Απρίλιος 2020

Τα Δώρα του COVID-19

Χαιρετισμούς από την Εστία, αγαπημένοι μας.

Ερχόμαστε κοντά σας σήμερα ως ομάδα επειδή η Γη αλλάζει. Κινείται πολύ γρήγορα γιατί έχετε έναν επισκέπτη στον πλανήτη, μια νέα μορφή ζωής. Αν και βρίσκεται εδώ αρκετό διάστημα, τώρα πέρασε στο ανθρώπινο βασίλειο και μεταδίδεται επιθετικά. Υπάρχουν αρκετές σημαντικές  πτυχές γι’ αυτό που πρέπει να έχετε υπ’ όψη σας. Πρώτον, αυτό το πλάσμα εξελίσσεται ή, όπως εσείς θεωρείτε, μεταλλάσσεται πολύ γρήγορα. Επειδή μάχεται για τη ζωή του, αυτό το πλάσμα το ονομάζει εξέλιξη.

Το Δώρο

Σας λέμε επίσης πως η ενσωμάτωση των ανθρώπων και αυτού του πλάσματος που ονομάζετε COVID-19 θα έχει ένα θετικό μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Το επόμενο στάδιο της εξέλιξης θα είναι να φέρετε περισσότερο από το πνεύμα σας στο φυσικό σας σώμα. Ωστόσο, μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι πως το πνεύμα και το φυσικό σας σώμα είναι απίστευτα μπερδεμένα μεταξύ τους. Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσετε το ένα από το άλλο αλλά αυτό είναι που κάνει αυτός ο ιός. Χαλαρώνει αυτή τη σύνδεση αρκετά ώστε τα επόμενα στάδια της εξέλιξης να είναι πιο άνετα. Αγαπημένοι μας, καταλάβετε πως δεν χρειάζεται να κολλήσουν όλοι στη Γη τον ιό. Θα φτάσετε σε μια κρίσιμη μάζα όπου όλοι όσοι έχουν τα νέα χαρακτηριστικά, δεν θα χρειάζεται να περάσουν από αυτή τη διαδικασία. Όταν συμβεί αυτό, ο COVID-19 είτε θα μεταλλαχθεί ξανά και δεν θα είναι πλέον επιβλαβής, είτε εσείς θα βρείτε πολλές από τις απαντήσεις που ψάχνετε αυτή τη στιγμή. Προς το παρόν, υπάρχει θεραπεία και οι άνθρωποι πλησιάζουν να την ανακαλύψουν. Αρχίζετε να πλησιάζετε χρησιμοποιώντας διάφορους συνδυασμούς κι άλλες τεχνικές που λειτουργούν καλύτερα για τους περισσότερους ανθρώπους.

Μια Απάντηση

Ναι, υπάρχει απάντηση κι έρχεται σύντομα. Δεν την έχετε βρει ακόμα επειδή δεν έχετε φτάσει ακόμα στην κρίσιμη μάζα. Βρίσκεται όμως στον ορίζοντα και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να μειώσετε τον χρόνο που χρειάζεστε. Μπορείτε προφανώς να εστιαστείτε στο να φέρετε όλη την ενέργειά σας ώστε να ανακαλύψετε τη θεραπεία, που υπάρχει ήδη. Ναι, έχει ήδη ανακαλυφθεί. Είναι απλά θέμα του να ελαχιστοποιηθεί η διαδικασία έγκρισης ώστε να μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί. Πέρα από το να είναι αυτό που αποκαλείτε εμβόλιο ή προληπτική θεραπεία, θα είναι και μια θεραπεία για ανθρώπους που έχουν κολλήσει ήδη τον ιό και θα τους βοηθήσει πάρα πολύ.

Το Κύμα

Εν τω μεταξύ, το κύμα θα περάσει μέσα από τη Γη. Βλέπετε τις συνέπειές του σε διάφορες χώρες. Πολλές από τις φτωχές χώρες, ειδικά εκείνες που αντιμετωπίζουν ανθρωπιστικές κρίσεις, θα χτυπηθούν πολύ σκληρά. Το κύμα αυτό θα συνεχίσει για κάποιο διάστημα, καθώς η διαδικασία θα απλώνεται σε διάφορους τομείς. Αγαπητοί μας, σας λέμε πως αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι. Το κύμα αυτής της μορφής ζωής που ήρθε, χτύπησε τις Η.Π.Α. πολύ σκληρά κι αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που οι άνθρωποι εκεί είναι πολωμένοι. Ταυτόχρονα όμως, έχουν και την ευκαιρία να κάνουν μεγαλύτερη διαφορά από άλλες χώρες. Για παρόμοιους λόγους, σύντομα η Ινδία θα οδηγήσει αυτή την πορεία.

Να ξέρετε πως πολλοί άνθρωποι που θα κολλήσουν τον ιό, θα έχουν ήπια συμπτώματα ή ακόμα και δεν θα φαίνεται πως είναι άρρωστοι. Ο ιός μπορεί να γίνει θανάσιμος και θα πρέπει να τον πάρετε στα σοβαρά αλλά δεν θα φτάσουν κοντά στον θάνατο όλοι όσοι θα νοσήσουν. Υπάρχουν πολλά περισσότερα απ’ αυτά με τα οποία μπορείτε να δουλέψετε. Για αρκετό διάστημα ανησυχούσαμε πολύ σχετικά με τον απίστευτο διαχωρισμό που