Απρίλιος 2008

Φασματικό Όραμα
Ανοίξτε τα μάτια σας!

 

Από τον Steve:

Στο μήνυμα αυτού του μήνα το γκρουπ μας δίνει μια ματιά από το μέλλον στο τι πρόκειται να δείτε καθώς αρχίζουμε να βιώνουμε την Πολυδιαστατικότητα. Αυτό μας οδηγεί σε ένα νέο εργαλείο που το ονομάζουν Οπτικό Φάσμα και πώς να διευρύνουμε την όραση μας για να δούμε την πολύ μεγαλύτερη εικόνα που περικλείει τους πολυδιάστατους εαυτούς μας.

Μεγάλες αγκαλιές και ελαφρά σκουντήματα..! Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Περπατώντας με τα Μάτια Σας Ανοιχτά

Αγαπημένοι μου, κινήστε τόσο γρήγορα που δεν βλέπετε την σκιά σας πια. Η εξέλιξη της ανθρωπότητας κινείται τόσο γρήγορα, που την ώρα που διατυπώνετε τους κανόνες σας, αυτοί αλλάζουν. Αυτό μπερδεύει τους περισσότερους από εσάς. Ξυπνάτε και εστιάζετε στην καθημερινή ρουτίνα σας, και είναι κάθε άλλο από ρουτίνα να είστε άνθρωποι. Αγαπημένοι μου, ανοίξτε τα μάτια σας και βαδίστε στη συνείδηση κάθε δευτερόλεπτο που το σκέπτεστε. Κάθε στιγμή αναρωτιέστε αν πλήττετε όταν δεν είστε απασχολημένοι η ενθουσιασμένοι με την ζωή. Ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε το φυσικό σώμα που βρίσκεστε μέσα. Ακριβώς όπως το μωρό που προσπαθεί να εστιάσει στο ίδιο το χέρι του – αναρωτώμενο αν είναι το δικό του χέρι – η πραγματικότητα είναι ότι θα αναρωτηθείτε το ίδιο πράγμα διότι δεν είστε από αυτό το φυσικό σώμα. Είστε τόσο μεγάλοι, τόσο τεράστιοι, που περικλείετε απέραντες περιοχές από την φυσική Γη. Πρόκειται να το ανακαλύψετε αυτό στο κοντινό μέλλον διότι όλη η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να κάνει ένα τεράστιο άλμα στην εξέλιξη όπου πολλά πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται ακόμα πιο γρήγορα.

Έχετε επιλογή πώς να βιώνετε αυτό που πρόκειται να συμβεί. Δεν υπάρχει λάθος και σωστή επιλογή. Καθώς κινείστε σε ανώτερα δονητικά επίπεδα, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι έννοιες του σωστού και του λάθους δεν υπάρχουν με τον τρόπο που νομίζατε ότι ήταν. Δεν υπάρχουν μαύροι και άσπροι κανόνες. Αντιθέτως, υπάρχουν μόνο επιλογές και έχετε πολλές ευκαιρίες να δουλέψετε μαζί τους. Έχετε ρωτήσει. “Πώς πορεύομαι μπροστά με τα μάτια μου ανοιχτά; Πως θα δουλέψω σε αυτό τον χώρο για να δω τι συμβαίνει στον πλανήτη;” Φτάνετε γρήγορα ένα σημείο εκκίνησης και παράξενα πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν καθώς πολλαπλές διαστάσεις θα αρχίσουν να ανοίγουν για όλη την ανθρωπότητα. Έχουμε μιλήσει για πολυδιαστατικότητα. Δεν είναι ότι τώρα θα γίνετε πολυδιάστατοι ˙ πάντα ήσασταν. Φτάνετε σε ένα επίπεδο συλλογικής δονητικότητας όπου θα αρχίσετε να βλέπετε που ήταν κρυμμένα από σας μέχρι τώρα. Έτσι το πέπλο γίνεται πιο λεπτό.

Ο Κεντρικός Ήλιος είναι ένα Πρίσμα που Διαιρεί το Φως σε 11 Ακτίνες

Ένας από τους τρόπους που θα μοιραστούμε μαζί σας είναι να φανταστούμε έναν όμορφο κρύσταλλο. Μπορείτε να το λέτε πρίσμα διότι όλοι οι κρύσταλλοι διαιρούν και διαθλούν το φως. Έτσι φανταστείτε το εξής: Μια δέσμη φωτός ξεκινάει ένα ταξίδι από την Εστία. Είναι μια δέσμη ενέργειας Των Πάντων. Καθώς αυτή η δέσμη φωτός ξεκινά το ταξίδι της, η πρώτη αλληλεπίδραση που έχει είναι με έναν κρύσταλλο. Αυτόν τον κρύσταλλο θα τον χαρακτηρίσουμε ως ο Κεντρικός Ήλιος. Αυτό είναι το πρώτο μέρος καταγωγής από την Εστία. Ο Κεντρικός Ήλιος είναι το μέρος όπου δίνεται η εντύπωση ότι η απεριόριστη ενέργεια έχει τέλος. Τώρα φανταστείτε σε αυτό το σημείο ότι το φως μετατρέπεται σε ανθρώπινο ον και αρχίζει μια ανθρώπινη ύπαρξη. Σε εκείνο τον κόσμο, όταν το φως πέφτει στον κρύσταλλο διαχέεται σε έντεκα διαφορετικές δέσμες φωτός. Έτσι μια ψυχή έχει 11 εμπειρίες όντας άνθρωπος σε κάθε έναν από σας. Στην πραγματικότητα υπάρχουν 12 διαστάσεις διότι έχετε ένα σημείο αντίληψης – το οποίο είναι επίσης μια διάσταση – και 11 διαφορετικές διαστάσεις της ψυχής.

Μοιραστήκαμε μαζί σας αυτές τις ιδέες πριν έτσι ώστε να αρχίζετε να καταλαβαίνετε τις έννοιες. Οι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας έχουν ήδη πάρει αυτή την ιδέα και την έχουν συνάγει θαυμάσιο υλικό για το κοινό τους. Αλλά στο μέλλον αυτό θα είναι η πραγματικότητα που θα αντιμετωπίζουν όλοι καθημερινά. Οι ερωτήσεις σας τώρα θα είναι: “Πως το χρησιμοποιώ αυτό; Πως θα λειτούργει στην καθημερινότητα μου;” Θα σας δώσουμε κάποιες από τις εικόνες που έρχονται για σας. Παρακαλώ καταλάβετε ότι σας δίνουμε μια εικόνα από το ψηλότερο σημείο του λεωφορείου – από το διώροφο λεωφορείο. Καθόμαστε εκεί και μοιραζόμαστε με σας το τι βλέπουμε λίγο πιο μακριά στον δρόμο. Μπορούμε να δούμε λίγο πιο μακριά από σας λόγω της αντίληψης μας, άλλα δεν μπορούμε να πούμε αν το λεωφορείο θα στρίψει κάπου. Αυτή είναι η επιλογή σας κάθε στιγμή. Ας υποθέσουμε ότι το λεωφορείο δεν θα στρίψει και ότι αυτό είναι μπροστά μας.

Ο Εκατοστός Εργάτης του Φωτός

Θα ξυπνήσετε ένα πρωινό και όλα θα τα νιώθετε λίγο διαφορετικά. Ένα πρωί θα γίνει το πιο παράξενο σενάριο, γιατί όλες οι τρελές ιδέες που φοβόσασταν να πείτε ξαφνικά θα είναι γνωστές σε όλους, παντού. Όλα τα πράγματα που νομίζατε ότι είναι εκτός πραγματικότητας τώρα είναι γνωστά. Θα είναι σαν την Εκατοστή Μαϊμού, άλλα θα το λέμε ο Εκατοστός Εργάτης του Φωτός. Μόλις φτάσουμε στο ολοκληρωμένο κρίσιμο σύνολο, θα προκαλέσει μια αφυπνιστική διαδικασία που θα περάσει μέσα από την ανθρωπότητα τόσο γρήγορα, που θα διασκορπιστούν και στις έντεκα διαστάσεις χρόνου και χώρου ταυτόχρονα. Όταν ο εκατοστός Εργάτης του Φωτός βιώσει πολλαπλές διαστάσεις, όλη η ανθρωπότητα ξαφνικά έχει μάθει μια νέα ενέργεια: πώς να ενεργεί σαν πολυδιάστατο ον. Με αυτόν τον νέο τομέα, έχετε ικανότητες έστω και αν δεν γνωρίζετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε. Στην αρχή θα είναι παράξενο. Θα είναι τρομακτικό, άλλα σε εκείνο το κρίσιμο επίπεδο όταν όλοι αποκτούν την γνώση αμέσως, θα γίνει κομμάτι της καθημερινής ζωής σας και της κοινής λογικής σας. Βιώνοντας τις πολυδιαστάσεις δεν θα είναι μόνο στον μεταφυσικό τομέα, και θα φυτευτεί τόσο βαθιά που θα το γνωρίζουν όλοι. Για να μάθετε να το χρησιμοποιείτε πλήρως και να ξεπεράσετε τον φόβο σας θα περάσει κάποιος χρόνος για να εξελιχθεί. Θα αρχίσετε να αναπτύσσετε επίσης τα συστήματα πίστης τόσο ώστε να κρατήσουν αυτή την αλήθεια. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που σας ζητήσαμε να αρχίσετε να αναπτύσσετε ένα ευέλικτο σύστημα πίστης.

Από αυτό το σημείο και μετά ο τρόπος που ζείτε την ζωή σας θα αλλάξει. Ο κανονικός τρόπος που μαθαίνετε πράγματα είναι να βάζετε τον εαυτό σας σε καταστάσεις όπου έρχεστε αντιμέτωποι με το πρόβλημα που επιθυμείτε να λύσετε. Η πρόκληση είναι ότι τις περισσότερες φορές αποφεύγετε το πρόβλημα αντί να το λύσετε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αναδημιουργείτε τις ίδιες καταστάσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να ελκύετε το ίδιο πρόβλημα σε μια διαφορετική σχέση και να έχετε άλλη μια ευκαιρία να το επιλύσετε. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύτιμο θα ήταν να βγείτε από αυτή την ζωή εντελώς για μια στιγμή μόνο, και να μπείτε σε μια διαφορετική πραγματικότητα όπου το ίδιο μάθημα τελείωνε διαφορετικά; Σε αυτή την εναλλακτική ζωή έχετε διαφορετικό όνομα, διαφορετική οικογένεια, συνήθως διαφορετική δουλειά, κτλ. Παρόλο που είναι η ίδια ψυχή είναι μια διαφορετική πραγματικότητα που εκτυλίσσεται εξαιτίας των διαφορετικών αποφάσεων που πάρθηκαν. Υπάρχουν φίλοι δίπλα σας και τους ξέρετε πολύ καλά, μα δεν υπάρχουν στην καθημερινότητα σας. Πηγαίνετε στην δουλειά σας το πρωί και έχετε μια διαφορετική δουλεία. Βρίσκετε τον εαυτό σας σε μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα. Μπορείτε να δείτε τώρα πόσο πολύτιμο μπορεί να είναι να μπαίνετε σε εκείνη την ζωή και να αποκτήσετε μια νέα άποψη στα επαναληπτικά κομμάτια της ζωής σας; Βλέπετε, και οι δύο ζωές μοιράζονται την ίδια ψυχή, επομένως τα ίδια διδάγματα ζωής. Εδώ μπορείτε να παρατηρήσετε τα ίδια επαναληπτικά κομμάτια να συμβαίνουν σε μια εναλλασσόμενη πραγματικότητα.

Φασματική Οπτική

Οι σπόροι για αυτή την αλλαγή έχουν ήδη φυτευτεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε την τηλεόραση σας ή να δείτε μια ταινία για να το βιώσετε αυτό. Αυτοί είναι οι σπόροι που θα μεγαλώσουν στην πραγματικότητα σας προκαλώντας ένα κρίσιμο πλήθος. Με το να γίνεται ικανοί να πάρετε ένα κομμάτι από την μια ζωή και να το τοποθετήσετε στην άλλη, θα είστε ικανοί να δείτε το ίδιο, επαναληπτικό κομμάτι από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Αυτό θα ήταν μια τεράστια πρόοδος για κάθε άτομο και για την ανθρωπότητα γενικά. Αυτό θα επιταχύνει την φυσική εξέλιξη της ανθρωπότητας περισσότερο από οπουδήποτε πράγμα που έχει γίνει πριν. Έρχεται προς το μέρος σας σαν τραίνο που κινείται πολύ, πολύ γρήγορα. Θα προκαλέσει σύγχυση και φόβο στον πλανήτη σας όταν θα εμφανιστεί για πρώτη φορά. Αυτοί από σας που ήδη έχουν την γνώση θα ωθηθείτε αυτόματα στην διδασκαλία. Εσείς θα είστε αυτοί που ανακουφίζουν τον φόβο. Θα είστε απλά αυτοί που κρατούν την ενέργεια και παίζουν με αυτό, αντί να φοβούνται ή να σκέφτονται ότι τρελαίνονται.

Υπάρχει και άλλο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιείτε από σήμερα. Λέγεται Φασματική Οπτική, καθώς σας επιτρέπει να αναπτύξετε τον πιο εκτεταμένη οπτική από την οποία μπορείτε να δείτε τα πάντα. Φανταστείτε ότι βγάζετε τον εαυτό σας από μια κατάσταση και μετά βρίσκετε ένα μέρος εντός της ίδιας ψυχής. Μέσα σας ξέρετε ποιος πραγματικά είστε, παρόλο που σαν καλούν με διαφορετικό όνομα. Είστε ακόμη ο εαυτός σας. Αν μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εμπειρίες σας εκεί και γυρίσετε πίσω, αυτό θα σας δώσει μία ακόμη μεγαλύτερη οπτική για την πραγματικότητα σας και μια πολύ μεγαλύτερη άποψη. Αυτό είναι που αποκαλούμε Φασματική Οπτική. Είναι ένα φυσικό γεγονός που θα συμβεί σε όλους εσάς καθώς ξεκινάτε να ανυψώνετε την δονητικότητα σας και θα ανακαλύψετε ότι ωθήστε ελαφρά σε άλλες διαστάσεις της πραγματικότητας. Η Φασματική Οπτική αναπτύσσει την συνήθεια να τα βλέπετε όλα από την όσο το δυνατόν πιο ευρεία γωνία.

Πολυδιάστατα Όνειρα

Πολλοί από σας είστε ήδη σε προετοιμασία για την Φασματική Οπτική στα όνειρα σας. Γνωρίζετε πως είναι τα όνειρα, έχουν ερμηνείες και νοερές απεικονίσεις. Πολλά από τα όνειρα σας στην πραγματικότητα έχουν σημεία με σκοπό να πυροδοτήσουν κάτι μέσα σας. Έχετε ακόμη και όνειρα που μπορείτε να διαλέξετε καθώς κοιμάστε, και τώρα ένα από αυτά θα είναι ότι μπορείτε κυριολεκτικά να βγάλετε τον εαυτό σας από μια πραγματικότητα και να τον φέρετε σε μια άλλη. Παρόλο που θα γίνει συνειδητά αυτό στο πολύ κοντινό μέλλον, για την ώρα θα το βιώνετε όλο και περισσότερο στα όνειρά σας. Θα ξυπνάτε στην μέση της πρότασης και ίσως να μην θυμάστε τι λέγατε και σε ποιόν το λέγατε. Ωστόσο, θα γυρίσετε με όλες τις αναμνήσεις και σκέψεις σχετικά με το πώς τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ειδικά όταν κοιτάτε την δική σας ανάπτυξη, προσωπικότητα και εξέλιξη της ψυχής σας από τις πολλαπλές προοπτικές, τότε είναι που αρχίζετε να βλέπετε την μεγαλύτερη εικόνα.

Ο καθένας από σας μπορεί να πάρει τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής του και να πει, “Μακάρι να ήξερα πως θα καταλήξει, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.” Περνάτε μια δύσκολη κατάσταση όπως ο θάνατος κάποιου που αγαπάτε, μια αλλαγή δουλειάς, έναν χωρισμό ή μια αρχή σχέσης. Εκείνη την στιγμή ίσως σκεφτείτε ότι αυτό είναι ένα απαίσιο πράγμα που σας συμβαίνει ή μια δύσκολη κατάσταση και νιώθετε την προσπάθεια που σχετίζεται με αυτό. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι υπάρχει ένα δώρο που λάβατε σαν αποτέλεσμα της εμπειρίας. Αν σας ρωτούσαμε αν θα πηγαίνατε πίσω στα τελευταία δέκα χρόνια και θα αλλάζατε κάτι, θα πηγαίνατε; Δεν θα το αλλάζατε διότι ξέρετε ότι υπάρχει κάτι που θα κερδίζατε κάτι μέσα από αυτή την διαδικασία – δεν θα μετατοπίζατε ποτέ την ενέργεια από αυτό που έχετε μάθει από αυτά τα δώρα. Αν το ξέρατε αυτό από πριν, θα ήταν πολύ πιο εύκολο το παιχνίδι του να είστε άνθρωποι. Σχετικά με αυτό είναι η Φασματική Οπτική. “Βλέπει” την μεγάλη εικόνα όπου μπορείτε να δείτε μεγάλες δυνατότητες σε οτιδήποτε που αποκαλείτε αρνητικό. Σε κάθε εμπειρία που έχετε υπάρχουν τρομερά πράγματα που θα κερδίσετε από αυτή, αλλά συνήθως αυτό που βλέπετε είναι μόνο μια αρνητική εμπειρία. Υπάρχουν απίστευτα δώρα που έρχονται αμέσως σαν αποτέλεσμα αυτών των αρνητικών εμπειριών. Αυτή είναι η Φασματική Οπτική — είναι μια νοοτροπία και ένα δώρο που μπορείτε να το αναπτύξετε σήμερα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για αυτό.

Ψάξτε για την ψηλότερη θέα. Βλέπουμε τις κάμερες στο δωμάτιο. Αν μπορείτε να φανταστείτε ότι η ζωή σας είναι πίσω από αυτές τις κάμερες, δεν καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να πάρετε την κάμερα και να βιώσετε την θέα από μια διαφορετική γωνία; Δεν έχετε συνηθίσει να το κάνετε αυτό. Δεν έχετε συνηθίσει να λέτε, “Αυτή είναι η πραγματικότητα μου. Πως την αντιμετωπίζω;” Λοιπόν, επιτρέψτε μας να την δούμε από μια διαφορετική γωνία. Αυτό είναι που θα αρχίσει να κάνει η Φασματική Οπτική σε πράγματα από διαφορετικές γωνίες. Διότι στο τέλος θα μπορείτε να το κοιτάτε από αρκετές δικές σας εμπειρίες, και από πολλαπλές διαστάσεις από την δική σας ζωή. Έχετε πρόσβαση σε αυτό τώρα, μόνο που δεν ξέρετε πώς να πάτε εκεί.

Φτάνοντας Στο Κρίσιμο Πλήθος

Όταν οτιδήποτε νέο έρχεται στους ανθρώπους, δεν εισέρχεται στον κόσμο σας μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσοστό φτάνει το κριτικό πλήθος. Αυτό συμβαίνει όταν περνάει μέσα από την ενέργεια του κάθε ενός και εμβαθύνει στο συλλογικό υπερσυνείδητο ή όπως αλλιώς επιθυμείτε να το αποκαλείτε. Περνάει μέσα από την καρδιά και το μυαλό κάθε ατόμου του πλανήτη. Αυτό πρόκειται να συμβεί. Έχει αρχίσει, για αυτό και υπάρχει ήδη ένας συγκερασμός των φυσικών και μεταφυσικών επιστημών. Υπάρχουν σημεία σύνδεσης που δεν υπήρχαν εκεί ποτέ στο παρελθόν. Το πέπλο λεπταίνει ακριβώς με τον τρόπο που ζητήσατε να λεπτύνει. Είστε έτοιμοι για αυτό. Αυτό που θα γίνει είναι ότι αυτοί από σας που ανοίξατε την πόρτα πρώτοι και κάνατε το πρώτο βήμα θα κρατήσετε την πόρτα ανοιχτή για τους άλλους, και θα εξηγήσετε τι συμβαίνει και τι να προσέξουν. Δεν θα σας δώσουμε όλα τα εργαλεία ή όλες τις απαντήσεις, γιατί έχετε ήδη αυτές τις απαντήσεις. Εν-θυμηθείτε, είστε οι δάσκαλοι. Ελπίζουμε να μην κάνουμε τίποτα άλλο παραπάνω από τα να ερεθίζουμε τις ερωτήσεις σας και την επίγνωση σας ότι υπάρχει ενέργεια που μετακινείται αυτή την στιγμή στον πλανήτη που θα αλλάξει όλη την ανθρωπότητα σε μια στιγμή. Το ενδιαφέρον σημείο είναι ότι δεν θα παρουσιαστεί ποτέ από το CNN. Δεν θα ακούσετε ποτέ, “Σήμερα είναι η μέρα που άλλαξε η Γη.” Θα συμβεί τόσο μαγικά που αυτόματα θα υποθέσετε ότι το είχατε πάντα. Δεν θα μπορείτε να εν-θυμηθείτε τον καιρό που δεν υπήρχε διότι με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί η πραγματικότητα.

Πραγματικότητα – Νομίζετε ό,τι είναι πραγματικό

Η πραγματικότητα είναι κάτι σαν αστείο για μας, γιατί λατρεύουμε να βλέπουμε την ανθρώπινη αντίληψη ή πραγματικότητα. Σας έχει προκαλέσει περισσότερες προκλήσεις από κάθε τι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι η πραγματικότητα είναι αληθινή. Δεν είναι, αλλά εσείς φτάνετε εκεί. Αρχίζετε να βλέπετε πίσω από το πέπλο, αρχίζετε να βλέπετε πράγματα και νομίζετε ότι είναι μαγικά, νομίζετε ότι είναι μαγικά, νομίζετε ότι είναι σε άλλες διαστάσεις και είναι, αλλά επίσης είναι και πρακτικό. Είναι ότι πραγματικά είστε και η μαγεία που αντιλαμβάνεστε είναι η δική σας ανάκλαση.. Αρχίζετε να βλέπετε την πραγματική σας φύση. Ανακαλύπτετε πολλαπλές πτυχές της προσωπικότητας σας, το δικό σας πυρήνα της ψυχής και είναι πολύ ωραίο. Αυτό σας επιτρέπει να σταθείτε στη δική σας ενέργεια. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε το αληθινό σας πάθος. Σας επιτρέπει να βρείτε τον σκοπό που βρίσκεστε σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν θα ανεβείτε σε έναν άμβωνα, ούτε σε σκηνή για να μιλήσετε, αντί αυτού θα πορευτείτε στην καθημερινότητα σας. Η καθημερινή ζωή είναι αυτή στην οποία θα αφιερωθείτε. Είναι πολύ συναρπαστικό. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα συμβεί.

Οι Τυφλοί Άνθρωποι Βλέπουν Μόνο Εναλλαγές του Φωτός

Τραβάτε στην άκρη το πέπλο. Αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα από μια τελείως διαφορετική προοπτική, από αυτή την ευρύτερη Φασματική Οπτική που σας επιτρέπει να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα. Πρέπει να το καταλάβετε ότι στην ανθρώπινη μορφή, έχετε μάτια που εντοπίζουν δονητικότητες και εναλλαγές του φωτός. Έτσι λειτουργεί η όραση σας. Είναι μόνο οι διαφορές στο φως που το κάνουν ορατό σε σας, για αυτό τον λόγο λέμε εναλλαγές του φωτός. Καθώς φέρνετε την ενέργεια, καθώς αρχίζετε να βλέπετε πράγματα και τα επεξεργάζεστε, αυτές οι εναλλαγές του φωτός θα αρχίσουν να ευρύνονται. Προς το παρόν πιστεύετε μέσω των επιστημών σας ότι υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό φάσμα. Μέσω αυτού του πεδίου μόνο ένα μικρό ποσοστό είναι γνωστό ότι είναι ορατό φως. Αυτό που βλέπετε ως ορατό είναι μικρότερο από 1% από ότι είναι πραγματικά ορατό σε σας με την όραση που έχετε προς το παρόν. Για να το θέσουμε απλά, οι άνθρωποι είναι βασικά τυφλοί. Αυτή η τύφλωση είναι μέρος του πέπλου που σας επιτρέπει να παίζετε το παιχνίδι. Τώρα που το πέπλο αρχίζει να γίνεται διάφανο, η όραση σας θα αρχίσει να ευρύνεται. Το πέπλο σας έχει βάλει παρωπίδες που σας επιτρέπουν να δείτε συγκεκριμένη δονητική εμβέλεια. Αυτό είναι το πέπλο που σας χώριζε από τις διαφορετικές εκφράσεις της ψυχής. Αυτό είναι επίσης το μέρος που αρχίζει να μεταβάλλεται, διότι όπως εξελίσσεστε δονητικά, οι παρωπίδες αρχίζουν να μεγαλώνουν. Στην αρχή, είναι λίγο περίεργα και παράξενα τα πράγματα που συμβαίνουν. Πιστέψτε μας. Θα υπάρξουν βιβλία γεμάτα με παράξενα πράγματα που θα έχουν συμβεί περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Οι σκεπτικιστές θα λένε ότι απλά τα επινοήσατε. Σας λέμε ότι κατά κάποιο τρόπο αυτό κάνατε, γιατί κοιτάτε, και όταν κοιτάτε, θα δείτε. Αυτό που σας προτείνουμε είναι να ανοίξετε τα μάτια σας και να προχωράτε συνειδητά με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σας. Να πορεύεστε με τις μεγαλύτερες πιθανότητες ότι θα περιμένοντας ένα θαύμα στην επόμενη γωνία, διότι θα τα δημιουργήσετε το ένα μετά το άλλο. Ότι ψάχνετε θα το δείτε διότι όταν το κοιτάζετε το δημιουργείτε. Θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται με αυτόν τον τρόπο και αν εσείς περιμένετε το υψηλότερο όραμα – αν περιμένετε να δείτε κάθε μέρος του- θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται για εσάς αυτό το απόγευμα.

24Ωρη Πρόκληση

Σας προκαλούμε να το αποδείξετε αυτό στον εαυτό σας. Όσοι από σας που παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή ή διαβάζετε αυτό το κείμενο, επιτρέψτε στον εαυτό σας να έχετε μια εμπειρία από την Φασματική Οπτική σήμερα. Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια αυτής της 24-ωρης περιόδου, θα σας παρουσιαστεί κάτι αν ρωτήσετε και θέτετε την πρόθεση σας. Αποδείξτε το στον εαυτό σας σήμερα. Ανοίξτε τα ματιά σας και απολαύστε την ομορφιά που βλέπουμε. Καταλάβετε ότι ζείτε σε έναν κήπο, σε έναν παγκόσμιο κήπο που κρατάει την ομορφιά της Εστίας με έναν μοναδικό τρόπο. Απολαύστε την ομορφιά που έχετε δημιουργήσει ακριβώς μπροστά σας. Αυτό θα υπάρξει και στις έντεκα διαστάσεις του χώρου και του χρόνου. Ο πίνακας του παιχνιδιού είναι το ίδιο, διότι είναι μόνο οι λεπτές δονητικές ακτίνες που σας κρατούν χωριστά από τον εαυτό σας. Τώρα ξεκινά. Ίσως να έχετε το υψηλότερο όραμα για να μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας από πολλές πλευρές διότι αυτό θα σας δώσει ψυχική αυτοπεποίθηση. Αυτό θα σας δώσει την γνώση που πορεύεστε μέσα από την υψηλότερη δυνατή δονητικότητα με την ψυχή σας και θα απολαύσετε το ταξίδι.

Σα ζητάμε με μεγάλη τιμή απλά να φέρεστε μεταξύ σας με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία που σας δίνεται. Να ξέρετε ότι είναι ένα παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!