September 2012

Individualiteit van licht
Elrah en de Bewaker van Tijd doen hun intrede

Deze Bakens van Licht worden live gepresenteerd op Internet, uitgewerkt en op de 15e van elke maand gepubliceerd.
Speciaal verzoek: Copyright 2012 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op deze website te vinden. Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Van Steve

Wat kan ik zeggen? Alleen dat na 17 jaar de groep als collectieve stem te hebben gechanneld, ik ze nu ervaar als individualiteit zoals zij dat zelf noemen. Als mijn hersenen ooit zouden ophouden erover na te denken, zou dat mij zeker blokkeren. Niettemin is de diepgang van de informatie en de liefde absoluut onweerlegbaar. Ik hoop dat jullie net zo van hen genieten als ik dat doe.

Velen die deze woorden lezen kennen wellicht niet de accenten die ik gebruik om deze wezens te channelen. De Bewaker van Tijd is meer op zijn gemak met het Engels. Elrah’s enthousiasme en opwinding maken het me soms moeilijk om me te concentreren, maar ik pas me aan. Zelfs als ze het hebben over incarnaties is het goed om niet te vergeten dat niemand van de groep, met uitzondering van mijzelf, ooit op Aarde is geweest. De manier van spreken, speciaal in het geval van Elrah, is mijn beste interpretatie van de onmiskenbare ritmes die hij gebruikt om te communiceren, die echter niet hun oorsprong vinden in een bepaald geografisch gebied.

Het is tijd voor een dieper begrip van alle lagen. Daar gaan we.

Heb een fijne maand en dat je het leven mag ervaren met wijd open ogen.

Steve

Van de groep

Groeten van thuis

Jullie hebben hierop gewacht en heel wat rondgekeken om de perfecte plek te vinden om te zien wat er staat te gebeuren. Het wordt voor velen van jullie heel opwindend omdat sommigen een niveau hebben bereikt waar de opwinding verandert in een klein beetje angst omdat jullie je niet prettig voelen over hoe de dingen op dit moment gaan. Dit is het enige wat jullie hoeven weten: elk wezen is in beweging. Elk, ja letterlijk elk vibratieniveau is bezig naar het volgende niveau te gaan en het beweegt zich letterlijk als een complete bandbreedte van vibratie, niet een enkele laag maar een hele vibratiebandbreedte die jullie de Aarde zouden noemen. Alle schepselen en wezens die op haar leven gaan op dit moment door deze overgang. Zowel jullie als wij hebben de woorden het verhogen van je vibratie gebruikt en dat is een heel accurate beschrijving van wat er nu gebeurt. Het grootste probleem dat ontstaat als wij zeggen het verhogen van je vibratie is dat jullie onmiddellijk het veld van dualiteit ingaan, wat dicteert dat de ene vibratie beter is dan een andere. Dat is een deel van de dingen waarover we het willen hebben, want jullie zien nu in de hele wereld precies datgene wat wij eerder al hebben voorspeld. Laat ons dat dus op een paar verschillende niveaus onder jullie aandacht brengen.
Het in balans brengen van de schommeling
De Aarde heeft haar schommeling veranderd vanwege de verandering in dimensie en de vibrationele verandering. De Aarde moest een nieuwe dimensie binnengaan om te kunnen groeien en ruimte te maken voor mensen die in hun kracht staan. Als gevolg daarvan is ze in beweging gekomen en dat heeft letterlijk fysieke reacties teweeggebracht. Jullie hebben dat gezien in de vorm van aardbevingen; die hebben op meer manieren plaatsgevonden dan gewoon aardbevingen, maar dat is het basisidee. Jullie hebben dit zien gebeuren in Chili, voor de kust van Asutralië en ook van Japen. Deze drie aardbevingen hebben de schuine stand van de as en de rotatie van de Aarde veranderd. Hoewel bekend was dat dit had plaatsgevonden, was niemand zich bewust van de effecten die het op lange termijn zou hebben. Jullie ervaren nu die effecten nu de Aarde zichzelf weer in balans brengt door het water opnieuw te verdelen.

Een paar jaren geleden ondervond Rusland een zware en ongekende hittegolf. Nu zien jullie soortgelijke extreme temperaturen en dezelfde energieën in verschillende delen van de wereld. Jullie noemen het een droogte of een hittegolf, maar het is in feite de herverdeling van water via jullie aardse systemen. Stel je even voor een grote bal die perfect in balans is en gelijkmatig ronddraait, dan raak je hem even aan en opeens gaat hij naar een ander dimensionaal niveau. Hij zal dan de neiging hebben om te gaan wiebelen totdat hij zijn volmaakte draaibeweging weer hervindt. De manier waarop de Aarde haar volmaakte draaibeweging en balans weer vindt is door het water over de planeet opnieuw te verdelen. Dit zal de komende 3 à 5 jaar doorgaan waarna ze geleidelijk tot rust zal komen en zich zal verankeren in de nieuwe Aarde. Het is in feite een gezond proces wat energieën vooruit brengt. Maar, het kan de komende jaren voor problemen zorgen doordat de Aarde zelf door haar overgangsperiode gaat. Oogsten zullen mislukken en veel dingen waar jullie op rekenen en vertrouwen zullen over verschillende gebieden in de wereld worden verdeeld. De Aarde is zwanger en dat is het mooie ervan. Ze staat op het punt om te bevallen en dat punt is veel dichterbij dan jullie je ooit hebben voorgesteld. Bevalt ze van een andere Aarde? Nee, ze bevalt van een ander soort mens. Vroeger was het nodig dat alle mensen de Aarde zouden verlaten door de een of andere cataclismische gebeurtenis om zo het ene vibratieniveau te vernietigen en opnieuw te beginnen. Maar dat gebeurt nu niet. Jullie zijn de eerste wezens die het ooit hebben aangedurft dit proces uit te dagen en te geloven dat jullie bewust van dit niveau naar het volgende niveau konden gaan zonder je fysieke