Mei 2020

Witte Ruis

Gegroetdierbaren.

Mensen gaan nu zo ongelooflijk snel. Weet dat we zien wat er gebeurt en dat we de angst begrijpen. Adem, dierbaren. Er is nog een ander deel van dit proces dat je begint te zien, vol hoop en anticipatie. We zullen dat vandaag met jullie delen en de energie rond het proces dat plaatsvindt, verduidelijken. Je ziet, de Aarde zelf heeft veel meer de hand in dit alles dan je misschien hebt begrepen. Zelfs temidden van chaos en angst zul je een enorme opkomst van het menselijk hart gaan zien. Deze energie van liefde heeft zich verspreid en begint de planeet nu echt te doordringen. Jullie maken je nu allemaal klaar om een geheel andere fase van dit proces te doorlopen.

Golven van verdriet

Mensen beginnen golven van verdriet te zien; het is normaal dat je treurt over de dingen die er vroeger waren. En hoewel je hard zult werken om te proberen terug te keren naar precies dezelfde plaatsen, is de wereld echt veranderd. Het is niet meer hetzelfde, het is al verschoven en nu is er een nieuw ritme op planeet Aarde. Weet dat met deze nieuwe ritmes ook nieuwe mogelijkheden ontstaan om licht op verschillende manieren te verspreiden. De ritmes bieden kansen om jezelf en je plek in het universum te zien, wat prachtig is. Bedenk dat alles wat van tijd tot tijd nodig is, is een kleine vriendelijke daad voor het menselijk hart en om op te staan om het in anderen te zien. Het hart wordt op dezelfde manier geactiveerd als een glimlach zich automatisch verspreidt, omdat het van de ene persoon op de andere wordt overgedragen.

De sleutel

Kleine vriendelijke daden zijn een voorbeeld van het collectieve menselijke hart. Als het menselijk hart zich op deze manier opent en je komt samen in liefde, niet in angst, dan vindt de magie op zoveel manieren plaats. Je begint dat op verschillende plaatsen te zien, zoals bv bij het applaudisseren voor de eerste hulp verleners en al diegenen die voor anderen zorgen. Dat is kort geleden nog niet eerder gebeurd, maar nu zie je nieuwe openingen plaatsvinden. Mensen proberen gewoon aardig te zijn. Dat is de opkomst van het collectieve menselijke hart, dat uiteindelijk iedereen op een andere manier weer bij elkaar kan brengen. Het is de terugkeer van een harmonie die je al heel lang niet op aarde hebt gehad.

We vragen je om op dit punt te weigeren om te vingerwijzen naar anderen, alsof die de schuld zouden hebben, of om het probleem te politiseren, wat overigens alleen maar uitdagingen kan veroorzaken die het nieuwe licht kunnen verankeren. Je hebt voldoende tijd om over die dingen te beslissen wanneer de zaken duidelijker zijn. Het belangrijkste deel op dit moment is om te weten dat jullie er allemaal samen bij zijn, en de enige uitweg is samen.

Er beginnen veel dingen tot je bewustzijn door te dringen, aangezien de planeet is veranderd en verschoven. Je kunt daarvan profiteren, veel meer dan je zelfs maar begrijpt. Het is een nieuwe tijd, een nieuwe energie en een nieuw ritme. Het licht van Thuis is nu veel gemakkelijker te zien.

En we vertellen jullie ook dierbaren, over vrij korte tijd zul je dit collectieve verdriet ook ervaren. Er zijn verschillende fasen in dit proces dat je doorloopt, zowel als individu als als collectief. Verschillende fasen van het een rouwproces gaan simpelweg over het terugnemen van je kracht, en een van de eerste gaat over boos zijn. Waarom? Omdat woede je echt kan helpen terug te keren naar je kracht. Het is de manier waarop mensen op planeet Aarde tot nu toe met verdriet zijn omgegaan, omdat ze heel weinig weten over het proces. Nou, je zult snel zien dat een collectieve golf van verdriet de aarde raakt en wat je ermee doet, is aan jou. Neem alsjeblieft niets te serieus, dat bedoelen we vol respect. Dit zijn slechts tijdelijke reacties, dus je zult ook de woede zien komen. Mensen hebben het gevoel dat hun macht tot op zekere hoogte is weggenomen. Ze zullen optreden om hun macht te proberen terug te herwinnen, om opnieuw een gevoel van vertrouwen te voelen en de plek in de wereld die ze ooit hadden.

Hoewel je zult zien dat dit op verschillende manieren gebeurt, hopen we dat je vasthoudt aan de waarheid die je kunt zien. Velen van jullie kwamen binnen met de specifieke bedoeling om hier op deze planeet te zijn, op dit moment. Dus wanneer mensen zouden beginnen te ontwaken in de energieën van het nieuwe rijk, zou je er zijn om actief te helpen in dat proces. Het gebeurt vaker en veel gemakkelijker dan je zou denken. De nieuwe verbindingen beginnen en in veel opzichten en het is een prachtige tijd om op aarde te zijn. Je plaats is gereserveerd. Op jouw stoel staat jouw naam en deze staat daar al heel lang. We zijn zo blij dat je de oproep hebt beantwoord en in positie bent gesprongen toen je nu meer op aarde nodig was dan je ooit zou kunnen weten. Je herkent die openingen en mogelijkheden, omdat je je eigen reflectie op een nieuwe manier ziet. Het is een grote eer dat we je vragen om elkaar met respect te behandelen en elkaar bij elke gelegenheid te koesteren, terwijl je dit nieuwe spel in dit nieuwe rijk speelt.

Espavo. Bedankt voor het (terug)nemen van je kracht!

__________________

Gegroet dierbaren .

Ik ben de Hoeder van de Tijd.

Vandaag breng ik je een overzicht van wat er op grotere schaal gebeurt. Weet allereerst dat veel aspecten van de planeet Aarde het redelijk goed doen. Je hebt een reset van energie gehad die je hele manier van leven korte tijd heeft veranderd om deze pandemie uit te kunnen gaan roeien. Er zijn echter enkele zeer interessante dingen waar je rekening mee moet houden.

Ten eerste, als je kijkt naar wat er vanuit het perspectief van de aarde gebeurt, is het een totale reset en opruiming. De aarde heeft haar vibraties kunnen resetten, wat voor haar op een zeer belangrijk moment is gebeurd.

Ten tweede is de energie veranderd in de tijd van je stilte. Wanneer je terug begint te komen in wat je de realiteit noemt en opnieuw begint te creëren, zal het een nieuw rijk zijn. Alles zal nieuw zijn. Ja, veel mensen zullen proberen hun oude leven terug te winnen en terugkeren naar hun oude werk. Hoewel het er tijdelijk uitziet alsof het werkt, zal iedereen de komende jaren grotendeels ingrijpende veranderingen aanbrengen om zich aan te passen aan wat er zojuist is gebeurd.

De mensheid zal niet zo lang met dit virus omgaan, hoewel het virus in golven zal aankomen. De tweede golf die normaal gesproken rond de herfst toe zou slaan, zou ongeveer drie keer zo groot zijn als de eerste golf. Er wordt echter actief aan gewerkt om het virus te stoppen en we verwachten niet dat het zo moeilijk zal zijn in de herfst.

Witte ruis.

De magie begint terug te keren naar de aarde en het is al lang geleden, dierbaren. Het brengt verbindingen van de mensheid, het menselijk hart en de geesten, spirits, van Thuis samen. Als je het ook vanuit het perspectief van de aarde bekijkt, hield de externe trilling vrij plotseling op. De planeet staat al honderden jaren onder grote druk en wordt dan plotseling vrijgegeven. Op aarde heb je een agentschap van de Amerikaanse regering, de U.S. Geological Service. Een van de dingen die ze doen is het meten van de vibratie van planeet Aarde. Door dit te doen, kunnen ze verschillende patronen,die verband houden met het weer en seismische en vulkanische activiteit, in kaart brengen. We hebben het niet alleen over de Schumann-resonantie, maar over de werkelijke trillingspatronen van de planeet. Het is interessant omdat ze bewegingslagen kunnen zien en zelfs kunnen interpreteren wat de lijnen betekenen. Onderaan in dit hele trillingsgebiedis iets dat gewoon witte ruis werd genoemd. Omdat het statisch was, was het een geaccepteerde anomalie. Toen stopten mensen plotseling met autorijden en verlieten ze hun huis. Raad eens wat er met die onderste laag witte ruis gebeurde toen ze daarmee ophielden? Het ging weg. Voor het eerst weten ze nu zelfs hoe ze het niveau van harmonie, of eigenlijk disharmonie, van de collectieve vibratie van de mensheid moeten meten. Het is een andere meting dan voorheen en velen weten niet eens dat het op dit moment eigenlijk een meting is. Tochvinden we het best fascinerend.

De aarde reset

Zoveel van deze dingen beginnen eindelijk te worden ontdekt. De voorspellingen die we hebben gedaan over jullie samenlevingen en economieën beginnen allemaal uit te komen. De aarde laat haar stem horen, nietwaar? De zaken nemen nu een andere wending. Ze heeft ook haar ritme opnieuw ingesteld tijdens de mooie momenten van stilte, waardoor ze op een nieuw pad is verschoven. Planeet aarde beweegt heel langzaam in vergelijking met mensen, die vrij snel bewegen. Zelfs met de vele veranderingen gaan de meeste mensen terug naar dezelfde dingen die ze eerder deden. Dus het idee is nu om te vinden wat jeecht moet doen. Kijk uit naar de veranderingen en wees erop voorbereid om deze nieuwe wereld binnen te gaan.

Velen van jullie hebben deze verschillende niveaus doorlopen en vonden het nodig om jezelf te beschermen vanwege de ongelooflijke empathie die je meedraagt. Bedenk, dierbaren, dat ditzelfde empathische vermogen je in staat stelt om gebruik te maken van de energie van andere mensen. Je kunt zelfs de witte ruis voelen die de Amerikaanse geologische dienst heeft gemeten. Het ene moment voel je het en dan plotseling niet meer. Hoe zou het zijn als je terug zou gaan naar je werk en de samenleving en alles kalm en volledig in harmonie zou blijven? Die mogelijkheid ligt in het verschiet voor jullie allemaal, dierbaren, herinner je de stilte.

Je leert in deze tijd ongelooflijke dingen. Je bent niet alleen aan het uitzoeken hoe je je werk thuis kunt doen, hoe je  grenzenkunt overschrijden om op verschillende manieren te communiceren, maar je leert ook hoe je alleen moet zijn. Je ontdekt de essentie van jezelf door al die witte ruis te verwijderen. Vertrouw erop dat je hier vrij snel uit zult komen, ook al zal het niet hetzelfde zijn. Alles verandert en verschuift. Als jullie er allemaal op terugkomen, heb je de kans om die betere match te vinden voor wie je energetisch bent en bij alles wat je doet. Er zal meer steun zijn voor je geest, die doet alsof je een mens bent. Dierbaren, de dagen die voor je liggen bieden allerlei kansen die je nog nooit eerder hebt gehad. De aarde biedt ze eigenlijk voor jou, terwijl ze haar ritme opnieuw instelt.

Het nieuwe rijk

In zekere zin heb je deze tijd nodig gehad om te vertragen en je eigen energieën te resetten. Je hebt de mogelijkheid om je eigen witte ruis te verwijderen, als je dat wilt. Dit zijn de dagen van duidelijkheid, want terwijl je teruggaat, vertraagd, creëer je een heel nieuw rijk. Je loopt in een andere situatie, daarom hebben we je de Esayoto gebracht om te ervaren hoe het leven kan zijn in een hoger vibrerend lichaam. Je beweegt heel snel en het is magisch! We kijken met verbazing naar de ongelooflijke energieën die jullie allemaal in beweging zetten. Blijf alsjeblieft uit de angst, weet dat dit een prachtig spel is dat je speelt. Wanneer we je naar Thuis brengen, laten we je dat spel en het pad zien dat je achterliet. We laten je ook zien hoe het leven anders is, vanwege de manier waarop je planeet Aarde sierde en jij zoveel wezens met je schoonheid raakte.

Weet dat je nooit alleen bent. Je hebt elk moment wezens om je heen, je bent gevuld met licht en liefde. Geef het door aan iedereen die je kunt en houd het diep in je wezen. Weet dat op dit moment de witte ruis zich opnieuw opbouwt. Het is nu tijd om opnieuw te gaan bewegen en een nieuw ritme naar planeet Aarde te brengen. Het is met de grootste eer, dierbaren, dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen. Verzorg elkaar bij elke mogelijkheid, het is een nieuw rijk. Speel goed samen

Espavo.

Ik ben de Hoeder van de Tijd en jij bent zeer Geliefd.

Speciaal verzoek: Copyright 2020 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.