Maart 2013

Puzzelperspectief
Een nieuwe kijk op de puzzel van het leven

Van Steve

Heb een geweldige maand en blijf in het ritme!

Grote knuffels en zachte duwtjes.
Steve

Van de groep

Gegroet,

Ik ben Elrah van Ritmische Service. Ik ben vandaag hier voor een heleboel verschillende redenen. De belangrijkste reden is waarschijnlijk om jullie te laten weten hoe bijzonder jullie zijn. Weet je, mensen moeten daar regelmatig aan herinnerd worden, zodat ze werkelijk aan deze energie kunnen wennen. Jullie hebben gewerkt met iets dat volkomen nieuw is. De meesten van jullie begrijpen nog niet helemaal waar je bent. Jullie zijn in deze hele wereld van bekrachtiging geworpen en het ziet er heel anders uit dan waar jullie nog maar een paar weken geleden waren. Ook al lijkt het veel op dezelfde energie, jullie hebben nog niet geleerd hoe je alle stukjes moeten herkennen. Laat me jullie een vergelijking geven om te laten zien waar jullie staan vanuit het geheel van de mensheid op dit moment in jullie evolutie.

Perspectieven vermengen: Een nieuwe kijk op de puzzel

Jullie moeten weten, lieverds, dat jullie sneller gaan dan de snelheid van het licht. Zelfs Einstein is erg trots op jullie, want hij dacht niet dat dit mogelijk was. Het blijkt dat liefde net iets sneller gaat dan het licht en jullie zijn dat nu allemaal aan het ontdekken. Jullie maken er op een andere manier gebruik van dan voorheen, want jullie hebben liefde nooit beschouwd als een energie die bestaat in jullie wetenschappelijke wereld. Nu begint de ontdekking van kwantum mechanica en kwantum wetenschap de waarde te krijgen die binnen jullie spirituele arena al bekend is. Jullie beginnen iets te bereiken vanuit twee verschillende hoeken en ontdekken dat het ene het andere bekrachtigt. Dat is prachtig en waarschijnlijk het belangrijkste wat op dit moment op deze planeet plaatsvindt. Jullie beginnen de dingen allemaal vanuit een groter perspectief te zien. Ook al heeft de persoon die hier staat een andere kijk dan de persoon die daar staat, wanneer jullie hier allebei naar het zelfde staan kijken, is het heel anders dan voorheen. In plaats van precies het tegenovergestelde te beschrijven, zoals je voorheen deed, beginnen jullie nu trialiteit te ervaren. Jullie beginnen vanuit een derde punt in het nieuwe systeem te zien. Het oude systeem was eenvoudig; Er was een lijn die heen en weer ging, met donker aan de ene kant en licht aan de andere kant. Jullie hadden al die contrasten waar jullie het spel van net doen of je mens bent, konden spelen. Nu hebben jullie het derde punt, zodat jullie alles vanuit het hogere zelf kunnen bezien. Omdat het een totaal andere kijk is, hebben jullie het donker en het licht niet meer nodig. Jullie gaan ontdekken dat alles daar ergens tussenin bestaat.

Hoe zien jullie dat? Tja, lieverds, dat is het moeilijke. We kunnen jullie precies vertellen waar jullie heen gaan en uitleggen hoe jullie vibratiepatroon perfect zal passen, maar dan kunnen jullie het nog steeds niet zien. Jullie zicht is beperkt omdat het niet mogelijk is om alles te zien vanuit jullie biologische bubbel. Dus een deel van wat wij jullie willen vertellen is een kleine vergelijking. Heb je ooit een hele grote puzzel gelegd? De hele keukentafel leeggeruimd en gezegd:”De komende zes weken ga ik deze gigantische puzzel leggen.” Je telt de stukjes en deze heeft er 5.000. Je zegt:”Mijn hemel, dit gaat eeuwig duren!”
Hoe ga je de puzzel in elkaar leggen? Je begint met het omdraaien van de stukjes, zodat ze allemaal met de goede kant naar boven liggen en dan ga je op zoek naar een patroon, nietwaar? Je begint de patronen bij elkaar te schuiven, ook al passen de stukjes niet precies; je legt ze allemaal bij elkaar, zodat je kunt zien wat de puzzel gaat zijn. Jullie hebben dat erg goed gedaan. Jullie hebben hiermee je best gedaan, als je je realiseert dat niemand van jullie het grote plaatje heeft kunnen zien. Wanneer je je puzzel aan het maken bent op de keukentafel, komt er altijd een punt waarop je begint te zien dat de puzzel vorm krijgt. Dan kun je gaan kijken naar de stukjes die in dat grote plaatje passen, in plaats van alle stukjes proberen te passen en bij elkaar te leggen.

De puzzel van zelf-bewustzijn

Dat is waar de mensheid zich op dit moment bevindt. Jullie beginnen het vermogen te krijgen om het grotere plaatje te zien en dit is het interessante van waar de mensheid zich nu bevindt. Mensen hebben een blokkade om zichzelf werkelijk te zien; zij noemen het de sluier. In feite is het een soort stip recht voor je die je ervan weerhoudt om door je derde oog te zien. Begrijp alsjeblieft dat er niets verkeerd is, want jullie hebben die stip daar bewust geplaatst zodat jullie de ervaring konden hebben van net doen alsof je mens bent. Oja, zodat jullie dit spel konden spelen. Maar nu hebben jullie die sluier niet meer nodig zoals voorheen. Ook al hadden jullie de sluier eerst nodig om het spel te spelen, deze begint nu volledig te verdwijnen. Tja, voor velen van jullie is dit behoorlijk verwarrend. Het is moeilijk om die kijk te verankeren, eenvoudigweg omdat jullie je hele leven met een compleet andere visie hebben geleefd. Om jezelf plotseling als iemand anders te zien, is een beetje uitdagend voor de meeste mensen. Laat me jullie zeggen, lieverds, het had slechts een lichte verandering van ritme nodig en jullie veranderden jullie wereld op een manier die jullie niet kenden. Jullie hebben het mij zojuist horen doen met mijn stem, maar ik deed het met mijn energie. Ik veranderde mijn energie om te harmoniseren met de ritmes in de zaal, met ieder van jullie voorbij de camera. Jullie zijn met zoveel, nietwaar? Maar het basisidee is dat ik ieder deel van jullie harmoniseer door het ritme een klein beetje te veranderen. Jullie voelen de energie in de ruimte en zijn nu verwachtingsvol — wachtend — op de volgende woorden. Tja, jullie kunnen met elkaar communiceren en jullie gaan leren hoe je hier gebruik van kunt maken. Nu dat jullie de grotere stukken kunnen zien waar het grote plaatje uit bestaat, kunnen jullie hopelijk je eigen plaats zien in de hartenergie, waar je gaat verblijven en welk deel van het spel je gaat spelen.