Maart 2014

Nieuwe overvloed
naar een derde golf-economie

 

De mensheid is van kleur aan het veranderen

Gegroet, ik ben Elrah vanRitmische Service.

Ik moest even binnen komen en deze prachtige groep mensen op zijn minst een glimlach te geven. Jullie weten ook wie jullie zijn, omdat we daar al een tijdje aan gewerkt hebben. Laat me jullie iets vertellen: jullie hebben de lat een beetje hoger gelegd op Aarde dan ooit tevoren. Een hoop mensen hebben problemen en worstelen met oude geloofssystemen omdat jullie al zijn overgegaan naar de nieuwe Aarde. Jullie blijven denken dat jenog op de oude Aarde bent, dus je probeert de oude ideeën steeds opnieuw. Maar jullie zijn heldere wezens en zullen het heel snel onder de knie krijgen, dus maak je daar niet al te druk over. Ik ga eM zo direct binnenbrengen, omdat het voor jullie gemakkelijker is om hem te begrijpen. Jullie hebben er moeite mee om mijn stem te horen vanwege de ritmes, omdat ik op die manier tegen jullie spreek. Lieverds, weet dat wij voortdurend met jullie werken vanuit Thuis, maar alleen als jullie dat vragen. Jullie zijn op de planeet van vrije keuze dus niemand grijpt in, maar wij zijn altijd hier. Wanneer jullie open doen en zeggen: “Kom maar binnen! Laat ons zien of Spirit er is!,” of wanneer je Thuis erkent, dan zijn wij er meteen. Wij tikken je op je schouder, glimlachen in je gezicht en soms werken we met je wanneer je slaapt, omdat jullie de grootste engelen zijn die ooit ergens geleefd hebben. Jullie hebben het tot voorbij de poort gebracht die eigenlijk het einde van de Aarde zou betekenen, en toch zijn jullie hier en creëren een nieuwe wereld op ieder moment van de dag. Het is niet gemakkelijk. Het geeft een hoop stress en er zijn veel nieuwe geloofssystemen die jullie moeten invoeren en aannemen, maar de schoonheid is er, net als jullie hart en wij zien dat.

Als jullie toch konden zien wat wij zien vanuit Thuis – ben je ooit ‘s nachts naar buiten gelopen, vooral hier in Las Vegas? Je kijkt omhoog en je ziet de ongelofelijkste en prachtigste kleuren veranderen. Het begint hier als roze, maar tegen de tijd dat het hier is, is het een prachtig paars. De kleuren schuiven door de lucht en na een paar minuten verandert alles in de mooiste diep paarse kleur  voordat het wegglijdt in de nacht. Dat is ongeveer wat er gebeurt op Aarde, omdat de collectieve vibraties van de Aarde nu heel snel aan het veranderen zijn. Het is bijna net alsof je nu je foto zou moeten nemen want het is nooit zo mooi geweest. O, wacht even…dat neem ik terug. Het is nu nog mooier. Dat is hoe het er voor ons uit ziet vanuit Thuis als wij naar deze ongelofelijke evolutie kijken. Dus, waar kijken we naar?

Wij kijken naar beneden en boren jullie gedachten aan als jullie denken,:” O, wat doe ik verkeerd? Er is iets mis en ik weet niet wat het is, maar het voelt gewoon niet goed.” Wij weten hoe moeilijk het is om jezelf te zien. Wij weten hoe moeilijk het voor jullie is om net te doen alsof je mens bent, maar jullie doen het fantastisch. Jullie moeten dat weten. We weten dat jullie je down voelen of depressief; we weten dat jullie je afgescheiden hebben gevoeld, maar geloof ons, dat zijn jullie niet. Jullie zijn dichter bij Thuis dan ooit tevoren, en daarom zijn jullie zoveel illusies van het spelbord kwijtgeraakt, wat eigenlijk perfect is. Jullie wilden dat de sluier dunner werd, maar nu dat deze dunner wordt, klagen jullie omdat je niet de dingen kunt zien die je gewend was te zien. Welnu, raad eens? Het gaat allemaal gemakkelijker worden. Er is een behoorlijke ommekeer gaande. Ik ga eM binnen brengen en hij zal jullie een beetje vertellen van wat er komen gaat.

Laat ons het hebben over geld

 

Gegroet lieverds, ik ben eM.

Deze dag is zo mooi! Jullie kunnen jezelf en de kleur van je vibratie zien. Dat is wat kleur in werkelijkheid is – de vibratie van licht, een fragment van het volledige spectrum van licht en dat is wat jullie allemaal zijn. De schoonheid daarvan is nu wonderbaarlijk. We willen vandaag met jullie praten over geld. We gaan werkelijk het woord gebruiken. Normaal gesproken gebruiken we overvloed, energie of andere woorden omdat wij niet op Aarde zijn geweest. Wij hebben jullie geld niet ervaren. Wij kunnen jullie echter wel vertellen over jullie ervaring, omdat wij jullie er altijd mee helpen. Laat ons een klein beetje van de grote visie met jullie delen. Ik zeg jullie dat dit feitelijk al eerder is opgenomen, maar wij hebben de opname opzettelijk beschadigd, omdat het niet de tijd was om uit te zenden. Nu wel. Verwarring in de mondiale economie: Het oude systeem werkt niet in de nieuwe wereld. Er zijn volmaakte timing situaties waar de Bewaker van Tijd mee werkt en wanneer hij dat signaal geeft, wordt de informatie uitgebracht.

Een paar weken geleden toen de Hoeder het aan het opnemen was, channelde hij het goed. Alleen kon de collectieve vibratie het nog niet goed accepteren dus wij hebben het bestand beschadigd. Heel eenvoudig. Hij kon die opname niet gebruiken dus nu zullen wij jullie vertellen waar wij het over zouden hebben, want jullie economie op Aarde is heel interessant voor ons om te bekijken. We denken dat jullie weten dat de economie op dit moment op Aarde weinig te maken heeft met werkelijke cijfers, want zij zijn vastgesteld door jullie verwachting op Aarde en dat is gebeurd. Een aantal jaar geleden hadden jullie een omwenteling, een breuk in dat vertrouwen en iedereen was dingen aan het versluieren om de boel overeind te houden en het er uit te laten zien of alles normaal was. Jullie hielden alles heel succesvol overeind en iedereen op Aarde voelde dat, maar de werkelijkheid was dat slechts een paar mensen werden vastgezet door die energie. Omdat het verspreid was naar iedereen op Aarde en niet alleen de economie, voelde iedereen het. Jullie zijn werkelijk een mondiale economie en dat is de reden waarom wij nu over geld kunnen spreken, want eerder hadden we moeten spreken over dollars, Euro’s, Yen of iets anders om jullie aandacht te krijgen. Jullie zijn onderling op prachtige manieren verbonden met elkaar door geld. Het bootst eigenlijk jullie verbondenheid naen nu jullie de derde golf van bekrachtiging zijn  binnen gegaan, die alles te maken he