Juni 2007

De Michaëlfamilie
Zielsvertrouwen


Speciaal verzoek:
Copyright 2007 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is te vinden op http://www.Lichtwerker.com. Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Van Steve:

“De familie komt weer bij elkaar, maak daar ruimte voor.” Dat waren een paar van de eerste woorden die ik van de groep hoorde. Nu we iedere dag meer onze toekomst in gaan, begint de oorspronkelijke spirituele familie weer op een zeer sterke manier bij elkaar te komen.

We zijn in zekere mate allemaal op zoek naar één ding… zelfvertrouwen. Als we het vertrouwen hebben om onze grenzen te verleggen en te groeien zullen we direct resultaat zien. In deze boodschap herinnert de groep ons aan wie we werkelijk zijn en het koninklijke geslacht waar we uit voortkomen. Door contact te maken met spirituele familie kunnen we allen ons zielsvertrouwen versterken.

Geniet van de rit.

Steve Rother

Groeten van Thuis.

Kracht in aantallen.
Weten jullie dat elke stap die je zet een energetische voetafdruk nalaat? Je zou het zelfs een pad of een merkteken kunnen noemen wat aangeeft dat je er was. Als je op zoek bent naar je pad, is dat precies hetzelfde pad wat je creëert. Dit is een van de vele kosmische grappen van de menselijke ervaring. Elke persoon die je ooit hebt ontmoet en waar je energie mee hebt uitgewisseld, heeft je leven en je pad veranderd door zijn/haar relatie met jou. Elke keer dat je een ander aanraakt en energie met hem of haar uitwisselt, verander je een beetje. Je bent een deel van een collectief, of een organisatie als je het zo zou willen noemen, die je ongemerkt energie geeft en de wind in je rug houdt. Het geeft je zelfvertrouwen. Het is je echte zielsfamilie.

Over die familie willen we het vandaag hebben. Vanwege de aard van het spel was het belangrijk om te vergeten dat je zelfs maar een zielsfamilie had, en dat is sommigen van jullie goed gelukt. Dit was belangrijk om jullie te motiveren je innerlijke zelfvertrouwen te zoeken. Stel je eens voor hoe het zou zijn om nu op dit moment de slaap uit je ogen te wrijven en wakker te worden als een in eigen kracht staande schepper. Vandaag willen we een stukje van jullie koninklijke erfgoed met jullie delen en jullie daardoor zielsvertrouwen geven.

Zijn jullie Thuis, dan hebben jullie geen enkel probleem met zelfvertrouwen omdat jullie je constant omgeven voelen door de energie van deze familie. Als jullie uit de energie van het geheel kunnen putten, is jullie zelfvertrouwen altijd groot. Doordat jullie het spel spelen van te doen alsof jullie van elkaar gescheiden zijn denken jullie alles alleen te moeten doen. Het is voor jullie heel moeilijk om dit inzicht door de sluier heen te brengen, toch is dat wat jullie op dit moment doen. Daarom geven we jullie vandaag een juweeltje – iets wat jullie in je hart kunnen dragen – één stukje dat jullie bovenal zal helpen her-inneren. Aan deze kant van de sluier is er namelijk een groep engelen waar jullie deel van uitmaken en die groep is jullie eigen oorspronkelijke spirituele familie. Het is de familie van Michaël en die is veel grootser dan jullie in eerste instantie hadden gedacht.

Een beeld van Thuis gezien door de ogen van engelen.
Om dit zo goed mogelijk voor jullie te beschrijven moeten we ons terugtrekken en beschrijven hoe het engelenrijk er vanaf onze kant van de sluier uitziet. We beseffen dat jullie allerlei voorstellingen van engelen hebben. Jullie denken dat al die jonge engeltjes kleine lichaampjes en van die leuke kleine vleugeltjes hebben. Ze kunnen nog net niet vliegen, maar misschien binnenkort… Lieverds, we vinden het jammer jullie teleur te moeten stellen, maar wij hebben geen vleugels nodig om te vliegen. Het is Thuis echt niet nodig om te vliegen, want je hoeft alleen maar aan een plaats te denken en je bent er.

De vleugels die jullie je voorstelden zijn geen echte aërodynamische vleugels met veren. In plaats daarvan zijn het instrumenten voor een specifiek doel; wij spreiden onze vleugels alleen om de grootsheid van mensen te weerspiegelen. Het voornaamste doel waarom het engelenrijk bestaat, is jullie te helpen her-inneren wie jullie werkelijk zijn. We zouden het graag gecompliceerder voor jullie maken als jullie dat willen, maar zo eenvoudig is het echt. Onze voornaamste taak is jullie harten aan te raken met de ware liefde van Thuis. Als we dat kunnen doen, zullen jullie zelfvertrouwen vinden in die momenten waarop jullie dat het hardst nodig hebben: wanneer jullie je alleen voelen. Er gebeurt iets interessants wanneer je scheppers die zich schuilhouden, zelfvertrouwen geeft. Ze beginnen hun grenzen te verleggen en nieuwe dingen te creëren; ze beginnen te ontwaken uit de droom. Dat is het voornaamste doel van alle engelen, overal. Vergeet niet dat de Aarde niet het enige spel is. Er zijn meer spelen in “Al wat is” dan jullie je kunnen voorstellen. Onze taak in het universele plan der dingen is om jullie harten aan te raken met de liefde van Thuis en jullie zielsvertrouwen te geven.

De Michaëlfamilie
Aartsengel Michaël wordt op vele manieren gezien. Vandaag willen we het hebben over de energetische visie als een collectieve energie – een verzameling van prachtige zielen die eeuwen van evolutie samen hebben toegewerkt naar een heel belangrijk doel. Dat is wat we kennen als de engelenintentie. Dat is het doel waaraan we allemaal onze energie hebben gegeven. We zeggen jullie dat het op geen stukken na zo belangrijk is om het te begrijpen, dan om het te voelen. Jullie zullen onmogelijk de andere kant van de sluier volledig kunnen begrijpen, want jullie eigen relaties weerhouden je ervan om je eigen grootsheid te zien. Het is onze taak om onze vleugels te spreiden en jullie te helpen begrijpen en her-inneren wie jullie werkelijk zijn. Onze vleugels zijn alleen bestemd voor dit speciale doel: de grootsheid van mensen te weerspiegelen… jullie te helpen je te handhaven… jullie te helpen dat zelfvertrouwen als ziel te krijgen, terwijl jullie het spel spelen van doen alsof jullie mens zijn. Alles wat jullie nodig hebben om te beginnen met dat zelfvertrouwen op te bouwen, zijn een paar successen, een paar goede resultaten, want jullie doen dit heel goed. Als jullie die vibratie van goede resultaten met zielsvertrouwen eenmaal hebben opgepakt, is het voor jullie gemakkelijk om daarmee door te gaan en ervoor te zorgen dat het groeit terwijl jullie voorwaarts gaan. We geven jullie vandaag dit geschenk, dit ene stukje: weet dat jullie deel uitmaken van een engelendoel.

Het engelendoel van Aartsengel Michaël is waarheid. Het gaat erom jullie te helpen je eigen waarheid te onderscheiden. Wanneer wij het woord “waarheid” zeggen, denken mensen onmiddellijk dat er maar één waarheid is. Dat komt doordat ze van nature eindig zijn. Nee, er zijn vele smaken van de waarheid. We zijn hier niet om je te helpen dé waarheid te vinden. We zijn hier om je te helpen JOUW waarheid te vinden. We zijn hier niet om je jouw waarheid te geven. We zijn hier niet om je te vertellen wat jouw waarheid is of je een richting op te sturen waar je onze waarheid kunt vinden om die dan de jouwe te noemen. Dat gebeurt niet op de planeet van vrije keuze. Wat er gebeurt, is dat wij als engelen een stapje achteruit doen en proberen dat kleine stukje succes te vinden wat je hebt gehad, dat kleine succesje wat je aan het giechelen maakt wanneer je eraan denkt hoe fantastisch dat was. Wij zijn in staat die ervaring op te pakken, groter te maken en je te helpen die energie van succes en zelfvertrouwen dan verder op te bouwen.

Er zijn veel ideeën en verhalen over het engelenrijk en de engelen in de hemel en hoe wij neerdalen in jullie wereld en bemiddelen als dat nodig is. In het begin van het spel was de tussenkomst van engelen een alledaagse gebeurtenis, maar in de loop der tijd werd dat steeds minder nodig. We komen in jullie leven, soms werken we met jullie op verschillende gebieden. We zeggen jullie echter dat de ervaring in feite heel anders is dan de manier waarop jullie haar waarnemen. In feite is er minder engeleninterventie op deze planeet dan ooit in de geschiedenis, om de doodeenvoudige reden dat mensen dichter bij Thuis komen. Jullie hebben niet dezelfde soort aandacht van ons nodig als eerst. Dus moesten we een nieuwe manier vinden om jullie grootsheid te weerspiegelen.

We vertellen jullie niet meer welke kant je op moet of wat je moet doen of laten. De beste weerspiegeling die we jullie nu kunnen geven, is jullie in je kracht te zetten door op je eigen succes te vertrouwen en erop voort te bouwen. Dat is wat wij doen en nu geven we jullie deze zelfde boodschap als taak. Als jullie datzelfde voor elkaar gaan doen, zal dat jullie het zielsvertrouwen geven wat nodig is voor de verandering waarmee jullie nu geconfronteerd worden.

Stappen naar het worden van menselijke engelen
Nu is het jullie beurt. Jullie zijn bezig de menselijke engelen te worden. Dat is jullie volgende stap in de evolutie. Zoek naar manieren om dat nu met elkaar te doen en jullie zullen ontdekken dat het in eigen kracht staan op deze planeet een vlucht neemt als nooit tevoren. Jullie staan aan de vooravond van verandering in de hele mensheid. We hebben het gehad over de herbedrading, aangezien jullie fysieke en energetische structuren geheel herbedraad worden om de hogere energieën van de Nieuwe Aarde te kunnen bevatten. Het menselijke dier ontwikkelt zich om meer spirit van Thuis te kunnen bevatten. Daar zijn veel aanpassingen voor nodig, speciaal in jullie denkprocessen over dingen die in het verleden waar waren. We vragen jullie om veel van die dingen te heroverwegen en uit te vinden wat in je leven echt belangrijk is. Jullie kunnen dat doen door eerst je ene stukje zelfvertrouwen te vinden.

We begrijpen dat het voor velen van jullie heel verwarrend is. We weten dat het moeilijk is om mens te zijn. Als het gemakkelijk was, zou iedereen nu een mens willen zijn, nietwaar? Aangezien mens zijn een heel moeilijke taak is, werd het overgelaten aan de meest ambitieuze zielen om af te dalen, een sluier voor te doen en te pretenderen mens te zijn. Jullie doen het geweldig, ondanks het feit dat jullie niet kunnen zien wie je bent of wat je hier zou moeten doen. Dat zelfvertrouwen bestaat, als je het maar wilt laten doorkomen. Dat is de herinnering van Thuis aan wie je werkelijk bent. Als je het ons en de andere menselijke engelen die daarmee bezig zijn, toestaat, kunnen wij je helpen om dat kleine stukje succes te vergroten. We kunnen je helpen dat kleine stukje zelfvertrouwen te ervaren, wat je vervolgens zal helpen om nog meer zelfvertrouwen en succes te creëren terwijl wij er voor zorgen dat je de wind de hele tijd in je rug hebt. Dat is wat we hier komen doen als je ons dat toestaat. Dat is ons grootste doel als engelen.

Het Lucifer Experiment
Ja, er zijn vele misvattingen over het engelenrijk. Laten we het eens hebben over een daarvan in het bijzonder die we prachtig vinden, want mensen hebben van die prachtige ideeën. Het is zo interessant voor ons om door jullie ogen naar onszelf te kijken. We hopen dat jullie hetzelfde kunnen en leren om jezelf te zien door onze ogen. Door te kijken door elkaars ogen kunnen we samen groeien. Door met jullie ogen naar onszelf te kijken leren wij beter te zijn in wat we doen en hoe we de nieuwe mensheid het best kunnen bereiken. Op dit moment gaan jullie zo snel dat het bijna lijkt of we proberen een bewegend doel te raken. De misvatting waar we het over hebben, heeft te maken met het Lucifer experiment. Laat ons deze gebeurtenissen vanuit een ander gezichtspunt verklaren.

De mensheid is heel sterk de polariteit in gegaan. Jullie kwamen hier naartoe om met polariteitbewustzijn te werken. Jullie kwamen hier naartoe om te werken met boven/beneden, juist/verkeerd, goed/slecht, liefde/angst – allemaal tegenstellingen. Jullie zien dingen alleen als ze elkaars tegenpool zijn en jullie hebben de neiging in een van de richtingen te gaan. Jullie blijven echter niet lang meer in dat gebied, want jullie gaan van een veld van dualiteit naar een veld van trialiteit. In trialiteit zullen al deze visies in evenwicht worden gebracht door een sterkere verbinding met het hoger zelf. Dat vormt de trialiteit waarover we gesproken hebben en het is heel magisch om te zien hoe heel de mensheid haar manier van dagelijks leven verandert. Het is heel opwindend om te zien en soms heel eng voor jullie om er doorheen te gaan, maar jullie doen het goed. Jullie zijn degenen die de anderen zullen gaan helpen.

In het begin was het heel belangrijk voor mensen om de Hemel en Thuis te begrijpen en als een weerspiegeling van de Aarde te zien. Daardoor hebben jullie de neiging om menselijke eigenschappen te zien aan de andere kant van de sluier. Daarom hebben de Aartsengelen namen. Is het niet interessant dat ze alleen Aardse namen hebben? Ze hebben alleen Aardse namen in het rijk dat met de Aarde te maken heeft. Jullie zouden de andere namen toch niet begrijpen, geloof ons dus maar.

In het allereerste begin, om jullie, in jullie veld van polariteit, de illusie te geven, was het nodig om te doen alsof we het spel van “polariteit” in de hemel speelden. Een van de grootste engelen stapte naar voren en zei: “Ik zal die rol spelen om te doen alsof ik het tegenovergestelde ben.” Jullie zullen waarschijnlijk nooit weten hoe moeilijk die rol bleek te zijn. Jullie zullen waarschijnlijk nooit weten hoeveel ware liefde er in het spelen van die rol werd gelegd. Dat was Lucifer. Hij kwam naar voren en heeft op een ongelofelijke manier de slechte kerel in de hemel gespeeld. Wat een prachtig experiment, want het gaf jullie iets om je mee te verbinden als jullie je Thuis probeerden te her-inneren. Dat is bereikt. Meer dan iets anders begrepen jullie op dat punt het concept van de hemel, want er was polariteit. Jullie konden polariteit zien en voor het eerst begrepen jullie Thuis. Dat was het geschenk van een engel die de naam Lucifer draagt. Lieverds, Lucifer is Thuis. Lucifer heeft zijn taak volbracht en is terug waar hij thuishoort als een van de grootste engelen die ooit heeft geleefd. Hij is nu thuis omdat mensen niet langer het drama van polariteitbewustzijn nodig hebben. Mensen hebben niet langer een slechte entiteit nodig om ze te motiveren naar het licht te gaan. Jullie zijn nu veel verder ontwikkeld.

Besef alsjeblieft dat jullie nog steeds polariteit hebben. Jullie hebben dagelijks met polariteit te maken. Velen van jullie hebben cliënten die vastzitten in polariteitsituaties, of polariteitovertuigingen, waar ze moeilijk los van kunnen komen. Wanneer jullie begrijpen dat dit alles gebaseerd is op je zelfvertrouwen als ziel, dan weten jullie wat werkt. Daarin ligt jullie eigen kracht. Dat is het geschenk wat Lucifer jullie gaf. Hem toe te staan die rol te spelen en daarna terug te keren in de familie en deel uit te maken van dit gehele proces was absoluut onvoorstelbaar; niet alleen voor hem, maar ook voor jullie want het bracht jullie geschenken die jullie op geen andere manier konden krijgen. Hier leven jullie nu met dit kleine stukje dat binnenin je ontbreekt. Hoe je ook in de spiegel kijkt, er is altijd dat ene kleine stukje van je wat zegt: “Wie is dat? Wat doe ik? Waar ga ik naartoe? Wat zou ik moeten zijn?” Je stelt al die vragen om je bestemming te weten te komen. Maar eerst moet je de reis begrijpen, want dat is de waarheid van je pad. De bestemming is slechts het einde van de reis. Je bereikt de bestemming pas als je Thuis komt.

We vragen jullie om niet heel je leven te leven met de hoop naar Huis te kunnen gaan. Wat een treurige reis zou dat zijn, want er is zoveel schoonheid op je pad. Er is zoveel dat jullie beginnen te doorgronden en te begrijpen over waar je bent en wat je kunt doen. Het is opwindend om te zien hoe jullie in je kracht gaan staan. Er is nu zoveel dat jullie zullen gaan begrijpen over het licht binnen de donkere kant. Jullie donkere kant was altijd een gebrek. Jullie donkere kant was altijd een geheim, een soort vacuüm dat alle rondzwevende energie in de omgeving aantrekt en in een gat zuigt dat jullie met je angst hebben gecreëerd. Jullie beginnen nu in een veld van trialiteit te komen, speciaal degenen die deze boodschap ontvangen, want op vibratiegebied gaat een select aantal van jullie voorop en brengt deze energie op de rest van de mensheid over.

Het Spel verandert
We willen jullie vragen om eerst dat unieke deel van jezelf te vinden dat je met anderen kunt delen, want dat zal je zelfvertrouwen geven. Dat zal je helpen het proces af te maken. Jullie hebben het goed gedaan lieverds. Jullie hebben je door een heel spel van eigen ontwerp heen gewerkt. Jullie hebben de regels opgesteld, jullie hebben de mogelijkheden bepaald, jullie hebben de instructies gegeven hoe jullie het spel wilden spelen, en nu ontdekken jullie dat het hele spel verandert. Precies op het moment dat jullie heel goed werden in het spelen ervan, is het spel voor jullie aan het veranderen. Jullie zijn degenen die dat allemaal in gang hebben gezet. Jullie zijn degenen die de volgende stap zetten. Jullie doen dat door je eigen her-bedradingsproces en ook door je gedachten. Mensen, jullie hebben nu de mogelijkheid om gedachten, visies, ideeën en begrippen te bevatten die jullie nog maar enkele jaren geleden absoluut niet konden begrijpen. Jullie zijn zo snel vooruit gegaan en soms vragen we jullie om alsjeblieft die langzame roltrap verderop te nemen, omdat het jullie zal helpen aan de energie te wennen. Maar nee, jullie moeten zo nodig in de supersnelle lift springen en 600 verdiepingen in één keer omhoog schieten en als jullie eruit komen proberen jullie te lopen… en jullie kunnen maar niet uitvinden waarom het mens zijn zo moeilijk is.

Jullie zijn ambitieuze menselijke engelen en we houden heel veel van jullie. Begrijpen jullie dat jullie in een evolutionair proces zitten? Begrijpen jullie dat als jullie je ontwikkelen, jullie uiteindelijk onze taak overnemen? Die richting gaan jullie op en dat is nog nooit op deze manier gebeurd. Jullie zullen de engelen zijn voor de tweede planeet van vrije keuze, lieverds, en jullie zullen zowel de vreugde als de frustraties ervaren, plus alle leuke dingen die we met jullie beleefden. Wacht niet af. Begin nu. Spreek met jezelf af om eerst dat stuk zelfvertrouwen te krijgen hoe klein het ook is. Dat zelfvertrouwen verbindt je met Thuis, met de familie van Michaël, met alle andere families en alle engelendoelen.

Weet dat het voor mensen heel goed mogelijk is om aan deze kant van de sluier lid te zijn van verschillende families. Er is geen competitie of uitsluiting. Het idee is om in de hoogste mate dienstbaar te zijn, om hier te zijn en ons te helpen onze vleugels te spreiden om jullie grootsheid te weerspiegelen en om jullie te helpen herinneren wie jullie zijn. Er zijn momenten waarop jullie in de spiegel kijken en niet kunnen zien wie je bent en soms komen er tranen omdat je je zo alleen voelt. Op die dagen is de sluier dik. Zo af en toe komt er een glimlachje om je mond en begin je door de sluier heen te kijken. Op het een of ander niveau her-inner je je dat je een spel aan het spelen bent en dan gaat het leven gemakkelijk. Dat zijn de momenten waarop wij onze vleugels ter ere van jou en voor jou uitspreiden. Dat is ons persoonlijke geschenk aan jou. In de komende dagen krijgen jullie een kans om als ziel in de hoogste mate dienstbaar te zijn. Als je ervoor kiest om in je toekomst te stappen, zullen wij er zijn om je uit de droom te helpen ontwaken. Jullie kunnen verschil maken op deze planeet. Dat beloven we jullie.

Jullie hebben het spel van de vrije keus al afgemaakt en toch vragen jullie: “Wat kan ik doen? Hoe kan ik de volgende stap zetten? Hoe kan ik anderen om mij heen helpen de volgende stap te zetten?” Wij kijken met zo veel trots naar jullie wanneer jullie dat doen, wetend dat jullie op onze taken uitzijn. We zullen die graag aan jullie geven. Geniet van de rit.

Vergeet niet te lachen wanneer je maar kunt. Dat is het deel wat alle energie in balans en jullie Thuis brengt. Begrijp dat jullie tot de Michaëlfamilie behoren. Dit is een geboorterecht. Dit is iets wat jullie steeds weer opnieuw hebben gedaan. Het maakt deel uit van het proces. Dit is waar jullie vandaan komen. Wanneer die kleine her-inneringen bij jullie naar boven komen, gebruik ze dan op de een of andere manier. Breng ze Thuis, breng ze in je leven tot uitdrukking en zorg dat je dat kleine stukje zelfvertrouwen krijgt dat kan groeien en je kan helpen op dat succes voort te bouwen. Dat maakt je tot menselijke engel; dat zorgt ervoor dat je de volgende stap zet op de planeet van de vrije keuze. Het ascensieproces gaat niet over naar Huis gaan; het gaat over het in een hogere vibratiestaat zijn terwijl je nog steeds op deze planeet bent. Hoe zou het zijn om een engel te zijn met alle vermogens, alle krachten en alle unieke bevoegdheden van het engelenrijk terwijl je nog in dit fysieke lichaam bent? We stellen jullie die vraag met opzet omdat jullie hem zullen beantwoorden. Die richting gaan jullie op. Geniet van de rit.

We verlaten jullie met drie geheugensteuntjes. Behandel elkaar met het grootste respect want jullie zijn deel van elkaar. Zorg goed voor elkaar bij elke gelegenheid want dat zal het succes doen groeien. Weet dat het een prachtig spel is en speel goed samen.

Espavo

De groep

De Hartverbinding
Door Barbara Rother

De balans van het leven met haar ups en downs, haar wendingen en bochten

Centreer jezelf met een diepe en zuiverende ademhaling. Vul je longen met frisse lucht, het geschenk van het leven. Voel hoe je, terwijl je uitademt, volledig opgaat in een gevoel van vrede. Neem een moment de tijd om naar je leven te kijken. Voelt het goed waar je bent en wat je doet? Hoe staat het met je relaties, en met je dagelijkse bestaan? Het is tijd om je oordelen los te laten en eens goed te kijken naar wie je nu bent. Het leven is bedoeld om van te genieten, waar het je ook brengt.

Zie jezelf een pad aflopen. Je weet niet zeker waar het je brengt, maar je weet dat je het moet volgen. Elke stap op dit pad brengt je dichter bij waar je wilt zijn. Sla je ogen op en ontdek dat er aan het eind van het pad een feestelijk amusementspark is, helder verlicht en vol vrolijke geluiden. Voel hoe de opwinding van binnen groter wordt. Het innerlijke kind in je lacht en smeekt je om erheen te gaan en te zien welke avonturen er te beleven zijn. Wanneer je het prachtige terrein opkomt zie je een reusachtige achtbaan. Je aarzelt eventjes. Dit soort attracties hebben je altijd angst ingeboezemd, maar je haalt nog eens diep adem en besluit er toch in te gaan. Je wilt zien waar deze rit je brengt. Besluit uit je comfortzone te stappen en door te gaan. Durf je grenzen te verleggen. Neem plaats in een karretje, maak je riem vast en houd je stevig vast aan de veiligheidsstang die er voor zorgt dat je stevig zit voor deze rit van je leven. Je gespannen voelend, adem je weer diep in en je begint met wijdopen ogen aan de reis.

De rit begint met een schokkende beweging die ervoor zorgt dat je je nog steviger vastgrijpt. Je gaat een heel steile helling op. Onderweg naar het hoogste uitkijkpunt begin je je te ontspannen. Terwijl je hoog boven de wereld zit kun je zo goed zien waar je nu in je leven bent. Je beseft hoe mooi dit moment is en hoe goed je leven is met al zijn zegeningen. Je zou hier wel voor altijd willen blijven, maar die gedachte verdwijnt omdat je weet dat het leven zo snel gaat en dat je niet te lang in deze gelukzalige staat kunt blijven. Op het moment dat die gedachte in je hoofd opkomt, gaat de rit met een snelle vaart naar beneden en een enorme kuil in.

Je bent op een dieptepunt in je leven beland. Misschien is het een verlies van een geliefde, een baan, of een negatieve ervaring, wat je neerslachtig maakt. Het is goed om een negatieve periode in je leven binnen te gaan, maar niet om er te blijven. Je beseft dat dit dieptepunt voor balans in je leven zorgt. Dan begin je omhoog te klimmen naar een kleine dam en je bent blij dat je die negatieve periode achter je kunt laten. Op dat moment neemt de rit een serie bochten en wendingen waardoor je je afvraagt waar deze levensreis je zal brengen. De onzekerheid beangstigt je, maar is ook opwindend. Je wordt bijna uit je stoel geslingerd, maar wanneer je de controle los laat, word je greep op de veiligheidsstang losser en je lacht en schreeuwt van plezier. Je laat los en strekt je armen naar de hemel. Je komt op een recht stuk van de baan. Dit vertegenwoordigt de dagelijkse gebeurtenissen. Het voelt veilig, maar na een tijdje zou je liever willen dat je leven weer vol is met bochten, wendingen, ups en downs. Die zorgen ervoor dat je het leven vol verwachting tegemoet ziet. De achtbaan komt langzaam tot stilstand, je staat op uit je stoeltje en neemt een grote stap naar je toekomst. Deze rit was zo’n groot avontuur. Wie weet wat je nog te wachten staat. Wat het ook is, je zult het ervaren als de prachtige reis van het leven.

In licht en liefde,
Barbara.

 

Speciaal verzoek: Copyright 2013 Lightworker.
Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org
te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.