September 2017

Een nieuwe cyclus
Contracten van het hart – Noranna en Nikoliah

Gegroet dierbaren,

Ik ben de hoeder van Tijd. Ik ben vandaag gekomen om jullie te helpen om je tijd te markeren. Zoals ik al vele malen eerder verteld heb is tijd een bewegende cirkel. Vanuit jullie perspectief lijkt het rechtlijnig te bewegen en daarom noemen jullie het ook lineair. Het menselijke bevattingsvermogen kan alleen maar focussen op 1 ding per keer. Daarom zien jullie verleden, heden en toekomst als een rechte lijn waarin de toekomst via het nu verleden wordt. Jullie zien jezelf bewegen over een tijdlijn maar in werkelijkheid is het meer een spiraal. De spiraal van tijd geeft je de mogelijkheid om de best mogelijke ervaring voor jezelf te creëren, ieder moment dat jij je in de spiraal beweegt. En het repeterende deel wordt in stukjes, in cycli uiteen genomen. Als je in staat bent om de hoogste vorm van harmonie in een gebeurtenis te ervaren dan keert de gebeurtenis weliswaar terug in de volgende cyclus maar kun jij hem veel beter en moeitelozer ervaren. Wanneer het niet afgesloten is krijg je de volgende keer de kans om beter te harmoniseren onder andere omstandigheden. Deze cycli keren mettertijd terug, soms duurt dat dagen, soms jaren. Dat is de schoonheid van de menselijke illusie van tijd. Mensen repeteren emotionele cycli in patronen, meestal in veelvouden van zeven. Deze herhalingen vinden plaats om het hoofd en het hart te harmoniseren, of, zoals jullie het nomen, spirit met het menselijke deel. Wanneer die twee geharmoniseerd zijn schuif je door naar de volgende cyclus en een nieuwe ervaring. Dat is het spel dat jullie hier spelen op aarde. Jullie spelen het spel van net doen alsof je een mens bent en jullie verbergen je perfectie op de planeet van imperfectie. Jullie hebben die perfectie in vele dimensies van tijd en ruimte verborgen maar vandaag is het de bedoeling dat jullie een grote cyclus volmaken in de collectieve mensheid. En daarom start de energie binnenkort opnieuw, je zult een basis vinden om opnieuw te beginnen.

Een nieuwe cyclus begint.

De komende maanden zullen jullie veel natuurgeweld zien, wegen die verwoest worden en veranderingen in het spel die ervoor zorgen dat jij je eigen pad opnieuw gaat evalueren. Tijdens deze veranderen doemen nieuwe mogelijkheden op omdat je in de spiraal van circulaire tijd zit. In werkelijkheid creëer je je eigen illusie binnen je eigen torus, opnieuw in patronen van zeven. Dat is de manier waarop mensen tijd in zich opnemen en ‘verteren’. Jullie kijken naar jezelf en anderen om signalen van Thuis te vinden. Jullie zoeken naar dingen die jullie bekend voorkomen maar die vind je zelden op de plekken waar je ze verwacht. Je ziet wat je verwacht te zien in plaats van wat er is. De verwarring is grotere geworden sinds je je bewust bent van het feit dat je een bewuste schepper bent en dat betekent dat je vaak creëert wat je wil zien in plaats van harmoniseert wat er is. Niemand zei dat het makkelijk zou zijn dierbaren.

We vertellen je dat, hoewel je ons bericht als slecht nieuws op kunt vatten, je nog verrast zult zijn als je ziet wat er komen. Je begint in een hele nieuwe dimensie te stappen, een hele nieuwe cyclus. Jullie beginnen terug te keren naar een heel nieuw niveau van werkelijkheid in een multidimensionale ervaring en die kunnen jullie, als eenheid, harmoniseren.

Dit zal een diepgaand effect hebben op de verschuiving van de menselijke ervaring op het pad van evolutie. Maar hou je goed voor ogen dat hoewel eennieuwe cyclus in een verhoogde staat van bestaan plaatsvindt het voor veel mensen moeilijk is om de oude cyclus los te laten. En om die reden zijn er veel transitie experts geïncarneerd en een heleboel van jullie lezen dit verhaal op dit moment.

Een verheven blik op onvolkomenheden.

Om je op de verandering voor te bereiden hebben we je instrumenten gegeven. Deze geven je de kans om jezelf als een bekrachtigd wezen van licht te zien. Ja, het is moeilijk omdat jullie realiteit dat niet reflecteert. Jullie realiteit spiegelt bepekringen en imperfecties. Het is jullie oordeel over deze imperfecties waar we vandaag aan willen werken. Echt waar, het is jullie imperfectie die aan de basis staat van wat jullie als schoonheid ervaren. En ja, we weten dat dat moeilijk is voor jullie om te zien. Lichtwerkers kijken vaak om naar de normen van het collectief en zien zichzelf als anders. Ja, jullie zijn anders en dat anders zijn staat aan de wieg van jullie unieke schoonheid. De menselijke evolutie wordt bereikt als hoofd en hart in harmonie zijn. Als dat bereikt is dan is het aanpassen van wie je bent aan anderen een stap terug in plaats van vooruit. Als transitie-expert op aarde is juist nu je unieke schoonheid nodig. En een interessant detail is dat, zodra een mens blij is met zijn unieke zijn, ze mooier worden in de ogen van anderen. In de volgende cyclus dierbaren, wanneer je volledig geaard bent in de nieuwe tijdlijn, zul je meer verschillende ervaringen in de menselijke ervaring gaan ontdekken. Dat zal het besef van schoonheid van het hele collectief verbreden.  Het zijn jullie herinneringen aan Thuis die jullie porberen te creëren op deze planeet. Zelfs als jullie mensen iets zien dat bijna perfect is, blijft het niet hangen. Het is niet zo mooi als iets dat een beetje imperfect is. Elrah is onderdeel van de groep en hij werkt met ritmes. Ritmes zijn mooi omdat mensen ze na willen doen door te spreken, te lopen, door allerlei acties, zelfs denken gaat in een ritme bij jullie. En deze ritmes worden in een tijdspiraal herhaald. Je hoeft alleen maar naar muziek en de ritmes in muziek te kijken om dit punt te begrijpen. En recente ontdekkingen in technologie zorgen ervoor dat er een bijna perfect ritme gecreëerd kan worden met elektronische muziek. Muzikanten die dit soort muziek maken hebben door dat een kleine imperfectie in deze muziek de mensen die er naar luisteren veel meer aanspreekt. Mensen vinden dingen die symmetrisch bijna perfect zijn niet echt leuk, zover het schoonheid betreft. Een mensengezicht is nooit helemaal perfect is en