September 2013

Past het ritme van je hart bij het ritme van je naam?

 

Van de groep

Groeten van Thuis

Elkanders hart weerspiegelen. Kennis maken met eM

Ik ben Elrah van ritmische service en ik moet jullie even zeggen dat de introductie prachtig was. Ik ga jullie vandaag niet de hele les geven. Ik geef het over aan eM. Hij gaat feitelijk praten over een onderwerp dat mijn verantwoordelijkheid is, mijn expertisegebied. Ik weet dat jullie allemaal met hem willen praten, dus ik heb er geen probleem mee om hem naar voren te laten komen om vandaag de boodschap over te brengen. Ik zeg jullie dit om diverse redenen, want jullie hebben allemaal jullie kleine ego’s. Jullie moeten allemaal een zelfgevoel hebben en je eigen persoonlijke boodschap. Maar ik zeg jullie, wanneer je het in de wereld om je heen weerspiegeld ziet en je hoort andere mensen zeggen wat jij denkt, dan weet je dat je op de juiste plek bent, want dat is wat er Thuis gebeurt.

Want weet je, het maakt helemaal geen verschil of ik jullie de boodschap geef, of dat de Tijdbewaarder komt en jullie een prachtige elegante boodschap geeft, of dat eM naar voren komt en jullie een beetje aan het lachen maakt. Het maakt ons niet uit, want het is nog steeds dezelfde boodschap. Het is jullie hart, niet het onze. Het gaat helemaal niet om ons, het gaat om jullie. Dus ik hoop dat jullie genieten van dit mooie deel, maar ik kan nergens heen voordat ik jullie een van mijn glimlachen heb gegeven. Oké, daar gaan we. Ik heb jullie iedere keer, nietwaar? Goed.

Ik wil jullie er eerst iets over vertellen, want het is wel interessant. Jullie hebben op Aarde allemaal je eigen beeld van elkaar en je kijkt naar elkaar en zegt:”Jij bent anders dan ik. Jij bent groter, jij bent kleiner, jij bent mooier, jij bent lelijker…” Wat het ook is waar je elkaar mee definieert, je ziet jezelf als afgescheiden op zoveel verschillende manieren, wat zelfs zo ver is gegaan dat het jullie landen polariseert. Jullie zijn nu zo gepolariseerd dat wanneer de ene persoon dit zegt en de andere zegt dat, dat het moeilijk wordt om iets voor elkaar te krijgen, omdat jullie over en weer de dingen in balans aan het brengen zijn. Zeer binnenkort zullen jullie een rustigere energie ervaren en zullen jullie de gelegenheid hebben om samen te komen zoals we dat Thuis doen. Het maakt ons niet uit wie wat naar voren brengt. Het maakt ons niet uit wie er luistert, wie er spreekt of hoe het kanaal zichzelf noemt. Jullie beginnen nu allemaal op een nieuwe manier te luisteren en dat brengt het kanaal van ieder van jullie naar buiten; jouw eigen inspiratie en spirit in je lichaam wordt gewoonweg prachtig. Dus ik vertel jullie over dit deel van de nieuwe energie en ieder van jullie kan bewust meer van je eigen spirit dragen als bewuste scheppers op deze planeet. We hopen dat jullie net zoveel plezier hebben als wij hier Thuis hebben, want wij lachen hier altijd wanneer wij alle grappige dingen bekijken die jullie doen. Het zal niet lang meer duren voordat jullie je omdraaien en om ons kunnen lachen. Dat is goed. Dat kunnen jullie doen. We kunnen er tegen; geen probleem. Weet alleen dat het een prachtig spel is en we hopen dat jullie er plezier in hebben.

Je wordt een evenwichtig mens

Espavo allemaal. Gegroet, ik ben eM. Ik ben zo blij dat ik er nu kan zijn, want er is zoveel in beweging en ik zeg jullie dat de Hoeder wat problemen heeft, in het bijzonder met mijn energie. Hij probeert er een ritme voor te vinden. Hij zegt: “Nee, het klinkt teveel als de Bewaarder van Tijd.” Dus hij heeft allerlei problemen om uit te vinden waar ik zit en dit is gedeeltelijk een probleem door de polariteit waarin jullie alles zien. Dit is niet verkeerd; het is zoals jullie zijn grootgebracht op Aarde. Jullie hebben in een zeer gepolariseerde situatie gezeten, levend in een veld van dualiteit. Jullie zien dingen als zwart en wit, boven en onder, goed en verkeerd en al het andere. Nu beginnen jullie alles vanuit een compleet ander perspectief te zien, want je begint de mogelijkheden te zien. Jullie hebben die nu, want jullie zijn de scheppers en jullie creëren door middel van je keuzes. Heel eenvoudig, heel gemakkelijk te begrijpen wanneer je terug kijkt op je leven, maar vooruit kijkend is het helemaal anders en erg lastig om te zien. De polariteit waar de Hoeder problemen mee heeft met mij is dat ik in balans ben. Ik ben niet mannelijk en niet vrouwelijk. Eigenlijk heeft hij ook al moeite met de woorden. Er zijn geen woorden voor, dus daar heeft hij het moeilijk mee en natuurlijk komen alle leraren naar voren om hem woorden te geven. Het is een nieuwe weg voor hem, een nieuw gebied, om een evenwichtig mens niet te beschrijven in extreme polariteiten. Jullie bewegen je allemaal in deze richting en er is hier veel aan het gebeuren. De vrouwelijke energie is aan het terug komen op Aarde. Jullie wisten allemaal dat het zou komen, want jullie hebben de slinger in de richting van de mannelijke energie gezien met de jaren lange mannelijke dominantie op Aarde. Jullie hebben er allemaal een geweldige tijd mee gehad. Nou ja, een aantal van jullie. Natuurlijk, sommigen van jullie zijn ook slachtoffer geweest. Jullie hebben allemaal je spel gespeeld, maar nu is de tijd om te veranderen, nietwaar? Dus dit is de situatie. Het evenwicht is in aantocht, maar jullie hebben nooit eerder gebalanceerd. Jullie zijn door de balans heen naar de andere extremiteit gegaan en iedere keer hebben jullie hetzelfde gedaan: jullie bewogen. O, jullie herinneren je niet de tijden dat de vrouwen de macht hadden op Aarde. We kunnen jullie zeggen dat jullie je het niet herinneren, maar zij hebben het net zo goed verknoeid als de mannen, dus maak je daar geen zorgen over. Weet alleen dat het over en weer altijd deze balans is geweest. Wij gaan jullie in het midden stoppen, geven jullie een mogelijkheid om te ademen en te ervaren hoe evenwicht voelt. Jullie zijn een veld van trialiteit in gegaan, weg van de dualiteit. Het lijkt net alsof er een nieuw deel van jezelf is waar je over probeert te leren en je vraagt je af:” Hoe gebruik ik dit in mijn dagelijkse leven? Hoe kan ik in evenwicht komen?” Nou, er komen nieuwe dingen en ik wil er vandaag een paar met jullie delen. Het wordt gemakkelijker voor de Hoeder om mijn energie te dragen; hij heeft het nu vier of vijf keer gedaan, dus hij denkt dat hij een expert aan het worden is. Maar wij hebben een verrassing voor hem, want hij kan maar een beperkte hoeveelheid vrouwelijke energie bevatten in zijn zeer mannelijke lichaam en hij heeft zijn overtuigingen die hem soms in de weg zitten, maar daar zorgen wij wel voor, geen zorgen.

De mannelijke en vrouwelijke energieën in ieder van jullie in balans brengen

We gaan het hebben over jullie vibratie in de wereld. We hebben er altijd over gesproken en dit is feitelijk Elra’s gebied; dit is zijn werk. Hij is hier om jullie de verschillende manieren te laten zien om met vibratie te werken en hoe jullie dat al doen. Ieder van jullie heeft diep in zichzelf een signatuurvibratie. Deze is feitelijk verbonden met signatuur geluid waarover we eerder hebben gesproken dus er zijn veel verbindingen die je op verschillende gebieden kunt zien. De signatuurvibraties is je eigen vibratie. Het is jouw vibratie zoals jij gekozen hebt deze te dragen op Aarde in je fysieke lichaam. Sommige mensen dragen een zeer mannelijke, krachtige energie en anderen dragen een zeer vrouwelijke energie. Jullie spelen heen en weer en kiezen ervoor om je op verschillende manieren uit te drukken. Nou, dat is wat er veranderd is. Het veld is nu open voor jullie om in polariteit in evenwicht te komen zodat de vrouwelijke energie kan binnenkomen. Mannelijke energie is sterker geweest dan de vrouwelijke, creatieve of ontvangende energie, wat allemaal een deel is van jullie. Gedurende vele levens hebben jullie de gewoonte ontwikkeld om of als de ene of als de andere te incarneren en velen van jullie hebben de voorkeur waarop je het Aardespel speelt geperfectioneerd. De meeste van jullie komen vele malen achter elkaar als man of als vrouw omdat je je daar het beste bij voelt. De Hoeder voelt zich het beste in een mannelijk lichaam, maar hij voelt zich ongemakkelijk met de vrouwelijke energie; aan het begin van deze incarnatie had hij een keuze in zijn voorkeur. Nu de energieën veranderd zijn, kunnen jullie in evenwicht gaan komen en hebben dat ook al gedaan. De uitdaging komt uit jullie overtuigingen, die delen van jullie van vroeger die zeggen: “O, ik moet zus zijn. Ik moet me zo gedragen.” Dit gebeurde niet lang geleden met de Hoeder en de Hoeders Hoeder. Zij waren in Amsterdam in het homodeel van de Wallen en Barbara zei: “Ik moet mijn schoen strikken. Kun jij even mijn tas vasthouden?” Ineens is ze ergens anders en de Hoeder staat daar de tas vast te houden en realiseert zich dat hij zich erg ongemakkelijk voelt met wat hij aan het doen is. Ze hebben er erg om gelachen en gingen verder, maar het bracht wel het ongemak van de beleving van seksualiteit naar voren. Dit zijn de gebieden die je als eerste zullen verhinderen om je evenwicht te vinden. Jullie hebben allemaal deze vermogens en jullie bewegen je in die richting die zo mooi is om te zien, om te zien hoe jullie allemaal streven naar perfectie. Dat is wie jullie zijn. Jullie moesten onvolmaaktheden aannemen om hier te kunnen zijn. Aarde is een onvolmaakte plek. Jullie moeten je onvolmaaktheden verbergen zolang jullie hier zijn en naar volmaaktheid streven. Het is zo prachtig. Jullie zijn zo ongelofelijk.

Een nieuwe gevoeligheid voor vibratie ~ Je naam: de reflectie van JOU in het universum

Je hebt geen idee waar je toe in staat bent, maar je gaat daar nu achter komen. Ik zal jullie iets vertellen over Elrah’s andere gebied, vibratie. Jullie zijn allemaal op een nieuwe manier gevoelig voor vibratie, ook al hebben jullie dat nog niet ontdekt. Wat jullie ontdekt hebben, is je ongemak met wat jullie al gebouwd hebben. Velen van jullie hebben een levensstijl, huis, werkomgeving, carrière en relaties gebouwd en ineens voelen jullie je ontevreden, heel ongemakkelijk met waar je bent en je hebt verandering nodig, maar geen idee in welke richting of wat je moet doen. We zullen jullie nu wat gemakkelijke ideeën geven en Elrah zal terug komen om zijn werk voort te zetten en een beetje meer te perfectioneren. Maar wat we jullie vertellen is dat jullie vaak worden beïnvloed door je eigen stem en het woord dat het meest herhaald wordt en rechtstreeks naar je hart gaat is je eigen naam. Hoe heb je die naam gekregen? De meesten van jullie zaten bij je moeder of vader op de schouder toen zij jullie naam uitzochten en riepen je naam uit om bij hen over te komen, Dan zouden ze zeggen: “wat denk je van deze naam? Deze naam klinkt goed – maar ik vind deze acteur leuk en dus wil ik mijn kind naar een filmster vernoemen.” Veel mensen lopen uiteindelijk rond met allerlei verschillende ritmes en namen die niet bij hen passen. Waarom passen ze niet? Dat is heel eenvoudig. Het is een ritme. Je kunt je naam een heel klein beetje veranderen door een extra letter toe te voegen aan het einde of in het midden. Je kunt zelfs iets wegnemen om het ritmepatroon van je naam te veranderen. Jouw naam is jouw reflectie in het universum en jouw geloof. Wanneer je deze naam hoort, ben jij dat. Wees er zeker van dat het iets is waar je van houdt en zo niet, begin dat met het creëren van je universum door te veranderen hoe je genoemd wordt. Er is geen probleem; het gebeurt voortdurend op Aarde. Nu vertellen we jullie dat je naam voor je uit gaat en jullie worden ongelofelijk gevoelig voor vibratie die naar jou terugkaatst vanuit het universum. Je kunt het nu op nieuwe manieren zien.

Muziek en ritme: De nieuwste manier van leren

Er is iets interessants dat de Hoeder steeds weer zegt en ik heb er een hekel aan om dit te doen, maar na een aantal jaren moet ik hem lichtelijk corrigeren. Hij is nu in paniek aan het raken, maar we zullen hem zo meteen kalmeren. Hij zegt:”Wat bedoel je met mij corrigeren?” Dat is heel eenvoudig. Hij heeft mensen gezegd dat een bijzonder deel van ons brein zich bezighoudt met muziek. Ik zeg dit om verschillende redenen, want jullie hebben het allemaal op andere manieren gebruikt, ook al vind je jezelf niet muzikaal. Het zijn deze ritmes die aan de basis liggen van alles wat jullie muziek noemen. Het is in feite een ritmepatroon. Neem alle stukken die je gegeven zijn die je moest leren met je repeteergeheugen en door middel van je taalcentra. Neem dan alle stukjes die je niet op die manier kon leren en de dingen die je als kind leerde door middel van muziek, zoals het alfabet. Veel mensen leerden liedjes die je herhaalde als kind, omdat deze in een ander deel van je hersenen werden opgeslagen. Wij vertellen jullie dat jullie hersenen geen muzikaal deel bevatten. Dat is de correctie van wat de Hoeder jullie heeft gezegd, dat er een muzikaal deel van het brein is dat je kunt ontwikkelen. De hele rechterkant van je hersenen werkt met muziek; er is een deel boven het oor en een ander deel dat werkt met muziek in het bijzonder. Ook al is een groot deel van jullie op Aarde gekomen met een hoog ontwikkeld muzikaal brein, er is maar een klein aantal dat het daarvoor gebruikt. Het gaat niet noodzakelijk over muziek maar over ritme. Kunnen diegenen onder jullie die iets zoals het alfabet hebben geleerd via muziek de letters ook reproduceren zonder muziek? Dat is gemakkelijk, maar ik zou willen wedden dat ze het niet zouden kunnen als je het deuntje zou weghalen. Je moet het nog steeds zo doen: A, B, C…stop. D, E, F, G…H, I, J, K – L, M, N, O, P…Het is een ritme voor jullie. Daar hebben jullie je kennis op gebaseerd en dat zal de nieuwste manier zijn om te leren, want je hoeft geen nieuwe groeven te maken en je linkerhersenhelft voortdurend te bekrachtigen. Je kunt spontaan leven in je rechterhersenhelft.

Tovert het ritme van je naam een glimlach op je gezicht?

De rechterhersenhelft hebben we altijd vergeleken met de hemel en de linkerhersenhelft hebben we altijd vergeleken met de aarde. De rechterhersenhelft ziet alles – mogelijkheden, kansen, energiestromen en alle andere dingen waar wij hier Thuis mee werken. Jullie proberen alles te labelen. “Het kan niet echt zijn voor mij voordat ik het in een hokje kan stoppen met een label er aan,” Dat is wat de linkerhersenhelft doet, maar de muzikale gedeelten zijn vooral de ritmische gedeelten en daarom vragen wij jullie om allereerst over je naam na te denken; een groot deel van jouw eigen reflectie. Wat is het ritme van je naam en past dat bij jou? Dat is de grootste vraag want je zult kleine aanpassingen maken om je weg in de wereld gemakkelijker te maken of het eenvoudig de weg van de minste weerstand te maken. Daarin zit de magie, in alle delen waar je het kunt bekijken vanuit het hogere perspectief dat je nooit eerder kon zien. Het is een nieuwe wereld. Jullie maken er op een prachtige manier allemaal onderdeel van uit en ik zal hier zijn om jullie te helpen om op meer manieren te weerspiegelen dan jullie konden bedenken. Begin bij hoe je genoemd wordt. Hoe noemen ze je? Waardoor word je geroepen? Hoe is dat? En hoe kun je het veranderen zodat je gaat glimlachen wanneer je je naam hoort?

De familie van E

Velen van jullie komen van de familie van E. Ik kan heel eenvoudig zeggen dat het de familievibratie is die wij binnenbrengen in wat de Hoeder de groep noemt. Wij gebruiken dat woord niet, de groep. Wij gebruiken helemaal geen woorden om onszelf te beschrijven; het is een ritme en het is een heel mooi deel van ons dat beschikbaar kan zijn voor iedereen alleen al door middel van je eigen hart. Het gaat er niet om dat wij jullie ook maar iets leren; het gaat er om jullie te helpen je te her-inneren wat je al wist. Jullie hebben er zoveel van aan de kant gezet om dit spel te spelen van net te doen alsof je mens bent en net te doen alsof je onvolmaakt bent. Dat doen jullie erg goed en kunnen nu de volgende stap nemen. Het is heel goed gedaan. Jullie volmaaktheid begint terug te komen op vele prachtige manieren en dit zijn de volgende stappen naar menselijkheid.

In het begin was er een lach

Ieder van jullie heeft de verantwoordelijkheid voor ieder ander op Aarde. Jullie zijn allemaal verbonden; jullie maken deel uit van elkaar en je kunt niet de ene vinger scheiden van de andere, ook al kennen de vingers elkaar niet, nietwaar? Nou, dit is wie jullie zijn en jullie beginnen dat te herkennen en deze verbinding die jullie allemaal samenbrengt op een prachtige manier te versterken. Ik deel één ding met jullie…een lach, want dat is een van de grootste vibraties die er bestaat in het hele universum. In het begin was er een geluid en dat was een lach. Het creëerde alles en het was de mooiste expressie van licht op Aarde. Ik zal jullie vele boodschappen brengen, lieverds, maar Elrah is aan de kant gegaan zodat ik naar voren kon komen om jullie deze boodschap te brengen en dat jullie konden wennen aan mijn ritmes. Een klein beetje van mijn energie wordt een beetje anders uitgedrukt, want ik probeer zo veel mogelijk de balans van het mannelijke/vrouwelijke in dit lichaam uit te drukken als ik kan. Niet gemakkelijk. Niet gemakkelijk. We zullen er aan werken, maar in de tussentijd, weet dat ik van jullie houd. Jullie zijn hier zo belangrijk. Jullie hebben er geen idee van wat jullie al aan het doen zijn en met zo een gratie. Houd dit ongelofelijke werk vol en weet dat wij hier zijn met ideeën, concepten en gereedschappen voor jullie om te gebruiken in jullie nieuwe bekrachtigde rollen. Jullie worden bewuste scheppers die de weg stap voor stap bewandelen met het volledige bewustzijn van jullie spirit. Het is het mooiste dat wij ooit gezien hebben aan deze kant van de sluier. Dank daarvoor.

Het is met de grootste eer dat wij jullie vragen om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij elke kans die je krijgt en vergeet niet om samen goed te spelen, maar voordat ik ga geloof ik dat ik jullie nog een kleine lach moet laten horen. Haha

Espavo.
De groep

 

De Hartverbinding

Van Barbara

Wet van aantrekking en levensles

Ik dacht dat ik mijn leven leidde met spiritueel vertrouwen en ik was behoorlijk trots op mezelf over hoe ver ik gekomen was op mijn pad. Toen, voordat ik het in de gaten had, ging ik een andere richting op die mij ertoe bracht om een aantal grote stappen terug te zetten. We kennen allemaal de gouden regel van de wet van aantrekking – wat je naar buiten brengt in je leven is wat je er binnenkomt. Dat is hoe ik het begrijp. Onlangs werd ik daaraan herinnerd. Mijn levensles van definitie viel eindelijk samen met mijn ervaring van deze wet.

De hoofdles van mijn leven die mij af en toe komt testen is die van definitie. Dit betekent het hebben van zwakke grenzen en het opnemen van andermans energie als zijnde die van jou. Ik ben, net als zo velen van jullie, ultragevoelig voor iedereen. Ik heb al vroeg geleerd hoe ik deze situatie moest beheersen. In de eerste jaren dat Steve en ik seminars deden, gaf ik een meditatie. Ik zette mijzelf in het midden van een grote cirkel van lichtwerkers die aanwezig waren op het seminar. Ik leidde hen door een meditatie om negatieve energie los te laten en het naar het midden van de cirkel te sturen en daarna leidde ik hen naar de positieve energie die zij wilden creëren in hun leven. Doordat ik destijds zwakke grenzen had, nam ik zonder het te weten, alle negativiteit die werd losgelaten in mij op. Ik herinner me dat ik duizelig werd; ik kreeg zware hoofdpijn en voelde me misselijk. Iedereen was opgetogen over de ervaring en daar was ik erg blij over, omdat ik voelde dat ik mensen geholpen had. Later vertelde ik Steve dat ik dit werk niet meer kon doen omdat ik er zo heftig op reageerde. Steve zei toen dat ik niet andermans problemen op me moest nemen, maar een open oor moest hebben om te luisteren en open hart om te helpen. Het is zo belangrijk om gecentreerd en sterk te zijn in je eigen leven. Alleen daarmee kunnen we van dienst zijn voor anderen.

In deze tijd bedacht ik de beschermende bel. Het is een onzichtbare lijn tussen mijzelf en anderen. Ik kan de mensen voelen en zij kunnen mij voelen maar het geeft ons juist genoeg ruimte om in onze eigen energie te blijven en toch naar elkaar uit te reiken. Ik stuur ook altijd een beschermende bel naar mijn geliefden als ik afscheid van ze neem. Voor mij is dat een manier om mijn gehechtheid aan hen los te laten en te voelen dat ze veilig zijn. Dit geeft me rust. Ik ben waarschijnlijk niet alleen in wat ik de laatste tijd voel. Er is niet echt iets mis in mijn leven, maar ik voel me toch een beetje “off”. Het is alsof je niet in je blije plek bent. Om die reden hebben Steve en ik een romantisch uitstapje gemaakt voor onze 41e trouwdag om me hier uit te halen en om te begrijpen waarom ik me zo voelde.

Steve en ik hadden een paar prachtige dagen om onze relatie te vieren. Hij is mijn beste vriend die me helpt om mezelf te begrijpen door zijn ogen. Hij hielp me om te beseffen dat ik op een of andere manier mijn grenzen had verzwakt en weer de emoties van de wereld op me begon te nemen. Meestal hoor ik een droevig verhaal op het nieuws of iemand heeft het moeilijk en ik ben empathisch en probeer te helpen of stuur liefde hun kant uit, maar om een of andere reden had ik het de laatste maand toegelaten om emotioneel gehecht te raken aan alle emoties om me heen en ik voelde me leeg, alsof er een grijze wolk boven mijn hart hing. Deze negativiteit trok negativiteit aan in mijn leven. Dat klinkt moeilijk, maar het is zo eenvoudig als de wet van aantrekking.

Toen Steve en ik vertrokken voor onze trip voelde ik me nog steeds zo. Ik was zo blij met onze uitstap en ik vroeg me af waarom ik niet mijn positieve zelf was. Die ochtend had Steve om een of andere reden ook niet het beste humeur (ik denk omdat een of andere computer het hem moeilijk maakte en het lastig voor hem was om Lightworker 3 dagen te verlaten.) Ik ben zo trots op hem. Hij nam niet eens zijn laptop mee op reis. Hij was helemaal gericht op ons tweeën en kreeg al snel zijn goede humeur terug. Ik nam zijn tijdelijk slechte humeur van hem over, alleen bij mij bleef het hangen. We vlogen naar Santa Barbara, Californië. Steve ging de huurauto ophalen. De medewerker was iemand voor in de rij aan het helpen. Hij vroeg hen of ze wilde upgraden naar een Mercedes cabriolet. Steve hoorde dat en hoopte dat zij dat aanbod zouden afslaan omdat hij mij daarmee wilde verrassen. Het was een prachtige zonnige dag. Het brak mijn hart toen ik zag dat het stel heel blij wegreed in “mijn” cabriolet. Ik probeerde mijn middelpunt te hervinden en wenste hen in stilte een goede vakantie. Maar mijn hart voelde nog steeds een beetje zwaar. We lachten het weg en begonnen onze reis naar Solvang, een lieftallige Deense gemeenschap die ik al heel lang wilde bezoeken.

We verdwaalden, maar genoten van onze tijd samen tijdens onze rit langs de kust. Ik was blij dat Steve zijn goede humeur had hervonden en ik was nog steeds aan het proberen, maar ik bleef me negatief voelen. We arriveerden bij een stadje vol winkels, restaurants en windmolens. Wij verbleven in een schattig B&B hotel dat begroeid was met klimop. Het leek of ik opklaarde toen de eigenaar ons naar onze kamer bracht. Hij was licht en ruim, vol met antiek en had een balkon. Het kamernummer was 9. Dat leek ons heel passend, omdat we getrouwd zijn op 9-9-1972. We gingen naar beneden om onze bagage te halen toen de eigenaar ons tegenhield met slecht nieuws. Ze zei dat ze een fout had gemaakt en dat kamernummer 9 besproken was voor andere mensen en dat wij naar een andere kamer moesten. Mijn hart zonk in mijn schoenen toen we de mooie, maar kleinere kamer te zien kregen, zonder alle extra’s. We besloten om er maar het beste van te maken en gingen de deur uit om te gaan winkelen, maar ontdekten dat de winkels al gesloten waren.

Na een lekker diner gingen we terug naar onze kamer om van elkaars gezelschap te genieten en met elkaar te praten. Steve hielp me om mijn gedachten te onderzoeken en waarom ik me zo voelde. Hij hielp me om er achter te komen dat ik alleen maar mijn liefde en zorg voelde voor mijn familie, vrienden en mensen in de wereld die in moeilijkheden zaten. Ik begreep nu dat ik een stap terug moest zetten van alles wat ik geleerd had van mijn menselijke spirituele groei. Zodra ik door had dat dit niet mijn probleem was, maar dat ik deze gevoelens had voor alle andere mensen, kon ik me weer herpakken en vond ik mijn eigen middelpunt weer. Met deze aanpassing in mijn houding begon mijn goede humeur terug te komen en voelde ik de positiviteit die ik gewend ben.

De volgende morgen werd ik wakker in Steve’s liefdevolle armen en voelde een koel briesje door het open raam. De vogels zongen en verwelkomden mij op deze nieuwe prachtige dag. Het voelde goed om weer mezelf te zijn. Ik miste mezelf in de houding van het leven liefhebben. Met dit positieve gevoel zag ik de hele dag ontvouwen op een wonderbaarlijke manier. Steve en ik hadden een heerlijk ontbijt buiten op de patio van het hotel, gingen op onderzoek in het stadje en ontmoetten heel vriendelijk mensen. We vonden een antiekwinkel en kochten een muziekdoos als souvenir voor deze speciale tijd. Wij wilden naar een plaatselijke show gaan die die avond werd gehouden. Toen we kaarten wilden gaan kopen, bood iemand ons de kaarten aan voor de helft van de prijs, met inbegrip van live entertainment en een diner voordat de show begon. Het evenement was een fondsenwerving en zij had extra kaarten. Alles wat we die dag deden, stroomde op de meest prachtige manier. Ik wist dat ik dit aantrok omdat ik mijn houding had aangepast. Steve en ik moesten ook erg lachen toen we het boek: “De wet van Aantrekking” van Esther Hicks – Abraham vonden in de plaatselijke boekhandel. Wat een kosmische knipoog!

Misschien had ik deze speciale tijd met Steve nodig om mijn perspectief op het leven te hervinden. Ik zal nog steeds de pijn van anderen voelen, maar door in mijn eigen ruimte te zijn, ben ik meer in staat om anderen te helpen door eerst mijzelf te helpen. Tijdens onze vlucht terug naar Las Vegas regende het. Ik voelde me wat verdrietig omdat we afscheid moesten nemen van het zonnige weer van de afgelopen dagen. Maar toen zag ik de prachtigste regenboog uit het vliegtuigraam. En ik herinnerde me: Geen regenboog zonder regen. Het is prima om af en toe door een donkere wolk te kijken, zo lang we maar terugkeren naar het licht van de vreugde. Ik ben dankbaar voor de geheugensteun van deze levensles. Wat ik creëer is in mij. Ik ben er klaar voor om weer een nieuwe stap te zetten.

Met liefde en licht,
Barbara

 

 

Speciaal verzoek: Copyright 2013 Lightworker.
Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.