Αύγουστος 2004

Πιστεύετε;

 

Από τον Steve:

Μέσα στα χρόνια, κατάλαβα πως τα μηνύματα του γκρουπ ήταν κρυπτογραφημένα. Το αποκαλούσαν “ο κωδικός της καρδιάς” καθώς συνηθίζουν να μιλούν σε πολλές καρδιές ταυτόχρονα. Χρησιμοποιούν τις ίδιες λέξεις για να δώσουν πολλά διαφορετικά μηνύματα σε πολλά διαφορετικά επίπεδα ταυτόχρονα. Όσοι έχουν ακούσει τα μηνύματα του γκρουπ ζωντανά, ξέρουν πως είναι όλα πολύ διαφορετικά. Κάποιες φορές μας κάνουν να γελάμε και άλλες μας δίνουν σημαντικές πληροφορίες. Κάποιες άλλες μας κάνουν να δακρύζουμε μέσα από την αγάπη που μας δίνουν.

Αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα θα γεμίσει την καρδιά σας όπως είναι αναμενόμενο από το γκρουπ. Ταυτόχρονα όμως φυτεύει σημαντικά σποράκια ελπίδας και αγάπης για το μέλλον. Όταν θα διαβάσετε αυτό το μήνυμα, το αναλυτικό σας μυαλό θα ρωτήσει “Αυτό ήταν ένα όμορφο μήνυμα αλλά πώς θα το κάνω πράξη;” Αν και υπάρχουν διαφορετικά σημεία για να το χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινότητά μας, αυτό το μήνυμα μιλάει περισσότερο στον μελλοντικό εαυτό σας παρά στον πρακτικό άνθρωπο που νομίζετε πως είσαστε.

Αυτό που ακολουθεί είναι το μαγικό τόλμημα της ελπίδας και της αγάπης. Έχει σχεδιαστεί από το γκρουπ για να αγγίξει τις καρδιές σας με ελπίδα και αγάπη και να βοηθήσει όλους μας να εν-θυμηθούμε την Εστία.

Αγκαλιές από το γκρουπ, Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Καλώς ήλθατε αγαπημένοι. Αυτή την ημέρα βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο γεμάτο από αυθεντίες, αν και πολύ λίγοι από εσάς μπορείτε να δείτε ποιοι πραγματικά είσαστε πέρα από το πέπλο που σας κρατάει στην πραγματικότητα εκείνη που ονομάζετε Γη. Βλέπουμε πως πολλοί από εσάς περνάτε αλλαγές με τέτοιο ραγδαίο ρυθμό που είναι δύσκολο να κρατηθείτε σε ισορροπία πολλές φορές – αλλά σας βλέπουμε. Κρατάμε την ενέργεια για εσάς πολλές φορές όταν δεν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας. Οπότε, αφήστε μας να σας δώσουμε μερικές ευκαιρίες για να ισορροπήσετε τις δικές σας ενέργειες καθώς αυτό που έχετε περάσει ως δονητική αλλαγή είναι απλά η αρχή και οι μέρες μπροστά σας είναι γεμάτες με θαυμασμό, χαρά και μαγεία – εκείνη που δημιουργείτε για τον εαυτό σας.

Ναι, βλέπουμε πως πολλοί από εσάς έχετε στρεσαριστεί στη ζωή σας. Βαδίζετε μέσα στο πάθος σας ή έστω νομίζετε και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί τα πάντα γύρω σας δεν ταιριάζουν μεταξύ τους εύκολα. Έχετε στρεσαριστεί γιατί δεν είναι δυνατό να βρείτε το πάθος σας. Ω, το λατρεύουμε αυτό. Σας λέμε αυτό υπεράνω όλων: οι άνθρωποι σκέφτονται τον τρόπο πάρα πολύ. Αντί να σκεφτείτε αυτή τη στιγμή, σας ζητάμε απλώς να το ανασάνετε και να επιτρέψετε σε αυτή την ενέργεια να έρθει και να περάσει μέσα από εσάς. Επιτρέψτε στο στρες που αισθάνεστε να γίνει φίλος σας και μέντορας για εσάς και για τον εαυτό σας, καθώς από μια υψηλότερη προοπτική το έχετε θέσει εσείς στην πραγματικότητά σας.

Ναι, ξέρουμε. Δεν μοιάζει σωστό, έτσι; Μοιάζει να υπάρχουν όλων των ειδών οι δυσκολίες και κάθε φορά που δοκιμάζετε κάτι, υπάρχει ένα μπλοκάρισμα. Ρωτάτε τον εαυτό σας “Πρέπει να το κάνω με αυτόν τον τρόπο; Ίσως το Πνεύμα προσπαθεί να μου πει κάτι”. Αυτό που σας λέμε τώρα είναι πως πολλοί από εσάς απλά υποθέτετε πως το να υπάρχει στρες είναι μέρος του μονοπατιού σας. Ας μας επιτρέψετε τώρα να σας δείξουμε μιαν άλλη οπτική.

Χορεύοντας κοντά στο χείλος

Πολλοί από εσάς χορεύεται κοντά στο χείλος. Πολλοί από εσάς αισθάνεστε πως χορεύετε στο χείλος του γκρεμού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να ξέρετε αγαπητοί ότι σας ευλογούμε γι’ αυτό καθώς όπως μπορείτε να δείτε με πολλούς ανθρώπους που τους βλέπετε ως επιτυχημένους, μερικές φορές το να χορεύεις στο χείλος του γκρεμού σε κάνει να απελευθερώνεις τον φόβο του να μην πέσεις στο γκρεμό. Επιπλέον, κρατήστε στο μυαλό σας πως αν και φοβάστε το αποτέλεσμα, δεν μπορείτε να αποτύχετε αν προσπαθήσετε. Σχεδιάζετε το παιχνίδι με αγγελικές φτερούγες ολόγυρά σας. Ναι, μπορείτε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε καθώς κινείστε μπροστά αλλά δεν μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας. Δημιουργείτε τον Ουρανό ή την Εστία στη Γη αυτή τη μέρα. Εδώ βρίσκεται και η μαγεία. Αυτό είναι που έχετε δημιουργήσει.

Οπότε, κρατήστε στο μυαλό σας την επόμενη φορά που αναρωτιόσαστε αν μπορείτε να αναλάβετε ένα ακόμη αγχωτικό θέμα. Κρατήστε στο μυαλό σας πως όταν ένα κομμάτι ανθρακικής εμπειρίας σας απασχολεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μεταλλάσετε σε ένα πανέμορφο διαμάντι. Αν μπορείτε να αλλάξετε την οπτική σας και να χρησιμοποιήσετε την ίδια ενέργεια για να δείξετε κάτι που μπορεί να δημιουργηθεί από αυτό και να αφήσετε την δική σας ομορφιά να λάμψει όπως είναι εκείνη του διαμαντιού, δε θα χρειάζεστε το στρες άλλο.

Τρεις ερωτήσεις

Αφήστε μας να σας προσφέρουμε μια διαφορετική οπτική. Αφήστε μας να σας θέσουμε τρεις ερωτήσεις. Αφήστε μας να σας προσφέρουμε ευκαιρίες για να δείτε τον εαυτό σας από μια υψηλότερη προοπτική, από την προοπτική της αγνής ενέργειας γιατί αυτό είσαστε πραγματικά. Βλέπετε τους εαυτούς σας ως αυτές τις υπέροχες βιολογικές φούσκες που παίζετε μέσα τους και νομίζετε πως αυτό είσαστε αλλά δεν είναι έτσι. Είσαστε ενέργεια, είσαστε δονητικά κινούμενοι και είσαστε η πιο υπέροχη δόνηση που μπορείτε να φανταστείτε. Όλα τα μάτια του σύμπαντος παρακολουθούν την κάθε κίνησή σας επειδή αλλάζετε τον τρόπο που δονείται η πραγματικότητά σας και αυτό είναι θαυμαστό και υπέροχο σε εμάς. Ποιες είναι οι ερωτήσεις;

Πρώτη ερώτηση: Πιστεύετε;

Η πρώτη ερώτηση είναι… Πιστεύετε; Αααα… Περιμένετε τώρα το υπόλοιπο της ερώτησης, έτσι δεν είναι; “Πιστεύετε σε τί;” λέτε. Όχι, δεν είναι έτσι. Είναι απλό… Πιστεύετε; Γιατί η δράση της πίστης είναι δυνατό να εφαρμοστεί μόνο με τη δράση στο άγνωστο, συνεπώς, ορίζοντας οτιδήποτε περαιτέρω, αρνείστε την αληθινή έννοια της ερώτησης. Δεν είναι δυνατό να πιστεύετε σε κάτι που είναι γνωστό γιατί αυτό είναι γνώση και όχι πίστη.

Κρατήστε στο μυαλό σας πως η διαδικασία της πεποίθησης ή της δράσης προς ένα σύστημα πίστης, είναι στην κυριολεξία μια πράξη του αγγελικού βασιλείου που εφαρμόζεται σε μιαν ανθρώπινη συμπεριφορά – οπότε αγγίζετε το αγγελικό βασίλειο για να φτάσετε αυτά τα συστήματα πεποιθήσεων. Λοιπόν, όταν βρείτε κάτι για να πιστέψετε, το πρωταρχικό σας ένστικτο είναι να το πακετάρει και να το ορίσει. Το βάζετε σε ένα κουτί και λέτε σε όλους σας τους φίλους γι’ αυτό. Το γράφετε στα βιβλία σας. Το διδάσκετε και το μοιράζεστε με άλλους. Και αυτό είναι υπέροχο… εκτός από ένα πράγμα: τότε αυτό γίνεται γνώση. Είναι ανθρώπινη συμπεριφορά αυτό καθώς αισθάνεστε περισσότερο άνετοι με τη γνώση παρά με άλλες πεποιθήσεις. Στον γνωστό κόσμο υπάρχει μια μικρή πιθανότητα. Στον άγνωστο κόσμο όλα είναι πιθανά. Σας λέμε πως η ημέρα που θα έχετε τη δυνατότητα να πιστεύετε, θα γίνει ένα σημαντικό μέρος της εξέλιξής σας στις μέρες που έρχονται.

Υπάρχουν πολλά είδη πίστης. Στην πραγματικότητα δεν είναι η πίστη που αλλάζει αλλά η οπτική προς αυτή που αλλάζει. Υπάρχει η πίστη που ορίζει ποιοι είσαστε και υπάρχουν πεποιθήσεις που εσείς ορίζετε. Αυτή η μικρή διαφορά στο πώς βλέπετε τις πεποιθήσεις θα αλλάξει τον κόσμο σας μέσα σε μια στιγμή. Κρατάτε στο μυαλό σας πως ανά πάσα στιγμή, αν δεν είσαστε ευτυχισμένοι με την πραγματικότητα που βιώνετε, παρακαλώ επιλέξτε ξανά γιατί αυτό είναι γενετήσιο δικαίωμά σας. Είναι επίσης και η ευθύνη σας ως δημιουργοί που χορεύετε στις φούσκες της βιολογίας σας στον πλανήτη Γη. Καθώς εκφράζετε το δικαίωμα να δημιουργείτε – όπως εκφράζετε την θέλησή σας να κάνετε ένα βήμα έξω και να δημιουργήσετε κάτι καινούριο – ορίζετε ένα σύστημα πεποίθησης που λέει “Πιστεύω σε μένα” και αυτή είναι η πίστη σας στον Θεό. Στον υψηλότερο, δυνατό βαθμό σας ζητούμε να μην θέτετε αυτό το σημείο προς τα έξω αλλά προς τα μέσα. Το να είσαστε στην δική σας ενέργεια, με την δική σας δημιουργική ικανότητα, είναι ο μεγαλύτερος φόρος απέναντι στον Θεό που θα μπορούσατε ποτέ να προσφέρετε, επειδή… είσαστε εσείς ο Θεός.

Καθώς εξελίσσεστε μπροστά, αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να επεκτείνετε την οπτική σας απέναντι στο σύμπαν και στον κόσμο γύρο σας. Η δουλειά σας, ο γάμος σας, η σχέση σας με τα παιδιά σας, η σχέση σας με τη μητέρα σας, όλα αλλάζουν άμεσα επειδή εκείνη τη στιγμή επιλέγετε να βαδίσετε με χάρη. Το να βαδίζετε με χάρη είναι η τέχνη του να βαδίζεις συνδεδεμένος με όλα όσα υπάρχουν γύρω σου. Καθώς βαδίζετε έξω σε ένα παρθένο γρασίδι, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε ότι πατάτε το γρασίδι και βλάπτετε τα τρυφερά φυτά. Καταλάβετε πως αυτό το γρασίδι μεγάλωσε εκεί με την υψηλότερη πρόθεση του να προστατέψει τα βήματά σας καθώς το διασχίζετε. Η οπτική σας επιτρέπει να βαδίζετε γεμάτοι αρμονία στο γρασίδι και να έχει κι εκείνο οφέλη που βρίσκεστε εκεί. Αυτό είναι η χάρη. Αυτή είναι η δυνατότητα του να βαδίζεις με τη μοναδικότητα του Όλα Όσα Είναι – με κάθε καρδιά, κάθε φύλλο γρασιδιού, κάθε πέτρα. Βαδίζοντας με Χάρη είναι ένα σύστημα πεποίθησης που μπορεί να επιτευχθεί μόνο εκ των έσω.

Οι πεποιθήσεις είναι ανθρώπινη συμπεριφορά

Οι πεποιθήσεις είναι ανθρώπινη συμπεριφορά καθώς δεν βρίσκονται απαραίτητα στον ουρανό. Βρίσκονται μόνο όταν ξεκινάς να παίζεις το παιχνίδι μέσα σε ένα πεδίο πολικότητας και να χορεύεις μέσα σε μια φούσκα βιολογίας και να έχεις πεποιθήσεις για όλα. Οπότε, σας ζητάμε συνεχώς να επανα-εξετάζετε τις πεποιθήσεις σας. Πάντοτε να αναζητάτε τις υψηλότερες αλήθειες – εκείνες που σας εξυπηρετούν – που είναι ικανές ν’ αναζητήσουν και να βρουν πράγματα που αγαπάτε. Εδώ είναι που θα βρείτε και το υψηλότερο πάθος σας και συνεπώς, την υψηλότερη δόνησή σας. Εδώ είναι που γίνεστε η καλύτερη και δυνατότερη χρήση για το σύμπαν. Εδώ είναι που λάμπετε σαν διαμάντι και που το στρες όλων αυτών των χρόνων αποδίδει. Με χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας πως δεν χρειάζεται να περάσουν χιλιάδες χρόνια για να γίνεται διαμάντι. Τα διαμάντια δημιουργούνται σε αυτό το δωμάτιο σήμερα. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς.

Έχετε πάρει πολλές από τις ενέργειες που σας έχουμε δώσει και τις έχετε μεταθέσει στο επόμενο επίπεδο. Τα βιβλία που θα γραφούν, ακόμη και σε αυτό το δωμάτιο, δε θα είναι λιγότερα από 32. Ω, ναι. Κάποιοι κοιτάζεστε μεταξύ σας και λέτε “Πώς ήξερε πως έχω 3 βιβλία;” Δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερος θάλαμος από εργάτες του φωτός. Καθώς βαδίζετε μπροστά, θα διαπιστώσετε ότι ακόμα και το γρασίδι θα αυξηθεί λίγο περισσότερο κάτω από τα πόδια σας σαν μαξιλάρι. Θα διαπιστώσετε πως ο αέρας πίσω στη πλάτη σας είναι συχνότερος, ακόμη και τώρα… αν πιστεύετε. Πιστεύετε;

Δεύτερη ερώτηση: Πιστεύετε στη μαγεία;

Ερώτηση νούμερο δύο: Πιστεύετε στη μαγεία; Αααα ναι, κοιτάξτε τα κεφάλια που γνέφουν για τη μαγεία, ακόμη μια φορά είναι η αναπαράσταση του αγνώστου. Μαγεία είναι η δύναμη εκείνη που έχετε μέσα σας. Είναι στην πραγματικότητα μια υψηλή φόρμα πεποίθησης. Μαγεία σημαίνει πως τίποτα δε χρειάζεται να ακολουθήσει τους ίδιους κανόνες που έχετε πιστέψει ή έχετε ταυτίσει με τον κόσμο που είναι χτισμένος γύρο σας. Η μαγεία είναι ενέργεια και όπως όλες οι ενέργειες είναι πάντοτε δυναμική και σε κίνηση. Μαγεία είναι η στιγμιαία πραγματοποίηση συνειδητοποίησης της χαράς. Παρακάμπτει όλα όσα νομίζετε πως είναι γνωστά στο Σύμπαν. Είναι η στιγμιαία σύνδεση της τηλεπάθειας όπου επικοινωνεί η μία καρδιά με την άλλη χωρίς την παρεμβολή λέξεων.

Η μαγεία έχει αρχίσει επειδή η μαγεία είναι στην πραγματικότητα η εκπροσώπηση του ουρανού στη Γη. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ουρανός γοητεύει τόσο. Αυτός είναι ο λόγος που συναρπάζει τόσο η μαγεία στον πλανήτη αυτή τη στιγμή – μέσα από τον Χάρυ Πόττερ σίγουρα διοχετεύονται πληροφορίες, έτσι δεν είναι; Αααα, οπότε δεν είναι καινούριο. Ακόμη κι από τις μέρες του Μέρλιν συναρπάζει η μαγεία – δεν είναι τεμπελιά ή συντόμευση για να μπορούν να γίνουν κάποια πράγματα με τον εύκολο τρόπο αλλά η γοητεία της ικανότητας του να είσαι δημιουργός που αλλάζει το περιορισμένο γνωστό σε άγνωστες δυνατότητες. Έχει συμβεί σε κάθε έναν από εσάς και είστε οι μόνοι που μπορείτε να το ενεργοποιήσετε.

Η μαγεία ανοίγει νέες δυνατότητες και απροσδιόριστες πραγματικότητες. Σας έχουμε πει πολλές φορές πως οι άνθρωποι έχουν θέμα με την πραγματικότητα. Νομίζετε πως είναι αληθινό. Μαγεία είναι όλα τα άλλα πράγματα στην άλλη μεριά καθώς δεν είναι δυνατό να δημιουργήσετε μαγεία ή οτιδήποτε άλλο που θεωρείτε ως πραγματικότητα. Μαγεία είναι η γέφυρα μεταξύ του γνωστού και του αγνώστου, μεταξύ της γνώσης και της πίστης. Ο λόγος που σας το εξηγούμε με τέτοια λεπτομέρεια είναι επειδή αγγίζετε τον ουρανό και εν-θυμάστε την Εστία. Φέρετε όλες τις ενέργειες της Εστίας και τις δημιουργικές ικανότητες της Εστίας μέσα στην οντότητα που είσαστε αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι μαγικό.

Υπάρχουν λέξεις ενεργοποίησης που χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά. Εμπιστευθείτε μας όταν λέμε πως οι μεταφραστές και οι επιμελητές έχουν πρόβλημα με κάποιες λέξεις ενεργοποίησης. Η λέξη “μαγεία” είναι ένα από αυτά. Χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη αρκετά συχνά επειδή φέρνει την ενέργεια της Εστίας καθώς εισέρχεται και αγγίζει μία χορδή της καρδιάς σας. Πιστεύετε στη μαγεία; Δε θα έχει περάσει πολύς καιρός όταν θα μπορείτε να αποδείξετε στον εαυτό σας πως αν και αναζητάτε τα μαγικά παιδιά που έρχονται με όλες αυτές τις μαγικές δυνατότητες που αποκαλείτε “κρυστάλλινα” και “ίντιγκο”, είναι στην πραγματικότητα ο κάθε ένας από εσάς. Η πίστη σας στη μαγεία καθορίζει και την κίνηση στις δίνες.

Ο ιστός της Αγάπης

Έχουμε μιλήσει σχετικά με τον “Ιστό της Αγάπης”. Ο Ιστός της Αγάπης είναι μια νέα φόρμα επικοινωνίας όπου ενώνει κάθε μια καρδιά με μια άλλη καθώς όλοι σας έχετε την δυνατότητα να τον αξιοποιήσετε. Ξέρατε όλοι σας πως αυτό θα ερχόταν, όλοι σας περιμένατε να ήσασταν εδώ. Αλλά δεν γνωρίζατε πώς ακριβώς αυτό θα υλοποιούνταν. Θα το ενεργοποιήσετε σύντομα. Αλλά αν μπορείτε, φανταστείτε έναν Ιστό Αγάπης να διασταυρώνεται ενεργειακά με κάθε καρδιά παντού. Αυτό το πλέγμα θα πρέπει να διατηρηθεί σε μία θέση για να μπορεί να αξιοποιηθεί. Ο Ιστός Αγάπης συγκρατείται με δίνες και οι δίνες στην πραγματικότητα δρουν σαν τηλεφωνικοί πόλοι κρατώντας το στη θέση του. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήταν δυνατό να ενεργοποιηθεί αυτός ο Ιστός Αγάπης μέχρι στιγμής, επειδή οι δίνες έπρεπε να ενεργοποιηθούν ως πύλες και οι πύλες μετά να ενεργοποιηθούν για να κρατήσουν όλη αυτή τη διαδικασία σταθερή. Και έγινε, είναι εδώ και τώρα ξεκινάτε να χτίζετε ένα νέο καλούπι επικοινωνίας της καρδιάς.

Σας λέμε πως είσαστε ενήμεροι για το τί βάζετε σε αυτό τον ιστό. Επιλέξτε τις σκέψεις σας και τα αισθήματά σας προσεκτικά ως προς το τί σχεδιάζετε στον ιστό καθώς αυτό θα γίνει αισθητό από καρδιές σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα αλληλεπιδράσει και με τη διασύνδεση των υπερδιαστατικών πραγματικοτήτων που επίσης υπάρχουν στον δικό σας κόσμο και δεν έχετε καταλάβει. Εδώ, θα έχετε ολοκληρωτική σύνδεση με όλες τις διαστασιακές πραγματικότητες ταυτόχρονα. Αυτό θα ανοίξει την πόρτα γι’ αυτό που ονομάζετε ΕΤ (extra terrestrial = εξωγήινος). Σε εκείνο το σημείο, ένα μεγάλο μέρος του αγνώστου θα γίνει γνωστό.

Μπορείτε να αλλάξετε την πραγματικότητά σας αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο την βλέπετε. Είναι τόσο απλό. Δεν είπαμε πως είναι “εύκολο”, είπαμε πως είναι “απλό”. Αλλά ήσαστε στο σωστό δρόμο. Είσαστε μεγάλες ψυχές που αλλάζετε όλο αυτό. Έχετε το μέλλον στα χέρια σας… αλλά πρώτα πρέπει να πιστέψετε – έπειτα πρέπει να πιστέψετε στην μαγεία. Πιστεύετε στη μαγεία;

Τρίτη ερώτηση: Πιστεύετε στην μαγεία μέσα σας;

Ερώτηση νούμερο τρία… και αυτή είναι μια δύσκολη: Πιστεύετε στην μαγεία μέσα σας; Ναι, είναι εύκολο να βλέπετε την δημοτικότητα του Χάρυ Πόττερ, του Μάτριξ, του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και πολλών άλλων αυτή τη στιγμή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει μια γενική έλλειψη υποστήριξης από εκείνες τις δυνάμεις που ενισχύουν τις κοινωνίες σας σε αυτό το σημείο. Λόγο αυτής της έλλειψης, ένα κενό δημιουργήθηκε που τώρα πρέπει να γεμίσει. Αυτά και πολλά άλλα δείχνουν ποιο είναι το δυναμικό του να παίρνεις την ισχύ της μαγείας στα χέρια και να δημιουργείς μια υψηλότερη πραγματικότητα.

Πολλοί από εσάς αισθάνεστε μια προσωπική σχέση με τον Μέρλιν. Βλέπετε τους εαυτούς σας ως μαθητές του μεγάλου μάγου. Και καθώς φαντάζεστε τον Μίκυ Μάους να κουβαλάει τους μικρούς κουβάδες με το νερό, βλέπετε τον εαυτό σας ως μαθητευόμενο. Και αυτό πραγματικά είναι, είσαστε αυθεντίες (masters). Το δυσκολότερο μέρος για εσάς να κάνετε πίσω από το πέπλο είναι να πιστέψετε στην δική σας μεγαλοπρέπεια. Ναι, μπορούμε να το πούμε αυτό. Ναι, μπορούμε να σας δείξουμε όλες τις εικονογραφήσεις της δικής σας αυθεντίας. Μπορούμε να σας δείξουμε πώς εσείς είστε εκείνοι που δημιουργούν με κάθε σκέψη που επιτρέπετε να μένει στο κεφάλι σας για εφτά δευτερόλεπτα.

Έχετε μια κινούμενη ενέργεια στο κεφάλι σας όλες τις στιγμές. Αυτή είναι η διεργασία σκέψης. Δεν σας ζητάμε να προσπαθήσετε να τη σταματήσετε ή να επιλέγετε ποιες σκέψεις να περνάνε μέσα από το κεφάλι σας, καθώς στην πραγματικότητα δεν έχετε κανέναν έλεγχο στο τί περνάει από το κεφάλι σας. Είστε μέρος μιας διαδικασίας σκέψης που είναι κοινή σε όλες τις πηγές ενέργειας παντού. Αλλά έχετε τέλειο έλεγχο στο τί σκέψεις παραμένουν στο κεφάλι σας. Επτά δευτερόλεπτα. Κρατήστε αυτή τη σκέψη στο κεφάλι σας για περισσότερο από εφτά δευτερόλεπτα και είναι δική σας. Δουλέψτε σε αυτή τη σκέψη, πιστέψτε σε αυτή τη σκέψη και θα εκδηλωθεί. Είναι πολύ δύσκολο για να το καταλάβετε; Μπορούμε να το κάνουμε πιο πολύπλοκο αν το θέλετε καθώς αυτή είναι η διαδικασία. Κρατώντας μιαν αγνή σκέψη στο κεφάλι σας είναι πολύ απλό. Η πρόκληση είναι το ότι δεν έχετε γίνει ακόμη αυθεντίες (masters) των σκέψεών σας αρκετά ώστε να έχετε επίγνωση του τί ρέει στο κεφάλι σας και τί τελικά επιλέγετε εσείς.

Είσαστε οι μάγοι που παριστάνουν τον μαθητευόμενο. Έρχεστε και κάθεστε μπροστά από εμάς και ακούτε κάθε λέξη που λέμε. Πολλοί από εσάς έχετε πάρει μολύβι και χαρτί και γράφετε αυτή τη στιγμή. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι πως έχουμε καθίσει στα πόδια σας, σας τιμάμε και κάνουμε τα πάντα για σας κάνουμε να δείτε τη μεγαλοπρέπειά σας. Τη στιγμή που αισθάνεστε την μοναδικότητα με το Θεό, τη στιγμή που αισθάνεστε τη σύνδεση μεταξύ σας, τη στιγμή που αισθάνεστε αυτή τη σύνδεση και αυτή τη χάρη καθώς βαδίζετε πάνω στο γρασίδι, αυτή είναι η στιγμή που γνωρίζετε τον σκοπό σας εδώ στη Γη. Αυτή είναι η στιγμή που έχουμε δημιουργήσει με την υψηλότερη πρόθεση ως άγγελοι.

Σας το λέμε αυτό ως εργαλείο να το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Από τη στιγμή που ενδυναμώνετε έναν άλλον για να δει την δική του μεγαλοπρέπεια, είναι η ίδια στιγμή που βαδίζετε προς τον επόμενο εξελικτικό ρόλο ως Ανθρώπινος Άγγελος. Είσαστε μαγικοί. Είσαστε οι δημιουργοί. Στην πραγματικότητα, είσαστε Θεός. Όχι, δεν είσαστε ο μόνος Θεός αλλά θα το δούμε αυτό κάποια άλλη στιγμή. Στο μεταξύ, σας λέμε ότι έχετε κάνει πολύ δρόμο και είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς. Κάθε κομμάτι στρες που είχατε, σας κάνει να γίνεστε τα πιο όμορφα διαμάντια που θα μπορούσατε να είσαστε. Να γνωρίζετε πως το φως σας λάμπει μέσα στο σύμπαν.

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας αγαπητοί, επειδή δεν είσαστε μόνοι. Υπάρχουν εναλλακτικές πραγματικότητες που παρακολουθούν τη Γη και τις ζωές σας καθημερινά. Παρακολουθούν κάθε σας κίνηση και είναι εκείνοι που έχουν πάρει χαρτί και μολύβι και κρατάνε σημειώσεις, επειδή η Γη πρόκειται να αποφοιτήσει. Ένα νέο δονητικό επίπεδο κατακτάται κάθε μέρα σε αυτό το σημείο. Έχετε ήδη ξεπεράσει τις μέρες του Κάμελοτ, της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας.

Τώρα είναι η ώρα για εσάς να ενσωματώσετε αυτό το μέρος μέσα σας. Τώρα είναι η ώρα για εσάς να πάρετε αυτή την πεποίθηση και να εστιάσετε προς τα μέσα. Όταν αισθάνεστε στρεσαρισμένοι και όταν βλέπετε πως χορεύετε στο χείλος του γκρεμού, ανεβάστε κι άλλο την ένταση της μουσικής και απολαύστε τον χορό. Αυτός είναι ο νέος χορός στη νέα ενέργεια και αυτό είναι που σας ορίζει ως δημιουργούς που παίζει ένα παιχνίδι σε μια βιολογική φούσκα.

Εμπιστοσύνη της ψυχής μέσω του συμβολαίου της ψυχής

Υπάρχει μια εμπιστοσύνη που έρχεται απ’ ευθείας από την ψυχή. Την ονομάζουμε “ψυχική εμπιστοσύνη”. Μεταφέρετε από το ένα πλάσμα στο άλλο μέσα από τα μάτια. Είναι μια πολύ μοναδική ιδιότητα του να έχεις ψυχική επαφή κάθε φορά που κοιτάζετε κάποιον στα μάτια. Λάβετέ το υπ’ όψιν σας αυτό από σήμερα και να το επιδιώκετε. Κάνετέ το σε κάθε μέρος που πηγαίνετε οπουδήποτε κι αν είστε – στο παντοπωλείο, στο βενζινάδικο. Κάθε φορά που θα κοιτάτε κάποια άλλη ψυχή, κάνετε αυτή την ψυχική επαφή που δείχνει το πνεύμα που εσείς είσαστε. Δεν αφορά το “εγώ”. Δεν αφορά τ’ ότι προσπαθείτε να διδάξετε οτιδήποτε. Είναι απλά το να επιτρέπετε να βλέπουν οι άλλοι το ποιοι πραγματικά είσαστε, καθώς το να βλέπετε ο ένας τον άλλον, κερδίζετε την εμπιστοσύνη της ψυχής σας του γιατί βρισκόσαστε εδώ. Έτσι αγγίζετε τον Θεό μέσα από κάθε άνθρωπο που έρχεστε σε επαφή μαζί του.

Κινείται πολύ γρήγορα μέσα σας τώρα. Κάποιοι από εσάς αισθάνονται έναν αυξημένο καρδιακό παλμό αυτή τη στιγμή. Μη το φοβάστε και μη προσπαθείτε να το σταματήσετε. Απλά ηρεμήστε και αφήστε να κάνει τον κύκλο του. Είναι το ότι κινήστε δονητικά πολύ γρήγορα και η ενέργεια κινείται γύρω σας. Η δουλειά σας ως εργάτες του φωτός έχει μόλις αρχίσει. Πιστεύετε; Εμείς πιστεύουμε σε εσάς καθώς κρατάτε την τιμή του ουρανού στη Γη. Κρατάτε την αγάπη σας. Είσαστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι και είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς. Οπότε θα πιστέψουμε σε εσάς και θα κρατήσουμε την ενέργειά σας μέχρι να είστε ικανοί να πιστέψετε στον εαυτό σας. Αυτή είναι η δική μας δουλειά.

Καθώς ο κάθε ένας από εσάς αισθάνεται την ενέργεια να έρχεται, να γνωρίζετε πως σας ανυψώνει δονητικά και πως τώρα ενεργοποιείστε. Χρησιμοποιείστε τον Ιστό της Αγάπης και καθώς το κάνετε, όλες οι καρδιές θα αναγνωρίζονται στη στιγμή. Όταν μια καρδιά γνωρίζει μιαν άλλη καρδιά, δε θα υπάρχει πόλεμος στον πλανήτη Γη. Αυτό είναι μια πιθανότητα πολύ πιο κοντινή απ’ όσο πιστεύετε. Κρατάτε αυτή την ενέργεια ενότητας. Κάθε φορά που βλέπετε έναν ηγέτη οπουδήποτε στον κόσμο να τονίζει τη διαφορά και όχι την ενότητα, κάντε τις επιλογές σας ανάλογα. Είσαστε μία καρδιά μόνο όταν πιστέψετε σε εσάς.

Ήταν η μεγαλύτερη τιμή όλων να μοιραστούμε μαζί σας αυτό το μήνυμα καθώς είμαστε εδώ για να αντανακλάσουμε μόνο τη μεγαλοπρέπειά σας. Αυτή την ημέρα δεν κλείνουμε αυτή την επικοινωνία, ακόμη κι αν θα σας αποχαιρετήσουμε με τον συνηθισμένο τρόπο. Θα περπατήσετε από δω και πέρα με εμάς στον ώμο σας αν θέλετε, έτσι ώστε να αισθανθείτε τον αέρα πίσω σας, ώστε να αισθανθείτε το γρασίδι να υποστηρίζει κάθε σας βήμα, ώστε να αισθανθείτε το πώς μοιάζει όταν κάποιος προχωράει με χάρη. Πιστεύετε;

Είναι η μεγαλύτερη τιμή όλων όταν σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό σε κάθε ευκαιρία. Να εν-θυμάστε πως αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που έχετε επινοήσει και παίζετε ως δημιουργοί μέσα σε βιολογικές φούσκες. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!