Oktober 2018

Grace

Gegroetdierbaren.

We sluiten vandaag bij jullie aan terwijl je spel nu een nieuw niveau bereikt. We zijn zo ongelofelijk trots op jullie allemaal, want jullie hebben besloten jullie vleugels uit te doen, naar de Aarde te komen en een sluier van vergetelheid op te doen. Je hebt een deel van de hardheid, zelfs de pijn van planeet Aarde, ervaren om alles wat is te evolueren en je maakt uitstekende stappen in die richting. We willen je laten weten dat je op het geplande pad bent. Ja, het is soms rommelig en moeilijk, vaak betekent dart ook het blootleggen van oude wonden. Maar waar je die kwetsbaarheid vindt, is ook waar je je kracht vindt. Door dat los te laten en deze wonden te openen, brengt het frisse lucht binnen om ze te genezen. Dat geeft je een kracht die je niet op een andere manier kunt krijgen. Velen van jullie hebben deze kansen zelfs gecreëerd in de vorm van contracten, wat je kracht en groei geeft. We kunnen niet wachten om te zien wat er gebeurt als het collectief deze energie van mannelijk en vrouwelijk op een geheel nieuwe manier begint te balanceren. Dat is heel spannend voor ons. Laten we gewoon zeggen dat een deel van ons, waarvan je weet dat het Merlia is, heel trots is. Het is een geweldige tijd om hier te zijn en we houden je spel bij elke stap in de gaten terwijl je het naar de volgende niveaus evolueert. Laten we je nu een overzicht geven. Zie je, dierbaren, er zijn wezens die je in de gaten houden. Het hele universum kijkt op bepaalde manieren naar wat er op planeet Aarde gebeurt. Nee, ze hebben geen camera’s. Ook kunnen ze niet precies zien wat hier gebeurt. De vibratie-energie verandert alles: elk spel, overal. We zeggen jullie dat er miljarden worden beïnvloed door wat jullie hier op Aarde beginnen te ontrafelen.

Je hebt iets bereikt wat niemand anders ooit heeft gedaan. Je bent opgegaan in een andere dimensionale realiteit. Ja, het is moeilijk en je voelt je verloren. Je maakt echter ook de energie vrij om het belangrijkste te bereiken. Laat ons je vertellen over een ander spel dat gaande is. Een van de velen in het universum die we Solara hebben genoemd, maar dat is niet hoe ze zichzelf noemen. We zullen ze zichzelf laten introduceren, want ze kunnen je bereiken. Ze zijn een ander spel dat ze onder verschillende omstandigheden hebben gespeeld, aangezien jij de enige planeet bent met vrije keuze. Omdat ze voorregulering, richtlijnen en zelfs enkele beperkingen hadden, zijn ze op een andere manier geëvolueerd. Als zodanig hebben ze heel weinig oorlog inSolara.

Ze hebben niet hoeven worstelen met veel van de verschillen en uitdagingen die jij wel herhaaldelijk hebt ervaren. Het is een geweldig stuk waar jullie allemaal aan werken. We hebben een verandering van richting gezien voor ieder van jullie. Herinner je één van de boeken die we schreven via de Hoeder spirituele psychologie, de 12 primaire levenslessen. Van de lessen was er één helemaal aan het einde waar maar heel weinig mensen aan werkten.

De levensles van goedgunstigheid, grace.

Ieder van jullie begint te werken met een levensles van goedgunstigheid, grace, en dat is een diepgaand verschil met wat er eerder was. Door in deze nieuwe dimensie te stappen, wat we de vijfde dimensie hebben genoemd, neem je je spel en evolueer je het naar een heel ander niveau. Elk wezen op planeet Aarde heeft nu te maken met goedgunstigheid of grace. Hoe kun je nemen wat je hebt, of het nu in je verleden, heden of toekomst is, en het in een spiraalvormige tijd brengen? Daar kun je alles zien en er vervolgens met bewustzijn en gratie doorheen lopen. Stap er doorheen als een trots wezen, wetende dat je het recht hebt verdiend om deze fouten te maken. Ze bereiden je voor op een speciale reis om te leren, om jezelf uit te dagen, om zelfs die vleugels uit te slaan en je aan deze sluier van vergeetachtigheid te ontdoen. Vergeet je meesterschap. Als je in een spel stapt waarin je moet leren hoe je een magisch mens moet worden, had Solara een beetje een voorsprong in sommige van deze gebieden. Je ziet dat ze veel aspecten hadden die naar een ander gebied werden geleid, dus toen ze de Aarde ontdekten waren ze gefascineerd. De hele planeet heeft gewerkt in harmonie met de ontdekkingen van de Aarde. Ze kunnen echter niet elk klein detail zien wanneer ze naar je kijken, omdat hun technologie hen nog niet zo ver heeft gebracht. Ze groeien echter op dat gebied omdat ze er nu al een aantal jaren mee werken. Sinds ze jou hebben ontdekt, is al hun energie gericht op nieuwe technologische apparaten en alles wat ze kunnen doen om connecties met je te maken. Wat een verbluffend geschenk om te weten dat je niet alleen bent. Je bent niet het enige spel en ze kunnen je allemaal helpen. Ze kunnen je helpen delen wat ze hebben geleerd over hun aspecten. Er zullen velen zijn die de archieven bezoeken om door de Akasha-kronikene te gaan en alle gebeurtenissen te lezen van wat zich op deze ongelooflijk harde planeet afspeelde.

Een van de dingen die ze hebben ontdekt toen Solara hun technologie heeft verbeterd, is hoe je met licht kunt werken. Ze hebben geprobeerd je via codes van licht te bereiken. Je kunt deze bekijken, omdat het enige tijd kost om je te bereiken; je ontvangt ze meer als gevoelens dan als woorden in het begin. Ze hebben nu een nieuwe manier om met je te communiceren dat ze willen gaan gebruiken, en het zal op een gegeven moment iedereen op planeet Aarde raken. Of de energie wordt geïnterpreteerd op de manier waarop ze dat willen, is aan jou.

Ze hebben geweldige kansen gehad om hiermee te werken. Ja, ze proberen meer te weten te komen over planeet Aarde en hebben onlangs een paar nieuwe dingen ontdekt. Ze beseffen nu dat jouw planeet een cyclus doormaakt. Hoewel het niet doodgaat, ervaart de aarde een cyclus die het leven misschien niet op dezelfde manier ondersteunt als voorheen. Ze zijn natuurlijk erg bezorgd, omdat ze er willen zijn om alle inwoners van planeet Aarde te helpen. Ze willen proberen en helpen de energie te verplaatsen om die overgang te maken. Naarmate hun technologie verbetert, kunnen ze een beetje dichter bij u komen. Ze zullen zelfs sommige van je televisieprogramma’s onderscheppen. Oh mijn hemel! Wat denk je daarvan?

Hoe kunnenSolareanen leren over planeet Aarde? Eén manier is om naar je televisieprogramma’s te kijken, wat eigenlijk een van de manieren is waarop ze je zullen bereiken. Zie je, de uitdaging is dat ze ver genoeg weg zijn dat het te veel j