Maart 2018

De geëvolueerde mens
Tijd om je te Her-Inneren.

Gegroet dierbaren, ik ben Merlia.

Ik ben vandaag naar de aarde gekomen om je te helpen om je energie in balans te houden. Er is zoveel beweging op jullie planeet en er zijn zoveel dingen die tegelijkertijd plaatsvinden, het is heel magisch voor ons om vanaf deze kant van de sluier te kijken. We hebben je verteld over de 22 verschillende golven die doorkomen in 2018 en ze beginnen nu te komen. Het overgrote deel van hen komt over drie maanden: augustus, september en oktober. De energie zal gestaag aankomen, dus het zal niet voelen zoals de eerdere golven je zo intens raken, maar meer als een constante stijging. Natuurlijk is het een idee om je comfortabel te voelen met verandering, want dat is echt wat er plaatsvindt. Je hebt gezien dat dit invloed heeft op veel van je attributen op aarde in een verscheidenheid van de verschillende gebieden. Het heeft ook veel te maken met het balanceren van het vrouwelijke / mannelijke op je planeet, en we zijn zo trots om te zien. Dierbaren, we realiseren ons dat het erg angstaanjagend en ongemakkelijk is voor mensen om te veranderen. Mensen verzetten zich tegen verandering, en als ze het kunnen vertragen of op de een of andere manier stoppen, zullen ze het proberen.

Je verleden opnieuw opstarten, geloofssystemen loslaten

Heel letterlijk wordt het grondwerk op een nieuwe manier voor je gelegd. De grond wordt leeggemaakt, omdat je een nieuwe basenergie hebt in de vijfde dimensie. Je begint nieuwe dingen te zien, hoewel sommige van jullie er al lang aan gewerkt hebben en er steeds weer opnieuw mee bezig zijn. Vaak zijn dit zaden die 30 of zelfs 50 jaar geleden werden geplant, die eindelijk beginnen te bloeien. Je hebt een aantal van deze dingen voor jezelf verborgen, misschien zelfs met opzet om je op de een of andere manier te motiveren of te beheersen. Mensen beginnen dingen vanuit een veel hoger perspectief te zien, waardoor het onmogelijk wordt ze nog langer te verbergen. Dat verwelkomen we, dierbaren, want nu begin je zowel jezelf als je spel vanuit ons perspectief te zien.

Geloofssystemen

Zoals we eerder hebben vermeld, is de belangrijkste uitdaging hier geloofssystemen. Veel mensen zijn opgevoed met geloofssystemen. Ze zijn zo diep geworteld omdat velen van hen van generatie op generatie zijn overgeleverd, doorgegeven. Vaak zijn zelfs relaties gebaseerd op geloofssystemen. We hebben geen moeite met menselijke overtuigingen; wij geloven dat geloof erg belangrijk is. De uitdaging ontstaat wanneer je één overtuiging neemt en er vervolgens een heel systeem omheen bouwt. Je begint sneller te evolueren als deze 22 golven in een ongelofelijk tempo op Aarde aankomen. Dierbaren, dat is het deel waarvan we willen dat je ernaar kijkt. Sommigen van jullie hebben je overtuigingen al onderzocht. Velen hebben open geloofssystemen, die niet noodzakelijk in contact staan met degenen om je heen, wat kan resulteren in moeilijkheden met je ouders, broers en zussen en vrienden. Dat komt omdat je een relatie op één niveau hebt opgebouwd, en toen ben je zo plotseling veranderd, dat de relatie niet meer hetzelfde was. Je kunt zelfs de neiging hebben relaties te verbreken vanwege die evolutie van het denken. Maar wees niet bang als dat het geval is. De Familie van E is nu massaalhier; je bent hier op een kritisch moment. Hoewel je misschien het gevoel hebt alsof je alleen bent, alsof er niemand is die echt begrijpt of met wie je vrijuit kunt praten, kun je erop vertrouwen dat je nooit echt alleen bent. Weet dat als je je op die manier voelt, je op de perfecte plek bent, omdat je het licht in een heel donkere omgeving aardt, grondt.

Voorbodes van licht

We vertellen je niet dat het goed is of dat een ander het mis heeft, maar de evolutie is goed op weg en neemt van alles mee. Je hebt hier al een enorme terugslag gezien en dat zal doorgaan omdat mensen zo bang worden dat ze achteruitgaan in hun evolutie. Ze kunnen de oude dingen proberen of denken dat ze gewoon te ver zijn gekomen met te veel positiviteit. Dus gaan ze achteruit en proberen de dingen die van generatie op generatie zijn overgeleverdterug te halen, omdat het in het verleden werkte. Nu je echter uit de derde dimensie bent verhuisd, is de vijf dimensionale realiteit hier voor jou om op een nieuwe manier te aarden. We kijken er enorm naar uit, omdat jullie de Voorbodes van het Licht zijn. Jullie zijn degenen die ervoor gekozen hebben om hier op deze planeet te zijn tijdens deze ongelooflijke tijden van verandering. We kunnen nauwelijks wachten om te zien wat je hier eigenlijk mee doet, omdat je ziet dat het aan jou ligt. Hoewel velen van jullie terug zijn gereisd om hier op dit moment hier te zijn, iets belangrijks naar de aarde dragen en naar het collectief van de mensheid. Je zou kunnen denken dat dat betekent dat de toekomst veilig is, maar je elke keer dat je een wijziging doorvoert, je eraan vasthoudt, rimpelt het vooruit in de tijdlijn.

Tijdreizen

Je leert dit nu, omdat je in de vijf dimensionale realiteit feitelijk de energie hebt om jezelf te verplaatsen. Dit is nieuw voor jullie allemaal, hoewel je er al jaren over droomt. Ja, het is al heel lang in science fiction, zaadjes van hoop. Je gaat tijdreizen realiteit zien worden. We hebben het niet over het teruggaan van eeuwen in tijd, maar eerder terug te gaan in je eigen geschiedenis en iets op te ruimen dat je beperkt. Misschien is het een geloofsovertuiging, een gebeurtenis of een trauma geweest dat zich heeft voorgedaan en je hebt meegedragen in je cellulaire herinneringen. Daardoor kun je heel gemakkelijk door deze veranderingen heengaan, omdat dit de dingen zijn die je zullen belemmeren om te bewegen en ten volle te profiteren van deze 22 golven die dit jaar op Aarde arriveren. Om dat te doen, moet je niet gehecht zijn aan je verleden, wat heel moeilijk is voor iedereen omdat je al je overtuigingen, energieën en relaties op een lineaire manier hebt opgebouwd. Nu je in de vijfde dimensie bent hoef je niet meer in de rij te blijven. In plaats daarvan kun je met een beetje oefening naar elk aspect ervan gaan en we zullen meer van dat met je delen terwijl we verder gaan.

Dierbare, je bent in een nieuwe wereld en je bent je aan het aanpassen aan nieuwe fysieke lichamen. Be