Mei 2017

PLANEET AARDE

Van de groep, met liefde

Gegroet dierbaren, Ik ben Merlia.

Ik ben er vandaag bij om met jullie meer van mijn andere kant te delen want ik ben de vrouwelijke versie van Merlijn. En hoewel deze energie eerder op jullie aarde aanwezig is geweest ben ik er niet geweest om verschillende redenen. Laat me eerst meer verteleen over de mannelijke kant, Merlijn, en wat er nu aan de hand is.

We bewegen terug in de tijd.

Zoals je weet kan dit aspect van mij teruggaan in de tijd. In alle eerlijkheid is dat de enige manier waarop wij kunnen bewegen, terug in de tijd. Merlijn is vaker terug in de tijd gegaan omdat het hem een uniek perspectief gaf dat hem in staat stelde om allerlei magie toe te passen, die de aandacht trok van velen en daarmee kon hij zijn boodschap overbrengen. Het interessante is dat velen na hem hetzelfde geprobeerd hebben. Hoe leert men terug te gaan in de tijd en wat betekent dat eigenlijk? Jullie staan op het punt dat uit te vinden. Jullie zijn door een grote verandering gegaan die een einde gaat brengen aan een lang verhaal. In de nabije toekomst delen we daar meer over. Het belangrijkste is dat jullie begrijpen dat je jezelf op deze plek hebt geplaatst met een speciale reden. Jullie zijn op dit kruispunt in tijd en ruimte omdat het belangrijk is voor jullie. Velen van jullie zijn bezig met een back-up plan. Jullie hadden je ouders en familie al uitgezocht met contracten en alles en jullie stonden op het punt om van start te gaan. Echter, er gebeurde iets en je moest nog een generatie wachten, maar dat zou te lang zijn, het was zo belangrijk dat je nu hier zou zijn dat ongeveer 20% van aarde in een back-up plan gestapt is. Dit betekend vaak dat je een andere set ouders hebt dan je origineel gepland had en dat je ander contracten hebt. En dat zorgt ervoor dat je je af en toe een totaal buitenbeentje waant, dat je er niet bijhoort, er niet inpast. Het verdrietige daaraan is dat je eraan gewend geraakt bent. En toch wordt je ieder dag weer op nieuw wakker met nieuwe energie. Je voelt het verschuiven en dat noemen we de snelheid van liefde en die is substantieel sneller dan de snelheid van het licht. Dus daar ga je, maar wat is er eigenlijk nu aan de hand op aarde?

Een dichtheid die angst oproept.

Wel, dierbaren, het is wel duidelijk dat er van alles aan de hand is. In de politiek is het interessant om te zien weke verschuivingen er op de planeet plaatsvinden. Het is een fascinerend proces omdat er een ‘dichtheid’ op aarde is waardoor mensen een groot gevoel van angst kunnen ervaren. Er is al geruime tijd sprake van een diepgaande angst. Wat gebeurt er als veel mensen dit niveau van angst met zich meedragen? Ze kunnen zeggen dat het ze niet deert, dat ze de rug recht en zich sterk houden en gewoon doorlopen. Velen van jullie hebben op verschillende manieren geprobeerd wat voor jullie de eenvoudigste manier is om de energie te vullen. Sinds Merlijn zich hier op aarde liet zien is dat deel van mij geïntegreerd met mensen, en de ervaring heeft de indruk achtergelaten dat je terug in de tijd kunt reizen. Maar dat is jammer genoeg niet mogelijk voor mensen. En hier is het belangrijkste feit; er is slechts 1 eenheid van tijd die waar en realistisch is en dat is exact nu. De toekomst vertegenwoordigt alleen maar een potentieel. Niemand kan er feitelijk leven, hoewel mensen wel eindeloos geprobeerd hebben in het verleden te leven. Het is slechts een herinnering, maar het kan veranderd worden. We hebben jullie veel modaliteiten en instrumenten gegeven die dat exact mogelijk maken; jou helpen met het resetten van je vibratie en energie. En dat brengt gelijk de grootste uitdaging met zich die de Lichtwerkers op aarde op dit moment ervaren.

Je wilde hier en nu zijn om vriendelijke kalme energie te brengen.

Wanneer energie erg dicht is worden mensen bang. Ze dragen deze angst met zich mee tot er een kritische massa bereikt wordt en dan exploderen ze. Die explosie uit zich vaak ik boosheid en soms reageren mensen zich af op anderen. Dat kan voorkomen op momenten dat je te horen krijgt dat je iets niet mag doen dus doe je het toch. Het brengt iets teweeg dat je nu op grote schaal op aarde ziet, niet in 1 stad, niet in 1 land maar wereldwijd. De dichte energie is zo hard op dit moment dat mensen geen manier kunnen vinden om een plekje te vinden om tot rust te komen of om op adem te komen. Er gebeurt zoveel, er is geen rust en daarom reageren mensen zich af. We zouden je dolgraag willen vertellen dat dit komt en gaat, da is ook zo maar het zal nog even een tijdje zo doorgaan. Velen van jullie hebben er bewust voor gekozen om hier te zijn op dit moment omdat jullie ene onderdeel bij je dragen dat nodig is om deze liefdevolle, aardige en kalmerende energie die ieder hart tot rust brengt zodat we allemaal de updates met het licht van Thuis kunnen ontvangen.

Het geode nieuws is dat de mensheid met enorme snelheid vooruitgegaan is, me name de afgelopen acht jaren. Het hoge trillingsniveau is geweldig en het wordt zelfs beter terwijl wij ernaar kijken. Wanneer ‘normale’ mensen de dichtheid voelen, of een energetische wegblokkade, is de eerste reactie een stap terug doen. Iedereen kan een ander aspect ervaren van die ‘wegblokkade’ en dat gaat vaak over dingen die je had willen doen. Wellicht wilde je iets creëren of een bepaalde richting opgaan, maar wat je ook doet je voelt weerstand, het lukt niet en dat is frustrerend. Die frustratie kan woede worden en dat kan het hele woede-niveau op aarde verhogen, maar, je kunt ook een stap terugzetten in je gedachtenpatronen en je emoties.

Angst zorgt ervoor dat je terugstapt in oude geloofsovertuigingen en -systemen.

We hebben je al eerder verteld dat de meeste overtuigingen en overtuigingensystemen onzin zijn, want daarom noemen we ze geloofsovertuigingen, je gelooft het dus dan zou het waar zijn. Het is niet het geloof zelf datons zorgen baart het is het idee dat je er een heel system omheen bouwt en dat als absolute waarheid neerzet dat problemen veroorzaakt. Onder het mom van ~als je dit gelooft moet je dat allemaal ook geloven~. Het houdt je weg bij het licht omdat het je afscheidt van het licht. En dat kan problematisch zijn voor diegenen die het licht zoeken. Want op de ene plek noem je het godsdienst of religie, op de andere plek wat anders, maar allemaal helpt het om mensen van elkaar te scheiden en die gescheidenheid begint de vooruitgang in de weg te staan. Al je een emotionele crisis hebt, ga je een aantal dagen terug in de tijd om je veilige zone te voelen. En vanuit die zone probeer je jezelf terug te zetten een geloofssysteem dat hetzelfde was als daarvoor. Wellicht heb je en oude overtuiging al een beetje omgebogen, ben je er overheen gegroeid of heb je het vervangen door iets nieuws dat je nu aan het uitproberen bent, om vervolgens weer tegen een muur aan te lopen. En dan heb je precies bereikt wat je altijd bereikte voordat je aan jezelf dacht. “Dit werkte voorheen altijd, waarom nu niet?”. Deze uitdaging is nu aan de gaan o planeet aarde. Het nieuws dat we nu voor jullie hebben is dat het niet meer mogelijk is om terug te vallen in oude systemen en geloofsovertuigingen, niet spiritueel, niet op de tijdlijn, niet eens in je lichaam. We zullen praten over verjonging, maar dat bedoelen we dit keer ander. Verjonging is het aanpassen van de cellen in je lichaam aan de veranderingen. De tijd zelf is bewegelijk maar niet zodanig dat je ook terug kunt gaan in de tijd. Dus wat we aan het doen zijn is iedereen vragen om je bewust te zijn van wat er gebeurt en een paar stappen terug te nemen in je ouder patronen en overtuigingen, het te doorvoelen, ernaar te kijken en zodra je eerlijk kunt zien wat het is er daar verantwoordelijkheid voor neemt zal het geheel zich uit zichzelf oplossen.

Waarom we je iedere keer vertellen dat jullie elkaar met respect moeten behandelen en goed samen moeten spelen.

Er zijn veel modaliteiten die jullie kunnen helpen met het opschonen van je energieveld. En er zijn veel heers op deze planeer op dit moment om hierbij te helpen. En we vertellen jullie ook dat er nog meer helers op de planeer komen. Ze worden met grote getalen geroepen en de E-familie is nu aanwezig, in het begin erg klein toen ze voornamelijk bezig waren met het bekrachtigen van mensen. De E-familie staat voor veel meer dan alleen bekrachtigen, het is een deel van de bekrachtiging. Ze werken samen aan een incarnatie van en in een samenleving, soms zelfs op aarde, tijdens kritische momenten, p het kruispunt van richtingen. En jullie zijn daarbij dierbaren, niet om het de ene of de andere kant op te duwen, maar om zeker te stellen dat de mensenrechten gehandhaafd werden, want dat is wat jullie voorwaarts stuwt; gelijke rechten, gelijkheid.

Elkaar gelijk behandelen, wat we jullie iedere keer vertellen, goed voor elkaar zorgen, iedere kans die je krijgt. Dat is nu van het grootste belang, meer dan ooit tevoren. Jullie planeet verkeert continue in een staat van apartheid en dat vertraagt jullie werken. Daar zijn jullie voor gekomen en dat is wie jullie zijn; een. Welkom thuis. Jullie creëren een compleet nieuwe energie op aarde en het is van jullie.

Is de E-Familie hierom de maatschappij te helpen te harmoniseren?

We hebben jullie al eerder verteld dat er mooie dingen aan staan te komen. Begrijp alsjeblieft dat er geen teruggaande beweging mogelijk is op de tijdlijn. Jullie zijn constant in het hier en in het nu. Wordt wakker in dit moment en haal er alles uit wat erin zit voor jou. Want weet, dat hoewel je wellicht nog eens terug kan komen op aarde, omdat tijd circulair en niet lineair is, je toch niet hetzelfde mee zult maken. Als je het beste maakt van het moment hier en nu, dan heb je de volgende cyclus minder te doen. Dan is het steun in plaats van verstoring. Je plat de zaden voor je eigen toekomst met je gedachten, hou vol, ga zo door. Je ziet nu dat de rest ook bijtrekt en dat er een grote verzameling energie o aarde plaatsvindt. Het veroorzaakt op een bepaalde manier ook de op en neergaande beweging, maar je weet hoe je daar mee om moet gaan. Je hebt dit eerder gezien, je bent hier eerder geweest om te helpen met het harmoniseren van maatschappijen, leefgemeenschappen. Dit is het grote element dat op dit moment op aarde mist want iedereen laat zich meer en meer leiden door angst. Besef en herinner je dat het moment dat je in angst stapt je in gescheidenheid stapt. Kijk maar eens naar alle politieke zaken om je heenen dan is het makkelijk om te zien dat het vooral om afgescheiden zijn gaat enniet om eenheid. En we vertellen jullie dierbaren dat jullie het bij het rechte einde hebben bij het naderen van dit punt van verandering van richting. De terugvallende golf kwam snel en hard maar het betekent ook dat wanneer het weer verandert dat wij ook snel kunnen terugspringen en dat is jullie werk, het is waar jullie allemaal aan gewerkt hebben en we kunnen niet trotser zijn dan we zijn.

Jullie kunnen alleen maar vooruitgaan.

Dus weet dierbaren, vooruit te gaan is de sleutel in elke relatie. Elke relatie, of het nu een relatie met je hond, kat of echtgenoot is, je kunt nooit teruggaan in de tijd. Je kunt denken, “O laten we teruggaan naar de periode waar we net getrouwd waren, toen alles goed ging en we gelukkig waren”. Je probeert alles weer in dat lijstje te duwen. Lukt het> Nooit want je kunt alleen maar vooruitgaan. En dat is wel goed nieuws. Relaties gaan door verschillende stadia van incarnaties heen en meestal als ze op het punt staan te breken gaan ze door deze lagen heen. Dan vinden ze overeenkomsten en verschillen en gaan op basis daarvan anders verder of uit elkaar. Mochten ze weer bij elkaar komen betekent dat niet dat ze een stap terug hebben gedaan. Mocht je weer samenkomen met iemand dan betekent dat dat je iets opgebouwd hebt om op door te gaan. Heel eenvoudig. Creëer je realiteit der dingen op basis van de toekomst die je wilt zien en niet door je terug te laten houden door het verleden. Je verleden is een herinnering, dus leer ervan en gebruikt het voor je toekomst. We eren jou dierbare, op manieren die je niet voor mogelijk houdt. Jullie leiden het universum, jullie zijn op een kritisch kruispunt aangekomen en maken beslissingen die meer mensen beïnvloeden dan er getallen zijn om uit te drukken. Ga door met het goede werk. Weet dat we achter jou staan. Het is met de grootste eer dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar, iedere kans die je krijgt speel goed samen, ik ben Merlia en kom eens langs bij mij.

Espavo.

____________________________________

Gegroet dierbaren.

We begroeten jou vandaag als groep, als collectief. Niet als een van de entiteiten die samen, volgens Steve, de groep heten. Voor alles is een reden en een tijd. Wat nu opdit moment plaatsvindt is geweldig met name vanuit ons perspectief. We zien oneindige zielen in ieder aspect van het licht die de schoonheid en het oneindige verlaten om een korte tijd sterfelijk te worden. Julie nestelen je in een bubbel van biologie, dragen het stap voor stap terwijl je doet alsof je een mens bent. Jullie hebben dat tot nu toe goed gedaan, jullie hebben je eigen cyclus waar je doorheen gaat , niet alleen als groep maar ook als collectief van energieen. Dit heeft ook met aarde zelf te maken want zij heeft net haar derde cyclus van 26.000 jaar volbracht sinds Lemurie zo letterlijk de dingen veranderde. We hebben gepraat over de cyclus, de veranderende energie van het mannelijke naar het vrouwelijke, kracht versus macht. En we gaan de ‘versus’ weghalen uit de vergelijkingen omdat het beide naast elkaar kan bestaan. Er zijn overduidelijk tijden waarop er meer mannelijke of meer vrouwelijke energie nodig is, maar het mannelijke is lang dominant geweest en dat hoeft niet meer.

De E-familie komt op een kritiek moment om de verandering te zijn.

De aarde zlef heft een eigen energiecyclus. Het is fascinerend om te zien dat mensen vandaag de dag over Mars praten, die haar magnetische sfeer verloor, en wat daar gebeurde. De magnetische schil rond Mars hield de UV-stralen van de zon tegen, alsmede de zonnewinden, waardoor het een mooie plek was om te leven. Jullie wetenschappers ontdekken er steeds meer over en op een gegeven moment zullen ze levensvormen, niet menselijk, gaan ontdekken op Mars. We vertellen jullie dierbaren, jullie waren erbij want jullie hebben dit keer op keer gedaan. Jullie komen op een planeet, werken met het collectief, brengen ze naar een hoger niveau en proberen delen van Thuis te integreren zodat ze de ervaring van het eindige optimaal kunnen beleven. En hoewel het moeilijk is om te doen zijn velen van jullie er experts in geworden. En opnieuw zijn jullie massaal hier. De E-familie, zoals Merlia erover sprak, was ongeveer 20 zielen groot toen dit experiment startte. Nog niet lang geleden waren de aantallen 0,1% van de wereldbevolking maar op dit moment zijn we dicht bij de 1%.

Wat is de E-familie? Het zijn zielen die door het universum gereisd hebben in verschillende vormen en op kritische momenten geholpen hebben om een verschil te maken. Ze hebben de maatschappelijke regels en gebruiken ter discussie geteld voorbij het getal van de kritische massa. De meeste van jullie ideeën gaan over mensen- en eigenlijk spiritrechtenwant dat is wat jullie zijn. Laat ons dan nu uitleggen waarom het zo belangrijk is dat de E-familie in grote getalen verzamelt op deze ene planeet. Zaken veranderen en verschuiven, voor alles is een tijd en voor aarde zelf is het zelfs een seizoen.

Planeer Aarde gaat dood.

Dierbaren de aarde is aan het doodgaan. Er is geen makkelijke manier om dit te zeggen, ze zit in een neerwaartse spiraal. Recent hebben jullie het kritische punt gepasseerd, het punt van waar geen weg terug meer is. We willen uitleggen wat jullie te wachten staat en waarom jullie jezelf in deze situatie hebben geplaatst. Jullie moeten begrijpen dat ook als Aarde sterft, jullie dat niet doen. En hoewel een deel van jullie verbonden is met de aarde is dat slechts een heel klein deel. Velen van jullie hebben geïnvesteerd in energieën en maatschappijen, het collectief veranderd op zulke mooie manieren vergeet niet da je dit al eerder gedaan hebt. Wat gebeurt er dan nu? Dit is geen bijdrage aan de discussie over de opwarming van de aarde, dit hier is echt en zal doorgaan. Jullie staan op het punt om het warmste jaar ooit te beleven. Dat is geen geheim, jullie hebben er al drie gehad en dat zal nog wel een tijdje zo doorgaan. De beide ijskappen op aarde smelten en zullen over 50 jaar verdwenen zijn. Er is een cyclus en een seizoen voor alles hoewel aarde nog niet hoefde te eindigen op dit moment. Dit is grotendeels het effect van de vervuiling van de aarde en de disharmonie die mensen gebruikt hebben om  hun wil op te leggen in plaats van de natuurlijke gang te volgen.  Dit heeft zijn tol geëisten daarom zullen jullie een aantal gebeurtenissen snel de revue zien passeren en dit stuurt de tijdlijn van wat jullie dachten dat er ging gebeuren snel naar voren. De beide ijskappen smelten. Groenland en Antarctica verliezen in enorm tempo ijs en daar begin je het resultaat van te zien. In Groenland staat op het punt een stuk van de ijsberg af te breken en het water in glijden, dat zal later deze maandgebeuren en dat zal de waterniveaus doen stijgen. Die zijn toch al gestegen maar ze zullen sneller en feller stijgen dan iedereen voor mogelijk had gehouden. En mensen zijn niet voorbereid op wat gaat komen. De permafrost, dat wat wij land noemen, wordt hierdoor aangetast en een enrome hoeveelheid methaan die daarbij vrijkomt zal dit proces alleen maar versnellen. Mocht je je druk gemaakt hebben om de hoeveelheid koolmonoxide en uitlaatgassen die je losgelaten hebt in de wereld, dit is 90x schadelijker. En het komt vrij door het smelten van de ijskappen. De snelheid wordt op een aantal verschillende manieren plaatsvinden en veel mensen zullen dit niet bij kunnen benen.

Aarde’s magnetisme

We kunnen alle negatieve dingen vertellen die jullie te wachten staan maar deze zaken worden op dit moment niet groots gemeld in het nieuws. Maar kijk alleen al naar het aantal soorten dat de aarde verlaten heeft en het aantal soorten dat op aarde ontdekt is. Deze getallen naderen elkaar De aarde is aan het sterven, maar was dat nu wel de bedoeling?  Nee, het was pas de bedoeling over zo’n 1000 jaar, maar ze wordt letterlijk verstikt op het moment. Het is een proces dat niet alleen over de opwarming van de aarde gaat maar ook over de reductie van het magnetische veld, op dezelfde manier waarop dat op Mars is gebeurd. Het is typerend voor iedere planeet die op het punt staat om een polariteitsverandering te ondergaan. Die verandering heeft de aarde 6 keer doorgemaakt en, als we het gaan redden, gaan jullie er ook nog een meemaken.

Na de opwarming volgt de ijstijd.

Na de opwarming van de aarde, die snel plaatsvindt, zul je een plotselinge verandering naar een ijstijd zien. We maken ons zorgen om die ijstijd. Hoewel het bedoeld was als een mini-ijstijd, die je makkelijk kunt overleven, ziet het er nu meer uit als een catastrofe. Waarom zeggen we dit? Waarom zouden we dit soort slecht nieuws geven terwijl wij trots zijn op het feit dat we jullie je goed laten voelen door je te helpen herinneren wie je werkelijk bent? Want daarom zijn we hier dierbaren, velen van jullie zijn hier op een back-ip plan, zoals Merila al heft uitgelegd. Jullie moesten gewoon hier zijn, wat dan ook de kosten waren, want jullie hebben het antwoord. Is dat dan allemaal definitief? Kunnen we onze op kalenders markeren wanneer de aarde precies doodgaat? Nee, herinner je dat je o de planeet van vrije keuze heeft en dat je nog steeds de kracht in handen hebt. Op dit moment gaan we collectief verder voorbij het ‘point-of-no-return’ wat is dan nu jouw taak? Is het het geruststellen van de mensen als de wereld eindigt? Het is het geruststellen van mensen, want we vertellen je de wereld hoeft niet te eindigen, je bent o de planeet van vrije keuze?

Technologie ondersteunt de grote schoonmaak.

Jullie zullen een enorme verzameling technologie en energie gaan ervaren die zich rap on verschillende richtingen gaan bewegen. Er wordt al gekeken naar het verplaatsen van mensen naar kolonies buiten de aarde, door het universum heen en deze inspanningen zullen exponentieel en intensief toenemen. Een stof dat veel invloed zal hebben is grafeen, een stof die zo hard kan worden en zo dun kan blijven dat er oneindig veel toepassingen voor gevonden zullen worden zoals het ontzouten van de oceaan en het vormen ven de kern van je computer. Grafeen is gebaseerd op grafiet en we beginnen het gebruik ervan te ontdekken. We combineren bestaande technologie met dingen die we aan het ontdekken zijn en de ficus daarin ligt op de het schoonmaken van de aarde en haar energie. De komende vier jaar zal dat een enorm verschil maken op aarde. Iedere schoonmaakactie die je onderneemt zal een tienvoudig positief effect op de aarde hebben. En het is eenvoudig. Iedereen kan het doen, je hoeft alleenmaar een streep in het zand te zetten en t beginnen.

De E-familie is er om met de ziel te werken.

Velen van jullie komen direct uit de E-familie en jullie hebben al een verschil gemaakt in je directe omgeving. Gewoonlijk zie je het al gebeuren mede mensenrechten maar nu zie je ok andere aspecten die je verandert. Wat is dan jouw taak? Het is te focussen op de technologie die de aarde kan redden? Nee je hebt een belangrijker taak dan dat. Je taak is de evolutie van de ziel te helpen vereenvoudigen het is eenvoudig dierbaren je hebt het al begrepen de je lichtlichaam de fysieke structuur kan veranderen. Het gebeurt nu als voorbereiding op  het verhogen van de vibratie om de hele mensheid op aarde mee omhoog te nemen, inclusief de aarde zelf. Het helpt de aarde om zich te settelen, tot rust te komen. Er zullen wilde bewegingen zijn, niet alleen maar de Schumann resonantie maar ook al het andere en het is jouw taak om erbij te zijn in gedachten, in spirit om het maar zo te zeggen. Het is waarom mensen aan de kant gegaan zijn zodat jij naar aarde kon komen. Welk deel van de puzzel heb jij dan en hoe gaat het de aarde de komende 50 jaar beïnvloeden? Jullie weten het want jullie hebben het eerder gedaan, het is een soort van organisch bewegen in de energie van de aarde.

We vinden het fascinerend hoeveel interesse er is in het ontdekken van Mars. Het is de dichtstbijzijnde planeet maar jullie gaan er meer vinden. We zullen jullie eraan herinneren dat aarde ook al door een andere planeet gevonden is. We hebben dit al meerdere malen verteld de afgelopen jaren. En hoewel jullie nog geen manier hebben gevonden om elkaar te bereiken, het is lichtjaren van jullie verwijderd, hebben jullie ongeveer dezelfde technologie op een aantal gebieden maar ook heel verschillende op andere. Over het algemeen hebben ze dezelfde frequentie als jullie en zelfs een lichaam dat jullie as menselijk herkennen. Ze hebben jullie gevonden door middel van hun technologie, wat jullie een telescoop zouden noemen. Maar ze weten niet hoe ze jullie moeten bereiken dus blijven ze kijken tot de energie gaat veranderen. Alle ogen van het universum zijn op jullie gericht dierbaren en ze wachten op het verhaal met een magisch einde.

Een evolutie met een miraculeus einde.

Velen van jullie weten in je hart dat dit waar is en dat het ook waar voel. Dierbaren wij vertellen dit niet om angst te zaaien, dat is niet onze manier om jullie aan Thuis te herinneren. Jullie hebben de sleutel en het antwoord in handen om aarde op een hoger niveau te brengen, zonder angst. We vertellen dit in het licht van de tijdlijn van vandaag, niets is vaststaand, het is aan jullie om het te veranderen. We dagen jullie uit om met je hart de verandering te veroorzaken die aarde nodig heeft om met nieuwe energie te transformeren en jullie zullen snel nieuwe bronnen en nieuwe wetenschappen ontdekken.

Jullie zullen meer horen van de versnelling  van energie en de verschillende aspecten ervan. Het gaat gebeuren en wat is jouw aandeel daarin? Wat kwam jij hier doen? Wie ben je nu, jij bent hier nu en het is tijd om verbinding te gaan maken met je doel, de volle 100%. Zorg dat ieder moment telt en geniet van de reis. Weet dat jij de antwoorden hebt die aarde nodig heeft, aarde hoeft niet te eindigen. En hoewel je dingen hoort die je normaliter als slecht nieuws zag, neem het lichtvoetig op en weet dat je een rol te spelen hebt. Kijk naar het ontvouwen van de gebeurtenissen en assisteer waar mogelijk, jouw licht en jouw werk in je hart maken een groot verschil op deze planeer, meer dan je kut zien en bevatten, en nu is het moment om eraan te werken.

Dierbaren we houden van jullie. Jullie hebben beperkte mogelijkheden om liefde te gebruiken op jullie planeet, en hoe je ook probeert, het is moeilijk om de totale onvoorwaardelijke liefde van onze kant te ervaren. Maar we hebben het en je zult het voelen. Zit je in een moeilijke situatie? Nee, je hebt jezelf hier neergezet omdat je de antwoorden hebt. Luister naar je spirit, diep in jou. Porbeer de kristallen te volgen die op je pad geplaatst zijn zodat je de weg weet, vier het dierbaren want er staat een miraculeuze uitkomst op het programma. Ben je er klaar voor?

Het is met de grootste eer dat wij jullie groeten en we vragen jullie elkaar met respect te behandelen, zorg voor elkaar, iedere kans die je krijgt en jullie staan op het punt een nieuw spelt e spelen, speel goed samen. Espavo

De Groep

Het woord Espavo is een vroeg-Lemuriaanse groet en betekent “Dank je dat je in je kracht stapt”

 

Speciaal verzoek: Copyright 2017 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.