Δεκέμβριος 2010

ΓΗ, το καλύτερο ριάλιτι σόου
Καλπάζοντας στο κύμα της εξέλιξης

 

Από τον Steve:

Σε αυτή την επικοινωνία το γκρουπ κάλυψε αρκετά σημαντικά σημεία που θα βοηθήσουν όλους μας στις μέρες που έρχονται, καθώς ολόκληρη η ανθρωπότητα καλπάζει σε ένα κύμα απίστευτης ενέργειας. Το κομμάτι εκείνο που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό το μήνυμα είναι όταν ξεκίνησαν να μιλάμε σχετικά για την νέα επικοινωνία που έρχεται ως μέρος της εξέλιξης. Το έχουμε περιγράψει ως Βαθιά Επαφή σε προηγούμενη επικοινωνία αλλά αυτή τη φορά μας έδωσαν μεγαλύτερη οπτική για το πώς αυτή θα φαίνεται στην καθημερινότητά μας.

Μίλησαν επίσης για απελευθέρωση ενεργειακών μοτίβων και πώς αυτά έχουν επιδράσει στους ανθρώπους. Ευρείες αλλαγές στη διάθεση γίνονται συχνά. Μερικοί άνθρωποι τα καταφέρνουν να τις χειριστούν καλύτερα από άλλους και αυτό που το γκρουπ είπε σχετικά με την κατάθλιψη ήταν πολύ εύστοχο και ενδιαφέρον.

Κάποια στιγμή με διόρθωσαν για κάτι που είπα νωρίτερα στην εισαγωγή, λέγοντάς μας πόσα πολλά όντα απ’ όλο το διάστημα μας παρακολουθούν.

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα

 

Steve

Χαιρετισμούς από την Εστία

Απελευθερώνοντας τα παλιά μοτίβα

Σας παρακολουθούμε καθώς όλοι οι άνθρωποι κάνουν ακόμη ένα βήμα σε μια περιοχή που ποτέ ξανά δεν είχαν εισέλθει. Η ενέργειά σας σε ατομική βάση έχει αρχίσει να εκρήγνυται και είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχουμε δει ποτέ. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι επειδή έχετε χτίζει ολόκληρη την ύπαρξή σας σε ένα πολύ περιορισμένο χώρο που τον αποκαλείται “ασφάλεια”. Τώρα πια δεν υπάρχει κανένας περιορισμένος χώρος και οι περισσότεροι από εσάς έχουν αρχίσει να απελευθερώνουν το σωματικό μοτίβο ήδη. Δεν πιστεύαμε πως αυτό θα ήταν δυνατό να συμβεί για αρκετά χρόνια ακόμη στους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη αρχίσει να απελευθερώνουν παλιά μοτίβα που κρατούσαν την ενέργειά τους τόσο καιρό, καθώς βαδίζουν ακόμη περισσότερο προς μια νέα ύπαρξη. Είναι μια νέα ύπαρξη για τον κάθε έναν από εσάς που θα επιτρέψει να κουβαλήσετε μεγαλύτερο μέρος του πνεύματός σας στο φυσικό σας σώμα.

Είναι πολύ δύσκολο για πολλούς από εσάς που ξεκινάτε να το απελευθερώνετε, επειδή τα συναισθήματα σας πλημμυρίζουν και τραβούν όλη σας την προσοχή σας πολύ συχνά και γειώνουν την ενέργειά σας σε ακατάλληλα σημεία. Ένα μεγάλο μέρος της συναισθηματικής δομής σας έχει αρχίσει να παίρνει μια νέα φόρμα κατά τη διάρκεια της επανα-καλωδίωσης όπου δουλεύετε στη σύνδεση του συναισθηματικού σας σώματος με τα άλλα αιθερικά σώματα. Ξεκινώντας να δουλεύετε με αυτή τη νέα σύνδεση, θα αισθάνεστε πως όλη σας η ασφάλεια έχει φύγει όπως και σε όλα όσα δουλεύατε πριν και πως αυτή η μικρή ετι