Maart 2012

Een nieuwe wereld opbouwen

 

Deze Bakens van Licht worden live gepresenteerd op Internet, uitgewerkt en op de 15e van elke maand gepubliceerd.
Speciaal verzoek: Copyright 2012 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op deze website te vinden. Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Van Steve

Hallo iedereen. Ik wil jullie persoonlijk laten weten dat wij de manier zullen veranderen waarop wij elke maand de e-mail voor de Bakens van Licht op de 15e versturen. Velen van jullie hebben de verschillend technieken opgemerkt die we hebben geprobeerd om onze mail om spamfilters heen te krijgen, maar het heeft allemaal niet gewerkt. Beginnend met deze maand sturen wij een berichtje uit dat de Nieuwe Bakens van Licht op de website staat. Wij bedanken jullie voor je begrip.

Heb een prachtige maand

Steve
Van de groep

Groeten van thuis

Wij brengen jullie zo’n onvoorstelbaar comfortabele energie. Wij zijn jullie verwachtingswereld binnengestapt, want jullie zijn gekomen om antwoorden en begeleiding te vinden, of een duwtje in de juiste richting te krijgen. Een duwtje dat iets voor je bevestigt of je laat weten dat wat je doet precies datgene is wat je zou moeten doen. Laat ons eerst even duidelijk maken dat veel dingen in jullie leven het voortaan wellicht zonder die bevestiging moet doen.

Het is voor jullie heel moeilijk om je pad bevestigd te krijgen met slechts één stap, maar hoe verder je op dat pad komt, hoe gemakkelijker je je zult gaan voelen met je eigen scheppingsvermogens. Dat is waar dit allemaal om gaat. Wij willen jullie vandaag een beeld van jezelf geven vanuit een ander perspectief, eentje waarover jullie waarschijnlijk nog niet eerder hebben nagedacht. Jullie gaan door deze verschillende niveaus van wat wij het mens-zijn noemen en ontwikkelen je.

Door jullie eigen geschiedenis heen hebben jullie zoveel ontwikkelingen gedocumenteerd, maar deze specifieke ontwikkeling kent veel verschillende niveaus. Dit specifieke evolutionaire proces dat jullie meemaken heeft niet alleen betrekking op het fysieke wezen. Het is in feite de eerste keer dat jullie je hebben ontwikkeld tot een punt waarop jullie een groter deel van je eigen ziel en licht in je fysieke lichaam kunnen opnemen. Deze veranderingen vinden nu plaats, zelfs met jullie eigen fysiologie, want die begint te verschuiven naar niveaus waar jullie niet bekend mee zijn. De vagus (tiende hersenzenuw) zal voor velen van jullie heel belangrijk worden, zodra jullie gaan begrijpen dat ze je interactie is met de rest van de wereld. Via deze zenuw voelt het fysieke lichaam andere spirits en straalt tegelijk je eigen spirit uit om contact te maken met anderen.

Het bereiken van nieuwe hoogten door gebruik van boventoon harmonieën
Jullie hebben hier vandaag discussies gehad over het verwijderen van de sluier en het kunnen zien dat jullie echt met elkaar verbonden zijn. Wij willen het ook hebben over harmonie, want energetische harmonie zal hét belangrijkste iets worden waar mensen mee moeten leren werken. Maar hoe harmoniseren twee harmonieën zich nu? Laten we eerst even teruggaan en beschrijven wat wij zien als harmonie, zodat jullie het idee zullen begrijpen.

Wanneer je bij herhaling twee noten op het toetsenbord van een piano aanslaat die heel dicht bij elkaar liggen, speel je chopsticks (wat te verdragen is maar nogal irriteert). Dat komt doordat die twee noten zo dicht bij elkaar liggen dat ze niet samenkomen in gebruikelijke intervals (toonafstanden, de muzikale afstand tussen twee tegelijkertijd of na elkaar klinkende noten); in feite ondersteunen ze elkaar niet. Het zijn twee unieke noten die persé totaal uniek willen zijn ten opzichte van elkaar. Pas wanneer je op het toetsenbord een comfortabele afstand tussen die noten hanteert, kun je een zogenoemd akkoord spelen, waarbij twee noten elkaar op gebruikelijke intervals overlappen. Ze ondersteunen elkaar niet alleen, maar creëren ook een derde toon die je hoort als de harmonie. Het is heel magisch om te luisteren naar muziek die een ontzettende hoeveelheid harmonieën en boventonen brengt. In harmonieën hoor je alleen de drie noten die de harmonie vormen. De eerste oorspronkelijke noot is het eerste deel van deze harmonie, de tweede noot vult de eerste aan en de derde noot is wat je hoort.

Wat we jullie nu duidelijk willen maken is dat jullie oren alleen bepaalde reeksen kunnen horen. Er zitten boventoonniveaus in een harmonie die jullie niet maar wij wel kunnen horen. Er zijn boventoonniveaus van deze harmonie die veel meer invloed zullen hebben op de mensheid dan jullie als individu ooit hebben ervaren en daarom wordt harmonie in deze tijd zo belangrijk op deze planeet.

Pijn – het veranderen van de rol
Nu we hebben verteld wat harmonie is, willen wij een paar problemen met jullie delen die jullie daar waar jullie nu zijn met het vinden van harmonie zullen tegenkomen. Laten we eens kijken naar één ding van de mensheid dat jullie steeds weer hebben ondervonden. Het staat bekend als een motiverende factor voor de hele mensheid. Wat is het? Het is pijn; het is wat jullie ervaren als pijn, en het is tegelijk een grote motivator. Jullie hebben haar op aarde telkens opnieuw gebruikt om zowel dingen te doen als niet te doen. Als je terugkijkt op je eigen leven, zijn je meeste dagelijkse structuren gevormd om een bepaalde pijn te vermijden. Wanneer jullie de sluier gaan verwijderen en de vele manieren gaan zien waarop jullie met elkaar zijn verbonden, is de eerste les die jullie zullen ontdekken dat pijn wordt gedragen door het collectief. Daardoor kan iemand pijn voelen die echter niet van hem/haar is omdat de pijn slechts de tijdelijke drager is van een geschenk.

Vind het geschenk en de pijn is niet langer nodig en kan dus losgelaten worden. In feite ligt er schoonheid in die pijn of die duisternis. Omdat jullie leven in een veld van polariteit, zijn jullie eraan gewend geraakt om alles te beoordelen als goed of slecht. Wij zeggen jullie, lieverds, er bestaat