε η “στροφή” γιατί στην πραγματικότητα είναι αδύνατον να σηματοδοτήσουμε και να οριοθετήσουμε τον κύκλο των 26.000 χρόνων σε μια συγκεκριμένη ημέρα. Ούτε είναι σωστό να το κάνουμε γιατί τι θα συμβεί σε αυτούς που δεν θα το νιώσουν όταν περάσει αυτή η ημέρα; Δεν το θέλουμε αυτό πια στη Γη. Είναι πολύ σημαντικό όλοι σας σε κάποιο βαθμό να νιώσετε τον άνεμο στην πλάτη σας. Να ξέρετε πως το χειρίζεστε αυτό καλύτερα απ’ όσο φανταζόσαστε. Ξέρουμε πως οι περισσότεροι νιώθετε πως βρίσκεστε σε κατάσταση επιβίωσης. Πολλοί νιώθετε πως οι κανόνες άλλαξαν και δεν έχετε βρει πώς να παίζετε το νέο παιχνίδι. Όλα αυτά αλλάζουν αγαπημένοι μας σε έναν νέο ρυθμό και αυτό είναι που συμβαίνει.

Η Διασταύρωση του Ανδροκρατούμενου με τον Γυναικοκρατούμενο Χρόνο

Είναι πολύ μαγικό σε τόσα πολλά επίπεδα και το ενδιαφέρον είναι πως ο χρόνος στον οποίο βρίσκεστε είναι ανδροκρατούμενος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αναρωτηθήκατε ποτέ γι’ αυτό; Γιατί η αναπαράσταση του παραδείσου δεν περιέχει θηλυκούς Αρχαγγέλους; Όλος ο κόσμος, όλος ο χρόνος σας είναι ανδροκρατούμενος. Δεν σας λέμε πως αυτό είναι λάθος αγαπημένοι μας. Είναι απλά ο τρόπος που επιλέξατε να παίξετε το παιχνίδι. Αυτό που σας λέμε είναι πως αλλάζει και αυτό είναι το ωραίο. Στην πραγματικότητα υπάρχει κι άλλος χρόνος δίπλα στον δικό σας ο οποίος είναι γυναικοκρατούμενος. Οι δύο χρόνοι διασταυρώνονται κι αφήνουν μόνιμα εντυπώματα για να δημιουργήσουν ισορροπία μεταξύ της ανδρικής και της θηλυκής ενέργειας στη Γη. Αυτό είναι απαραίτητο για να κάνετε βήματα προς την ενδυνάμωση και για τον ενδυναμωμένο άνθρωπο να νιώθει άνετα στη Γη. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλη την ενέργειά σας αντί για μόνο την πολωμένη ενέργεια του αρσενικού ή του θηλυκού. Δεν γίνονται αυτές οι αλλαγές εν μία νυκτί. Βρίσκεστε στην αρχή αυτής της στροφής και έχει ήδη αλλάξει. Για παράδειγμα, έχετε περισσότερες λέξεις στον πλανήτη σας για να περιγράψετε την σεξουαλική έκφραση από ποτέ. Αυτό είναι όπως πρέπει να είναι γιατί διώχνετε τους παλιούς περιορισμούς γύρω από την σεξουαλική ενέργεια. Μεγαλώσατε σαν άνδρες. Διδαχθήκατε πως έτσι είναι ο άνδρας. Μεγαλώσατε σαν γυναίκες. Μάθατε πως αυτοί είναι οι κανόνες της θηλυκότητας. Όλα αυτά αλλάζουν και αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε τους κανόνες σας να αλλάζουν και ως νόμοι στη Γη.

Αφυπνιστήκατε την 11η Ώρα και Παραμείνατε

Αρχίζετε να βλέπετε ένα άνοιγμα που δεν υπήρχε παλιά. Προετοιμάζεται για μια μεγάλη αλλαγή στην ισορροπία του αρσενικού και του θηλυκού και αρχίζει στα τέλη Μαρτίου – σε λίγους μήνες. Για την ακρίβεια η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει γιατί οι άνθρωποι νιώθουν την αλλαγή να έρχεται. Νιώθετε λίγη από τη διαδικασία και ως συνήθως, βιάζεστε. Είστε εκπληκτικοί αγαπημένοι μας όταν ξεκινάτε τη διαδικασία ακόμα πριν έρθει. Όταν δείτε ποιοι είστε στ’ αλήθεια και τι έχετε επιτύχει που βρίσκεστε στη Γη αυτή την ώρα, θα είστε τόσο ευγνώμονες που είστε κομμάτι της. Η μαγεία συμβαίνει στη Γη και όλα τα μάτια στο σύμπαν παρακολουθούν. Αυτό έχει συμβεί παλιότερα στο σύμπαν αλλά ποτέ πριν με ανθρώπους που έκαναν την αλλαγή ενώ αυτό συνέβαινε. Έχετε εμφανιστεί ξανά για να ξεκινήσετε το παιχνίδι σε έναν νέο κύκλο και αυτή τη φορά μείνατε. Αποφασίσατε να αφυπνιστείτε από το όνειρο την 11η ώρα και αρχίσατε να αναλαμβάνετε τη δύναμή σας και μετά όλα άρχισαν να αλλάζουν, συμπεριλαμβανομένων των συλλογικών επιλογών σας.

Η Αρμονία με τους Άλλους είναι το Κλειδί της Επιτυχίας

Η συλλογική δόνηση, ή αυτό που ονομάζουμε συλλογική καρδιά της ανθρωπότητας, είναι αυτό που παρατηρούμε γιατί καθορίζει πού πάνε τα πάντα. Το έχουμε πει αυτό πολλές φορές γιατί βοηθάει πάρα πολύ στην κατανόηση. Προηγουμένως είχατε ανθρώπους που έλεγχαν τη Γη. Όταν είχατε πολύ χαμηλά επίπεδα τεχνολογίας και επίγνωσης, ήταν πολύ εύκολο να ελεγχθεί το κανάλι της πληροφόρησης και να το κάνετε να ρέει προς τα εσάς. Αν και αυτός ήταν ο τρόπος των ανθρώπων τότε, δεν ισχύει πια. Για εμάς είναι μεγάλη πρόοδος στο πνεύμα όλων των ανθρώπων. Είναι σημαντικό να καταλάβετε πως οι συνδέσεις που κάνατε έχουν ενδυναμωθεί και γι’ αυτό εισήλθατε στο τρίτο κύμα συνειδητότητας, το κύμα της αρμονίας. Το πώς εναρμονίζεστε με τους ανθρώπους και με άλλα πλάσματα θα καθορίσει την επιτυχία σας στη Γη από εδώ και στο εξής. Είναι πολύ απλό. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να γίνετε δημοφιλείς ή κάποιος που τον αγαπούν πολλοί; Όχι, δεν έχει να κάνει με αριθμούς αγαπημένοι μας, έχει να κάνει με το βάθος της σύνδεσής σας με τους άλλους.

Θέστε Κάτι σε Κίνηση

Μεγαλώσατε με τους κανόνες σας, όπως οι κοινωνικοί κανόνες. Κάποια πράγματα είναι αποδεκτά για τους άνδρες και κάποια άλλα για τις γυναίκες. Όλες αυτές οι διακρίσεις σβήνουν σε αυτό το νέο κύκλο, ο οποίος αγαπημένοι μας είναι πολύ μεγαλύτερος. Αυτό είναι το άλλο κομμάτι που θέλαμε να σας πούμε σήμερα γιατί αυτά τα εντυπώματα διασταυρώνονται μεταξύ τους. Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές στη Γη για να φυτευτούν σημαντικοί σπόροι τους οποίους θα χρειαστούν όλοι οι άνθρωποι στο μέλλον ώστε να επιβιώσουν ως φυλή και να φέρουν το φως από την Εστία. Ποτέ πριν δεν είχατε επίγνωση πριν την ώρα σας για τις διασταυρώσεις του χρόνου. Τώρα είσαστε μήνες πριν και αρχίζετε να προετοιμάζεστε και να αντιλαμβάνεστε τι μπορείτε να κάνετε για να θέσετε κάτι σε κίνηση. Όλοι σας μπορείτε να αρχίσετε μια νέα ζωή, μια νέα έκφραση. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι μεγάλο ή μικρό, ή απλά να σκεφτείτε να ξεκινήσετε κάτι. Το να θέσετε κάτι σε κίνηση δε σημαίνει πως πρέπει να είναι τέλειο ή ότι πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διαδρομή. Τα μονοπάτια αλλάζουν και μετατοπίζονται αλλά το κλειδί είναι απλά να το θέσετε σε κίνηση μεταξύ του σήμερα και του τέλους Μαρτίου.

Είναι μια μαγική εποχή αγαπημένοι μας. Έχετε δημιουργήσει τόση μαγεία στη Γη και δεν έχετε ιδέα πόσο βαθιά πάει αυτό. Τώρα αρχίζετε να μαθαίνετε περισσότερα για το περιβάλλον σας, μόνο που αυτή τη φορά το μαθαίνετε μέσα από τη δική σας διαδικασία. Υπήρξε εποχή που αυτή η γνώση ή η σοφία ήρθε στον πλανήτη σας ξεκάθαρα αλλά τώρα είναι η εποχή όπου μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και να την αγκυρώσετε ώστε να δημιουργήσετε μια νέα ενέργεια για εσάς. Όσοι περάσατε από την πύλη και περιπλανιέστε πέφτοντας σε τοίχους ψάχνοντας τον δρόμο σας μέσα στο σκοτάδι και προσπαθώντας να βρείτε το μονοπάτι σας, τα καταφέρατε! Ξέρουμε πως δεν το νομίζετε και ίσως δε νιώθετε ακόμα την επιτυχία, ήταν όμως και βρίσκεστε εδώ. Βρίσκεστε στο σωστό μέρος στο σωστό χρόνο αγαπημένοι μας. Καθώς η διασταύρωση του χρόνου και του τόπου έρχεται για να αφήσει αυτά τα εντυπώματα, είστε μέρος αυτής της ενέργειας, κάτι που θέλατε. Το αν συμφωνείτε ή όχι εξαρτάται από εσάς. Ήσασταν από τους εκλεκτούς αγαπημένοι μας γιατί υπήρχε μια μεγάλη σειρά από πνεύματα που περίμεναν να έρθουν αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει κανείς στη Γη ο οποίος απλά πιάνει χώρο. Κάθε πλάσμα έφερε μια μοναδική γεύση φωτός από την Εστία και τώρα που αρχίζετε να το χρησιμοποιείτε, μπορείτε να το ενσωματώσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο τρόπο ζωής ο οποίος θα μεταφέρει αυτό το φως και να είναι μέρος της ενέργειάς σας σε κάθε βήμα προς τα εμπρός.

Τρία Βήματα Εμπρός, Ένα Βήμα Πίσω

Αυτή την εποχή συμβαίνουν πολλές αλλαγές. Σας ζητάμε να θυμάστε πως το να κάνετε τρία βήματα εμπρός κι ένα βήμα πίσω είναι ο τυπικός τρόπος εξέλιξης των ανθρώπων. Μην αποθαρρύνεστε με το ένα βήμα πίσω γιατί αυτό είναι απλά μέρος της κίνησης προς τα εμπρός. Όταν βλέπετε τις ειδήσεις στην τηλεόραση ή σας κυριεύει η αρνητικότητα και οι απάνθρωπες πράξεις που βλέπετε στον κόσμο, μην αποθαρρύνεστε. Αυτές είναι οι χειρότερες από μερικές καταστάσεις και ήταν σκόπιμα έτσι. Πρέπει να καταλάβετε πως πολλά από αυτά τα πράγματα που βλέπετε παίζονται απλά και μόνο για να τα δείτε. Μην υπερβάλλετε. Να ξέρετε πως βρίσκεστε σε ένα ασφαλές μέρος και να εμπιστευτείτε το ότι ο πλανήτης κινείται.

Άγχος

Θέλουμε επίσης να πούμε γι’ αυτό που νιώθουν πολλοί από εσάς: για το άγχος. Πολλοί νιώσατε έντονο και αυξανόμενο άγχος τους τελευταίους τρεις με τέσσερις μήνες. Για μερικούς αυτό εξελίχθηκε σε κατάθλιψη. Για άλλους ήταν απλά άγχος, μια έλλειψη ύπνου το βράδυ έχοντας ανησυχία για κάτι. Αυτό συμβαίνει λόγω του πέπλου που λεπταίνει. Αν και ανυπομονούσατε γι’ αυτό και σας λέγαμε για πολύ καιρό πως το πέπλο είναι φίλος σας, το πέπλο σας εμπόδιζε από το να νιώθετε πολλά πράγματα. Ως αποτέλεσμα, πολλοί από εσάς νιώθετε κάπως αποκαρδιωμένοι. Νιώθετε μια έλλειψη της σπίθας τη ζωής που φέρατε από την Εστία. Να έχετε υπομονή αγαπημένοι μας. Μην κρίνετε τον εαυτό σας από την έλλειψη ύπνου ή από τα συναισθήματά σας ή ακόμα από το πώς νιώθετε για τον εαυτό σας σε αυτή την εποχή των αλλαγών.

Ένα Βήμα για την Ανθρωπότητα

Όλη η ανθρωπότητα βιώνει μια ριζική αναδιάταξη σε πολλά επίπεδα. Στη Γη έχετε έναν χρόνο στον οποίο ζείτε και που βασίζεται στην αρσενική ενέργεια κι εκεί πέρα υπάρχει ένας χρόνος βασισμένος στη θηλυκή ενέργεια με τον οποίο θα διασταυρωθείτε. Πώς θα σας επηρεάσει αυτό; Αυτή είναι η ερώτηση που σας κάνουμε. Πόσο μπορείτε να αντέξετε, πόση από την ισορροπία ενέργειας μπορείτε να γειώσετε; Αυτό θα καθορίσει πόσο από το εντύπωμα αυτό θα μείνει με την ανθρωπότητα μετά τη διασταύρωση των χρόνων, οπότε προετοιμαστείτε αγαπημένοι μας. Προετοιμαστείτε να ξανασκεφτείτε τη ζωή σας. Προετοιμαστείτε να τολμήσετε να ψάξετε κάτω από κάθε πέτρα για ευκαιρίες που θα σας έρθουν. Ακόμα και οι οδηγοί σας θα επικοινωνούν μαζί σας με λίγο διαφορετικό τρόπο. Δεν άλλαξαν εκείνοι, αλλά εσείς. Όλη η ανθρωπότητα κάνει ένα βήμα και πρέπει να μάθετε να επικοινωνείτε κι εσείς σε αυτά τα νέα επίπεδα. Είναι συναρπαστική εποχή για εμάς και ξέρουμε πως περάσατε πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια. Τα έχετε επιτύχει όλα κι έχετε προχωρήσει στο νέο φως, προσπερνώντας τους μεγαλύτερους φόβους σας για να δημιουργήσετε μια πραγματικότητα στην οποία φέρετε φως στο νέο κόσμο. Αυτή είναι η εποχή που περιμένατε όλοι αν θα τολμούσατε να μείνετε αρκετά. Το κάνατε και η ενέργεια τώρα αλλάζει.

Αγαπημένοι μας, γίνεται μαγικό για όλους. Τώρα ήρθε η ώρα να απλώσετε τα χέρια και να το μοιραστείτε αυτό με τους άλλους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες λέξεις, ούτε τη λέξη “channeling”. Είστε πλάσματα της καρδιάς, γι’ αυτό μοιράστε την καρδιά σας με κάποιον άλλον και δείτε πώς αυτό αγκυρώνει την ενέργεια. Σας λέμε επίσης πως θα έχετε βοήθεια. Πολλές από τις προκλήσεις θα γίνουν μεγαλειώδη ταξίδια για μερικούς από εσάς. Το ξέρετε πως είναι δυνατόν αν και αρχικά δεν είχε προβλεφθεί να φύγετε από τη Γη. Αν φεύγατε θα γινόταν κάτι σαν τον Άρη αλλά μείνατε και σήμερα έχετε καταπράσινη βλάστηση. Έχετε υπέροχα μέρη όπου μπορείτε να δείτε τη ζωηρότητα του πλανήτη σας και αυτό είναι μαγικό. Είναι μόνο ένα επίπεδο φυσικής υπόστασης που δεν άλλαξε και τα υπόλοιπα αρχίζουν να ευθυγραμμίζονται καθώς έρχονται οι νέοι κιρκαδικοί ρυθμοί. Θα δείτε πως η προσοχή σας θα μεγαλώνει. Οι υποημερήσιοι ρυθμοί σας είναι περίπου στα 90 λεπτά. Θα αυξηθούν καθώς οι άνθρωποι να εξελιχθούν περισσότερο από όσο έχουν εξελιχθεί. Οι άνθρωποι άλλαξαν περισσότερο τα τελευταία 10 χρόνια απ’ ό,τι τα τελευταία 1.000 χρόνια. Μπορείτε να κοιτάξετε πίσω και να δείτε τις τεχνολογικές αλλαγές και άλλες διαφορές αλλά το πιο σημαντικό είναι πως άλλαξε η καρδιά σας.

Αναλαμβάνοντας την Ευθύνη της Ζωής σας

Θα δουλέψουμε μαζί σας για να απελευθερώσετε μερικά από τα περιοριστικά συστήματα πεποίθησης που σας κρατούν εκεί που είστε. Αγαπημένοι μας, είμαστε πολύ υπερήφανοι. Επιλέξατε σωστά. Πήγατε στην πρώτη γραμμή για να είσαστε εδώ τώρα. Μερικοί από εσάς αναρωτιέστε γιατί βρίσκεστε εδώ, “Έχω ακόμα συμβόλαια; Έχω ακόμα πράγματα που πρέπει να κάνω;” Η απάντηση είναι πάντα ναι αγαπημένοι μας. Ναι, ναι και ναι! Αυτή είναι εποχή που μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη τη ζωής σας. Αδράξτε τη βάση της, ένα γερό κτίσμα του φωτός και του πάθους σας, γιατί εκεί κρύβατε το φως γι’ αυτό το ταξίδι. Βρείτε τα πράγματα που αγαπάτε να κάνετε και ξεκινήστε. Προετοιμαστείτε να γίνουν ένα ακόμα μεγαλύτερο τμήμα της ζωής σας στο νέο κύκλο. Αυτό είναι πιο συναρπαστικό για εμάς απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε γιατί δεν έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι εδώ τώρα κι όμως εδώ είστε και είναι υπέροχο. Μπράβο σε όλους αγαπημένοι μας.

Βρίσκεστε σε ένα ατομικό αλλά και συλλογικό ταξίδι. Έχει φτάσει σε ύψη κι επίπεδα μη αναμενόμενα για την ανθρωπότητα στη Γη. Μπράβο! Ανυπομονούμε να σας αφήσουμε ελεύθερους στους νέους ρυθμούς και να σας βοηθήσουμε να τους αγκυρώσετε ώστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να καταλάβετε πως έχετε τον έλεγχο του περιβάλλοντός σας. Αυτό σας επιτρέπει να είστε κύριοι της ζωής σας και να φέρετε τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν στη ζωή σας, ώστε να ζήσετε με σκοπό αλλά και μέσα στο πάθος σας. Είναι μια υπέροχη εποχή αγαπημένοι μας. Ανυπομονούμε να δούμε πώς εσείς και η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας θα συνεργαστείτε με αυτό. Ναι, ως αποτέλεσμα οι συλλογικές καρδιές αρχίζουν να ανοίγουν, οπότε αυτή είναι υπέροχη εποχή στον πλανήτη σας. Σας αγαπάμε πέρα απ’ όσο γνωρίζετε και είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για όλους σας.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Απολαύστε τους νέους ρυθμούς και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo! Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου

 

Μήνυμα από Καρδιάς

Ώρα για Ευχαριστίες

Οικογενειακά Χριστούγεννα

 

Αυτά τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με την οικογένεια. Φέτος είναι ιδιαίτερα γιατί οι γιοί , οι νύφες και τα δύο εγγόνια μας θα έρθουν στο σπίτι μας. Την ώρα που έγραφα αυτό το κείμενο, στολίζαμε το δέντρο και το σπίτι. Λατρεύουμε το πώς τα φώτα δίνουν μια ζεστή λάμψη στο σπίτι.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά γιατί καλωσορίσαμε το νέο μέλος της οικογένειας, τον Timothy Daniel Rother, οποίος είναι ενός μηνός. Αυτά θα είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα. Επιπλέον έχουμε τον εξάχρονο Brandon ο οποίος είναι πολύ ζωηρός! Μας αρέσει πώς οι γιοί μας Austin και Brent έχουν τις οικογένειές τους με δύο υπέροχες συζύγους, τη Frauke και τη Suzie.

Στην οικογένειά μας έχουμε μια παράδοση να διαβάζουμε το βιβλίο “The Night Before Christmas”. Η αδελφή μου, μού έδωσε το βιβλίο όταν ο πρωτότοκός μας ο Austin ήταν στην ηλικία του Timothy. Σήμερα έδωσα στον Austin ένα δώρο που ανυπομονούσα να του κάνω εδώ και χρόνια. Του έδωσα το ίδιο βιβλίο για να συνεχιστεί η παράδοση και να το διαβάζει στον γιό του κάθε παραμονή Χριστουγέννων.

Δεν γίνεται να μιλάμε για οικογένεια χωρίς να αναφέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζετε εσείς. Η οικογένεια του Lightworker συνεχίζει να μεγαλώνει και να μας συνδέει με την πνευματική μας οικογένεια σε όλο τον κόσμο. Από την καρδιά μας στην δική σας, ελπίζουμε να απολαύσετε αυτή τη μαγική εποχή του χρόνου.

Brabara & Steve και όλο του προσωπικό του Lightworker

 

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!