Αύγουστος 2008

Ενεργοποιώντας Ιερές Συμφωνίες
Nέες δυνατότητες του φωτός

 

Από τον Steve:

Αυτό το μήνυμα είναι ένα από τα βαθύτερα μηνύματα από το Γκρουπ. Μας γύρισαν πίσω στον χρόνο για να δούμε από την αρχή την ανθρωπότητα που το ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα, αλλά αυτή την φορά πηγαίνουν βαθύτερα και μας δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία που ακολουθεί για όλη την ανθρωπότητα. Ήθελαν να ξέρουμε ότι αυτά που νιώθουν πολλοί άνθρωποι και τα παράξενα πράγματα που νιώθουν οι Εργάτες του Φωτός μας βάζουν στο τέλειο σημείο για να είμαστε σε ετοιμότητα για αυτό που πρόκειται να συμβεί. Ιερές συμφωνίες ενεργοποιούνται σε μεγάλη κλίμακα.

Καθώς έλεγα τις λέξεις ένιωθα σαν αυτό το μήνυμα θα είναι μια επικοινωνία κλειδί που θα αναφερόμαστε σε αυτό για πολλά χρόνια. Πρόσφατα πρόσεξα την λέξη και τις έννοιες του “μαγνητισμού” η οποία αναφέρεται σε πολλές από τις επικοινωνίες. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι μας προετοιμάζουν για κάτι μεγάλο. Ακόμα και αν έχω το γκρουπ στο πλευρό μου, δεν μου δίνουν ιδιαίτερη μεταχείριση όσον άφορα τις λεπτομέρειες. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αλλά αυτό πιστεύω πως έγινε: Σε αυτή την επικοινωνία το γκρουπ εξήγησε πως δημιουργούμε τις λέξεις και τις πραγματικότητες μας με ένα μαγνητικό πεδίο. Είπαν ότι δεν μπορούμε να μετρήσουμε αυτό το πεδίο διότι δεν έχουμε καταλάβει απόλυτα πως αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι με την ενέργεια. Έδωσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα εξήγηση σχετικά με το πώς αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο μας μέσα από περίπλοκες εναλλαγές περά από το φόντο δονητικότητας. Παρόλο που  δεν χρησιμοποίησαν αυτό το παράδειγμα, το κατάλαβα να είναι σαν ένα ισχυρό μεταφορικό κύμα στο οποίο μπορούν να μεταφερθούν πολλά μικρότερα σήματα.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ήξερα καθώς έλεγα τις λέξεις, ότι αυτή η έννοια της αντίληψης που υπάρχει μόνο στις Εναλλαγές του Φωτός είναι μια έννοια που θα καταλάβουμε όλοι καθώς η ανθρωπότητα αρχίσει να αφυπνίζεται από αυτό το όνειρο. Έχω μιλήσει συχνά για την διαδικασία της επικοινωνίας καθώς λαμβάνω αυτά πακέτα που πρέπει να τα ανοίξω και να τα μεταφράσω. Ας πούμε ότι ήξερα ότι ένα πολύ μεγάλο πακέτο θα έπεφτε τώρα στα γόνατα μου που θα μου έπαιρνε λίγο χρόνο για να το ξετυλίξω. Το περιμένω με χαρά αυτό!

Να έχετε όλοι έναν υπέροχο μήνα!

Μεγάλες αγκαλιές και ελαφρά σκουντήματα…  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Σχεδιάζοντας το Παιχνίδι

Αγαπημένοι μου, έχετε έρθει με μια μεγάλη δουλειά, μια μεγάλη αποστολή. Έχετε έρθει με τις μεγαλύτερες πιθανότητες. Κάπου μέσα στην καρδιά σας ξέρετε ότι έχετε έρθει για να προσφέρετε κάτι στους άλλους. Έχετε έρθει με ένα πολύ μοναδικό μέρος της Εστίας. Ναι, οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε ιδέα για το τι ακριβώς είναι αυτό, ωστόσο έχετε μικρές ιδέες μερικές φορές που σας οδηγούν σε αυτή ή στην άλλη κατεύθυνση. Ξέροντάς το αυτό χαμογελάτε λίγο περισσότερο από πριν. Δεν έχετε ιδέα ότι αυτό το χαμόγελο είναι στην πραγματικότητα η ανώτατη κατεύθυνση για να ταξιδέψει η ψυχή σας. Από κει έρχεται η χαρά. Αυτό είναι το μονοπάτι που έχετε χαράξει για τον εαυτό σας για τις ανώτατες πιθανότητες πριν ακόμα γεννηθείτε σε αυτή την Γη. Έγινε κατά την διάρκεια του πρώτου σταδίου το οποίο είναι το Σχεδιαστικό Στάδιο που όλοι καθίσατε γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι και φωνάξατε χιλιάδες ψυχές για να πάρουν μέρος στο παιχνίδι σας. Ζητήσατε από κάποια ψυχή να γίνει Πατέρας, και από μια άλλη να γίνει Θεία και ζητήσατε από μια να παίξει με την ενοχλητική αδελφή σας που θα σας τρελάνει. Ζητήσατε από κάποια ψυχή να γίνει ο αδελφός σας και από κάποια άλλη να γίνει ο πρώτος σας έρωτας στο λύκειο που θα σας άλλαζε την ζωή για πάντα. Και αυτή εδώ θα είναι η πρώτη ψυχή που θα σας εγκαταλείψει αφού σας αγαπάει αρκετά για να παίξει τον ρόλο του κακού στο παιχνίδι σας. Μετά δημιουργήσατε άλλη μια πιθανότητα που θα θέλαμε να μιλήσουμε για αυτή σήμερα.

Έχουμε μιλήσει πριν για αυτό στην Ιερή Συμφωνία σας. Ναι, είναι μια μορφή συμφωνίας του Σχεδίου Β για το οποίο σας έχουμε πει. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι οι περισσότεροι από σας σε αυτό το δωμάτιο και βλέπετε αυτή την εκπομπή είναι πιθανότατα στο σχέδιο Δ ή Ε, παρά στο Σχέδιο Β, αλλά η επεξήγηση ισχύει και για εσάς. Πολλοί από σας έχετε εξελιχθεί και περάσατε μέσα από διαφορετικές δονητικές διακυμάνσεις. Καθώς εξελίσσεστε  και η ανθρωπότητα συνεχίζει να αναπτύσσει την συλλογική δονητικότητα, διαφορετικά στρώματα από σας σαν δάσκαλοι και ηγέτες θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται. Έρχεστε από το πουθενά και αποβάλλετε στρώματα σαν ένα κρεμμύδι. Ξαφνικά, υπάρχει ένα όμορφο τριαντάφυλλο στο κέντρο. Αρχίζετε να το ανακαλύπτετε αυτό τώρα. Το χρώμα αρχίζει να φαίνεται και η ομορφιά αρχίζει να παίρνει μορφή. Αυτό συμβαίνει με πολλούς από σας στην Γη αυτή την στιγμή. Υπάρχει ένα κομμάτι που η ιερή συμφωνία σας αρχίζει να ορίζεται. Σαν προετοιμασία για αυτό, αυτό που συμβαίνει είναι ότι θα περάσετε από μια διαδικασία ανακαλωδίωσης. Έχουμε μιλήσει επίσης και για αυτό. Θα θέλαμε να βάλουμε μαζί κάποια πράγματα σήμερα έτσι ώστε να ξέρετε τι συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη αυτή την στιγμή στους Εργάτες του Φωτός.

Η Ανακαλωδίωση των 2 Ημισφαιρίων του Εγκεφάλου

Το μοιραστήκαμε λίγο αυτό τον τελευταίο μήνα μιλώντας σχετικά για την σημερινή κατάσταση και πως η μετάβαση στο πάθος ήταν πιθανότατα το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε σε αυτό το σημείο – δηλαδή να αποφύγετε να δουλεύετε σκληρά και να δουλεύετε με πάθος – για να βρείτε αυτά τα κομμάτια που σας φωτίζουν εσωτερικά και για να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε περισσότερα με αυτό, να το έχετε περισσότερο στην ζωή σας για να γίνετε πιο λαμπεροί. Επίσης σας λέμε ότι η διαδικασία της ανακαλωδίωσης λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή. Θα διαρκέσει μια περίοδο χρόνων και οι επιστήμονές σας δεν θα το επικυρώσουν αυτό για τα επόμενα 25-50 χρόνια απλά διότι η εξέλιξη παίρνει χρόνο. Θα σας το εξηγήσουμε με τον ευκολότερο τρόπο για να το καταλάβετε.

Στην αρχή, όταν ήρθατε στην Γη την πρώτη φορά με το σώμα σας, η Γη ήταν ακόμη ζεστή. Δεν μπορούσατε να έχετε σώμα εκείνη την περίοδο. Είχατε σώμα από αιθέρα παρόμοια με των αγγέλων, ωστόσο κατοικούσατε στην Γη από την αρχή της έναρξης της. Για αυτό τον λόγο γεννήθηκε. Είναι κομμάτι σας και είστε κομμάτι της. Είστε σε μια διαδικασία εξέλιξης. Αυτή η εξέλιξη βρίσκεται από αυτή την μεριά του πέπλου και για αυτό πρέπει να παριστάνει ό,τι είναι ολοκληρωμένο. Για να είναι ολοκληρωμένο, πρέπει να έχει μια αρχή και ένα τέλος.

Έχετε περάσει το τέλος εδώ και λίγο καιρό. Τώρα είστε σε υπερωρία. Τώρα αρχίζετε να δημιουργείτε νέες πιθανότητες κάθε μέρα με το γεγονός ότι οι περιορισμοί  για εκεί που πηγαίνατε και το μονοπάτι που χαράξατε έχει φτάσει στο τέλος του. Τώρα δημιουργείτε το μονοπάτι λίγο πριν το πόδι σας πατήσει στο έδαφος. Ψάχνεται για αυτούς τους υπέροχους κρυστάλλους που σας φωτίζουν την ψυχή σας. Αυτά τα κομμάτια που τοποθετήσατε εδώ έτσι ώστε όταν βιώσετε το πάθος σας, θα είστε στην υψηλότερη χρησιμότητα για το Σύμπαν που θα μπορούσατε να είστε. Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό. Επίσης καθορίσατε την υψίστη πιθανότητα. Είπατε, “Αν, αν, αν και αν η ανθρωπότητα τύχει και φτάσει σε αυτό το απίστευτο, απίθανο επίπεδο, αυτό είναι που θέλω να κάνω. Θέλω να κάνω αυτό και τίποτα άλλο.” Αυτό το ονομάζουμε Ιερή Συμφωνία και αυτές αρχίζουν να ενεργοποιούνται αυτή την στιγμή. Αυτό είναι το επίπεδο που μόλις αρχίζει να φτάνει η ανθρωπότητα και σαν αποτέλεσμα, πολλοί από σας περνάτε από αλλαγές που δεν είστε οικείοι μαζί τους.

Το Πέπλο υπάρχει Ανάμεσα στα Ημισφαίρια του Εγκεφάλου

Ναι, το σώμα ανακαλωδιώνεται. Ο πιο απλός τρόπος για να περιγράψουμε την διαδικασία αυτή, είναι ότι θα κουβαλάτε τώρα περισσότερο από το πνεύμα σας στο σώμα σας από ποτέ. Για να διευκολυνθεί αυτό πρέπει να υπάρξει μια ενεργητική καλωδίωση. Θα κουβαλήσετε περισσότερο φως στο σώμα σας όσο ποτέ. Μιλάμε για το αν χαμογελάτε. Μιλάμε για το αν λάμπουν τα μάτια σας. Μιλάμε για το αν κάθε λέξη που λέτε κουβαλά μαζί της αυτή την ενέργεια και φέρνει αυτή την ενέργεια στην Εστία αυτή την στιγμή.

Ένα από τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν είναι ότι το πέπλο υπάρχει στο κενό μεταξύ του εγκεφάλου. Για αυτό τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου είναι διαχωρισμένα. Το ένα υπάρχει στον ατελή κόσμο – το άλλο στον ολοκληρωμένο. Το ένα αντιπροσωπεύει το πνεύμα σας όπως αληθινά είναι στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου. Το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας επιτρέπει να προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι και βάζει κάθε σας εμπειρία στην ψευδαίσθηση της χρονικής γραμμής: παρελθόν, παρόν και μέλλον. Βεβαίως η πρόκληση της χρονικής γραμμής είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύετε ότι αυτά είναι αληθινά. Είναι μια ψευδαίσθηση. Από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, το μόνο αληθινό είναι αυτή η στιγμή. Το παρελθόν είναι μόνο μια μνήμη. Το μέλλον είναι μόνο ένα ενδεχόμενο. Πολλές φορές ζείτε σε περιοχές του παρελθόντος ή του μέλλοντος διότι το παρόν είναι τόσο δυσάρεστο μερικές φορές, έτσι αυτό που σας ζητάμε να κάνετε είναι να αρχίσετε να αποβάλετε όλες τις εμπειρίες σας από την χρονική γραμμή. Αυτό θα σας βοηθήσει τρομερά καθώς ξεκινάτε να βαδίζετε σε αυτή την διαδικασία. Θα σας δώσουμε κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα πώς να το κάνετε αυτό.

Αποβάλλετε τις Εμπειρίες σας από την Χρονική Γραμμή

Έτσι βρίσκεστε να οδηγείτε. Λατρεύετε τα αυτοκίνητα σας και εμείς λατρεύουμε να σας βλέπουμε γιατί τα αυτοκίνητα σας συχνά αντανακλούν τα συναισθήματα σας. Μερικές φορές μπαίνετε μέσα και τρελαίνεστε. Άλλες φορές κινήστε ήρεμα και κυλά ήρεμα η ζωή. Είναι τόσο διασκεδαστικό να σας βλέπουμε να οδηγείτε τα οχήματα σας – ειδικά τα χρώματα που τα βάφετε και όλα τα ευχάριστα πράγματα που κάνετε σε αυτά. Έτσι βρίσκεστε να οδηγείτε με μπάλες που κούνιουνται κρεμασμένες από τον καθρέφτη σας. Σας παρακολουθούμε καθώς κάνετε αυτό το όχημα επέκταση του εαυτού σας. Πολλές φορές ξεχνάτε που ακριβώς πηγαίνετε διότι έχετε το μυαλό σας τόσο στην οδήγηση. Είναι σαν το τιμόνι, το γκάζι και η μηχανή γίνονται μέρος του σώματος σας και αντιδρούν σε κάθε σας επιθυμία. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με το φως. Το ίδιο συμβαίνει. Αρχίζετε να νιώθετε άνετα με το περιβάλλον σας και έτσι μπορείτε να το διαφοροποιήσετε και έτσι μπορείτε να το κάνετε επέκταση σας. Σε αυτό το σημείο το πέπλο έχει υπάρξει μεταξύ των δυο λοβών του εγκεφάλου για να σας αποτρέψει από το να εν-θυμηθείτε.

Τώρα γυρίζουμε πίσω στο αυτοκίνητο διότι οδηγείτε και περνάτε πολύ καλά και ξαφνικά μπουμ! Χτυπάτε κάτι. Είναι σοβαρό. Εμπλέκονται χρήματα. Οι άνθρωποι δεν είναι απολύτως σίγουροι ότι είναι καλά, αλλά έχουν ταρακουνηθεί. Εσείς έχετε ταρακουνηθεί συναισθηματικά διότι ξαφνικά χάσατε ένα επίπεδο εμπιστοσύνης από τον εαυτό σας. Τώρα έχετε αμφιβολίες για τον εαυτό σας και για τα πάντα γύρω σας. Σας λέμε ότι σε αυτό ακριβώς το σημείο έχετε μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου να αποβάλλετε αυτή την εμπειρία από την χρονική γραμμή πριν εγκατασταθεί. Αν το σταματήσετε εκείνη την στιγμή και απαλλάξετε τον εαυτό σας από αυτό που μόλις συνέβη και αυτό που προβάλετε θα γίνει και πείτε, “Ξέρεις κάτι; Είμαι εντάξει. Έφυγα με ένα μικρό χτύπημα στο κεφάλι μου, αλλά αυτό θα φύγει σε δύο μέρες. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαι εντάξει.” Όταν αυτές οι περιπτώσεις προκύπτουν στην ζωή αρχίζουν να εκπαιδεύουν τον εαυτό σας να αποβάλλει την χρονική γραμμή. Είστε εντάξει αυτή την στιγμή; Νιώθετε κάποιο μέρος του πάθους σας για αυτό που ήρθατε να κάνετε εδώ τώρα; Αν όχι, αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να σας πάμε εκεί διότι αυτή είναι η δουλειά μας. Αν αρχίσετε να αποβάλλετε τα πάντα από την χρονική γραμμή και καταλάβετε ότι η ψευδαίσθηση του μέλλοντος είναι μόνο μια πιθανότητα και το παρελθόν είναι μόνο μια ανάμνηση – η οποία μπορεί να αλλάξει, παρεμπιπτόντως. Ξαναγράφετε τα βιβλία ιστορίας σας συνέχεια. Δεν υπάρχει λόγος που να μην μπορείτε να ξαναγράψετε την προσωπική σας ιστορία εξίσου καλά και γίνεται συχνά σήμερα. Είναι πολύ συνηθισμένη πράξη η οποία θα γίνει ακόμα πιο κοινή καθώς περνάει ο  καιρός. Δεν θα απελευθερώσετε όλες τις αρνητικές σας εμπειρίες από το παρελθόν σας διότι τις βάλατε εκεί για κάποιο λόγο, μα θα απελευθερώσετε την σύνδεση σας με αυτές τις αρνητικές εμπειρίες και την ενέργεια που σας επηρεάζει σήμερα εξαιτίας αυτών των αρνητικών εμπειριών. Τώρα χτίζετε πάνω σε αυτό που έχετε αυτή την στιγμή.

Ο Εγκέφαλος Ξαναγίνεται Ένα

Να είστε εδώ τώρα. Αυτό είναι το κομμάτι που θέλετε να φέρετε πίσω στην ενέργειά σας για να το βρείτε τώρα. Αυτός είναι ο δρόμος για να αρχίσετε να αποβάλλετε τις εμπειρίες σας από την ψευδαίσθηση της χρονικής γραμμής. Έτσι έχετε την χρονική γραμμή. Θα το θεωρήσουμε αυτό καλό και κακό, θα το θεωρήσουμε σωστό και λάθος, θα το θεωρήσουμε παρελθόν, παρόν και μέλλον. Ό,τι και να είναι, έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα σε ένα πεδίο δυττότητας. Αυτό το πεδίο επίσης αλλάζει γιατί μαζί με την καλωδίωση, μαζί με την ιδιότητα σας να κουβαλάτε περισσότερο φως  στο σώμα σας και περισσότερο από το πνεύμα σας σε καθημερινή βάση, θα καταλάβετε πως τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν σε μια μεγαλύτερη κλίμακα. Με αυτό θα καταλάβετε ότι δεν έχετε πια τους περιορισμούς που είχατε. Η πρόκληση είναι ότι εκείνοι οι περιορισμοί ήταν στο παρελθόν σας και με τα συστήματα πίστης σας, πιστεύετε ότι τους έχετε ακόμη και σήμερα έτσι αν αρχίσετε να αποβάλλετε τα συστήματα πίστης σας  από την χρονική γραμμή μπορεί να αρχίσουν να ανοίγονται όλες οι προοπτικές για σας. Στο μέλλον δεν θα είναι πρόκληση να σας πούμε ότι σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, ίσως μόνο 50 χρόνια, οι επιστήμονες θα ανακαλύψουν ότι τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου αρχίζουν να γίνονται ένα αυτό είναι που αποκαλούμε ανά-καλωδίωση.

Τα συναπτικά μονοπάτια που σχηματίζονται τώρα είναι νέα συναπτικά μονοπάτια. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μπορείτε να αρχίσετε να δουλεύετε με την ενέργεια σας. Μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε πολλές εργασίες μαζί σκόπιμα. Μπορείτε να αρχίσετε να ακούτε μια συζήτηση και να έχετε μια διεργασία σκέψης την ίδια στιγμή. Μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς χώρους για να επεκτείνετε τα συστήματα πίστης σας και να επεκτείνετε την φαντασία σας και βασικά να ακονίζετε το μυαλό σας διότι αυτά είναι πράγματα που βοηθούν αυτά τα συναπτικά μονοπάτια να σχηματιστούν. Τελικά θα σχηματιστούν σαν μικρά χημικά/ηλεκτρικά καλώδια ανάμεσα στα δύο μισά του εγκεφάλου. Τα έχετε τώρα μετά από εκατομμύρια χρόνια και ακόμη δεν είναι αρκετά να σχηματίσουν τα δύο μισά του εγκεφάλου μαζί έτσι υπάρχουν σε διαφορετικούς κόσμους σαν τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Το δεξί ημισφαίριο αντιπροσωπεύει εσάς, το πνεύμα σας στον ατελή κόσμο και το αριστερό ημισφαίριο εκφράζει εσάς, το πνεύμα σας  στον ολοκληρωμένο κόσμο επιτρέποντας σε ένα πνεύμα να παριστάνει τον άνθρωπο και να παριστάνει ότι είναι αποσυνδεδεμένα μεταξύ τους. Σε μια πολύ μικρή χρονική περίοδο, αυτά τα δύο ημισφαίρια θα γίνουν ένα. Το ανθρώπινο σώμα εξελίσσεται για να βοηθήσει το πνεύμα σας να έχει μια πιο καρποφόρα ζωή δανειζόμενο ένα από αυτά τα σώματα για λίγο χρονικό διάστημα. Αυτό συμβαίνει σε παγκόσμια βάση. Πολλοί από σας δεν ξέρετε τι πρόκειται να συμβεί. Μερικοί από σας ανησυχείτε για αυτό και σκέφτεστε ότι κάνετε κάτι λάθος. Επιτρέψτε μας να σας εξηγήσουμε πως θα φαίνεται σε πολλές διαφορετικές μορφές.

Χτίζοντας Νέες Υποδομές Φωτός

Μια από τις ομοιότητες που συμβαίνουν στους Εργάτες του Φωτός  είναι ότι οι συνθήκες  του περιβάλλοντος  τους-οποιαδήποτε και αν είναι η φυσική θέση τους από όπου ζουν ή οποιοιδήποτε και αν είναι οι φίλοι τους, ή το δίκτυο υποστήριξης τους-αρχίζουν να αλλάζουν. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι χτίζετε μια νέα υποδομή για το φως σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσετε όλους τους φίλους σας. Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγετε από μια πόλη που αγαπάτε πολύ. Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγετε από το σπίτι που ζείτε τώρα αλλά δεν θα εκπλησσόμασταν αν τα βλέπαμε όλα αυτά τα πράγματα να συμβαίνουν. Έχετε επιλογή, αγαπημένοι μου. Η ζωή σας δεν είναι προκαθορισμένη. Όλες οι επιλογές τιμώνται σε αυτόν τον πλανήτη. Έχει τις ρίζες του στην πρωταρχική οδηγία του ανθρώπου να εξερευνεί. Αυτό συμβαίνει και σε όλο το σύμπαν. Κάτω τα χέρια από τον  πλανήτη Γη. Χωρίς κανόνες. Και να τώρα που κερδίζετε το παιχνίδι. Και να τώρα που οδηγείτε τον δρόμο δονητικά κάνοντας κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ από κανένα παιχνίδι, πουθενά. Δημιουργείτε κάτι πολύ μαγικό. Τώρα φέρνετε την Εστία κατευθείαν εδώ και αυτό είναι συναρπαστικό, και τρομακτικό. Έχετε ζητήσει να τοποθετηθείτε στην υψηλότερη θέση στην δουλειά σας και έχετε εισακουστεί, έτσι καλωσορίστε αυτές τις αλλαγές. Μην τις φοβάστε. Να ξέρετε ότι ένα νέο δίκτυο υποστήριξης σχηματίζεται γύρω σας για να σας σπρώξει στην ιερή συμφωνία σας για να σας επιτρέψει να είστε το άτομο που μπορείτε πάντα να είστε και να κάνετε τον τύπο δουλειάς που θέλετε να κάνετε. Αυτό λειτουργεί. Για να το κάνετε ολοκληρωτικά αυτό σημαίνει ότι έχετε βρει νέα υποστηρικτικά δίκτυα και ότι έχετε δημιουργήσει μια νέα υποδομή φωτός. Αυτό συμβαίνει καθημερινά στον κόσμο καθώς μιλάμε.

Θα συμβαίνει όλο και σε περισσότερους Εργάτες του Φωτός. Πολλοί θα μαζευτούν σε chat rooms ή σε πίνακες μηνυμάτων και θα μιλούν σχετικά με τις αλλαγές που συμβαίνουν. Γιατί εμάς; Ο υπόλοιπος κόσμος δεν φαίνεται να το κάνει αυτό. Ο λόγος είναι απλός: Φτάνετε σε αυτό το δραστικό σημείο όπου οι Ιερές Συμφωνίες σας ορίζονται. Τόσοι πολλοί από εσάς φέρατε κομμάτια από την Εστία που είναι τόσο απίστευτα μοναδικά. Έχετε να δώσετε κάτι που κανείς άλλος δεν μπορεί. Η γεύση του φωτός είναι μοναδική. Υπάρχουν πολλές γεύσεις. Είναι σαν το παγωτό. Κάποιες φορές σας αρέσει η σοκολάτα και κάποιες φορές σας αρέσει η φράουλα. Κάποιες φορές σας αρέσει η βανίλια. Κάποιες φορές τα αναμειγνύετε όλα μαζί και κάνετε περίεργα χρώματα. Η πραγματικότητα είναι ότι έχετε επιλογή διότι όλο αυτό είναι φως έτσι επιλέξτε την γεύση σας από το φως. Επιλέξτε αυτό το μέρος που σας αρέσει και βρείτε αυτά τα κομμάτια κρυστάλλου πάνω στο μονοπάτι που σας φωτίζει γιατί αυτό είναι που πρόκειται να διδάξετε. Αυτό είναι που πρόκειται να μετακινήσετε και να μοιραστείτε με τους άλλους ανθρώπους.

Να ξέρετε ότι έχετε εισακουστεί. Πολλοί από σας είστε σε ένα σημείο στην ζωή σας οπού δεν έχετε υποστήριξη. Οι δουλειά σας έχει τελειώσει και δεν ξέρετε που πάτε. Κάποιοι από σας έχετε περάσει από διαζύγια και νιώθετε μόνοι αυτή την περίοδο ή οι οικογένειες σας δεν σας μιλάνε λόγο κάποιας ασυνεννοησίας. Να ξέρετε ότι όλο αυτό είναι μέρος του διακανονισμού, αγαπημένοι μου. Το πνεύμα έχει ένα πλάνο. Είναι το δικό σας πλάνο. Απλά δεν το εν-θυμάστε εξαιτίας αυτού του χαζού πέπλου που κουβαλάτε, αλλά αυτό φεύγει. Το πνεύμα εν-θυμάται. Ο ανώτερος εαυτός σας ξέρει ακριβώς την κατεύθυνση που θέλατε να κινηθείτε αν, αν και αν και αυτά τα πράγματα συμβαίνουν τώρα.

Μαγνητισμός Σε Ένα Φόντο Δονητικότητας

Οι πόρτες ανοίγουν μαγνητικά. Εργάζεστε με μαγνήτες σε επίπεδα που δεν καταλαβαίνετε και εμείς ορίζουμε τον μαγνητισμό λίγο διαφορετικά από ότι κάνουν οι φυσικοί επιστήμονες σας. Είναι ένα πολύ πιο ευρύ φάσμα φωτός από όσο το αναγνωρίζετε εσείς προς το παρόν. Επίσης, σας λέμε, ότι υπάρχουν ενέργειες –όταν μιλάτε σχετικά με ενέργεια, όλη η ενέργεια είναι ατελής. Ο μαγνητισμός είναι ενέργεια και αυτή η ίδια ενέργεια υπάρχει στην Εστία. Είναι κάτι που είστε πολύ συνηθισμένοι σε αυτό στη Εστία γιατί αλληλεπιδράτε με τον κόσμο σας μέσω του μαγνητισμού. Υπάρχουν πολύ περίπλοκα πεδία που δεν μετριούνται με την μονάδα μαγνητικής επαγωγής ή με τρόπους που έχετε συνηθίσει να μετράτε τον μαγνητισμό, μα δεν θα περάσει πολύ μέχρι να γίνετε ικανοί να βλέπετε αυτά τα πεδία και αυτό που σας περιγράφουμε τώρα θα το καταλάβετε πλήρως αργότερα. Μπορούμε να σας δώσουμε μια υπόδειξη εδώ. Αυτοί από εσάς  με επιστημονικό ταλέντο που θέλουν να πάρουν αυτές τις πληροφορίες και να τις αναλύσουν, θα σας πούμε και από πού θα ξεκινήσετε. Πρώτα από όλα πρέπει να ξέρετε ότι οι άνθρωποι αντιδρούν στις αλλαγές, παραλλαγή του φωτός, καθόλου φως. Με άλλα λόγια, είναι ευκολότερο για σας να το δείτε αυτό αν έχει ήχο. Αν κάποιος κάνει κάποιον ήχο βάθους (πχ μουρμουρίζει) και αποσπά την προσοχή σας, και παράλληλα κάποιος σας μιλάει, μπορείτε ακόμη να τον ακούσετε με τέλεια σαφήνεια  διότι είναι μια παραλλαγή αυτού του συνεχούς ήχου. Τα αυτιά σας και το μυαλό σας αυτόματα ρυθμίζονται να συλλέγουν τις διαφορές στο περίπλοκο ενεργειακό πεδίο. Το ίδιο ισχύει με το φως. Τα μάτια σας ρυθμίζονται αυτόματα σε διαφορετικά επίπεδα και μέρη του φωτός. Εξαιτίας αυτού, όταν βγαίνετε έξω και βλέπετε χρώματα να έρχονται από ένα αυτοκίνητο ή ένα κτίριο, είναι κυριολεκτικά ένα γεγονός που είναι μια παραλλαγή των χρωμάτων του φόντου. Το ίδιο ισχύει με τον μαγνητισμό, αγαπημένοι μου. Γι’ αυτό δεν είναι δυνατό για εσάς ακόμη να μετρήσετε αυτά τα ενεργειακά πεδία με τον σύγχρονο εξοπλισμό που έχετε διότι μετράτε τον θόρυβο του φόντου και όχι τις περίπλοκες παραλλαγές.

Αυτές οι περίπλοκες παραλλαγές στο δικό σας μαγνητικό πεδίο τώρα αλληλεπιδρούν με το σύμπαν γύρω σας. Γι’ αυτό δημιουργείτε τα πάντα και τραβάτε τα πάντα προς το μέρος σας. Αυτό είναι το ενεργειακό πεδίο που κάθε σκέψη πηγαίνει έξω στο ενεργειακό πεδίο και ταιριάζει με τα πεδία όλων των άλλων. Έτσι δημιουργείτε τα πράγματα. Εσείς στήνετε το μαγνητικό πεδίο και αυτό εμφανίζεται μαγικά. Τώρα δημιουργείτε μια νέα υποδομή για τον εαυτό σας. Κάποιοι από σας νιώθετε ότι αποτύχατε διότι ξέρετε ότι είστε ένας δάσκαλος και δεν είστε εκεί έξω να το κάνετε ή απλά δεν λειτουργεί. Ίσως και να είστε κουρασμένοι. Ίσως κάνατε τις επαγγελματικές κάρτες και φυλλάδια και κάνατε ένα βήμα να γράψετε ένα βιβλίο και δεν πουλάει. Ίσως να νιώθετε ότι πρέπει να αναδιοργανωθείτε για να κάνετε κάτι άλλο. Σας παρακαλώ μην κρίνετε τον εαυτό σας, αγαπημένοι μου. Οι περισσότεροι από σας είστε μόνο λεπτομέρεια του παιχνιδιού, αγαπημένοι μου. Οι περισσότεροι από σας φτάσατε εκεί πριν να είναι έτοιμη η υπόλοιπη συλλεκτική δονητικότητα ήταν έτοιμη για αυτό που έχετε. Σας  υποσχόμαστε, δεν θα σας αφήσουμε να φύγετε από αυτόν τον πλανήτη μέχρι να σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε αυτό που ήρθατε να τους δώσετε. Φέρατε ένα μέρος και είναι πιθανό για όλους σας να μπείτε στο πάθος σας. Αυτή είναι η μεγάλη δυνατότητα όχι μόνο της ανακαλωδίωσης, άλλα τώρα που όλη η ανθρωπότητα αλλάζει και είναι έτοιμη να το πάρει αυτό τώρα. Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό πέρα από κάθε ιδέα διότι δεν ήταν σχεδιασμένο από την αρχή. Είναι κάτι που εσείς, σαν θεός , έχετε δημιουργήσει.

Περικυκλώνοντας τον Εαυτό σας με την Ύψιστη Δονητικότητα

Αλλάζετε το παιχνίδι κάθε μέρα. Μπαίνετε σε κάτι που ευχόσασταν πάντα να κάνετε και τώρα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε. Μην το φοβόσαστε και μην φοβάστε αυτές τις μικρές ευκαιρίες γιατί θα συμβούν σε όλους σας. Θα δείτε να γίνονται ρυθμίσεις. Κάποιοι από σας θα μεταφερθείτε σε διαφορετικές τοποθεσίες. Μερικοί από σας θα βρείτε να έρχεται άλλη υποστήριξη εκεί που είστε, αλλά είστε σε μια διαδικασία που χτίζετε μια υποδομή για το φως σας τώρα και αυτό θα ενεργοποιήσει την Ιερή Συμφωνία σας.

Αγαπημένοι μας, δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε τι αγάπη νιώθουμε για σας. Δεν είναι δυνατό για μας να σας δώσουμε τις έννοιες κάποιων πραγμάτων που οι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να κατέχουν αυτή την στιγμή. Πλησιάζετε και αρχίζετε να το νιώθετε όχι μόνο για μας, αλλά για τους γύρω σας. Εκεί είναι η μαγεία. Όταν κοιτάζετε τα μάτια του άλλου, κοιτάζετε τα μάτια του θεού. Αυτό σας εμποδίζει το πέπλο να δείτε και ωστόσο αν το ξέρετε αυτό στο μέλλον και ψάχνετε τον θεό όταν τους κοιτάτε στα μάτια, θα τον βρείτε. Μπορεί να μην του πείσετε για κάτι τέτοιο, άλλα δεν πειράζει. Δημιουργείστε το περιβάλλον σας με αυτούς τους ανθρώπους και με τα όντα γύρω σας που μπορεί να βρίσκονται στην στο υψηλότερο επίπεδο δονητικότητας τους. Βοηθήστε τους να γίνουν ενδυναμωμένοι διότι αυτό σας ενδυναμώνει. Χτίζει την υποδομή σας για να βάλετε γύρω σας ενδυναμωμένους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν να γίνει μια αλλαγή σε αυτόν τον πλανήτη όχι μόνο με το πάθος τους, αλλά να βοηθήσουν εσάς να σχηματίσετε την υποδομή φωτός σας. Αυτό κάνετε.

Απολαύστε την διαδρομή. Απολαύστε κάθε στιγμή της. Βρίσκεστε εδώ σε υπερωρία και αλλάζετε κάθε της κομμάτι. Ναι, η Γη θα τελείωνε και ναι, ακόμη πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση όμως έχετε αλλάξει. Θα αλλάξετε επίσης και την Γη. Θα αναγεννήσετε μια νέα Γη σαν ένα κομμάτι της υποδομής του φωτός σας. Μην το φοβάστε. Δουλέψτε μαζί της τώρα. Δουλέψτε με το δικό της και το δικό σας ενεργειακό πεδίο και δουλέψτε με τους γύρω σας. Αρχίστε να κάνετε αυτές τις διασυνδέσεις για να βρείτε την υποστήριξη σας. Ότι δυναμώνει την καρδιά σας, σας κάνει να χαμογελάτε, κάνει τα μάτια σας πιο λαμπερά… αυτά είναι τα πράγματα που κάνετε τώρα για να χτίσετε την ενέργεια σας για την Ιερή Συμφωνία. Απολαύστε κάθε στιγμή από αυτό. Σας αγαπάμε πιο πολύ από ότι γνωρίζετε και είμαστε μαζί σας κάθε στιγμή που μας επιτρέπετε να είμαστε εκεί και για αυτό, είμαστε αιωνίως ευγνώμων.

Σας αφήνουμε 3 μικρές υπενθυμίσεις, να φέρεστε μεταξύ σας με σεβασμό γιατί αληθινά κοιτάζετε μέσα στα μάτια του θεού. Να φροντίζετε και να ενδυναμώνετε ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία που σας δίνεται και μην ξεχνάτε να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Ιωάννα Φραγκίσκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!