September 2006

Je heilige contract
Plan “B”

Van Steve

Op 26 augustus creëerden we voor de Virtual Light uitzending een omgekeerde graancirkel. In plaats van energiestempels van andere dimensionale wezens te ontvangen, zonden we er een naar hen.

Na de ceremonie gaf de groep onderstaande boodschap over iets dat zij ons heilige contract noemden. Barbara en ik ontmoeten deze spirituele familie over de hele wereld en ik kan wel zeggen dat steeds meer lichtwerkers door GROTERE veranderingen gaan dan ik ooit heb gezien. Dit is precies wat de groep zegt wanneer ze ons vertellen dat wij nu in een positie gebracht worden om ons heilige contract te activeren.

Als jij in je leven midden in een drastische verandering zit, denk er dan aan dat je niet alleen bent en dat als je je hand uitsteekt… zij er zullen zijn.

Een stevige omhelzing en zachte duwtjes
Steve
Spreekbuis voor de groep

Van de Groep

Lieverds, jullie hebben zo’n lange weg afgelegd en zijn zo ver door tijd en ruimte gereisd om precies op dit moment hier te zijn. Jullie hebben dat gedaan om uit de droom wakker te worden en je kracht als schepper op te pakken. Wij zijn zo trots op het werk dat jullie doen en de energie die jullie in beweging hebben gezet om elkaar door het proces heen te helpen om de sluier te ontdoen van alle spinnenwebben. Jullie hebben al zo veel gedaan. Nu hebben jullie de gelegenheid om je hand uit te steken en elkaars hart aan te raken op een manier waarop jullie dat nog niet eerder hebben gedaan. Wij zijn zo opgewonden. Jullie zijn bezig multidimensionale wezens te worden!

De dunner wordende sluier

Nu jullie de sluier dunner maken leren jullie dit proces bewust te gebruiken. Jullie hadden de sluier zo dik gemaakt om jezelf te beschermen. Wanneer jullie de sluier opzij trekken, voelen jullie een diepe droefheid, hoewel jullie verwachten blijheid te voelen. Jullie verwachten Thuis te zien en je de blijdschap van Thuis te her-inneren en denken hoe fantastisch dat is, maar over het algemeen voelen jullie de droefheid omdat jullie niet Thuis zijn. Maar jullie zijn bezig Thuis hier op Aarde te creëren. Jullie zijn de dappere zielen die naar de Aarde kwamen met het grootste verlangen om nu precies dát te doen. Om het dunner worden van de sluier in gang te zetten door binnen te komen en te doen alsof je een sluier voor hebt. Door binnen te komen en te doen alsof jullie van elkaar gescheiden zijn, te doen alsof jullie mens zijn en problemen te ondervinden. We houden van jullie problemen; we vinden het soms zelf prachtig wanneer jullie pijn hebben. Weten jullie waarom? Omdat wanneer jullie Thuis komen, wanneer jullie de zevende levensfase ingaan – de aanpassingsfase – jullie bij elkaar zullen zitten en samen zullen proberen je al de processen te her-inneren waar jullie als mens doorheen zijn gegaan. Jullie zullen dit doen om wie je werkelijk bent in je kernpersoonlijkheid te integreren, waarbij jullie al die aspecten van je persoonlijkheid die niet langer nodig zijn, loslaten. Tijdens het proces van de zevende levensfase, zullen jullie je die pijn her-inneren als de mooiste menselijke ervaring. Ja, we weten het. Jullie kunnen dat nu nog niet goed begrijpen. Jullie zijn als ziel door zo veel heen gegaan om het recht te verdienen nu hier te zijn, dat op dit moment al jullie ongelofelijke gaven worden geactiveerd.

Spirituele familie

We willen het vandaag over iets hebben waar we nog niet eerder over gesproken hebben, want de realiteit is dat jullie met een hoger doel naar de Aarde gekomen zijn. Jullie zijn binnengekomen met allerlei ideeën over: Wat zou er gebeuren als…? Wat als ik het tot op dit punt breng of tot op dat punt? Wat als de mensheid besluit om het spel op Aarde te verlengen…? Wat als wij besluiten om het plan B contract van de mensheid te activeren? Wat als jullie besluiten om het onvermijdelijke einde van de Aarde uit te stellen. En zo gaat de lijst van “wat alzen” verder. En hier zijn jullie nu. Als gevolg hiervan worden de Indigo- en de Kristalkinderen op jullie planeet geboren. Zij geven een nieuwe vorm aan alles waarover jullie denken. Zij zijn hier om vreedzaam samen te leven op een snel evoluerende planeet en de transformatie te stabiliseren. Zij bewerken de hele oorsprong van planeet Aarde. Jullie groeien en toch bleef de sluier heel erg dik wanneer jullie zeiden: “Ik heb het gevoel dat ik helemaal alleen ben. Ik heb het gevoel dat niemand gelooft wie ik werkelijk ben. Ik heb het gevoel dat ik de enige ben in mijn woongebied die deze energie heeft.” Wanneer jullie dan in contact komen met spirituele familie licht je ziel op. Op zo’n moment denken velen van jullie dat jullie een leefgebied willen vinden waar jullie met z’n allen in liefde kunnen samenleven. Maar zonder een moment te aarzelen zeggen wij dat jullie elkaar gek zouden maken. Dat zou nooit werken, dus is het beter het zelfs helemaal niet te overwegen. Jullie zouden elkaar al snel op de zenuwen werken omdat de werkelijkheid is dat jullie allemaal naar de Aarde gekomen zijn met een overeenkomstige inprenting. Die overeenkomsten zorgen ervoor dat jullie net zijn als twee magneten die jullie proberen tegen elkaar aan te drukken, terwijl jullie in feite uit elkaar willen gaan. De reactie om uit elkaar te gaan wordt veroorzaakt doordat de een hier werk te doen heeft en de ander daar, jullie kunnen dat beter respecteren. Kom zo af en toe weer bij elkaar om je magneet weer op te laden en om je spirituele familie weer te ontmoeten. Weet dat het niet gaat om het vinden van een plek om elke dag te wonen, maar dat het gaat om naar voren te komen, je werk te doen en soms moeilijke emoties te ervaren.

Je heilige contract

In de eerste fase van je leven – voordat je was geboren – was het je wens om in je script de hoogste uitkomsten te zetten, terwijl je heel goed wist dat je kwam om op de Planeet van de Vrije Keuze te leven en dat de meeste contracten nooit plaats zouden vinden. Elk contract moet namelijk door beide partijen gekozen worden