Απρίλιος 2013

Μετεωρίτες – Οι Σπόροι της Ζωής
Ποιος έχτισε τις πυραμίδες;

Από τον Steve:

Προειδοποίηση: Το επόμενο μήνυμα περιέχει έννοιες και ιστορίες στις οποίες κάποιοι μπορεί να είναι αντίθετοι. Ακόμα κι έτσι, το γκρουπ χαίρεται που φυτεύει τους σπόρους για το πώς ξεκίνησαν η Γη και οι άνθρωποι. Για εκείνους αυτή είναι μια πολύ όμορφη ιστορία για να ειπωθεί σε όλη της την μεγαλοπρέπεια κι αυτό ξεκίνησε με το channeling με τον Φύλακα το Χρόνου.

Να έχετε έναν όμορφο μήνα και να κρατάτε τον ρυθμό!

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα

Steve

 

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ γιατί είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας και ο Φύλακας του χρόνου θα έρθει τώρα, αλλά έπρεπε να έρθω για να σας χαμογελάσω. Ορίστε! Μην το ξεχνάτε γιατί πάντα είσαστε σοβαροί. Θα εμφανίζομαι πάνω από τον ώμο σας και θα χαμογελάω τόσο χαζά που θα αναγκάζεστε να γελάτε. Αυτός είναι ο στόχος. Εσείς οι άνθρωποι γίνεστε τόσο σοβαροί μερικές φορές και θέλω απλά να σας πω να έχετε μια υπέροχη μέρα, εντάξει; Espavo.

———————-

Έρχεται ο Φύλακας του Χρόνου

Χαιρετισμούς από την Εστία, αγαπημένοι μας, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και ο αδερφός μου είναι τρελούτσικος και τον αγαπώ πολύ. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μας, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου. Θέλω να σας πάω ένα ταξίδι σήμερα και να σας εξηγήσω μερικά πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη Γη, αλλά πρέπει επίσης να προσέξετε πού βρίσκεστε στον χρόνο. Έπρεπε να μαζευτεί μια κρίσιμη μάζα πριν αρχίσω να παραδίδω την πληροφόρηση και αυτό συνέβη. Ήταν μια κρίσιμη στιγμή για τους ανθρώπους: η ανθρωπότητα πέρασε μέσα από μια πύλη που ξεκίνησε στις 21 Δεκεμβρίου 2012 κι εμφανιστήκατε στην άλλη πλευρά της πύλης χωρίς να γνωρίζετε τι έχει αλλάξει. Σήμερα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις επιδράσεις που είχε η πύλη από την οποία περάσατε προς τον νέο κόσμο στον οποίο προσπαθείτε να εγκλιματισθείτε. Ο Έλρα ήθελε να έρθει και να μοιραστεί το χαμόγελό του ώστε να εν-θυμηθείτε να αισθανθείτε πιο άνετα.

Ο Συμπαντικός Άνθρωπος

Γιατί άραγε βρέχει μετεωρίτες; Αναρωτήθηκε κανείς; Θέλω να σας πω γι’ αυτό, γιατί πολλά συμβαίνουν στον πλανήτη Γη, τα οποία δεν μπορούσαμε να μοιραστούμε μέχρι τώρα. Καλώς ήρθατε Γήινοι και το λέω σαν αστείο, γιατί κανένας σας δεν είναι από τη Γη. Όλοι σας ξεκινήσατε σε άλλο μέρος του Σύμπαντος, σε άλλη διάσταση χρόνου και χώρου σε τέλεια σύνδεση με τα στοιχεία που σας επέτρεπαν να ζήσετε κάποιου είδους ζωή. Πολλές φορές κοιτάξατε στην Εστία και παρατηρήσατε πώς τα πνεύματα από την Εστία φαίνεται να έχουν διάφορες προσωπικότητες. Ως πνεύματα, έχουμε πιο ποικίλες προσωπικότητες απ’ ό,τι οι άνθρωποι. Τώρα παρατηρείτε τον Άρη πιο προσεκτικά, γιατί τώρα η τεχνολογία σας θα σας πάει εκεί και μπορείτε να μελετήσετε τον Άρη, τον αδερφό σας πλανήτη. Οι επιστήμονές σας τώρα ψάχνουν απεγνωσμένα για ίχνη ζωής. Θα χρειαστεί χρόνος, αλλά θα τα βρουν. Θα ανακαλύψετε ζωή, αλλά δεν θα ξέρετε ότι είναι η δική σας, γιατί υπήρχε ανθρώπινη ζωή στον Άρη. Αυτό που αποκαλείτε άνθρωπο, είναι ένα πρότυπο που υπάρχει σε πολλά μέρη στο Σύμπαν. Θα απογοητευτείτε αν έρθει ένα διαστημόπλοιο στον πλανήτη σας και βγει κάποιος που μοιάζε μ’ εσάς. Θα πείτε, “Ω, όχι. Πρέπει να είσαι από εδώ. Δεν μπορεί να ήρθες από τα βάθη του Σύμπαντος. Σε παρακαλώ, στείλε αυτόν με τις αστείες κεραίες στο κεφάλι του”, επειδή έχετε συνηθίσει να σκέφτεστε περίεργα. Ψάξτε για την αντανάκλασή σας στους ουρανούς αγαπημένοι μας και θα αρχίσετε να την βλέπετε.

Μια άλλη Γη – Ένας άλλος Εαυτός σας

Όπως σας είπα μερικούς μήνες πριν, η Γη ανακαλύφθηκε από έναν μακρινό πλανήτη με τεχνολογία παρόμοια με την δική σας. Ανακάλυψαν έναν πλανήτη που πιστεύουν ότι έχει έναν μικρό γαλάζιο δακτύλιο γύρω του, κάτι που υποδεικνύει ζωή. Έψαχναν σε όλα τα τεταρτημόρια του Σύμπαντος για να βρουν αυτή τη ζωή. Τελικά ανακάλυψαν εσάς. Δεν έχουν την τεχνολογία για να ταξιδέψουν εδώ, ούτε μπορούν να σας πουν ότι σας ανακάλυψαν, αλλά είναι θέμα χρόνου να επικοινωνήσετε. Κάποιος από τους δύο θα αναπτύξει την τεχνολογία για να αρχίσετε επικοινωνία. Στην αρχή θα είναι λίγο τρομακτικό, γιατί θα μοιάζουν μ’ εσάς, ενώ θα περιμένατε κάτι εντελώς διαφορετικό. Πολλοί θα σας μοιάζουν πολύ. Οι περισσότεροι είναι λίγο πιο ψηλοί ή λίγο πιο κοντοί και θα μπορείτε να δείτε τις διαφορές. Όμως, θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι εσείς είσαστε τα τέλεια δείγματα ενσάρκωσης. Η μορφή σας έχει αλλάξει πολλές φορές για να τελειοποιήσει την ιδέα της ενσάρκωσης του πνεύματος σε υλικό σώμα και τώρα χρησιμοποιείτε τα καλύτερα πρότυπα για να συμβεί αυτό. Γι’ αυτό θα δείτε παρόμοια πρότυπα σε διάφορα τεταρτημόρια του Σύμπαντος, όταν θα αρχίσετε να το εξερευνάτε.

Τι συνέβη στην πύλη; Η Γη είχε κανόνες που μπήκαν από την θέλησή σας και τις προσπάθειες τις δικές σας ή κάποιων άλλων που ήταν στην Γη πριν. Δεν είσαστε τα πρώτα πλάσματα στην Γη. Υπήρξαν πολλοί κύκλοι ανθρωποτήτων στην Γη. Υπήρξαν πέντε κατά την δική σας καταμέτρηση της γεωλογίας. Υπήρξαν διαφορετικές μορφές ζωής πριν από τους δεινόσαυρους, τις οποίες ακόμα δεν γνωρίζετε. Να σας πω λοιπόν μια ιστορία για να σας κεντρίσω το ενδιαφέρον. Συν τω χρόνω θα σας δώσω κι άλλες πληροφορίες για να καταλάβετε όλη την ιστορία γιατί είναι μεγάλη και πρέπει να την χωνέψετε σιγά σιγά. Ας πάμε πίσω στην αρχή μιας από τις ενσαρκώσεις σας ή ενός από τους κύκλους σας στην Γη. Υπήρξαν πολλές φορές που τα περισσότερα είδη στην Γη εξαφανίστηκαν, μόνο για να επιστρέψουν. Το είδατε αυτό να συμβαίνει ξανά και ξανά. Η τελευταία φορά που γνωρίζουν οι επιστήμες σας ήταν όταν εξαφανίσατε τους δεινόσαυρους. Όταν εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι, τα περισσότερα είδη στην Γη εξαφανίστηκαν επίσης γιατί σκεπάστηκαν από σκόνη – μια καταιγίδα που μετέφερε τόσο πολλή σκόνη που κάλυψε τον Ήλιο. Δεν μπορούσατε να ζήσετε με καμία μορφή, αλλά μερικά είδη τα κατάφεραν. Οι κατσαρίδες είναι ένα από αυτά. Δεν σας συναρπάζει αυτό; Δεν είναι θαυμάσιο που κάποιο είδος τα κατάφερε; Πολύ λίγα είδη τα κατάφεραν με τον ίδιο τρόπο. Τώρα κοιτάζετε τον Άρη και όταν τελικά πάτε στην Αφροδίτη, κάτι για το οποίο μόνο λέτε τώρα, θα μπορέσετε να συγκρίνετε τις ανακαλύψεις και να μάθετε πάρα πολλά για εσάς και την ιστορία σας.

Μετεωρίτες – Οι Σπόροι της Ζωής

Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι δύο πλανήτες που σας κυκλώνουν, αλλά ο επόμενος; Ο επόμενος δεν υπάρχει. Δεν τα κατάφερε και διαλύθηκε. Δεν θα την ονομάσω, απλά θα την πω αυτή γιατί έχουν εμφανιστεί πολλά ονόματα για να περιγράψουν τον χαμένο πλανήτη στο ηλιακό σας σύστημα. Εξερράγη και είναι εύκολο να δείτε τι συνέβη, γιατί δεν κατάφερε να διατηρήσει την ισορροπία της με τον Δία να έλκει τόσο τον μαγνητικό της πυρήνα. Ήταν μεγάλη πρόκληση λόγω του μαγνητικού και του βαρυτικού πεδίου του Δία, τα οποία την διέλυσαν σε διάστημα πολλών χιλιάδων χρόνων. Εκεί που θα βρισκόταν αυτός ο πλανήτης γύρω από τον Ήλιο, υπάρχει τώρα μια αχανής ζώνη αστεροειδών που αποτελείται από περισσότερους από δύο εκατομμύρια αστεροειδείς. Το γνωρίζετε αυτό εδώ και κάμποσο καιρό. Καλύπτει τον χώρο όπου θα ήταν ο πλανήτης, αλλά τώρα είναι ένα μονοπάτι σκόνης από μικρά και μεγάλα σωματίδια, τα οποία ονομάζετε κοσμική σκόνη. Σας λέμε αγαπημένοι μας, ότι μεταφέρουν μορφές ζωής και τους σπόρους της Συμπαντικής ζωής. Υπήρχε ζωή στον πλανήτη αυτόν πριν καταστραφεί, πριν διαλυθεί, έναν κόκκο κάθε φορά. Συνέβη πολύ γρήγορα και υπάρχουν ακόμα αποδείξεις αυτής της έκρηξης. Σε πολλούς πλανήτες υπάρχουν οι αποδείξεις αυτής της έκρηξης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού σας για αποδείξεις. Θα υπήρχε ένας άλλος πλανήτης σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο, αλλά συνέβη κάτι διαφορετικό γιατί σας προστάτεψε ένα δυναμικό πεδίο. Στην αρχή των κύκλων ζωής σας στην Γη, ακόμα και δύο κύκλους πριν, είχατε επισκέπτες.

Υπήρξαν έξι πατρογονικές φυλές που σας βοήθησαν να αναπτύξετε τα φυσικά σας σώματα. Ναι, τα δανειστήκατε από τους πιθήκους, αλλά προσαρμόστηκαν ειδικά για εσάς. Υπάρχουν σε άλλα μέρη λόγω της επιτυχίας τους εδώ, να έχουν την απίστευτη ικανότητα να φιλοξενούν το πνεύμα σε ένα πυκνό φυσικό σώμα, ώστε να μπορεί να είναι εδώ με το φως σας. Πολύ μαγικό. Αναπάντεχο, αλλά πολύ μαγικό.

Τι συνέβη με τους επισκέπτες σας; Ήθελαν το καλύτερο για εσάς. Ήθελαν να σας προστατέψουν και να σας βοηθήσουν με πολλούς τρόπους, αν και αυτός είναι πλανήτης ελεύθερης επιλογής. Είπαν, “Κι εμείς έχουμε ελεύθερη επιλογή. Θα έρθουμε και θα σας προστατέψουμε”. Αγαπημένοι μας, πολλές από τις ιστορίες που γνωρίζετε, υπάρχουν ακόμα στις θρησκευτικές γραφές σας, επειδή προσευχηθήκατε σε πολλά από αυτά τα όντα σαν θεούς, επειδή είχαν απίστευτες δυνάμεις και ήρθαν για να σας βοηθήσουν. Πολλές ιστορίες στην Βίβλο έχουν να κάνουν με αυτά τα όντα που ήρθαν για να σας βοηθήσουν. Κι όμως, αν είχατε πει, “Ήρθαν Γήινοι κι έκαναν αυτό σ’ αυτόν τον πλανήτη”. Θα λέγατε, “Ποιοι Γήινοι; Από ποια χώρα; Πώς έμοιαζαν;” Λόγω του ότι υπάρχει τόση ποικιλία στον πλανήτη σας, φαντάζεστε ότι υπάρχει η ίδια ποικιλία στην νιοστή εκεί έξω, γι’ αυτό δεν θα μπούμε στον κόπο να σας πούμε από πού ήρθαν ή πώς τους λένε, γιατί δεν είναι σημαντικό. Τους σταμάτησαν και όλες οι έξι πατρογονικές φυλές ενώθηκαν και είπαν, “Όχι. Αυτός είναι πλανήτης ελεύθερης επιλογής για τους κατοίκους του μόνο και για κανέναν άλλον”. Έγινε μια προσαρμογή κι έπρεπε να φύγουν, αλλά πριν φύγουν έκαναν δουλειά. Έθεσαν τα θεμέλια τα οποία πολλοί ακολουθήσατε για αιώνες. Ένα από τα θεμέλια ήταν οι πυραμίδες στην πλανήτη Γη. Δεν έχετε ιδέα πόσες υπάρχουν ακόμα στην Γη και όλες ήταν ενεργές μέχρι πρόσφατα. Αυτό είναι το ωραίο που ήρθα να σας πω σήμερα. Καθώς περάσατε μέσα από την πύλη από τις 12-21 Δεκεμβρίου 2012, απελευθερώσατε την σύνδεσή σας με τα πάντα. Κάθε καλούπι που χρησιμοποιούσατε ως οδηγό είναι λίγο μακρύτερα από εσάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε καθοδήγηση, αλλά όλη η ενέργειά σας είναι εστιασμένη μέσα σας και όχι έξω σας. Αντί για έξω, πρέπει να βρείτε τις νέες ενέργειες μέσα σας. Ξέρουμε ότι αυτό θέλει θάρρος επειδή οι άνθρωποι λένε, “Ποιος, εγώ; Δεν μπορώ να το κάνω”. Το δουλεύετε πολύ καλά αυτό αγαπημένοι μας, γιατί είσαστε δημιουργοί. Είσαστε εκείνοι που δημιουργήσατε το Παιχνίδι πριν έρθετε στην Γη. Ταξιδέψατε για αιώνες μέσα από πολλά διαφορετικά Σύμπαντα για να βρεθείτε εδώ αυτή τη στιγμή και συνέβη για έναν πανέμορφο λόγο.

Η Αποσύνδεση

Όλη η βοήθεια που έχετε είναι ακόμα εκεί έξω, αλλά δεν θα έχει πια την ίδια επίδραση. Θα πρέπει να προσαρμόσετε τα πάντα τώρα που περάσατε από την πύλη, αν θέλετε να επαν-ενεργοποιήσετε κάποια από τα καλούπια που σας καθοδηγούσαν. Όλα τα έχετε απελευθερώσει, με το μεγαλύτερο να είναι η προστατευτική ασπίδα που υπήρχε γύρω από τον πλανήτη Γη για να σας προστατεύει από τους μετεωρίτες, οι οποίοι ήταν στον δρόμο σας. Οι πυραμίδες δημιούργησαν μια ασπίδα γύρω από την Γη, η οποία εξέτρεπε τους μετεωρίτες. Γιατί; Αγαπημένοι μας, βρίσκεστε σε μια ζώνη αστεροειδών, σε ένα μονοπάτι το οποίο θα έφερνε μετεωρίτες συχνά στην Γη. Ακόμα και τώρα μπορείτε να κοιτάξετε τον ουρανό στο τέλος Αυγούστου και μερικές φορές τον Δεκέμβριο μετά τα μεσάνυχτα και να δείτε τις πιο καταπληκτικές βροχές μετεωριτών από μικρά σωματίδια που εισέρχονται από την έκρηξη που έγινε πριν από πολύ καιρό. Καθώς γυρίζετε, μια φορά τον χρόνο βλέπετε την ίδια έκρηξη να εκτοξεύει σωματίδια. Δεν είναι ενδιαφέρον; Κάθε χρόνο συμβαίνει. Τώρα σας λέμε ότι επειδή αλλάξατε εσείς, άλλαξε και η Γη. Το πρώτο πράγμα που συνέβη όταν περάσατε την πύλη ήταν ότι απελευθερώσατε την σύνδεσή σας με κάθε καλούπι που είχατε. Πρόσφατα βιώσατε τρεις ταχύτατους μετεωρίτες στον πλανήτη σας. Ναι, μετεωρίτες πέφτουν κάθε μέρα, αν και οι περισσότεροι δεν τους βλέπετε και δεν αναφέρονται. Είσαστε μάρτυρες μεγάλων στιγμών τώρα, από την ώρα που έπεσε η ασπίδα και αυτό είναι μέρος της διάβασης από την πύλη. Γιατί να θέλετε να το απελευθερώσετε αυτό; Για ποιον λόγο; Θα σας πω αυτό το μικρό κομμάτι και μετά θα επεκταθώ. Κατ’ αρχάς, ήρθατε εδώ με έναν μετεωρίτη. Για την ακρίβεια, καμία μορφή ζωής στον πλανήτη δεν είναι από εδώ. Αν δείτε τις μορφές ζωής τα τελευταία 120 χρόνια, θα δείτε ότι μειώνονται. Ο πλανήτης πεθαίνει αγαπημένοι μας, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο. Θα σκοτώνατε τον πλανήτη μεταξύ των ετών 2000 και 2012. Θα σας έπαιρνε περίπου δώδεκα χρόνια για να τον καταστρέψετε. Χρησιμοποιώ την λέξη “καταστρέψετε”, αλλά δεν το εννοώ έτσι. Η Γη θα έμοιαζε όπως είναι ο Άρης σήμερα, γιατί είναι ο αδερφός πλανήτης σας και εκείνος έσωσε την Γη. Κάποια στιγμή και ο Άρης και η Αφροδίτη έδωσαν διοξείδιο του άνθρακα στον πλανήτη Γη, θυσιάζοντας τις δικές τους μορφές ζωής για να διατηρηθούν οι δικές σας. Όλη η ενέργεια των τριών αδερφών ήρθε στην Γη για να εξελιχθείτε και τότε τοποθετήθηκε η ασπίδα γύρω από την Γη. Χρειάστηκαν χιλιάδες χρόνια για να χτιστούν οι πυραμίδες που συντηρούσαν αυτή την κατασκευή. Ακόμα και όταν αυτά τα όντα έφυγαν από την Γη, οι κατασκευές έμειναν και σας προστάτευαν από την πλειονότητα των αστεροειδών και των κομητών που θα χτυπούσαν τον πλανήτη σας. Αυτό τώρα τελείωσε. Γιατί;

Αγαπημένοι μας, όλοι οι κομήτες, όλοι οι μετεωρίτες μεταφέρουν ζωή με κάποιον τρόπο. Ξανα-οικίζετε την Γη τώρα. Αρχίσατε το Παιχνίδι από την αρχή, ακόμα κι αν σκοτώνατε τον πλανήτη κι εξαφανίζατε είδη τακτικά. Σπείρατε νέα είδη, τα οποία στους επόμενους αιώνες θα αρχίσουν να εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Ήρθαν με μετεωρίτες και η ασπίδα έπρεπε να χαλαρώσει για να συμβεί αυτό. Έρχονται κι άλλοι. Δεν τελειώσατε μαζί τους, αλλά μην τους φοβάστε. Έχουν εκτραπεί δύο φορές ως τώρα, ένας πέρασε ξυστά από την Μόσχα και ο άλλος από τις ανατολικές ακτές των Η.Π.Α. Σας λέμε πως έρχονται κι άλλοι, χαρείτε τους. Κοιτάξτε τον ουρανό τις νύχτες και να ξέρετε ότι συμβαίνει ένα θαύμα, στο οποίο παίρνετε μέρος. Θα έρθει μια εποχή που ξαφνικά θα ελαττωθούν και θα σταματήσουν και θα τους ξεχάσετε ξανά. Τώρα όμως τους χρειάζεστε γιατί αποτελούν εγχύσεις ενέργειας, μια ζωτική ενέργεια που θα φυτέψει τους σπόρους νέων μορφών ζωής που θα αναπτυχθούν στον πλανήτη Γη. Καλωσορίστε τους μετεωρίτες. Γιορτάστε τον ερχομό τους, γιατί κάνουν τον πλανήτη Γη το νέο τους σπίτι.

Ήρθατε τόσο μακριά αγαπημένοι μας. Ξέρουμε πως αναρωτιέστε, “Τι θα κάνω με την ζωή μου; Γιατί είμαι εδώ;” Ο σκοπός και οι ερωτήσεις σας είναι λίγες σε σχέση με τις δικές μου. Εγώ ρωτάω μεγαλύτερες: “Τι κάνατε μέχρι τώρα; Πώς θα βρείτε τον εαυτό σας; Πώς μπορώ εγώ, με κάποιον τρόπο, να σας βοηθήσω να εν-θυμηθείτε ποιοι είσαστε πραγματικά;” Η ενέργειά σας χρειάζεται στην Γη περισσότερο από ποτέ, γιατί τώρα είναι μια κρίσιμη ώρα για να ξανα-χτίσετε την Γη. Αν ακολουθούσατε το αρχικό σχέδιο, τα περισσότερα είδη θα είχαν εξαφανιστεί και η νέα ενέργεια θα ερχόταν αποκλειστικά από τους μετεωρίτες, φέρνοντας νέα ζωή. Αφού όμως είσαστε εδώ, δεν υπάρχει λόγος να λούσουμε την Γη με πολλούς μετεωρίτες. Γι’ αυτό ηρέμησαν όλα. Πολλοί έχετε τις αγαπημένες σας αντανακλάσεις, τους αγαπημένους σας καθρέφτες. Είσαστε θεοί κι όμως δεν μπορείτε να δείτε τους εαυτούς σας, γιατί έτσι λένε οι κανόνες σας. Βλέπετε τον θεό σε άλλους, αλλά όχι στον εαυτό σας και χρησιμοποιείτε καθρέφτες για να βρείτε αυτούς τους κρυστάλλους. Ω, τι ωραίος καθρέφτης. Ο Φύλακας έχει μια κρυστάλλινη σφαίρα σπίτι του, την οποία κοιτάζει. Δεν έχει δει ποτέ τίποτα μέσα, αλλά του αρέσει να την κοιτάζει. Λέει, “Έχω μια κρυστάλλινη σφαίρα. Πρέπει να είμαι μάντης”. Γελάμε υστερικά. Αυτό κάνουμε όλοι, αλλά ο καθρέφτης είναι η σφαίρα. Αν της είχε παραδώσει την δύναμή του κι έλεγε, “Τώρα δεν μπορώ να κάνω channeling αν δεν έχω την σφαίρα μαζί μου”. Αυτό θα είχε αλλάξει γιατί όταν περάσατε από την πύλη, η κρυστάλλινη σφαίρα δεν θα λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο. Θα είχε άλλη σύνδεση και θα έπρεπε να την προσαρμόσουμε. Αν ήθελε να την κάνει να λειτουργήσει, θα έπρεπε να φτιάξει νέα σύνδεση μαζί της και να δει μια νέα αντανάκλαση. Αυτό συμβαίνει με πολλούς από εσάς. Μπορεί να είναι ο τρόπος που τρώτε, ένα σύστημα πεποίθησης, μια πνευματική πρακτική, ή ένας διαλογισμός. Μπορεί να ήταν μια πίστη στην αστρολογία ή την αριθμολογία, ή σε κάποια -ολογία που έχετε στην Γη, γιατί όλες αποτελούν αντανακλάσεις σας. Όλες χρειάζονται προσαρμογή τώρα.

Να το γνωρίζετε αυτό τώρα που είσαστε εντελώς ενδυναμωμένοι και όλοι σας οι περιορισμοί για την δύναμή σας έχουν αφαιρεθεί. Αυτό έγινε με την μεγαλύτερη χαρά για τις έξι πατρογονικές φυλές, γιατί νιώθουν απίστευτα υπερήφανες γι’ αυτό που είστε. Έχετε αποδείξεις γι’ αυτό και θα μιλήσω περισσότερο για την ιστορία σας μια άλλη φορά, αλλά τώρα θέλω να σας αφήσω με αυτήν την ελπίδα, γιατί δεν θα έπρεπε να είσαστε εδώ. Δεν ήταν αυτό το αρχικό σας σχέδιο, αν και βρίσκεστε εδώ με μεγάλο ζήλο. Βρίσκεστε εδώ με μια ενέργεια που αλλιώς δεν θα είχατε. Βρίσκεστε εδώ με όλο το γέλιο και το χειροκρότημα από την Εστία που μπορείτε να φανταστείτε. Αγαπημένοι μας, όταν αποφασίσετε να αποχωρήσετε από τα φυσικά σας σώματα, θα σας πιάσουμε, θα σας φέρουμε στην Εστία και θα γιορτάσουμε με τρόπους που δεν έχετε φανταστεί. Να ξέρετε πως πιστεύουμε ότι είσαστε οι καλύτεροι όλων. Γι’ αυτό προσπαθούμε συνεχώς να σας εν-θυμίσουμε πως είσαστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έζησαν οπουδήποτε.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Παίζετε ένα υπέροχο παιχνίδι. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!