November 2018

Reset

Groeten vanuit Thuis,

Ik ben Elrah van de Ritmische Service. Ik kom vandaag naar je toe om je mee op reis te nemen en je een beetje te vertellen over de komende maanden op aarde. De eerste vier maanden van 2019 zullen belangrijk zijn voor de hele mensheid, omdat je de mogelijkheid hebt om je algemene richting voor de komende 20 jaar in te delen. Betekent dit dat je niets kunt veranderen nadat je de koers opnieuw hebt ingesteld? Ja, dierbaren, je kunt de dingen wél veranderen. Wanneer je maar wilt. Je kunt veel energie verplaatsen, want je bent op de planeet om vrije keuzes te maken. Toch zijn er openingen en energieke tijdframes die belangrijk zijn voor het maken van enkele van deze veranderingen, die je altijd al hebt willen maken. Nu, ik zal je vertellen wat er gebeurt vanuit het grotere aspect van dingen. Je vraagt je waarschijnlijk allemaal af wat er in deze wereld aan de hand is, vooral wat er met je politiek en regeringen is gebeurd.

Veel van deze energieën bevinden zich momenteel in een heel grote verschuiving, alsof iemand het tapijt onder ze vandaan heeft weggetrokken en alles te veel is geschud. Welnu, dat moest gebeuren om de volgende stappen te kunnen zetten. Houd in gedachten, dierbaren, het gaat er niet om alles te repareren. Het gaat om het beheersen van alles wat je in je vakgebied tegenkomt. Je hebt ballen in de lucht dan waar je waarschijnlijk in één keer mee kunt jongleren. Maar je doet het beter dan je denkt. Je bent hier om een verschil te maken en je hebt al een enorm verschil gemaakt. Dierbaren, de eerste vier maanden van 2019 zullen voor velen van jullie kritiek zijn, en je zult veel persoonlijke dingen veranderen.

2019 Zijwegen

Sommigen van jullie zullen deuren geopend hebben, anderen zullen deuren een beetje gesloten hebben. Voor het grootste deel krijg je de gelegenheid om een volledig nieuw rijk binnen te stappen, een geheel nieuwe manier van denken in een nieuwe energie. Het zal veel meer naar je zin zijn en in grotere harmonie met jou zijn. Nu, dierbaren, jullie zijn nog steeds hier wanneer er waarschijnlijk veel uitdagingen op jullie planeet zullen zijn. Het betekent echter niet altijd dat je er middenin moet zitten. Er zijn plaatsen waar je kunt zijn, kansen waar je jezelf toe kunt zetten en grenzen die je kunt instellen voor wat je in je wereld zult opnemen en wat je niet op je wil nemen. Al deze zaken zijn niet alleen mogelijk, maar zeer definieerbaar, vooral nu. Dus daarom zouden we graag willen dat jij erover nadenkt, wat jouw rol in 2019 zal zijn.

Hoe voelt het voor jou om volledig ontwaakt te zijn met al je creatieve vermogens? Nou, het is best een interessant proces. We kunnen ons niet alle dingen voorstellen die je uit je verveling hebt gecreëerd. Het is een feit dat je vooruit kunt kijken en het grotere geheel kunt zien. Tussen nu en eind april 2019 zullen deuren worden geopend die het momentum voor de komende 20 jaar zullen bepalen. Het is een goed moment om creatief te worden en die droom in beweging te zetten.

Doe ik echt wat ik hier kwam doen? Welnu, er kunnen een paar aanpassingen zijn die je in de komende maanden kunt maken om jezelf vóór deze periode, in het begin van 2019, op één lijn te brengen. Het zal heel belangrijk zijn voor veel mensen om hun energie in te zetten voor wat er gaat komen. Je hebt veel veranderingen die gaande zijn, maar je zult je opnieuw kunnen herinneren, je kunt je pad op elk gewenst moment wijzigen. Het is heel simpel. Waar wil je deel van uitmaken? Hoe wil je helpen? Waar wil je over 15 jaar zijn? Dat is echt wat het zal zijn en dat is heel fascinerend. Sommigen van jullie denken dat het water gaat stijgen. We zeggen julliedit: dingen zullen plaatsvinden op planeet Aarde, en terwijl sommige gebeurtenissen worden verwacht, zullen anderen dat niet zijn. Veranderingen zullen intenser worden, dus we vragen je om na te denken over wáár je wilt zijn als deze veranderingen zich voordoen.

De realiteit is dat je bent binnengekomen met een uniek deel van de puzzel. Ja, je wordt op een gegeven moment in dienst genomen; je kent het misschien, of misschien niet. Tussen nu en de eerste vier maanden van 2019 is het de perfecte tijd om jezelf te herpositioneren. Het kan zijn dat he naar een nieuwe locatie verhuizt, of hetbedrijf begint dat je wilde hebben. Misschien zal het dat boek schrijven dat je wilde schrijven zijn. Dit is het moment om jezelf opnieuw te positioneren voor de volgende fase van het spel. Ja, sommigen van jullie zullen naar de bergen willen gaan om jezelf te beschermen. Anderen zullen zichzelf uiteindelijk in het midden van de verandering plaatsen, omdat dit is waar hun puzzelstukje het beste past. Velen van jullie zullen op de juiste tijd en op de juiste plaats willen zijn, omdat je contracten hebt die zich zullen gaan ontvouwen. Je hebt misschien de mogelijkheid om iemand te helpen en misschien besef je het niet eens. Maar misschien heeft die persoon een aantal zeer kritische rollen gespeeld in je huidige leven en in vorige levens. Je zult veel mogelijkheden hebben, voor andere mensen die naar je toekomen voor ervaringen. Het is misschien een afronding voor je, hoewel dat iets kan zin waar je helemaal niet vertrouwd mee bent. In de loop van de tijd als dit naar je toe komt, heb je de gelegenheid om dingen zowel vooruit als achteruit te wissen.

Spiraalvormige tijd

Je bent nu in een spiraalvormige tijd, wat behoorlijk anders is dan wat je gewend bent. Het zal enige tijd duren voordat mensen de concepten volledig begrijpen. Dierbare, je kunt nu veel meer van je verleden in je toekomst zien. Het grootste deel van het collectief kijkt naar het verleden, want ze hebben nog niet geleerd om in de toekomst te kijken. Nu gaan we je die ook laten zien. We zullen je snel daarmee laten werken, want het komt eraan voor de hele mensheid. Nu je de spiraalvormige tijd hebt bereikt heb je misschien de veranderingen opgemerkt. Je zult het eerst aan de buitenste randen van het bewustzijn voelen en na verloop van tijd zal je het afstemmen op je kerntrilling.

Als je de positionering hebt die je nodig hebt om jezelf op die plek te plaatsen, vragen we je om er de komende maanden mee aan de slag te gaan. Het is tijd om die bewegingen te maken, je werkelijkheid te begrijpen en deze te gebruiken. Het is nog maar een paar momenten geleden dat de Hoeder een vraag beantwoordde over depressie op jullie planeet en hij sprak over het op zijn plaats krijgen van gereedschap. Een van hen die hij noemde, was het schoonmaken van de garage. We hopen dat hij dat zelf heeft gehoord! Wat er ook nodig is om je realiteit te bevatten, om je omgeving op te zetten, in te richten en te ondersteunen zodat je kan zijn wie je werkelijk bent. Dat zal heel belangrijk zijn in deze tijden. Deze komende paar maanden zullen vooral snel gaan en nogal kritisch zijn. Sommigen van jullie zullen ontdekken dat je geschenken hebt waarvan je misschien nog niet wist.

De volgende E-golf is onderweg

Sommigen van jullie hebben specifieke contracten te vervullen, dingen die je gaat doen op een manier die je met andere mensen doet samenwerken. Maar ik zeg je, dierbare, jullie zijn allemaal heel magisch! De timing is momenteel perfect voor het ontwaken. Veel leden van de familie van E staan momenteel – letterlijk- in de kinderschoenen. Omdat er op dit moment zoveelvan hen nog baby’s zijn, voel je niet al hun steun. Vertrouw erop dat ze hier zijn en je zult de verbinding voelen, of je nu kinderen hebt, of niet. Je zult voelen dat die basisondersteuning verschuift. In plaats van te vechten en ruzie te maken om dit te vinden of dat te nemen, kun je weer samenkomen als mensen die alleen maar hebben voorgewend dat ze gescheiden zijn.

Je leven zien in contrast

Het is heel moeilijk om je vanaf hier te zien, bijna alsof je maar één kant van een persoon tegelijk kunt zien. Dat is een natuurlijke trek uit de polariteit van de derde dimensie. Terwijl je dingen begint weg te halen, weg te nemen, pakken mensen ze vast en zeggen: “Nee, dat heb jij nu niet nodig.” Of “Ik wil dat, in plaats daarvan leef ik mijn leven.” Ja, je hebt een aantal zeer interessante dingen die hebben plaatsgevonden. Je hebt je geld geleend aan je politieke systemen en nu hebben ze bijna de controle overgenomen. We zullen zien hoe goed je die kracht terug kunt nemen en je stem kunt laten horen. We vertellen je ook dat het deel uitmaakt van de veranderingen die overal plaatsvinden. Voel je niet depressief als je ergens geen zin in hebt en vertrouw erop dat je stemmen op een andere manier worden gehoord

Voel je je Verloren?

Voel je niet ontmoedigd als je niet precies ziet waar je naartoe zou moeten gaan. Dat is allemaal begonnen met te veranderen, zoals je de komende maanden zult zien. De sluier gaat een ogenblik opzij. Dan kun je een glimp opvangen van waar je hoort te zijn, en je zult je herinneren wat je in gedachten had toen je hier kwam, omdat je allemaal een heel specifiek doel hebt.

Hoewel de energie je op de weg voortbeweegt, heb je soms een contract om met die energie te werken, deze te veranderen en te verplaatsen om het ergens te verankeren. Zoek dus naar de kansen die eraan komen. We zijn zo trots op je. Je bent precies op het goede moment gekomen. Je moet gewoon begrijpen wat je aan het doen bent, voor je om dat volgende stuk vraagt en er doorheen loopt. Jij bent de baas op het bord, dierbare, je ontwaakt uit de droom. Het is met de grootste eer dat we je op deze manier begroeten. We vragen je om elkaar met respect te behandelen. Natuurlijk, zorg voor elkaar bij elke gelegenheid die je hebt. Je kunt ook een beetje met ritme spelen. Het gaat leuk worden! Geniet van de reis en speel goed samen.

Ik ben Elrah van de Ritmische Service.

Espavo

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2018 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.