Maart 2015

Vijftien Minuten vol Magie
Herinner je Kracht

Gegroet dierbaren ik ben de Hoeder van Tijd

Energie Golven

Ik ben hier vandaag om met jullie te delen dat er iets magisch gebeurd hier op deze magische planeet van jullie. Jullie veranderen alles in ieder moment en het is erg mooi om dat te zien. Zoals we al eerder hebben gezegd, alles komt in een golf, die zich ook weer terugtrekt. Veel van jullie moeilijkheden surfen mee op de golf van energie die nu binnenrolt. Gelukkig trekt de golf zich nooit helemaal terug in de zee en komt die golf iedere keer steeds een beetje dichterbij de kust.

Dit is onderdeel van de nieuwe fysica in jullie wereld, en jullie zullen langzamerhand gaan begrijpen wat donkere energie hierin werkelijk betekend. Jullie staan op het punt om meer van jullie wereld te ontsluieren en te begrijpen op vele verschillende niveaus. Dierbaren, er gebeurt iets magisch op Aarde.

De Energie van het Water

We hebben al eerder gezegd dat op Aarde veel, wat jullie, sink holes, noemen, zijn. Plotseling opent de Aarde zich letterlijk. Een paar dagen geleden zagen we 2 mensen die uit de bus stapten, regelrecht in een gat vallen. Interessant. Wat veroorzaakt dit? Het is een fenomeen dat wereldwijd plaatsvindt omdat het te maken heeft met de uitwisseling van de energie van ondergronds water met de aarde. Jullie zullen er meer van gaan zien en deze zullen ook in golven komen , dierbaren. Dit is de magie die we met jullie delen. Op het moment dat jullie leren over de golven, en jullie kunnen ze voelen, dan hoeven jullie niet exact te weten wanneer ze komen of hoe je op de juiste plaats moet zijn, als ze komen. Jullie zullen eenvoudigweg de energie ervan voelen en dat is wat jullie nu ervaren op.

De komende maanden zullen jullie nieuwe energie voelen en veel daarvan wordt veroorzaakt dor de beweging onder het aardeoppervlak. Water, dierbaren, is een vorm van energie die geheel zelfstandig is. Zoals jullie weten kan water uit zichzelf een ander vorm aannemen, zonder dat het helemaal weg gaat. Om de waarheid te zeggen, het water dat jullie nu drinken is hetzelfde water dat de dinosaurussen, eeuwen geleden, dronken. Feitelijk circuleert het door het hele universum, op verschillende manieren, en dat is ook magisch. Jullie zullen meer van jullie eigen ontstaan op aarde gaan begrijpen, als de mensheid evolueert naar het volgende niveau. We vertellen jullie dit omdat het magnetisme van Aarde op een zodanig n niveau gekomen is dat het met jullie zal resoneren. Jullie kunnen de terugkeer van de magie voelen.

15 Minuten Magie

Hebben jullie ooit het gezegde gehoor dat ieder mens op aarde zijn eigen 15 minuten roem heeft? Dat is een interessant proces om over na te denken. Op een gegeven moment zal ieder van jullie voor de camera gaan staan om, op zijn minst, een paar momenten beroemd te zijn. Op het moment dat iedereen naar jou kijkt heb je de mogelijkheid om leraar te zijn, om een deel van je kennis aan te bieden aan de wereld. Jij hebt, zo perfect, je licht naar de aarde gebracht en het zo goed verankerd. Goede gedaan, heel goed gedaan. Dat is nu 15minuten beroemd zijn. En wat als we iedereen zouden vertellen dat iedereen meer dan 15 minuten roem zal ervaren, maar dat die minuten uit magie zullen bestaan? Want dat is wat er terugkeert op aarde. Wat zou je doen, wat zou je creëren?

Dit gaat zelfs terug naar het gegeven dat je drie wensen zou hebben. Natuurlijk weet iedereen dat de enige wens die je zou moeten vragen, meer wensen zijn. Hoe eenvoudig kan dat zijn? In werkelijkheid heb je je 15 minuten roem al, het zijn alleen niet slechts 15 minuten. Er komt een nieuwe golf aan, dierbaren, en bijna ieder mens in de gelegenheid deze toe voelen op een nieuwe manier.

Als iemand zijn eigen magie voelt, is het erg belangrijk om dit te aarden door middel van actie, woorden, systemen, leringen enzovoort. Alle mensen zullen in staat zijn om deze magie op geweldige manieren te voelen. Jullie hebben u de capaciteit om het collectieve hart te laten ontbranden, wereldwijd, op een manier die nog nooit eerder mogelijk geweest is. Jullie realiseren je nu dat er veel gebeurtenissen zijn in de wereld. En eigenlijk hebben jullie je fiat gegeven aan de technologische vooruitgang op aarde terwijl het in werkelijkheid jullie eigen spirituele en vibratie vooruitgang is die deze technologische vooruitgang mogelijk gemaakt heeft een plaats in jullie leven te veroveren. Dus, of jullie je er nu op voorstaan, of niet, het maakt niet uit, je zult het voelen. Ben je klaar voor je 15 minuten magie? Wat zou je doen om die te verlengen? Wat zou je creëren als je alles zou kunnen doen wat je kan bedenken? Dit is het moment om hier serieus over na te denken, en kijk maar eens hoe jullie direct naar je beperkende overtuigingen gaan. En dat is heel normaal. Jullie leven in een duaal veld waar jullie alleen de dingen kunnen zien als licht of donker, dus, jullie zullen jullie beperkingen zien. Wat zijn deze beperkingen?

Het herverdelen van water: update

Als eerste, jullie denken dat je maar 15 minuten hebt…..En daarin zit al een beperking, niet? De werkelijkheid/realiteit doet net alsof dat alles is dat jullie hebben, en dat je enige doel is om die 15 minuten voluit te ervaren, te leven als een incarnatie van magie. En nu zullen jullie zien ervaren dat Aarde zichzelf op nieuw aan in evenwicht brengt. We hebben hier al vele jaren, vaak over gesproken, gedeeld dat Aarde zich langzaam naar dit nieuwe evenwicht aan het bewegen was als nieuwe vorm van zijn. Dit is klaar dierbaren, omdat het herverdelen van de waterstand op aarde zo zichtbaar is. Jullie zullen dat gaan herkennen aan de veelvuldige regenval, en vaak als overstromingen. We hebben jullie de gebieden laten zien waar Aarde het meest geraakt gaat worden, en wederom zullen we jullie vertellen wat de beste houding is op het moment dat het plaatsvindt, waar je dan ook bent. Het grootste deel van deze herverdeling van water is aan de oppervlakte van de aarde zichtbaar geweest, rivieren etc. Nu gaat de herverdeling ondergronds door, in de verschilde lagen van aarde, en maakt die verbindingen, bijvoorbeeld door rivieren te verbinden, waarvan wij niet weten dat ze bestaan.

Dit is voor allemaal belangrijk omdat