Mei 2006

Christoffer en het waarheidskistje
De Clan van de Waarheidshoeders

Van Steve

In deze boodschap onthult de Groep een volgende Clan van de oorspronkelijke Zeven Clans. Dat is de vierde tot nog toe. Ze vertelden een verhaal over Christoffer die zijn hele leven een waarheidskistje met zich meedroeg terwijl hij constant op zoek was naar “de waarheid”. De Groep zegt dat er de komende jaren meer mensen zullen opduiken in vergelijkbare omstandigheden die dienst zullen doen om de hele mensheid te helpen verandering te brengen in hun visie op wat waarheid werkelijk is. Als we naar ons verleden kijken, zullen we zien dat het altijd de overwinnaars zijn geweest die de geschiedenis hebben geschreven en daarmee ook onze collectieve waarheden. De Groep zegt dat collectieve waarheid een kwestie is van voldoende mensen die hetzelfde denkbeeld of idee als waarheid hebben. Zodra een kritieke massa is bereikt, veranderen onze geschiedenis en onze waarheid om te voorzien in onze behoeften. Elke uitgever van geschiedenisboeken zal dit beamen. Wat de Groep zegt, is dat om mensen te zijn die in hun eigen kracht staan, onze geschiedenis en onze waarheid flexibeler zullen worden dan we ons ooit hebben kunnen voorstellen. Ze maakten gebruik van het volgende verhaal om ons te helpen begrijpen dat de gerichte zoektocht naar “de waarheid” een prachtige afleiding kan zijn.

Een dikke knuffel en zachte duwtjes,
Steve Rother

Van de Groep

Groeten van Thuis.

Magnetische Golf

Lieverds, jullie zijn door te oefenen elke dag meer interdimensionaal geworden. Via jullie eigen bewustzijn ontwikkelen jullie een vermogen om in een wereld te leven die vele dimensies van tijd en ruimte bevat. De problemen die jullie ervaren, hebben te maken met de magnetische invloeden die het universum ingestuurd worden en een vibratiepatroon creëren waar jullie in terechtkomen. Jullie worden letterlijk de gedachten die jullie in de tijdlijn voor je hebben geplaatst. Op hetzelfde moment dat jullie je in dit nieuwe gebied van Licht wagen, zijn jullie erin geslaagd om een omgeving te creëren die neutraal is en als een schone lei klaar ligt om door jullie beschreven te worden. Het is diezelfde magnetische invloed die de lei die voor jullie ligt heeft schoongemaakt en vandaag de problemen heeft veroorzaakt met jullie microfoons en elektronica.

[Noot van Steve: Deze channeling werd live gepresenteerd als het laatste segment van de VirtualLight Internet TV show. Tijdens de show hadden we behoorlijk wat vreemde technische gebeurtenissen en al onze microfoons lieten het afweten met uitzondering van degene die ik gebruikte voor de channeling.]

Op deze planeet zijn meer mensen die een wonder verwachten dan jullie je kunnen voorstellen. Als gevolg daarvan creëren jullie dat wonder zelf. Jullie zenden nu een sterke vibratie uit, bijna alsof jullie een grote kei hebben opgepakt en die in een vijver hebben gegooid. De rimpelingen die de kei veroorzaakt, breiden zich net als een vibratie uit over het water en bereiden het stille water voor op het accepteren van de volgende werkelijkheid. Dat gebeurt nu op multidimensionale niveaus en hoewel de Hoeder vandaag heel gefrustreerd is doordat apparatuur niet werkt, is het iets prachtigs om vanaf deze kant van de sluier naar te kijken, want op dit moment creëren jullie Thuis op deze planeet. Deze creatie is iets waar we, aan deze kant van de sluier, met de grootste hoop op hebben gewacht omdat het nooit was gepland.

De cycli van de Aarde

Toen het Spel op de Aarde begon, was ze een heel hete, gasvormige bol die door de ruimte zwierf. Vanwege de intense hitte, waren de vibraties van de Aarde in die tijd heel erg hoog. Vanaf het begin van de Aarde, namen spirits de gelegenheid te baat om op de Aarde te leven. In die dagen bewoonden jullie de Aarde als etherische wezens zonder de fysieke, dichte lichamen die jullie nu bewonen. Toen de Aarde afkoelde, moesten jullie manieren vinden om je eigen vibratie te verlagen zodat jullie in harmonie konden blijven met de vibratie van de Aarde. Het interessante daarbij is dat jullie nu geloven dat een hogere vibratie beter is dan een lagere terwijl in het begin van de menselijke evolutie elke vooruitgang in feite een verlaging van je vibratie was. Dit is de cyclus die wij jullie willen laten zien. Jullie begonnen met een heel hoge vibratie toen de Aarde heet was en in een hoog tempo vibreerde. Toen de Aarde daarna afkoelde, gingen jullie je vibratie verlagen. Toen jullie een gerieflijk niveau bereikten, begon er een lange periode van spreiding in de onderste laag van deze cyclus waar jullie vibratie noch hoger noch lager leek te worden. In die tijd was er niet veel verschil tussen hoge en lage vibratie, waardoor het leek alsof er geen evolutie was. Raad eens wat er nu gebeurt. Jullie zijn zojuist van richting veranderd en tegenwoordig beschouwen jullie evolutie als het omhoog brenge