Απρίλιος 2013

Μετεωρίτες – Οι Σπόροι της Ζωής
Ποιος έχτισε τις πυραμίδες;

Από τον Steve:

Προειδοποίηση: Το επόμενο μήνυμα περιέχει έννοιες και ιστορίες στις οποίες κάποιοι μπορεί να είναι αντίθετοι. Ακόμα κι έτσι, το γκρουπ χαίρεται που φυτεύει τους σπόρους για το πώς ξεκίνησαν η Γη και οι άνθρωποι. Για εκείνους αυτή είναι μια πολύ όμορφη ιστορία για να ειπωθεί σε όλη της την μεγαλοπρέπεια κι αυτό ξεκίνησε με το channeling με τον Φύλακα το Χρόνου.

Να έχετε έναν όμορφο μήνα και να κρατάτε τον ρυθμό!

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα

Steve

 

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ γιατί είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας και ο Φύλακας του χρόνου θα έρθει τώρα, αλλά έπρεπε να έρθω για να σας χαμογελάσω. Ορίστε! Μην το ξεχνάτε γιατί πάντα είσαστε σοβαροί. Θα εμφανίζομαι πάνω από τον ώμο σας και θα χαμογελάω τόσο χαζά που θα αναγκάζεστε να γελάτε. Αυτός είναι ο στόχος. Εσείς οι άνθρωποι γίνεστε τόσο σοβαροί μερικές φορές και θέλω απλά να σας πω να έχετε μια υπέροχη μέρα, εντάξει; Espavo.

———————-

Έρχεται ο Φύλακας του Χρόνου

Χαιρετισμούς από την Εστία, αγαπημένοι μας, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και ο αδερφός μου είναι τρελούτσικος και τον αγαπώ πολύ. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μας, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου. Θέλω να σας πάω ένα ταξίδι σήμερα και να σας εξηγήσω μερικά πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη Γη, αλλά πρέπει επίσης να προσέξετε πού βρίσκεστε στον χρόνο. Έπρεπε να μαζευτεί μια κρίσιμη μάζα πριν αρχίσω να παραδίδω την πληροφόρηση και αυτό συνέβη. Ήταν μια κρίσιμη στιγμή για τους ανθρώπους: η ανθρωπότητα πέρασε μέσα από μια πύλη που ξεκίνησε στις 21 Δεκεμβρίου 2012 κι εμφανιστήκατε στην άλλη πλευρά της πύλης χωρίς να γνωρίζετε τι έχει αλλάξει. Σήμερα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις επιδράσεις που είχε η πύλη από την οποία περάσατε προς τον νέο κόσμο στον οποίο προσπαθείτε να εγκλιματισθείτε. Ο Έλρα ήθελε να έρθει και να μοιραστεί το χαμόγελό του ώστε να εν-θυμηθείτε να αισθανθείτε πιο άνετα.

Ο Συμπαντικός Άνθρωπος

Γιατί άραγε βρέχει μετεωρίτες; Α