Maart 2015

Vijftien Minuten vol Magie
Herinner je Kracht

Gegroet dierbaren ik ben de Hoeder van Tijd

Energie Golven

Ik ben hier vandaag om met jullie te delen dat er iets magisch gebeurd hier op deze magische planeet van jullie. Jullie veranderen alles in ieder moment en het is erg mooi om dat te zien. Zoals we al eerder hebben gezegd, alles komt in een golf, die zich ook weer terugtrekt. Veel van jullie moeilijkheden surfen mee op de golf van energie die nu binnenrolt. Gelukkig trekt de golf zich nooit helemaal terug in de zee en komt die golf iedere keer steeds een beetje dichterbij de kust.

Dit is onderdeel van de nieuwe fysica in jullie wereld, en jullie zullen langzamerhand gaan begrijpen wat donkere energie hierin werkelijk betekend. Jullie staan op het punt om meer van jullie wereld te ontsluieren en te begrijpen op vele verschillende niveaus. Dierbaren, er gebeurt iets magisch op Aarde.

De Energie van het Water

We hebben al eerder gezegd dat op Aarde veel, wat jullie, sink holes, noemen, zijn. Plotseling opent de Aarde zich letterlijk. Een paar dagen geleden zagen we 2 mensen die uit de bus stapten, regelrecht in een gat vallen. Interessant. Wat veroorzaakt dit? Het is een fenomeen dat wereldwijd plaatsvindt omdat het te maken heeft met de uitwisseling van de energie van ondergronds water met de aarde. Jullie zullen er meer van gaan zien en deze zullen ook in golven komen , dierbaren. Dit is de magie die we met jullie delen. Op het moment dat jullie leren over de golven, en jullie kunnen ze voelen, dan hoeven jullie niet exact te weten wanneer ze komen of hoe je op de juiste plaats moet zijn, als ze komen. Jullie zullen eenvoudigweg de energie ervan voelen en dat is wat jullie nu ervaren op.

De komende maanden zullen jullie nieuwe energie voelen en veel daarvan wordt veroorzaakt dor de beweging onder het aardeoppervlak. Water, dierbaren, is een vorm van energie die geheel zelfstandig is. Zoals jullie weten kan water uit zichzelf een ander vorm aannemen, zonder dat het helemaal weg gaat. Om de waarheid te zeggen, het water dat jullie nu drinken is hetzelfde water dat de dinosaurussen, eeuwen geleden, dronken. Feitelijk circuleert het door het hele universum, op verschillende manieren, en dat is ook magisch. Jullie zullen meer van jullie eigen ontstaan op aarde gaan begrijpen, als de mensheid evolueert naar het volgende niveau. We vertellen jullie dit omdat het magnetisme van Aarde op een zodanig n niveau gekomen is dat het met jullie zal resoneren. Jullie kunnen de terugkeer van de magie voelen.

15 Minuten Magie

Hebben jullie ooit het gezegde gehoor dat ieder mens op aarde zijn eigen 15 minuten roem heeft? Dat is een interessant proces om over na te denken. Op een gegeven moment zal ieder van jullie voor de camera gaan staan om, op zijn minst, een paar momenten beroemd te zijn. Op het moment dat iedereen naar jou kijkt heb je de mogelijkheid om leraar te zijn, om een deel van je kennis aan te bieden aan de wereld. Jij hebt, zo perfect, je licht naar de aarde gebracht en het zo goed verankerd. Goede gedaan, heel goed gedaan. Dat is nu 15minuten beroemd zijn. En wat als we iedereen zouden vertellen dat iedereen meer dan 15 minuten roem zal ervaren, maar dat die minuten uit magie zullen bestaan? Want dat is wat er terugkeert op aarde. Wat zou je doen, wat zou je creƫren?

Dit gaat zelfs terug naar het gegeven dat je drie wensen zou hebben. Natuurlijk weet iedereen dat de enige wens die je zou moeten vragen, meer wensen zijn. Hoe eenvoudig kan dat zijn? In werkelijkheid heb je je 15 minuten roem al, het zijn alleen niet slechts 15 minuten. Er komt een nieuwe golf aan, dierbaren, en bijna ieder mens in de gelegenheid deze toe voelen op een nieuwe manier.

Als iemand zijn eigen magie voelt, is het erg belangrijk om dit te aarden door middel van actie, woorden, systemen, leringen enzovoort. Alle mensen zullen in s