Απρίλιος 2011

Η Γη σείεται
Η νέα δονητική υπογραφή της Γης

 

Από τον Steve:

Αυτό το μήνυμα μιλάει για το ποια γεγονότα το γκρουπ προσδοκεί να δει κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών. Περιέγραψαν για το πώς τα πάντα σε αυτή την πλευρά του πέπλου δονούνται, και όπως οι νιφάδες χιονιού, ο καθένας από εμάς έχει μια μοναδική, ενεργειακή υπογραφή. Μας δείχνουν για το πώς αυτή η υπογραφή έχει αρχίσει ν’ αλλάζει σε κάθε έναν από εμάς και μας οδηγεί σε αμφιβολίες για τον εαυτό μας και όταν ένας δημιουργός έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του, μπορεί να μπλοκάρει τη διαδρομή.

Επίσης μίλησαν σχετικά με τις πρόσφατες αλλαγές της Γης και την τραγωδία στην Ιαπωνία, στη Νέα Ζηλανδία, στην Ταϋλάνδη και για το Δαχτυλίδι της Φωτιάς γενικά. Αυτά τα γεγονότα μας δείχνουν μια Γη σε διαδικασία γέννας. Είπαν πως αυτή τη στιγμή θα υπάρξουν ακόμη “δύο μεγάλοι” οι οποίοι θα ολοκληρώσουν την αλλαγή αυτή. Επισήμαναν επίσης πως η κλίση της Γης έχει μετατοπιστεί και πάλι και αυτή είναι και η πραγματική ενεργειακή υπογραφή της Γης καθώς Αυτή μπαίνει σε μια νέα διάσταση. Όπως ακριβώς κι εμείς.

Μια προσωπική σημείωση: Οι καρδιές μας πηγαίνουν σε όλους τους συμμετέχοντες που παίζουν αυτό το σύνολο γεγονότων στην προσωπική τους ζωή καθώς η Γη κάνει αυτές τις κινήσεις. Στέλνουμε τις σκέψεις μας, την πηγή μας και την αγάπη μας σε αυτούς που μας χαρίζουν αυτό το δώρο.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Συγχρονίζοντας τον ρυθμό

Αυτή την ημέρα θα θέλαμε να θέλαμε να σταθούμε για ένα λεπτό, αυτή τη στιγμή, και να αισθανθούμε τον χτύπο της καρδιάς σας. Αισθανθείτε τις αισθήσεις σας καθώς η καρδιά σας προωθεί το αίμα σας σε ολόκληρο το σώμα σας – αισθανθείτε αυτόν τον ρυθμό και τη στιγμή που συμβαίνει μέσα σας. Σας λέμε πως ο χτύπος της καρδιάς δεν καθορίζεται μόνο από την ανάγκη του οργανισμού σε όλο σας το σύστημα αλλά επίσης στέλνει και τη δική του, μοναδική υπογραφή στον κόσμο. Αυτή η υπογραφή, αυτή η μοναδική δόνηση που σας ολοκληρώνει, πηγαίνει στο σύμπαν και δημιουργεί το ακριβές αντίγραφο, φέρνοντας πίσω αυτό που επιθυμείτε, αυτό που δημιουργείτε για να εργαστείτε μαζί του και να εκφραστείτε. Τη στιγμή που εκφράζετε κάτι στο σύμπαν, το σύμπαν το εκδηλώνει για εσάς και σας το φέρνει ακριβώς πίσω. Η μεγαλύτερη πρόκληση που οι περισσότεροι είχατε, ήταν το να αγνοήσετε το γεγονός πως το μυαλό είναι στην πραγματικότητα μια διαδικασία δημιουργίας. Δεν είχατε επίγνωση των σκέψεών σας και πως το μυαλό σας εκδηλώνει κάθε σκέψη.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πολύ ενδιαφέρον. Πρώτα, η στιγμή μεταξύ των σκέψεών σας και των δημιουργιών σας έχει σχεδόν εξαλείφει. Αυτό είναι κάτι νέο για τους ανθρώπους επειδή παλαιότερα, υπήρχε πάντα ένα περιθώριο ασφαλείας ή μια χρονική καθυστέρηση. Συνέβαινε για να είναι δυνατό να έχετε αρνητικές σκέψεις χωρίς πάντοτε να τις υλοποιείτε στον κόσμο σας αλλά αυτό δεν είναι πλέον δυνατόν λόγω της δικής σας εξέλιξης και την ανύψωση της δόνησης της ανθρωπότητας. Δεύτερον, κάτι λαμβάνει χώρα που ποτέ άλλοτε δεν είχε συμβεί στη Γη ή σε κάποιον από εσάς πριν. Αυτή είναι η μοναδική σας υπογραφή – το δικό σας ενεργειακό μοτίβο αλλάζει. Εξελίσσεται για να επιτρέψει να βαδίσετε από τη μία διάσταση στην άλλη. Αυτό που λαμβάνει χώρα θα συμβεί μέσα στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια και όλοι εσείς στον πλανήτη θα μετατοπιστείτε πολύ γρήγορα. Φυσικά, όλοι όσοι αποκαλούν τους εαυτούς τους Εργάτες του Φωτός, βρίσκονται μπροστά στην πόρτα και περιμένουν ν’ ανοίξει. Είσαστε συνήθως οι πρώτοι που βιάζονται και τώρα μαθαίνετε πώς να το κάνετε αυτό.

Επανατοποθέτηση του πλανήτη Γη

Ο κάθε ένας από εσάς – σαν προσωπικότητα, σώμα, νιφάδα χιονιού – είναι διαφορετικός. Το κάθε ένα μοναδικό κομμάτι χρειάζεται για να δημιουργήσει την Εστία. Ο καθένας από εσάς το φέρει σε αυτό το μοναδικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό για το συνολικό παζλ που τώρα συνομολογείτε στον νέο αυτό πλανήτη Γη. Είναι πραγματικά τόσο όμορφο να το βλέπεις, καθώς η Γη προσαρμόζεται για την κάθε σας κίνηση. Ας το εξηγήσουμε σε κάποιο άλλο επίπεδο όπου θα μπορείτε να το καταλάβετε. Κυριολεκτικά, η Γη αλλάζει και εξελίσσεται στο επόμενο επίπεδο μέσα από τους σεισμούς, τσουνάμι, εκρήξεις ηφαιστείων και σεισμικές δραστηριότητες. Κανένα απ’ όλα αυτά δεν είναι κάτι καινούριο για εσάς καθώς το βλέπετε να συμβαίνει τα τελευταία οκτώ χρόνια. Η Γη τώρα μετατοπίζεται σε μια νέα θέση, και μέρος αυτού είναι επειδή επανατοποθετείται. Καθώς το έχουμε ήδη μοιραστεί μαζί σας, πολλοί από εσάς θα επανατοποθετηθούν, κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, με κάποιον τρόπο. Πολλοί από εσάς βιώνεται το κλείσιμο της δουλειάς σας ενώ κάποιοι άλλοι χρειάστηκαν ν’ αλλάξουν δουλειά. Ίσως κάποιοι να κατάλαβαν πως θα πρέπει να πάνε σε κάποιο άλλο μέρος, έτσι ξαφνικά, χωρίς πλάνο ή ιδιαίτερη σκέψη γύρω από τη μετακόμιση. Αυτή η μετακίνηση είναι η επανατοποθέτηση που συνέβη προκειμένου να σας βάλει στο υψηλότερο δυναμικό εκείνου που πρόκειται να έρθει στο επόμενο βήμα, μέσα στην επόμενη διάσταση. Πολλοί άνθρωποι αντιστέκονται σε αυτές τις αλλαγές και κάποιοι ίσως να σκέφτεστε πως κάνετε κάποιο λάθος και γι’ αυτό συμβαίνει. Αγαπάμε την ανθρώπινη φύση σας. Παίρνετε τα πάντα μέσα στη διιτότητα, είτε ως σωστό ή λάθος χωρίς γκρίζα περιοχή. Η πραγματικότητα είναι πως δεν συμβαίνει μόνο σε εσάς αλλά και με τη Γη επίσης. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο βλέπετε τους πόνους της γέννας να γίνονται ολοένα και πιο δυνατοί και με μεγαλύτερη ένταση. Η διαδικασία της γέννας έχει ξεκινήσει. Βρίσκεται στη διαδικασία της ωδίνης του τοκετού. Αυτό είναι για το οποίο είσαστε μάρτυρες της εξέλιξης εκείνου που αποκαλείτε ως Δαχτυλίδι της Φωτιάς. Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς βρίσκεται πραγματικά σε φωτιά – δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Αυτοί είναι οι πνεύμονες του πλανήτη σας, γιατί χωρίς το Δαχτυλίδι της Φωτιάς και όλη αυτή την ενέργεια που προέρχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό, ο πλανήτης Γη δε θα μπορούσε να έχει το διοξείδιο του άνθρακα που χρειάζεται για να υπάρχει επιτυχώς η ζωή στον πλανήτη. Αυτό είναι όπου δημιουργήθηκε και τώρα προσαρμόζεται για να απελευθερώσει ενέργεια, ν’ ανοίξει πύλες και να δημιουργήσει έναν νέο πλανήτη Γη για εν-δυναμωμένους ανθρώπους.

Η ίδια η φυσιολογία σας έχει αρχίσει ν’ αλλάζει καθώς το βλέπετε. Η δική σας επίδραση στον κόσμο έχει αρχίσει ν’ αλλάζει και σας θέτουμε την προσοχή σε αυτό γιατί θα συμβεί στον καθένα σας σε κάποιο βαθμό. Σας εφιστούμε την προσοχή επειδή καμιά φορά πιστεύετε πως κάνετε κάτι λάθος. Πολλές φορές, σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρχει κάτι που συνηθίζατε να κάνετε όλη την ώρα, που είσαστε πολύ καλοί σε αυτό και γνωρίζετε πολύ καλά το πώς δουλεύει. Το έχετε κάνει εκατομμύρια φορές και ξαφνικά σταματάει να λειτουργεί χωρίς να ξέρετε ακριβώς γιατί. Κάνετε τα πάντα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αλλά αυτό δεν επιφέρει τα ίδια αποτελέσματα ή δεν σας συνδέει με τον ίδιο τρόπο. Η πρόκληση θα έρθει αν αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, οπότε σας ζητάμε να μην κρίνετε τους εαυτούς σας κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης, επειδή παρεμποδίζει σημαντικά τη διαδικασία σας. Το να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, στην ουσία παρεκκλίνει όλη την ενέργεια που υπάρχει εκεί για εσάς, προκειμένου να κινηθείτε από το ένα επίπεδο στο άλλο – η ενέργεια αυτή φεύγει κάθε φορά που αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Μην βασίζεστε στον έξω κόσμο για το πώς βλέπετε τον εαυτό σας, επειδή ο έξω κόσμος αλλάζει τόσο γρήγορα όσο κι εσείς.

Οπότε, τί λαμβάνει χώρα; Τί θα συμβεί αν ξυπνήσετε ένα πρωί και ανοίξετε ένα βιβλίο, βρείτε μια μικρή παράγραφο και αυτό έχει νόημα για την υπόλοιπη ζωή σας; Αν αυτά τα λόγια σας δώσανε ένα κλειδί που ξαφνικά σας ανοίγει την επίγνωση για το πού βαδίζετε και να μπορείτε να καταλαβαίνετε τα πάντα που συμβαίνουν στον πλανήτη Γη μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο λεπτό… και όλα αυτά συμβαίνουν καθώς προχωράτε στο δρόμο; Οι άνθρωποι που σας ξέρουν και σας βλέπουν κάθε μέρα, θα καταλάβαιναν αμέσως πως κάτι διαφορετικό συμβαίνει με εσάς, επειδή έχετε αλλάξει την πρωτότυπη δονητική υπογραφή σας σε αυτό το υπέροχο “Αχά!” λεπτό. Αλλάζει τα πάντα για το ποιος είσαστε. Βιώνετε τα τυπικά, εξελικτικά βήματα με αυτόν τον τρόπο αλλά τώρα αυτό αντανακλάται στη Γη επίσης. Αυτό είναι που συμβαίνει τώρα. Αυτές οι συνδέσεις και ρυθμίσεις των ενεργειών στον πλανήτη Γη θα συνεχιστούν. Θα υπάρξουν τουλάχιστον άλλοι “δύο μεγάλοι” προκειμένου να γίνει η τελική προσαρμογή. Είναι εύκολο να δούμε σε ποιο σημείο του πλανήτη Γη θα συμβούν, επειδή η μεγαλύτερη δραστηριότητά σας είναι γύρω από την πύλη της πλάκας του Ειρηνικού. Οπότε, τί θα συμβεί; Ας σας εξηγήσουμε ακόμη μια οπτική, πέρα του Δαχτυλιδιού της Φωτιάς, με το να μοιραστούμε μαζί σας το τί συνέβη στη Γη κατά τη διάρκεια των τελευταίων σεισμών.

Η νέα ταλάντευση της Γης

Η Γη άλλαξε την κλίση της ξανά λόγω ενός ακόμη σεισμού και η Γη επανατοποθετείται  με τον ίδιο τρόπο μ’ εσάς. Τώρα, ποια είναι η επίδραση της επανατοποθέτησης της Γης; Ο πλανήτης σας προφανώς περιστρέφεται αλλά δεν έχετε κανένα στοιχείο ότι στην πραγματικότητα σας ταξιδεύει με 1,000 μίλια την ώρα, στην επιφάνεια της Γης. Η επιφάνεια δεν κάνει μόνο περιστροφή αλλά επίσης και μια ελλειπτική τροχιά γύρω από τον ήλιο – πρόκειται για μια ταλάντευση τροχιάς και αυτή η ταλάντευση μόλις άλλαξε για δεύτερη φορά. Την πρώτη φορά ήταν κατά τη διάρκεια του σεισμού στην Χιλή και η δεύτερη στην Ιαπωνία. Θα χρειαστεί μια διαδικασία εγκλιματισμού για να λάβετε αυτό το δώρο και να το χρησιμοποιήσετε. Η Γη αλλάζει τη δονητική υπογραφή Της για να κάνει χώρο για την ανθρωπότητα. Αυτή είναι η διαδικασία που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και είναι μέρος της ρύθμισης.

Όλοι σας ξέρετε πως θα γινόταν, καθώς έχουμε μιλήσει γι’ αυτά τα γεγονότα εδώ κι αρκετά χρόνια. Δεν ξέρατε όμως πως θα συνέβαιναν με τέτοιο εμφανή τρόπο αλλά έτσι ακριβώς συμβαίνει. Είναι κάτι για ν’ ανησυχήσετε; Όχι. Στην πραγματικότητα είναι κάτι για να γιορτάσετε καθώς καταλαβαίνουμε πως είναι πολύ δύσκολο όταν η τραγωδία συμβαίνει. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο ακόμη και σε αυτούς που δεν είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με τη τραγωδία και το βλέπουν να συμβαίνει, επειδή θέλετε τόσο πολύ να βοηθήσετε. Από μια μεγαλύτερη οπτική, αυτό ήταν ένα δώρο που δόθηκε από όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, τα σπίτια τους και τον τρόπο που ζούσαν. Ήταν ένα δώρο για τον κόσμο προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα δονητική υπογραφή, μια νέα ταλάντευση στην περιστροφή του πλανήτη Γη. Όλα όσα υπάρχουν σε αυτή τη μεριά του πέπλου, βρίσκονται σε κίνηση. Η ενέργεια δεν υπάρχει αν σταματήσει να κινείται. Είσαστε όλοι ενέργεια – στην πραγματικότητα, όλα όσα αντιλαμβάνεστε είναι ενέργεια και μπορεί να υπάρχει στον κόσμο σας επειδή η ενέργεια κινείται.

Λόγω αυτής της κίνησης, η Γη έχει μια νέα δονητική υπογραφή. Έχετε ένα κομμάτι του χαλιού που έχει μια μοναδική δονητική υπογραφή, ακόμη και σε σχέση με το υπόλοιπο χαλί που βρίσκεται μερικά εκατοστά πιο πέρα. Αυτό που συμβαίνει στην ανθρωπότητα είναι πως όλοι έχετε ξεκινήσει να μετατοπίζεστε όπως ακριβώς και ο πλανήτης. Όταν ο πλανήτης στέλνει προς τα έξω αυτή τη νέα ταλάντευση, στην πραγματικότητα αλλάζει διαστάσεις επειδή η ταλάντευση είναι εκείνο που εκτείνεται προς τα έξω και αλληλεπιδρά με την συμπαντική ενέργεια για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του φυσικού πλανήτη. Έτσι ακριβώς ξεκίνησε και η όλη διαδικασία. Η ιδέα ήταν η σκέψη του θεού, δημιούργησε ένα ολόγραμμα που τώρα το βιώνετε ως πλανήτης Γη και του εαυτού σας. Κάθε μέρος αυτού, τώρα κάνει ένα βήμα μπροστά. Πώς αυτό θα συμβεί, πώς θα είναι και πώς μπορόυμε να κάνουμε το πέρασμα εύκολο για εσάς; Αυτές οι ερωτήσεις δεν έχουν απαντηθεί ακομη γιατί δεν τις ρωτήσατε.

Εναρμόνιση παλμικής υπογραφής

Σας ζητάμε να βρείτε τρόπους για να διευκολύνετε κάθε άνθρωπο γύρω σας ν’ αλλάξει τη δονητική υπογραφή του. Όταν κοιτάζετε κάθε πρόσωπο που σας φαίνεται οικείο, λέτε: “Σε γνωρίζω. Έλα να διασκεδάσουμε και να κάνουμε ό,τι συνηθίζαμε να κάνουμε”. Αυτό που σας ζητάμε να κάνετε αντί αυτού, είναι να αρχίσετε να κοιτάζετε τους γύρω σας με έναν διαφορετικό τρόπο. Αναλογιστείτε την δυνατότητα του καθενός να ξεκινά να εξελίσσεται μέσα σε όλο αυτό, από το απλά να σκέφτεστε ποιος ήταν πριν. Τώρα βλέπετε την ανθρωπότητα ν’ αλλάζει πολύ δραστικά όπως και η Γη. Όταν βλέπετε ειδήσεις, παρακολουθείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη. Αν και δεν είναι τόσο εύκολο να κοιτάζετε τον καθρέπτη και να βλέπετε αυτές τις αλλαγές να συμβαίνουν σ’ εσάς, σας λέμε πως βρίσκονται μπροστά σας. Γι’ αυτό συνήθως λαμβάνετε ασυνήθιστες απαντήσεις στην υπογραφή σας. Μερικές φορές μπορεί να σημαίνει να στείλετε έξω ένα σινιάλο και ο αποδέκτης τελικά να καταλάβετε πως είναι κάτι άλλο. Προσαρμόζεστε στα δικά σας μαγνητικά και στη νέα ενέργεια εδώ και ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε, είναι ν’ ανοίξετε το στόμα σας και να μοιραστείτε τις λέξεις σας με όλους γύρω σας. Μιλήστε για τους φόβους σας, την ανησυχία σας ή απλά για τις δυσκολίες που έχετε να προσαρμοστείτε σε όλο αυτό. Αν βρείτε μια τεχνική που λειτουργεί πραγματικά καλά, μοιραστείτε την. Θ’ ανακαλύψετε πολλούς νέους θεραπευτές και λεπτομέρειες που θα εμφανίζονται, σε τακτική βάση, από εδώ και μπρος. Γιατί; Είναι στην πραγματικότητα η Γη τόσο άρρωστη; Είναι στην πραγματικότητα οι άνθρωποι τόσο άρρωστοι που χρειάζονται αυτούς τους θεραπευτές; Όχι, δεν είναι ο λόγος για τον οποίο βρισκόσαστε εδώ. Βρισκόσαστε εδώ, αγαπητοί, επειδή είσαστε εκείνοι που επιτρέψατε να φτάσετε ως εδώ. Φορά την φορά, έχετε δυσκολευτεί συχνά να μην ακουστείτε ή να είναι αδύνατο να βγάλετε το μήνυμά σας έξω, επειδή οι άνθρωποι δεν είχαν αρκετά υψηλή δόνηση για να το ακούσουν, πόσο μάλλον να το κατανοήσουν. Τώρα βρισκόσαστε εδώ και κάποιοι από εσάς ρωτάτε: “Λοιπόν, δεν είμαι θεραπευτής. Δεν κάνω τίποτα”. Σας λέμε να το ξανασκεφτείτε. Σκεφτείτε ξανά, αγαπητοί. Δείτε τί έχετε κάνει μέχρι στιγμή, όχι μόνο σε αυτή τη ζωή αλλά σε πολλές άλλες ζωές πίσω σας. Πολλοί από εσάς βρισκόσαστε εδώ απλά και μόνο για να παρακολουθείτε το θαύμα να συμβαίνει, καθώς η βοήθεια που έχετε κάνει στο παρελθόν, συσσωρεύεται αυτή τη στιγμή.

Μετατόπιση της παλμικής υπογραφής

Τώρα, τί κάνετε αυτή τη στιγμή και πού βρισκόσαστε σε αυτό το σημείο; Γιορτάστε τη νέα υπογραφή. Την επόμενη φορά που θα βλέπετε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, δείτε την νέα δόνηση. Δείτε τα νέα χρώματα που τώρα εμφανίζονται και που δεν ήταν εκεί πριν. Θα λάβετε τόση πολύ πληροφόρηση, που θα έλθει κατευθείαν από την καρδιά σας και όχι από το κεφάλι σας. Θα την φιλτράρετε ακόμη καλύτερα με αυτόν τον τρόπο και δε θα χρειαστεί ν’ αναλογιστείτε αν είναι κάτι σωστό ή λάθος. Απλά θα την φέρετε μέσα στην ύπαρξή σας, αφομοιώνοντας αυτό που βρίσκεται σε αρμονία μαζί σας και να συνειδητοποιείτε τί δεν είναι. Δεν είναι μια απλή ερώτηση του καλού με το κακό, του σωστού και του λάθους – είναι μια ερώτηση για να βρείτε τα κομμάτια εκείνα σε όλο το σύμπαν που θα σας θρέψουν. Η αγάπη είναι ένα κομμάτι.

Όλη η ενέργεια πρέπει να κινείται για να υπάρχει. Σας λέμε πως υπάρχει μια συμπαντική ενέργεια που είναι η βάση όλων των ενεργειών και όλων εκείνων των μορφών που αποκαλείτε ενέργεια, και το ανθρώπινο σώμα την αισθάνεται ως αγάπη. Αυτό είναι που σας ζητάμε να κάνετε: Εξασκηθείτε στην αγάπη. Αγαπήστε τα πάντα. Όταν νιώθετε φόβο, αγαπήστε τον. Όταν βλέπετε το σπίτι κάποιου να επιπλέει στα νερά, αγαπήστε το. Στείλτε την αγάπη και αφήστε την καρδιά σας να επεκταθεί, δουλέψτε σαν όλη η ανθρωπότητα να μπορεί να νιώσει αυτή τη σύνδεση. Αυτό είναι εκείνο το κομμάτι που θα σας συνδέσει με τη νέα δονητική υπογραφή σε κάθε έναν άνθρωπο. Τη στιγμή που θα βρείτε την νέα αυτή έκφραση της αγάπης, θα καταλάβετε γιατί είναι όλο αυτό. Δε σας λέμε ότι θα απελευθερώσετε όλες τις παλιές σας ιδέες και συνδέσεις αλλά αυτό που σας λέμε είναι να τις κοιτάξετε με μιαν νέα οπτική. Όλα θα είναι καινούρια για εσάς.

Μη το φοβάστε. Βαδίστε μέσα από αυτό περήφανα και πάνω απ’ όλα, μη φοβάστε εκείνα που αποκαλείτε λάθη. Δεν υπάρχουν και δεν υπάρχει καμία λάθος στροφή. Αυτό δεν έχει ποτέ ξαναγραφεί. Είμαστε εδώ απλά να σας παρακολουθούμε, να σας αγαπάμε, να σας ενθαρρύνουμε κάθε στιγμή που παίρνετε ένα νέο μονοπάτι. Η νέα Γη βρίσκεται εδώ, αγαπητοί. Την έχετε δημιουργήσει και τώρα την πηγαίνετε στο επόμενο επίπεδο, εκφράζοντας τη δική σας υπογραφή μέσα στη νέα υπογραφή του πλανήτη Γη. Απολαύστε την διαδρομή και απολαύστε κάθε κομμάτι της εμπειρίας σας, επειδή ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί πουθενά. Espavo αγαπητοί. Όλα καλά. Απολαύστε το ταξίδι.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας αφήνουμε με τις τρεις αυτές, μικρές εν-θυμίσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό γιατί κοιτάτε τα μάτια ενός θεού. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να βοηθιέστε στη διαδρομή με κάθε ευκαιρία που έχετε, γιατί βοηθάτε τον εαυτό σας όταν το κάνετε. Να εν-θυμάστε πως αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!