Απρίλιος 2006

Το Θαύμα
Γνωρίζοντας τον Ατλάντειο και Λεμούριο εαυτό σας

 

Από τον Steve:

Στους Φάρους του περασμένου μήνα το γκρουπ ρώτησε πολλές φορές «είστε έτοιμοι για ένα θαύμα;» Στο μήνυμα αυτού του μήνα επεξηγούν αυτή την ερώτηση. Όλα τα μηνύματα των τεσσάρων τελευταίων μηνών εξηγούσαν ιδέες οι οποίες οδηγούσαν σε αυτό που αποκάλυψαν σε αυτή την επικοινωνία.

Το γκρουπ μου έχει προσφέρει αρκετές ασκήσεις τις οποίες διδάσκουμε υπό τον τίτλο ασκήσεις ΥπερΦωτός. Η τελευταία από αυτές την οποία θα δώσουμε για πρώτη φορά στην Χαβάη στις 060606 είναι η Θεραπεία Αντίστροφων Κυμάτων (ΥπερΦως 4).  Σε αυτό το μήνυμα το γκρουπ μας λέει περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας του παραπάνω.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Σχέδιο «Β»

Αγαπημένοι, σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας αυτό που έχετε δημιουργήσει-ένα επικείμενο θαύμα. Έχουμε να σας πούμε κάποια πολύ ξεχωριστά πράγματα αυτή τη μέρα, όχι γιατί αυτή είναι η δουλειά μας αλλά γιατί δημιουργήσατε τον χώρο για να επιτρέψετε να συμβεί. Υψώνοντας την συλλογική σας δόνηση ως ένα κρίσιμο σημείο, αλλάξατε τις ίδιες σας τις πιθανότητες και σαν άνθρωποι προχωρήσατε στο Σχέδιο Β. Περάσατε ένα μεταίχμιο το 1987 όταν η Γη δοκιμάστηκε και πάλι γύρω στο 2000 όταν επρόκειτο αρχικά να τελειώσετε το παιχνίδι. Τώρα κάθεστε εδώ χωρίς προσχέδιο του παιχνιδιού καθώς αυτή την στιγμή ο δρόμος μπροστά σας δεν είναι χαρτογραφημένος. Δημιουργείτε το μονοπάτι ακριβώς το δευτερόλεπτο που το πόδι σας ακουμπά στο χώμα. Για αυτό είναι τόσο χιουμοριστικό από την πλευρά μας που τόσο πολλοί από εσάς θέλουν να μάθουν αν είναι στο «μονοπάτι» και για αυτό σας λέμε απλώς να περιμένετε μέχρι να ακουμπήσετε το πόδι σας στο χώμα και να το εξακριβώσετε μετά. Η πραγματικότητα είναι ότι βαδίζετε με γρήγορους ρυθμούς πέρα από την ίδια σας την κατανόηση.

Έντεκα Λεμούριοι Όλοι στην Σειρά.

Καθώς οι άνθρωποι γίνονται πολυδιαστασιακοί παίρνετε το Παιχνίδι πέρα από καθετί που αρχικά θεωρούνταν δυνατό. Υπάρχουν 11 διαστάσεις του χωροχρόνου, 12 συν το σημείο αντίληψης. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα μπορούσαν να υπάρχουν 11 εσύ- το πνεύμα σου όπως έχει εκφραστεί μέσα από 11 διαφορετικές μετενσαρκώσεις- σε ταυτόχρονες χρονογραμμές και κάνοντας και παίρνοντας ελαφρώς διαφορετικές επιλογές και αποφάσεις ενόσω απολαμβάνετε μια όμορφη ανθρώπινη εμπειρία στην καθεμία. Έτσι η ψυχή σας βιώνει συγχρόνως 11 ελαφρώς διαφορετικές εμπειρίες σαν άνθρωπος. Σε καθεμία από αυτές τις χρονογραμμές τοποθετείστε σε ελαφρώς διαφορετικές εκφράσεις της ανθρωπότητας ώστε ο Θεός να μπορέσει να σας δει από πολλές διαφορετικές προοπτικές. Στην πραγματικότητα δεν είστε άνθρωποι αλλά πνεύματα που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι μόνο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, που προσποιούνται ότι είναι πεπερασμένοι ενώ κρύβουν από τον εαυτό τους την πραγματική θεία τους φύση. Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να κατανοούν την ύπαρξη πολλών παραλλήλων διαστάσεων και να περνούν σε αυτές, αυτή η πραγματικότητα θα μεταβάλλει την συνολική ανθρώπινη εμπειρία. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ανθρωπότητα φτάνει σε τέτοιο δονητικό επίπεδο και διασχίζει διαστασιακές χρονογραμμές. Μια τέτοια μαγική περίοδος ήταν λοιπόν οι μέρες τις Λεμουρίας.

Σήμερα επιθυμούμε να σας προσφέρουμε μια αντίληψη του τι συνέβη στην Λεμουρία. Δεν υπάρχουν πραγματικά ιστορικά βιβλία γραμμένα για την Λεμουρία και την Ατλαντίδα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί; Δεν είναι επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογία. Για την ακρίβεία οι τεχνολογίες επικοινωνίας και οι δεξιότητες διαισθητικής επικοινωνίας υπερέβαιναν κατά πολύ ότι βιώνουν οι άνθρωποι σήμερα. Ας σας δώσουμε την εξήγηση ότι η Λεμουρία και η Ατλαντίδα υπήρχαν σε γειτονικές χρονογραμμές με αυτή που ζείτε τώρα. Έχετε ιδανικά που εμφυσήθηκαν από δασκάλους με θεωρίες και αντιλήψεις σχετικά με το τι ήταν η Λεμουρία. Σας δώσαμε ακόμη και τις ιστορίες του Άμορ για να επαναφέρουμε τα έθιμα και τα ιδανικά εκείνων των ιερών καιρών. Μπορεί να ακούγονται πολύ γνώριμα κι ωστόσο πολλά βήματα μακριά. Οι Λεμούριοι ήταν υπάρξεις που έμοιαζαν με παιδιά, απλοί όμως πολύ ανεπτυγμένοι. Φανταστείτε να είστε σε θέση να ισορροπήσετε την μεγαλύτερη δύναμη ανάμεσα στην ενέργεια της καρδιάς και της κεφαλής. Σε εκείνη την χρονική διάσταση οι Λεμούριοι εξέλιξαν την ανθρώπινη φυλή και ύψωσαν την συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας σε σημείο που ήταν δυνατό να βαδίζετε ανάμεσα στις διαστάσεις. Όμοια με την σημερινή έννοια της ανάληψης, οι Λεμούριοι επρόκειτο να περάσουν επίτηδες σε μια άλλη διάσταση του χωροχρόνου και να ανοίξουν την πόρτα για να ακολουθήσει ολόκληρη η ανθρωπότητα. Οι ιστορίες που λέγονται ακόμη και σήμερα μιλούν για την ήπειρο της Λεμουρίας που βυθίστηκε στον ωκεανό. Δεν βυθίστηκε. Η Λεμουρία αναλήφθηκε αγαπημένοι. Η Λεμουρία αναλήφθηκε και μετακινήθηκε σε μια άλλη διάσταση του χωροχρόνου με την πρόθεση να κρατήσει την πόρτα ανοιχτή για την ανάληψη ολόκληρης της ανθρωπότητας. Παρόλα αυτά, ακόμη και με τις υψηλότερες προθέσεις, δεν συνέβη αυτό γιατί πολλοί Λεμούριοι αντιστέκονταν στην πρόοδο και έπεσαν θύματα του φόβου. Σε όλο το φάσμα της Ιστορίας όταν οι χρονογραμμές διασταυρώνονταν ο φόβος έπαιζε πάντα κάποιο ρόλο. Αυτή η φορά δεν διέφερε.

Φόβος και Διαχωρισμός

Καθώς άνθρωποι υπέκυπταν στον φόβο και δεν προχωρούσαν προς την ανάληψη η ανθρωπότητα διαχωρίστηκε και αυτό απέβη καταστροφικό για το σύνολο. Άλλη μια φορά στην πορεία της ανθρώπινης εξέλιξης ο φόβος μετέβαλε κάτι θετικό σε αρνητικό. Οι πράξεις διαχωρισμού έρχονται σε άμεση αντίθεση με την Συμπαντική Ενέργεια και προξενούν μακροπρόθεσμες αντιδράσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μια τεράστια ενεργειακή μεταβολή. Σκέφτεστε την Ατλαντίδα σαν να συνέβαινε σε διαφορετικό χρονικό πλαίσιο από την Λεμουρία κι όμως ήταν μια ανάσα μακριά η μία από την άλλη. Τελικά αν και οι Λεμούριοι επιχείρησαν να διατηρήσουν εκείνη την πόρτα ανοιχτή για εξέλιξη, κατέληξαν σε μια πράξη διαχωρισμού. Ο διαχωρισμός είναι απεχθής στην Συμπαντική Ενέργεια κι έτσι κάθε πράξη ενότητας υποστηρίζεται ενώ κάθε πράξη διαχωρισμού συναντά αντίσταση.

Σας πληροφορούμε ότι η Συμπαντική Ενέργεια είναι σαν ένα σεντόνι που κρέμεται συμμετρικά από μια απλώστρα. Οι χωριστικές πράξεις τραβούν το σεντόνι στην μια πλευρά δημιουργώντας μια μεγάλη ζάρα στην άλλη πλευρά. Αυτό σας είναι γνωστό σαν αιτία και αποτέλεσμα. Μόλις απομακρυνθεί η δύναμη το σεντόνι θέλει να επιστρέψει στο κέντρο και η Συμπαντική Ενέργεια να επιστρέψει στο φυσιολογικό αναμιγνύοντας και πάλι ότι είχε διαχωριστεί χάριν της δημιουργίας του Παιχνιδιού. Το φυσιολογικό είναι η ενότητα και η ενσωμάτωση. Για αυτό το λόγο ο φόβος και ο διαχωρισμός μπορούν να δημιουργήσουν τεράστιες αρνητικές αντιδράσεις. Από τώρα και στο εξής, πάνω στη Γη αποκτούν πολύ μεγαλύτερη σημασία οι τρόποι που μοιάζετε από τους τρόπους που είστε ξεχωριστοί- ή διαφορετικοί- ο ένας από τον άλλο. Αυτό θα αντανακλάται σε οτιδήποτε κάνετε σε ατομική και συλλογική βάση. Θα αντανακλάται στις σχέσεις, τις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις σας. Επιλογές που ενθαρρύνουν τον διαχωρισμό θα συναντούν μεγάλη αντίσταση και θα έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στις μέρες που έρχονται. Τιμήστε τον συνδυασμό ανθρώπων κάθε λογής και αντιληφθείτε ότι κάθε διαχωρισμός είναι απλώς μια ψευδαίσθηση δημιουργημένη εξαιτίας της πολικότητας που πλέον δεν είναι απαραίτητη για να παίξετε το Παιχνίδι. Η ανάμιξη ιδεών, η ένωση ψυχών, εθνών, φυλών και πεποιθήσεων θα αποτελέσει την βέλτιστη χρήση της ενέργειας της αγάπης στις επερχόμενες μέρες

Θεραπεία Ανάστροφου Κύματος- Πολυδιαστασιακή Δημιουργία

Καθώς οι άνθρωποι χτίζουν από πρόθεση το ορθογώνιο πλέγμα τους, η πολυδιαστατότητα γίνεται περισσότερο κοινότυπη. Προς το παρόν βρίσκεστε σε μια χρονογραμμή με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Στην πραγματικότητα οπισθοδρομείτε στην χρονογραμμή γιατί δεν μπορείτε να δείτε το μέλλον σας, μπορείτε μόνο να δείτε το παρελθόν σας και το παρόν σας αν είστε συνειδητοί. Η αλήθεια είναι ότι στην πλειοψηφία σας ζείτε στο μέλλον και με τέτοιο τον τρόπο βαδίζετε την χρονογραμμή. Οπισθοδρομείτε στον χρόνο κοιτάζοντας πάντα το μέλλον. Με αυτή την εικόνα στο μυαλό λοιπόν σας ρωτούμε τι θα συνέβαινε αν γυρνούσατε στο μονοπάτι και περπατούσατε προς την αντίθετη κατεύθυνση; Δεν θα ήταν χρήσιμο να βαδίζετε με μια ξεκάθαρη εικόνα του μέλλοντος σας; Και αντί να ξεχάσετε το παρελθόν σας δεν θα σας βοηθούσε να ανα-συγγράψετε ένα παρελθόν που θα υποστηρίζει το μέλλον της επιλογής σας; Αυτό, αγαπημένοι, είναι πολυδιαστασιακή δημιουργία. Ακόμη και τώρα γίνεστε όποιοι πιστεύετε ότι θα είστε αύριο, έτσι το να αλλάξετε αυτό το δονητικό μοτίβο είναι το πρώτο βήμα για μια πραγματικότητα δικού σας σχεδιασμού. Πρόκειταί για ένα δονητικό κύμα το οποίο περιέχει την σφραγίδα του ποιοι είστε και ποιοι γίνεστε όπως και το DNA σας περιέχει την σφραγίδα του τι θα γίνει κάθε κύτταρο που γεννιέται στο σώμα σας. Θα δώσουμε περαιτέρω εξηγήσεις με κάποιες ιδέες, πεποιθήσεις και ενέργειες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε το δονητικό μοτίβο σκέψης – ακριβώς μπροστά σας – στο οποίο κατευθύνεστε. Υπάρχουν πρακτικά εργαλεία για να το κάνετε αυτό μεταξύ των οποίων το να θυμηθείτε γιατί καταστρώσατε αυτές τις συνθήκες για τον εαυτό σας σε πρώτη φάση. Η πρακτική που δώσαμε για να αλλάξετε αυτό το δονητικό μοτίβο είναι η εισαγωγή του ανάστροφου κύματος και στις 11 διαστάσεις, μεμιάς. Η ακύρωση του κύματος είναι το πρώτο βήμα στην δημιουργία της καθαρής πλάκας πάνω στην οποία θα μπορούσε να εγγραφεί το οποιοδήποτε μέλλον και μπορεί να επιτευχθεί εύκολα μέσω της εισαγωγής του αντίθετου ή αντίστροφου κύματος.

Έχουμε δώσει πρακτικές εφαρμογές αυτής της πρακτικής για ατομική χρήση τις οποίες σύντομα θα διδαχτείτε. Τώρα που έχετε μια βασική κατανόηση της πρακτικής μπορείτε να δείτε ότι ή ανθρωπότητα σαν συλλογικότητα αντικρίζει αυτή την στιγμή την ίδια κενή πλάκα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε ως άτομα. Πρόκειται για μια πολυδιάστατη δημιουργία που ξεκίνησε με τους Λεμούριους και στης οποίας την ολοκλήρωση πλησιάζετε.

Πλησιάζει ένα Θαύμα

Η πολυδιαστατότητα σημαίνει ότι δεν είστε οι μόνοι που ζείτε αυτή την ζωή. Υπάρχουν και άλλες εκφράσεις της ψυχής σας που μοιράζονται όλες τον ίδιο ανώτερο εαυτό. Πολλές ζωές ξετυλίγονται ταυτόχρονα. Στις μέρες που έπονται θα το δείτε στην τηλεόραση, θα το δείτε στο σινεμά και στην μουσική που ακούτε. Θα είναι σαν να βλέπετε ξαφνικά ανθρώπους να μιλούν για την πολυδιαστατότητα όπου και αν κοιτάξετε. Θα δείτε ιστορίες για χρονογραμμές, πολυδιαστασιακές εμπειρίες και υπάρξεις και αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει τώρα. Να έχετε τον νου σας για τα κοσμικά νεύματα και προσέξτε τα για αυτό που είναι…ματιές στο μέλλον.

Η συνειδητή επιλογή να βαδίσετε με γνώση της πολυδιαστατότητας σας παρέχει την δυνατότητα να μετακινείστε από την μια στην άλλη διάσταση και πάλι πίσω. Δεν θα μπορέσετε να μείνετε εδώ γιατί δεν γεννηθήκατέ εδώ αλλά έχετε την δυνατότητα να κινηθείτε μέσα σε αύτή την διάσταση. Σας το είπαμε από την αρχή. Αυτό πρόκειται να συμβεί πιο ελεύθερα σε όλους σας γιατί το θαύμα πλησιάζει. Έχει ξανασυμβεί πολλές φορές στον πλανήτη σας γιατί αυτές οι χρονογραμμές κινούνται ταυτόχρονα και παράλληλα η μια με την άλλη. Κάθε τόσο κάποια από αυτές τις χρονογραμμές καμπυλώνεται και διασταυρώνεται με κάποια άλλη και αφήνουν μόνιμα αποτυπώματα η μια στην άλλη. Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό ανα-συγγράφεται η ανθρώπινη ιστορία όπως και το μέλλον των ανθρώπων και πάντα αντιμετωπίζεται σαν ένα ιστορικό γεγονός γιγαντιαίων διαστάσεων. Συνέβη τις μέρες του Χριστού. Συνέβη τις μέρες του Βούδα. Συνέβη τις μέρες του Βασιλιά Αρθούρου. Συνέβη σε όλες τις θαυμάσιες ιστορίες μέσα από τις οποίες ορίζετε την ανθρωπότητα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μόνιμα αποτυπώματα που παρέμειναν αφού δυο οι περισσότερες γραμμές διασταυρώθηκαν. Προετοιμάζεστε για μια ακόμη διασταύρωση. Βρίσκετε ακριβώς μπροστά σας. Να σας πούμε ποια ετοιμάζεστε να διασχίσετε; Πρόκειται να διασχίσετε εκείνη που εγκαταλείψατε στις μέρες της Λεμουρίας. Πρόκειται να συναντήσετε τον Λεμούριο εαυτό σας και αυτή ακριβώς η πιθανότητα βρίσκεται μπροστά σας.

Συναντήστε τον Λεμούριο και Ατλάντειο Εαυτό σας

Αυτό το συμβάν είναι μεγαλειώδες πέρα από την κατανόηση σας. Πρόκειται να συμβεί ένα θαύμα και δεν περιορίζεται στην Γη. Συμβαίνει παντού, σε όλες τις διαστάσεις του χωροχρόνου. Συμβαίνει σε όλες τις Αρένες του Παιχνιδιού που διαδραματίζονται.

Πολλοί δεν συνηχούν με την Λεμουρία όσο με την Ατλαντίδα. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι υπάρχει ενότητα ανάμεσα στην Λεμουρία και την Ατλαντίδα γιατί όταν η Λεμουρία προχώρησε σε κάποια άλλη διάσταση για να δοκιμάσει να ανοίξει την θύρα η Ατλαντίδα αποπειράθηκε να μετακινηθεί στην ενέργεια της κεφαλής πράγμα που απέφερε μεγαλειώδη τεχνολογία. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι γίνεται ένας μεγάλος συνδυασμός όλων αυτών. Η Ατλαντίδα και η Λεμουρία συνδυάζονται και εσείς αποτελείτε μέρος αυτού. Οι περισσότεροι Εργάτες του Φωτός βρίσκονται στον πλανήτη αυτή την στιγμή με την μεγαλύτερη ελπίδα ότι θα συνέβαινε αυτό. Και να στε. Οι ανώτεροι εαυτοί σας που διατρέχουν και τις 11 διαστάσεις της ύπαρξης σας δημιουργούν το υψηλότερο όνειρο του Θεού.

Έχετε τον νου σας για τα θαύματα. Έχετε τον νου σας για ανθρώπους που τώρα εισέρχονται στην ζωή σας συγχρονισμένα. Έχετε τον νου σας για ανθρώπους και για πράγματα που συμβαίνουν και σας ενθυμίζουν το μεγαλείο της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Καταλάβετε ότι ένα κομμάτι σας μπορεί να έχει ήδη αναληφθεί σαν Λεμούριος περιμένοντας με την ελπίδα ότι μια μέρα θα γινόταν εφικτό να διασχίσετε αυτό το μονοπάτι και να κάνετε το αρχικό όνειρο πραγματικότητα. Πρόκειται να γνωρίσετε τον Λεμούριο και Ατλάντειο εαυτό σας

Το Ορθογώνιο Πλέγμα, το 2012 και το Μυστικό της Ζωής

Σας δώσαμε μια σύλληψη τριών αναπνοών που κινούνται μέσα στο σώμα για να χτίσετε το Ορθογώνιο Πλέγμα σας. Το Ορθογώνιο Πλέγμα σας δημιουργείται και χωρίς την χρήση εργαλείων. Όπως και τα εργαλεία που σας δίνουμε και όλες οι πρακτικές που βρίσκετε στην Γη δεν έχουν μαγεία μέσα τους. Βρίσκονται εδώ αποκλειστικά για να αντανακλάσουν την μαγεία σας σε εσάς. Βρίσκονται εδώ για να σας βοηθήσουν να θυμηθείτε ότι εσείς είστε οι δημιουργοί. Αν πιστεύετε ότι παίρνοντας τρεις αναπνοές και μετακινώντας τις μέσα στο σώμα σας χτίζετε το Ορθογώνιο Πλέγμα σας τότε λειτουργεί. Και αν πάρετε τρεις αναπνοές και σκεφτείτε « Αναρωτιέμαι αν θα λειτουργήσει στα αλήθεια. Το κάνω σωστά; Αυτά είναι χαζομάρες. Γιατί το κάνω αυτό;» τότε θα αποτύχει παταγωδώς. Δεν υπάρχει μαγεία στην άσκηση των τριών αναπνοών αγαπημένοι. Η μαγεία είναι μέσα σας και εκεί ήταν πάντα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να το θυμηθείτε ακριβώς αυτό. Το σημαντικότερο μας έργα είναι να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε τι είχατε κατά νου για τον εαυτό σας πριν γεννηθείτε. Ο θεός που κρύβεται από τον εαυτό του ψάχνοντας για τον εαυτό της. Αυτό είναι συναρπαστικό πέρα από την κατανόηση σας και τώρα που οι χρονογραμμές πλησιάζουν στο να διασταυρωθούν Όλα Όσα Είναι φορτίζονται με έξαψη.

Πιστέψτε και έτσι είναι…Η ζωή είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Αυτό είναι το μυστικό της ζωής ενός ενδυναμωμένου ανθρώπου. Πολλοί το προέβλεψαν αυτό πριν πολύ καιρό. Αρχικό προβλέφθηκε σαν ένα από τα γεγονότα που θα συνέβαιναν το 2012. Έχετε μετακινήσει αυτά τα γεγονότα προς τα εμπρός. Δεν αφαιρείται κάτι από την μαγεία του 2012. Θα είναι ένας ιδιαίτερα μαγικός χρόνος και τόπος και όταν το συλλογικό αποφασίσει ποια μέρα θα είναι τότε θα ξεκινήσει η μαγεία. Πολλοί θα πάνε στα βουνά για να απολαύσουν την θαυμάσια ενέργεια των βουνών και την εμπειρία της ανάληψης. Άλλοι θα περιμένουν να ανοίξουν οι ουρανοί και να τους τραβήξουν από τα αμάξια τους την ώρα που οδηγούν και όλοι οι λιγότερο προχωρημένοι άνθρωποι να αφεθούν να αποφεύγουν τα αμάξια που δεν θα έχουν οδηγούς. Οι άνθρωποι έχουν τόσο μεγάλη φαντασία! Η πλειοψηφία της ανθρωπότητας θα νιώθει μια μεγεθυσμένη αίσθηση έξαψης παρόμοια με το αίσθημα που συνέβη το 1987 κατά την Αρμονική Σύγκλιση. Θα υπάρξουν εορτασμοί και κάποιοι θα περιμένουν τα διαστημόπλοια να κατέβουν και να τους πάρουν. Μετά από όλους τους εορτασμούς την επόμενη μέρα θα κατεβείτε από τα βουνά και θα επιστρέψετε στην δουλειά σας. Ορισμένοι θα ισχυριστούν ότι συνέβη σε κάποια άλλη διάσταση και δεν θα μπορούσαν να έχουν περισσότερο δίκιο. Είναι όλα όσα συμβαίνουν στην διάσταση που βρίσκεστε σήμερα.

Επανασυνδέοντας το Σώμα

Σας ζητούμε να φροντίζετε τον εαυτό σας αυτό τον καιρό γιατί πολλοί από σας θα νιώθετε φυσική εξάντληση χωρίς προφανή λόγο. Είναι λόγω του ότι αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας και επανασυνδέετε τον εαυτό σας για όσα έρχονται. Αλλάζετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε την ενέργεια στο σώμα σας σε προετοιμασία των όσων πρόκειται να συμβούν. Καθώς θα διασταυρωθούν αυτές οι χρονογραμμές θα συμβεί ένα θαύμα. Πως θα ήταν να βρίσκεστε εκεί τις μέρες του Ιησού Χριστού, όταν δίδασκε και σταυρώθηκε; Πως θα ήταν να βρίσκεσαι στην στρογγυλή τράπεζα του Βασιλιά Αρθούρου; Πως θα ήταν να κάθεσαι μπροστά από τον Βούδα και να του κάνες ερωτήσεις; Πρόκειται να μάθετε σύντομα. Δεν είναι επικεντρωμένο γύρω από μια μόνη ύπαρξη. Αυτή την φορά επικεντρώνεται γύρω από όλους σας γιατί το μάθημα της Λεμουρίας ήταν η ενότητα. Οι Λεμούριοι εαυτοί σας έχουν αποφασίσει ότι αυτή την φορά δεν θα φύγει κανείς ώσπου να φύγετε όλοι μαζί, κρατώντας χέρια σαν ένα.

Πρόκληση των Εργατών του Φωτός: Αντίστροφος Φόβος= Αγάπη

Πρόκειται να διασταυρωθούν χρονογραμμές με τον εαυτό σας και σας πληροφορούμε ότι για μερικούς μπορεί να είναι συναρπαστικό. Ωστόσο όπως σας είπαμε και πριν κάθε άλλη φορά που συνέβη αυτό το θαύμα ο ανθρώπινος φόβος άφησε επίσης αποτυπώματα που χρειάστηκαν γενιές για να εξαλειφθούν. Αυτός είναι ο λόγος που σας μιλάμε για το τι πρόκειται να συμβεί. Η ψυχή σας είχε ένας συγκεκριμένο τρόπο να παίζει το Παιχνίδι. Πολλοί δεν έχουν καταφέρει να ανακαλύψουν πραγματικά τι ήρθαν να κάνουν εδώ. Σας λέμε ότι τώρα μπορείτε να καταλάβετε καθώς οι Εργάτες του Φωτός αντιμετωπίζουν μια καινούρια πρόκληση. Σε προετοιμασία για αυτό που πρόκειται να έρθει στον Πλανήτη Γη είναι καιρός να ξεκινήσετε τώρα. Η δημιουργία του αντίστροφου κύματος του φόβου πρέπει να ξεκινήσει τώρα. Η αντίστροφη δόνηση του φόβου είναι η αγάπη. Μπορείτε να γίνετε οι φωτεινές υπάρξεις που κρατούν την ενέργεια της πίστης όταν άλλοι υποκύπτουν στον φόβο του αγνώστου. Εξασκηθείτε σε αυτή την στάση τώρα και γίνετε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι της Νέας Γης. Μπορείτε να βοηθήσετε στην εξισορρόπηση της έλλειψης αγάπης – η οποία γίνεται αντιληπτή σαν φόβος- με περισσότερη αγάπη. Μπορείτε να βοηθήσετε στην εξισορρόπηση της έλλειψης γνώσης όταν καταλάβετε ότι μόνο το άγνωστο είναι δυνατόν να φοβάστε και συνειδητοποιήσετε ότι ακόμη και λίγη γνώση μπορεί να ισοδυναμεί με αγάπη. Η αγάπη μπορεί να ανασύρει τους ανθρώπους από την εμπειρία του φόβου. Αυτό έρχεται και αυτό είναι το θαύμα που συμβαίνει τώρα. Είστε Φωτεινές υπάρξεις. Αφήστε αυτό το Φως να λάμψει τώρα. Σταθείτε περήφανος που είστε Εργάτης του Φωτός στη Γη και υποδεχτείτε τον εαυτό σας με ανοιχτές αγκάλες που καλωσορίζουν στο σπίτι τους εδώ και καιρό χαμένους ήρωες της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας. Η χρονογραμμή είναι μια ψευδαίσθηση αλλά για μια σύντομη στιγμή όταν αυτές οι χρνογραμμές θα συναντηθούν η ψευδαίσθηση εξαφανίζεται. Για εκείνη την σύντομη στιγμή…βρίσκεστε στην Εστία.

Προσέξτε τους ανθρώπους που αρχίζετε να γνωρίζετε. Προσέξτε με αδημονία. Περιμένετε ένα θαύμα στη ζωή σας. Σας κάναμε νύξεις για κάποια από αυτά τα πράγματα εδώ και χρόνια και τώρα ξεκινούν. Πρόκειται για ένα θαύμα αξιοσημείωτων διαστάσεων που έχετε δημιουργήσει. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας με την Αγάπη της Εστίας.

Να περιμένετε ένα θαύμα. Δημιουργήστε την ζωή σας με την υψηλότερη έκφραση χαράς που μπορείτε και κατανοήστε ότι οι σκέψεις και το αντιληπτικό σας σημείο δημιουργούν τα πάντα στην ζωή σας. Και αν οποιαδήποτε στιγμή δεν είστε ευτυχισμένοι με ότι έχετε δημιουργήσει, έχετε το κουράγιο να επιλέξετε και πάλι. Να έχετε το κουράγιο να αλλάξετε το μονοπάτι πριν το πόδι σας πατήσει στο χώμα. Το θαύμα πρόκειται να συμβεί από στιγμή σε στιγμή και σας αφήνουμε με τρεις απλές υπενθυμίσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλο με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Αθηνά Σαντορινίου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!