Απρίλιος 2010

Μια νέα περιστροφή της Γης
Η νέα προοπτική της Γης

 

Από τον Steve:

Αυτό το chanelling παρουσίασε το γκρούπ στα καλύτερά του, δίνοντας ένα αμεσότατο μήνυμα στους πολίτες του πλανήτη Γη. Κανονικά θα το αποκαλούσα «Η συντριβή της Γης» αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε άλλες λέξεις για να  περιγράψουμε αυτό  που συμβαίνει, ειδικά μετά από αυτό το μήνυμα.
Μίλησαν για τους πρόσφατους σεισμούς και για τον τρόπο με τον οποίο μετατόπισαν τον άξονα περιστροφής της Γης σε νέα θέση, γεγονός που έχει αλλάξει τον τρόπο που βιώνουμε το χρόνο και την έλξη της βαρύτητας. Μίλησαν επίσης για πολλά ενδιαφέροντα πορίσματα στα οποία τώρα καταλήγει η επιστήμη μας και για άλλα που δεν γνωρίζει ακόμη. Θα μας πάρει χρόνια μέχρι να ξεσκεπάσουμε όλα τα γεγονότα που συνέβησαν αυτή την εποχή των συνεχών προσαρμογών.

Μίλησαν για το μέλλον της ανθρωπότητας και για το τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον στις οικονομίες των κρατών και ειδικά στις ΗΠΑ. Σε κάποιο σημείο προειδοποίησαν τους ηγέτες του πλανήτη σε σχέση με αυτά που επίκεινται. Παρομοίασαν αυτό που συμβαίνει με ένα κύμα ενέργειας που καταφθάνει και αναδιαμορφώνει ότι βρεθεί στο διάβα του. Μίλησαν για το κύμα σεξουαλικής ενέργειας που καταφθάνει στον πλανήτη, όπως και πριν 3 χρόνια. Για αυτό οι ειδήσεις είναι γεμάτες με σεξουαλικά περιστατικά που αποκαλύπτονται.

Είπαν επίσης ότι οι οικονομίες του κόσμου θα δεχθούν ένα νέο πλήγμα σύντομα όπως επίσης ότι οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες αν δεν υπάρξει εξισσορόπηση. Σε κάποιο σημείο το γκρουπ απευθύνθηκε άμεσα στους ηγέτες του πλανήτη προειδοποιώντας για τις δριμύτατες συνέπειες του τρόπου σκέψης που βασίζεται στην πολικότητα/διτότητα. Προκάλεσαν τον καθένα και την καθεμιά μας να αναζητήσουμε αυτές τις πεποιθήσεις μέσα μας και να αρχίσουμε όλοι να εστιαζόμαστε στις ομοιότητές μας, παρά στους τρόπους που διαφοροποιούμαστε.

Το ταξίδι θα μας φαίνεται λιγότερο τρομακτικό αν όλοι μαζί κρατιόμαστε χέρι- χέρι.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Σας επισκεπτόμαστε σήμερα για να σας μιλήσουμε για αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη Γη. Πρώτα απ’ όλα, αφήστε μας να μοιραστούμε μαζί σας αγαπημένοι τ’ ότι έχετε ήδη αλλάξει την έκβαση της πορεία του πλανήτη Γη. Έχετε ήδη μετατοπίσει το σημείο του ανώτατου δυνατού δυναμικού της Γης, γιατί η ανθρωπότητα δεν περιορίζεται πια από αυτό που ονομάζατε στο παρελθόν ως ανώτατο δυναμικό σας. Υπάρχουν τώρα ευκαιρίες να βρείτε το πάθος σας με τρόπους που μόνο στα όνειρά σας ήταν δυνατοί. Όλοι σας και καθένας σας ξεχωριστά έχετε έρθει μεταφέροντας ένα κομμάτι της Εστίας που χρειάζεστε εδώ για να ενώσετε τα κομμάτια αυτού του εντυπωσιακού παζλ και να δημιουργήσετε την Εστία στη Γη. Κάποιοι από σας νομίζετε ότι δεν έχετε τίποτα. Τι θα μπορούσατε να πείτε εσείς που δεν έχει ήδη ειπωθεί από κάποιον άλλο; Καθένας από σας έχει ένα απόλυτα μοναδικό κομμάτι του παζλ και καθένα από αυτά τα κομμάτια είναι απαραίτητα τώρα αμέσως. Όμως, δυσκολεύει το πράγμα. Δεν αλλάζετε και εξελίσσεστε μόνο εσείς με απίστευτες ταχύτητες, το ίδιο κάνει και η Γη.

Οι περισσότερες αλλαγές που έχουν ήδη συμβεί έχουν θέσει σε κίνηση κάποια πράγματα που θα σας επηρεάσουν όλους τα επόμενα 100-200 χρόνια. Επομένως αφήστε μας να σας εξηγήσουμε λίγο τι πρόκειται να συμβεί άμεσα σε μερικούς τομείς και πως θα σας επηρεάσει τον καθένα ξεχωριστά. Ας πάμε λίγες εβδομάδες πίσω και ας μιλήσουμε για το Σεισμό στη Χιλή που ήταν ένας από τους πιο δυνατούς σεισμούς αυτή τη χιλιετία. Δεν άλλαξε μόνο την επιφάνεια της Γης αλλά τη μετατόπισε περισσότερο απ’ όσο ξέρετε και στην πραγματικότητα επιβεβαίωσε κάποιες προγενέστερες προβλέψεις. Μία από αυτές τις αλλαγές είναι ότι τα ατομικά ρολόγια στη Γη σύντομα θα χρειάζονται συνεχή προσαρμογή. Το ατομικό σας ρολόι δεν είναι πια ακριβές στον πλανήτη Γη.

Το εσωτερικό της Γης μεγαλώνει

Ο εσωτερικός πυρήνας της Γης είναι αυτό που ονομάζετε μέταλλο. Στην πραγματικότητα είναι πυρήνας σιδήρου. Το επόμενο επίπεδο, που είναι πράγματι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της Γης είναι αυτό που θα λέγατε λιωμένο ή υγρό μέταλλο. Αυτό το υγρό μέταλλο επέτρεπε πάντα το εσωτερικό της Γης να ταξιδεύει με διαφορετική αναλογία ταχύτητας από το εξωτερικό μέρος του πλανήτη. Παρ’ όλο που το εσωτερικό της Γης περιστρεφόταν στην πραγματικότητα πιο γρήγορα από το εξωτερικό, πρόσφατα επιτάχυνε και κινείται ακόμα πιο γρήγορα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το εσωτερικό της Γης τραβά το υπόλοιπο της Γης στην τροχιά του. Αυτό ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, αυτό που θέλουμε να σας πούμε είναι ότι αυτή η ενέργεια τώρα αλλάζει και επιταχύνει. Οι επιστήμες σας δεν το επιβεβαιώνουν αυτό ακόμη εμείς θα σας πούμε με τι συμφωνούν και με τι διαφωνούν. Δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι ισχύει αυτό αλλά σας λέμε ότι είναι απόλυτα αληθινό.

Το άλλο πράγμα που συμβαίνει είναι ότι αυτή η μπάλα υγρού μετάλλου μεγαλώνει. Καθώς αποκτά συγκεκριμένες διαστάσεις προσκρούει σε κενά αέρος ή σε θύλακες που έχουν σχηματιστεί μέσω της ηφαιστειακής δραστηριότητας. Αυτό είναι που αρχίζετε να βλέπετε σαν έκρηξη του Δαχτυλιδιού της φωτιάς. Θα συμβούν πολλά ακόμα. Θα παρατηρήσετε παραπάνω δραστηριότητα στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού. Θα παρατηρήσετε επίσης επιπλέον δραστηριότητα και στον Ατλαντικό Ωκεανό αλλά θα είναι λιγότερη σ’ αυτό το σημείο. Αυτά είναι ενδείξεις και πράγματα για τα οποία μιλήσαμε πολύ καιρό πριν. Τώρα συμβαίνουν και ο κόσμος σας αλλάζει διαρκώς.

Νέοι Ανθρώπινοι Τύποι

Καταλάβετε αγαπημένοι ότι βρίσκεστε σ’ ένα παρόμοιο χρονικό σημείο με αυτό στο οποίο εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι αλλά αυτό δε θα συμβεί στους ανθρώπους. Δύο πράγματα συμβαίνουν: Η Γη αλλάζει για να φιλοξενήσει μια ανώτερη δόνηση, όχι μόνο του εαυτού της αλλά και των ανθρώπων, των ζώων και κάθε μέρους της. Ολόκληρο το παιχνίδι αλλάζει για να ξεκινήσει ένα νέο σε ανώτερη δόνηση. Δεύτερον, η φυσική σας ανά-καλωδίωση (τα φυσικά σας σώματα) αλλάζουν ώστε να μπορείτε να φέρετε περισσότερο από το δικό σας φως και τον ανώτερο εαυτό σας. Μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι του ανώτερου εαυτού σας εγκαθίσταται στο σώμα σας για το προσωρινό χρονικό διάστημα που αποκαλείται χρόνο ζωής. Πραγματικά, μόνο ένα μικρό κομμάτι από αυτό… είναι εύκολο για σας να δείτε ότι έχετε έναν ανώτερο εαυτό και 11 όψεις στη Γη. Έτσι 11 μέρη του ανώτερου εαυτού σας μπαίνουν μέσα στον καθένα σας. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του ανώτερου εαυτού σας δεν ταιριάζει σε καμία από αυτές τις όψεις, συμπεριλαμβανομένων όλων των όψεων μαζί. Αυτό πρόκειται να αλλάξει. Τώρα θα μπορείτε να μεταφέρετε περισσότερο φως από ποτέ άλλοτε στο φυσικό σας σώμα χωρίς να πρέπει να πάτε στην Εστία και χωρίς να πρέπει το ανθρώπινο είδος να εξαφανιστεί από τη Γη.

Θα πραγματοποιήσετε αυτή την εξέλιξη καθώς στέκεστε, περπατάτε, κοιμάστε, παίζετε, αγαπάτε στον πλανήτη Γη. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ξανά. Αυτός είναι ο λόγος που τα μάτια όλου του σύμπαντος είναι στραμμένα στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή. Τα έξι προγονικά είδη που σας βοήθησαν να διαμορφώσετε αυτά τα φυσικά σώματα έχουν επιστρέψει για να βοηθήσουν. Το ενδιαφέρον είναι ότι μαλώνουν για το ποιος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο. Αλλά είναι όλοι εδώ για να συνεργαστούν μαζί σας γιατί δεν είστε πια περιορισμένοι από τους πεντακόσιους ανθρώπινους τύπους που είχατε στην αρχή. Δεν περιορίζεστε πια αυτό κι αυτός είναι ένας λόγος που τα φυσικά σας σώματα αλλάζουν και τα συναισθηματικά σας σώματα αναπτύσσονται.

Ξέρει κανείς πραγματικά τι ώρα είναι;

Θα θέλαμε να σας πούμε ότι η Γη έχει αλλάξει τη σχέση της με το χρόνο. Και η δική σας σχέση με το χρόνο θα αλλάξει και αυτό που δεν ξέρετε σε σχέση με αυτό είναι ότι έχετε τον έλεγχο σε σχέση με τον τρόπο της αλλαγής. Αν δεν αναλάβετε την ευθύνη με κάποιο τρόπο, η προεπιλεγμένη απάντηση είναι ότι ο χρόνος θα συρρικνωθεί. Ο χρόνος έχει μια φυσική τάση να συρρικνώνεται έτσι κι αλλιώς. Είναι η φύση της ανθρωπότητας γιατί όλα είναι σχετικά. Αν γυρίσετε πίσω στην εποχή που ήσασταν 1 ημέρας (η ηλικία σας) αυτή η μία ημέρα είναι το 100% της ζωής σας. Αν πάτε πίσω στην εποχή που ήσασταν ενός έτους η μία ημέρα είναι μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό της ζωής σας, επομένως (ο χρόνος) έχει την τάση να συρρικνώνεται φυσικά καθώς μεγαλώνετε. Σας λέμε τώρα ότι ακόμα και τα ατομικά ρολόγια παρατηρούν τη διαφορά. Έχουν συμβεί μεγάλες αλλαγές εξαιτίας της μετατόπισης στη Χιλή. Νούμερο 1: Η Γή άλλαξε άξονα περιστροφής, δεν είναι ο ίδιος άξονας που ήταν πριν. Έχει ήδη μετατοπιστεί και οι επιστήμονές σας προσπαθούν με αγωνία να καταλάβουν σε πιο βαθμό και με ποιο τρόπο μπορούν να το υπολογίσουν  με ακρίβεια καθώς έχουν παρατηρήσει μεγάλη διαφορά. Έχει παρατηρηθεί σ’ όλο τον κόσμο, γιατί ο ήλιος παλιότερα έμπαινε απ’ το παράθυρο συγκεκριμένη ώρα της ημέρας και τώρα ακολουθεί διαφορετικό πρόγραμμα. Αυτές οι χρονικές στιγμές άλλαξαν ταυτόχρονα σ’ όλο τον κόσμο. Οι επιστήμονες σας ψάχνουν για απαντήσεις για να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει αλλά αφήστε μας να σας δώσουμε μια σύντομη απάντηση για να μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Σας είπαμε ότι το υγρό-λιωμένο μέρος της Γης έχει μεγαλώσει στο εσωτερικό της τις τελευταίες λίγες εκατονταετίες -ειδικά τα τελευταία 60 χρόνια. Εφόσον αυτό έχει μεγαλώσει, η ίδια η Γη δεν είναι τόσο στερεή/συμπαγής όσο νομίζατε. Οι σεισμοί στη Χιλή και οι σεισμοί γύρω από το Δαχτυλίδι της Φωτιάς, συμπεριλαμβανομένου αυτού στην Αϊτή προκάλεσαν μετατόπιση στον πλανήτη, όχι μόνο στον άξονά του. Στην πραγματικότητα επιμήκυναν τον πλανήτη λίγο σχεδόν σαν να συμπιέστηκε στο κέντρο και έγινε λίγο μακρύτερος. Για άλλη μια φορά αυτό είναι κάτι με το οποίο δε συμφωνούν οι επιστήμονες σας αλλά σας λέμε ότι η διαδικασία έστω και ελάχιστης επιμήκυνσης του πλανήτη τον έκανε επίσης μικρότερο γύρω από το μέσον. Αυτό σημαίνει ότι περιστρέφεται γρηγορότερα, πράγμα που μεταβάλλει τη σχέση σας με το χρόνο καθώς μιλάμε.

Σας ενθαρρύνουμε όλους να «παίζετε» με την έννοια που ονομάζετε χρόνο. Επιστρέψτε σε μερικές βασικές διδασκαλίες επειδή όλοι έχετε αναζητήσει τρόπους να ελέγχετε το χρόνο και να μάθετε πώς να προβάλλετε το χρόνο στο μέλλον. Το ξέρετε ότι αυτό σε μεγάλο βαθμό υπάρχει στο σύστημα πεποιθήσεών σας. Πιστεύετε ότι είναι ακριβές και πρέπει να ζήσετε έτσι. Τα ατομικά ρολόγια δε θα λειτουργούν για πολύ καιρό ακόμα επειδή θα χρειάζονται τόση αναπροσαρμογή για όσα πρόκειται να συμβούν στον πλανήτη Γη και κάποιες από τις αλλαγές που συμβαίνουν. Αγκαλιάστε τες. Μη φοβάστε αυτές τις αλλαγές γιατί η αντίδραση σας είναι αυτό που πραγματικά η Γη χρειάζεται για να σταθεροποιηθεί. Η αντίδραση σας είναι η σταθερότητα που προσφέρετε σαν εργάτες του φωτός όχι μόνο στη Γη αλλά και στους ανθρώπους γύρω σας.

Μια νέα «αναταραχή»

Αυτές οι αλλαγές και αυτές που επίκεινται ίσως δημιουργήσουν μεγάλο φόβο σε πολλές διαφορετικές περιοχές. Εσείς είστε αυτοί που μπορούν να εξισορροπήσουν αυτή την ενέργεια, αυτοί που μπορούν να συμβάλλουν ώστε να μετατραπεί σε μια πολύ θετική εξέλιξη. Αφήστε μας να σας μιλήσουμε και γι’ αυτό. Εξαιτίας του γεγονότος ότι ο άξονας της Γης αλλάζει ελαφρώς, υπάρχει τώρα ένα ταρακούνημα. Πάντα υπήρχε κάποια αναταραχή στην περιστροφή της Γης. Δεν είναι μυστικό. Πάντα ήταν γνωστό, αλλά τώρα που αυτό το ταρακούνημα άλλαξε ίσως δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις για σας για τις οποίες θα θέλαμε να σας μιλήσουμε.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως βιώνετε αυτές τις περιόδους μεταπτώσεων, και όλοι θα τις βιώσετε. Αλλά τώρα θα γίνουν πολύ πιο έντονες απ’ ότι πιστεύετε ότι θα μπορούσε. Κάποιες από τις φυσικές αντιδράσεις σ’ αυτό το νέο ρήγμα θα τις βιώσετε σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάποιες φορές θα σας ανεβάζουν, θα νιώθετε χαρά και έξαψη αλλά άλλες φορές θα νιώθετε απελπισμένοι σαν να μην μπορείτε καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Αυτοί είναι φυσιολογικοί κύκλοι απλώς, δεδομένου ότι είστε μέρος της Γης και η Γη είναι κομμάτι σας. Καθώς η Γη περνά αυτές τις αλλαγές αυτές προσωποποιούνται και καθρεφτίζονται στα σώματά σας. Αυτό είναι μέρος του πως μπορείτε να βοηθήσετε να γειωθεί αυτή η αλλαγή και να κεντραριστεί  αυτή η ενέργεια με αυτή (με τη Γη). Να γνωρίζετε ότι σας έχει επηρεάσει και αναζητήστε τρόπους να σας επηρεάσει θετικά.

 Καβαλικεύοντας το Κύμα

Υπάρχουν σημεία στον πλανήτη όπου μπορείτε τώρα να ξεδιπλώσετε τον εαυτό σας. Στο παρελθόν το κάνατε χρησιμοποιώντας την αστρονομία και την αστρολογία για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε την τέλεια χρονική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή ένα νέο εργασιακό πλάνο. Πάντοτε ξέρατε τη θέση του ήλιου σε σχέση με διάφορους πλανήτες, την ευθυγράμμιση τους και με ποιο τρόπο θα μπορούσε να σας υποστηρίξει ή να σας υπονομεύσει. Τώρα υπάρχει επιπλέον ένα ολόκληρο κύμα ενέργειας που τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια σας και το σηκώνει με τέτοιο τρόπο ώστε να στείλει ένα κύμα ενέργειας και προς τα κάτω σ’ όλη την περιοχή του μήκους του. Το τράβηγμα του χαλιού θα δημιουργήσει χαμηλά και υψηλά σημεία αλλά και σημεία στα οποία μπορείτε να ξεδιπλώσετε τον εαυτό σας πολύ εύκολα αλλά και να τυλιχτείτε σ’ αυτό και να τιναχτείτε κάτω. Εφόσον αποκτήσετε επίγνωση αυτών των διακυμάνσεων μπορείτε να υπολογίσετε τον ενδιάμεσο χρόνο (από το ανώτατο στο χαμηλότερο σημείο) και να τον εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο βαθμό. Σας ζητάμε να έχετε ξεκάθαρη επίγνωση του πώς νιώθετε, που βρίσκετε το πάθος σας και πώς να το εκφράσετε αυτό στον εξωτερικό κόσμο, όπως και την επίδραση σας στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Αυτό θα σας πληροφορήσει σχετικά με το αν κάνετε τη δουλεία που έχετε έρθει να κάνετε ή όχι. Τοποθετείστε τον εαυτό σας ούτως ώστε αντί να βρίσκεστε τυλιγμένοι στο χαλί καθώς τα μεγάλα κύματα έρχονται, και αντί να είστε υπερφορτωμένοι και να πρέπει να προστατευτείτε από αυτό, να βρίσκεστε στο σωστό σημείο ώστε να σας σπρώξει. Γι’ αυτό βρίσκεστε εδώ.

Είστε εκείνοι που μετέφεραν τα μυστικά από την Εστία -από τη Λεμουρία και την Ατλαντίδα- ελπίζοντας ότι η ανθρωπότητα θα έφτανε κάποια στιγμή ένα σημείο εξέλιξης, στο οποίο θα μπορούσατε να επανέλθετε και να το κάνετε ξανά. Είσαστε εδώ. Τα καταφέρατε. Όλοι σας και ο καθένας από σας έχει την ευκαιρία να μπει σ’ αυτή την ενέργεια και να βάλει τον εαυτό του στο σημείο που το κύμα τον εξυπηρετεί. Αγαπημένοι, θα σας πούμε ότι απαιτεί πολύ μεγάλο θάρρος να το κάνετε αυτό γιατί μπορείτε να δείτε την ενέργεια να μετακινείται. Κάποιοι από σας μπορεί να θέλουν να βάλουν το μικρό τους δαχτυλάκι σ’ αυτή την ενέργεια αλλά δεν νιώθετε σίγουροι στην ιδέα να βουτήξετε ολόκληροι στο νερό. Θα έρθουμε κοντά σας και θα σας σπρώξουμε, αν απλά προσπαθήσετε να βάλετε το πέλμα σας. Είναι καιρός Όλοι σας και ο καθένας από σας ήρθε με συγκεκριμένα χρονοπλαίσια γιατί θέλατε να είστε εδώ ακριβώς αυτή τη στιγμή γιατί αυτή είναι η εποχή της μεγάλης αλλαγής. Αυτό είναι το σημείο που λέγεται ότι η αλλαγή αρχίζει πραγματικά να χτυπάει κόκκινο.

Είναι η εποχή που θα παρατηρείτε ότι τα πράγματα αλλάζουν σε κάθε μέρος για το οποίο μιλούσατε αιώνες τώρα σ’ αυτό τον πλανήτη. Ο εαυτός σας βρίσκεται στη θέση που πρέπει να μπείτε σ’ αυτή την καμπή. Αυτό σε προσωπικό επίπεδο σας αφορά όλους και τον καθένα χωριστά επειδή αν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τις συγκεκριμένες νόρμες που χρησιμοποιούσατε παλιότερα για την εξέλιξή σας δε θα φέρουν τα ίδια αποτελέσματα. Με άλλα λόγια, δε μπορείτε να υπολογίσετε τα δονητικά επίπεδα της εξέλιξής σας με τον τρόπο που το κάνατε στο παρελθόν. Αυτές τις περιόδους θα σας συμβουλεύαμε να είστε συμπονετικοί και να να δείχνετε κατανόηση ο ένας στον άλλο, καθώς είναι εύκολο να οξυνθούν τα πνεύματα.

Η οικονομική δραστηριότητα στη Γη

Θα θέλαμε  να σας μιλήσουμε για την οικονομική δραστηριότητα στον πλανήτη Γη. Έχετε θέσει πολλά συστήματα σε λειτουργία που σας επέτρεπαν να ανταλλάσσετε ενέργεια και χρήματα. Έχετε ένα σύστημα που ονομάζεται αγορά εμπορευμάτων. Μας συναρπάζει τόσο πολύ γιατί για μας είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον, το πώς έχετε δημιουργήσει ένα ολόκληρο σύστημα που βασίζεται στην αντίληψη της αντίληψης της αντίληψης. Εμείς δε θα είχαμε καν σκεφτεί ποτέ να το κάνουμε αυτό. Χρειάστηκε οι άνθρωποι να επινοήσουν εξ ολοκλήρου αυτή τη διαδικασία. Γι’ αυτό το λόγο έχετε μια αντίληψη της αντίληψης, και πάνω σ’ αυτό βασίζονται τα οικονομικά σας συστήματα. Έχετε περάσει μία από αυτές τις ανακατατάξεις/αλλαγές και αυτό επηρέασε ολόκληρο τον πλανήτη. Βιώσατε ένα γεγονός στον τομέα της οικονομίας στον πλανήτη Γη και είναι μία από τις αλλαγές που συνέβησαν. Σας λέμε θα έρθουν κι άλλες τέτοιου είδους αλλαγές. Στην πραγματικότητα μια πολύ μεγάλη ανακατάταξη έρχεται πολύ σύντομα. Δεν μπορούμε να σας πούμε πότε θα έρθει, γιατί εσείς με την αντίληψή σας θα καθορίσετε πότε θα έρθει. Σας λέμε επίσης ότι δε χρειάζεται να είναι αρνητική, μπορεί να είναι κάποιο θετικό γεγονός. Αυτό εξαρτάται απόλυτα από εσάς αλλά πρέπει να σας πούμε ότι η αλλαγή θα συμβεί άμεσα σ’ αυτόν τον τομέα.

Είχατε ευκαιρίες καθώς ήρθε αυτό το κύμα που άδειασαν το μπαλόνι από τον αέρα. Ξαφνικά αυτό το παραπάνω από υπερχειλισμένο μπαλόνι συρρικνώθηκε στο τίποτα. Τώρα αντιλαμβάνεστε μια οικονομική ανάρρωση. Τη βλέπετε γιατί την αντιλαμβάνεστε. Έτσι λειτουργεί το σύστημά σας, γιατί θέλετε να το αντιληφθείτε. Αυτό ακριβώς συμβαίνει, ωστόσο το θεμέλια του συστήματός σας που υπήρχε η δυνατότητα να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της έκρηξης δεν άλλαξαν στην πραγματικότητα. Γι’ αυτό, μέχρι να κάνετε κάποιες θεμελιώδεις αλλαγές στον τρόπο που δράτε επιχειρηματικά στον πλανήτη Γη θα αντιμετωπίσετε περισσότερες δυσκολίες σ’ αυτό τον τομέα.

Θέλουμε επίσης να προσεγγίσουμε ένα αντικείμενο που το κανάλι μας (ο Στηβ) προσπαθεί να αποφεύγει, και θα μιλήσουμε για την πολιτική μόνο για λίγο. Παρατηρείτε να συμβαίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον. Συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά μπορείτε να το δείτε πολύ καθαρά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συμβαίνει από τη μεγάλη αλλαγή στην πολικότητα και έπειτα. Εφόσον το νέο πεδίο της τριαδικότητας αρχίζει να λειτουργεί και έχετε τρεις οπτικές γωνίες από τις οποίες μπορείτε να δείτε τα πράγματα αντί για δύο. Εμφανίζεται μια νέα προοπτική από την οποία μπορείτε να αντιληφθείτε τα πράγματα. Παρ’ όλα αυτά σας είναι δύσκολο να εστιαστείτε πραγματικά σ’ αυτή τη νέα οπτική, να την εμπιστευτείτε και να κατανοήσετε τι σημαίνει και πώς λειτουργεί. Θα θέλαμε να σας πούμε ότι πολλοί από σας περνούν μια περίοδο κατά την οποία η προσωπική σας αντίληψή, οι ιδέες και οι σχέσεις σας θα μεταβληθούν, αλλά αυτό συμβαίνει και σε οικονομικό επίπεδο παγκοσμίως. Ένα πράγμα που μάθατε από το πρόσφατο «ταρακούνημά» σας στον οικονομικό τομέα (οικονομική κρίση) είναι ότι όλα τα οικονομικά σας συστήματα είναι συνδεδεμένα. Αυτό είναι πανέμορφο αγαπημένοι, γιατί σημαίνει ότι δε μπορείτε πλέον να κάνετε παγκόσμιο πόλεμο. Ποιον θα βομβαρδίζατε; Τον εαυτό σας; Αυτό είναι τέλειο γιατί αυτή η σύνδεση, το ανακάτεμα όλων σας θα το αλλάξει όλο αυτό. Πολλοί υψηλόβαθμοι αξιωματικοί/υπάλληλοι αναζητούν να το δουν να συμβαίνει, αλλά οι αλλαγές στον πλανήτη Γη συμβαίνουν πολύ έντονα και γρήγορα. Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο αλλαγές σε πλανητικό επίπεδο, αλλά και οι αλλαγές μέσα σας, σε ανθρώπινο επίπεδο συμβαίνουν πολύ έντονα. Εξαιτίας αυτού, τα οικονομικά συστήματα που σας υποστήριζαν είναι πιθανό να βιώσουν κάτι παρόμοιο. Ωστόσο, αν είσαστε ενήμεροι σχετικά μ’ αυτό και έχετε επίγνωση, μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας στο ανώτατο σημείο και να δημιουργήσετε κάτι θετικό αντί για κάτι αρνητικό. Θα υπάρξουν δυσκολίες με τα συστήματά σας στον πλανήτη Γη. Τώρα πώς θα τις επιδιορθώσετε; Πώς θα το αλλάξετε αυτό; Μπορούμε να σας πούμε  πως ήταν τα πράγματα τις εποχές που αυτά τα συστήματα λειτουργούσαν, όταν είχατε αφυπνισμένες  κοινωνίες και αυτή ήταν η ουσία των κοινωνιών: Δεν ήταν «Πώς θα βγάλουμε λεφτά; Πώς θα υποστηρίξουμε τον εαυτό μας; Πώς θα ζήσουμε καλύτερα;» αντίθετα ήταν «Πως θα ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους γύρω μας;» Αυτή είναι η βασική ιδέα, η βασική αρχή που εφαρμοζόταν την εποχή της Λεμουρίας. Συνέβαινε τόσο ξεκάθαρα που δεν υπήρχε ανάγκη για νόμους, είχατε μόνο έθιμα.

Η ψυχή των επιχειρήσεων στη νέα ενέργεια

Αντιμετωπίζετε κάποια πρόκληση στον τρόπο που ορίζετε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες μέχρι τώρα, αφήστε μας λοιπόν να σας μιλήσουμε για την πρόκληση πρώτα γιατί κάθε άτομο που δημιουργεί μια από αυτές τις συλλογικότητες που αποκαλείτε επιχειρήσεις έχει μια ψυχή. Η γενική/ευρύτερη εταιρεία είτε αποτελείται από ένα άτομο, είτε πέντε είτε πεντακόσια δεν διαφοροποιείται, γιατί αυτή η εταιρεία έχει μια ψυχή, αφού έχει ενέργεια που δρα σαν ενότητα. Τι στιγμή που εντοπίζετε αυτό το σημείο στον κόσμο μπορείτε να αλλάξετε όλο το όραμα, τις προοπτικές της επιχείρησης από πάνω προς τα κάτω, σ’ όλη τη διαδρομή …εξ ολοκλήρου. Αυτό που προσπαθούμε να σας πούμε είναι ότι οι εταιρείες που έκαναν επιχειρηματικές δραστηριότητες με μόνο σκοπό να βγάζουν χρήματα δε θα μπορούν πια να το κάνουν αυτό επειδή αποκαλύπτεται ότι αυτό είναι κενό νοήματος. Δεν υπάρχει ψυχική ενέργεια σ’ αυτό. Στο μέλλον βλέπουμε μια εποχή στην οποία οι κυβερνήσεις για να εκδώσουν μια άδεια για να δημιουργηθεί μια επιχείρηση, θα χρειάζεται επιπλέον η εταιρεία να έχει την ευσυνειδησία να κάνει το καλύτερο για την ανθρωπότητα ακόμα και εις βάρος του κέρδους της. Η εταιρεία θα αναλαμβάνει τις ίδιες ευθύνες που όλοι σας και ο καθένας χωριστά έχετε καθώς προχωράτε στο δρόμο και προσπερνάτε άλλους ανθρώπους. Αυτό δεν έχει συμβεί σε τέτοιο σημείο στον πλανήτη γη. Τώρα είναι καιρός να αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε σε ατομικό επίπεδο όπου κι αν δουλεύετε, όποιες εταιρείες κι αν κατέχετε ή μέσα σε όποιες οργανώσεις κι αν βρίσκεστε είτε είναι η κυβέρνηση είτε η θρησκεία. Αυτές είναι συλλογικότητες των ανθρώπων που θα πρέπει να εξελιχθούν πολύ γρήγορα.

 Αναπτυσσόμενοι πέρα από την πολικότητα

Βρίσκεστε σε μια εποχή στην οποία μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές για να έχετε θετικά αποτελέσματα αντί να βιώνετε συνεχείς κύκλους φόβου και προκλήσεων. Όταν είχατε εκλογές στις ΗΠΑ αγαπημένοι δε μπορούσατε να αποφασίσετε ποιος θα γινόταν πρόεδρος. Τη μια στιγμή βλέπατε να προηγείται ο ένας και την άλλη ο άλλος. Αυτό πυροδότησε μια επέκταση της πολικότητας , ήταν σαν να κρατιέστε πάνω της. Αρχίσατε να μετακινείστε στο πεδίο της τριαδικότητας , αλλά προσκολληθήκατε σ’ αυτό το παλιό οικείο κομμάτι. Προσκολληθήκατε τόσο έντονα σ’ αυτό που όλος ο κόσμος γελούσε με εκείνες τις εκλογές και με αυτό που συνέβαινε.  Έχει καμία σημασία ποιος κέρδισε; Στην πραγματικότητα όχι, γιατί τελικά το γεγονός αυτό έδειξε τη διττότητα και τα προβλήματα που προκύπτουν απ’ αυτήν. Στις ΗΠΑ δεν έχετε εξελιχθεί πέρα από τη διττότητα, αλλά τώρα είναι ο καιρός να αρχίσετε να δουλεύετε με αυτό άμεσα. Αγαπημένοι, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες έχετε ένα πολύ πολύ στενό χρονοπλαίσιο στο οποίο μπορείτε να κρατηθείτε και να το εκμεταλλευθείτε. Προσευχόμαστε οι ηγέτες σας να μπορούσαν να ακούσουν αυτό το μήνυμα γιατί έχετε τόσο πολύ διευρυνθεί στη διττότητα ως τώρα που δεν ξέρετε πια που βρίσκεται το μέσον. Είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψετε στο σημείο συνειδητότητας που κανένας δεν έχει δίκιο ή άδικο. Είναι καιρός να αρχίζετε να παρατηρείτε πόσο εσείς και οι γείτονες σας είστε όμοιοι παρά πόσο διαφέρετε ο ένας από τον άλλο. Είναι καιρός να αναζητήσετε τρόπους για να ενδυναμώσετε τους ανθρώπους αντί να προσπαθείτε να τους οδηγήσετε εσείς. Θυμηθείτε, έχετε μερικά από τα μεγαλύτερα πνεύματα στον πλανήτη Γη που απλώς περιμένουν να ξεκινήσουν δουλεία διαδίδοντας το φως στον πλανήτη. Αν δώσετε χώρο ώστε να συμβεί αυτό θα παρατηρήσετε μεγάλες αλλαγές σ’ ολόκληρο τον πλανήτη Γη. Συμβαίνει τώρα. Συμβαίνει σε πολλούς πολιτισμούς ανεπαίσθητα για τους περισσότερους. Κάντε τις φωνές σας να ακουστούν.

Λοιπόν  πώς ο καθένας σας αντιδρά σ’ αυτό; Λέτε «Τι μπορώ να κάνω; Δεν είμαι ο ηγέτης κάποιου έθνους. Δεν είμαι πολιτικός.» Αγαπημένοι όλοι σας έχετε μια ισχυρή προσκόλληση στο πεδίο της πολικότητας. Όλοι σας πιστεύετε ότι κάτι είναι σωστό και κάτι είναι λάθος. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθούμε τα δελτία ειδήσεων τώρα, γιατί ο καβγάς κρατά τόσο πολύ που στο τέλος κανείς δε θυμάται το λόγο της διαφωνίας. Έχει δημιουργηθεί τόσος φόβος εκούσια για να  αποτρέψει την πληροφόρηση στον πλανήτη Γη, που κινδυνεύετε να χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα επειδή δίνετε βάση και «αγοράζετε» τις πληροφορίες που προκαλούν φόβο. Αρκετά!! Βλέπετε τι συμβαίνει. Δεν υπάρχουν πλέον μυστικά στη Γη. Εμπιστευτείτε την καρδιά σας. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να αγκιστρωθεί ξανά στο φόβο, πρόκειται για μια πολυτέλεια που δεν μπορείτε πια να απολαύσετε σας παίρνει πια. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΓΗ. Είναι καιρός να γνωρίσετε ότι έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε την πραγματικότητας σας. Δεν έχει σημασία που βρίσκεστε σ’ αυτή την αναταραχή, τι συμβαίνει στη Γη τι συμβαίνει με τις σχέσεις σας με τη δουλειά σας την οικογενειακή και την επαγγελματική σας ζωή. Έχετε τη δυνατότητα να τοποθετείσετε τον εαυτό σας στην κορυφή και να κάνετε αυτό για το οποίο ήρθατε. Βρισκόμαστε πίσω σας 1000% γιατί δεν είναι δουλειά μας να σας πούμε σε ποιο σημείο του δρόμου να στρίψετε ή τι να κάνετε. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε  να κατανοήσετε ποιοι είστε πραγματικά , γιατί ενσαρκωθήκατε στη Γη με κάποιο πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Σας αγαπάμε περισσότερο απ’ ότι ποτέ θα γνωρίσετε. Δεν είναι εύκολο να βγάζεις τα φτερά σου και να προσποιείσαι ότι είσαι ένας άνθρωπος. Το κάνετε αυτό σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις/ διαστάσεις και σας αγαπάμε γι’ αυτό γιατί αυτή η εργασία μπορεί να διεκπεραιωθεί μόνο με τον τρόπο που θα την ολοκληρώσετε εσείς.

Σας αποχαιρετάμε με τρεις απλές υπενθυμίσεις. Να συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλο με πολύ σεβασμό, να φροντίζετε και να ενδυναμώνετε ο ένας τον άλλο. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Αθηνά Βούλγαρη

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!