Απρίλιος 2017

Κάντε Κάτι Διαφορετικό

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Ήρθα σήμερα στον χρόνο σας για μια στιγμή, για να σας πω την οπτική μας από την Εστία. Η ανθρωπότητα βιώνει μια μεγάλη τάνυση στον πλανήτη. Λόγω όλων αυτών των προκλήσεων, αποφασίστηκε να κινηθείτε πολύ γρήγορα. Αυτό ήταν επιλογή σας αγαπημένοι μας και η επιθυμία σας πραγματοποιήθηκε. Όμως, αρχίζετε επίσης να βλέπετε πως υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να επηρεάσουν τις επιλογές σας. Τώρα λοιπόν θα αποφασιστεί πόσο πολλή ελεύθερη επιλογή έχετε στον πλανήτη σας. Άσχετα με το πού ζείτε, ποιο είναι το πολιτικό σας σύστημα ή αν είστε άντρας ή γυναίκα. Η ζωή στον πλανήτη αλλάζει για όλους σας. Είναι κάτι το οποίο έχετε επιλέξει. Για αρκετό καιρό αυτό ήταν κάτι στο οποίο ελπίζατε και το περιμένατε. Τώρα είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε.

Η Ζωή Αλλάζει

Εν τω μεταξύ, δεν θα είναι πάντοτε όμορφα. Η αλήθεια είναι πως οι αλλαγές έχουν πάντα κάποιο τίμημα και συνήθως δημιουργούν δυσκολίες. Αυτός όμως είναι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ, όλοι σας. Πόσοι Εργάτες του Φωτός χρειάζονται για να αλλάξουν τον κόσμο; Όλοι σας. Τώρα σας βλέπουμε να ενεργείτε. Οι επόμενοι μήνες  θα είναι πιθανόν δύσκολοι – αυτό που θα λέγατε φυσιολογική κατάσταση. Όμως αυτή η φυσιολογική κατάσταση δεν είναι τόσο φυσιολογική πια, έτσι; Ουσιαστικά θα δείτε πολλές αλλαγές γιατί δεν υπάρχουν πια μυστικά στον πλανήτη σας. Αυτό είναι πιο σημαντικό από  όσο πιστεύατε οι περισσότεροι. Και η αλήθεια είναι ότι θα ανακαλύψετε πως θα λειτουργήσει αυτό για εσάς. Εν τω μεταξύ σας ζητάμε να αγκαλιάσετε κάθε του πτυχή. Να είστε ο εαυτός σας γιατί άσχετα με το τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω σας, εσείς κρατάτε το φως. Κρατάτε την ευκαιρία να έχετε πλήρη επίγνωση της ενέργειάς σας και της δυνατότητας να εκφραστείτε ελεύθερα οποιαδήποτε στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθατε στη Γη. Όλα αυτά έγιναν ώστε να παίξετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι, ώστε να μπορέσετε να κρατήσετε τη σωστή ποσότητα φωτός στο κατάλληλο σημείο. Συνεχίστε την καλή δουλειά αγαπημένοι μας. Δεν έχετε ιδέα πόσο σημαντικοί είστε όλοι σας. Κρατάτε το μέλλον της ανθρωπότητας αυτή τη στιγμή και κάνετε εκπληκτική δουλειά. Απολαύστε το ταξίδι και κρατήστε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας – θα βοηθήσει πολύ.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας χαιρετώ με αυτό τον τρόπο. Σας ζητώ να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε το νέο παιχνίδι όμορφα μαζί.

Espavo. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

_________________________________________

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι η Μερλία.

Βρίσκομαι εδώ μαζί σας για κάποιες από τις νέες ενέργειες που έρχονται ταχύτατα. Εμπιστευτείτε το γεγονός ότι οι Εργάτες του Φωτός αλλάζουν τον κόσμο μια καρδιά κάθε φορά, ξεκινώντας από τη δική σας. Είναι εκπληκτικό για εμάς να παρακολουθούμε από αυτή την πλευρά του πέπλου, καθώς ανοίγεστε και επιτρέπετε στη θηλυκή ενέργεια να ισορροπήσει στη γη. Οι άνθρωποι είναι απίθανοι αγαπημένοι μας. Εντελώς απίθανοι. Πριν αρκετά χρόνια είχαμε ένα άλλο channeling με το ίδιο θέμα με τίτλο “Όντας Πορτοκαλί σε έναν Γκρίζο Κόσμο”. Τι σημαίνει αυτό; Το να έχουμε το θάρρος να αλλάζουμε, να είμαστε διαφορετικοί, να ξεχωρίζουμε, να είμαστε ο εαυτός μας. Δουλεύουμε για να σας δώσουμε αυτή την αυτοπεποίθηση. Προσγειωθήκατε ξεκάθαρα στην πέμπτη διάσταση και περιπλανιέστε εδώ και αρκετά χρόνια. Προσπαθείτε να αγκυρώσετε νέες δυνατότητες χρησιμοποιώντας τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούσατε και στην τρίτη διάσταση. Αγαπημένοι μας, αυτό γίνεται μαζικά. Καθώς η ανθρωπότητα βαδίζει βαθύτερα στις εμπειρίες της πέμπτης διάστασης, θα ανακαλύψετε πως ακόμα και οι νόμοι της φύσης είναι διαφορετικοί. Είστε πολύ συνηθισμένοι εδώ και χρόνια στον κύκλο δράσης-αντίδρασης. Συνεχώς ισορροπείτε ένα συναίσθημα. Όταν κάποιος σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα, πρέπει είτε να τον εκδικηθείτε είτε να τον κάνετε να νιώσει καλά. Ισορροπείτε αυτές τις ενέργειες αλλά τι θα γίνει αν διαχωρίσετε τα πάντα; Αυτό είναι που έρχεται για όλους σας στη Γη. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο ή πως θα το καταλάβετε όταν έρθει. Αντίθετα, σημαίνει πως η δυνατότητα υπάρχει. Αυτό είναι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Πάρτε λοιπόν μια βαθιά αναπνοή αγαπημένοι μας. Εισπνεύστε την υπέροχη σημερινή ενέργεια. Δεν θα ξαναέρθει γιατί αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή. Πάρτε μια βαθιά εισπνοή, εκπνεύστε και κρατήστε την κυκλική ενέργεια σε κίνηση όταν αναπνέετε. Είναι τέλειο.

Τολμήστε να είστε “Πορτοκαλί” σε έναν “Γκρίζο” κόσμο

Το να αναπνέετε ρυθμικά με αυτό τον τρόπο δημιουργεί ένα ενεργειακό πεδίο το οποίο ανοίγει πλευρές της καρδιάς σας. Πολλοί ίσως να πείτε, “Αυτό είναι υπέροχο! Λατρεύω να ανοίγω την καρδιά μου, να νιώθω και να είμαι ενεργός στον πλανήτη”. Στην πραγματικότητα αγαπημένοι μας, οι περισσότεροι από εσάς έχετε έντονα συναισθήματα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν λίγο πιο δύσκολο από αυτό. Μερικές φορές δεν είναι δυνατόν γιατί κλείνεστε μέσα σας, ειδικά όταν τα φώτα σας φωτίζουν πιο δυνατά. Εδώ βρίσκεστε, ψάχνοντας για νέες ευκαιρίες και νέες δυνατότητες οπότε σας προκαλούμε: τολμήστε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Είστε συνηθισμένοι να ταξιδεύετε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση για να δουλεύετε καθημερινά. Ζείτε εδώ, η δουλειά σας είναι εδώ κι επιλέγετε την ταχύτερη και πιο αποδοτική διαδρομή. Ακολουθήστε μια διαφορετική διαδρομή για τη δουλειά σας. Κάντε κάτι για να αλλάξετε την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών-τεσσάρων μηνών καθώς θα σας οδηγήσει σε ένα νέο επίπεδο ύπαρξης. Έχετε προετοιμαστεί γι’ αυτό επειδή γνωρίζατε τι χρειαζόταν  για να εισέλθετε σε αυτή την ενέργεια. Κι όμως, καθώς εισέρχεστε στην ενέργεια, υπάρχει μεγάλη προστασία. Σε συνδυασμό με το κύμα απογοήτευσης που υπάρχει στον κόσμο, είναι τρομακτικό να ανοίγετε την καρδιά σας σε αυτή την ενέργεια. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως βρίσκεται εκεί για εσάς. Πρώτα απ’ όλα, σας ζητάμε απλά να κάνετε κάτι διαφορετικό, ό,τι κι αν είναι αυτό. Κάθε μέρα ξυπνάτε, πηγαίνετε στην ίδια καφετέρια, παίρνετε το ίδιο φλιτζάνι καφέ… κάντε κάτι διαφορετικό. Αλλάξτε την συμπεριφορά σας και παρατηρήστε καθώς αρχίζετε με μαγικό τρόπο να αναγνωρίσετε τις νέες ευκαιρίες. Οι ευκαιρίες ήταν εκεί πάντα αλλά όταν ακολουθείτε τα φυσιολογικά πρότυπα ή το μονοπάτι με τη μικρότερη αντίσταση, δεν ψάχνετε για έναν νέο τρόπο συμπεριφοράς. Ο νους σας λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Αν μπορούσατε να ακολουθήσετε τις διαδρομές των συνάψεων μιας σκέψης που υπάρχει στο νου σας, η επόμενη σκέψη σας αυτομάτως κινείται στο ίδιο κύμα. Κάντε κάτι διαφορετικό. Σταματήστε για μια στιγμή και αλλάξτε συμπεριφορά.

Κάντε Κάτι Διαφορετικό

Πάρτε μια εισπνοή αγαπημένοι μας. Αρχίζετε να το βλέπετε τώρα, έτσι δεν είναι; Το κλειδί είναι να κάνετε κάτι διαφορετικό. Ξεκινήστε με κάτι μικρό, απλά αλλάξτε την καθημερινότητά σας και δείτε τι θα συμβεί. Όταν αφορά ανθρώπους, συνήθως έχετε την ίδια αντίδραση και τα ίδια συναισθήματα κάθε φορά. Αλλάξτε την ενέργειά σας και κάντε κάτι διαφορετικό. Τολμήστε να προκαλέσετε κάποιον την ώρα που ανοίγει την πόρτα. Μπορείτε πάντα να αναθεωρήσετε λέγοντας, “Δεν το εννοούσα. Έπαιζα μαζί σου”. Αν δεν βγείτε έξω από τα συνηθισμένα, τα συνηθισμένα θα σας εγκλωβίσουν. Τώρα κινείστε προς τα εμπρός προς μια νέα δονητική κατάσταση κι αυτός είναι ο λόγος που σας βοηθάμε να ισορροπήσετε τη θηλυκή σας πλευρά. Η θηλυκή ενέργεια έρχεται στον πλανήτη σας και εξισορροπείται με νέο τρόπο. Δεν είναι δυναμική ενέργεια κι όμως είναι ισχυρή. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ισχύος και δύναμης, τις οποίες πολλοί ταυτίζουν μεταξύ τους. Κοιτάξτε τι θα συμβεί. Καταλαβαίνετε πως το μόνο που επιθυμείτε είναι ένας ειρηνικός κόσμος. Τι χρειάζεται όμως για να αποκτήσετε αυτή την ειρήνη; Η λέξη “ειρήνη” ουσιαστικά σηματοδοτεί την έλλειψη σε κάτι με τρόπο που το “εν ειρήνη” είναι μια αρνητική δήλωση. Τι θα γινόταν αν αντίθετα μπορούσατε να πείτε “αγάπη”; Τι θα γινόταν αν υπήρχε αγάπη στον πλανήτη αντί για πόλεμο, διχογνωμίες και τρελά πολιτικά παιχνίδια όπως αυτά που παίζονται; Μπορείτε να κρατήσετε αυτή την αγάπη αγαπημένοι μας. Τη φέρατε από την Εστία και καθένας από εσάς έχει να παίξει έναν ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή την ενέργεια. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να σας ενθαρρύνουμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτά τα βήματα. Για όλους σας, η νέα πληροφόρηση που έχουμε να σας δώσουμε είναι να κάνετε αυτό το βήμα προς τα εμπρός, προς έναν ευγενέστερο και ειρηνικό κόσμο, γεμάτο αγάπη. Αυτό είναι το αρχικό όνειρο το οποίο μοιράζεστε όλοι κι αυτό είναι που περιμένατε όταν εισήλθατε στην πέμπτη διάσταση. Αντίθετα, αυτό που βιώσατε έμοιαζε πολύ με την τρίτη διάσταση, επειδή φέρατε μαζί σας τους τρόπους συμπεριφοράς σας. Μάθατε πώς να βρίσκετε το μονοπάτι με τη μικρότερη αντίσταση και το φέρατε εμπρός σας. Πιστεύουμε ότι είναι ξεκαρδιστικό το ότι καταφέρατε να ξεπεράσετε όλα αυτά τα προβλήματα και τα αναδημιουργήσατε εδώ, όταν δεν ήταν ούτε απαραίτητο ούτε ήταν πραγματικά. Είστε πολύ συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο αλλά αυτό αλλάζει, οπότε τολμήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Αλλάξτε τα συναισθήματά σας για μια στιγμή. Μπορείτε πάντα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να πείτε, “Δεν πειράζει”. Δοκιμάστε κάτι νέο.

Ένας Τρυφερός Κόσμος

Αυτό που συνέβη με το κύμα ενέργειας από 4-17 Μαρτίου ήταν ότι έφερε ένα νέο επίπεδο αντίστασης στη Γη. Πολλοί άνθρωποι τώρα νιώθουν πως κάνουν ένα βήμα πίσω. Εν-θυμηθείτε πως οι άνθρωποι μπορούν να οπισθοχωρήσουν οποιαδήποτε στιγμή στην εξέλιξή τους. Συχνά αυτό γίνεται στα συστήματα πεποίθησής τους – κάνουν πίσω. Αγαπημένοι μας, μην το κρίνετε αυτό γιατί δεν είναι η θέση σας να κρίνετε. Η θέση σας είναι να βρίσκεστε εδώ επειδή φέρατε ενέργεια, ιδέες και αναμνήσεις από την Εστία για αυτήν ακριβώς την εμπειρία. Φέρατε τα πιο όμορφα κομμάτια που σκεφτήκατε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν στον πλανήτη κι όμως μερικοί από εσάς δεν μπορέσατε να τα απελευθερώσετε. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι διαφορετικό.

Όσοι από εσάς έχουν προσπαθήσει να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους δουλεύοντας σκληρά για να δημιουργήσουν μια πραγματικότητα στην οποία θα έχουν ένα κέντρο θεραπείας χωρίς όμως να τα έχουν καταφέρει, τώρα ήρθε η ώρα. Τολμήστε να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό μονοπάτι. Θέστε κάτι διαφορετικό σε κίνηση ακολουθώντας μια άλλη κατεύθυνση, ακόμα κι αν πρόκειται για μεγάλη παράκαμψη γιατί εκεί σας περιμένουν κάποια συμβόλαια. Τα συστήματα πεποιθήσεών σας, σάς περιορίζουν τόσο πολύ που συχνά σάς είναι δύσκολο να εκπληρώσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Γιατί; Επειδή όταν βάζετε το ένα σας πόδι πολύ κοντά στο άλλο όταν προχωράτε διστακτικά, ουσιαστικά δεν υπάρχει χώρος για το πνεύμα να δουλέψει στη ζωή σας. Δημιουργήστε αυτόν το χώρο και δείτε τι θα συμβεί. Τολμήστε να είστε τελείως διαφορετικοί τον επόμενο μήνα. Παρακολουθήστε το πνεύμα σας να ζωντανεύει με τις δυνατότητες που αναδύονται καθώς η νέα ενέργεια ήρθε για να ισορροπήσετε. Και, πάνω απ’ όλα αγαπημένοι μας, σε αυτή την εποχή των αλλαγών θα δείτε πως υπάρχει μια ευκαιρία να ισορροπήσετε τη θηλυκή ενέργεια.

Μια Βασική Δύναμη της Θηλυκής Δημιουργικής Ενέργειας

Αυτή τη ενέργεια βρίσκεται εκτός ισορροπίας εδώ και πάρα πολύ καιρό κι εσείς τη φέρνετε στη συλλογική συνειδητότητα. Αυτή ουσιαστικά κρατά όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τώρα στον πλανήτη σας. Κοιτάξτε τις δυσκολίες, τις διαφωνίες και τους πολέμους που βλέπετε και που αποτελούν εξεγέρσεις εναντίον της αρσενικής ενέργειας. Πρόκειται για ισχύ εναντίον δύναμης. Βρίσκεστε στην πέμπτη διάσταση αγαπημένοι μας, απλά δεν έχετε μάθει ακόμα να χρησιμοποιείτε αυτή τη δύναμη. Πρόκειται για μια βασική ενέργεια, οπότε δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την ισχύ. Η δύναμη μπορεί να είναι σωματική ή, μερικές φορές, ενεργειακή. Όμως, είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Αν και δεν είναι εναρμονισμένη, είναι ο αρσενικός τρόπος λειτουργίας και ήταν πολύ επιτυχημένος στον πλανήτη σας για πολύ καιρό. Πολλοί από εσάς έχετε κοντράρει τους μύες σας με κάποιον άλλον για να δείτε ποιος έχει την περισσότερη δύναμη. Ενδιαφέρον. Δεν το περιμέναμε ποτέ αυτό. Η πραγματική σας δύναμη είναι η βασική ενέργεια που κρύβεται από πίσω και αυτή είναι η θηλυκή ενέργεια. Δεν έχει σημασία αν φέρετε ανδρικό ή γυναικείο σώμα γιατί έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να ισορροπήσετε με νέους τρόπους για να ανοίξετε αυτές τις πόρτες. Θα το δείτε να αντανακλάται σε μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, στην πολιτική, καθώς επίσης και σε κανόνες και οδηγίες που θέτετε στη Γη. Όμως, βιώνετε μια νέα κατανόηση της σεξουαλικότητας γενικά κι αυτό ανοίγει την πόρτα για να επιστρέψει η θηλυκή ενέργεια. Αυτό το γιορτάζουμε με πολλή χαρά, επειδή το περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό. Το φως σας δεν είναι νέο στη Γη γιατί έχετε ξαναβρεθεί εδώ. Αυτή τη φορά φέρατε νέα ενέργεια η οποία επιτρέπει την εναρμόνιση στη Γη, το μεγάλο επόμενο βήμα.

Άτομα που Κρατούν το φως

Στη διττότητα αγαπημένοι μας, πάντοτε επιλέγατε πλευρά. Ακόμα το κάνετε αλλά ελπίζουμε να σπάσουμε αυτή τη συνήθεια της ανθρωπότητας. Δεν έχει να κάνει με το ποια πλευρά επιλέγετε, ούτε σε ποια ομάδα ανήκετε. Έχει να κάνει με τα άτομα που κρατούν το φως. Έχετε μια ευκαιρία να το κάνετε αυτό τώρα, οπότε φύγετε από οποιαδήποτε κατάταξη και κάντε κάτι διαφορετικό. Αφήστε την καρδιά σας να αντιδράσει στον κόσμο γύρω σας. Αν νιώθετε απογοήτευση, ίσως χρειάζεστε να βγείτε έξω και να φωνάξετε δυνατά. Εμείς θα βρισκόμαστε εκεί για να ακούσουμε και να περιμένουμε. Απελευθερώστε αυτή την ενέργεια για να μην έχετε να την κουβαλήσετε καθώς θα κινείστε προς τα εμπρός και θα κάνετε κάτι διαφορετικό. Παρακολουθήστε καθώς οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται ώστε να πράξετε διαφορετικά και να έχετε διαφορετικές αντιδράσεις. Εισήλθατε σε έναν νέο κόσμο. Αυτό που δεν συνειδητοποιείτε πάντα είναι πως είστε ηγέτες. Γι’ αυτό βρίσκεστε εδώ. Αυτό ήρθατε να κάνετε.

Συνεχίστε την καλή δουλειά αγαπημένοι μας και να ξέρετε πως σας αγαπάμε πέρα από την κατανόησή σας. Δεν θα βαδίσετε ποτέ μόνοι σε αυτό τον πλανήτη. Ξέρουμε πως δεν νιώθετε έτσι πάντα και μερικές φορές αναζητάτε τη φυσική παρουσία κάποιου άλλου ανθρώπου αλλά δεν μπορείτε να τη βρείτε. Εμπιστευτείτε το γεγονός πως είμαστε πάντα πάνω από τον ώμο σας και σας παρακολουθούμε στέλνοντας ενέργεια και προσπαθώντας να ανοίξουμε τις πόρτες όποτε είναι δυνατόν, ώστε να σας παρουσιαστεί η επόμενη ευκαιρία για να εισέλθετε σε έναν χώρο δημιουργίας.

Φέρατε τα σχεδιαγράμματα της Εστίας στη Γη. Λόγω της αταξίας που παρατηρείτε, οι ευκαιρίες για ισορροπία της θηλυκής ενέργειας έχουν καταφθάσει. Γιορτάστε το! Παίξτε με τη βασική σας ενέργεια της δημιουργίας και να γνωρίζετε πως ο κόσμος είναι δικός σας να δημιουργήσετε. Κάντε κάτι διαφορετικό.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετώ με αυτό τον τρόπο, ακόμα και ως μοναδικότητα. Είμαι η Μερλία και σας ζητώ να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας όποτε είναι δυνατόν και να παίζετε όμορφα μαζί. Ελάτε να με δείτε καμία φορά.

Espavo.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!