Απρίλιος 2019

Σολάρα
Ενημέρωση για τον Πλανήτη με τους Δύο Ήλιους

Χαιρετισμούς από την Εστία, αγαπημένοι μας.

Ερχόμαστε σήμερα για να σας πάμε λίγο παρακάτω και να σας πούμε τι συμβαίνει. Ναι, ο κόσμος σας αλλάζει. Το φυσικό σας σώμα αρχίζει να αλλάζει. Ναι, η Γη αλλάζει. Το περιβάλλον αλλάζει γύρω σας με πολλούς τρόπους. Αν και αυτή η εποχή μπορεί να είναι τρομακτική για τους ανθρώπους, σας λέμε πως ήρθατε την κατάλληλη ώρα. Αυτό είναι ένα στοιχείο-κλειδί για το οποίο θέλουμε να σας μιλήσουμε σήμερα. Υπάρχουν διάφορες περιοχές στο σύμπαν οι οποίες έχουν εντοπίσει τις αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη. Έχουν εντοπίσει τη Γη και σας βλέπουν με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε κι εσείς τα τηλεσκόπιά σας για να βρείτε άλλους πλανήτες.

Σολάρα

Πρόσφατα οι επιστήμονές σας εντόπισαν πολλούς πλανήτες σε αυτές που ονομάζουν “βιώσιμες ζώνες” στις τροχιές γύρω από τα άστρα τους. Αυτοί οι πλανήτες βρίσκονται στην τέλεια απόσταση από το άστρο τους για να μπορούν να υποστηρίξουν ζωή παρόμοια με αυτή που υπάρχει στη Γη. Αγαπημένοι μας, δεν είσαστε το μόνο παιχνίδι σε εξέλιξη. Το γνωρίζετε αυτό και σας λέμε ιστορίες από τα παιχνίδια σε έναν πλανήτη με το όνομα Σολάρα. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι επιλέξαμε αυτό το όνομα επειδή ταιριάζει στον κόσμο σας. Όταν τελικά ανακαλύψετε αυτό τον πλανήτη, θα του δώσετε δικά σας ονόματα και περιγραφές. Όμως, δεν υποστηρίζει ζωή παρόμοια με αυτή που έχετε στη Γη. Τον ονομάζουμε Σολάρα επειδή έχει δύο ήλιους και διαφορετικό τροχιακό έτος από τη Γη. Μοιάζει πάρα πολύ αλλά ο ημερήσιος κύκλος του είναι διαφορετικός κι επομένως οι ρυθμοί είναι λίγο πιο αργοί από της Γης.

Συλλογική Εξέλιξη

Σας λέμε αγαπημένοι μας πως στα εκατομμύρια των παρόμοιων με το δικό σας παιχνιδιών, όλα τους έχουν κάποιου είδους προδιαγραφές, εκτός από τη Γη. Κάποτε, αυτό ήταν το μοναδικό παιχνίδι ελεύθερης επιλογής αλλά τώρα υπάρχουν κι άλλα. Στα πρόσφατα χρόνια οι άνθρωποι εισήλθαν στην Πέμπτη διάσταση και δημιούργησαν μια νέα δυνατότητα για πραγματικότητες που μπορούν να υλοποιηθούν στη Γη. Καθώς λαμβάνει χώρα αυτή η εξέλιξη, ο πλανήτης σας αλλάζει. Η εξέλιξη δεν περιορίζεται στην ανθρωπότητα· η Γη περνά πολλές αλλαγές, τις οποίες είχαμε προβλέψει, κι εξελίσσεται.

Μπορείτε να πείτε ότι κατά κάποιον τρόπο αυτή είναι μια φυσιολογική πρόοδος. Τα πάντα έχουν ένα χρονικό όριο στη δική σας πλευρά τού πέπλου, ακόμα και η ίδια η Γη. Αν και δεν φτάνει στο τέλος τού δικού της χρόνου, εξελίσσεται μέσα από τα δικά της στάδια. Οι άνθρωποι ακολουθούν ένα παρόμοιο μονοπάτι όταν εισέρχονται στο παιχνίδι. Περνούν παιδική ηλικία, εφηβεία και από διάφορες προσαρμογές στο φυσικό τους σώμα ώστε να μπορούν να κρατούν διαφόρων ειδών ενέργειες σε διαφορετικές χρονικές περιόδους τής ζωής τους.

Οι αλληλεπιδράσεις είναι λίγο διαφορετικές απ’ ό,τι στη Γη αλλά ο Σολάρα ανήκει σε ένα παρόμοιο πλανητικό σύστημα. Οι κάτοικοι είναι λιγότερο εξελιγμένοι τεχνολογικά, πιστεύουν βαθιά στην τιμή και σε αυτό που οι άνθρωποι ονομάζουν ανιδιοτελή αγάπη. Αυτό αποτελεί κάτι παραπάνω από μια απλή εμπειρία γι’ αυτούς, είναι ένας τρόπος ζωής ο οποίος τους επιτρέπει να ζουν άνετα με την απίστευτη ενσυναίσθηση που φέρουν.

Οι Σολαριανοί έχουν διαφορετική εμφάνιση από τους ανθρώπους, καθώς έχουν μεγαλύτερη μαγνητική σύνδεση μεταξύ τους. Το πέπλο που φορούν είναι το ίδιο κι έτσι πρέπει κι εκείνοι να εργαστούν ώστε να εν-θυμηθούν ποιοι είναι και να συνδεθούν με τους ανώτερους εαυτούς τους. Η κύρια διαφορά είναι η σύνδεση που έχουν μεταξύ τους. Παρόμοια με τη σύνδεση που ήταν συνηθισμένη στην εποχή τής Λεμουρίας, οι Σολαριανοί έχουν μια σύνδεση από καρδιάς μεταξύ τους. Αισθάνονται την επίδραση που έχουν στον κόσμο και στους άλλους γύρω τους. Αυτό τους έχει επιτρέπει να εξελιχθούν με αρμονία μέσα από τις καθημερινές τους ασχολίες.

Αυτή τη σύνδεση από καρδιάς που έχουν μεταξύ τους είναι που μαθαίνουν τώρα να επικεντρώνουν στους κατοίκους τής Γης. Με αυτό το μέσον μπορούν να συνδεθούν μέχρι κάποιου σημείου με τα γεγονότα που συμβαίνουν στη Γη. Ο λόγος που σας μιλάμε για τον Σολάρα είναι για να ξέρετε πως δεν είστε ποτέ μόνοι. Και η καθημερινότητα των κατοίκων τού Σολάρα έχει αλλάξει από τότε που ανακάλυψαν τη Γη.

Αυτή τη στιγμή, πολλοί στον Σολάρα πηδούν από χαρά επειδή τους σκέφτεστε. Τους επιστρέφετε αυτή τη σύνδεση και σας λέμε πως δουλεύουν στο να σας στέλνουν αγάπη με τους πιο απίθανους τρόπους. Κάποιες φορές, όταν δεν κοιτάζετε, συνδέονται με τρόπους με τους οποίους  στέλνουν τεράστια κύματα ενέργειας στη Γη και στα πλάσματά της. Δεν σας ξέρουν προσωπικά επειδή η τεχνολογία τους δεν είναι τόσο υψηλή που να μπορεί να βρει τόσα πολλά. Όμως, έχουν πιάσει κάποια διαθλασμένα τηλεοπτικά σας σήματα τα οποία έχουν αναλύσει κι έχουν ανακαλύψει κάποια πράγματα για τη Γη. Τα κύματα ενέργειας που στέλνουν στη Γη δεν χρειάζονται τεχνολογία, καθώς χρησιμοποιούν τη σύνδεση από καρδιάς για να επικοινωνήσουν γρηγορότερα από το φως. Αυτό είναι που κάνουν για να επικοινωνήσουν μαζί σας σήμερα. Όταν κάποια πλάσματα επικοινωνούν από καρδιάς, η επικοινωνία είναι άμεση. Είστε αναπόσπαστο κομμάτι ο ένας του άλλου και σε ένα αόρατο επίπεδο, είστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ σας.

Ο Σολάρα Βλέπει μια Αλλαγή

Οι τεχνολογία που χρησιμοποιούν για να παρατηρήσουν τα αστέρια είναι σαν της Γης. Με αυτή την τεχνολογία ο Σολάρα Ανακάλυψε μια αλλαγή στην αύρα τής Γης. Από τη στιγμή που ανακάλυψαν τον πλανήτη σας μέχρι τώρα, έχουν βρει αποδείξεις πως το έντονο πράσινο και το μπλε από τα οποία αποτελούνται οι ωκεανοί τής Γης, αλλάζουν. Να θυμάστε πως αυτό που βλέπουν είναι φωτεινές αντανακλάσεις που δημιουργήθηκαν πριν από μια γενιά και οι αλλαγές για τις οποίες μιλούν συνέβησαν πριν από πολλά χρόνια. Η οπτική τους, τους δίνει τη δυνατότητα να δουν πιο καθαρά αυτή την αλλαγή. Οι Σολαριανοί στέλνουν μια πολύ χαμηλή συχνότητα στη Γη κι αυτό θα βοηθήσει πολύ, αγαπημένοι μας.

Οι Σολαριανοί λατρεύουν το ότι σας βρήκαν κι αυτό το θέμα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τους. Δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι οι άνθρωποι βρίσκονται στο κατώφλι ενός εξελικτικού άλματος όπου θα βγαίνουν μπροστά και δεν θα χρειάζεται να περάσουν μέσα από τις αλλαγές που βλέπουν να έρχονται. Με αυτή την ενέργεια όμως, μπορούμε τώρα να επικοινωνήσουμε μαζί τους με έναν νέο τρόπο… μέσα από εσάς. Να σας εξηγήσουμε. Σας έχουμε πει πολλές φορές τις ιστορίες τού Αμόρ που έζησε στην εποχή τής Λεμουρίας στη Γη έχοντας ένα σώμα παρόμοιο με αυτό που έχετε εσείς σήμερα. Εκείνοι είχαν διαφορετικές ποιότητες. Αν και τα πλάσματα στα διάφορα παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα στο σύμπαν είναι αρκετά διαφορετικά από εσάς, έχουν παρόμοιες ποιότητες. Αν δείτε κάποια από αυτά τα πλάσματα θα ερωτευθείτε τη μορφή τους, τον τρόπο που δουλεύουν και τον τρόπο που σκέφτονται.

Φορώντας Κάλυμμα στα Μάτια

Στη Γη έχετε περάσει από διάφορα επίπεδα του παιχνιδιού μετά τη μεγάλη αλλαγή που έγινε στην εποχή τής Ατλαντίδας, η οποία μετατοπίστηκε σε άλλη διάσταση. Τότε ήταν που αναπτύχθηκε ένα εντελώς νέο παιχνίδι στη Γη και ήρθε στο προσκήνιο ένα νέο επίπεδο. Τότε καθορίστηκε πως για να παιχθεί το παιχνίδι τής εντελώς ελεύθερης επιλογής, οι παίχτες θα έπρεπε να κάνουν λίγο πίσω. Θα έπρεπε να χάσουν κάποια από την βαθειά τους σύνδεση και να ψάξουν να βρουν τον δρόμο τους στο σκοτάδι.

Κι αυτό είναι το ωραίο. Βλέπετε αγαπημένοι μας, στη Γη έχετε κερδίσει το παιχνίδι κι ολοκληρώσατε αυτό που είχατε έρθει να κάνετε. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα ακόμα. Αντί να γιορτάσετε τη νίκη στο παιχνίδι και να βγείτε από τις διαστάσεις – κάτι που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή – μείνατε και είπατε, “Τι μπορούμε να κάνουμε τώρα; Πώς μπορούμε να το κάνουμε πιο εύκολο γι’ αυτούς που έμειναν πίσω και γι’ αυτούς που θα ακολουθήσουν;” Οι Σολαριανοί σάς έχουν βρει κι εξοικειώνονται με τη Γη, αν και δεν την ονομάζουν έτσι. Έχουν τα δικά τους ονόματα, τις δικές τους γλώσσες και τους δικούς τους τρόπους επικοινωνίας. Ένα από τα πράγματα που κάνουν καλά είναι να εναρμονίζονται με κάποιο αντικείμενο κι εσείς αυτή τη στιγμή είστε το επίκεντρό τους. Όλοι κερδίζουν όταν επικρατεί η ανιδιοτελής αγάπη. Ο Σολάρα λούζει τη Γη με αυτήν τώρα.

Το έχετε ήδη δει αυτό να αντιγράφεται με πολλούς τρόπους. Ο Φύλακας του Φύλακα (η Μπάρμπαρα) μίλησε γι’ αυτό όταν είπε για τους ανθρώπους που στέλνουν θεραπευτική ενέργεια σε κάποιους άλλους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, μια πολύ σημαντική αρχή που μπορείτε να δείτε στη Γη, γιατί πιέσατε τους εαυτούς σας να κάνουν λίγο πίσω. Φορέσατε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα του πέπλου για να το κάνετε αυτό.

Έρχεται η Πυκνότητα

Αυτή ήταν η αντίληψη καθώς η ανθρωπότητα πήγαινε προς την πυκνότητα, όμως αυτό δεν είναι η αλήθεια. Αυτή η κίνηση ήταν εκούσια και επέτρεψε στην ανθρωπότητα να κερδίσει το παιχνίδι. Αν και εισέρχεστε σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο και ξεκινάτε ένα νέο παιχνίδι, οι Σολαριανοί δεν το γνωρίζουν. Αυτό που νομίζουν ότι βλέπουν είναι ένας πλανήτης που έχει πρόβλημα. Κι έτσι ανησυχούν, στέλνοντας ενέργεια και αγάπη. Αυτή η ανησυχία για τη Γη και τους ανθρώπους της ένωσε τους κατοίκους τού Σολάρα με τρόπους που μόνο να φανταστούμε μπορούμε. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι κάτοικοι του Σολάρα ενώθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Αυτό φέρνει ένα νέο επίπεδο αγάπης στον Σολάρα και στους κατοίκους του. Στη Γη βλέπουν έναν κύκλο που προχωρά και ανησυχούν πολύ, δεν έχουν όμως την τεχνολογία να φτάσουν εδώ. Οι Σολαριανοί δεν σας αφήνουν καν να μάθετε ότι είναι εκεί, πέρα από την ενέργεια από καρδιάς που σας στέλνουν. Γιατί; Γιατί αν ανακαλύπτατε έναν μακρινό πλανήτη ο οποίος ξαφνικά θα άρχιζε να εκπέμπει με τρόπο που θα σας τραβούσε την προσοχή, αυτό θα γινόταν τεράστιοι τίτλοι στις εφημερίδες σας, ειδικά αν πιστεύατε ότι φιλοξενεί ζωή.

Παρατηρήστε το Θαύμα

Σας τα λέμε αυτά γιατί οι Σολαριανοί στέλνουν ανιδιοτελή αγάπη σε όλα τα πλάσματα. Δεν μιλάμε μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα δέντρα και τα δάση τής Γης. Στέλνουν θεραπευτική ενέργεια στα ζώα, στα έντομα, στα κοράλλια στους ωκεανούς και σε κάθε μορφή δόνησης στον υπέροχο πλανήτη Γη. Εσείς τι μπορείτε να κάνετε; Μπορείτε να στείλετε κι εσείς αγάπη και να τους πείτε ότι είσαστε καλά. Οι Σολαριανοί βρίσκονται στην περίεργη θέση να παρατηρούν το θαύμα που πρόκειται να συμβεί στη Γη.

Θα ήταν υπέροχο να μπορέσουν να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη διαδικασία, επειδή κάποια στιγμή θα τους συναντήσετε. Αν απλά συνεχίσετε σε αυτό το εξελικτικό μονοπάτι, θα φτάσετε σε ένα σημείο κατά το οποίο δεν θα χρειάζεστε κάποια εξωτερική τεχνολογία. Γιατί; Επειδή θα έχετε όλη την ουσία της ενσωματωμένη μέσα σας. Σε εκείνο το στάδιο εξέλιξης δεν θα έχετε ανάγκη φυσικής παρουσίας τής τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε τώρα καθημερινά. Αυτό θα αλλάξει τα πάντα και θα αρχίσει να ανοίγει τις καρδιές σας, ώστε εσείς οι άνθρωποι να μπορέσετε να βγείτε από τον σκεπτόμενο νου σας και να αρχίσετε να νιώθετε την ενέργεια. Πάνω απ’ όλα, αυτό που θέλουμε να κάνετε είναι να στείλετε ανιδιοτελή αγάπη πίσω στον Σολάρα.

Αντανακλώντας την Αγάπη

Βλέπετε αγαπημένοι μας, οι Σολαριανοί βιώνουν κι εκείνοι απίστευτες αλλαγές. Αν και έχουν περάσει διάφορες διαδικασίες στο παρελθόν, ποτέ δεν είχαν να πάνε τόσο μακριά όσον αφορά την πυκνότητα. Ποτέ δεν είχαν πόλεμο στον πλανήτη τους, αν και αντιμετώπισαν διάφορες προκλήσεις από καιρό σε καιρό, όπως το να πάρουν μια σημαντική απόφαση η οποία θα επηρέαζε πολλές γενιές στο μέλλον. Οι Σολαριανοί θα πρέπει να μάθουν πώς να φέρουν αυτή την ενέργεια και να την ισορροπήσουν με την ενσυναίσθησή τους.

Θα χρησιμοποιήσουν αυτή την ενέργεια με έναν πανίσχυρο τρόπο για να ενδυναμώσουν ο ένας τον άλλον κι αυτό είναι αγκυρωμένο με έναν υπέροχο τρόπο. Η εστίασή τους αυτή τη στιγμή ως συλλογικότητα ενός πλανήτη ο οποίος είναι μεγαλύτερος από τον δικό σας, είναι να σας στέλνουν αγάπη κι ενέργεια. Ανακάλυψαν έναν συμπαντικό γείτονα και αυτό που επιθυμούν περισσότερο είναι να έρθουν και να σας συναντήσουν. Να σας κάνουν μια χειραψία και να μοιραστούν ιστορίες μαζί σας. Η παρατήρηση του πλανήτη σας τους βοηθά να κατανοήσουν ποιο θα είναι το επόμενο σημαντικό βήμα για την εξέλιξή τους, η οποία αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κοινωνικές προκλήσεις. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να στείλετε πίσω αγάπη και να τους επιτρέψετε να μάθουν πως γνωρίζετε και θέτετε τον ρυθμό γι’ αυτά που έρχονται.

Από τον Σολάρα φαίνεται πως η Γη περνά έναν κύκλο θανάτου κι όμως όλα πρέπει να περάσουν από έναν θάνατο ώστε να υπάρξει αναγέννηση. Έτσι δεν είναι; Η Γη δεν πεθαίνει. Όπως εσείς, έτσι κι εκείνη θα εξελιχθεί σε ένα νέο επίπεδο. Η Γη είναι μια μαγική Κυρία. Μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της και τα πηγαίνει πολύ καλά.

Απολαύστε την Αγάπη

Θα λάβετε αυτά τα κύματα αγάπης που στέλνουν οι Σολαριανοί. Το αποτέλεσμα θα είναι να δείτε κάποια παράξενα όνειρα μερικές φορές, γιατί αυτοί έτσι επεξεργάζονται τα πράγματα. Στέλνουν ενέργεια σε εσάς με τη μορφή κυμάτων από την καρδιά, τα οποία μεταφράζονται κυρίως κατά την ώρα των ονείρων. Αν σε κάποιο όνειρό σας περιβάλλεστε από αγάπη, κοιτάξτε ψηλά και θα δείτε δύο ήλιους.

Οι Σολαριανοί σάς λούζουν με την πιο υπέροχη ανιδιοτελή αγάπη επειδή επιτέλους βρήκαν κάτι παρόμοιο. Για πρώτη φορά βρήκαν ζωή κάπου αλλού στο σύμπαν αλλά ακόμα δεν είναι σίγουροι πως είναι με τη μορφή που γνωρίζουν. Τώρα έπιασαν κάποια διασκεδαστικά και συναρπαστικά σήματα. Αν και έχουν κάποιες δυσκολίες να μεταφράσουν και να καταλάβουν τι ήταν αυτά τα τηλεοπτικά σήματα, οι Σολαριανοί γνωρίζουν πια περισσότερα για τη ζωή των ανθρώπων στη Γη.

Στις μέρες που έρχονται, σας ζητάμε να καθρεφτίσετε ανιδιοτελή αγάπη στον Σολάρα. Τι συμβαίνει όταν αγαπάτε κάτι πάρα πολύ και βάζετε την ενέργειά σας σ’ αυτό; Τι κάνετε όταν ερωτεύεστε κάποιον και δημιουργείτε μια σχέση; Βρίσκετε όλους τους διαφορετικούς τρόπους να τον αγαπήσετε. Κάν’ τε το αυτό τώρα με τους Σολαριανούς. Στείλ’ τε τους ένα υπέροχο ευχαριστώ, γιατί αυτό που θα τους προσφέρει είναι να δημιουργήσει ένα κύμα βολικής ενέργειας σε όλο τον πλανήτη τους. Παρακολουθούν όσα συμβαίνουν από μια δονητική σκοπιά και δεν μπορούν να μεταφράσουν τα πάντα. Δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την τηλεόρασή σας ζωντανά κι έτσι επικοινωνούν με την αγάπη.

Καθίστε και κάν’ τε αυτή τη σύνδεση και να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι στο σύμπαν. Ποτέ δεν ήσασταν αλλά και πάλι, το γνωρίζατε πάντα αυτό. Υπάρχουν πολλά άλλα πλάσματα από παιχνίδια που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα. Υπάρχουν πολλοί που περπατούν ανάμεσά σας ακόμα και σήμερα, αν και δεν έχετε καταφέρει να το αποδείξετε. Έχετε φτάσει πολύ κοντά τουλάχιστον τέσσερις φορές αλλά αποφασίσατε να κοιτάξετε από την άλλη μεριά. Βλέπετε αγαπημένοι μας, υπάρχει πολλή ενέργεια φόβου σχετικά με τα πλάσματα του σύμπαντος και τους άλλους πλανήτες, παρά τη διασκέδαση που αποκομίζετε από την επιστημονική σας φαντασία. Οι Σολαριανοί είναι πλάσματα της καρδιάς κι ανησυχούν πολύ για τον πλανήτη σας. Η ίδια η Γη στέλνει πίσω στον Σολάρα ένα σήμα για την αγάπη που λαμβάνει απ’ αυτόν. Αν κι εσείς στείλετε την ενέργειά σας και πείτε “Γεια! Σας ευχαριστούμε αδελφοί κι αδελφές μας, καλωσορίσατε σε μια αρμονική δόνηση”, όλα τα πλάσματα στον Σολάρα θα αναπνεύσουν λίγο πιο άνετα γιατί θα νιώσουν αυτή την ενέργεια και τη νέα σύνδεση. Θα αρχίσουν και να δουλεύουν με διάφορες τεχνολογίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στο μέλλον.

Βλέπετε αγαπημένοι μας, είστε μοναδικοί. Το γνωρίζετε αυτό επειδή είχατε κρατημένη θέση για όλα όσα αρχίζουν να συμβαίνουν. Σας λέμε πως δεν υπάρχει χώρος στη Γη αυτή τη στιγμή γι’ αυτούς που δεν είναι ενεργοί. Βρίσκεστε εδώ επειδή έχετε να κάνετε κάτι. Αν απλώς βάλετε το ένα σας πόδι μπροστά από το άλλο, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση προχωρώντας μπροστά και αν εκπέμψετε το υπέροχο γέλιο σας, θα έχετε πετύχει. Ένα εντελώς νέο παιχνίδι είναι έτοιμο να αναδυθεί.

Μόλις ανοίξει η πόρτα, οκτώ δισεκατομμύρια άλλοι θα ακολουθήσουν. Απολαύστε το ταξίδι αγαπημένοι μας και να γνωρίζετε πως δεν είστε ποτέ μόνοι. Υπάρχουν πάρα πολλοί μαζί σας σε διάφορες διαστάσεις χρόνου και χώρου. Η αγάπη μας υπερβαίνει τα πάντα κι ελπίζουμε να τη νιώθετε συχνά. Πάρ’ τε τη, χρησιμοποιήστε τη, αγκυρώστε τη και δημιουργήστε τα υψηλότερα οράματα για τον εαυτό σας, καθώς εισέρχεστε στο νέο παιχνίδι.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο και σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Κοιτάζετε στα μάτια τού θεού, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να κρατάτε τις πόρτες ανοιχτές σε κάθε ευκαιρία. Άσχετα με το ποιο παιχνίδι παίζετε, να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo

Το γκρουπ

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!