Αύγουστος 2005

Η ΝΕΑ Πνευματική Οικογένεια
Σχηματίζοντας την Νεα Οικογένεια του Φωτός

 

Από τον Steve:

Μια από τις μεγαλύτερες χαρές σε αυτή την δουλειά προέρχεται από την επιθυμία των ανθρώπων να υπογράψω τα βιβλία τους. Αρχικά σκεφτόμουν ότι θα έλεγα απλώς «Με τις Καλύτερες Ευχές» ή «Απολαύστε την Διαδρομή» ή ένα από τα αγαπημένα μου, «Μεγάλες Αγκαλίες και Απαλά Σκουντήματα» και ότι μετά θα υπέγραφα το όνομα μου. Όταν ωστόσο ξεκίνησα να υπογράφω βιβλία πριν μερικά χρόνια, το Γκρουπ είχε διαφορετικές ιδέες.   Σε γενικές γραμμές τοποθετούν ξεχωριστά μηνύματα για τον καθένα, τα οποία αποκαλούν Κοσμικά Νεύματα. Λατρεύουν να φυτεύουν σπόρους με κάποια φράση ή μερικές καλοδιαλεγμένες λέξεις. Ένα από τα αγαπημένα του  Γκρουπ είναι όταν λένε σε κάποιον ότι είναι ένας/μία εκ της Αρχικής Πνευματικής Οικογένειας του Φωτός. Φυσικά κάθε φορά που το γράφω αυτό σε κάποιο βιβλίο, πάντα ακολουθεί η ερώτηση «Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό;» στην οποία σε γενικές γραμμές απαντώ με ένα ανασήκωμα των ώμων. Εδώ, σ’αυτό το μήνυμα των Φάρων Φωτός, απαντούν τελικά σε όλους μας. Η σύντομη απάντήση είναι ότι όταν αφυπνιζόμαστε πνευματικά, ενεργοποιούμε μνήμες από τις πρώτες φορές που παίξαμε αυτό το θαυμάσιο παιχνίδι της προσποίησης ότι είμαστε ξέχωροι.   Αυτό αποτέλεσε ένα σημείο σταθμό στην ιστορία της ανθρωπότητας και είναι ο λόγος που όλοι έχουμε τόσο υπέροχες αναμνήσεις σχετικά. Σήμερα είμαστε για άλλη μια φορά σε ένα παρόμοιο σημείο σταθμό στην εξέλιξη της ανθρωπότητας και για άλλη μια φορά το Γκρουπ λέει ότι σχηματίζουμε μια ΝΕΑ Αρχική Οικογένεια του Φωτός.

Μεγάλες Αγκαλιές και Απαλά Σκουντήματα, Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.
Γιατί;

Αγαπημένοι κάθεστε σήμερα σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ενέργεια που έχετε δημιουργήσει και που εκτείνεται πολύ παραπέρα από αυτό το δωμάτιο. Εκτείνεται στο Δίκτυο της Αγάπης. Αυτή η ενέργεια της αγάπης εκτείνεται στον ιστό που αποκαλείτε Διαδίκτυο. Διαπνέει όλα τα όντα και όλες τις διαστάσεις του χωροχρόνου. Είναι ένα δίκτυο αγάπης. Είναι μια σύνδεση από καρδιές που δημιουργήσατε καθώς ξεκινήσατε να βρείτε τον εαυτό σας. Ο Θεός αναζητώντας τον Εαυτό Του, ψάχνωντας για τον Εαυτό Της, σας έκανε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να ρωτήσετε «Γιατί;» «Γιατί βρίσκομαι εδώ; Τι κάνω; Τι σημαίνουν όλα αυτά;» Και όταν τελικά αποκτάτε μια ιδέα του τι ήρθατε να κάνετε εδώ και βαδίζετε προς εκείνο το σκοπό, κάνετε ένα βήμα εμπρος και δύο πίσω. Αυτοαμφισβητείστε και αναρωτιέστε τι κάνετε λάθος. Πρόκειται για ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό το οποίο είναι θαυμαστό όταν το παρακολουθεί κανείς σ’ αυτή την πλευρά του πέπλου. Δεν καταλαβαίνετε. Αυτοτιμωρείστε γιατί κάνατε εκείνο το ένα βήμα προς τα πίσω. Κι όμως, εμείς σας χειροκροτούμε και μόνο που κάνατε αυτό το βήμα προς τα πίσω. Ορισμένες φορές αυτό το ένα βήμα προς τα πίσω σας επιτρέπει να αποκτήσετε την ορμή για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός με το κουράγιο σας ακόμη και όταν δεν γνωρίζετε ακόμα όλα όσα επιθυμείτε να μάθετε.

Λέτε, «μακάρι να είχα μια επιβεβαίωση. Μόνο να μπορούσα να δω καθαρά.» Ωστόσο ακόμη και αυτό είναι αδύνατον. Επειδή εσείς είστε οι δημιουργοί. Βλέπετε, ακόμη και αν εισερχόμασταν στον κόσμο σας με αδιάσειστες αποδείξεις, πάλι θα βρίσκατε κάποιον τρόπο να αρνηθείτε ότι δεν προορίζεται να ταιριάξει στο παιχνίδι σας. Θα βρίσκατε τον τρόπο να το διώξετε ή να το αναγκάσετε να πετάξει στους αιθέρες ή θα το αγνοούσατε. Κατανοείτε ότι δεν συγγράφετε μόνο το μέλλον αλλά και την ιστορία σας; Ξανά-γράφετε την ιστορία σας συνεχώς. Όποτε συμβαίνει να υπάρχει κάτι στο παρελθόν σας που δεν σας ενδιαφέρει επειδή δεν υποστηρίζει την πορεία σας προς τα εμπρός, το ξανά-γράφετε. Αν αμφιβάλλετε, απλώς ρωτήστε αυτούς που εκδίδουν ιστορικά βιβλία. Η διαδικασία της έκδοσης ιστορικών βιβλίων είναι μια διαρκής, εξελικτική διαδικασία γιατί η ιστορία αλλάζει συνεχώς. Δεν μεταβάλλετε μόνο ότι διδάσκετε άλλα και ότι γνωρίζετε στην καρδιά σας. Γιατι; Αυτή είναι η ερώτηση που σας κάνουμε σήμερα. Φυσικά δεν θα σας κάναμε την ερώτηση αν δεν είχαμε έτοιμη μια απάντηση. Αυτό μας οδηγεί στο τι είναι αυτό που αναζητάτε όταν κοιτάτε στον καθρέφτη και ρωτάτε, «Ποιός είμαι; Τι κάνω εδώ; Τι είχα στο μυαλό μου όταν ήρθα εδώ σαν ψυχή; Τι σκεφτόμουν; Θέλω να δώ την διακεκομμένη γραμμή όπου υπέγραψα γιατί δεν θυμάμαι πως μπλέχτηκα σ’ αυτό. Δεν θυμάμαι αυτήν εδώ την ρήτρα του πόνου. Συμφώνησα να κατέβω και να παίξω αυτό το Παιχνίδι αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτό».

Στην Αρχή

Ωστόσο ήρθατε για να παίξετε αυτό το παιχνίδι και υπάρχει λόγος. Ανακαλύπτετε αυτόν τον λόγο κάθε μέρα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι βρίσκεστε εδώ, διεξάγοντας την αναζήτηση σας όχι μόνο για να βρείτε απαντήσεις για τον εαυτό σας αλλά προχωρώντας στην προσωπική σας αναζητησή, στην πραγματικότητα, βοηθάτε και άλλους να προχωρήσουν στην δική τους αναζήτηση. Ενώνετε τις κουκκίδες της αρχικής πνευματικής οικογένειας και αυτό είναι μέρος αυτού που έχετε έρθει να κάνετε. Έχουμε μιλήσει για την αρχική πνευματική οικογένεια στο παρελθόν αλλά θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τις λεπτομέρειες υπό μορφή υπενθύμισης.

Στην αρχή ο Πλανήτης Γη ήταν μια καυτή, αεριώδης σφαίρα γιατί γεννήθηκε σε μια εξαιρετικά υψηλή δονητική κατάσταση αυτού που αποκαλείτε θερμότητα. Τα άτομα μέσα Της δονούνταν σε μια εξαιρετικά υψηλή συχνότητα και σ’αυτό το στάδιο ξεκινήσατε τις ενσαρκώσεις σας σ’αυτο το παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής, ως αιθερικές υπάρξεις χωρίς φυσικά σώματα. Ενσαρκωνόσασταν κυριολεκτικά για αιώνες δουλεύοντας μέσα από τα μαθήματα ζωής σας και δουλεύοντας με την ουσία της Ίδιας της Γης δια μέσου των αιθερικών σας σωμάτων. Ήσασταν πνεύμα. Στην συνέχεια καθώς η Γη ψυχόταν, αρχίσατε να χάνετε την σύνδεση μαζί Της καθότι άρχισε να κατεβάζει τις δονήσεις Της και να γίνεται πιο συμπαγής. Η υψηλή δονητική σας κατάσταση καθιστούσε εξαιρετικά δύσκολο το να διατηρήσετε την επαφή μαζί Της σ’εκείνο το στάδιο. Ήταν ακριβώς τότε που έξι γονεϊκές φυλές συνεργάστηκαν για να σας βοηθήσουν να σχηματίσετε τα συμπαγή σώματα που καταλαμβάνετε σήμερα. Υπήρχε μεγάλη ανησυχία σχετικά. «Θα λειτουργήσει αυτό; Είναι δυνατόν μία από αυτές τις μεγαλειώδεις, πνευματικές υπάρξεις να προσπαθήσει να χωρέσει μέσα σε μια από αυτές τις τοσοδούλικες βιολογικές φούσκες;» Όχι, το πνεύμα ποτέ δεν χώρεσε ολοκληρωτικά και έτσι μέρος σας έμεινε πίσω για να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην Εστία και αυτό που αποκαλείτε Πλανήτη Γη. Σήμερα αποκαλείτε το μέρος σας που έμεινε πίσω υψηλότερο εαυτό σας. Όταν συνδέεστε μαζί του, επειδή έχει μια υψηλότερη δόνηση, γεφυρώνει το κενό ανάμεσα σε σας και την Εστία. Αυτή είναι η σύνδεση σας με την Εστία και η σύνδεσή σας με τις άλλες καρδιές που είναι ενωμένες με την δική σας.

Τα 500 Αρχικά Ανθρώπινα Πρωτότυπα – Η Οικογένεια του Φωτός

Ωστόσο εκείνη την πρώτη φορά που δοκιμάστηκε το πείραμα της τοποθέτησης πνευματικών όντων σε βιολογικά σώματα και αποστολής στη Γη, δεν υπήρξαν πάνω από 500 ψυχές που ήρθαν στην Γη με την πρώτη ενσάρκωση. Εκείνες οι 500 ψυχές ήταν γνωστές σε όλους ως «Η Οικογένεια του Φωτός». Κατά την διάρκεια ενός πολύ σύντομου χρονικού διαστήματος ορισμένων εκατοντάδων ετών, η Γη άρχισε να εξελίσσεται και να εξελίσσεται παραπέρα έτσι ώστε έγινε δυνατόν να αρχίσουν να εισέρχονται ψυχές με πολύ κανονική συχνότητα. Αλλά μόνο φανταστείτε, ξεκίνησε με 500 αυτών που αποκαλούμε ψυχές σπόρους, που ήταν τα αρχικά πρωτότυπα της ανθρωπότητας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο καθένας σας ρωτάει «Ήμουν μια από αυτές τις ψυχές;» Λατρεύουμε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι άνθρωποι. Είναι τόσο εύθυμος. Ναι, φυσικά και ήσασταν. Ήσασταν όλοι μια από αυτές τις ψυχές. Όλοι έχετε μνήμες που μπορούν να ανιχνευτούν πίσω σε έναν/μία των αρχικών 500 της Οικογένειας του Φωτός καθότι είστε όλοι απόγονοι ενός/μίας εκείνων των 500. Κυριολεκτικά, έχετε μια ψυχική οικογένεια που πηγαίνει πίσω σε έναν/μια και στην συνέχεια πηγαίνει ακόμη παραπέρα. Όταν ακόμη ήσασταν αιθερικά όντα και παίζατε το Παιχνίδι σαν ενοποιημένη συνειδητότητα παρά σαν οι ξεχωριστοί παίκτες που γίνατε στο φυσικό σώμα. Η ανάμνηση σας ως μια εκ των 500 ψυχών είναι αυτό που βιώνετε σαν αποτέλεσμα μιας πνευματικής αφύπνισης. Ως ένας/μία εκ των πρώτων 500 υπάρξεων θεωρούσασταν αριστοκρατία και σας ανέφεραν συχνά στον κόσμο ως η Πρώτη Οικογένεια του Φωτός.

Οι Εφτά Μεγάλες Φυλές

Μετά, το Παιχνιδι εξελίχθηκε ραγδαία. Βέβαια στην αρχή ήταν δύο ψυχές από τις 500 που συναντήθηκαν και ανακάλυψαν ότι έιχαν παρόμοιο σκοπό. Καθότι οι ψυχές έχουν έναν στόχο, σωστά; Σχημάτισαν μια ομάδα δύο ατόμων και είπαν, «Αυτό θα αποτελέσει τον στόχο μας γιατί είναι ευκολότερο να είμαστε δύο παρά ένα. Και έτσι ξεκινούμε το Παιχνίδι του χωρισμού. Πιστεύουμε ότι ειμαστε έιτε αρσενικο είτε θηλυκό. Καθένας μας πιστεύει ότι είναι μόνο μισός άνθρωπος έτσι ώστε να ενωθεί με έναν άλλο άνθρωπο και μαζί να προσποιηθούν ότι είναι ένας ολόκληρος άνθρωπος». Τι πλάκα! Εσείς οι άνθρωποι επινοείτε τα πίο ευφάνταστα παιχνίδια. Καθώς το κάνατε, σχηματίσατε αυτό που αποκαλόυμε «φυλές». Υπάρχουν επτά μεγάλες φυλές – δύο για τις οποίες έχουμε ήδη κάνει λόγο – που σχηματίστηκαν από τους αρχικούς/ες 500. Δεν πέρασε καιρός και 30 ή 40 άτομα συμπεριλήφθηκαν σ’αυτή την ομάδα, όλοι εστιασμένοι προς την ίδια κατεύθυνση. Δεν θα μιλήσουμε και για τις εφτά φυλές αυτή την μέρα γιατί θα ήταν πάρα πολλές πληροφορίες μονομιάς, θα μιλήσουμε ωστόσο για τις δύο που έχουμε ήδη σκιαγραφήσει. Επιθυμούμε να σας δώσουμε την επισκόπηση ολόκληρης αυτής της διαδικασίας και να την ξεδιπλώσουμε για χάρη σας, ώστε να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε ότι όταν κοιτάζετε στον καθρέφτη ψάχνετε για κάτι. Αναζητάτε το από που ήρθατε για να μπορέσετε να απαντήσετε στην ερώτηση «γιατί;». Αναζητάτε εκείνη την σύνδεση της αρχικής φυλής και της αρχικής σας πνευματικής οικογένειας. Αυτός είναι ο λόγος που ψάχνετε. Αυτός είναι ο λόγος που συγκεντρώνεστε σε ομάδες σαν αυτή. Δεν έχετε έρθει απαραίτητα για να ακούσετε την σοφία που προσφέρουμε μέσω του Φύλακα, αλλά για να νιώσετε την σύνδεση της καρδιάς που έχετε με όλους – όχι μόνο με μας – τους ανθρώπους που ακούνε και διαβάζουν αυτό το μήνυμα. Καθότι όπως μοιράζεστε αυτό το μήνυμα, στην πραγματικότητα συνδέεστε με την πνευματική οικογένεια. Καθώς το κάνετε αυτό, κατανοείτε ότι υπάρχουν ορισμένες ομάδες που έχουν σχηματιστεί με συγκεκριμένο σκοπό.

Η Φυλή των Απαστραπτόντων Οφθαλμών

Μια ομάδα συγκεντρώθηκε και είπαν «Έχουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην φύση μας και έχουμε όλοι σπουδαία πνεύματα μέσα μας», καθότι το Πνεύμα έλαμπε λίγο πιο αστραφτερό τις πρώτες μέρες από ότι λάμπει τώρα. Υπήρχαν πολλοί λόγοι γι’αυτό. Δεν είναι σωστό, δεν είναι λάθος, αλλά υπήρχαν πολύ πιό λαμπερά μάτια έκεινο τον καιρό στην ιστορία του Παιχνιδιού. Σας λέμε ότι μια από τις φυλές τις πρώτες μέρες ήταν η Φυλή των Απαστραπτόντων Οφθαλμών. Όταν κοιτούσες στα μάτια αυτών των όντων, ένιωθες την ενέργεια της Εστίας. Αποφάσισαν να συγκεντρωθούν σαν ομάδα και πραγματικά να μεταφέρουν την ενέργεια της Εστίας μέσα από τα μάτια τους εκ προθέσεως. Κάθε φορά που θα τους κοίταζες για οποιονδήποτε λόγο, θα άστραφταν τα μάτια τους και ένα χαμόγελο και θα θυμόσουν την Εστία. Η λάμψη των ματιών τους μετέφερε την εν-θύμηση της ενέργειας της Εστίας. Αυτή είναι η Φυλή των Απαστραπτόντων Οφθαλμών. Είναι μια όμορφη ιστορία. Πολλοί από σας που το διβάζετε αυτό ακόμη ανήκετε σ’αυτή την φυλή αν και πιθανόν να διαφεύγει της συνειδητής σας μνήμης.

Η Φυλή των Αντανακλαστήρων του Φωτός

Καθώς περνούσε ο καιρός, υπήρχαν και άλλες ομάδες εστίασης που συγκεντρώνονταν. Υπήρχαν πολλές που προσπαθούσαν να είναι ενσαρκώσεις του φωτός, διαφορετικές εκφράσεις του φωτός με ποικίλους τρόπους. Καθότι δημιουργήσατε ένα φανταστικό μέρος το οποίο ονομάσατε σκοτάδι έτσι ώστε να μπορέσετε να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να είναι το φως. Ως και αυτή την μέρα ακόμη, υπάρχουν δυο τρόποι που μπορείτε να δουλέψετε με το φως:μπορείτε είτε να είστε το φως είτε να αντανακλάτε το φως. Αυτή είναι η δεύτερη φυλή. Οι Αντανακλαστήρες του Φωτός αποφάσισαν ότι ο σκοπός τους ήταν να βοηθούν άλλες υπάρξεις. Δεν ένιωθαν την ανάγκη να στέκονται μπροστά και στο κέντρο και να είναι το φως συνεχώς. Αντί γι’αυτό θα ήταν αυτοί που θα δούλευαν σιωπηλά στο παρασκήνιο για να εμφανιστούν ακριβώς την σωστή στιγμή και να διασφαλίσουν ότι αυτή η μκρή αχτίδα φωτός δεν θα περνούσε απαρατήρητη. Ήταν εκεί με έναν καθρέφτη για να αιχμαλωτίσουν το φως ακριβώς στην σωστή γωνία και να το αντανακλάσουν σε κάποιον που το χρειαζόταν. Με την βοήθεια τους το φως θα έπεφτε στην καρδιά κάποιου και θα βοηθούσε να δει το φως της Εστίας. Αυτό το έκαναν όχι μόνο για να αντανακλούν το φως άλλων υπάρξεων, αλλά για να μπορέσουν να δουν και το δικό τους φως. Θα κρατούσαν τον καθρέφτη μπροστά σας ώστε να μπορέσετε να δείτε τον εαυτό σας και και την ουσία του ποιοί είστε. Και μετά θα αντανακλούσαν αυτό το φως σε άλλους. Αυτοί είναι Εργάτες του Φωτός με την κάθε έννοια της φράσης. Το έκαναν πολύ διακριτικά γιατί η πρόθεση τους ήταν να είναι ένας τέλειος καθρέφτης και όχι να αφήνουν το προσωπικό τους φως να αναμειγνύεται με άλλες αντανακλάσεις. Είναι μια σπουδαία τέχνη και απαιτούνται φοβερά σταθερές ψυχές για να παίξουν αυτό τον ρόλο στην Φυλή των Αντανακλαστήρων του Φωτός. Το εγώ πρέπει να είναι σε διαρκή ισορροπία για να επιτελέσει αυτή την σημαντική εργασία. Αυτές οι ομάδες ψυχών θα περνούσαν την καθημερινή τους ζωή αναζητώντας τρόπους για να καθρεφτίσουν το φως. Βοήθησαν την ανθρωπότητα να κάνει σημαντικές μεταβάσεις περισσότερο από ότι θα μάθετε ποτέ. Ακόμη και σήμερα αυτές οι θαυμάσιες υπάρξεις μοιάζουν να ξεπηδούν από το πουθενά όταν επίκειται μια μεγάλη μετάβαση. Σήμερα αυτή η φυλή επανενώνεται και επανενεργοποιείται ώστε να κάνει τα επόμενα βήματα μπροστά για την ανθρωπότητα πολύ πιο ομαλά.

Εκτεταμένες Πνευματικές Οικογένειες

Αυτές είναι οι φυλές για τις οποίες επιθυμούμε να σας μιλήσουμε αυτή την μέρα, οι πρώτες δύο. Υπάρχουν πέντε ακόμη φυλές που θα σας παρουσιάσουμε εν καιρώ. Όμως κατά την διάρκεια αυτής της συνάντησης επιθυμούμε να σας δώσουμε κάτι παραπάνω από μια επισκόπηση του τι σημαίνουν όλα αυτά για σας. Δεν πρόκειται μόνο για τις φυλές και για το με ποιά φυλή ενδεχομένως συνηχείτε. Πιστεύουμε ότι είναι θαυμάσιο να βλέπει κανείς την ενέργεια που έχετε δώσει στους αρχαγγέλους. Πιστέυετε ότι αποτελούν συγκεκριμένες οικογένειες, στην ουσία είναι οικογένειες αγγελικού σκοπού, αλλά ταυτόχρονα είναι δυνατόν να είστε μέρος πολλών οικογενειών την ίδια στιγμή, στον βαθμό που αφορά στους αρχαγγέλους και στον αγγελικό σκοπό. Σας λέμε επίσης ότι είστε μέρος μιας οικογένειας. Βλέπουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε προγραμματίσει μαθήματα Εμπιστοσύνης και ευκαιρίες να χτυπάτε σε τοίχους ώστε να μάθετε την εμπιστοσύνη οι ίδιοι. Τραβήξατε το χαλί κάτω από τα πόδια σας τελείως ώστε να μπορέσετε να μάθετε καλύτερα να στέκεστε στα δυο σας πόδια. Εξαιτίας πολλών από αυτές τις εμπειρίες, έχετε δυσκολίες να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Βλέπετε επίσης τα πράγματα από μια περιορισμένη προοπτική γιατί ακόμη πιστεύετε ότι η μια δόνηση είναι καλύτερη από την άλλη. Δεν είναι. Είναι απλώς διαφορετικές. Η τετάρτη τάξη δεν είναι καλύτερη από την τρίτη. Απλώς εξυπηρετούν διαφορετικό σκοπό. Σας ζητούμε να αφήσετε κατά μέρος όλο το σχήμα του καλού και του κακού, του σωστού και του λάθους και της κατεύθυνσης προς την οποία πηγαίνετε. Σας λέμε ότι είστε μέρος πολλών από αυτές τις οικογένειες και μπορεί πολλές από αυτές τις φυλές να συνηχούν μαζί σας ως η εκτεταμένη σας οικογένεια. Ακόμη και έτσι, έχετε μια σπίθα του Θεού που όμοια της δεν υπάρχει. Είστε ένα μέρος της Δημιουργού, κουβαλώντας ένα μοναδικό κομμάτι εκείνης της ενέργειας. Όταν βρίσκετε την μοναδική σας ομορφιά, σας επιτρέπει να την μοιραστείτε με όλες αυτές τις οικογένειες. Είστε τότε σε θέση όχι μόνο να σηκωθείτε και να πείτε ποιοί είστε, αλλά και να βοηθήσετε άλλους να κάνουν το ίδιο. Δεν πρόκειται για τον προορισμό αλλά για το ταξίδι. Πρόκειται για κίνηση προς τα μπρος, όμως όπως κινείστε μπροστά, επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει δυο βήματα μπρος και ένα πίσω και να πει «Πω πω, δεν ήταν αυτό ένα καταπληκτικό βήμα πίσω;» Τότε είναι που γίνεστε Ανθρώπινοι Άγγελοι. Τότε είναι που κουβαλάτε ενα φως στα μάτια σας, στο χαμόγελο σας, στην ύπαρξη σας και στην φωνή σας που αφυπνίζει άλλους στις πνευματικές σας οικογένειες. Αυτό είναι που κάνετε εδώ. Αυτό είναι που ψάχνετε όταν κοιτάτε στον καθρέφτη και ρωτάτε «Γιατί;». Προσπαθείτε απλώς να βρείτε άλλους στην πνευματική σας οικογένεια.

Την στιγμή που θα βρείτε άλλους στις αρχικές σας φυλές δεν σημαίνει ότι είναι αναγκαίο να φύγετε όλοι μαζί και να ξεκινήσετε ένα κοινόβιο. Εκείνες οι μέρες έχουν τελειώσει. Το δοκιμάσατε κάποια στιγμή και τρελλάνατε τελείως ο ένας τον άλλο. Δεν λειτούργησε όσο καλά περιμένατε γιατί το να συγκεντρώνετε την ενέργεια μιας οικογένειαε περιορίζει την χρησιμότητα της ίδιας της οικογένειας. Η αλήθεια είναι ότι όταν όντα φωτινής δόνησης συγκεντρώνονται ενδυναμώνουν το ένα το άλλο. Αυτό είναι εξαιρετικό για ανανέωση και για εύρεση κατεύθυνσης αλλά μακροπρόθεσμα οι υπάρξεις του φωτός πρέπει να εκτίθενται σε άλλες, διαφορετικών δονήσεων, ώστε να επιτελέσουν το έργο τους. Έτσι, κυριολεκτικά, μια φυλή ήταν προορισμένη να βρίσκεται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου και να συγκεντρώνεται κάθε τόσο για να υποστηρίξουν και να πιστοποιήσουν τα μέλη της το ένα το άλλο. Αυτό κάνετε όταν ψάχνετε για εκείνα τα άλλα μέλη της πνευματικής σας οικογένειας. Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι από εσάς διαβάζετε τώρα αυτό το μήνυμα.

Καθώς οι άνθρωποι συχνά προγραμματίζουν αρνητικές εμπειρίες που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, πολλοί απωθούνται από την ιδέα ότι ανήκουν σε μια θαυμάσια ομάδα ψυχών που μοιράζεται τα αρχικά τους αποτυπώματα. Σας λέμε ότι η πνευματική οικογένεια είναι διαφορετική. Η πνευματική οικογένεια διατηρεί την αρχική σας δόνηση και μπορεί να βοηθήσει να επανακατευθύνετε την ζωή σας όταν βρίσκετε τον εαυτό σας εκτός πορείας. Η πνευματική σας οικογένεια σας παρέχει ένα ακριβές καθρέφτισμα της μοναδικής σας ομορφιάς που είναι η Θεϊκή ενέργεια μέσα σας. Αυτό είναι που αναζητάτε. Και το βρίσκετε όταν κοιτάζετε στα μάτια κάποιου και δημιουργείτε μια σύνδεση που την νιώθετε με την καρδιά σας και σας αλλάζει και τους δύο. Όταν συναντάτε αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να πάτε για μεσημεριανό και να αποκτήσετε έναν φίλο για το υπόλοιπο της ζωής σας ή μπορεί να μην ξαναδείτε ο ένας τον άλλο. Δεν έχει αλήθεια σημασία που ή για πόσο η σχέση σας θα συνεχιστεί από εκεί και πέρα, καθώς την στιγμή που συμβαίνει τους έχετε ενεργοποιήσει και σας έχουν ενεργοποιήσει. Αυτό είναι που βρίσκεστε εδώ να κάνετε και η απάντηση στην ερώτηση «Γιατί βρίσκομαι εδώ;».

Ένα Κάλεσμα στους Εργάτες του Φωτός

Αυτοί ανάμεσα σας που έχετε βαδίσει μπροστά για να εργαστείτε με το φως ή να γίνετε αυτό που αποκαλείτε Εργάτες του Φωτός, βρίσκεστε εδώ για να διαδώσετε το φως σ’αυτόν τον πλανήτη. Συχνά το κάνετε ενεργοποιώντας την δική σας πνευματική οικογένεια. Τους βρίσκετε σ’όλες τις στράτες της ζωής. Κάποιοι από αυτούς διαβάζουν τα βιβλία που έχετε διαβάσει και καταλαβαίνουν τις ιδέες που μεταφέρετε, άλλοι πάλι όχι. Κάποιοι δεν εχουν την παραμικρή ιδέα για το που βαδίζουν. Κάποιοι λένε «Α, πιστεύω ακριβώς ότι μπορώ να δω και αυτό είναι όλο κι όλο που μπορώ να δω». Ωστόσο, αν δείτε εκείνη την σπιθα στα μάτια τους, ξέρετε ότι υπάρχει κάτι εκεί το οποίο μπορεί να ωφελήσει και τους δύο. Υπομονή, και φυτεύετε τους σπόρους του φωτός. Αγαπήστε τους όταν κάνουν εκείνο το βήμα πίσω και διατηρήστε σιωπηλά την ενέργεια γι’αυτούς. Μοιραστείτε την αλήθεια μαζί τους όταν σας ρωτούν, κρατήστε την ωστόσο σιωπηλά μέσα σας αφήνωντας την να φαίνεται μόνο μέσα από το χαμόγελο της πνευματικής αυτοπεποίθησης. Αυτό και μόνο, όχι μόνο θα τους δώσει την βεβαιότητα να βαδίσουν στην ομορφιά τους, αλλά θα σας δώσει την βεβαιότητα να βαδίσετε στην δική σας. Αυτός είναι ο σκοπός που αναζητάτε στην ανθρωπότητα. Αυτός είναι ο σκοπός της ενσάρκωσης σας σαν Εργάτες του Φωτός σε αυτή την ζωή.

Ναι, πολλοί από εσάς έρχονται να δουλέψουν με δύσκολα μαθήματα, ωστόσο τα πάντα καταλήγουν στο γεγονός ότι βρίσκεστε εδώ για να συνδεθείτε με άλλους. Πολύ απλό, σωστά; Μερικοί από σας λένε «Θα δουλέψω αποκλειστικά με ζώα γιατί τα ζώα είναι αγνά και οι άνθρωποι με τρελλαίνουν». Το λατρεύουμε όταν συμβαίνει αυτό γιατί τότε οι άλλοι σας μιλούν μέσω των ζώων σας. Η αλήθεια είναι πως βρίσκεστε εδώ για να αφυπνίσετε καρδιές και είτε είναι ζώο, πέτρα, φυτό, έντομο, άνθρωπος ή πνεύμα δεν έχει καμία διαφορά γιατί είστε μέρος του όλου. Όταν βρίσκετε αυτά για τα οποία ήρθατε, όταν ανακαλύπτετε την ομορφιά σας σε άλλους ανθρώπους, τότε είναι που αποκτάτε ψυχική βεβαιότητα η οποία σας επιτρέπει να κάνετε τρία βήματα εμπρός πριν κάνετε ένα πίσω. Αυτό σας κάνει να νιώθετε πιο βέβαιοι ως ψυχές που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι, ως άπειρα όντα που προσποιούνται ότι είναι πεπερασμένα, ως πνεύματα που παίζουν ένα παιχνίδι διαχωρισμού σε μια φουσκάλα βιολογίας. Είστε εδώ συνδεδεμένοι μεταξύ σας. Βρείτε αυτά τα κομμάτια και θα βρεθείτε στην Εστία. Σας λέμε να έχετε τον νου σας για ένα χαρακτηριστικό και είναι πιο σημαντικό από ότι μπορείτε να αντιληφθείτε. Όλοι σας πηγαίνετε πίσω στις αρχικές 500 ψυχές. Ασχέτως του πως ή πότε ήρθατε στην Γη για πρώτη φορά, η φυσιολογική σας προέλευση μπορεί να ανιχνευθεί στους/στις αρχικούς/ες 500. Αυτό απλούστατα σημαίνει ότι σε όλη σας την ζωή, άσχετα από το πόσο δύσκολα παρουσιάζονται τα πράγματα στις ειδήσεις, άσχετα από το πόσο δύσκολος νομίζετε ότι είναι ο κόσμος σας, υπάρχουν μόνο 499 άν8ρωποι με τους οποίους πρέπει να συνυπάρξετε.

Η Νεα Πνευματική Οικογένεια

Θα έρθει επίσης κάποια στιγμή που θα δείτε ότι όχι μόνο αφυπνίζετε άλλα πνευματικά όντα και μέρος της αρχικής πνευματικής σας οικογένειας, αλλά ότι τώρα θα υπάρχουν και καινούριοι άνθρωποι που επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένεια σας. Θα αρχίσετε να βλέπετε αυτούς που επιθυμούν να ανακαλύψουν γιατί έχετε αυτό το φως στα μάτια σας. Αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό. Έχετε προγραμματίσει συμβόλαια για όλη σας την ζωή. Ορισμένα αφορούν ακόμη και την ένωση με την οικογένεια, έχετε ωστόσο πολύ συγκεκριμένες ευκαιρίες να δημιουργείτε καινούριες εκτεταμένες οικογένειες καθημερινά. Όταν έχετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες να συνδεθούν και άλλοι με την πνευματική σας οικογένεια, θα ακούτε το θαυμάσιο γέλιο πάνω από τον ώμο σας. Η Νέα Οικογένεια του Φωτός σχηματίζεται εδώ και τώρα. Δημιουργείτε νέες οικογένειες κάθε μέρα και καθώς το κάνετε ξεσπά βροντερό χειροκρότημα σ’αυτή την πλευρά του πέπλου. Έχετε στο νου σας ότι δεν είστε ο/η μόνος/η σ’αυτόν τον πλανήτη που κάνει την ερώτηση «Γιατί;». Το να κάνετε χώρο στην ζωή σας για νέα μέλη της οικογένειας σας μπορεί να εξελίξει εσάς και το συλλογικό της ανθρωπότητας περισσότερο παρά ποτέ άλλοτε.

Απλώς εν-θυμηθείτε ότι την επόμενη φορά που κάποιος θα σας κοιτάξει – ακόμη και ξαφνικά, κάνωντας μια στροφή στην μέση ενός πολυσύχναστου καταστήματος – δεν έχετε παραπάνω από μια στιγμή για να αποφασίσετε να κοιτάξετε αλλού ή όχι, να στρέψετε το βλέμμα σας στο πάτωμα ή να χαμογελάσετε και να τους προσκαλέσετε εντός. Εν-θυμηθείτε ποιοί είστε και εν-θυμηθείτε την ψυχική αυτοπεποίθηση που έχετε. Εν-θυμηθείτε ότι ακόμη και σ’εκείνο το σύντομο διάστημα, έχετε πολλά να δώσετε καθότι φυτέυετε τους σπόρους της δημιουργίας των ΝΕΩΝ πνευματικών οικογενειών. Καθώς φτάνετε αυτό το επίπεδο της εξέλιξης σας και βαδίζετε στο επόμενο επίπεδο, δημιουργείτε νέες δυνατότητες, νέες πραγματικότητες και νέες ενέργειες κάθε μέρα. Καθώς το κάνετε αυτό, θα σχηματίσετε τον πυρήνα ΝΕΩΝ οικογενειών που θα αναπτυχθούν στο επόμενο επίπεδο της ανθρώπινης έκφρασης. Αυτές είναι οι ενεργειακές οικογένειες που δημιουργείτε εδώ, αυτή την μέρα. Η επανένωση με την αρχική πνευματική οικογένεια θα σας δώσει την ψυχική αυτοπεποίθηση να ξεκινήσετε τις ΝΕΕΣ πνευματικές οικογένειες. Η χαρά που θα σας φέρει στερείται κάθε περιγραφής. Να περιμένετε ένα θαύμα και θα σας βοηθήσουμε να το δημιουργήσετε.

Σας λέμε ότι είναι πέρα από την φαντασία σας το να δέιτε την υποστήριξη που έχετε σ’αυτή την πλευρά του πέπλου. Όχι μόνο έχετε κερδίσει το Παιχνίδι, αλλά τώρα ψάχνετε καινούρια παιχνίδια να παίξετε. Δημιουργείτε νέες πραγματικότητες καθημερινά, με κάθε βήμα εμπρός που κάνετε, με κάθε ανάσα που παίρνετε και σας τιμούμε. Αναμένετε με μεγάλη προσμονή την στιγμή που θα επιτρέψετε στην Εστία και πάλι. Σας λέμε ωστόσο ότι δεν είναι δυνατόν να κάνετε ορισμένα πράγματα ακόμη και με όλη την δύναμη των ουρανών. Όταν έρθετε στην Εστία θα σας χαιρετίσουμε με ανοιχτές αγκάλες. Θα σας καλωσορίσουμε σαν τους ήρωες που έπαιξαν και κέρδισαν το Παιχνίδι.Θα σας καλωσορίσουμε σαν τους ήρωες που είχαν το θάρρος να αφήσουν πίσω τις μνήμες τους και να τοποθετήσουν ένα πέπλο μπροστά στο πρόσωπο τους και να μην θυμούνται ούτε καν το ίδιο τους το μεγαλείο. Θα σας ρωτήσουμε πως είναι μια αγκαλιά. Με όλη την δύναμη των ουρανών δεν μπορούμε να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον εδώ με τον τρόπο που αγγίζετε ο ένας τον άλλο στην Γη. Σας παρακαλούμε να θυμάστε ότι έχετε δώρα που εμείς δεν έχουμε και να τα μοιράζεστε συχνά. Εν-θυμηθείτε την Εστία. Να καθρεφτίζετε ο ένας το φως του άλλου όποτε μπορείτε και να χαμογελάτε με το χαμόγελο της πνευματικής αυτοπεποίθησης. Ελάτε και γίνετε ενεργό μέρος της Νέας Πρώτης Οικογένειας του Φωτός. Αυτοί είστε. Αυτό είναι το «γιατί» ήρθατε.

Σας ζητούμε με την μεγαλύτερη τιμή να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Αθηνά Σαντορινίου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!