Δεκέμβριος 2010

ΓΗ, το καλύτερο ριάλιτι σόου
Καλπάζοντας στο κύμα της εξέλιξης

 

Από τον Steve:

Σε αυτή την επικοινωνία το γκρουπ κάλυψε αρκετά σημαντικά σημεία που θα βοηθήσουν όλους μας στις μέρες που έρχονται, καθώς ολόκληρη η ανθρωπότητα καλπάζει σε ένα κύμα απίστευτης ενέργειας. Το κομμάτι εκείνο που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό το μήνυμα είναι όταν ξεκίνησαν να μιλάμε σχετικά για την νέα επικοινωνία που έρχεται ως μέρος της εξέλιξης. Το έχουμε περιγράψει ως Βαθιά Επαφή σε προηγούμενη επικοινωνία αλλά αυτή τη φορά μας έδωσαν μεγαλύτερη οπτική για το πώς αυτή θα φαίνεται στην καθημερινότητά μας.

Μίλησαν επίσης για απελευθέρωση ενεργειακών μοτίβων και πώς αυτά έχουν επιδράσει στους ανθρώπους. Ευρείες αλλαγές στη διάθεση γίνονται συχνά. Μερικοί άνθρωποι τα καταφέρνουν να τις χειριστούν καλύτερα από άλλους και αυτό που το γκρουπ είπε σχετικά με την κατάθλιψη ήταν πολύ εύστοχο και ενδιαφέρον.

Κάποια στιγμή με διόρθωσαν για κάτι που είπα νωρίτερα στην εισαγωγή, λέγοντάς μας πόσα πολλά όντα απ’ όλο το διάστημα μας παρακολουθούν.

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα

 

Steve

Χαιρετισμούς από την Εστία

Απελευθερώνοντας τα παλιά μοτίβα

Σας παρακολουθούμε καθώς όλοι οι άνθρωποι κάνουν ακόμη ένα βήμα σε μια περιοχή που ποτέ ξανά δεν είχαν εισέλθει. Η ενέργειά σας σε ατομική βάση έχει αρχίσει να εκρήγνυται και είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχουμε δει ποτέ. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι επειδή έχετε χτίζει ολόκληρη την ύπαρξή σας σε ένα πολύ περιορισμένο χώρο που τον αποκαλείται “ασφάλεια”. Τώρα πια δεν υπάρχει κανένας περιορισμένος χώρος και οι περισσότεροι από εσάς έχουν αρχίσει να απελευθερώνουν το σωματικό μοτίβο ήδη. Δεν πιστεύαμε πως αυτό θα ήταν δυνατό να συμβεί για αρκετά χρόνια ακόμη στους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη αρχίσει να απελευθερώνουν παλιά μοτίβα που κρατούσαν την ενέργειά τους τόσο καιρό, καθώς βαδίζουν ακόμη περισσότερο προς μια νέα ύπαρξη. Είναι μια νέα ύπαρξη για τον κάθε έναν από εσάς που θα επιτρέψει να κουβαλήσετε μεγαλύτερο μέρος του πνεύματός σας στο φυσικό σας σώμα.

Είναι πολύ δύσκολο για πολλούς από εσάς που ξεκινάτε να το απελευθερώνετε, επειδή τα συναισθήματα σας πλημμυρίζουν και τραβούν όλη σας την προσοχή σας πολύ συχνά και γειώνουν την ενέργειά σας σε ακατάλληλα σημεία. Ένα μεγάλο μέρος της συναισθηματικής δομής σας έχει αρχίσει να παίρνει μια νέα φόρμα κατά τη διάρκεια της επανα-καλωδίωσης όπου δουλεύετε στη σύνδεση του συναισθηματικού σας σώματος με τα άλλα αιθερικά σώματα. Ξεκινώντας να δουλεύετε με αυτή τη νέα σύνδεση, θα αισθάνεστε πως όλη σας η ασφάλεια έχει φύγει όπως και σε όλα όσα δουλεύατε πριν και πως αυτή η μικρή ετικέτα που αποκαλείτε “εαυτός” δε σας χωράει πια. Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο επειδή έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσετε ως εδώ με αυτή την ετικέτα ή με αυτή την ιδέα ή με αυτή τη φωνή που νομίζετε πως είσαστε. Τώρα έχετε αρχίσει να διευρύνεστε στο διάστημα και να ανακαλύπτετε πως είσαστε μέρος όλων των όντων… κάθε πλάσματος, κάθε δέντρου, κάθε πλανήτη, κάθε κόσμου, κάθε λαμπερού άστρου που βλέπετε στον ουρανό. Όλες αυτές οι συνδέσεις θα φτάσον σε ένα σημείο όπου δε θα μπορείτε να βλέπετε τους εαυτούς σας αλλά να μπορείτε να αισθάνεστε μέσα από τα νέα επανα-καλωδιωμένα συναισθηματικά σώματα. Φυσικά είναι εύκολο να ειπωθεί αλλά κάθε φορά που θα πηγαίνετε από το ένα επίπεδο στο άλλο πολύ γρήγορα, όλοι οι μηχανισμοί ασφαλείας σας φεύγουν και μπορεί να είναι πολύ τρομακτικό για πολλούς από εσάς.

Έγινε λόγος για κατάθλιψη σήμερα σε αυτό το δωμάτιο. Η κατάθλιψη είναι ενεργειακή αλλεργία σαν όλες τις άλλες αλλεργίες που έχουμε μιλήσει (χρόνια κόπωση, μυαλγία κτλ). Με τον καιρό οι άνθρωποι θα βρουν τρόπους να την διαχειριστούν. Συμβαίνει τώρα καθώς οι άνθρωποι έχουν ξεκινήσει να βλέπου τα πρώτα ίχνη για το πώς να διορθώσουν και να αξιοποιήσουν αυτή την ενέργεια η οποία θεωρείται πάντοτε αρνητική. Σας λέμε αγαπητοί πως δεν είναι όλες οι ενέργειες θετικές. Αν κάποιος μπορούσε να δει μόνο το φως, δε θα υπήρχε καμία αντίθεση και ως εκ τούτου δε θα μπορούσε να δει. Είναι το σκοτάδι που σας επιτρέπει να δείτε το φως. Αγκαλιάζοντας κάθε μέρος του ποιοι πραγματικά είσαστε, θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε αυτή την ενέργεια με έναν θετικό τρόπο.

Βαθιά Επαφή

Εδώ είναι τώρα το όμορφο κομμάτι που θέλουμε να μοιραστούμε σήμερα μαζί σας. Έχουμε μιλήσει παλαιότερα σχετικά με ένα επίπεδο επικοινωνίας που αποκαλούμε βαθιά επαφή. Η βαθιά επαφή γίνεται από κάθε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη σε καθημερινή βάση αλλά σε λιγότερο από το ένα τοις εκατό στο σύνολο μιας συνομιλίας. Αυτό θα αλλάξει σύντομα καθώς πολλοί από εσάς έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν συνειδητά αυτό το επίπεδο επικοινωνίας. Ας δώσουμε ένα παράδειγμα. Φανταστείτε μια συνομιλία που χρησιμοποιεί λέξεις όπου δεν ταιριάζουν απόλυτα. Κατά τα επόμενα χρόνια η ανθρωπότητα μπορεί να αντιμετωπίσει προκλήσεις σε όλες τις γλώσσες καθώς η ερμηνεία που παραθέτουν δεν θα μπορεί πλέον να μεταφέρει τα βαθύτερα νοήματα που απαιτούνται για μια επικοινωνία σε υψηλό επίπεδο. Αυτό θα σας παρακινήσει να καταλήξετε σε νέες λέξεις καθώς θα προσπαθείτε να πακετάρετε τις σκέψεις σας διαφορετικά. Το πρόσωπο που λαμβάνει το μήνυμα μπορεί να πιάσει ένα κομμάτι του μόνο αλλά οι ανθρώπινες γλώσσες που χρησιμοποιούνται τώρα θα αρχίσουν να υπολείπονται των αναγκών.

Η βαθιά επαφή μπορεί να περιγραφεί την σημερινή εποχή σε αυτό το σενάριο: Φανταστείτε δύο ανθρώπους να μιλάνε αλλά να μην επικοινωνούν πραγματικά. Απλά κουνάνε τα κεφάλια τους και καθώς απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον, ο ένας λέει ξαφνικά τέσσερις λέξεις που πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στην καρδιά της ενέργειας – αυτές οι τέσσερις λέξεις μετατόπισαν τα πάντα. Αυτό είναι βαθιά επαφή. Στα χρόνια που έρχονται, όλες οι γλώσσες της Γης θα χρησιμοποιούν λιγότερα λόγια για κάθε περίσταση. Ναι, κάποιοι από εσάς που παίζετε Scrabble θα το λατρέψετε. Κυριολεκτικά όλη η ενέργειά σας έχει αρχίσει να αλλάζει σε μια κατάσταση που μπορείτε να την χρησιμοποιήσει σήμερα. Αυτό θέλουμε να προτείνουμε. Είναι το κομμάτι εκείνο, το εργαλείο που θέλουμε να σας δώσουμε σήμερα και να παίξετε με αυτό… να δοκιμάσετε νέα ενεργειακά εργαλεία που μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.

Εργαλεία βαθιάς επαφής
Προβολή σκέψης

Πρώτον, ας ξεκινήσουμε αυτό το μήνυμα με τη σκέψη προβολής. Οι άνθρωποι το κάνουν αυτό όλη την ώρα αλλά το κάνουν, σε γενικές γραμμές, ασυνείδητα. Ξεκινάτε να κάνετε συνειδητές τις σκέψεις σας ως μέρος της κάθε συζήτησης, ειδικά στις συζητήσεις εκείνες που δεν φαίνεται να οδηγούν πουθενά. Αν το κάνετε και δείτε πως ακόμη δεν συνδέεστε, σας ζητάμε να σταματήσετε για ένα δευτερόλεπτο. Πάρτε ένα λεπτό, μιαν ανάσα και στείλτε τους την δική σας αντίληψη για τη μεγάλη εικόνα εκείνου που προσπαθείτε να εκφράσετε σε αυτούς. Δεν είναι απαραίτητο να τους πείτε ότι χρησιμοποιείτε συνειδητή προβολή – σταματήστε και επικοινωνήστε με την ψυχή σας χωρίς λέξεις. Στη συνέχεια, μπείτε πάλι στη συζήτηση και παρακολουθήστε τί συμβαίνει. Δείτε πόσο εύκολα αρχίζουν να γίνονται τα πράγματα.

Πολλά από αυτά τα εργαλεία έχουν λειτουργήσει καλά στο παρελθόν αλλά η ανθρώπινη συνείδηση δεν ήταν αρκετά υψηλή για να τα αναγνωρίσει. Πριν από αυτό, ήταν σκέψεις που γίνονταν αιθερικές, ήταν φευγαλέες και φαντασίες αλλά τώρα θα ανακαλύψετε αληθινή και πρακτική χρήση τους στην καθημερινή σας ζωή. Έχουμε αναφέρει πως η βαθιά επαφή θα γίνει τρόπος ζωής. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αναπτύξει την βαθιά επαφή για πολλά χρόνια σε μια σχέση ή ίσως μέσα σε πολλές ενσαρκώσεις που είχαν σχέσεις. Αυτή τη στιγμή η βαθιά επαφή είναι πιο διαδεδομένη στη Γη μέσω των διδύμων. Αυτά είναι όντα που στην πραγματικότητα έχουν μοιραστεί έναν κοινό χώρο και γι’ αυτούς η βαθιά επαφή χτίσθηκε από την πολύ αρχή. Από την στιγμή που η βαθιά επαφή κυριαρχήσει μεταξύ δύο ανθρώπων, θα είναι κάτι που θα το εν-θυμηθούν και σε επόμενες ζωές. Όσοι από εσάς το έχουν βιώσει αυτό και έχουν υπάρξει δίδυμο, έχετε ένα μικρό κομμάτι βαθιάς επαφής με αυτό το άτομο ακόμη κι αν δεν το έχετε συναντήσει για πέντε ή έξι ενσαρκώσεις. Ξαφνικά συναντάτε αυτό το πρόσωπο που δεν είχατε ξαναδεί και σας γνωρίζει και το γνωρίζετε – και μπορείτε να επικοινωνήσετε. Τη μεγαλύτερη πρόκληση θα την έχετε οι περισσότεροι καθώς κάνετε αυτή τη μετάβαση, επειδή έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε τόσες πολλές λέξεις και τα μέσα επικοινωνίας της Γης θα πρέπει ν’ αλλάξουν ριζικά. Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι παρουσιάζουν τους εαυτούς τους θα αρχίζει ν’ αλλάζει. Θα είναι δυνατή η χρήση πολύ συγκεκριμένων εννοιών στα λόγια σας που θα αυξήσουν ουσιαστικά την επικοινωνία και τη χρήση των λέξεων ταυτόχρονα. Αυτό θα αποτελέσει επίσης κίνητρο για την ανάπτυξη κοινών γλωσσών στη Γη και είναι κάτι που θα γίνει σύντομα. Είναι ήδη σε κίνηση καθώς και το ότι η κάθε γλώσσα θα αναπτύξει μια πιο σύντομη και απλοποιημένη διεθνής έκδοση.

Υπάρχουν πολλά κομμάτια που έχουν αρχίσει να παίρνουν θέση αλλά το εργαλείο που επιθυμούμε να σας δώσουμε για να δουλέψετε τους επόμενους μήνες είναι η προβολή της σκέψης. Για παράδειγμα, αντί να έχουμε να πούμε κάτι σε κάποιον, ας πούμε ότι θα έχετε την ευκαιρία μιας παρουσίασης και να σταθείτε στη σκηνή ή μπροστά από την κάμερα. Και πάλι, προτού σταθείτε πάνω στη σκηνή, στην πραγματικότητα κάνετε ένα βήμα μέσα από την προβολή σκέψης και προβάλλετε την εικόνα που επιθυμείτε να εξηγήσετε. Στείλτε μια νοητή εικόνα του μηνύματος πριν το πείτε. Αποσαφηνίστε το, δείτε μόνοι σας να την στέλνετε και μετά ανοίξτε το στόμα σας και θα βιώσετε μια ισχυρότατη σύνδεση με το ακροατήριο. Έχουμε πει πολλές φορές ότι η αλήθεια είναι πάρα πολύ απλή αλλά οι άνθρωποι πρέπει να την κάνουν πολύπλοκη για να την καταλάβουν.

Τί να περιμένετε όταν απελευθερώσετε το μοτίβο

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα προσωπικό, ενεργειακό πεδίο γύρω τους που ονομάζουμε ανθρώπινο μοτίβο. Υπάρχουν συνολικά 500 μοτίβα και έχετε επιλέξει εκείνο που μπορεί καλύτερα να στεγάσει την ενέργειά σας. Έχετε αρχίσει να απελευθερώνετε αυτά τα μοτίβα ως αποτέλεσμα της ανθρώπινης εξελικτικής διαδικασίας. Ένα από τα πρωταρχικά φυσικά συμπτώματα που έχετε με αυτά τα μοτίβα είναι εκείνο που αποκαλείτε υπέρβαρα άτομα. Αυτά τα μοτίβα έχουν υπηρετήσει τους ανθρώπους καλά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά τώρα έχουν αρχίσει να είναι πρόβλημα. Κυριολεκτικά δεν είσαστε σε θέση να επεκτείνετε το ενεργειακό σας πεδίο οπότε το σώμα σας επεκτείνεται. Κάποιοι προσπάθησαν με ποικιλία μεθόδων να χάσουν βάρος βρίσκοντας μόνο μερικούς τρόπους που φαίνονται να δουλεύουν αλλά είναι λίγοι και για μικρό χρονικό διάστημα. Δεν είναι αυτή η ιδέα οπότε σας παρακαλούμε μη το κάνετε παιχνίδι ή διαγωνισμό διότι μετατρέπετε την ενέργεια πολύ γρήγορα. Μη νομίζετε ότι χρειάζεται να είσαστε το πρώτο άτομο που θα αφήσει το μοτίβο του, επειδή μετά θα είναι πολύ μοναχικά. Αυτό που θα σας πούμε είναι ότι στα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια, όλοι σας θα έχετε την ευκαιρία να απελευθερώσετε πλήρως τα μοτίβα σας που κρατούν την ενέργειά σας στο φυσικό σας σώμα. Όταν συμβεί αυτό, το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι μέρος της φυσικής σας ύπαρξης και την δικής σας σύνδεσης με τον ανώτερο εαυτό σας που ξεκινά να ξεσκεπάζει το πέπλο.

Λέγοντας την αλήθεια σας

Έχετε ένα πέπλο που σας εμποδίζει να δείτε τη μεγαλοπρέπειά σας. Σας έχει κρατηθεί από το να μπορείτε να δείτε ότι είσαστε γιοι και κόρες ενός βασιλιά και έχετε βασιλική κληρονομιά. Τώρα μπορείτε να το γνωρίζετε μέσα σας. Ο κάθε ένας από εσάς αρχίζει να αισθάνεται ότι δεν τραβάτε μόνο για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο αλλά και να πείτε αυτό που έχετε στην καρδιά σας. Με αυτόν τον τρόπο φέρνετε εκείνο το φως που έχετε φέρει από την Εστία, εκείνο το κομμάτι του πάζλ που είναι αποκλειστικά δικό σας και μπορεί να εκφραστεί μόνο μέσα από το ενεργειακό πεδίο – το κομμάτι του θεού. Σήμερα, έχετε φτάσει ένα επίπεδο που ποτέ δεν ήταν δυνατό. Ωστόσο, σας λέμε πως έχετε ήδη πολλαπλασιαστικές επιδράσεις σε όλη την ανθρωπότητα που δεν πρόκειται να μείνει στάσιμη ξανά. Το πνεύμα σας είναι έτοιμο να παίξει σε μια μεγαλύτερη αρένα που δεν είναι πλέον περιορισμένη από τα ενεργειακά όρια που πάντοτε σας κρατούσαν. Αυτό θα ανοίξει ένα χώρο για όλα τα κομμάτια του παζλ που θα ενωθούν. Σε αυτή την κατάσταση της επέκτασης της αφύπνισης, υπάρχει μια ισχυρή έλξη για όλους να φέρουν εκείνο το μοναδικό τους κομμάτι στο τραπέζι.

Τα συναισθήματα θα χτυπήσουν κόκκινο για πολλούς καθώς αυτό θα συμβαίνει. Αγκαλιάστε αυτά τα συναισθήματα καθώς θα εμφανίζονται. Η κατάθλιψη είναι μια εμπειρία που οι περισσότεροι θα ήθελαν να αποφύγουν αλλά πολλά από τα πιο όμορφα τραγούδια δεν προέρχονται από την κατάθλιψη; Τα πιο όμορφα ποιήματα δεν προέρχονται από την κατάθλιψη; Μήπως ένα υπέροχο βιβλίο που βρίσκεται σε αυτό το δωμάτιο δεν προέρχεται από την κατάθλιψη; Πάρτε αυτή την ενέργεια και χρησιμοποιείστε την με έναν διαφορετικό τρόπο. Αυτή είναι η ιδέα, χρησιμοποιείστε την. Η κατάθλιψη είναι ένας κύκλος που αρχίζει όταν σταματάει η δημιουργία. Πάρτε αυτή την ενέργεια και βρείτε μια χρήση γι’ αυτήν, οποιαδήποτε χρήση. Αγκιστρώστε την και δε θα αισθάνεστε πλέον τον πόνο.

Η σπίθα του φωτός διαφωτίζει σώματα της σκόνης

Αγαπητοί, μερικές από τις πιο δύσκολες αλλαγές στον πλανήτη Γη έχουν γίνει τις στιγμές εκείνες που κινείστε σε υψηλότερα επίπεδα. Έχει συμβεί ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της ύπαρξης του ανθρώπινου είδους σ’ αυτόν τον πλανήτη. Σε ένα μεγαλύτερο πλάνο του χρόνου, η ανθρωπότητα στην ουσία βρίσκεται εδώ για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να παριστάνει ότι κατοικεί σε αυτά τα φυσικά σώματα. Η σπίθα του θεού έχει διαφωτίσει ένα από τα κομμάτια της σκόνης που αποκαλείτε φυσικά σώματα. Τώρα αυτή η λάμψη του φωτός έχει επανα-καλωδιωθεί έτσι ώστε η κάθε σπίθα να λάμψει άμεσα με πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα, πιο δυνατή από το φως της Εστίας και ευχαριστούμε τον κάθε ένα από εσάς για την ύπαρξή του που είναι μέρος αυτού του φωτός. Αυτό είναι το έργο όλων όσων λέγονται Εργάτες του Φωτός.

Μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια θα μοιραστούμε μαζί σας πολλές ιδέες και εργαλεία για να σας βοηθήσουν να τεντώσετε τα όριά σας στον χώρο που αισθάνεστε άνετα. Σας λέμε ότι μπορεί να είναι μια άνετη ανάπτυξη. Μπορεί να γίνει διασκεδαστική, ειδικά αν το μοιραστείτε με τους γύρω σας και αυτούς που αγαπάτε.

Κοσμικό ριάλιτι σόου

Υπάρχει ένα άλλο σημείο που θέλουμε να σας υπογραμμίσουμε καθώς η βαθιά επαφή είναι κάτι πολύ σημαντικό. Επιθυμούμε διορθώσουμε κάτι που ο Φύλακας είπε νωρίτερα όταν του έκαναν ερωτήσεις σχετικά με εξωγήινους. Απάντησε με ακρίβεια με τον τρόπο που έχουμε μιλήσει σε αυτό το σημείο αλλά επιθυμούμε να επαναπροσδιορίζουμε κάτι αυτή την ημέρα. Όταν ρωτήθηκε για εξωγήινους επισκέπτες είπε ότι οι περισσότεροι εξωγήινοι που ήρθαν στον πλανήτη Γη, υπάρχουν εδώ και καιρό και αποτελούν μέρος των έξι αρχικών φιλών που βοήθησαν να δημιουργηθεί το φυσικό σώμα για το πνεύμα σας που παριστάνει πως παίζει αυτό το παιχνίδι. Επιθυμούμε να προσθέσουμε κι άλλα, καθώς εκατομμύρια από εκείνους που αποκαλείτε εξωγήινους και εκατομμύρια φυλών τώρα παρακολουθεί τον πλανήτη Γη κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας. Αγαπητοί, αυτό είναι το μεγαλύτερο ριάλιτι σόου του σύμπαντος. Τα ανθρώπινα όντα εξελίσσονται στο επόμενο επίπεδο χωρίς ν’ αφήσουν τα σώματά τους και τη φυσική τους δομή. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Θα ήταν εύκολο να δούμε πώς είχε σχεδιαστεί αυτό γιατί υποτίθεται πως ο πλανήτης Γη θα καταστρεφόταν μεταξύ 2000 και 2012. Μέσα σε 12 χρόνια το παιχνίδι θα είχε τελειώσει και η πόρτα θα είχε κλείσει, ελπίζοντας πως το τελευταίο άτομο θα θυμόταν να σβήσει τα φώτα. Αυτή η διαδικασία είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Αυτό θα δημιουργούσε μια ενέργεια που θα την αναζητούσατε με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αυτό που θα είχε συμβεί είναι πως η ανθρωπότητα θα είχε σταματήσει στον πλανήτη Γη και τα πνεύματά σας θα δημιουργούσαν ένα νέο παιχνίδι. Αυτό το έχετε κάνει ξανά και ξανά στο παρελθόν καθώς αυτό έτσι συνήθως συμβαίνει στα παιχνίδια σε ολόκληρο το σύμπαν. Αυτά τα παιχνίδια έχουν εξελιχθεί στο βαθμό που μπορείτε να τεντώσετε τα φυσικά σας σώματα. Ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που οποιαδήποτε φυλή όντων έχει κάνει ένα συνειδητό βήμα χωρίς ν’ αφήσει το φυσικό της σώμα πίσω – αυτός είναι ο δικός μας ορισμός για την ανάληψη. Δεν είναι να επιστρέψετε στην Εστία γιατί αυτό το μέρος της ανάληψης είναι εύκολο και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πεθάνετε. Αλλά έχετε επιλέξει να μείνετε εδώ στα φυσικά σας σώματα καθώς λάμπετε το φως. Αυτό είναι σε εξέλιξη τώρα αλλά υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια φυλές πλασμάτων που βρίσκονται σε αρμονικά επίπεδα με τον πλανήτη Γη. Με άλλα λόγια, σε άλλα διαστασιακά επίπεδα που δεν μπορείτε να δείτε. Όλοι τους έχουν επίγνωση και οι περισσότεροι από αυτούς μπορούν ακόμη και να βαδίσουν μέσα από εκείνο που αποκαλείτε στερεό τοίχο γιατί δεν είναι στερεός γι’ αυτούς. Είναι εύκολο γι’ αυτούς να μετατοπιστούν μέσα και έξω από τις σκιές λίγο έξω από την περιφερειακή σας όραση καθώς το κάνουν εδώ και πολύ καιρό.

Δεν είναι μόνο οι έξι φυλές που σας παρακολουθούν. Όλα τα μάτια είναι του σύμπαντος είναι στραμμένα σε αυτό το τεράστιο παιχνίδι καθώς οι άνθρωποι τώρα κάνουν αυτά τα βήματα. Έτσι, αυτές τις στιγμές που νιώθετε κατάθλιψη, αυτές τις στιγμές που αναρωτιέστε “Ποιος είμαι; Τί συμβαίνει στην ετικέτα μου; Δεν μου ταιριάζει αυτή τη έκφραση του εαυτού μου”. Αυτές τις στιγμές όταν ρωτάτε τον εαυτό σας, να γνωρίζετε πως δεν υπάρχουν λιγότερα από ένα δισεκατομμύρια μάτια που προσπαθούν να σας στείλουν την αγάπη τους και να σας σκουντήξουν ελαφρά στην πλάτη επειδή παίζετε ένα δύσκολο παιχνίδι που ο καθένας στο διάστημα έχει οφέλη από αυτό. Πραγματώνετε τον θεό στα νέα σας οχήματα, στις νέες βιολογικές σας φούσκες ο κάθε ένας από εσάς. Συμβαίνει πρώτα στην ενεργειακή σας δομή, μετά στο φυσικό επίπεδο αλλά έχει αρχίσει – και ο ευκολότερος τρόπος για να το περάσετε αυτό είναι να μοιραστείτε την πληροφορία σας. Βγείτε έξω και πιάστε ο ένας το χέρι του άλλου καθώς κάνετε αυτά τα βήματα στο επόμενο επίπεδο επειδή αυτή η στιγμή είναι μαγική. Σας λέμε ότι ο μεγαλύτερος αγώνας της ανθρωπότητας συμβαίνει τώρα. Σας υποσχόμαστε ότι στο τέλος αυτού του χρόνου (εννοούν το τέλος του επόμενου χρόνου, το 11-11-11) θα έχετε παρασυρθεί από ένα κύμα ενθουσιασμού που οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει παντού. Δε θα υπάρχουν άλλες μαγικές ευθυγραμμίσεις που λαμβάνουν χώρα το 10-10-10, 11-11-11 ή το 12-12-12. Δε θα υπάρξουν αλλαγές στην κοσμική ενέργεια. Υπάρχει ένα ανθρώπινο κύμα ενθουσιασμού και να περιμένετε θαύματα επειδή τα δημιουργείτε. Έχετε αναρωτηθεί πώς λειτουργεί αυτό; Σας έχουμε πει αγαπητοί πως το αστείο βρίσκεται σε εσάς.

Βρίσκεστε σε μια αναζήτηση του θεού και είναι πολύ δύσκολο να δείτε τον θεό στον καθρέπτη όταν τον κοιτάτε αλλά αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν και τόσες θρησκείες στον πλανήτη Γη. Είναι οι θρησκείες σωστές ακόμη κι όταν αμφιβάλλουν η μία για την άλλη; Ακόμη κι όταν έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους; Κάθε μία από αυτές λειτουργεί τέλεια. Πώς γίνετε αυτό; Επειδή όποτε βάζετε τη δύναμή σας σε οτιδήποτε, λειτουργεί. Οτιδήποτε αγαπάτε, λειτουργεί. Οπουδήποτε αποφασίζετε να εκφράσετε ή να βάλετε την ενέργειά σας θα έχετε μια πιο εμφανή επίδραση. Το σύμπαν είναι το χαμένο κομμάτι που κρατάτε.

Espavo αγαπητοί, επειδή παίζετε ένα δύσκολο παιχνίδι εντελώς τυφλοί ο ένας από τον άλλον και τώρα παραμερίζετε το πέπλο. Ελπίζουμε να χαιρετίσουμε τον κάθε έναν από εσάς καθώς κάνετε στην άκρη αυτό το πέπλο και να σας καλωσορίσουμε στην Εστία. Την δημιουργείτε ακριβώς εδώ, ακριβώς τώρα και είμαστε τόσο ερωτευμένοι μαζί σας. Ελπίζουμε να νιώθετε αυτή τη σύνδεση. Ελπίζουμε να νιώθετε τα χέρια μας στην πλάτη σας κάθε φορά που αισθάνεστε κατάθλιψη, κάθε φορά που αισθάνεστε ύφεση. Δεν είναι το θέμα πώς αισθάνεστε την ενέργεια αλλά τί κάνετε με αυτήν για να να δημιουργήσει όλη την διαφορά.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων σας αφήνουμε με τρεις απλές εν-θυμήσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό επειδή αναζητάτε τα μάτια του θεού όταν κοιτάζετε ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία που έχετε. Παρακαλούμε να εν-θυμάστε πως όλο αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo (ευχαριστούμε που ανακτάτε την δύναμή σας)

μετάφραση: Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!