Απρίλιος 2015

Η Ανάμειξη των Διαστασιακών Πραγματικοτήτων
Το Ορθογώνιο ΠλέγμαΧαιρετισμούς από την Εστία.

Η Εκκαθάριση του Πέπλου

Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα. Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή γιατί, αγαπημένοι μας, σηματοδοτεί το τώρα σε όλες τις διαστάσεις. Αυτό είναι το ωραίο που θα μοιραστούμε μαζί σας σήμερα καθώς θα σας πηγαίνουμε σε αυτό το ταξίδι. Βλέπετε αγαπημένοι μας, συμβαίνουν συναρπαστικά πράγματα στον πλανήτη σας γιατί αρχίζετε να καταλαβαίνετε την πραγματικότητά σας και να την χρησιμοποιείτε με θετικό τρόπο ώστε να δημιουργήσετε αυτά που θέλετε από εδώ και στο εξής. Οπότε βρίσκεστε στο τώρα στον παρόντα χρόνο. Αυτό είναι τέλειο γιατί μόνο από εκεί μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα θετικά, στα αρνητικά, στο παρελθόν, στο μέλλον και σε όλα τα άλλα και να γειωθείτε στην παρούσα στιγμή. Το όμορφο που μπορεί να μην το έχετε αντιληφθεί, είναι το ξεδίπλωμα και η εκκαθάριση του πέπλου. Αυτό βοηθά με πολλούς τρόπους και συμβαίνει λίγο διαφορετικά για όλους. Όλοι θα το βιώσετε με διαφορετικούς τρόπους. Να σας εξηγήσουμε μερικούς από αυτούς, τους οποίους βιώνει η ανθρωπότητα και εκκαθαρίζουν το πέπλο.

Το Ορθογώνιο Πλέγμα

Έχετε πολλαπλές διαστάσεις χρόνου και χώρου. Πιστεύετε πως αυτός είναι ο χρόνος σας επειδή αυτόν μπορείτε να αντιληφθείτε. Δεν μπορείτε να δείτε τις άλλες διαστάσεις που βρίσκονται δίπλα στην δική σας. Πώς θα εισέλθετε σε αυτές; Αυτό ήταν ένα γνωστό μυστικό το οποίο σπάνια χρησιμοποιούταν. Πώς εισέρχεστε στις άλλες διαστάσεις; Αυτό γίνεται με στροφές 90 μοιρών. Πολύ απλό κι όμως δύσκολο να εφαρμοστεί. Σκεφτείτε το κάπως έτσι: μπορείτε να εισέλθετε στην επόμενη διάσταση απλά κάνοντας μια στροφή 90 μοιρών δεξιά ή αριστερά. Αυτό είναι το ορθογώνιο πλέγμα. Θα αρχίσουμε να βάζουμε μερικά πράγματα στη θέση τους καθώς θα εξηγούμε τι συμβαίνει, τώρα που τα τοιχώματα μεταξύ των διαστάσεων λεπταίνουν. Αρχίζετε να βιώνετε πράγματα ως συλλογικότητα από πολλές διαστάσεις ταυτόχρονα. Όσο συμβαίνει αυτό θα παρατηρείτε περίεργα πράγματα. Να σας εξηγήσουμε.

Η Ανάμειξη των Τοιχωμάτων Μεταξύ Διαστάσεων

Αν παρακολουθήσετε τις ειδήσεις και ξαφνικά δείτε ένα δυστύχημα με τρένο, οι πιθανότητες είναι να δείτε 3-4 ακόμα στο εγγύς μέλλον. Η αλήθεια είναι πως τα τρένα βρίσκονται σε διαφορετικές διαστάσεις οι οποίες αρχίζουν να αναμειγνύονται και γι’ αυτό βλέπετε επαναλήψεις των ίδιων ενεργειών. Αν πέσει κάποιο αεροπλάνο ή κάτι παρόμοιο που θα αναστατώσει την ανθρωπότητα, είναι πολύ πιθανό να δείτε άλλο ένα ίδιο γεγονός ή ένα παρόμοιο αμέσως μετά. Αυτό συμβαίνει για να κινήσετε την ενέργειά σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δουλέψετε με αυτή την ενέργεια. Αυτή είναι η ανάμειξη των τοιχωμάτων μεταξύ των διαστάσεων κι εσείς θα έχετε ευκαιρίες να πάρετε αυτή την ενέργεια και να της φερθείτε διαφορετικά σε κάθε μια περίπτωση. Για εμάς είναι μαγικό να το παρακολουθούμε γιατί μπορείτε να βλέπετε για πρώτη φορά στις άλλες διαστάσεις χρόνου και χώρου. Για πρώτη φορά αυτό εισέρχεται στη συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας και προχωράει. Βρίσκεστε στον σωστό δρόμο αγαπημένοι μας. Λειτουργεί πολύ καλά, οπότε συνεχίστε την καλή δουλειά. Γκρεμίζετε τα τοιχώματα μεταξύ των διαστάσεων. Γιατί αυτό είναι σημαντικό για εμάς; Αγαπημένοι μας, είστε τέλεια όντα αλλά είναι δύσκολο να το κατανοήσετε επειδή ζείτε στον πλανήτη της ατέλειας. Ο μόνος τρόπος για να είστε σε αυτό τον πλανήτη είναι να κρύψετε την τελειότητά σας σε πολλές από τις πολλαπλές διαστάσεις στις οποίες ζείτε ταυτόχρονα. Κι αυτό λειτουργεί αρκετά καλά.

Τέλεια Όντα σε έναν Ατελή Κόσμο

Καθώς κινείστε πιο βαθιά, θα έρθει μια εποχή όπου θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με κάποιες από τις δικές σας διαστασιακές πραγματικότητες. Αυτό θα σας είναι αρκετά ενδιαφέρον. Ας πούμε πως χτίζετε τη ζωή σας σε αυτή τη διάσταση. Ας πούμε απλά πως έχετε τη δουλειά σας, είστε ο “Χ” άνθρωπος που κάνει την “Χ” δουλειά, έχετε τρία παιδιά, είστε παντρεμένοι για δώδεκα χρόνια και κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα. Τέλεια. Εδώ, το ίδιο πνεύμα έχει μια ελαφρώς διαφορετική εμπειρία. Χρησιμοποιείτε τον ίδιο πυρήνα προσωπικότητας των πολλαπλών διαστάσεων κι όμως έχετε διαφορετική εμπειρία και κάνετε διαφορετικές επιλογές σε κάθε μια διάσταση. Αυτό είναι μαγικό. Υπάρχουν πολλά κβαντικά επίπεδα και η κβαντική φυσική σας πιστεύει πως η επιλογή ξεκινά μια νέα διάσταση χρόνου και χώρου. Σας λέμε πως αυτό δεν είναι απαραίτητο. Είστε ήδη διαιρεμένοι σε πολλές διαστάσεις και δεν χρειάζεται να κάνετε την ίδια επιλογή σε κάθε μια από αυτές. Πολλές φορές νιώθετε άσχημα αφού πάρετε μια σημαντική απόφαση επειδή νιώθετε πως έχετε αδικήσει κάποιον άνθρωπο ή μια ενέργεια. Αγαπημένοι μας, δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Να πώς λειτουργεί: όταν παίρνετε μια πολύ σημαντική απόφαση σε αυτή τη διάσταση, πιθανόν παίρνετε την αντίθετη σε μια άλλη διάσταση. Αυτή είναι η ομορφιά. Με αυτό τον τρόπο φέρνετε ένα τέλειο ον σε έναν ατελή πλανήτη κι έχετε μια ατελή εμπειρία. Από την οπτική μας, αυτό είναι τέλειο… Παίρνετε μια ιδέα. Με τον καιρό θα δείτε περισσότερα από αυτό που λέμε “συμβαίνουν περίεργα πράγματα”. Αυτό σημαίνει ότι θα εναλλάσσετε διαστασιακές πραγματικότητες και πως τα τοιχώματά μεταξύ τους λεπταίνουν αθόρυβα. Λέμε αθόρυβα γιατί αυτό συμβαίνει. Δεν μπορείτε να δείξετε κάτι και να πείτε ότι ανήκει σε άλλη διάσταση επειδή μόλις το κάνετε σε αυτή τη διάσταση και αλληλεπιδράσετε με την άλλη διάσταση, αλλάζει. Επεμβαίνετε σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό. Είστε συνειδητοί δημιουργοί – όλοι σας. Και δημιουργείτε με απίστευτη ποσότητα αγάπης. Αυτή είναι η ενέργεια του νέου κόσμου. Αυτό είναι που κάνετε.

Περίεργα Πράγματα Συμβαίνουν σε Τριάδες ή Τετράδες

Γιατί λοιπόν ενώνετε τις διαστάσεις σας; Για τον απλούστατο λόγο αγαπημένοι μας ότι είστε τέλειοι και απαιτείτε την τελειότητά σας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό. Ναι, μερικοί από εσάς έχουν δυσκολίες με αυτό. Έχετε διδαχθεί ότι ο εγωισμός είναι κακός, πως δεν μπορείτε να τον ταΐζετε και πως πρέπει πρώτα να σκέφτεστε τους άλλους. Δεν είναι έτσι. Για την ακρίβεια, πρόκειται για λανθασμένη κατεύθυνση της ενέργειας. Το να βάζετε πρώτα τον εαυτό σας σε αυτή την εποχή των μεγάλων αλλαγών είναι απαραίτητο. Αλλιώς θα μπείτε σε μια δίνη η οποία θα σας στριφογυρίζει συνεχώς. Το ονομάζουμε κυνήγι της ουράς σας και το κάνετε ήδη. Θα δείτε τα πρώτα σημάδια της συγχώνευσης των διαστάσεων σε παγκόσμια γεγονότα. Θα αναρωτιέστε γιατί ξαφνικά βλέπετε να συμβαίνουν τρία ή τέσσερα παρόμοια γεγονότα ταυτόχρονα. Αυτό γίνεται γιατί αρχίζετε να φέρνετε και τα άλλα κομμάτια του εαυτού σας. Αυτό πρέπει να γίνει σε συλλογικό επίπεδο, γι’ αυτό και βλέπετε να συμβαίνουν τόσα πολλά όχι σε ατομικό επίπεδο αλλά σε παγκόσμιο, ή σε γεγονότα που γίνονται παγκοσμίως γνωστά. Αυτό είναι που ανοίγει την πόρτα στις διαστασιακές πραγματικότητες που δημιουργείτε εσείς. Πώς είναι; Φανταστείτε πως παίζετε αυτό το παιχνίδι. Φανταστείτε πως ακολουθείτε ένα σενάριο και υπάρχουν αρκετοί παίκτες με τους οποίους αλληλεπιδράτε. Ξαφνικά, κάποιος αλλάζει κανάλι και βλέπετε τον ίδιο ηθοποιό με διαφορετικούς βοηθητικούς χαρακτήρες. Όμως είναι ο ίδιος άνθρωπος που ήταν στο άλλο κανάλι. Τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε. Κάποια στιγμή έχετε επιλογές για το ποιο σενάριο θα ακολουθήσετε και ποιο θα γίνει η κύρια ζωή σας. Αυτό σημαίνει πως θα είναι και η πιο σημαντική; Όχι. Απλά σημαίνει πως αυτός είναι ο χρόνος από τον οποίο θα τη βλέπετε αυτή τη στιγμή. Πολύ απλά. Υπάρχετε σε όλες τις διαστάσεις αλλά η αντίληψή σας έρχεται μόνο από μια διάσταση κάθε φορά. Παρακολουθήστε λοιπόν τα παγκόσμια γεγονότα. Παρακολουθήστε τα ασυνήθιστα γεγονότα που έρχονται σε τριάδες ή τετράδες ή ακόμα και πεντάδες. Αρχίζετε τα αναμειγνύετε τις διαστασιακές σας πραγματικότητες και αυτές είναι οι αποδείξεις.

Έχετε δυνατότητες να φέρετε κι άλλα πάνω στο τραπέζι απ’ όσα φανταζόσασταν. Η Γη αλλάζει. Κάνει χώρο για τον ενδυναμωμένο άνθρωπο. Είστε έτοιμοι; Είστε έτοιμοι να αναλάβετε τη δύναμή σας και να γίνετε υπεύθυνοι για τις επιλογές σας σε όλες τις διαστάσεις χρόνου και χώρου; Εκεί βρίσκεστε σήμερα. Αυτά είναι τα κομμάτια που τακτοποιείτε για να κάνετε το επόμενο βήμα – και λειτουργεί. Συγχαρητήρια σε όλους. Τοποθετηθήκατε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής ακριβώς τη στιγμή που θέλατε. Προχωρήστε λοιπόν και απολαύστε το ταξίδι γνωρίζοντας πως όσα βλέπετε θα είναι πολλαπλάσια μέχρι να μάθετε να βλέπετε σε πολλαπλές διαστάσεις. Τότε θα μπορείτε να έχετε τα καλύτερα από κάθε διάσταση κι έτσι μοιάζει η πολυδιαστασιακότητα. Βρίσκεται μπροστά σας. Αγαπημένοι μας, έχετε επίσης εισέλθει σε ένα χρονικό πλαίσιο το οποίο σας επέτρεψε να επωφεληθείτε από τη διασταύρωση των χρόνων. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ζείτε με την προσμονή. Να κάνετε μεγάλα όνειρα. Τολμήστε να βγείτε μπροστά και να βρείτε το πάθος σας, όποιο κι αν είναι. Χωρίς κρίση μπορείτε να βρείτε περισσότερο τον εαυτό σας. Προχωρήστε μπροστά. Τώρα είναι η στιγμή που θα νιώσετε τον ούριο άνεμο ίσως για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Γίνονται μεγάλες αλλαγές στη Γη. Εσείς συμφωνήσατε να βγείτε μπροστά συλλογικά, κάτι που δεν βλέπετε μόνο εδώ αλλά σε όλες τις διαστάσεις χρόνου και χώρου. Αυτή είναι μια μεγάλη ομάδα. Τώρα είναι η στιγμή που θα δείτε να συγχωνεύονται οι διαστασιακές πραγματικότητες. Αυτή είναι μια υπέροχη εποχή και είμαστε πολύ υπερήφανοι για τους μεγαλύτερους αγγέλους που έζησαν ποτέ.

Espavo αγαπημένοι μας. Να ξέρετε πως παρακολουθούμε με υπερηφάνεια κάθε κίνησή σας. Μην κρίνετε τον εαυτό σας. Δεν είναι δική σας δουλειά. Βγείτε μπροστά και βρείτε κάθε κομμάτι που μπορείτε να κρατήσετε σήμερα και οι διαστάσεις θα αρχίσουν να ενώνονται ώστε να επιστρέψει η τελειότητά σας.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό σε αυτή την ιδιαίτερη εποχή. Ψάξτε για ευκαιρίες να φροντιστείτε μεταξύ σας όποτε μπορείτε. Απολαύστε αυτό το νέο παιχνίδι. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo

 

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!