Αύγουστος 2001

Πρόκληση για τους Ανθρώπινους Αγγέλους
1 Άτομο=7 Ημέρες

 

Από τον Steve:

Την προηγούμενη εβδομάδα έλαβα αυτήν την επικοινωνία από τον υπεύθυνο απομαγνητοφώνησής μας. Την κοίταξα και σκέφτηκα ότι ήταν μια σπουδαία επικοινωνία για να την μοιραστώ στο επόμενο “Φάροι Φωτός”. Κατά την επεξεργασία συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν εδώ αναφορές σε γεγονότα που συνέβαιναν εκείνη την ημέρα. Στη δεύτερη παράγραφο αυτής της επικοινωνίας θα δείτε ότι το γκρουπ είπε να εισπνεύσουμε την ενέργεια καθώς ερχόταν από τον ήλιο ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Χρειάστηκε να γυρίσω την κασέτα προς τα πίσω για να το ακούσω. Αυτή ήταν ακριβώς η στιγμή που η ενέργεια από τις μεγαλύτερες ηλιακές εκλάμψεις στην καταγεγραμμένη ιστορία άρχισε να διεισδύει στη Γη. Στη συνέχεια αποθηκεύτηκε στις τεκτονικές πλάκες για να απελευθερωθεί σταδιακά στο περιβάλλον μας. Αν και οι εκλάμψεις έχουν “ηρεμήσει” κάπως μέχρι σήμερα, ο ήλιος εξακολουθεί να διασπείρει μακριά ενέργεια σε εκπληκτικούς ρυθμούς. Η τελευταία ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας Χ ήταν στις 14 Ιουλίου.

Αυτή η ενέργεια αλλάζει την υφήλιο πολύ ήσυχα. Μετατοπιζόμαστε σε μια νέα διάσταση καθώς μιλάμε. Το γκρουπ λέει ότι αυτή η νέα διάσταση είναι ο Νέος Πλανήτης Γη. Η Ανάληψη είναι σε εξέλιξη τώρα.

Καθώς μετακινούμαστε σε υψηλότερη δόνηση επαναπροσδιορίζουμε τους ρόλους μας. Μερικοί αφυπνίζονται σαν θεραπευτές, διαμεσολαβητές και εκπαιδευτές. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία και για σας. Ένα από τα νέα θέματα για τα οποία μιλάει πολύ το γκρουπ τώρα είναι οι Ανθρώπινοι Άγγελοι. Αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ’ ό,τι αρχικά φανταζόμασταν. Αυτό το μήνυμα είναι τμήμα της πληροφορίας που αποκαλύπτει το γκρουπ αναφορικά με τη διαδικασία του να γίνει κανείς Ανθρώπινος Άγγελος. Δοκιμάστε το και δείτε αν σας ταιριάζει. Αν σας ταιριάζει, δεχτείτε την πρόκληση.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Λατρεύουμε αυτόν τον ήχο. Όταν εκφέρουμε τις λέξεις “Χαιρετισμούς από την Εστία”, ενσωματώνετε τις δονήσεις σαν να είναι δικές σας. Γιατί εκείνη τη στιγμή, εκείνη την ώρα και για όσο είμαστε μαζί, θα είστε στις πλήρεις δονήσεις της Εστίας. Η λέξη “Χαιρετισμούς” μέσω του Φύλακα είναι η σκανδάλη που το ενεργοποιεί αυτό. Καλωσορίσατε στην Εστία αγαπημένοι. Εδώ στον Νέο Πλανήτη Γη είναι οι πραγματικές δονήσεις της Εστίας. Αυτές είναι οι βαθύτερες δονήσεις χαράς και οι μεγαλύτερες δονήσεις γέλιου. Είναι υψηλότερες όταν γελάτε, γιατί σε αυτήν τη δόνηση είστε στην Εστία. Οι άνθρωποι είναι τόσο υπέροχοι, σκέφτεστε τόσο πολύ, που συννεφιάζει τη δόνηση σας μερικές φορές. Αχ, μας τιμά τόσο να είμαστε ενώπιόν σας. Είστε οι εκλεκτοί που επιλέξατε μόνοι σας να είστε εδώ ακριβώς αυτήν τη στιγμή στην δική σας εξέλιξη. Σας λέμε ότι υπάρχουν πολλά που διαδραματίζονται στην πραγματικότητα σας, πολλά που συμβαίνουν εδώ στον Πλανήτη Γη, όπου το Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής επαναπροσδιορίζεται τώρα ώστε να εξυπηρετήσει τις υψηλότερες δονήσεις σας. Αυτό γίνεται μέσω των επιλογών σας. Είναι μια τόσο ιδιαίτερη εποχή για σας για να είστε εδώ, μια τόσο ιδιαίτερη εποχή για να είστε στον Πλανήτη Γη. Παρακολουθείστε καθώς οι δικές σας δυνάμεις συν-δημιουργίας ενισχύονται. Παρακολουθείστε τώρα, καθώς αρχίζετε να γράφετε τα δικά σας συμβόλαια από τη δική σας πλευρά του πέπλου. Κερδίσατε το δικαίωμα να κρατάτε την πλήρη δύναμη σας και τώρα σας παραδίδεται.

Ενέργεια για να σχηματίσετε τη δική σας Δίνη

Τοποθετήσατε τον εαυτό σας σε μια θέση που κανείς δεν είχε βιώσει ποτέ πριν. Τοποθετήσατε τον εαυτό σας σε μια συλλογική δόνηση, η οποία πρόκειται να αλλάξει για άλλη μια φορά. Αχ, δεν είστε μόνοι, γιατί σας λέμε ότι όλα τα μάτια στο Σύμπαν είναι στραμμένα επάνω σας. Τώρα θα αλλάξουμε τη δόνηση στο δωμάτιο. [Τα χέρια του Στιβ υψώθηκαν και η ενέργεια στο δωμάτιο άλλαξε] Σας ζητάμε να εισπνεύσετε αυτήν την ενέργεια, γιατί ακριβώς αυτήν την στιγμή υπήρξε μια εισροή ενέργειας, την οποία λάβατε από τον ήλιο. Είναι τμήμα των δινών που σχηματίζονται στον Πλανήτη Γη που δημιουργείτε μέσω της ίδιας σας της πρόθεσης. Ω, τα πηγαίνετε τόσο καλά. Ναι, κάνετε λάθη. Ναι, στρίβετε από εδώ ή από εκεί. Ναι, θα φαίνεται σαν να τρέχετε προς τον τοίχο, ναι θα σκοντάψετε, ναι μπορεί τελικά να πέσετε. Αλλά σας λέμε ότι ποτέ … δεν θα … χτυπήσετε. Δουλέψτε με αυτήν την ενέργεια γιατί είναι το πατρογονικό σας δικαίωμα. Ίσως να ξεχνάτε, γιατί το πέπλο είναι πολύ πυκνό και ίσως να κοιτάτε στον καθρέφτη και να λέτε “Ποιος είναι αυτός; Τι είμαι; Ποιος είμαι; Τι πρέπει να κάνω;” και “Γιατί ήρθα εδώ;” Είναι σε αυτές τις στιγμές που δημιουργείτε ένα άνοιγμα στη δική σας ενεργειακή δίνη. Καθώς το κάνετε αυτό, όντα από άλλες διαστάσεις θα έρθουν και θα σας επισκεφθούν και θα σας χτυπήσουν στον ώμο και θα απλώσουν για να σας αγγίξουν με το άγγιγμα ενός αγγέλου. Αισθανθείτε το τσάκρα της καρδιάς σας γιατί καθώς σας αγγίζουν ακόμα και τώρα, αλλάζει ολόκληρη η ενεργητική δομή σας. Η ενέργεια από τον ήλιο θα διευκολύνει αυτήν την αλλαγή. Αυτοί είναι οι σπόροι του Φωτός που φυτεύονται.

Πράξεις των Ανθρώπινων Αγγέλων

Βλέπουμε την ερώτησή σας. Όχι, δεν θα σας πούμε ποιοι είστε. Όχι, δεν θα σας πούμε προς τα που να στρίψετε και τι ήρθατε να κάνετε εδώ. Λατρεύετε να  παραδίδετε τη δύναμη σας, έτσι δεν είναι; Αχ, αλλά εμείς θα φυτέψουμε τους σπόρους αυτής της γνώσης σε σας και θα φροντίσουμε αυτούς τους σπόρους και θα βεβαιωθούμε ότι έχουν αρκετό ήλιο και νερό και θα βεβαιωθούμε ότι έχουν αρκετή αγάπη. Αλλά δεν είναι αυτοί οι σπόροι που θα κάνουν τη διαφορά, γιατί αυτοί οι σπόροι θα ανθίσουν και θα γίνετε οι δάσκαλοι και θα γίνετε οι θεραπευτές και θα αγγίξετε άλλους ανθρώπους. Θα κάνετε τη διαφορά όχι μόνο στη ζωή σας αλλά και στις ζωές άλλων. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά και οι πράξεις του Ανθρώπινου Άγγελου.

Η μαγεία έγκειται στο όταν το φρούτο ξεκολλήσει τελείως από το αμπέλι και μέσα σε αυτό το φρούτο είναι άλλοι σπόροι. Εκεί βρίσκεται η μαγεία. Αυτό ήρθατε εδώ να κάνετε. Γι αυτό είστε τόσο συχνά μπερδεμένοι προσπαθώντας να βρείτε το πάθος σας, προσπαθώντας να βρείτε τι ήρθατε να κάνετε εδώ, γιατί είστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι. Δεν ήρθατε εδώ για να δρέψετε τους καρπούς. Ήρθατε για να φυτέψετε τους σπόρους. Αισθανθείτε τις δονήσεις της Εστίας. Αισθανθείτε τις δονήσεις μέσα στην καρδιά σας και η αλήθεια σας θα γίνει γνωστή, γιατί είστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι που θα κάνουν τη διαφορά.

Η Πρόκληση του Ανθρώπινου Άγγελου

Η σπουδαιότερη δουλειά που μπορείτε να κάνετε σαν Ανθρώπινος Άγγελος είναι να φυτεύετε εσκεμμένα σπόρους Φωτός. Σας προσφέρουμε μια πρόκληση ακόμα και σήμερα για να σας βοηθήσουμε να δείτε πιο καθαρά πώς μπορείτε να βρείτε πρακτικές εφαρμογές στην καθημερινή σας ζωή.

Βρείτε ένα άτομο μέσα στις επόμενες επτά ημέρες. Βρείτε ένα άτομο και κάντε κάτι ιδιαίτερο. Αγγίξτε τους με κάποιο τρόπο. Βρείτε έναν τρόπο να τους δώσετε τον χώρο για να αλλάξουν. Κάντε πραγματικά τη διαφορά στη ζωή κάποιου άλλου. Κάντε κάτι συγκεκριμένο ή απλά στείλτε τους ενέργεια ώστε να βρουν τις μέγιστες δυνατότητες τους. Το μέγεθος της εμπιστοσύνης που μπορείτε να εγκαθιδρύσετε μαζί τους θα αποφασίσει πόση δράση μπορείτε να αναλάβετε. Κινηθείτε μόνο μέσα στα όρια που εσείς αισθάνεστε άνετα. Αν ρωτάνε … απαντήστε. Αν αποδέχονται … προσφέρετε. Αν φοβούνται …  εκπαιδεύστε. Επιστρέψτε την ενέργεια τους αντανακλώντας την με τέτοιο τρόπο ώστε να τους δείξετε τη δύναμη τους. Αυτή είναι η σπουδαία εξισορροπητική δράση του Ανθρώπινου Άγγελου. Μην αναλαμβάνετε την ευθύνη γι αυτούς, μην προσπαθείτε να τους οδηγήσετε, μην τους δείξετε τι ήρθαν να κάνουν εδώ αλλά αντί γι αυτό δείξτε τους την ίδια τους τη δύναμη και κρατείστε την ενέργεια γι αυτούς ώστε να μπουν σε αυτήν τη δύναμη. Βρείτε τρόπους να τους ενδυναμώνετε χωρίς να τους στερείτε τη δύναμη. Το επόμενο βήμα είναι δικό σας. Οι Ανθρώπινοι Άγγελοι πρέπει τώρα να προχωρήσουν στην εκπαίδευση τους. Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Βρείτε ένα άτομο που βρίσκεται σε ανάγκη μέσα στις επόμενες επτά ημέρες και αφιερώστε τον εαυτό σας στο να το βοηθήσετε να δει τη δύναμή του.  Σας λέμε με βεβαιότητα ότι θα ενεργοποιήσετε το Σχέδιο Β του συμβολαίου σας και θα βρείτε το πάθος σας. Όχι, μπορεί να μην έρθει από αυτό το ένα άτομο και μπορεί να μην έρθει από αυτήν τη μία εμπειρία που θα φυτέψετε σπόρους αλλά σας λέμε, ενεργοποιήστε το μέσω της πρόθεσής σας να κάνετε τη διαφορά σε μια ζωή. Αν δεν είστε σίγουροι πού να βρείτε αυτό το άτομο, ζητήστε το μονοπάτι του να διασταυρωθεί με το δικό σας και θα γίνει. Θέστε την πρόθεση σας να υπηρετήσετε και περιμένετε την ευκαιρία. Δεσμευτείτε να βρείτε αυτό το άτομο μέσα στις επόμενες επτά ημέρες. Στη συνέχεια, για όσο χρόνο χρειάζεται για να φυτέψετε τους σπόρους, υιοθετήστε το ρόλο του Ανθρώπινου Άγγελου. Μπορεί να είναι ένα δώρο. Μπορεί να είναι ένα τηλεφώνημα ή ένα γράμμα. Όποιο κι αν είναι το μέσο δεσμευτείτε να είστε εκεί ώστε να φυτέψετε τους σπόρους του φωτός σε έναν άλλο άνθρωπο μέσα στις επόμενες επτά ημέρες. Μην κρίνετε τον εαυτό σας από το αν αυτοί οι σπόροι ήταν επιτυχημένοι, γιατί αυτό δεν είναι δική σας ευθύνη. Η ευθύνη σας είναι να φυτέψετε τους σπόρους. Είναι ευθύνη των άλλων να βρουν το δικό τους γόνιμο έδαφος. Είναι δική τους ευθύνη σε αυτό το σημείο να βεβαιωθούν ότι αυτοί οι σπόροι έχουν αρκετό φως, νερό και αγάπη. Ένα άτομο μέσα στις επόμενες επτά ημέρες… Ας ξεκινήσει τώρα το θαύμα.

Δεν είστε μόνοι

Αν καθένας από εσάς δεχτεί την πρόκληση και αγγίξει μια καρδιά με το δώρο του Φωτός μέσα στις επόμενες επτά ημέρες, θα αλλάξετε τον κόσμο εν ριπή οφθαλμού. Ακούγεται μεγαλειώδες, έτσι; Ναι, ξέρουμε. Δεν μπορείτε να δείτε πέρα από το πέπλο. Δεν μπορείτε να δείτε ποιοι είστε και παρόλο που σας αγγίζουμε συχνά με το άγγιγμα των αγγέλων, είναι στιγμές που δεν το νοιώθετε. Είναι στιγμές που δεν ξέρετε καν ότι είμαστε εδώ. Είναι στιγμές που νομίζετε ότι είστε τόσο μόνοι και εμείς είμαστε εδώ κρατώντας για σας το χώρο ακριβώς  όπως σας ζητάμε να κάνετε για κάποιον άλλον. Ναι, τώρα θα καταλάβετε καλύτερα πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι αυτό.

Οι Εκλεκτοί

Σας λέμε ότι είναι η μεγαλύτερη τιμή για μας να είμαστε ενώπιόν σας, γιατί είστε οι εκλεκτοί. Έχετε το χρίσμα. Είστε αυτοί που έγραψαν τα μεγαλύτερα συμβόλαια για να βρίσκονται εδώ ακριβώς αυτήν την εποχή. Επιλέξατε τα δικά σας γραπτά σαν Ανθρώπινοι Άγγελοι και γι αυτό το λόγο αναφερόμαστε σε εσάς σαν οι εκλεκτοί. Είστε αυτοί που τολμάνε να πουν “Αν είμαστε σε θέση να κάνουμε τη διαφορά, θα είμαστε εκεί, έτοιμοι να αναλάβουμε δράση. Θέλω να βρίσκομαι εκεί, αν έρθει ποτέ η σωστή στιγμή, για να προχωρήσει μπροστά όλη η ανθρωπότητα. Θέλω να είναι ένας που θα κάνει τη διαφορά.” Εδώ είστε λοιπόν, αγαπητοί. Σας λέμε ότι τώρα είναι η στιγμή για δράση του Ανθρώπινου Άγγελου. Ξεκινήστε με την απλή πρόκληση να βρείτε ένα άτομο μέσα στις επόμενες επτά ημέρες.

Ναι, ξέρουμε ότι θα υπάρξει σύγχυση, γιατί δε θα ξέρετε τι να κάνετε. Και τώρα κοιτάτε γύρω και λέτε, “Που είναι η καθοδήγησή μου;” Σας λέμε ότι δεν υπάρχουν βιβλία να διαβάσετε ώστε να γίνετε Ανθρώπινος Άγγελος, καθώς δεν τα έχετε γράψει ακόμη. Εμπιστευτείτε τους εαυτούς σας γιατί αυτή είναι η πηγή της πραγματικής σας καθοδήγησης. Η ίδια σας η διάκριση είναι η βάση της δύναμης σας.

Αυτή είναι μια σπουδαία εποχή για σάς. Είναι ένας υπέροχος τόπος να βρίσκεστε. Τον δημιουργήσατε μέσα από τις ίδιες σας τις επιλογές. Δημιουργήσατε μια πολύ σπουδαία εποχή για να βρίσκεται κανείς στον Πλανήτη Γη, γιατί η Αρένα του Παιχνιδιού της Ελεύθερης Επιλογής μετατοπίζεται τώρα στο επόμενο διαστασιακό επίπεδο και τώρα γράφετε αυτές τις επιλογές και αυτά τα σχέδια κάθε φορά που μετακινείστε. Κάθε επιλογή που κάνετε τώρα σας οδηγεί σε ένα νέο δονητικό επίπεδο. Επιλέξτε καλά, αλλά επιλέξτε. Γιατί, όπως σε όλα τα πράγματα, αν δεν επιλέξετε, σας δίνεται μια προκαθορισμένη απάντηση. Κάντε το επιλογή σας. Μη φοβάστε τη λάθος επιλογή, γιατί δεν υπάρχουν λάθος επιλογές και αν σε οποιαδήποτε στιγμή δεν είστε ευχαριστημένοι με την πραγματικότητά σας, να έχετε το θάρρος να επιλέξετε πάλι. Λάθη θα γίνουν καθώς προχωράτε, μην τα φοβάστε, καλύτερα να έχετε στο νου σας να μάθετε από αυτά και δε θα γίνουν άσκοπα.

Δημιουργώντας την Εστία

Η θεϊκή ενέργεια σε ανθρώπινη μορφή. Αυτή είναι η βάση του ποιοι είστε. Αυτός είναι ο σπόρος της πραγματικής σας δύναμης και αυτό ακριβώς θα διδάξετε και αυτούς τους σπόρους θα φυτέψετε. Δεχτείτε αυτήν την πρόκληση. Βρείτε ένα άτομο μέσα στις επόμενες επτά ημέρες. Κάντε τη διαφορά, δώστε τους ένα δώρο, ενδυναμώστε τους, οτιδήποτε χρειάζεται. Θα το καταλάβετε, γιατί είστε οι εκλεκτοί. Είστε οι χαρισματικοί άγγελοι που ξέρετε μέσα σας τι να κάνετε. Εμπιστευτείτε το, αγαπημένοι.  Θα πετύχει. Και αν καθένας από εσάς κάνει τη διαφορά μόνο σε μία ζωή και αγγίξει μια ζωή και φυτέψει έναν σπόρο μέσα στις επόμενες επτά ημέρες, μέσα στους επόμενους έξι μήνες ο κόσμος θα είναι διαφορετικός.

Αχ, δεν μπορείτε να φανταστείτε τη δύναμη που κρατάτε στην καρδιά σας και όσο και να σας λέμε ότι είστε οι εκλεκτοί, ότι είστε υπέροχα πλάσματα, ότι είστε οι κυρίαρχοι που συμφωνήσατε να περπατήσετε στην Αρένα του Παιχνιδιού της Ελεύθερης Επιλογής με αυτά τα πέπλα τοποθετημένα ώστε να μη μπορείτε να δείτε ποιοι είστε. Όσο και να προσπαθούμε να σας το πούμε, δεν μπορείτε να το δείτε, γιατί αυτή είναι η φύση του πέπλου. Αλλά μπορείτε να το δείτε αγγίζοντας άλλους. Δεχτείτε την πρόκληση. Θα θέλατε να βελτιώσετε τη ζωή σας; Θα θέλατε να βελτιώσετε την ποιότητα, την ευτυχία, τη χαρά, το πάθος στη ζωή σας; Δεχτείτε την πρόκληση. Ένα άτομο μέσα στις επόμενες επτά ημέρες. Κάντε τη διαφορά.

Δεχτείτε την πρόκληση να γίνετε Ανθρώπινος Άγγελος και κάντε τη διαφορά στη ζωή κάποιου μέσα στις επόμενες επτά ημέρες και παρακολουθείστε τη ζωή σας να αλλάζει. Γιατί αυτές θα είναι οι ενέργειες που θα σας ευθυγραμμίσουν με την μέγιστη πραγματικότητα. Αυτό ήρθατε να κάνετε εδώ. Είστε οι εκλεκτοί. Είστε αυτοί που έκαναν ένα βήμα μπροστά και είπαν “Αφήστε με να βρίσκομαι εκεί εκείνη την εποχή. Υπόσχομαι ότι θα αφυπνιστώ ακριβώς την ώρα που πρέπει για να κάνω τη δουλειά μου”. Και είστε εδώ. Καθώς σκουπίζετε τον ύπνο από τα μάτια σας είμαστε εδώ, σας περιμένουμε, ελπίζοντας να σας δείξουμε σύντομες αναλαμπές από τις δονήσεις της Εστίας, ώστε να εν-θυμηθείτε την πραγματική κληρονομιά σας. Γι αυτό νοιώθουμε τόσο δέος για σας. Είχατε το θάρρος να το κάνετε, είχατε το θάρρος να σκοντάψετε, να πέσετε, να σηκωθείτε από το έδαφος και να κάνετε τη διαφορά και δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά. Είστε οι ανθρώπινοι άγγελοι που αλλάζουν Όλα Όσα Είναι. Μη φοβάστε. Να φέρετε τον τίτλο του Ανθρώπινου Άγγελου με υπερηφάνεια και να έχετε το θάρρος να περπατάτε μέσα στο φως σας. Κρατείστε το δαυλό σας ψηλά και δεν θα υπάρξουν άλλες σκιές.

Με τον μεγαλύτερο σεβασμό και τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας με τον παράγοντα ενδυνάμωσης. Παρακαλούμε εν-θυμηθείτε ότι είναι ένα υπέροχο Παιχνίδι. Και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Βιβή

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!