width=

Welkom Thuis

Je bent hier niet bij toeval. Wij zijn blij dat je ons gevonden hebt. Hier op Lichtwerker tref je een vreugdevolle, constant in beweging zijnde hereniging aan. Een hereniging van mensen die zich weer verbinden met hun eigen kracht en met elkaar. We nodigen je uit om mee te doen op welk niveau jij je ook maar prettig voelt. Lichtwerker is een plaats om je te helpen her-inneren wie je werkelijk bent en waarom je hier bent. Onze grootste hoop is je te kunnen helpen bij het her-inneren wat je voor jezelf gepland hebt voordat je in dit leven werd geboren. De groep kwam voor het eerst door bij Steve in 1996 en heeft vanaf die tijd informatie gegeven voor een planeet in ontwikkeling. Deze informatie is vastgelegd in verschillende boeken die nu in 18 talen vertaald zijn. De maandelijkse Bakens van Licht ~ Her-inneringen van Thuis worden elke maand in 21 talen vertaald en zijn vijf keer op twee continenten gepresenteerd aan de Verenigde Naties.

Hier bij Lichtwerker zullen we je niet vertellen welke kant je op moet of dat je goed of verkeerd bezig bent, want deze begrippen zijn een illusie van polariteit die we nu aan het verlaten zijn. Wel bieden we je een kijk op de mensheid vanuit het perspectief van spirit, niet om je te helpen je te verheffen van de Aarde (ascensie) maar om je te helpen een prachtige menselijke ervaring te hebben terwijl je hier bent.

Wij hopen dat je geniet van de tijd die je hier doorbrengt. Het is een heel bijzondere plaats voor ons en wij zijn blij dat je ons gevonden hebt…

Welkom Thuis. Een grote knuffel en zachte duwtjes,

Steve & Barbara Rother.

________________

Hoe het allemaal begon…

In 1995 was Steve Rother tevreden met zijn leven als aannemer waarmee hij in het levensonderhoud van zijn gezin kon voorzien. Op oudejaarsavond 1995 besloten hij en Barbara om deze avond eens anders dan anders door te brengen. Zij deden mee aan een workshop om het oude los te laten en een goed voornemen voor het nieuwe jaar te formuleren. Op nieuwjaarsochtend zou men dan middels een ceremonie dit bekrachtigen. Tijdens deze ceremonie hoorde Steve zichzelf zeggen: “Ik kies ervoor een Lichtwerker te zijn” Hij wist toen zelf niet wat dit betekende maar kreeg daar later antwoord op.

Samen met een groepje mensen besloot hij om meditaties te gaan schrijven om Moeder Aarde te helen. Tijdens dat schrijven besefte hij dat hij hulp kreeg en begon contact te leggen met de entiteiten die hem begeleidden. Deze meditaties waren de eerste Bakens van Licht. Naarmate het contact met de groep beter werd, kwamen er ook boodschappen bij met als doel de zelfbekrachtiging van het individu en het versterken van de eigenschap om via onderscheidingsvermogen tot keuzes te komen. De boodschappen zijn gebaseerd op het feit dat het leven op deze planeet gezien kan worden als een groot spel. De regels van dit Grote Verstoppertjesspel vind je door op deze link te klikken. De hoofdregel van het Spel: Er is Vrije Keuze voor alle deelnemers. Gezien vanaf het Speelbord bevindt de groep zich ergens anders, zij noemen dat Thuis, of hun kant van de sluier.

Steve en Barbara geven workshops en seminars over de hele wereld. Enkele malen per jaar zijn ze in Nederland. Steve is ook al enkele malen uitgenodigd door de Verenigde Naties om samen met de groep de esotherische vereniging toe te spreken.

Meer achtergrond informatie:

■ Intentie zetten

■ Steve en Barbara Rother

■ Gereedschappen

____________

Elke laatste zaterdag van de maand Virtual Light uitzending (in het engels) om 20.00 uur nederlandse tijd, van Steve en Barbara Rother en gasten. (Als de ON AIR knop knippert op www.espavo.org is de uitzending live on line te bekijken. Daarna is het nog via het YouTube pagina van SteveRother terug te zien.)