Αύγουστος 2019

Εντάσεις

Χαιρετισμούς, αγαπημένοι μας,

Είμαι η Μερλία κι έρχομαι σήμερα για να διασταυρώσω τη ζωή σας με μαγεία. Αγαπημένοι μας, η μαγεία δεν περιορίζεται στη Γη. Είστε πρώτα πνεύματα και μετά άνθρωποι και η ιστορία σας πάει πέρα από το περιορισμένο παιχνίδι σας στη Γη. Τον επόμενο χρόνο θα υπάρξουν συναρπαστικές αλλαγές στον ορίζοντα. Θα θεωρήσετε όμως αυτές τις αλλαγές ως επιτυχημένες; Οι άνθρωποι μετρούν την επιτυχία με πολλούς τρόπους: οικονομικό πλούτο, σταδιοδρομία, κοινωνική θέση, πού και πώς ζείτε, πολιτικές και θρησκευτικές σχέσεις, σεξουαλικές προτιμήσεις κ.λπ.

Μεταξύ αναπνοών

Επιτρέψτε μας να σας δείξουμε την ευρύτερη εικόνα της συλλογικής καρδιάς της ανθρωπότητας. Οι άνθρωποι βρίσκονται σε μια κατάσταση απίστευτης έντασης. Αυτή η κατάσταση υπάρχει εδώ και αρκετό διάστημα και, φυσικά, το νιώθετε. Αυτή η ένταση λειτουργεί σαν μια αναπνοή, δηλαδή εντείνεται και χαλαρώνει για να ενταθεί ξανά. Κατά τη διάρκεια αυτών των αλλαγών αγαπημένοι μας, έχετε ευκαιρίες να κοιτάξετε το περιβάλλον σας από μια διαφορετική οπτική. Αυτό όμως πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους. Γιατί; Διότι όταν τελικά βρίσκετε μια αλήθεια η οποία συνηχεί μ’ εσάς, πολύ συχνά δεν συνειδητοποιείτε πως η αλήθεια είναι ένα είδος εξέλιξης. Αντιθέτως, ίσως προσπαθήσετε να την κρατήσετε σαν κάτι σταθερό. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, συνήθως η αλήθεια αυτή διαλύεται κι έτσι πρέπει να προχωρήσετε και να βρείτε μια άλλη αλήθεια.

Ναι, είναι μια συναρπαστική κατάσταση. Η πραγματικότητά σας δημιουργείται κάθε στιγμή, όχι μονάχα από τις σκέψεις σας αλλά και από τις συλλογικές σκέψεις. Να σας πούμε λοιπόν κάτι σχετικά με το τι συμβαίνει με την ανθρωπότητα, επειδή πιστεύουμε ότι θα το δείτε στον πλανήτη σύντομα. Βιώνετε μεγάλο διαχωρισμό. Ουσιαστικά, ο πλανήτης σας και το παιχνίδι πάνω σ’ αυτόν θα μπορούσε να θεωρηθεί διαχωρισμός. Ξέρουμε ότι σας το λέμε αυτό συνεχώς. Προσποιείστε ότι είστε ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον όταν στην πραγματικότητα είστε όλοι συνδεδεμένοι επειδή είστε πνεύματα. Σας το έχουμε ξαναπεί αγαπημένοι μας, είστε ο Θεός. Αυτό είναι δύσκολο να το δεχτείτε  επειδή έχετε εγωισμό, κάτι που κάνει δύσκολη την υλοποίηση εκ μέρους σας. Αν το δείτε αυτό ως την συλλογική αλήθεια, υπάρχει ένα ενδιαφέρον σημείο. Κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτης πίεσης την οποία βιώνετε τα τελευταία χρόνια, βλέπετε τα πράγματα να αλλάζουν. Οι εχθροί σας, γίνονται φίλοι. Ουσιαστικά έρχονται τα πάνω, κάτω. Έχετε χάσει την εμπιστοσύνη μεταξύ σας αλλά τώρα τα πάντα αλλάζουν. Αν σκέφτεστε ότι μιλάμε για κάποιο πρόσωπο, μια θρησκεία, ένα πολιτικό ιδανικό, τότε δεν βλέπετε την ευρύτερη εικόνα.

Το πιο σημαντικό σε όλο αυτό είναι η συλλογική καρδιά της ανθρωπότητας, η οποία αρχίζει να εμφανίζεται. Αρχίζετε να το βλέπετε αυτό τώρα, με νέους τρόπους. Θα παρατηρήσετε τα κοσμικά νεύματα κι αυτό που σας ζητάμε είναι να τους δώσετε σημασία επειδή βρίσκονται παντού. Θα τα βρείτε, απλά ψάχνοντάς τα. Την τελευταία ημέρα του μήνα  που ήταν αφιερωμένος στο Pride στη Νέα Υόρκη, ξαφνικά εμφανίστηκε ένα υπέροχο ουράνιο τόξο πάνω από την πόλη. Τι μαγικό κοσμικό νεύμα! Ένιωσαν αναζωογονημένοι κι ερωτευμένοι με τα πάντα εκείνη τη στιγμή. Φανταστείτε την έκπληξή τους όταν ανακαλύψουν ότι η αγάπη που μοιράστηκαν, ήταν αυτή που ουσιαστικά δημιούργησε το ουράνιο τόξο.

Αναδυόμενη Καρδιά

Το σημαντικότερο εδώ είναι πως κατά τη διάρκεια αυτών των ιδιαίτερα έντονων καιρών, σύντομα θα είναι εφικτή η αλλαγή. Ίσως να αναρωτιέστε αν θα πρόκειται για μια αλλαγή προς το καλύτερο. Αυτό φυσικά εξαρτάται από την οπτική σας. Μόλις τεθεί σε κίνηση η αλλαγή, η ανθρώπινη καρδιά αναδύεται. Αυτό είναι που παρατηρούμε εμείς από αυτή την πλευρά του πέπλου, γιατί η καρδιά της ανθρωπότητας είναι που πυροδοτεί την εξέλιξη.

Η φυσιολογική αντίδραση κάποιου μπορεί να είναι να κοιτάξει τριγύρω, να κάνει μια καταμέτρηση και να ρωτήσει, “Τι σκέφτονται οι άλλοι; Τι νιώθουν οι  άλλοι;” Φυσικά δεν υπάρχει τρόπος να φτάσει σε κάποιο συμπέρασμα επειδή είστε απίστευτα διαχωρισμένοι. Δεν υπάρχει κάποιο μέρος για να ψάξετε και να βρείτε πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας. Τούτου δοθέντος, υπάρχει και η όμορφη πλευρά. Έχετε ένα ένστικτο αυτοσυντήρησης που είναι έμφυτο στην ύπαρξή σας. Αυτό το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, σας βάζει πρώτους κάθε φορά, κάτι που είναι φυσιολογικό. Κι αυτό είναι που θα αναλάβει δράση αν η ένταση πυκνώσει πολύ.

Αυξανόμενη Ένταση

Πριν λίγο καιρό, μιλήσαμε για μεγάλες ποσότητες κοσμικής ακτινοβολίας που πέφτει στη Γη, κάτι που προστέθηκε στην ένταση. Καθώς οι άνθρωποι λοιπόν μπαίνουν σε κατάσταση επιβίωσης, η ένταση δίνει την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού. Κι αυτό ακολουθείται από απογοήτευση, κάτι που οδηγεί στον θυμό. Αυτό συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο και αυξάνει την πίεση στην ενέργεια την οποία νιώθετε.

Στην Αγγλία υπάρχει ακόμα το Brexit. Αγωνίζονται με αυτές τις ιδέες σχετικά με το αν πρέπει να εναρμονιστούν ή να διαχωριστούν. Να γνωρίζετε πως αυτό δεν έχει να κάνει ακριβώς με την έξοδο ή την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Αυτό που θέλουμε από εσάς να προσέξετε σε αυτούς τους  τεταμένους καιρούς: παίρνετε αυτές τις αποφάσεις από αγάπη ή από φόβο; Αυτό θα συμβαίνει συνεχώς επειδή διαδίδεται. Αυτό που σας ζητάμε να κάνετε λοιπόν είναι το ακόλουθο: ανοίξτε την καρδιά σας και θα συνειδητοποιήσετε πως κάθε άνθρωπος στη Γη κάνει το καλύτερο που μπορεί. Αυτοί οι καιροί είναι τεταμένοι και δύσκολοι κι εσείς νιώθετε την ενέργεια με κάποιον τρόπο. Αγαπημένοι μας, παρακολουθώ την ανάδυση της θηλυκής ενδυνάμωσης. Αυτό είναι που με κάλεσε ως μοναδική οντότητα. Να ξέρετε πως όλη η ανθρωπότητα κινείται με την απίστευτη ταχύτητα της αγάπης. Να έχετε υπομονή με τους θυμωμένους και τους μπερδεμένους ανθρώπους. Είναι πολύ ισχυρό, λίγο τρομακτικό και συχνά δύσκολο να επιβραδύνετε και να κινηθείτε στις στροφές όταν  πηγαίνετε γρήγορα. Όποτε είναι δυνατόν, κρατήστε μεγάλη απόσταση.

Αυτό όμως είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που θέλουμε να πυροδοτήσουμε μέσα σε όλους σας σήμερα είναι αυτό: η καρδιά της ανθρωπότητας είναι πολύ καλή. Όταν ξεπεράσετε τον φόβο, θα δείτε πως υπάρχει πολλή αγάπη στη Γη κι αρχίζει να φαίνεται. Ακόμα και στους εχθρούς σας ή σε εκείνους που κάνουν γενικά κακό. Ακόμα και σε εκείνους στους οποίους εναντιώνεστε, επειδή έχετε ευκαιρίες να συνδεθείτε μαζί τους με νέους τρόπους.

Το Εσαγυότο

Υπάρχει ένα νέο επίπεδο ύπαρξης που σας περιμένει. Το Εσαγυότο είναι ένας χώρος στην πέμπτη διάσταση και είναι υπό τας διαταγάς σας. Συμβαίνουν τόσα πολλά αυτή τη στιγμή που βοηθά να υπάρχει ένα μέρος για να ισορροπείτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πως έχουν ουσιαστικά κερδίσει το παιχνίδι γιατί είναι δύσκολο να το δουν, ειδικά όταν ταξιδεύουν με αυτή την ταχύτητα. Κάν’ τε ένα βήμα πίσω όποτε μπορείτε να ανανεώνεστε, επειδή σας χρειάζονται. Να εν-θυμάστε αγαπημένοι μας πως το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε τα λαμπερά μάτια κάποιου.

“Έχεις υπέροχο χαμόγελο! Αυτό που είπες, άγγιξε την καρδιά μου”. Όταν ακούτε κάτι τέτοιο, γειώνεται η καρδιά σας. Όταν το αναγνωρίσετε, απλώνεται γρήγορα. Δεν έχετε ιδέα πόσο συνδεδεμένοι είστε όλοι. Δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα στη Γη αγαπημένοι μας, γι’ αυτό λοιπόν μην το μετράτε αυτό με τον συνηθισμένο τρόπο. Γιατί, αν το κάνετε, θα νομίζετε πως αποτύχατε οικτρά. Κι αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν άλλα επίπεδα εδώ που σας αποσπούν με διάφορους τρόπους. Να έχετε υπομονή γιατί η ανθρώπινη καρδιά σύντομα θα αναδυθεί. Να εν-θυμάστε πως συμβαίνει κατά κύματα.

Δημιουργήστε τον χώρο ώστε να αναδυθεί και να γειωθεί η θηλυκή ενέργεια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό αυτή την εποχή. Ναι, αναδύεται. Είναι ήδη εδώ και όλοι σας δουλεύετε μαζί της. Αυτό λειτουργεί επειδή η θηλυκή ενέργεια δεν έχει να κάνει με τον αποκλεισμό ή τη δύναμη αλλά με την αρμονία. Δεν έχει σημασία αν είστε αρσενικοί ή θηλυκοί σωματικά. Αυτή είναι μια εποχή πιο απαλής κι ευγενικής ενέργειας, ακόμα κι αν όταν παρακολουθείτε την τηλεόρασή σας, παρατηρείτε το αντίθετο. Απλά ψάξτε για το καλό αγαπημένοι μας. Κοιτάξτε τι συνέβη στη Νέα Υόρκη και τι θέλει να κάνει η ανθρώπινη καρδιά, επειδή σύντομα θα έχει επιτέλους την ευκαιρία να το κάνει.

Ερωτευτείτε

Ολοκληρώνετε τον μεγάλο κύκλο όταν κρατιέστε από τα χέρια. Ήρθε η ώρα. Φτάσατε, καλωσορίσατε στην Εστία. Ερωτευτείτε αγαπημένοι μας. Ερωτευτείτε τον εαυτό σας, ερωτευτείτε τους ανθρώπους και τη Γη.  Ήρθε η ώρα να πυροδοτήσετε ξανά την υπέροχη ανθρώπινη καρδιά, γι’ αυτό και σας ζητάμε να αναλάβετε αυτή την ευθύνη, τώρα. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετίζω σε αυτές τις απίστευτες στιγμές στον εξελισσόμενο πλανήτη σας. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα, αγαπημένοι μας. Το σημαντικό είναι να περνάτε καλά και να ερωτεύεστε.

Είμαι η Μερλία.

Ελάτε να με δείτε καμία φορά!

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!