Απρίλιος 2002

Μια Θεωρία της Πραγματικότητας

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Αγαπητοί, δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε την τιμή πού έχουμε για σας. Ακούτε τα λόγια μας αλλά ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε την δική μας προοπτική. Μας βλέπετε σαν τούς αγγέλους του των Ουρανών. Σας λέμε ότι με όλη την δύναμη του Παραδείσου δεν έγινε εφικτό για μας να κάνουμε αυτό πού κάνατε εσείς. Βλέπετε γιατί σας τιμούμε τόσο; Βλέπετε γιατί ήμαστε τόσο τιμημένοι πού βρισκόμαστε ενώπιόν σας; Σας λέμε ότι μας λείπετε από την Εστία, διότι απουσιάζετε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είσαστε τόσο κομμάτι από εμάς κι εμείς κομμάτι από εσάς, ώστε μας γνωρίζετε. Είστε μέσα στην καρδιά μας όπου η Εστία ήδη υπάρχει. Κρατείστε αυτή την ενέργεια. Εν-θυμηθείτε ποιοί είστε και θα τιμήσετε την σύνδεση μεταξύ όλων μας.

Τολμήσατε να μπείτε στην 5η διάσταση. Τολμήσατε να πάτε το Παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο. Δεν υπάρχουν κανόνες στην 5η διάσταση. Αλλά, αυτό δεν θα ‘πρεπε να είναι μυστικό για σας καθώς δεν υπήρχαν κανόνες ούτε στην 3η. Παρ ‘όλα αυτά κάνατε μια πολύ καλή δουλειά για να φτιάξετε μερικούς, έτσι δεν είναι; Το πεδίο πολικότητας είναι τόσο πυκνό και τόσο δύσκολο να δεις γύρω του. Σας παρακολουθούμε  με αρκετό χιούμορ καθώς κάνετε τα παιχνίδια σας πιο περίπλοκα από όσο χρειάζεται. Καταλαβαίνουμε ότι η πολυπλοκότητα είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης και είναι αναγκαίο για εσάς να περιπλέκετε πράγματα τόσο, όσο χρειάζεται για να τα καταλάβετε. Εμείς, και πολλοί σαν εμάς, είμαστε εδώ, όχι να σας πούμε πού να κατευθυνθείτε, αλλά να εκφράσετε την μεγαλοπρέπεια των ανθρώπων. Έχετε κάνει το βήμα για να γίνετε Ανθρώπινοι Άγγελοι. Έχετε κάνει ένα σκόπιμο βήμα στο να δημιουργήσετε την υψηλότερη πραγματικότητά σας και είμαστε τόσο τιμημένοι να είμαστε εδώ και να σας παρακολουθούμε. Υπάρχουν πολλοί  πού έρχονται από διάφορα επίπεδα να σας δουν καθώς κάνετε τις επιλογές σας. Βλέπετε, δεν είναι μόνο για εσάς, αλλά είναι για “Όλα Όσα Είναι”.

Χαρακτηριστικά της 5ης Διάστασης

Θα θέλαμε να μιλήσουμε σήμερα για τα χαρακτηριστικά των εναλλακτικών πραγματικοτήτων, που υπάρχουν μέσα στον δικό σας χρόνο και χώρο. Γι ‘αυτό σας λέμε ότι η 5η διάσταση δεν είναι κάτι που προσπαθείτε να φτάσετε. Έχετε μπει κατ ‘ευθείαν μέσα. Το κενό χρόνου είναι πολύ μικρό στην 5η διάσταση. Κάνετε μία σκέψη και σύντομα αυτή η σκέψη βρίσκεται μπροστά στην πραγματικότητά σας. Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό καθώς στις υψηλότερες δονήσεις τής Νέας Γης τα πάντα είναι πιθανά κι εσείς είστε οι κύριοι των σκέψεών σας και τής πραγματικότητάς σας. Αλλά, όταν θα μπερδευτείτε από τα πέπλα, να ψάξετε έξω από τούς εαυτούς σας για τις απαντήσεις. Ψάχνετε για πράγματα πού δεν υπάρχουν. Καταλήγετε στο μυστικισμό να σας περιβάλλει. Μερικές φορές δεν δίνετε σε κάτι καθόλου δύναμη εκτός και αν το περιβάλλετε με μυστήριο. Αυτό πλέον δεν χρειάζεται, Αγαπητοί, διότι κρατάτε την δύναμή σας και ελέγχετε την πραγματικότητα σας. Μην φοβάστε  ότι θα κάνετε λάθη, δεν υπάρχει τέτοια λέξη στη Νέα Γη. Σάς λέμε πώς δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Αυτό ήταν μία ψευδαίσθηση της πολικότητας πού υπήρχε στο παιχνίδι σας. Βρείτε το πάθος πού έχετε μέσα σας και τί σάς τροφοδοτεί. Τολμήστε να δημιουργήσετε μία πραγματικότητα της δικής σας επιλογής. Να έχετε την δύναμη να ακολουθήσετε αυτό το πάθος πρώτα γιατί εκεί θα βρείτε την ουσία της Εστίας. Εκεί είναι πού θα έχετε την μεγαλύτερή σας επιτυχία πάνω στη Νέα Γη.

Η 5η διάσταση στην οποία μπήκατε έχει πολύ μικρό χρονικό κενό. Στην 3η διάσταση θα κάνατε μία σκέψη και θα αιωρούταν για πάντα, πειράζοντας εσάς, καθώς περιμένατε να εκδηλωθεί. Περιστασιακά, ξαναγύρναγε πίσω σε σας και σας ρωτούσε, “Είστε σίγουροι πώς αυτό θέλετε?” Και απαντούσατε, “Ναι, αυτό θέλω.” Και το χρονικό κενό συνέχιζε να καθυστερεί την δημιουργία ρωτώντας συχνά αν αυτό ήταν πού θέλατε πραγματικά. Αυτό ήταν ένα αναγκαίο μέρος τού παιχνιδιού διότι δεν ήσασταν ακόμα κυρίαρχοι των σκέψεών σας. Τελικά, όταν έφτανε στο τέλος της δημιουργίας, σας ξαναρώταγε, “Είστε σίγουροι?” Και εάν ήσασταν στην ίδια συχνότητα πού είχατε όταν πρωτοξεκινήσατε την δημιουργία θα εκδηλωνόταν. Η διαδικασία λεγόταν συν-δημιουργία διότι δημιουργούσατε μαζί με το πνεύμα την ολοκλήρωση πραγμάτων στον κόσμο σας. Σας λέμε ακόμα και τώρα πώς έχετε προχωρήσει πέρα από την διαδικασία της συν-δημιουργίας καθώς έχει γίνει μία ενοποίηση τού πνεύματος. Δεν είστε πλέον εκτός τού εαυτού σας. Έχετε γίνει ένας. Έχει γίνει ενοποίηση με τον ανώτερο εαυτό σε υλική μορφή κάτι πού δεν ήταν εφικτό πριν. Εσείς το δημιουργήσατε, Αγαπητοί μας και σας χειροκροτούμε γι αυτό. Το εκκωφαντικό χειροκρότημα πού υπάρχει σε αυτή την πλευρά τού πέπλου γι’ αυτό πού δημιουργήσατε μέσω τής δικής σας επιλογής είναι πέραν τής κατανόησής σας γιατί δεν είναι για σας, είναι για Όλα Όσα Είναι.

Μία Θεωρία της Πραγματικότητας

Θα μοιραστούμε μαζί σας σήμερα ένα σπουδαίο προσδιορισμό τής πραγματικότητας πού θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στη ζωή στην 5η διάσταση. Το πρόβλημά σας στην κατανόηση τής πραγματικότητας… είναι ότι νομίζετε πώς είναι αληθινή. Στην 5η διάσταση η πραγματικότητα είναι απλώς μια θεωρία. Μία θεωρία της πραγματικότητας είναι μία υπόθεση πού κάνει κάποιος όταν προσπαθεί να προσδιορίσει το άπειρο. Ζείτε για πολύ καιρό σε μία θεωρία της πραγματικότητας πού μοιράζεται από πολλούς. Επειδή υπήρξε μία μαζική υποστήριξη αυτής, έγινε αυτό πού ονομάζετε πραγματικότητα. Τώρα πού δημιουργείτε τη Νέα Γη στην 5η διάσταση αυτή η πραγματικότητα αλλάζει με τις δικές σας σκέψεις.

Τόσα πολλά έχουν συμβεί στον πλανήτη σας τις τελευταίες ημέρες και μήνες. Τώρα έχετε την ευκαιρία να πάρετε δύναμη όπως δεν μπορούσατε πριν. Δεν σας ζητάμε να θεωρείτε τούς εαυτούς  σας υπεύθυνους  για όλους και οτιδήποτε συμβαίνει στον πλανήτη σας. Σάς ζητάμε να έχετε υπευθυνότητα, και επομένως δύναμη, για το ποιοί θα είστε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι πού δημιουργεί την καινούργια ενέργεια και τις υψηλότερες δονήσεις τής Νέας Γης. Αυτό ήρθατε εδώ να κάνετε και το κάνετε πολύ καλά. Μην φοβάστε να κάνετε λάθη. Μην φοβάστε την ενέργεια καθώς παίρνετε την δύναμη γιατί δεν σας εξυπηρετεί να παίζετε λιγότερο από τούς δημιουργούς που είστε. Δεν εξυπηρετεί τον υψηλότερο σκοπό όλων να προσποιήστε ότι ακόμα δεν παίρνετε την δύναμή σας. Τώρα είναι καιρός να το αλλάξετε αυτό μέσα σας γιατί η δύναμη της δημιουργίας είναι όπου βρίσκεται η ευθύνη σας. Πάρτε την δύναμή σας ως δημιουργοί. Δημιουργήστε εκ των έσω πρώτα. Θα γίνετε γνωστοί σε όλη την Ιστορία. Θα γίνετε γνωστοί σε όλα τα χρονικά ως αυτοί πού κάθισαν στο πρώτο θρανίο, διότι εσείς αγαπητοί, είστε οι εκλεκτοί.

Το πέπλο είναι τόσο πυκνό πού κάθεστε ήσυχα στο σκοτάδι και αισθάνεστε τα δάκρυά σας καθώς αναπολείτε την Εστία. Ρωτάτε, “Γιατί είμαι εδώ?” Μακάρι να μπορούσαμε να απομακρύνουμε το πέπλο για μια στιγμή ώστε να δείξουμε για πιο λόγο πραγματικά ήρθατε εδώ. Θα ήσασταν τόσο απίστευτα υπερήφανοι πού είστε αυτοί πού είστε και ποτέ δεν θα αμφισβητούσατε τούς εαυτούς σας ξανά. Όπως όλοι σας κρατάτε τούς δαυλούς σας ψηλά και επικαλείστε την φλόγα τής αλήθειας, δεν θα υπάρξουν άλλες σκιές  πάνω στον Πλανήτη Γη και ή Εστία θα  ανα-δημιουργηθεί.

Ο καθένας από εσάς έχει και μία ευθύνη. Δημιουργήστε το υψηλότερο και καλύτερο για τούς εαυτούς σας πρώτα. Τολμήστε να δημιουργήσετε αφθονία σε όλα τα πεδία τής ζωής σας. Αυτή είναι η αληθινή δόνηση τής Εστίας. Εάν δημιουργείτε την Εστία από την δική σας πλευρά τού πέπλου θα είναι αναγκαίο για σας να τολμήσετε να αποδεχτείτε όλα όσα σας ανήκουν. Κάντε το τώρα με πλήρη συναίσθηση και τιμή με όλα τα πράγματα γύρω σας. Κατανοήστε πώς όταν ένας υψώνεται, όλοι υψώνονται.

Η Ουράνια ροή Φωτεινής Ενέργειας

Οι ενέργειες αυξάνονται κάθε ημέρα καθώς ό Πλανήτης Γη εισέρχεται σε μία ροή Ουράνιας Φωτεινής ενέργειας. Φέτος θα είναι η τρίτη χρονιά πού ή Γη υφίσταται μία σημαντική μεταβολή φωτός τον Μάιο. Αυτό οφείλεται σε μία αλλαγή κατεύθυνσης ολόκληρου τού ηλιακού συστήματος στο οποίο διαμένετε. Αυτό πού αποκαλείτε ‘το ηλιακό σας σύστημα’ δεν έχει πλήρως προσδιοριστεί. Υπάρχουν περισσότερα πράγματα από όσα ξέρετε πού ταξιδεύουν γύρω από τον ήλιο σας. Μερικά χρόνια πριν, το Παιχνίδι πήρε μία στροφή. Πριν τρία χρόνια ή διαδικασία ανύψωσης άρχισε να μετακινείται στην δική σας πραγματικότητα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά πού αισθανθήκατε τη Νέα Γη. Μερικοί από εσάς, το νιώσατε σαν μία εισβολή και μία μετατόπιση από την οποία χρειαστήκατε να προστατευτείτε. Εκείνη την περίοδο ολόκληρο το πλανητικό σύστημα άρχισε να μετακινεί την θέση του στο Σύμπαν. Πριν τρία χρόνια το πλανητικό ηλιακό σας σύστημα άρχισε να μετακινείται προς μία καινούργια τοποθεσία στο Σύμπαν.

Το βιώσατε αυτό καθώς ό πλανήτης σας ταξίδεψε διαμέσου μίας κοσμικής ροής από Ουράνια Φωτεινή ενέργεια τον Μάιο. Ο πλανήτης σας  έχει ταξιδέψει μέσα από αυτήν την Φωτεινή ροή τον Μάιο τα τελευταία τρία χρόνια. Τον πρώτο χρόνο το αισθανθήκατε πιο δυνατά γιατί ήταν καινούργιο και διαφορετικό για σας. Αισθάνεστε τα αποτελέσματα αυτής τής ενεργειακής μεταβολής λιγότερο τώρα γιατί αρχίζετε να συνηθίζετε τις ενεργειακές μεταβολές γενικά. Σας πληροφορούμε πως φέτος θα βιώσετε την δυνατότερη μεταβολή ενέργειας από αυτή την πηγή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έχετε άλλα δύο χρόνια πριν το ηλιακό σας σύστημα περάσει μέσα από αυτήν την ροή ενέργειας. Ο χρόνος πού θα χρειαστείτε εσείς να περάσετε μέσα από αυτό το πεδίο θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα αφομοιώσετε και κατανοήσετε την καινούργια ενέργεια.

Ορισμένοι από εσάς πού αισθάνεστε τον παλμό τής Γης  μπορεί να αισθανθείτε την προσμονή αυτού τού κοσμικού γεγονότος ακόμα και τώρα. Καθώς κινήστε μέσα σε αυτή την ροή θα νιώσετε την συνειδητότητα να μεταβάλλεται γύρω σας. Εσείς πού έχετε συναισθηματική ευαισθησία με την Γη θα νιώσετε την αλλαγή τής ενέργειας πριν τούς άλλους. Μερικοί θα νιώσουν νευρικότητα χωρίς κανένα εμφανή λόγο. Άλλοι θά νιώσουν ‘ενεργοποιημένοι’. Οι αντιδράσεις θα διαφέρουν αρκετά, αλλά τελικά όλοι θα νιώσουν την μεταβολή κατά κάποιον τρόπο. Κάποιοι θα αντιδράσουν με φόβο, όπως έχουν ξανακάνει πρόσφατα. Μπορείτε να κρατάτε το Φώς ψηλά επιλέγοντας σκέψεις πού δημιουργούν πραγματικότητες της δικής σας επιλογής. Σε αυτό αναφερόμαστε όταν σας ζητάμε να κρατάτε το Φώς σας ψηλά.

Αποδέσμευση τής Κρυστάλλινης Ενέργειας

Μαζί με το ενεργειακό πεδίο από το οποίο περνάτε, θα νιώσετε επίσης μία αποδέσμευση τής Κρυστάλλινης Ενέργειας στις 19 Μαΐου 2002. Αυτή είναι επίσης μία ροή ενέργειας πού βομβαρδίζει τη Γη. Αυτή όμως, είναι η Κρυστάλλινη Ενέργεια πού πηγάζει από τον Κεντρικό Ήλιο και είναι αποθηκευμένη στις τεκτονικές πλάκες τού πλανήτη σας. Ο ηλιακός άνεμος πού έχετε νιώσει πρόσφατα είναι ο φορέας αυτής τής ενέργειας καθώς ανα-κατευθύνεται μέσα από τον δικό σας ήλιο.

Αγαπητοί μας, μας έχετε ρωτήσει πολλές φορές “πώς μπορώ να κάνω εγώ την διαφορά;” Σάς λέμε πώς οι ευκαιρίες είναι ακριβώς μπροστά σας. Μερικές από τις προκλήσεις πού τώρα αντιμετωπίζετε είναι οι δυσκολίες αφομοίωσης της Κρυστάλλινης Ενέργειας. Ορισμένα μέρη της Γης βρίσκονται σε αναβρασμό και πόλεμο ως αποτέλεσμα αυτής τής ενέργειας πού μπαίνει στον κόσμο. Η Κρυστάλλινη Ενέργεια φέρνει μαζί της ένα νέο επίπεδο ανθρώπινης ενδυνάμωσης. Αυτοί πού έχουν ζήσει διάφορες ζωές με λίγη προσωπική δύναμη θα το λάβουν αυτό σαν ένα κάλεσμα για δράση και όπως έχετε ήδη δει, μπορεί εύκολα να υπερβάλουν. Είναι φυσικό να σκεφτούν ότι έχουν καταπιεστεί και κρατήθηκαν μακριά από την δύναμή τους από αυτούς πού τούς περιβάλλουν. Βλέπουν τις κινήσεις τής επανάστασης σαν μία έκφραση τής δικής τους δύναμης. Σάς παρακαλούμε να έχετε υπομονή Αγαπητοί. Να ξέρετε πώς βλέπουν αυτά πού κάνουν σαν μία έκφραση τής δύναμής τους στην δημιουργία. Να είστε υπομονετικοί καθώς προσπαθούν να χωριστούν. Μην προσπαθήστε να διαχωριστείτε ακόμα και από αυτούς, γιατί στην πραγματικότητα δεν διαφέρετε από αυτούς. Όταν βρείτε τρόπους να είστε υπεύθυνοι τής δικής σας πραγματικότητας δημιουργείτε την ενέργεια για περισσότερους από όσους ξέρετε.

Σε αυτούς τούς καιρούς εύκολα χάνετε την οπτική τής δημιουργίας της Εστίας. Αντ’ αυτού, σκέφτεστε να σταματήσετε τους πολέμους και να γυρίσετε στο ειρηνικό περιβάλλον πού ήσασταν πριν μερικούς μήνες. Σάς λέμε πώς δεν είναι δυνατόν να γυρίσετε πίσω σε αυτές τις εποχές. Η ανθρωπιά σας, σας κάνει να νομίζετε πως η ειρήνη στον πλανήτη είναι απλώς έλλειψη πολέμου. Δεν είναι. Η ζωή στον  Νέο Πλανήτη Γη είναι περισσότερο από αυτό και πρέπει να το χειριστείτε με  την υπευθυνότητα τής κατανόησης.

Συνδεθείτε με άλλους και με πρόθεση αναλάβετε την ευθύνη να χρησιμοποιείτε αυτή την Φωτεινή ενέργεια σε προσωπική βάση. Η 19η Μαΐου θα είναι μία δυνατή ημέρα για να ξεκινήσετε  μια καινούργια αρχή. Αλλά, σάς λέμε να μην περιμένετε μέχρι τότε. Αρχίστε τώρα. Στους πιο δύσκολους καιρούς, στις πιο δύσκολες καταστάσεις, βρείτε τρόπους να δημιουργήσετε την υψηλότερή σας πραγματικότητα. Διαλέξτε μία θεωρία πραγματικότητας πού σάς επιτρέπει να είστε μέσα στο πάθος σας, και θα δημιουργήσετε την Εστία στην δική σας πλευρά τού πέπλου.

Προσωπικές δυσκολίες

Οι περισσότεροι από σας πού διαβάζετε τώρα έχετε περάσει από περιόδους δυσκολίας. Μερικοί από εσάς έχετε περάσει μία εμπειρία γνωστή ως τον Θάνατο Φάντασμα. Ήταν η χρονική στιγμή πού είχατε ολοκληρώσει τα συμβόλαιά σας. Με την εξαίρεση των μακροχρόνιων δεσμεύσεων, οι περισσότεροι από εσάς έχετε τελειώσει αυτά πού ήρθατε να κάνετε εδώ. Αλλά, είσαστε εδώ. Παραμείνατε παρόλο πού είχατε την ευκαιρία να πάτε στην Εστία. Έχετε περάσει μία περίοδο δυσκολίας για να δείτε το Φως, και είστε εδώ. Γνωρίζουμε πώς ή έλξη τής Εστίας είναι δυνατή. Η ενέργεια πού νιώθετε τώρα δεν είναι ή ενέργεια “τού Γκρουπ”. Είναι ή ενέργεια τής Εστίας και αυτή είναι πού αισθάνεστε αυτή την στιγμή. Εισπνεύστε την και δεχθείτε αυτήν πού είναι δικαιωματικά δική σας. Αυτή είναι μία εν-θύμηση από το πού έρχεστε. Αυτή είναι η δυνατή έλξη της Εστίας πού όλοι σας έχετε αισθανθεί τα τελευταία χρόνια. Εν-θυμηθείτε  την καλά, αγαπητοί μας, αλλά μην την λαχταράτε. Μην την ποθείτε. Σάς λέμε απλά να κρατάτε την ενέργεια και να την δημιουργείτε εκεί που βρίσκεστε. Δεν χρειάζεται να περάσετε μέσα από το πέπλο για να νιώσετε αυτήν την ενέργεια. Τώρα έχετε τις  ικανότητες να την δημιουργήσετε εκεί πού κάθεστε. Να την αισθάνεστε συχνά, αγαπητοί.  Θα σάς βοηθάμε αγγίζοντάς σας, με ένα Αγγελικό άγγιγμα μέχρι να μάθετε να αγγίζετε ο ένας τον άλλον.

Αγαπητοί μας, με την μεγαλύτερη τιμή σάς ευχαριστούμε για την εργασία σας. Δεν έχετε ιδέα τί έχετε κάνει, αλλά θα καταλάβετε. Κάντε χώρο στην καρδιά σας για την δική σας ενέργεια και θα ανοίξετε τις πόρτες για τα παιδιά τής δόνησης Ίντιγκο και τα παιδιά τής Κρυστάλλινης δόνησης καθώς ό κόσμος σας αλλάζει. Κάντε χώρο πάνω στον Καινούργιο Πλανήτη για ενδυναμωμένους ανθρώπους. Παίξτε με τις πραγματικότητες μην τις φοβάστε. Απολαύστε να παίζετε μέσα στην μαγεία γιατί πραγματικά είναι μαγεία και είναι δική σας τώρα. Το μόνο πού χρειάζεται είναι να διευρύνετε τα όρια για να καταλάβετε πώς δεν υπάρχουν πλέον. Κρατείστε την φλόγα σας ψηλά. Διότι τότε δεν θα υπάρχουν άλλες σκιές πάνω στον Πλανήτη Γη. Ήρθε η ώρα να κρατήσετε τη φλόγα σας μέσα στην δική σας ενέργεια. Μην την φοβάστε. Εσείς είστε οι δημιουργοί. Εσείς είστε οι εκλεκτοί. Το έχετε ξανακάνει και πριν. Εμπιστευτείτε τούς εαυτούς σας. Εάν δεν μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοί είστε, πλησιάστε και πιάστε το χέρι των διπλανών σας και αυτοί θα σας βοηθήσουν να εν-θυμηθείτε.

Με την μεγαλύτερη τιμή σάς εν-θυμίζουμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Σπύρος

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!