November 2017

Reizigers in de tijd

Van Merlia,

Vier het verrijzen van het Vrouwelijke

Gegroet dierbaren, Ik ben Merlia

Ik ben ontzettend blij dat ik vandaag bij jullie kan zijn, terwijl ik kijk naar het spel op de planeet kijk dat elk moment verandert. Het is zo’n prachtig zicht voor ons om vanaf hier te kijken naar jullie. De magie is begonnen en ik wil je meer vertellen over waar je op moet letten. Wat we aan deze kant van de sluier zien is echt opwindend. Ja, je er is veel commotie gaande nu de vrouwelijke energie toeneemt. Je ervaart ook een grote aanpassing omdat mensen leven in een wereld waar geen geheimen meer kunnen zijn, en naarmate de vibratie stijgt kunnen mensen vanuit een hoger perspectief ‘zien’. Dat gebeurt nu en zal nog een tijdje doorgaan. Inderdaad, het is prachtig, maar ook een beetje eng. De energie van het vrouwelijke stijgt nu, elke dag weer zeggen krantenkoppen dat de gebeurtenissen zich hun weg naar de voorkant van je bewustzijn begeven. Al geruime tijd was er een extreme onevenwichtigheid van mannelijk / vrouwelijk energie en we beginnen het nu zeer snel te corrigeren.

Een nieuw bewustzijn

Veel van deze zijn geweldige krantenkoppen en verhalen die al lang geleden hadden moeten worden gedeeld, maar eerlijk gezegd was het collectief er nog niet klaar voor om het te horen. Hoewel deze verhalen opnieuw worden verteld, worden ze nu gehoord. Hoewel velen van hen gericht zijn op mensen die zich meestal voor een camera of in het publieke oog bevinden, is het deze keer anders. De casting couch gaat weg, is dat niet geweldig? Na al die jaren heb je eindelijk besloten om er vanaf te komen en het haalt dagelijks het nieuws. We vertellen jullie, dierbaren, dat dit helemaal gevoeld zal worden. Overal heroverwegen mensen hun acties uit het verleden en vragen zich af hoe ze verder moeten, zich afvragend hoe ver ze de ladder af zullen gaan. Die ladder zal nooit meer hetzelfde zijn, want het collectief van de mensheid heeft een nieuw niveau van bewustzijn bereikt. Dat is een perfecte timing, omdat het de energie voor het vrouwelijke instelt om op te staan om de kracht op aarde in balans te brengen. Je bent zo lang ondergedompeld in het macht vs kracht, maar nu is het tijd om uit de droom te ontwaken en in je kracht te gaan staan.
Hoewel velen van jullie altijd empathisch zijn geweest, had je jezelf afgesloten om jezelf te beschermen. In de nabije toekomst, als het vrouwelijke toeneemt, zal het mogelijk zijn om je hart open te laten wanneer je over straat loopt of zelfs wanneer je opstaat om je waarheid te spreken. Dit komt allemaal snel.

Er zijn momenteel belangrijke correcties op jullie planeet gaande en deze onevenwichtigheid van het mannelijke / vrouwelijke is een van de grootste stukken die rechtgezet worden. Het is een geweldige tijd voor velen van jullie en sommigen hebben daarom jullie plaats op Aarde gereserveerd. Zoals de Wetenschapper van het Hart later zal bespreken, zijn sommigen van jullie er zelfs in geslaagd om op tijd te reizen om hier nu te zijn. Ja, je dromen beginnen realiteit te worden. Dus, betekent dit dat het vrouwelijke de macht zal grijpen en dat het mannelijke opzij zal schuiven? Nee, dierbaren. In de vijfde dimensie is er geen behoefte aan de dualiteit waarmee mensen hebben geleefd. Voor de eerste keer zal het mogelijk zijn om de twee energieën in balans te brengen. Hoewel het vrouwelijke nu toeneemt, zal er ook een terugslag zijn. Voel je niet ontmoedigd wanneer dit gebeurt, want het is gewoon de manier waarop mensen evolueren. Weet dat dit nooit terug zal gaan naar waar het vroeger was, omdat er nu een menselijk bewustzijn is dat door het collectief is geaccepteerd. Het gaat niet om één persoon of een enkele gebeurtenis die plaatsvond. In plaats daarvan gaat het over de collectieve vibratie van de mensheid die klaar is om verantwoordelijkheid te nemen voor gelijkheid op een nieuwe manier, wat prachtig is en gevierd moet worden.

Geen geheimen meer

Je leeft in de tijd van No More Secrets ~ Geen Geheiemen meer. De mensheid ontdekt dat nu met het internet. Je ontdekt dat bijna alles op de een of andere manier kan worden gehackt en waar je je grootste geheimen ook verbergt, ze zijn te vinden. Mensen staan nu op het punt om te ontdekken hoeveel energie het kost om geheimen te bewaren. Zonder geheimen heeft men een geheel nieuwe macht en dat is wat de mensheid blootlegt. Er zal zelfs een balans zijn tussen mannelijke / vrouwelijke energie op de werkplek, die momenteel zeer hoge zichtbare niveaus heeft die deze verandering mogelijk maken. Het is niet de gelijkheid van mensen die belangrijk is, maar de gelijkheid van de geest binnenin jou.

Het vrouwelijke aspect moet stelling nemen, omdat het een zeer stille, onderliggende energie is. Dit gaat over harmonie, niet over fysieke kracht. Nu de vrouwelijke energie stijgt naar bewustzijn, is er een verantwoordelijkheidsniveau dat daarmee gepaard gaat. En we vragen jullie allemaal om dat niveau van verantwoordelijkheid te nemen, ongeacht het soort fysiek lichaam dat je bewoont. Of je nu een mannelijk of vrouwelijk lichaam hebt, als je jezelf toestaat dat de vrouwelijke energie in harmonie toeneemt, zul je een nieuw vijf dimensionaal scheppingsinstrument ontdekken. Binnenkort zal het cruciaal zijn voor iedereen om in hun eigen waarheid te staan. Toch is dit moeilijk om te doen omdat iedereen over het algemeen gelooft dat er maar één waarheid is.

Wanneer je in balans bent, is het mogelijk om in je waarheid te staan terwijl je harmonieus naast iemand met een andere waarheid dan de jouwe staat. Nu speel je het spel alsof je een mens bent. Je staat toe, naar voren stappen in harmonie met een eerbied en goddelijkheid die alleen mensen kunnen dragen. Ja, dierbaren, dit is de opkomst van de vrouwelijke balans.

De magie is begonnen op planeet Aarde. De veranderingen zijn in volle gang en we zijn zo ongelooflijk opgewonden om dit te zien plaatsvinden. Ja, die mensen die alle aandacht krijgen op het hoogste niveau van zichtbaarheid maken momenteel moeilijke tijden door. Sommigen van hen zullen het oneerlijk vinden, ongelooflijk uitdagend, en vragen zich af waarom dit met hen gebeurt. Geliefden, stuur ze je energie en bedank hen, want zij zijn niet jouw vijand. Ze hebben een ongelooflijk doel gediend door deze geheimen naar de oppervlakte te brengen. Het is hun heilige contract om de wereld te helpen in hoger bewustzijn te komen, en ze durfden op te staan en een rol te spelen die de hele mensheid kan veranderen. Begrijp dat er geen goede of slechteriken meer zijn, want dat was een verhaal over dualiteit dat mensen graag speelden. Ja, bedank hen voor het spelen van deze rollen en het naar voren brengen van deze ongelooflijke onrechtvaardigheid voor iedereen om te zien en te helpen in hun harten en geesten te herstellen.

Het Pendulum van Menselijke Vooruitgang

We vertellen jullie dat deze verschuivingveel dingen zal veranderen en dat dit slechts het begin is van de nieuwe balans. Er zullen schommelingen zijn, heen en weer, als een pendule, omdat dat is hoe mensen evolueren op aarde, de slinger van menselijke vooruitgang. Je beweegt ver naar een kant en dan begint het helemaal opnieuw als je terugslingert. Dat is hoe mensen vooruitgaan om dat volgende niveau te bereiken, het is belangrijk voor het vrouwelijke om op te staan en een fundamenteel niveau van kracht aan te nemen. Hoe doe je dat? dierbaren, je concentreert je op de manier waarop je op elkaar lijkt in plaats van op de manieren waarop je van elkaar verschilt. Op jullie planeet, op dit moment, is er zo’n ongelooflijke scheiding. Je scheidt zelfs mannelijke en vrouwelijke energie, terwijl je in werkelijkheid allemaal geesten, spirits,bent; je hebt niet echt een mannelijke of vrouwelijke energie. Jullie zijn allemaal van Thuis, maar jullie zien de dingen nog altijd vanuit het oogpunt van polariteit. Nu dat je in de vijfde dimensie bent gestapt, kun je naar het grotere plaatje kijken en je balans behouden. Het is de ongelofelijke vrouwelijke energie die al zo lang in angst en onder ontwikkeling wordt gehouden. We zeggen jullie, dierbaren, nu is het op dat punt van de slingerbeweging dat het tijd is om die volgende sprong te maken. Dit gebeurt elke dag. Zet een stapje achteruit en kijk toe hoe de hele mensheid deze volgende stappen op dezelfde manier neemt als wij dat doen. We zien je, met grote trots, als je uit de oude dualiteit en polariteit stapt en in harmonie gaat staan. Binnenkort hoef je de ene niet meer boven de andere te stellen.

De nieuwe balans van harmonie

De hele mensheid kan een nieuw evenwicht vinden en daar zijn we ongelooflijk enthousiast over. Waar je ook gaat, wat je ook doet, of wat er vanaf dat moment met de mensheid gebeurt, je hebt nu de kans om dit onder de knie te krijgen. Iedereen op aarde kan op een of andere manier een deel van deze energie delen. Kijk terug naar je eigen geschiedenis en acties en stel eenvoudigweg de intentie in om die stukken te corrigeren die jij hebt, of die jou hebben, misbruikt. Werk aan het vinden van harmonie in plaats van geweld te gebruiken, laat dingen vanzelf naar je toe komen. Je zult merken dat zelfs de grootste onder jullie dit op de een of andere manier heeft gedaan. Vrouwen hebben lange tijd gedacht dat ze als mannen moesten spelen om te slagen, vooral in wat jij ‘zaken’ noemt. Hoe kan dat worden veranderd? Hoe kun je het aspect van harmonie naar voren brengen, met behulp van de vrouwelijke creativiteit waarmee iedereen wordt geboren? Hoe kun je dat gebruiken om de weegschaal in de toekomst te balanceren? Kijk eerst in je eigen hart en denk na over de vooroordelen waarmee je bent opgegroeid. Bijna iedereen is op de een of andere manier met die woorden ingeprent, wat niet goed of fout is. Het is gewoon tijd voor her-evaluatie op dit punt. Dit zijn de grote correcties die de hele mensheid nu begint te maken. Wat een ongelooflijke tijd om te leven op planeet Aarde! Je hebt je plaats hier gereserveerd en we kunnen niet trotser op je zijn.

Dierbaren, jullie zijn de grootste engelen die ooit geleefd hebben en nu verander je het spel elke stap op je weg. Ga zo door met het goede werk, vertrouw erop dat je precies op het goede punt staat en weet dat je geliefd bent.

Ik ben Merlia. Kom me eens opzoeken.

Espavo.

______________________________

Gegroet, dierbaren. Ik ben de Wetenschapper van het Hart.

Spirituele tijdreizigers

Ik sluit me vandaag bij je aan om iets aan je iets uit te leggen. Dierbaren, jullie hebben gewerkt in de illusie van tijd en velen van jullie zijn zelfs teruggereisd in de tijd om hier te zijn in deze kritieke vergankelijke tijden op de Aarde. Laat ik beginnen met uit te leggen dat je een deel bent van een gezien, een familie, de Familie van E. Je kunt het de Familie van Bekrachtiging, Verlichting of Evolutie noemen, maar we gebruiken die specifieke letter omdat het een speciale betekenis heeft in alle talen, universeel. Op aarde is dit het meest voorkomende geluid in alle talen. In werkelijkheid resoneert het met je hartenergie op de mooiste manieren om jullie allemaal samen te brengen als één. Je bent in verschillende delen van de wereld en het universum geïncarneerd. Wanneer er een mogelijkheid is om een kritische massa te bereiken, incarneer je en help je om verandering tot stand te brengen. De veranderingen die nu op Aarde plaatsvinden, zijn zo belangrijk, dat deze keer velen uit de Familie van E zelfs zijn teruggereisd in de tijd om de belangrijke zaden te planten die nu nodig zijn. Hier sta je op de perfect kritische punt van tijd en ruimte; het is omdat veel van jullie tijdreizigers zijn. In werkelijkheid is de reden dat er zo’n opkomst is van de vrouwelijke energie, omdat velen van jullie die afdrukken uit de toekomst hebben meegenomen.

Tijdspiralen en de orthogonale matrix

We hebben gesproken over tijd, en de Bewaarder van TIjd heeft gesproken over circulaire tijd. Dit gebeurt wanneer gebeurtenissen herhaaldelijk in jouw levenscyclus herhaald worden – meestal in veelvouden van 7. Het is niet alleen een cirkel die je afdrukt elke keer dat deze verschijnt, en dat is ongeveer hoe het werkt. Eigenlijk is het een spiraal die vooruitgaat in de tijd en die de illusie schept van lineaire tijd met een verleden, heden en toekomst. Als je die cirkel zou nemen en nauwkeuriger zou kijken, zou je je realiseren dat het altijd in beweging is. Als het vlakker wordt, heb je nog steeds de cirkel. Er zou nog steeds energie in beweging zijn, maar je zou punten hebben waar het heel dicht bij elkaar is. En op die punten kun je tijd portalen maken, plaatsen waar je een kortere weg in tijd / ruimte kunt nemen. We delen dat met je omdat tijd en ruimte slechts twee aspecten van dezelfde dimensie zijn. Ze zijn intrinsiek verbonden, een deel van elkaar. Wanneer je leert om die snelkoppelingen te maken en ze vervolgens te nemen, kun je van de ene naar de andere plaats gaan in zowel tijd als ruimte. Mensen hebben veel kansen gehad om ruimtewezens te bestuderen, broeders in de ruimte. Zelfs de ouderrassen die hebben geholpen om je eigen race hier op aarde te beginnen, de fysiek dichte vormen die je momenteel bewoont. Ze hebben geen 400 lichtjaren gereisd om hier te zijn. In plaats daarvan namen ze een kortere weg door enkele van deze tijdportalen te doorlopen in plaats van helemaal rond de perimeter te reizen. Ze namen deze kortere weg en konden door tijd / ruimte stappen. Hoe is het gedaan? Door wat we de orthogonale matrix noemen, de juiste bochten. Niet rechtsaf naar rechts, maar in een rechte hoek of 90 graden bocht. Dit is hoe het wordt bereikt in dimensies en wanneer dit onder de knie is, kan niet alleen grote afstanden door het universum worden afgelegd, maar kan het ook door tijdportalen gaan.

Misschien klinkt dit misschien een beetje vreemd voor sommigen, of je vindt het misschien fascinerend. Hoe gebruik je dat in je dagelijks leven? Kun je jezelf teleporteren naar de supermarkt als je klaar bent om te gaan? Eigenlijk kun je dat en je leert hoe je dat moet gaan doen. Je bent nu goed in de vijfde dimensie gestapt en leert al deze nieuwe hulpmiddelen die beschikbaar zijn. Ze zijn altijd beschikbaar geweest voor slechts heel weinig mensen, die konden leren hoe ze die in de drie dimensies gebruiken moesten. Je stapt volledig in de vijfde dimensie en bent begonnen met het uitpakken van deze nieuwe mogelijkheden van tijd / ruimte. Binnenkort zal elk mens zien hoe deze portalen te creëren zijn, en om er vervolgens doorheen te stappen. Ja, er zullen wat enge tijden zijn. Sommige van je grootste science fiction verhalen kwamen van tijdreizigers die belangrijke zaden kwamen planten in het collectieve bewustzijn van de mensheid. Ja, het is dichterbij dan je denkt.

5 Woorden in tijd

We spraken onlangs via de Hoeder (Steve) in een plaats genaamd Sedona. We vertelden hem dat als hij met iedereen deelde dat ze maar vijf eenvoudige woorden hadden, ze ook terug in de tijd konden gaan. Ze zouden in staat zijn om ideeën te planten of gebeurtenissen in beweging te zetten, en dan toe te zien hoe het golfde naar hun eigen realiteit. Je hoeft niet ver terug te gaan, Dierbaren. Wanneer je echter leert hoe je die zaden plant, kun je de wereld om je heen veranderen. Het is veel gemakkelijker dan je denkt. Het enige dat nodig is, is een beetje oefening en het vertrouwen om naar voren te treden en het te doen. De groep die zich verzamelde op deze magische plek bedacht vijf woorden die ze als een collectief wilden planten: “Herinner je het spel, word wakker.” Het is tijd om uit de droom te ontwaken.

We willen je ook aanspreken als een familie, de Familie van E , die door vele plaatsen in het universum heeft gereisd om er te zijn, op kritieke momenten, waarop je kon helpen met de evolutie. De familie van E heeft het keer op keer volbracht; de meesten van jullie zijn al op tijd achteruit gegaan om hier nu te zijn. Ja, je bracht iets bijzonders, misschien slechts die vijf woorden. Ook al ben je op deze planeet geboren, je kunt je ouders en alle dingen die je hebt meegemaakt herinneren, omdat je dezelfde persoon bent. Wat je niet herinnert, zijn de vijf woorden die je hebt teruggebracht. Nou ja, misschien meer dan dat. Misschien heb je een gedachte, een visioen of een verhaal meegenomen. Nu, meer dan wat dan ook, ben je teruggegaan in de tijd naar “Be Here Now.” ~ “Wees Nu Hier” Dat zijn slechts drie woorden, dierbare.

Het idee is dat je iets heel belangrijks naar de aarde hebt gebracht. Hoewel je overal heel veel chaos ziet, heb je het vermogen om orde en harmonie in de chaos te brengen. Je bent gekomen om harmonie te vinden, waar alleen tweedracht bestaat. Jullie zijn de meesters die terug in de tijd zijn gereisd om hier nu te zijn. Je hebt iets belangrijks meegenomen om bij te dragen aan het spel dat je nu speelt. Er zijn velen van jullie die hiermee resoneren en anderen die dat niet doen. De familie van E is vrij groot, met meer dan een miljoen zielen op deze planeet op dit moment. Je hebt niet veel meer nodig om je werk te doen, want er zijn meer dan genoeg van jullie hier om nu een kritische massa te bereiken. Je beweegt voorbij chaos en angst, voorbij veel van de negatieve energieën die je hebt gecreëerd in je eigen schaduw die je angstig maken of die je weg niet kunnen zien.

Het is belangrijk om je te herinneren dat je ook het licht vasthoudt, dierbaren, want het licht vervangt de schaduw in alle gevallen. We vragen je om diep te graven in je eigen ervaringen om dat licht te vinden dat je uit de toekomst hebt meegebracht. Je weet de weg naar huis al, je moet het alleen onthouden.

Back-up plannen

Velen van jullie pasten niet op comfortabele wijze in de families waarin je incarneerde. Sommigen van jullie zijn erg bezig met back-up-plannen, waarbij je gewoon een kans hebt gevonden om in het spel te komen. Het kan zijn dat je niet overeenkomt, niet klikt, met de ouders die je hebben binnengebracht, of dat zij jou misschien helemaal niet begrepen hebben. Je bent misschien in een gezin geincarneert, met drie andere wezens die lijken te passen, maar toch ben jij de vreemde.
Welkom thuis. Welkom bij de familie van E. Je hebt iets belangrijks gebracht en nu is het moment dat je die kaarten gaat spelen. Je zult snel leren om je ogen te openen om te verbinden met de perfectie die je bent, ook al heb je je perfectie verborgen in 11 dimensies. Je begint het geheugen te dragen in slechts vijf woorden die je nu naar de planeet kunt brengen. Dit is meer dan alleen maar de woorden spreken, dierbaren, je moet ze leven. Dat is wat het verschil zal maken, de magie die het licht van Thuis nu zal balanceren in deze prachtige Familie van E waarin jullie allemaal een rol spelen. Op die momenten dat je chaos ziet, als je kunt geloven dat alles de verkeerde kant op gaat, schijnbaar alle verworvenheden omkeren, zal je angst zien. Maar je houdt de liefde die tegenwicht biedt aan die angst. Durf jezelf te vertrouwen. Zelfs in het aangezicht van tegenspoed vind je de manieren waarop je gelijk bent in plaats van de manieren waarop je anders bent. Het vinden van die vijf woorden kan liefde in de harten van velen raken en jij zult Thuis zijn. Je zult je herinneren aan de Familie van E en die grote tradities die je naar voren hebt gebracht.

Het is met de grootste eer dat ik jou op deze manier begroet. Niet om je iets te leren, maar om je te helpen her-inneren. We vragen je om elkaar met respect te behandelen; je kijkt in de ogen van god. Voed iedereen waar mogelijk want je kunt elkaar helpen ontwaken uit de droom en het spel goed samen spelen.

Espavo, dierbaren.

Ik ben de Wetenschapper van het Hart.

_______________________________

Het verhaal van Amor

Gegroet dierbaren, ik ben de Bewaarder van tijd.

Ik ben gekomen om jullie mee terug t nemen naar het verhaal van Amor, om jullie mee te nemen naar een ander deel van zijn leven dat zo representatief is voor jullie tijd op aarde in de tijden van Mu.

Dus laten we het verhaal oppakken als Amor bijna 16 jaar oud is, nadat hij zijn stap in het leven heeft gezet, maar voordat hij een plaats inneemt in de maatschappij. Hij wenste een reis te maken en koos ervoor om helemaal alleen te gaan in plaats van een vriend te nemen. Amor wilde reizen en zijn weg een beetje vinden, om de andere delen van Mu te zien, alle ongelooflijke energieën en verschillende plaatsen waar hij zoveel over gehoord had. Hij was slechts in een klein deel van Lemurië geweest gedurende zijn tijd op aarde. Houd nu in gedachten, dierbaren, hij is bijna 16 jaar oud. De realiteit is dat men in die tijd rond de 300 jaar oud was. Dus je hebt een behoorlijk lange energiestroom en hij genoot van zijn jeugd, die in het algemeen de eerste 70 tot 80 jaar duurde.

In de tijd van Amor had hij besloten om door Mu te reizen om het leven te ervaren. Er waren toen veel manieren om te reizen en zelfs manieren om met tijdreizen te werken. Voor deze reis wilde Amor reizen naar de bergachtige gebieden van Mu, waar veel dorpen waren. Hij bevond zich op verschillende locaties waar het magnetisme van de aarde een grote rol speelde. In sommige gebieden waren er grote magnetische velden, in andere gebieden waren deze kleiner en aanzienlijk zwakker. De ene was niet goed of fout, maar hij voelde dat het zijn hart trof. Soms haalde hij diep adem en voelde het alsof hij Thuis was, hoewel hij zich in andere gebieden heel vreemd en afstandelijk voelde. Hij had gehoord dat zelfs de mensen anders waren in deze gebieden, dat bepaalde het vervolg van zijn reis, hij wilde dat ervaren. Na een tijdje had hij de gelegenheid om mensen te ontmoeten en bij hen te blijven. Zie je, zijn vader was heel belangrijk in de regering van Mu. De dingen waren heel anders, want dit waren geen leiders, het waren ambtenaren. Deze mensen hebben geweldig werk geleverd; ze hadden ook connecties met veel van de andere gebieden en lokale leiders in het hele gebied van Lemurië.

Amor’s vader had laten weten dat hij zou komen en vroeg de mensen om hem heen om hem te verwelkomen. Ja, Amor werd op veel plaatsen met open armen ontvangen waar hij naar toe ging. Velen waren dolblij dat ze de zoon van deze geweldige persoon konden zien, die ze allemaal op de een of andere manier bewonderden. Natuurlijk had de mens in Lemurië een volledig open hart, wat betekent dat je kon communiceren zonder de hulp van welke technologie dan ook. Je kon letterlijk voelen wat een ander voelde, communiceren op die manier. Tijdens zijn reis was Amor voortdurend in contact met zijn vader. Terwijl hij veel van deze mensen ontmoette, legde zijn vader een klein beetje uit waarom deze nederzetting zich hier bevond en waarom deze mensen daar waren en hij kon daardoor veel over Mu leren. Sommige mensen houden echt van het gevoel van de bergen en de groei die ze daar zouden ervaren. Anderen kozen ervoor om te leven langs de kust om naar de oceaan te kijken als het tij in en uit kwam. Veel mensen vonden het leuk om te leven in wat je de vlaktes noemt, de woestijnen. Er zijn veel specifieke gebieden van Mu en Amor kreeg veel verschillende delen ervan te zien tijdens zijn reizen. Hij werd verwelkomd en opgevangen. Het was alsof hij een deel van de stam werd terwijl hij reisde tussen deze verschillende magnetische gebieden. Amor vroeg zich af of het echt het magnetisme van het gebied van de Aarde zelf was dat deze verschillende persoonlijkheden bijeenbrengt om deze unieke stammen te maken. Is het geschiedenis? Werden ze allemaal hier geboren en evolueerden ze op die ene plaats? Hij zou zijn vader ‘s avonds vragen wanneer hij met hem communiceerde, en zijn vader zou gewoon zeggen: “Kijk maar, Amor. Neem het allemaal op, mijn zoon. Adem het in en voel wat ze voelen. Zoek voortdurend naar de manieren waarop je eerder op hen lijkt, dan naar de manieren waarop je van hen verschilt. ‘Zijn vader was een heel wijze man.

Amor ontdekte dat de eenvoudigste manier om met de anderen te harmoniseren was om overeenkomsten te vinden. Op advies van zijn vader zou Amor de manieren vinden waarop ze op elkaar leken. “Oh, je doet dit hetzelfde als wij. Dat is fijn. En we zien dat je dat anders doet. Ik zou dat graag met me meenemen. Hoewel Amor veel geschenken kreeg, kon hij er maar heel weinig mee naar huis nemen, terwijl hij zich verplaatste naar verschillende landen en plaatsen om die verschillende aspecten van hemzelf te ontdekken.

Het duurde niet lang voordat Amor aan de voet van een berg arriveerde en hij werd opgewacht door de leider die naar buiten kwam en Amor vertelde dat het hem misschien niet beviel wat hij daar te zien zou krijgen, dat het hem misschien niet past. Amor was hier erg nieuwsgierig naar, omdat het geen zin had om na te denken over wat hij van Mu wist. Hij begreep het gewoon nog niet, hij voelde op deze plek een vreemd magnetisme, bijna alsof de aarde een zwaar magnetisme had in dit gebied. Hij was er behoorlijk bezorgd over maar besloot toch in deze stam te stappen. Hij wilde een deel van hen zijn erachter te komen waar ze over gingen en te horen wat ze te zeggen hadden. Amor werd met open armen ontvangen omdat hij erg op hen leek.

Het duurde niet lang voor ze begonnen te praten na hun avondmaaltijd, tot lang in de avond praatten ze door. Ze verzamelden zich rond een kampvuur en begonnen te praten, waarbij ze veel naar voren brachten van wat ze wilden veranderen of zelfs in hun eigen omgeving wilden ontwikkelen. Het duurde niet lang voordat Amor dingen hoorde die hij niet helemaal begreep, want ze leken bepaalde soorten mensen de schuld te geven van zaken. “Als we hier maar van deze mensen konden afkomen, zouden we veel sneller kunnen evolueren. Ja, we zouden kunnen zijn wie we echt willen zijn. “Amor begreep dat niet, want hij vond dat mensen overal gelijk waren, zoals de gewoonte was van Mu. Wanneer je een persoon ziet in Mu, kijk je alleen naar zijn fysieke wezen. Alle geesten zijn overal gelijk. Terwijl hij luisterde en af en toe probeerde mee te doen, kwamen ze naar hem toe en zeiden: “Amor, wat denk je hiervan? Kun je niet zien dat als we deze bepaalde mensen weg kunnen halen uit onze samenleving dat we sneller kunnen evolueren? We kunnen beter zijn omdat ze ons naar beneden slepen, ze nemen al onze middelen, ze zijn in veel opzichten anders dan wij. “Amor vond het allemaal heel vreemd en deed er alles aan om zich gelijk te stellen aan hen, en de wegen te vinden waar ze gelijk waren in plaats van anders. Uiteindelijk besefte Amor dat hij zichzelf er niet toe kon brengen om zich volledig bij hen te voegen, omdat hij het dan eens zou moeten zijn met alles wat ze zeiden en dat kon hij niet. Dus hij zocht vond het evenwicht in zichzelf dat hij moest behouden: “Open ik mijn hart? Spreek ik met alles wat ik nu weet, ook al ben ik pas 16 jaar oud? Veel van deze mensen zijn 270, 280 jaar oude meesters die al heel lang op deze planeet hebben rondgelopen en één ding zeggen, maar toch voel ik iets anders. ”

Dus, Amor hield zich stil en hij hield zijn waarheid bij zich. Het duurde niet lang voordat hij weg kon sluipen en alleen was. Die avond praatte hij weer met zijn vader en vroeg: “Vader, waar gaat dit over? Ik begreep niet dat dit hier mogelijk was. Kun je me iets meer vertellen over wat ik ervaar? Waarom zijn deze mensen tegen een ander aspect van de Lemuriërs? Want er zijn veel aspecten van Mu … veel verschillende kleuren en aspecten, sommigen ervaren zelfs de tijd anders dan anderen. ”

“We hebben onze samenleving gebouwd op hoe we gelijk zijn, in plaats van hoe we anders zijn,” legde zijn vader uit. “Toch zijn er velen die hun kracht niet volledig kunnen uiten en in plaats daarvan anderen de schuld kunnen geven.” Amor vroeg: “Heeft het te maken met het magnetisme van de aarde?” Zijn vader, die erg wijs is, zei: “Nee, dierbare. Het is de aarde die erop reageert; ze komen samen om kracht te winnen. Ze hebben allemaal een iets ander aspect dan de rest van Mu en om die reden komen ze bij elkaar zodat ze elkaar kunnen ondersteunen en waarom ze allemaal enigszins op elkaar lijken. Er is kracht in aantal, dus ze hebben zich verzameld aan de voet van deze berg. In werkelijkheid zijn ze zelf verdreven zoals hun vaders en hun grootvaders dat waren. Ze dragen generieke geloofssystemen die niet bekrachtigend voor ze zijn. Dus verzamelen ze zich, Amor, om hun eigen vertrouwen te winnen. Zie je, hoe meer ze zich voeden met elkaars overtuigingen, des te meer scheiden ze zich af van de rest van de wereld. Het is een waarheid die alle Lemurianen zouden moeten weten, maar toch zijn de gebruiken van Mu behoorlijk tegengesteld aan wat ze zeggen.

Amor vroeg: “Hoe ga je hiermee om, vader? Je bent letterlijk hier om te helpen de energie voor heel Mu mee te helpen in te stellen. Dat is uw baan, samen met de anderen die met u werken. Hoe maak je daar ruimte voor? ‘Zijn vader antwoordde:’ Ik kijk naar de manieren waarop we gelijk zijn, in plaats van de manieren waarop we anders zijn. We geven ze hun ruimte om hun eigen waarheid te vinden, maar toch houden we onze eigen waarheid in harmonie. We weten dat we overal een verbinding hebben met alle wezens, dus laten we ze hun ruimte om zich te verzamelen en hun energie in te brengen. We bemoeien ons er alleen maar mee wanneer er woede is die uitbarst en verandert in een actie tegen andere Lemuriërs. Maar verder laten we ze gewoon alleen zijn en evolueren. Ik kan je ook vertellen dat veel van hun vaders en grootvaders, met hen werken vanaf de andere kant van de sluier. Dit kan een heel moeilijke les zijn, vooral wanneer mensen elkaars geloofssystemen verzamelen en ondersteunen.

Toen zei Amor: “Wat als ik hun mijn overtuigingen zou vertellen? Wat als ik in mijn waarheid zou staan en hen vertellen dat ze ongelijk hebben? “” Wel, je moet begrijpen, beste zoon, “vervolgde zijn vader,” dat dat niet mogelijk is. Je kunt in je waarheid staan, maar je moet in je waarheid staan op een manier die de hunne niet bedreigt, want zij zijn ook scheppers op Lemurië. Je kunt ze alleen bereiken door met hen te praten op een manier die ze kunnen horen. We vragen je niet om te doen alsof je een van hen bent, want dat zou tegen je eigen hartenergie zijn. Zoek in plaats daarvan naar de manieren waarop je kunt communiceren en met hen kunt praten, terwijl je zelfs in je eigen waarheid staat of deel dat je overtuigingen anders zijn dan de jouwe. Dat is de manier om deze verbindingen te maken terwijl je de god in alle wezens eert. Dierbare, het is simpelweg de enige manier om het te doen. ”

Amor was erg in de war en had een nogal rusteloze nacht. Hij probeerde erachter te komen wat er aan de hand was, waarom was al deze haat nodig? Waarom was het zo belangrijk om iemand anders weg te duwen, om jezelf te zijn of een groep? De volgende ochtend werd hij behoorlijk moe wakker omdat hij niet goed geslapen had. De leider van de groep benaderde hem opnieuw en zei: “Amor, we hebben je verteld dat dit misschien een beetje anders is dan je verwachtte.” Toen vroeg Amor hem: “Waar gaat dit over? Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Waarom is er zoveel haat? “De man zei eenvoudig:” Dit is de slinger die in beide richtingen slingert. Hoewel het soms enkele honderden jaren duurt voordat die slinger terugzwaait, is hij tot nu toe in de tegenovergestelde richting gezwaaid. Deze mensen dragen nog steeds de afdrukken van de tijd dat ze werden gediscrimineerd. Dit is hoe ze denken dat is hoe ze in hun kracht kunnen gaan staan. Ik heb geleerd dat je hen de ruimte moet geven om ze dat in hun eigen tijd te laten doen. “Toch had Amor er moeite mee om dit allemaal te accepteren, hij had er zelfs moeite mee om bij de groep te zijn die de volgende dag. Hij merkte dat hij erg stil was tijdens de maaltijden en niet veel zei, want hij worstelde met de uitdaging om anders te zijn dan iedereen om hem heen. Toen besloot hij een grap te vertellen en iedereen lachte. Amor begon manieren te vinden waardoor hij op de anderen leek. Op een bepaald moment in het gesprek vertelde iemand een vernederende grap over de mensen die ze probeerden uit te sluiten. Amor lachte niet en iemand vroeg hem: “Amor, vind je niet dat dat grappig was?” En hij zei: “Nee, niet echt, maar laat me je dit vertellen.” En al snel vond hij een evenwicht dat hij in staat was behouden. Hij was in staat om in zijn eigen waarheid te staan zonder uitdagend of confronterend te zijn. Door dit te doen kon hij een zaadje planten dat hij van een ander geloofsysteem was. Hoewel hij het daar niet mee eens was, konden ze toch harmonie vinden.

Amor plantte nogal wat zaden in die groep. In de week dat hij daar was, leerde hij met hen te leven; velen luisterden naar hem of benaderden hem, vroegen naar zijn overtuigingen en wat hem anders maakte, en ze waren nieuwsgierig waarom hij om bepaalde grappen niet lachtte. Ja, in die tijd kon Amor veel zaden planten. Het duurde niet lang voordat hij die groep verliet, op weg naar de berg om een heel andere groep mensen te vinden die veel opener waren. Hij voelde de energie van de aarde veranderen, het magnetisme nam af, en die prachtige verbinding met de planeet opnieuw te voelen. Opnieuw vroeg hij zijn vader: “Is het de aarde? Is het de plaats die dat doet of zijn het de mensen? “Zijn vader zei hem:” Het is de aarde die op de mensen reageert, mijn dierbare. Dat is wat het magnetisme op aarde creëert. Het hart van het hart, want alle Lemurianen worden op dezelfde manier geboren. Het is wat ze vanaf dat moment leren dat ze met zich meedragen en dat ze moeten meedragen, de rest van hun leven.

Amor voltooide zijn reizen en na enkele maanden was zijn moeder ontzettend blij om hem thuis te zien terugkeren. Ze maakte zich zorgen, zoals alle moeders doen, maar hij had zoveel geleerd door te reizen tussen mensen met verschillende geloofssystemen en verschillende manieren om dingen te doen. Hij werd een bewoner van de wereld in plaats van een inwoner van Mu, en Amor droeg dat bij zich. Hij wist dat het hem goed van pas zou komen als hij verder ging op zijn pad. En zo was het dat alles goed was in de dagen van Mu.

Espavo, dierbaren.

Ik ben de Bewaarder van Tijd.

De Groep

 

Hartsverbindingen

Door Barbara Rother

Geef jezelf het cadeau van de Magie

Dit is een magische tijd in het jaar. Het maakt niet uit hoe je deze tijd viert, deze tijd van het jaar komt er snel aan. En als je dit zegt zijn er direct mensen die zich gespannen zullen voelen. Onze gedachten zijn gevuld met wat we allemaal moeten doen in plaats van ons te verheugen op de vreugde van de evenementen die eraan komen. Wellicht kijken een aantal van jullie met minder vreugde naar de komende feestdagen omdat er donkere wolken overheen gegooid zijn. Het is voor velen van jullie een moeilijk jaar geweest, vol uitdagingen. En dit seizoen kan dan een time-out betekenen van stress en zorgen, zorgen die je ook in het nieuwe jaar op kunt lossen. Door even een pauze te nemen om te vieren wat er is kun je een nieuwe verfrissend zicht op je leven krijgen.

Ik geloof in magie. We creëren het met onze gedachten, waarmee we onze dagelijkse gedachten om kunnen zetten in een werkelijkheid waar geluk heerst. Jaren geleden, toen onze zonen nog jong waren, vroeg een van hen met een serieus gezicht of de kerstman bestond. Hij vertelde dat zijn vrienden hem vertelden dat het een verzonnen verhaal was dat door ouders aan hun kinderen verteld worden Ik dacht een moment na, voelde een glimlach op mijn gezicht komen en zei, terwijl ik hem diep in zijn ogen keek, “ ik geloof in magie”. Hij was een beetje verlegen met mijn antwoord maar ik ging door met hem te vertellen dat het belangrijk is om magie in zijn hart te hebben als kind. Kinderen groeien al veel te hard op en als wij ervoor kunnen zorgen dat ze nog wat langer in het wonder van fantasie kunnen verblijven, dat deel waar wij zo aan verknocht zijn, is dat goed. Ik wist dat mijn zoon begreep wat ik hem vertelde en ik enk dat hij vanaf dat moment besloot om in zijn eigen magie te geloven, waar het hem dan ook maar zou kunnen brengen. Ik vond deze woorden en wilde ze met jullie delen. Voor je ze leest; adem eens diep in en voel de vrede van de decembermaand je omringen. Verspreid die vreugde wetende dat je in gelooft in de magie die in ons allemaal zit.

Met licht en liefde

Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2017 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.