Αύγουστος 2010

Το μυστικό του διαστελλόμενου Σύμπαντος
Χρησιμοποιώντας την Αρμονική Αντήχηση

 

Από τον Steve:

Αυτό τον μήνα το γκρουπ μίλησε για το διαστελλόμενο σύμπαν. Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι το σύμπαν δεν ενεργεί με φυσιολογικό τρόπο. Αν η θεωρία του Μπιγκ Μπανγκ είναι σωστή, τότε τα άστρα που απομακρύνονταν μεταξύ τους θα έπρεπε να επιβραδύνουν. Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι στην πραγματικότητα επιταχύνουν. Το γκρουπ μας μίλησε για όλα αυτά σε αυτή την επικοινωνία και συμπεριέλαβαν αυτό που, όπως λένε, συμβαίνει στο σύμπαν μας, σαν αποτέλεσμα της διαστολής της Γης.

Το κατέβασαν επίσης σε προσωπικό επίπεδο και μίλησαν για το τι θα κάνουμε στο εγγύς μέλλον με τα ενεργειακά μας σώματα. Το άλλο σκέλος της εργασίας μας σχετίζεται με την εστίαση στην Διαστολή μέσω της Αρμονικής Αντήχησης. Αυτό θέλουν να γίνει το συντομότερο δυνατό και σε μάθημα, γι’ αυτό ψάξτε σε λίγο καιρό για ένα μάθημα στο διαδύκτιο. Κατά την επικοινωνία έδωσαν κάποιες επεξηγήσεις, αλλά βασικά είναι αυτό που συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους όταν αφήνουν τα σώματά τους. Επιστρέφουν στην γνήσια ενεργειακή τους μορφή που είναι πελώρια και συνεχώς διασταλλόμενη, καθώς γίνονται ένα με το σύμπαν. Αυτό θα συμβεί στον καθέναν από εμάς, καθώς μαθαίνουμε την χρήση των νέων εργαλείων τής διαστολής μέσω της αρμονικής συνήχησης. Θα μάθουμε να ζούμε συνεχώς μέσα σε αυτή την ενέργεια.

Το γκρουπ μού ανέφερε το θέμα πριν 2 ημέρες. Ήμουν πολύ νευρικός, γιατί κάποιες από αυτές τις έννοιες ήταν πολύ δύσκολο να τις μεταφράσω με ανθρώπινους όρους. Νομίζω ότι καλά τα κατάφερα, όμως το γκρουπ ήταν κάπως σε έξαψη, όταν μου ζήτησαν να χρησιμοποιήσω τα χέρια μου για να περιγράψω μια κίνηση τής 5ης διάστασης, που δεν υπάρχει πλήρως στην δική μας διάσταση. Αν και μιλούσα προσπαθώντας να εξηγήσω τι προσπαθούσαν να περιγράψουν, όλοι από μέσα μας γελούσαμε.

Όπως πάντα ήταν γεμάτο από ιδιαίτερη αγάπη από το γκρουπ.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

 Ρήγμα Σύνδεσης ανάμεσα σε Διαστάσεις

Ο χρόνος κυλά πολύ πολύ γρήγορα, όσο βιώνετε νέες αντιλήψεις τριγύρω σας. Αρχίζετε να αλλάζετε τις αντιλήψεις σας εξαιτίας της ανυψωμένης σας προοπτικής. Ευχόμαστε σήμερα να μοιραστούμε μαζί σας το με τι μοιάζει αυτή η προοπτική, και τι θα βιώνετε με τα ενεργειακά και με τα φυσικά σας σώματα καθώς η Γη αλλάζει. Πρώτα ας μιλήσουμε για το Σύμπαν σαν σύνολο γιατί συμβαίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον αυτήν ακριβώς την στιγμή. Πολλοί από εσάς και τους επιστήμονές σας πιστεύετε ότι η Γη ξεκίνησε με το Μπιγκ-Μπανγκ. Ο λόγος που αυτό αποκαλείται Μπιγκ-Μπανγκ είναι ότι υπήρχε η τοποθεσία ένος κεντρικού σημείου από το οποίο τα πάντα απλώθηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι πολύ εύκολο για τους επιστήμονές σας να το μετρήσουν αυτό και να δούνε τι συνέβει. Σας λέμε ότι δεν ήταν ένα Μπιγκ-Μπανγκ, αντιθέτως ήταν ένα ρήγμα από την μια διάσταση στην άλλη που δημιούργησε κάτι πολύ μαγικό. Αυτό έγινε μερικές φορές στην ιστορία του Σύμπαντος, αλλά στην διάστασή σας αντιληφθήκατε μόνο ένα από αυτά τα γεγονότα.

  Το Μπιγκ-Μπανγκ και το Διαστελλόμενο Σύμπαν

Σας το λέμε αυτό εξαιτίας των γεγονότων που συμβαίνουν αυτό τον καιρό πάνω στον πλανήτη Γη. Τα πάντα στην Γη είχαν να κάνουν με την παλίρροια και την άμπωτη, την εισπνοή και την εκπνοή. Πολλοί από εσάς παρατηρήσατε ότι αυτό κατά καιρούς το ονομάζουν Η Αναπνοή του Θεού, η εισπνοή και η εκπνοή. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο φάσεις αναπνοής υπάρχει κάτι που ονομάζεται το σημείο ηρεμίας (ακινησίας), ή το σημείο μετάβασης. Αν πετάξετε μια μπάλα στον αέρα, κάνει μια ανοδική κίνηση, αλλά μετά αγγίζει ένα σημείο στάσης πριν να επιστρέψει στην Γη. Αυτό είναι συνηθισμένο για τις περισσότερες επιστήμες σας και για αυτό που αποκαλείτε νόμοι της Φυσικής στην Γη. Σας το λέμε αυτό γιατί αυτό που πρόκειται να σας περιγράψουμε δεν ακολουθεί αυτούς τους νόμους. Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος γι’ αυτό, γιατί το σημείο αντίληψής σας, σας επιτρέπει να δείτε μόνο μια περιορισμένη κλίμακα ολόκληρης της εικόνας. Γι’ αυτό οι επιστήμες σας πιστεύουν ότι όλα στ’ αλήθεια ξεκίνησαν από ένα κεντρικό σημείο, ακόμη κι αν δεν είναι έτσι. Αλλά για δικούς σας λόγους, το να το περνάτε μέσα από τις επιστήμες σας και από την αντίληψή σας, σας κάνει να το βλέπετε έτσι. Τώρα, ορίστε το ενδιαφέρον σημείο. Καθώς το Σύμπαν διαστέλλεται, θα περιμένατε να επιβραδύνει, αλλά δεν το κάνει, και στην πραγματικότητα επιταχύνει. Αυτό είναι μόνο μια ψευδαίσθηση του δικού σας σημείου αντίληψης, γιατί αυτό που συμβαίνει είναι ότι η εισ-πνοή του Θεού άρχισε με την ίδια κίνηση της εκ-πνοής. Η επέκταση έχει σταματήσει και το Σύμπαν τώρα επανέρχεται σαν όλο. Δεν το καταλάβατε αυτό γιατί δεν υπήρξε σημείο στάσης, ούτε δισταγμός ,ούτε παύση μεταξύ των δύο κατευθύνσεων. Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το συμβάν, είναι ότι καθώς αναπτύσσεστε και καθώς το Σύμπαν αρχίζει να εξαπλώνεται με αυτή την ίδια κίνηση, αρχίζει να συστέλλεται. (Σε αυτό το σημείο στην επικοινωνία προσπάθησα να περιγράψω μια κίνηση που μου έδειχναν να γίνεται μέσα κι έξω σε μία διαρκή περιστροφή. Είναι πολύ εύκολο ως πεμπτοδιάστατο, αλλά τα χέρια μου χτυπούσαν συνεχώς μεταξύ τους στην 3η διάσταση και αντιδρούσαν.) Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να δώσουμε μια αποτελεσματική περιγραφή σε 3η διάστατη μορφή. Η (επιμέρους) κίνηση δημιουργεί ένα κύμα που μετατίθεται ανάμεσα στις διαστάσεις σε μια (συνεχή) κίνηση, και το ίδιο συμβαίνει με το Σύμπαν.

Προσωπική Επέκταση

Τώρα γιατί είναι αυτό σημαντικό να το ξέρουμε; Γιατί τα φυσικά σας σώματα αντιδρούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τα φυσικά και τα ενεργειακά σας σώματα διαστελλόντουσαν κι αυτά σε απίστευτη έκταση. Μέρος της πρόκλησης είναι ότι καταφέρατε να μάθετε πώς να ελέγχετε το ενεργειακό σας επίπεδο και να το κρατάτε σε συνοχή, ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι πολύ εύκολο να το δείτε. Αν πάτε σε κάποιο μέρος με πολλή κίνηση, με πολλή ταραχή – σχεδόν σε κάθε αεροδρόμιο ή σταθμό τρένων- θα δείτε όλους να συστέλλουν το ενεργειακό τους πεδίο όσο περισσότερο μπορούν, ώστε να τα βγάζουν πέρα χωρίς πρόβλημα. Οι άνθρωποι εστιάζονται στον προορισμό τους και συγκεντρώνονται στην συρρίκνωση του ενεργειακού τους πεδίου για να μην αλληλεπιδρούν ή να μην αισθάνονται. Με αυτό τον τρόπο μάθατε να επιβιώνετε ενεργειακά.

Σε μακρές χρονικές περιόδους αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μάθουν να περιλαμβάνουν τα ενεργειακά τους πεδία στο κομμάτι της ανθρώπινης εμπειρίας τους και αυτό ήταν αναμενόμενο. Τώρα, καθώς δίνονται από την αρχή κατευθύνσεις, αυτοί οι περιορισμοί πρέπει να εκλείψουν και το πεδίο σας πρέπει να εξαπλωθεί, ώστε να απελευθερώσετε τις σωματικές μορφές που είχατε κατά την διάρκεια του Παιχνιδιού. Είχατε συγκεκριμένα μία από τις 500 μορφές που διαλέξατε για να φιλοξενηθεί η ενέργειά σας μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα. Οι μορφές σάς εξυπηρετούσαν καλά επειδή σας έδιναν μια βάση, ή ας πούμε, ένα δοχείο για να βάλετε μέσα την ενέργειά σας. Αυτό δούλευε, επειδή όλοι οι άνθρωποι ανιχνεύονται άμεσα σε μία από αυτές τις 500 μορφές. Σύντομα δεν θα περιορίζεστε από αυτές τις μορφές και αυτό θα οφείλεται σε αυτή την διεύρυνση.

Αυτό δουλεύει και με το να διευρύνετε το ενεργειακό σας πεδίο για να απελευθερώσετε την μορφή σας, και ελευθερώνοντας την μορφή σας για να διευρύνετε το ενεργειακό σας πεδίο. Πρόκειται να μάθετε πώς να βαδίζετε μέσα στο πλήρες ενεργειακό σας πεδίο, ενόσω είστε ακόμη μέσα στο φυσικό σας σώμα. Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το ενεργειακό σας πεδίο με τρόπους που ποτέ δεν θα μπορούσατε να σκεφτείτε. Σας λέμε ότι αυτό δεν έχει ξανασυμβεί σε ολόκληρο το Σύμπαν. Υπήρξαν πολλά παιχνίδια που έφτασαν σε απίστευτα επίπεδα δόνησης, τεχνικής γνώσης και αυτού που θα αποκαλούσατε προόδου, αλλά κανένα από αυτά δεν πέρασε συνειδητά από το ένα επίπεδο στο άλλο. Αυτό συμβαίνει τώρα. Είναι ταυτόχρονα συναρπαστικό και τρομακτικό για πολλούς από εσάς, γιατί εκείνο το γυάλινο δοχείο που κρατούσε την ενέργειά σας και σας έδινε σχήμα και μορφή τώρα απελευθερώνεται. Φυσικά αυτό θα πλήξει πολλούς από εσάς σαν φόβος ή σαν μια άβολη κατάσταση, επειδή θα τείνετε να χάσετε κάποιο μέρος της προσωπικότητάς σας ή της μορφής και της ενέργειάς σας. Θα βρείτε πράγματα που δουλεύουν και άλλα που δεν δουλεύουν. Τότε, μετά από πολύ σύντομο διάστημα, θα εγκατασταθείτε σε μια νέα μορφή δικού σας σχεδίου, γιατί δεν θα περιορίζεστε πλέον μόνο σε 500 μορφές. Μπορείτε να επινοήσετε όσες μορφές θέλετε και να φτιάξετε την βελτιωμένη μορφή δοχείου για την ενέργειά σας.

Αμέσως σκέφτεστε το φυσικό σας σώμα και λέτε: ‘Ωραία. Μπορώ επιτέλους να απαλλαχτώ από αυτό το βάρος και να δείχνω 20 χρόνια νεότερος.’ Δεν μιλάμε εδώ για φυσική εμφάνιση, αλλά μάλλον για αρμονικές που μπορείτε να βρείτε μέσα στο σώμα σας. Μιλάμε για ενεργειακές δομές που σας επιτρέπουν να φέρετε περισσότερο από το πνεύμα σας στο φυσικό σας σώμα και να εργαστείτε συνειδητά με αυτό το πνεύμα.

Από Αυτόματο σε Ημιαυτόματο

Ένα από τα κλειδιά με τα οποία θα εργαστείτε το έχουμε αναφέρει πριν, αλλά είναι σημαντικό εδώ να το επαναλάβουμε. Πολλές από τις λειτουργίες σας γίνονται αυτόματα και έγιναν έτσι, ώστε να εξασφαλιστεί η επιβίωσή σας στον πλανήτη. Αλλά τώρα πολλές λειτουργίες σταματούν να είναι αυτόματες. Οι άνθρωποι έχουν ελάχιστη ιδέα του πώς είναι να αναπνέεις συνειδητά. Δεν ξέρετε πώς είναι να παίρνεις ξαφνικά αναπνοή, γιατί παίρνετε αυτόματα αναπνοή. Αν κλείσετε τα μάτια σας, η αναπνοή σας αρχίζει αυτόματα.

Θα υπάρξουν φορές που κάθεστε και βλέπετε τηλεόραση, και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι δεν παίρνετε αναπνοή και θα πείτε στον εαυτό σας να πάρει αναπνοή. Πολλά από αυτά που λειτουργούσαν αυτόματα θα αρχίσουν να λειτουργούν ημι-αυτόματα και ημι-συνειδητά, και σας ζητούμε να παίξετε με αυτό. Αυτά είναι τα νέα κέντρα ελέγχου που έχετε στην ενεργειακή σας δομή και στο νέο σας σώμα, και οι νέες μορφές που εμφανίζονται με αυτό. Όσο πιο σύντομα αρχίσετε να το καταλαβαίνετε αυτό και παίζετε με αυτές τις έννοιες και ιδέες, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να ανοίξετε την πόρτα και να αφήσετε τους άλλους να σας ακολουθήσουν. Οι περισσότεροι από εσάς εδώ ήδη εργαζόσασταν με αυτό.

Τώρα συμβαίνουν τόσο πολλές αλλαγές πάνω στον πλανήτη Γη για να δημιουργηθεί χώρος για τους ενδυναμωμένους ανθρώπους. Υπάρχει τόσος πολύς ενθουσιασμός παντού σε όλο το Σύμπαν να σας παρακολουθούν καθώς κάνετε αυτή την αλλαγή και καθώς αλλάζετε τα πάντα γύρω σας. Σας λεμε κάτι που γνωρίζατε από καιρό, αλλά που θα γίνει εξαιρετικά σημαντικό στις ημέρες που έρχονται.

Κάθε στιγμή η ύλη ρέει ελεύθερα σε όλο το σύμπαν, αλλά όταν υπάρχει μια ενεργειακή μορφή, η ύλη βρίσκει το δρόμο της προς εκείνη την ενεργειακή μορφή και δημιουργεί πράγματα στον κόσμο σας. Οτιδήποτε σκεφτήκατε και οτιδήποτε υπάρχει στον κόσμο σας άρχισε πρώτα σαν σκεπτομορφή. Δημιουργείτε ενέργεια (εδώ που βρίσκεστε) και η ύλη έρχεται και κολλάει πάνω της. Αυτό δεν είναι μυστικό, γιατί είναι γνωστό στο σύμπαν εδώ και καιρό. Ωστόσο οι άνθρωποι κάνουν τώρα το επόμενο βήμα με αυτό, που σημαίνει ότι γίνεστε συνειδητοί δημιουργοί, αντι για μη-συνειδητοί δημιουργοί. Το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι θα εξαφανιστούν πολλοί από τους περιορισμούς σχετικά με τις δημιουργίες σας. Πολλοί άνθρωποι θα κινηθούν από φόβο με αυτό, και εννοούμε ότι θα προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν και να το καταχραστούν. Αυτό συνηθίζεται στους ανθρώπους. Όταν θα ξεπεράσετε αυτά τα σκαμπανεβάσματα, θα ανακαλύψετε, ότι οι ίδιες σας οι σκέψεις δημιουργούν αυτή την ενεργειακή μορφή πολύ πιο γρήγορα, από ότι θα μπορούσατε ποτέ να είχατε φανταστεί. Πολλές από τις διαδικασίες σκέψεών σας τώρα συμβαίνουν πολύ πιο γρήγορα. Τα ενεργειακά πεδία στον πλανήτη Γη τώρα καθαρίζονται. Επειδή εργάζεστε για να καθαρίσετε μεγάλο ποσοστό της φλυαρίας, της έμφυτης ενέργειας που υπάρχει παντού γύρω σας, μαθαίνετε πώς να ελέγχετε ένα εντελώς νέο σώμα. Μαθαίνετε πώς να κάνετε κάτι διαφορετικά, και να έχετε την εμπειρία ενός πλήρως ενδυναμωμένου ανθρώπου, όσο είστε ακόμη σε ένα υλικό σώμα. Υπάρχουν βέβαια προκλήσεις που έρχονται μαζί με αυτό. Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε να κάνετε ρυθμίσεις του εγώ κάπου στην πορεία. Υπάρχουν κάθε είδους αστείες μικρές προκλήσεις που θα βιώσετε πάνω στον πλανήτη Γη σαν αποτέλεσμα, και έχουμε βαθειά πεποίθηση ότι θα βρείτε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Απλά προσπαθούμε να σας κάνουμε να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό πλησιάζει, γιατί είναι σαν ένα φορτηγό τραίνο που κινείται σε πλήρη ταχύτητα τώρα και δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει. Ήδη περάσατε στην 5η διάσταση, και τώρα απλά μαθαίνετε πώς αυτό λειτουργεί. Μαθαίνετε πώς να το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, μαθαίνετε πώς να δημιουργείτε την πραγματικότητά σας και τον παράδεισο πάνω στην Γη ακριβώς εδώ, ακριβώς τώρα. Όλα αυτά δεν έχουν γραφτεί, γι’ αυτό παρακαλώ, όταν ανακαλύψετε κάτι που λειτουργεί, μοιραστείτε το. Μην λέτε: ‘ Έχω την απάντηση’, αλλά καλύτερα: ‘ Έχω μια απάντηση.’

Υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι που θέλουμε να προσθέσουμε σήμερα, γιατί είναι σημαντικό μέρος όλων αυτών με τα οποία θα δουλέψουμε τα τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι το δικό σας διαστελλόμενο ενεργειακό πεδίο. Όταν απλώνετε το ενεργειακό σας πεδίο, συμβαίνει κάτι πολύ μαγικό. Ας πάμε πίσω στα άτομα στον σταθμό τραίνου που προσπαθούν διαρκώς να κλείσουν το ενεργειακό τους πεδίο και ας κινηθούμε τριγύρω τους, χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν, χωρίς να ενοχλήσουμε κανένα ενεργειακό πεδίο. Αισθάνονται ασφάλεια όταν το κάνουν αυτό. Γιατί; Επειδή αισθάνεστε υπεύθυνοι όταν περνάτε δίπλα από κάποιον και τον επηρεάζετε, οπότε μάθατε συνειδητά να κλείνετε το ενεργειακό σας πεδίο. Όταν απλώνετε το ενεργειακό σας πεδίο, αυτό σημαίνει ότι το ενεργειακό σας πεδίο αντιπαραβάλλεται με κάποιο άλλο. Στην πραγματικότητα είναι εντελώς αδύνατο για τα ενεργειακά πεδία να υπερκαλυφθούν και να μπει εξ’ ολοκλήρου το ένα μέσα στο άλλο, και αυτό μας οδηγεί στο επόμενο κλειδί για την ύπαρξή σας στον πλανήτη Γη.

Όλα αυτά σχετίζονται με τις αρμονικές, με το πώς σχηματίζετε αρμονίες και αρμονική αντήχηση σε αυτόν τον πλανήτη. Θα μοιραστούμε μαζί σας μερικές πολύ βασικές ιδέες, αλλά και θα σας δείξουμε κάποιες από τις σκόπιμες δυνατότητες που εσείς δημιουργήσατε για τον εαυτό σας, καθώς αυτό εκτυλίσσεται. Κάποια στοιχεία από αυτά είναι πολύ απλά, γι’ αυτό μάθετε να τα χρησιμοποιείτε και όταν καταλάβετε το δυναμικό τους θα δείτε σε πόσες πολλές περιοχές αυτό το νεοαποκτηθέν δώρο θα μπορεί να βοηθήσει.

Θα σας δώσουμε μια περιγραφή: ακριβώς έξω από αυτό το κτίριο, στον δρόμο, υπάρχει μια πολύ δύσκολη στροφή, που ο Φύλακας (ο Στηβ) προτιμάει να παίρνει για να μπει στο πίσω πάρκινγκ, όταν φτάνει εδώ. Πολύ συχνά είναι μια πολύ επικίνδυνη στροφή, γιατί οι άνθρωποι είναι συνήθως πολύ κοντά και θα μπορούσαν εύκολα να χτυπήσουν το πίσω μέρος του αμαξιού, πριν να μπορέσει να στρίψει. Αυτό που προσπαθεί ο Στηβ να εναρμονίσει είναι η ενέργεια αυτής της κατάστασης, μίλια πριν να φτάσει εκεί. Έτσι, όταν φτάνει υπάρχει πάντα ένα άνοιγμα για να μπορέσει να στρίψει, γιατί εναρμονίζει την δύσκολη ενέργεια πριν φτάσει εκεί. Γνωρίζει πολύ καλά, πως όταν ανάβει το φλας για να πάρει αυτή την αριστερή στροφή, δεν θα βρίσκεται κανένας πίσω του, γιατί δημιούργησε τον χώρο πριν να έρθει η ώρα. Σας είναι εντελώς δυνατόν να θέσετε την δόνησή σας και να αφήσετε την ύλη να συγκεντρωθεί γύρω της για να δημιουργήσετε μια αρμονία με την ενέργειά σας σε κάθε περίσταση. Κανένας δεν μπορεί να συνδυάσει όλες τις δονήσεις άμεσα, αλλά το μπορεί μέσα από τις αρμονικές. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας πολύ πιο γρήγορα, με πιο ταχύ, άμεσο και σκόπιμο τρόπο από ποτέ πριν, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι ένα εργαλείο που θα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τον Παράδεισο πάνω στην Γη.

Σας είπαμε για μερικά συναρπαστικά πράγματα που μπορείτε να αναζητήσετε και για τα υπέροχα κομμάτια που ο καθένας από εσάς πρόκειται να γίνει. Αλλά οι αρμονικές σε αυτόν τον πλανήτη πρόκειται να είναι τεράστιες για εσάς, καθώς διαστέλλετε τα πεδία σας, για τον απλό λόγο ότι δεν μπορείτε πλέον να αφήσετε κανέναν έξω από την βιωματική σας εμπειρία. Είστε μέρος του κάθε ενός ανθρώπου που προσπερνάτε, και τώρα θα αρχίσετε να το μαθαίνετε αυτό. Προφανώς αυτό θα κινήσει αισθήματα σε πολλούς και θα φέρει προκλήσεις μέχρι κάποιο σημείο, αλλά τα απρόσμενα δώρα που προκύπτουν από αυτό είναι απίστευτα. Δεν έχετε φανταστεί τις απίστευτες δυνατότητες που μπορεί να έρθουν από αυτό τον τύπο επέκτασης. Η επέκτασή σας και η ασφάλεια και η άνεση σε εκείνη την επέκταση θα έχουν να κάνουν με την ικανότητά σας να εναρμονίζεστε με άνεση.

Οι αρμονικές είναι απλές. Θα σας δώσουμε άλλη μια περιγραφή, για να ξέρετε ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάμε. Ας πούμε ότι μπαίνετε μέσα σε αυτό το δωμάτιο και κανένας δεν είναι μέσα. Ανάβετε τα φώτα, κοιτάτε τριγύρω και λέτε: ‘Λοιπόν, έχω 5 λεπτά να ξοδέψω. Θα καθίσω.’ Σε αυτό το σημείο κατέχετε κάθε τμήμα αυτού του δωματίου με την δόνησή σας, γιατί η δόνησή σας το γεμίζει, όσο μεγάλο και να είναι το δωμάτιο. Τώρα τί συμβαίνει όταν κάποιος άλλος μπαίνει στο δωμάτιο; Αμέσως, ακόμη και αν δεν τον αντιληφθείτε, συνειδητοποιείτε ότι η ενέργειά σας έχει αλλάξει μέσα σε εκείνο το δωμάτιο, γιατί ακριβώς μόλις μπαίνει, συμβαίνει μια δυσαρμονική αντίδραση μέσα στο δικό σας πεδίο. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε, είναι να ανοίξετε τα μάτια, να δείτε το άτομο, να κάνετε μια σύνδεση με αυτό, για να δημιουργήσετε αρμονία με τις ενέργειές σας. Αυτό γίνεται αυτόματα και γινόταν έτσι για πολύ καιρό. Να ένα από τα στοιχεία που δεν θα είναι πια αυτόματο μέσα στην συνείδηση από εδώ και στο εξής. Ο έλεγχος που θα έχετε στο ενεργειακό σας επίπεδο δεν θα είναι πλέον αυτόματος. Αν το αφήσετε, αν δεν το διαστείλετε συνειδητά τώρα που το γνωρίζετε, θα συρρικνωθεί και έτσι θα κρατάτε το ενεργειακό πεδίο μόνο κάποια εκατοστά μακριά από το σώμα. Και αυτό είναι μεγάλη απώλεια, γιατί υπάρχει τόση πολλή αγάπη έξω στο Σύμπαν για να νιώσετε.

Η αίσθηση να είστε Ευάλωτοι και Δυνατοί

Όταν αρχίζετε να απλώνετε το ενεργειακό σας πεδίο, φυσικά θα αισθάνεστε ανασφαλείς, αλλά και θα μάθετε πώς να εναρμονίζετε διαφορετικά μέρη του ενεργειακού σας πεδίου. Θα μάθετε πώς να αφήνετε την δυσαρμονική και την ασύμφωνη ενέργεια μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο, χωρίς να μπορεί να σας επηρεάσει. Για να το κάνετε αυτό, θα ήταν πολύ σημαντικό για εσάς να έχετε στην θέση τους τα ενεργειακά σας όρια, όχι μόνο να γνωρίζετε ποιος είστε, αλλά και ποιος δεν είστε. Σταματήστε να προσπαθείτε να είστε τα πάντα. Εδώ βοηθάει πολύ να γνωρίζετε τον ρόλο σας και την θέση σας σε αυτό το Σύμπαν κατά την διάρκεια της επέκτασης. Αλλά η επέκταση του δικού σας προσωπικού ενεργειακού πεδίου και η απελευθέρωση των σωματικών σας μορφών είναι διαθέσιμες τώρα. Σας λέμε επίσης ότι συμβαίνουν πολλά, γιατί η Γη περνάει μέσα από έναν κύκλο. Όλη η ανθρωπότητα περνάει μέσα από έναν κύκλο, ο ήλιος, το φεγγάρι, οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις πέρασαν μέσα από έναν κύκλο, και μέσα από έναν που περάσατε κι εσείς πάνω σε αυτόν τον πλανήτη μερικές φορές. Τυπικά αυτό οδήγησε σε δυσκολίες και σε αρμονικές που διέλυσαν συστήματα που δεν λειτουργούσαν. Σας λέμε, ότι αυτή τη φορά μπορεί να είναι διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να αφήσετε όλα τα συστήματά σας να διαλυθούν, για να το διορθώσετε αυτό και να πάτε στο επόμενο επίπεδο. Τώρα αυτό είναι δυνατό, ειδικά αν κατέχετε την δύναμη του επεκτεινόμενου ενεργειακού σας πεδίου. Αν γνωρίσατε ποτέ κάποιον που πέρασε εμπειρία θανάτου, ή αυτού που αποκαλείτε εμπειρία παρ’ ολίγο θανάτου, σχεδόν πάντα ένα από τα πρώτα πράγματα που αισθάνονται, όταν ξεφορτώνονται το σώμα, είναι η όμορφη εξάπλωση του φωτός. Πόσο πελώριοι και τρομεροί είναι στην πραγματικότητα. Τώρα μπορείτε να το αισθανθείτε αυτό χωρίς να πεθάνετε. Τώρα είναι δυνατό να μπαίνετε μέσα σε αυτή την ενέργεια κάθε μέρα.

Σε ότι αφορά τα συναισθήματα, να που μπαίνετε εσείς οι θεραπευτές. Να πού πρόκειται οι δάσκαλοι και οι θεραπευτές αυτού του πλανήτη πραγματικά να βοηθήσουν, γιατί κάθε αλλαγή αυτού του μεγέθους θα προκαλέσει φόβο. Θα σας κάνει να εκτεθείτε και θα φέρει όλα αυτά τα πράγματα που οι άνθρωποι συνήθως φοβούνται, γιατί θα χάσετε λίγο από την σταθερότητά σας. Θα χάσετε λίγο από την ασφάλειά σας μέσα σε εκείνη την επέκταση. Καθώς αυτό επεκτείνεται, θα μάθετε νέες τεχνικές στην εναρμόνιση, πώς να δημιουργείτε αρμονικές μέσα στον κόσμο. Τι κάνετε όταν εναρμονίζετε; Αλλάζετε τον εαυτό σας, ώστε να ταιριάζετε εσείς; Γίνεστε αυτοί και όχι ο εαυτός σας; Θα χάσετε στ’ αλήθεια τον εαυτό σας; Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να έχετε υγιή όρια στην θέση τους πριν να αρχίσετε να εξαπλώνεστε. Αν ξέρετε ποιος είστε, αν ξέρετε ποια είναι τα όριά σας και γνωρίζετε αυτά τα κομμάτια, μπορείτε να επεκταθείτε χωρίς να χάσετε αυτά τα όρια. Μπορείτε να απλωθείτε και να κάνετε χρήση αυτής της ενέργειας, αντί να την αντιμάχεστε. Έτσι είναι ένα παιχνίδι, και τώρα μαθαίνετε πώς να το παίζετε από μια υψηλότερη προοπτική. Σας λέμε ότι οι κανόνες αλλάζουν, αλλά δεν μπορούμε να σας πούμε ακριβώς, πώς εσείς θα το κάνετε. Αγαπημένοι, να θυμάστε ότι ζείτε στον πλανήτη της ελεύθερης επιλογής, και ότι και να κάνετε θα δουλέψει. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που παρακολουθούμε τι συμβαίνει πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Όχι μόνο εμείς, αλλά και τα μάτια του Σύμπαντος είναι στραμένα στον πλανήτη Γη αυτή την στιγμή. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Συγχαρητήρια! Κερδίσατε το Παιχνίδι.

Τώρα το μόνο που ζητάμε είναι να βρείτε αυτά τα νέα κομμάτια, να απλώσετε το χέρι και να τα μοιραστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας. Δεν χρειάζεται να είναι τέλειο. Η έννοια του δάσκαλου έχει αλλάξει. Δεν χρειάζεται να έχετε μάστερ για να διδάξετε πια, απλά χρειάζεται να έχετε την διάθεση να θέλετε την γνώση και να ψάξετε γι’ αυτήν μαζί με τους μαθητές σας, αντί να τους καθοδηγείτε εσείς σε όλα. Όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν καθώς μαθαίνουμε πώς να αναμειγνυόμαστε και αρχίζουμε να αναιρούμε όλες εκείνες τις ψευδαισθήσεις του διαχωρισμού μεταξύ των ανθρώπων στον πλανήτη Γη. Αυτή είναι η ώρα που δεν θα έχουμε πια μυστικά. Αυτή είναι η ώρα που θα μπορούμε να δούμε καθαρά ο ένας μέσα στην καρδιά του άλλου, καθώς και στο μυαλό. Αυτή είναι η ώρα για τον καθένα από εμάς να ερωτευτούμε την ανθρωπότητα.

Με την μεγαλύτερη τιμή μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες μαζί σας. Είναι τιμή μας γιατί τις μοιραζόμαστε για πάρα πολύ καιρό. Μόνο πρόσφατα μπορέσατε να τις ακούσετε. Καλώς ήρθατε στην Εστία αγαπημένοι. Την δημιουργείτε αυτή την στιγμή με την αγάπη σας πάνω στον πλανήτη Γη.

Με μέγιστη τιμή σας αφήνουμε με 3 μικρές υπενθυμήσεις- να φέρεστε ο ένας στον άλλο με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να ενδυναμώνετε και να βοηθάτε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται και ιδιαίτερα όταν βρίσκετε αυτή την αρμονική. Μην ξεχνάτε ότι παίζετε ένα υπέροχο παιχνίδι, όπου υποκρίνεστε ότι είστε άνθρωποι και παίξτε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Δήμητρα Κοντάκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!