Juli 2004

Drie Sleutels
Om toegang te krijgen tot de Nieuwe Energie

Van Steve

Sinds februari 1996 presenteer ik elke maand de Bakens van Licht. Al ons werk bij Lightworker is gebaseerd op de informatie die in deze channelingen wordt gegeven en die ons leert in eigen kracht te staan. Onderstaande boodschap kwam door, de eerste keer dat we de Bakens van Licht voor een groep aanwezige luisteraars op Internet presenteerden. Om de twee weken geven we live channelingen over de hele wereld maar dit was de eerste keer dat een Baken van Licht – Her-inneringen van Thuis op deze manier werd gepresenteerd. We proberen nu om de Bakens ook wanneer we onderweg zijn LIVE te presenteren wanneer dat mogelijk is. Dit stelt ons in staat onze ervaring met deze grote familie van Licht die wij opdoen tijdens onze reizen, met jullie te delen. Als Barbara en ik naar een “vreemd” land gaan, ondervinden we uit de eerste hand dat we in feite allemaal gelijk zijn en allemaal op zoek zijn naar dezelfde antwoorden. De Groep zegt dat wij nu het slachtoffer van onze eigen grap zijn…. we zijn immers allemaal gelijk. Zoals de Groep zegt, hoe meer we vanuit het hart met elkaar kunnen beleven en communiceren, hoe gemakkelijker het voor ons zal zijn om naar eenheid te gaan. Wij bij Lightworker stellen ons in dienst van deze taak.

Met deze taak voor ogen, vinden wij het heel erg fijn om aan te kunnen kondigen dat de volgende LIVE Bakens van Licht de eerste zal zijn met ons nieuwe “streaming” videosysteem. Op zaterdag 24 juli 2004 om 11.00 uur Pacific tijd zullen we de Bakens live uitzenden zowel via beeld als geluid. Als je een high speed Internetverbinding hebt, kun je rechtstreeks kijken naar de familiebijeenkomst, de interviews, de 3 minuten readings en de Bakens van Licht channeling van de Groep. Zie de web site van espavo.org voor details.

De Drie Sleutels was een indrukwekkende boodschap voor een moeilijke tijd. De Groep geeft ons hierin een paar heel interessante ideeën. Als we die oppakken en er een toepassing voor vinden in ons dagelijks leven, veranderen we van de ene op de andere dag het aanzicht van onze planeet. Ik moet ook zeggen dat ze me volkomen verrasten toen zij het aan het einde hadden over de Maria-energie. Ook al wilde mijn bewuste brein precies verklaren wat ze daarmee bedoelen, lijkt er helemaal geen verklaring voor nodig te zijn. Ik veronderstel dat dit een van de diepgewortelde waarheden is die iedereen op het een of ander niveau herkent.

Weer spraken ze over het Netwerk van Liefde als een nieuwe verbinding die we allemaal kunnen gebruiken. Kijk op de web site wat het experiment van het Netwerk van Liefde inhoudt dat zal worden gedaan op 18 september 2004 en doe mee met het verbinden van harten over deze hele wereld.

Veel geluk met het creëren!

Steve Rother
Woordvoerder voor de Groep

Van de Groep

Groeten van Thuis,

Ah, lieverds, hier zitten jullie dan als de Meesters van het Speelbord. Jullie houden de energie voor de Aarde vast terwijl ze naar het volgende vibratieniveau gaat en dat is in deze tijd gaande. Jullie hebben dat in gang gezet met een verbazingwekkende energie en tegen alle verwachtingen in, want ja, het lag niet in de verwachting dat jullie zouden slagen. Jullie hebben dat zelf in gang gezet toen iemand zei: “Kom, laten we een Spel gaan spelen zonder enige regel en laten we onze grootsheid, ons erfdeel en zelfs onze kracht en macht geheel verbergen. Laten we ons voor onszelf verbergen en zien of we ons kunnen her-inneren wie we zijn en laten we die scheppingskracht dan gebruiken om Thuis te creëren daar waar we zijn.” O, en er werd zo vaak gezegd: “Zijn jullie gek geworden? Jullie kunnen dat niet doen. Jullie moeten daar toch enige vorm van leiding bij hebben, jullie moeten daar toch enige vorm van voorbestemming bij hebben om jullie te helpen op je gekozen pad te blijven.” Maar nee, jullie wilden het spel absoluut geen regels geven om te zien of God zich God zou kunnen her-inneren. Nu zijn jullie Alles Wat Is aan het veranderen, en nu jullie het Spel van de Vrije Keuze naar het volgende niveau brengen, zijn alle ogen in het Universum op jullie gericht.

Droom je hoogste droom
Dit is aan de gang nu jullie de Derde Aarde creëren. Alle gedachten over de dingen die jullie graag willen in je leven, over je hoogste dromen, over je eigen praktijk en genezingscentra gaan deel uitmaken van de collectieve gedachte van God die nu de Derde Aarde vormt. Die gedachte van God zal uiteindelijk over het oorspronkelijke hologram van de Aarde heen gaan en dat herprogrammeren. Zodra dat gebeurt, gaat alles naar het volgende niveau zonder dat jullie ooit hebben hoeven te vertrekken. Het is nu belangrijk dat jullie de tijd nemen om je hoogste dromen te dromen. Zo zaaien jullie de zaden voor de Derde Aarde en verzamelen jullie je hoogste gedachten in deze fantastische collector. Kies je gedachten goed, lieverds, want jullie gaan nu een belangrijke scheppingsfase in. Deze fase is voor jullie toekomst veel belangrijker dan jullie beseffen. Wij vragen jullie nu om je bewust en meester te zijn van je gedachten. Nee, jullie hoeven je geen zorgen te maken over elke gedachte die in je geest opkomt, want jullie hebben geen controle over de gedachten die je hoofd binnenkomen. Al die gedachten vormen een stroom, een gestage stroom vibrationele energie die het ene hart met het andere verbindt, dus alle gedachten over de dingen die jullie goed, slecht, hoog, laag, liefde of angst noemen, zullen in een constante stroom door je hoofd stromen. Maar we vragen jullie niet om dát onder controle te houden. We vragen jullie om meester te worden over die gedachten en zorgvuldig te kiezen welke je van je hoofd naar je hart brengt. Dat zijn de gedachten die de Derde Aarde zullen creëren. De gedachten waarvan je stelt dat die van jezelf zijn, moeten van de hoogste intentie zijn en iets bijdragen aan je vibratie. Op die manier worden jullie meester over je gedachten. Op die manier worden jullie meester over je eigen scheppingsvermogen.

Zelfs terwijl jullie naar deze woorden luisteren, zetten jullie een vibrationele verandering in gang van niet minder dan acht vibratieniveaus. Dat gebeurt op dit moment. De fysieke manifestatie daarvan begon kort geleden tijdens wat jullie de Venus-zelfbeschouwing noemen. De veranderingen in jullie eigen structuur van het Universum zelf, hebben jullie geholpen dit in gang te zetten.

Drie sleutels tot een hogere vibratie
Vandaag willen wij jullie een paar ideeën geven van enkele nieuwe instrumenten en gebieden die jullie goed in de gaten moeten houden, want er zijn drie gebieden die heel belangrijk gaan worden met het oog op je aanpassing aan hoger vibrerende energie. Wij willen deze met jullie delen in de tijd dat we hier bij elkaar zijn, niet zozeer om jullie duidelijk afgebakende instrumenten te geven, maar meer om je denkproces wat te verruimen. Wij hopen jullie enig inzicht te geven van jullie capaciteiten als schepper. Als jullie een lagere vibratiestaat verlaten, gelden voor jullie bepaalde waarheden. Als jullie de vibratie van je bestaan verhogen, verhogen jullie ook de hogere waarheden waarmee jullie resoneren. Dus hebben jullie hogere waarheden nodig om je hogere vibratie te ondersteunen. Wij geven jullie vandaag een paar leuke waarheden die het jullie mogelijk maken om vanuit een ander perspectief naar jezelf te kijken en om een paar direct voor jullie liggende mogelijkheden te zien om je aan te passen en te leven in de hogere vibraties van de Nieuwe Aarde.

Sleutel 1 – Aanlooptraagheid
Het zetten van de kleine stap in de richting van je passie
Eén sleutel is heel eenvoudig en wordt genoemd het overwinnen van de aanlooptraagheid. O ja, we vinden het heerlijk om met woorden te spelen. Maar wij zeggen jullie dat vooruitgang in de hogere vibratie van de Nieuwe Aarde in feite gemakkelijker is dan in de lagere vibratie, toch zullen velen van jullie afwachten in de verwachting dat het eerste deel ervan hetzelfde is. Dat is echter niet zo. Bijgevolg is de allereerste activiteit om de traagheid in het eerste begin te overwinnen in de hoger vibrerende wereld veel moeilijker. Velen van jullie staan maar te kijken en zeggen: “Ik wacht wel op de opening. Ik wil eerst mijn passie vinden. Ik denk dat ik weet wat het is, maar ik wacht wel tot alles in orde is. Ik voel het gewoon nog niet.” Wij zeggen jullie dat er een sleutel is. Want liever dan te zoeken naar je passie of om zelfs maar te proberen je passie te definiëren, om naar een hogere vibratie te komen vragen we jullie om stappen te gaan ondernemen in de richting van je passie. Want dat is de sleutel om de aanlooptraagheid te overwinnen.

De grote kleine stap
Wacht alsjeblieft niet tot je hebt vastgesteld wat je passie is, begin liever gewoon in de richting van je passie te gaan en bepaal dan wat het is. Aanvankelijk zal die voorwaartse beweging niet zo gemakkelijk op gang komen als in de lagere vibraties, dus is het belangrijk om alleen maar die ene voet voor de andere te zetten en in beweging te komen. Wanneer de traagheid eenmaal in beweging komt, wordt het een vorm van energie op zichzelf en kan aan de beweging gemakkelijker richting worden gegeven. O ja, we kunnen nu de angst in velen van jullie naar boven zien komen. “Moet ik dat doen? Betekent dit dat ik die stap werkelijk moet zetten? Ik weet waar ik naar toe ga maar ik ben er nog niet helemaal klaar voor.” Het enige wat nodig is, is die kleine stap. Alle grote stappen hebben jullie al gezet. Jullie hebben vertrouwd op je eigen vermogen tot genezing en die aan andere mensen gegeven. Jullie hebben alles in de juiste volgorde gedaan. Velen van jullie hebben zelfs leuke visitekaartjes laten drukken alleen om tot de ontdekking te komen dat jullie niet doen wat er op dat visitekaartje staat. En we houden van degenen onder jullie die echt goed zijn geworden in het creëren van strooifolders die jullie nooit hebben uitgedeeld. Aanlooptraagheid kan moeilijk zijn in de hogere vibraties van de Nieuwe Aarde en dus vragen we jullie om gewoon te beginnen. Wacht niet tot het volmaakt is. Wacht niet tot alle stukjes van de puzzel op hun plaats zijn gevallen. Zet die kleine stap in de richting van je passie en laat de magie beginnen. Wanneer je eenmaal aan die voorwaartse beweging bent begonnen, zul je merken dat sturen veel gemakkelijker wordt. Als je in je geparkeerde auto stapt, het stuur vrijmaakt en daaraan probeert te draaien, merk je dat dit heel erg moeilijk gaat. Maar als je met diezelfde auto de aanlooptraagheid overwint door hem van een heuveltje af te laten lopen, gaat het sturen veel gemakkelijker, toch? Overwin eerst die aanlooptraagheid en maak het jezelf mogelijk om in de richting van je passie te sturen. Dat is het enige wat nodig is. Daarom zeggen we jullie steeds weer, lieverds, dat er geen verkeerde wendingen zijn. Jullie hebben veel meer controle over je werkelijkheid dan jullie beseffen en wij stellen ons in dienst om dit aan jullie te bewijzen. In eerste instantie zal het zetten van die kleine stap het allermoeilijkst zijn. In de komende tijd zullen veel mensen merken dat ze op dat punt blijven steken. Daarom hebben veel Lichtwerkers nu het gevoel dat ze vast zitten. Omdat ze dit nu meemaken zullen ze binnen niet al te lange tijd in staat zijn om de deur voor anderen open te houden zodat die kunnen volgen.

Velen van jullie beloven heel gemakkelijk om grote stappen te nemen. Jullie volgen alle cursussen, kopen de boeken en leren de modaliteiten, toch is de kleine stap om tot actie over te gaan vaak het moeilijkst. Jullie ondervinden daarbij grote weerstand: “O, dat betekent dat ik iets op moet geven als ik die stap zet.” Geef het op, laat het los, want jullie zijn je hele leven al verzamelaars geweest. Op praktisch dezelfde manier leert nu ook de Hoeder deze les want hij heeft zevenentwintig jaar in hetzelfde huis gewoond en in die tijd heeft hij van alles en nog wat verzameld. Wij hebben hem vaak gezegd dat als hij zijn eigen vorige levens wilde ervaren, hij alleen zijn garage maar in hoefde gaan. Momenteel is hij aan zijn tweede afvalcontainer bezig om die verzamelingen uit zijn vorige leven op te ruimen.

Het besluit om los te laten versnelt de aanlooptraagheid
Dat besluit is alles wat nodig is, want de Hoeder geloofde dat verzamelen hem gelukkig zou maken. Op een bepaald moment in zijn leven als aannemer had hij alles wat hij nodig had voor zijn werk. Hij had de gewoonte gereedschap te verzamelen. Ja, we zullen hem hiermee in verlegenheid brengen want er is een inwendige dialoog gaande. “Vertel dat verhaal niet”, zegt hij. Maar we vertellen het toch. Hij placht gereedschap te verzamelen zodat als de gelegenheid zich voor zou doen hij zou weten: “Ik heb daar het perfecte gereedschap voor.” Hij rende dan naar zijn garage en kon het niet vinden. Zo komt er ook in jullie eigen bestaan een moment waarop de dingen die je hebt verzameld, bezit nemen van jou. Laat ze los en zie hoe de aanlooptraagheid snelheid begint te krijgen. Want alleen dan zul je er achter komen wat werkelijk belangrijk is. Dan zul je er achter komen waar je ware creatieve vermogens liggen. Dan zul je de deur openzetten voor de mogelijkheden om de aanlooptraagheid te versnellen en vooruit te gaan. En dat is nu, meer dan ooit, mogelijk voor een ieder van jullie. Dit is sleutel nummer één.

Sleutel 2 – Het gebruiken van vibratie-communicatie
Sleutel nummer twee is het leren gebruiken van iets dat vibratie-communicatie wordt genoemd. Jullie zijn oneindige wezens die een spel spelen in een lineaire tijdlijn die jullie de illusie geeft dat jullie eindige wezens zijn. Wanneer oneindigheid vorm aanneemt in een lineaire tijdlijn verschijnt die als een vibratie of een trilling. Bijgevolg zal alles in jullie wereld lijken te bestaan uit verschillende vibraties. Jullie zijn vibrerende wezens die bestaan in een fysieke “bel van biologie” alleen omdat je eigen biologie vibreert binnen een reeks vibraties die door je acht zintuigen kunnen worden waarnemen. Daarom denken jullie dat jullie hier in deze zaal zijn. Maar wij zeggen jullie nog weer eens, mensen hebben problemen met werkelijkheid. Jullie blijven denken dat dit allemaal echt is. Zelfs vandaag denken jullie dat er slechts 62 personen hier in deze zaal zijn. Er zijn op dit moment wel 14.000 wezens in deze zaal. Vanuit alle dimensie-niveaus kijken ze toe. Ze zitten op je schoot. Ze spelen met je haar. Ze zitten achter je en zeggen: “Ik ben hier. Ik ben hier. Ik ben hier.” En jullie weten het niet, want jullie waarneming via je eigen fysieke bel van biologie laat niet toe dat jullie waarnemen in de vibratiereeks waarin zij bestaan. Ze zijn dus gewoon buiten jullie vibratiereeks en daarom bestaan ze voor jullie niet. Jullie werkelijkheidszin laat jullie dus geloven dat alleen jullie in deze zaal zijn. Ah, maar jullie zijn aan het veranderen. Zelfs vandaag, nu jullie acht vibratieniveaus omhoog zijn gesprongen, beginnen jullie nieuwe dimensionale werkelijkheden waar te nemen. Jullie beginnen nieuwe dingen waar te nemen buiten jullie normale reeks; daarom wordt vibratie-communicatie de nieuwe vorm om harten met elkaar te verbinden.

Vibraties van het hart.
Oké. Dus ik ben God. NOU EN?
Als jullie vorderen in vibratie-communicatie, zullen jullie op verschillende niveaus leren communiceren. Spoedig zullen sommigen van jullie gaan channelen. O, is dat niet leuk? Dit zal echter zo veel mensen overkomen dat het heel gewoon en alledaags wordt. Sommigen van jullie zullen het zelfs channeling noemen, anderen zullen het anders noemen. Sommigen van jullie zullen andere vormen van communicatie vinden om informatie voort te brengen, maar er zijn veel gebieden waarin jullie nu kunnen zoeken naar nieuwe vormen van vibratie-communicatie. Eén daarvan zien jullie nu hier. Spreken zal een nieuwe betekenis krijgen, want veel mensen zullen gaan horen wat jullie voelen in plaats van wat jullie denken of de woorden die jullie spreken. Jullie zullen merken dat dit steeds vaker gebeurt naarmate jullie verder een hogere vibratiestaat in komen. Jullie zullen ook ontdekken dat er andere niveaus van vibratie-communicatie zijn. Spreken is er één van. Dit is deels waarom wij jullie hebben gevraagd om op 18 september 2004 dit Liefdesnetwerk in werking te stellen. Jullie zetten dan in feite een communicatienetwerk op tussen harten. Dat legt een nieuwe energie en een nieuw netwerk over de Aarde en zal de deur openmaken voor vibratie-communicatie op vele niveaus. Intussen beginnen jullie allerlei dingen intuïtief door te krijgen. Jullie zullen dingen gaan weten zonder te weten hoe. Natuurlijk, jullie menselijkheid zal ervoor zorgen dat jullie de sceptische innerlijke stem horen die zegt: “Ik kan dat toch niet weten” of de menselijke reactie die bij ons favoriet is: “Verzin ik dit zelf?” O, die laatste vinden we prachtig. Ja, natuurlijk verzinnen jullie dat zelf. Wat als we jullie zouden vertellen dat alle channels alleen maar toekomstige aspecten van zichzelf channelen? Wat als we jullie zouden vertellen dat jullie praten tegen jezelf in een andere dimensionale werkelijkheid? Zou het enig verschil maken? Al deze dingen zijn waar, maar toch hebben we jullie een ander idee gegeven en hoe jullie ook proberen het te begrijpen, het is moeilijk omdat dat idee is, dat jullie God zijn. Zodra we het hebben over het zijn van God, gaan jullie in de weerstand en zeggen: “O, zeiden ze dat werkelijk? Zeiden ze echt dat ik God ben?” Vanwege het beeld dat jullie van God hebben, denken jullie dat je de enige God bent. En dat is niet waar. Jullie zijn allemaal Goden die ruimte aan het maken zijn voor die verbinding; het nemen van de verantwoording voor je eigen creaties is het andere deel van de puzzel.

Ah, maar nu jullie over de eerste schok heen zijn is de volgende vraag: “Goed, dus ik ben God. Wat doe ik daarmee?” Je begint met het creëren van je hoogste vibratie. Je begint met het nemen van verantwoording voor de enige creatie waarvoor je de verantwoording kunt nemen en dat is je eigen geluk. Durf je eigen werkelijkheid te creëren in een hoger niveau. Durf de dingen los te laten waarvan je vanwege een overtuiging dacht dat ze je gelukkig zouden maken en ga de richting van je hart op. Dat is het moeilijke deel voor mensen want jullie hebben tot dusver geleefd en waarheden vastgesteld via overtuigingen. Jullie stoppen iets in een keurig doosje, geven dat door aan je kinderen en maken wetten zodat iedereen dezelfde waarheid heeft en dat alles vliegt nu het raam uit. Als jullie hogere vibraties bereiken, beginnen jullie hogere waarheden te begrijpen. Samen daarmee zal een vorm van vibratie-communicatie komen die veel belangrijker zal worden, maar daarvoor zullen jullie het ontvangststation, je hart, moeten vertrouwen want dat is de plaats waar de vibratie-communicatie binnenkomt. Dat is de plaats waar de communicatie in je fysieke wezen wordt opgevangen. Dat is het deel wat wij jullie stuk voor stuk aanbieden en wat jullie in je innerlijk ontvangen. Weet dat deze ene sleutel het aanzicht van jullie planeet in heel korte tijd zal veranderen.

Intuïtie verwoorden
Ah, maar hoe stel je dat in werking? Betekent dit dat wanneer je eenmaal iets denkt te weten, je naar iemand toegaat en hem vertelt over zijn vorige leven? Nee, want in de hogere vibraties van de Nieuwe Aarde moet om elke genezing worden gevraagd, dus evangeliseren werkt niet langer. Dring jezelf of je overtuigingen aan niemand op. Je biedt het aan en wacht dan met dat prachtige glimlachje van spiritueel vertrouwen om je lippen, totdat je gevraagd wordt. Op het moment dat je dan gevraagd wordt, heb je een fractie van een seconde de tijd om de aanlooptraagheid te overwinnen en zou je kunnen zeggen: “wel, dit is wat ik doorkrijg en dit is wat het mij lijkt te zijn,” of je kunt niets zeggen en het voorbij laten gaan. En velen van jullie zullen bij jezelf denken: “Dat moet ik zelf hebben verzonnen. Dat kan ik niet zo maar zeggen.” Er zijn echter nog andere instrumenten die jullie kunnen helpen op het gebied van de vibratie-communicatie.

Muziek – Een vorm van vibratie-meesterschap
Wanneer jullie vooruit komen, zullen jullie gaan merken dat muziek in jullie leven belangrijker wordt dan ooit. Jullie zullen liedjes horen die je al duizenden keren hebben gehoord, en plotseling zullen die je tot tranen beroeren omdat de vibratie-verbinding van dat hart met het jouwe belangrijker wordt dan ooit tevoren. Die energie begint jullie nu stuk voor stuk te veranderen en niet alleen inwendig maar ook uitwendig. Laat de schoonheid ervan door je heen stromen en luister naar de ware schoonheid van de muziek.

Velen van jullie creëren zelf muziek. Voor sommigen lijkt dat gemakkelijker te gaan en voor anderen moeilijker. Jullie hebben bepaalde vermogens. Sommigen van jullie zeggen: “Maar ik heb geen muzikaal gehoor,” of “Ik kan dat niet,” of “Ik kan niet zingen.” Maar ik houd van muziek. Weet dat je eigen relatie tot muziek net zo waardevol is. Want meesterschap in muziek is in feite een vorm van vibratie-meesterschap. Laat ons dat uitleggen. Muziek is een vibratie of een trilling en daardoor een vorm van vibratie-communicatie. Muziek is geen menselijke eigenschap, maar meer een spirituele eigenschap. Daardoor werkt het volgens andere principes dan jullie in menselijke vorm ervaren. Juist daarom hebben jullie een afzonderlijk deel in jullie hersenen speciaal voor het interpreteren en herinneren van vibraties in de vorm van muziek. Als jonge kinderen onthouden jullie vaak gecompliceerde dingen door ze in een muzikale vorm te gieten. Dit illustreert dat jullie meesterschap van muziek veel verder gaat dan andere vormen van meesterschap. Wij zeggen jullie nu dat de beginselen die muziek bepalen in feite de meer gewone manieren zijn waarop de dingen in het Universum werken. Muziek kan alleen meester gemaakt worden gedurende vele levens. Maar er is ook iets leuks mee. Wanneer muziek eenmaal meester is gemaakt, hoeft dat nooit meer te gebeuren aangezien dat meesterschap dan steeds naar het volgende leven wordt meegenomen. En ook al kom je nog steeds terug om met levenslessen en moeilijke dingen te werken, je gaat op tweejarige leeftijd achter de piano zitten en speelt zomaar van alles omdat je het allemaal al beheerst. Velen van jullie zijn in verschillende stadia van het meester maken van de muziekles. Laat het feit dat velen van jullie zelf geen muziek creëren, jullie niet tegenhouden, want het betekent niet dat jullie niet op een muzikale manier kunnen communiceren. Het betekent alleen dat jullie niet degenen zijn die de aanvangsvibratie creëren. Speel dus de muziek waar je van houdt en die iets voor je betekent. Bepaal je eigen collectie van jouw liefste muziek. Bepaal voor jezelf wat tranen in je ogen brengt en deel dat dan met anderen wanneer zij erom vragen. Dit is een van de deuren die in vibratie-communicatie direct kan opengaan. Dit is een van de gemakkelijkere manieren om aanlooptraagheid te overwinnen. Muziek zal belangrijker worden naarmate jullie dichter bij Thuis komen.

Communicatie = ontwikkeling = bekrachtiging
In elke communicatie ligt ontwikkeling. In elke ontwikkeling ligt bekrachtiging
Velen van jullie zullen gaan channelen. Jullie weten dat. Velen van jullie zijn al begonnen met channelen en weten niet wat ze er mee aan moeten. Ah, jullie zijn niet alleen. Het grappige is dat mensen maar blijven wachten tot ze iets van God horen, maar zelfs al zou je bij het buitenkomen in de lucht geschreven zien staan: “Jenny, dit is God, ik wil met je praten”, zou je denken dat er iemand een grap met je uithaalde of dat het voor een andere Jenny bestemd was. Het grappige is dat je geest dit op de een of andere manier zou rationaliseren zodat je het niet zou vertrouwen. Dus vragen wij je om de dingen die je doorkrijgt te gaan vertrouwen, ook al heb je het gevoel dat je ze zelf verzint. Als die vibratie van de andere kant door je heen komt, moet die via je eigen hoger zelf gaan. En als het dan je wezen binnenkomt, voelt het aan alsof het een deel van jezelf is. Ergens diep in je innerlijk zul je weten dat die energie waar is, maar proberen het te verklaren met je eigen overtuigingen zal voor de meesten gewoon niet werken. Leef elke dag met een comfortabele afstandelijkheid ten opzichte van je goddelijkheid en toon je verwondering elke keer dat het gebeurt. Dat zal je op hetzelfde niveau brengen met degenen waarmee je communiceert en het gemakkelijker maken om ware vibratie-communicatie te laten plaatsvinden. En ja, sommige vrienden zullen naar je kijken alsof je een vreemde bent. Vertrouw ons. Jullie zijn vreemd! Het wordt zo langzamerhand toch tijd om bepaalde definities eens in andere bewoordingen uit te drukken. Tenslotte wordt het feit dat de Hoeder het heerlijk vindt om grapjes te maken over wat hij doet voor de kost, gedefinieerd als schizofrenie, dus wordt het tijd om eens na te denken over je eigen definities.

Het communicatiedeel van de vibratie-communicatie is het belangrijkst. Want in alle communicatie ligt ontwikkeling. In alle ontwikkeling ligt bekrachtiging. Wil je dat er een einde komt aan de oorlog op jullie planeet? Daar is alleen maar communicatie voor nodig. Want in communicatie ligt ontwikkeling. En wanneer je ontwikkeld bent, weten jullie stuk voor stuk dat je gelijk bent aan elkaar. De wetenschap van God is dat je een deel bent van het geheel en dat niemand is afgescheiden. Het zijn daden van afscheiding die de oorlogen veroorzaken op jullie planeet. Jullie bevinden je niet aan deze kant van de grens of aan die kant van de grens. Jullie zijn allemaal mensenwezens die op zoek zijn naar hetzelfde verlichtingsproces. Daarin ligt de magie. Kijk daar maar eens naar en vind manieren om nieuwe vormen van communicatie te ontwikkelen want dat zal de overeenkomsten versterken in plaats van de verschillen. Konden mensen maar eens zien hoe dom ze handelen. Het is hun eigen minachting voor zichzelf die hen oorlog doet voeren met de mensen die het dichtst bij hen staan.

Menselijke engelen “geven het vleugels”
Waar gaan jullie naar toe? Wat is het doel en hoe ziet het eruit? Wat hadden jullie in gedachten toen jullie Planeet Aarde creëerden? Wij stellen deze vragen aan jullie, lieverds, want er bestaat geen groots plan. Jullie schrijven dat dag na dag en wij gebruiken dat woord met opzet want jullie zijn de Menselijke Engelen die elke dag met elke stap je werkelijkheid creëren. Wij vragen jullie om je niet te laten afremmen door overtuigingen. Laat je, wanneer je het nieuws aanzet en de gebeurtenissen ziet die in de wereld plaatsvinden, niet afremmen door de overtuiging dat dit waar is. Het is iets wat gerapporteerd wordt over een heel klein segment van je werkelijkheid. Concentreer je op de belangrijke dingen. Sluit niet je ogen voor dat deel, maar weet gelijktijdig dat je de mogelijkheden van vibratie-communicatie hebt die dat alles in een oogwenk kunnen veranderen. Begin dat proces heel doelbewust. Ook al kun je de resultaten niet direct op CNN zien, de gedachten zullen worden uitgezaaid op de Derde Aarde, want het collectief van gedachtepatronen creëert het nieuwe hologram voor de Aarde, zelfs terwijl we het erover hebben. En jullie zetten dat in beweging, jullie stuk voor stuk, en wij zijn ontzettend trots op jullie.

Zielscontact via de ogen
Wij vragen jullie om nog een ander deel van de vibratie-communicatie te gebruiken en dat is via de ogen. Jullie hebben geleerd om steeds maar weer oogcontact te maken met mensen. Daar zit een belangrijke kant aan, want als jullie oogcontact maken met mensen, wisselen jullie een deel van je ziel uit. Vergeet niet dat om alle genezing gevraagd moet worden, dus als je oogcontact maakt met mensen en die kijken weg, respecteer dat dan. Ga hen niet achterna. Maar als ze meer dan een seconde naar je terugkijken en ze je toestemming geven om naar binnen te gaan, vragen wij je om zielscontact te maken en direct de ziel binnen te gaan. Ga rechtstreeks hun hart binnen terwijl je je eigen hart openstelt. Ga rechtstreeks de energie van wie ze zijn binnen en deel jouw energie met die van hen. Op deze manier geef je een deel van jezelf en deel jij in een deel van hen. Dat is vibratie-communicatie in zijn hoogste vorm. Die vorm van vibratie-communicatie zal veel belangrijker worden naarmate de tijd verder gaat, want jullie stempelen nu die structuur op je eigen DNA. Je kunt het bestempelen met een overtuiging en een stempel dat zegt: “Ik ben alleen op deze Aarde. Ik weet niet waarom ik hier ben”, of je kunt het stempel nemen van deze enorme familie waarvan de leden hier allemaal wachten om een hartverbinding met je aan te gaan. Doe dat laatste, dat is veel plezieriger. Begrijp dat jij een deel bent dat iedereen met elkaar verbindt en dat alles wat jij voelt vroeg of laat door iedereen wordt gevoeld. Jij bent een deel van de Universele Energie en het netwerk dat het ene hart met het andere verbindt. Dat is prachtig en je hebt jezelf toestemming gegeven daarin te stappen. Dat creëert de energie van Thuis. Dat is pure vibratie-communicatie.

Sleutel 3 – Het gebruik leren maken van de kruisingen van werkelijkheden
En nu nummer drie aangezien velen van jullie je pen in de hand houden. Nummer drie is gewoon het gebruik leren maken van de kruisingen van werkelijkheden. Jullie hebben een tijdlijn. Jullie zijn oneindige wezens dus hebben jullie geen begin en geen einde, maar om hier naar de Aarde te komen en het Spel te spelen in de “bel van biologie” was het nodig om jullie de illusie te geven dat jullie een tijdlijn hadden, dus hebben jullie een verleden, heden en toekomst zoals jullie dat noemen. In deze tijdlijn leven jullie lineair om het Spel te kunnen spelen in een veld van dualiteit. Wat er nu gebeurt, is dat jullie gaan beseffen dat jullie niet de enigen zijn die dat Spel spelen. Bovendien zijn er vele andere jij’s die naast elkaar in andere tijdlijnen leven en die net even andere keuzen kunnen maken. Ergens bestaat een andere tijdlijn waarin Steve Rother ervoor heeft gekozen om niet dat klopje op zijn schouder op te merken en nog steeds de rol van aannemer in San Diego, Californië te spelen. Hij denkt dat hij gelukkig is maar kan al de omhelzingen die hij heeft gemist, niet tellen. Hij heeft er geen idee van. Bovendien zijn er andere werkelijkheden die gelijktijd bestaan die zelfs geen enkele verbinding schijnen te hebben met die van jezelf. Er waren veel tijdlijnen nodig om de illusie te creëren die het oneindige eindig maakt. Maar toch zijn er magische tijden waarin deze tijdlijnen elkaar kruisen en permanente indrukken op elkaar achterlaten. Dat zijn de kruisingen van werkelijkheden.

Zo’n kruising van tijdlijnen had plaats in de dagen van Merlijn en de verhalen van Camelot. Het was een andere werkelijkheid die jullie tijdlijn kruiste en permanente indrukken achterliet. Wij zeggen jullie dat er spoedig veel meer van deze permanente indrukken aankomen. Als jullie ze gaan ervaren, zullen jullie er tegenaan kijken als grappige kleine gebeurtenissen. Jullie zullen er naar kijken en zeggen: “O, was dat niet vreemd?” Nog niet zo lang geleden zagen jullie er één, jullie politiekorps in Mexico City zag overal in de lucht ruimtewezens en rapporteerde dat aan de hele wereld, om de volgende dag tot de ontdekking te komen dat ze weg waren. Interessant idee, kruising van werkelijkheden.

Op dit moment verschijnen er nieuwe planeten in jullie zonnestelsel en dat gebeurt dagelijks in de kosmos ook al is dat nooit eerder gebeurd. Er duiken dagelijks zo veel nieuwe planeten op dat jullie wetenschappers moeite mee hebben met de tel bij te houden en ze een naam te geven. De ene dag was er geen nieuwe planeet en de volgende dag op dezelfde coördinaten was er wel een. Wij zeggen jullie dat een deel daarvan wordt veroorzaakt doordat er nu kruisingen van werkelijkheden plaatsvinden. Er stierf zelfs een planeet en we hebben jullie dat verteld met het verhaal van Akaru en Trudge. Dit was een verhaal over een heel ras dat stierf om interdimensionale werkelijkheden te creëren die jullie werkelijkheid zouden kruisen. Daarom gebeurt dat zelfs vandaag, zodat het geschenk van Leilu, Amarah en Trudge levendig in je gedachten is, elke keer als jullie in de krant lezen dat er weer een nieuwe planeet is ontdekt. De sterrenstelsels vermengen zich op dezelfde manier als elkaar afwisselende werkelijkheden dat kunnen doen. Dat gebeurt hier nu. Dus kijken jullie in de krant en zeggen: “Goed, dat is heel leuk maar wat heeft dat met mij te maken? Hoe kan ik dat gebruiken?” Jullie zullen manieren vinden om dat te gebruiken, want als er een kruising van tijdlijn-werkelijkheden is, gebeurt dat vooruit en achteruit de jullie eigen tijdlijn. Wij zeggen jullie dat hierin de sleutel ligt tot het reizen in de tijd in jullie werkelijkheid en jullie zullen dat spoedig gaan ontdekken en ermee spelen. Zoals jullie nu gaan zien, gebeuren er een aantal vreemde dingen in het hele Universum. Zoals jullie nu begrijpen is het een signaal dat jullie met de tijdlijnen kunnen gaan werken. Jullie persoonlijke tijdlijnen – jullie verleden, heden en toekomst – beginnen zich nu te vermengen tot Nu-tijd.

Het aftellen naar ascensie
Lieverds, jullie zijn lange tijd geleden de vijfde dimensie al binnengegaan. Jullie blijven maar wachten op de ascensie zoals jullie dat noemen. We hebben jullie verteld dat er zelfs een aftelling naar ascensie is. Die begon met 01/01/01, ging door met 02/02/02, 03/03/03, 04/04/04 en al snel zullen jullie 05/05/05 vieren, wat uiteindelijk leidt tot de conclusie dat dit zal eindigen op 12/12/12. Maar als we jullie nu eens zouden vertellen dat jullie de vijfde dimensie al zijn binnengegaan? Dit is slechts een spel dat jullie spelen en jullie vinden spelletjes heerlijk. Jullie vinden de aanpassingsperiode heerlijk. De realiteit is dat jullie elke morgen wakker worden in de vijfde dimensie. Jullie kammen je haar, maken je klaar om naar je werk te gaan, stappen in je auto en rijden naar je werk en jullie verwachten een driedimensionale werkelijkheid. Het probleem is dat jullie zulke sterke scheppers zijn dat jullie binnen de vijfde dimensie de derde dimensie creëren. Is dat geen interessant idee? Wij hier in de hemelen zouden daar niet aan hebben gedacht. Jullie hebben zoveel fantasie!

Dus geniet van jullie Spel. Heb een prachtige viering op 12/12/12 en elke magische meesterdatum daarvoor. Speel jullie spelen want die betekenen heel veel voor jullie, maar begrijp dat jullie de scheppers ervan zijn. Er bestaat geen groots plan en jullie kunnen het vandaag of morgen meemaken. Hoe dan ook is er moed voor nodig om erin te stappen, om tegen die grenzen aan te duwen, om het voor jezelf te definiëren. Ah, maar jullie zullen daarbij hulp hebben, want jullie zullen vele kosmische wenken zien als deze kruisingen van werkelijkheden steeds vaker optreden. Jullie zullen inspiratie zien doorkomen, jullie zullen openingen zien, jullie zullen in jullie eigen wereld andere dingen zien gebeuren waar jullie gebruik van kunnen maken. En door er gebruik van te maken haal je ze naar je toe. Dat creëert de ruimte, net zoals velen van jullie gaan winkelen om kleding te kopen die je niet kwijt kunt omdat je kast vol is. Doe wat kleding weg en kijk wat er gebeurt met je koopwoede. Maak ruimte in je leven zodat ook deze dingen kunnen gebeuren. Maak ruimte vrij zodat andere dingen kunnen binnenkomen en je begint deze kruisingen van werkelijkheden te gebruiken. Maak ruimte in je leven voor de wonderen die je te wachten staan.

De Maria-energie
We willen nu nog een ander woord bij jullie neerleggen dat heeft te maken met de aanlooptraagheid. Het heeft te maken met vibratie-communicatie en het heeft te maken met de kruisingen van werkelijkheden. Want er bestaat een magische energie en dat is de Moederenergie en die heeft vele malen een bezoek aan deze planeet gebracht en zal dat spoedig weer doen. Dat is al begonnen. Die energie is hier om mee te helpen de basisenergie op te bouwen van alles waar jullie naar toe gaan, want als jullie de kristallijnen structuur binnengaan, kan dat heel moeilijk zijn. Alles is nieuw. Je eigen lichaam is aan het veranderen en verzet zich soms omdat het niet weet wat het moet doen. Het weet niet hoe het al deze energie moet opnemen en gaat daarom gekke dingen doen, het breekt uit, heeft een onregelmatige hartslag, hartkloppingen, duizeligheid en al die gekke dingen die velen van jullie beginnen te ervaren. Jullie dokters kunnen maar niet ontdekken waarom. We zeggen jullie dit met een reden want er zijn enkele dingen die jullie kunnen helpen, en die hebben niets te maken met overtuigingen en religies. Wij werken met de spiritualiteit van de mens. Spiritualiteit is de ware essentie waarop vele religies zijn gebouwd, maar spiritualiteit zelf is niet religieus, dus vragen wij jullie om die overtuiging eventjes te wissen terwijl wij jullie vertellen dat de Maria-energie hier op Aarde is.

De Maria-energie is hier om jullie een stabiele basis te geven waarop jullie naar het volgende niveau kunnen gaan. Datzelfde is gebeurd in de dagen van Christus, want ook dat was een belangrijke kruising van werkelijkheden die jullie spel voor altijd heeft veranderd. Dit is vele malen gebeurd en als jullie kijken naar bepaalde verhalen die jullie zijn verteld, was de Maria-energie zowel de moeder als de geliefde, zowel het goede als het slechte, zowel het positieve en het negatieve, de maagd en de hoer. Nee, niet goed of verkeerd, maar gewoon contrasten. De moederenergie van Maria is hier en jullie zullen dat zien, jullie zullen dat voelen. Velen zullen de verschillende incarnaties van Maria gaan channelen, want ze was niet alleen de maagdelijke moeder van de Christus, ze was ook zijn geliefde. Ze was zijn vrouw en de moeder van zijn kinderen in vele elkaar afwisselende werkelijkheden die tegelijk plaatsvonden. Die energie was nodig om de verandering naar de Christusenergie mogelijk te maken. Deze keer is het de Kristalenergie want jullie zijn allemaal onderweg naar de kristallijnen vorm. Dat is wat er nu plaatsvindt. Daarom beginnen de Kristalkinderen nu naar de Aarde te komen en als de kristalenergie zich in een ieder van jullie gaat vestigen, weet dan dat er een solide basis van de Moeder Maria-energie is. Ze is een deel van je eigen hartverbinding die hier vandaag voor jullie aanwezig is en ze zal jullie helpen met de aanlooptraagheid, met de vibratie-communicatie en je eigen verbinding met de Aarde maar ook met de kruisingen van tijdlijnen. Pak die energie op en zet haar in beweging. Werk ermee op elke manier die je kunt en je zult merken dat ze iedere dag sterker wordt.

Een kritieke massa staat op het punt bereikt te worden. Als die kritieke massa bereikt is, zullen alle dimensionale boventoon niveaus vol zijn en vanzelf dicht gaan. Maar als het ene dichtgaat, gaat het andere open. Houd dat dus in de gaten als jullie vandaag naar huis gaan, als jullie terugkeren naar de normale dingen van de dag. Zelfs degenen van jullie die deze woorden lezen zullen het effect voelen. Let op de nieuwe kruisingen van werkelijkheden die vanuit het niets opduiken. Let op de vreemde dingen die gebeuren als de portalen opengaan, zelfs al zit je achter je bureau op je werk. Let op en leer er gebruik van te maken. Vertrouw op de gevoelens die je gaat krijgen als je eigen vibratie-communicatie sterker gaat worden. Vertrouw erop en maak er gebruik van. Breng de energie door je heen want met het licht kun je op twee verschillende manieren werken: Je kunt het licht zijn en je kunt het licht weerspiegelen en het doet er niet toe welke manier je gebruikt, het blijft licht. Jullie zijn lichtwezens. Daarom noemen wij jullie Lichtwerkers. Jullie gaan heel goed met deze energie om en als jullie het gevoel hebben niet voorbij de aanlooptraagheid te kunnen komen, kijk dan eens naar wie of wat je daarvan weerhoudt, snij dat koord door, laat het los want dat zorgt ervoor dat alle geschenken van de hemelen zo snel naar je toekomen dat je er geen een van zult missen. En draai je dan om en help anderen met het overwinnen van diezelfde aanlooptraagheid. Daag hen uit scheppers te zijn en jouw creaties zullen groeien. Daag hen uit eerst het hoogste en het beste in hun eigen leven te creëren. Daag hen uit om altijd die glimlach van spiritueel vertrouwen om hun lippen te hebben en geef hen de instrumenten, geef hen de liefde, geef hen de energie en maak contact met hen op zielsniveau.

Wij houden meer van jullie dan woorden in welke taal dan ook tot uitdrukking kunnen brengen. Jullie zijn een deel van ons en wij zijn een deel van jullie. Wij zijn zo verschrikkelijk trots op jullie omdat jullie de moed hebben gehad om naar voren te stappen, je vleugels af te doen en te vergeten wie je was. Jullie zijn zelfs vergeten dat jullie de zonen en dochters van de Koning zijn en van de hoogst mogelijke afkomst zijn. Houd gewoon je hart open en sta toe dat een ieder van ons je aanraakt. Welkom Thuis lieverds. Jullie creëren op dit moment de hemel op Aarde en dat is het prachtigste schouwspel dat wij in de hemel ooit hebben gezien.

Het is voor ons een grote eer om jullie te vragen elkaar te behandelen met respect voor wie jullie zijn. Zorg voor elkaar bij elke gelegenheid want door een ander te helpen, help je jezelf. Vergeet niet dat dit een Spel is wat jullie spelen en dat jullie geacht worden plezier te hebben, en speel goed samen.

Espavo

de Groep

De hartverbinding
Je bewust worden van de mogelijkheden


Van Barbara

De laatste tijd voel ik me soms in een diepe staat van verwarde gedachten. Ik heb het gevoel vast te zitten, onzeker en ongerust te zijn over de toekomst. Alles gebeurt zo snel. Het is een roetsjbaan geweest van vasthouden aan het verleden en springen in de toekomst. Ik vind deze gemoedstoestand niet prettig omdat ik dan niet de persoon kan zijn die ik weet dat ik ben geworden. Ik ben gegroeid in mijn spirituele vertrouwen en vind het prettig zoals ik nu ben. Er zijn echter maar één of twee grote levensveranderende gebeurtenissen nodig om me uit mijn evenwicht te brengen. Ik kies er nu voor om te genieten van deze tijd van mijn leven en me bewust te worden van de mogelijkheden.

Niemand heeft alle antwoorden voor een gelukkig leven, maar sommigen zijn gewoon heel goed in staat om problemen van een andere kant te benaderen. Je kunt dit doen door elke situatie met een open hart en open ogen tegemoet te treden. Wat voor mij werkt als ik me overweldigd voel, is het erkennen waar ik over inzit of wat me stoort en dan een stap achteruit te doen om mezelf te centreren, diep adem te halen en voorwaarts te gaan, in de wetenschap dat ik de goede richting op ga.

Het helpt ook om het leven vanuit een ander perspectief te bekijken. In plaats van iets dat in mijn leven opduikt direct een probleem te noemen, probeer ik het als een uitdaging te zien die mij naar mijn volgende stap brengt. Zoals de Groep altijd zegt: “We kunnen de toekomst niet voorspellen omdat we het script daarvoor nog niet hebben geschreven”. Ik kies ervoor om de brug op te gaan die mijn toekomst kruist en ik durf eraf te stappen, wetend dat ik op mijn helderste pad terecht zal komen.

Tijdens onze reizen adopteren Steve en ik “dochters” over de hele wereld. Eén dochter in België, Elke, staat me bijzonder na. Ik kreeg pas een brief van haar waarin ze schreef: “Volg je gevoel, zeg ‘JA’ tegen het onbekende en vertrouw het Universum dat alles volmaakt is en zelfs beter zal zijn dan voorheen.” Wat kunnen we toch veel leren van onze kinderen.

Problemen of gebeurtenissen duiken vaak in ons leven op om onze wereld door elkaar te schudden en dwingen ons daarbij ons te concentreren op vooruitgang. Natuurlijk kunnen we vasthouden aan het comfort van de dingen die vertrouwd zijn, maar daardoor zal onze animo voor het leven afnemen en beginnen we een gevoel van stagnatie te krijgen. Wij zijn een energetische levenskracht en we moeten constant in beweging zijn. Als we in elke situatie de touwtjes in handen nemen, begint het leven te stromen. Dit betekent niet dat we alles volledig onder controle hebben want als we dat zouden hebben, zouden we star en onbuigzaam zijn en niet in staat om met de situatie mee te gaan. Door met spiritueel vertrouwen te werken, krijgen we controle over ons leven. Als we verbinding hebben met ons spirituele zelf, weten we dat elke richting die we kiezen een volmaakte keuze is. Dan hebben we het volledige vertrouwen dat alles gebeurt met een reden en dat helpt ons om mee te gaan met de stroom van het leven. Het gaat er niet om alles wat onze richting opkomt te accepteren, maar het gaat erom te kijken naar de mogelijkheden die ons gepresenteerd worden en de touwtjes in handen te nemen wat betreft de richting van ons leven. Het toelaten van plan B opent totaal nieuwe mogelijkheden die we wellicht niet gezien zouden hebben in ons oorspronkelijke plan A. We kunnen deze problemen zien als markeerpunten in de natuurlijke ontwikkeling van het leven met kansen om onszelf te zien en onze wereld te verbeteren.

Wetend dat we niet alleen zijn met welk probleem dan ook, is een geruststellende gedachte. Soms hebben we het gevoel de enige te zijn die door iets heen gaat. Door onze hand uit te steken naar familie, vrienden en andere Lichtwerkers zien we dat we allemaal met elkaar zijn verbonden. Hoeveel mensen hebben niet het gevoel dat ze door enorme veranderingen gaan in hun leven? Zie je wel, je bent niet alleen! Verbind je met de mensen om je heen en zie hoe we met elkaar voor alles een oplossing kunnen vinden.

We hebben allemaal een motiverende drijfveer die ons vooruit duwt. Ja, soms willen we ons een poosje terugtrekken en in een hoekje verbergen wanneer het leven te onzeker lijkt. Het is heel goed om deze tijd voor jezelf te hebben zolang als je het maar niet als een ontsnapping ziet. Afsluiting van de wereld moet een tijdelijke adempauze zijn die je in staat stelt je gedachten eens goed op een rijtje te zetten. Het kan een tijd voor centrering zijn. Laat deze tijd van verjonging je naar je volgende stap van onbeperkte mogelijkheden brengen.

Tijdens deze snel veranderende tijden in mijn leven voel ik een mengsel van bezorgdheid en opwinding. Als ik niet weet wat er precies voor me ligt, voel ik me bezorgd. Maar als ik het leven bekijk als een avontuur, voel ik me opgewonden. Het verschil tussen bezorgdheid en opwinding wordt bepaald door de manier waarop ik naar een situatie kijk.

Ik kies ervoor om alle bezorgdheid los te laten en te leven met positieve verwachtingen. Dan zal het leven zich op de meest opwindende manier ontvouwen!

In Liefde en Licht,

Barbara.

 

Speciaal verzoek: Copyright 2013 Lightworker.
Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org
te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.